Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is

Advocaat van Michael Cohen, ex-advocaat van Trump, erkent dat hij bron is van CNN nepnieuws over voorkennis president over ontmoeting in Trump Tower, en biedt excuses aan –
(Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Een buitenlandse zaken specialist van het Pentagon, Adam Lovinger, blijkt vorig jaar op non-actief met inhouding van loon te zijn geplaatst toen hij op documenten stuitte waaruit bleek dat het Rusland-onderzoek van speciale onderzoeker Robert Mueller één groot verzinsel is. De persoon die het Pentagon gebruikte voor het schrijven van valse analyses, emeritus professor Stefan Halper, had daar $ 1 miljoen voor ontvangen. Bovendien is Halper een goede vriend van Hillary Clinton. Toen Lovinger zijn ontdekkingen bij zijn meerderen bracht, werd hij tot zijn eigen verbazing niet geprezen, maar geschorst.

Van Halper wordt aangenomen dat hij samenwerkte met de CIA en deel uitmaakte van het ‘Crossfire Hurricane’ onderzoek naar Trumps campagne in 2016. Tevens hielp hij de FBI bij het inmiddels beruchte Rusland-onderzoek, en zou hij nauwe banden met Russische bronnen die direct in contact staan met president Vladimir Putin.

‘Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel’

Lovinger was hier overigens niet van op de hoogte toen hij zijn superieuren op de hoogte bracht van de verdachte contracten die met Halper waren gesloten, deze ‘overtredingen van de wet en een enorme verspilling van publieke fondsen,’ zoals zijn advocaat Sean Bigley het omschreef. Maar in plaats van hem te prijzen voor zijn ‘klokkenluider’ ontdekkingen, werd hij op voor onbepaalde tijd non-actief gesteld, zijn salaris bevroren, en werd zijn zowel zijn ‘security clearance’ als dienst voor de Nationale Veiligheid Raad ingetrokken. Hierdoor moeten hij, zijn vrouw en drie kinderen nu van hulp van familie zien rond te komen.

Volgens Bigley werd Lovinger aangevallen en zwartgemaakt omdat Halper ‘een naaste vertrouweling van Hillary Clinton’ is. ‘Meneer Lovinger heeft onbewust een schijnwerper op het geheime wapen van de Deep State gericht, Stefan Halper, en gedreigd om de waarheid van de Trump-Rusland samenzwering te onthullen, namelijk dat dit alles een compleet verzinsel is’ (lett. een ‘set-up’, een opzettelijke valstrik, e.d.).

‘Het is Halper die de echte connectie met Rusland heeft’

De FBI zette Clinton-vriend Halper onder meer in 2016 in om Carter Page, die gedurende korte tijd vrijwilliger was bij Trumps campagneteam, te bespioneren. Page, met wie Halper tijdens een seminar contact legde, werd ervan beschuldigd dat hij de betrekkingen tussen Amerikaanse en Russische officials wilde verbeteren.  

Op dat seminar was ook oud MI6-hoofd sir Richard Dearlove aanwezig, waar Halper banden mee had. Dearlove kende op zijn beurt voormalig MI6 spion Christopher Steele, die verantwoordelijk was voor het in opdracht van de Democratische partij opstellen van een groot deel van het nepdossier over Rusland, terwijl hij in die tijd via zijn firma Orbis Business Intelligence als onderaannemer werkte voor de –inmiddels tot ongewenst persoon verklaarde- Russische miljardair en aluminium magnaat Oleg Deripaska (4).

Ditzelfde nepdossier was tevens de basis voor het bevelschrift om Carter Page te bespioneren, en van Halpers –inmiddels totaal ontkrachte- beweringen over ‘onacceptabele Russische invloed’ op de Amerikaanse verkiezingen.

En dat terwijl de Financial Times berichtte dat Halper zijn seminar had kunnen bekostigen dankzij de financiële steun van een andere Russische miljardair, Andrey Cheglakov, die nauwe banden heeft met president Putin. Uitgerekend Halpers partner tijdens dit seminar, collega Cambridge professor Neil Kent, was juist een voorstander van betere relaties met Rusland, en bevestigde in een interview met Russia Today in 2014 dat Rusland door de Westerse media en politiek opzettelijk wordt ‘gedemoniseerd’.

Een (oud) inlichtingenofficial concludeert dan ook dat ‘het allemaal een rookgordijn is… De FBI gebruikt Halper om meer info over Trumps medewerkers te krijgen, maar het is Halper die de echte connectie met Rusland heeft.’

Trumps NS adviseur Flynn al na 27 dagen weg, beschuldigingen blijken vals

Halper en MI6- hoofd Dearlove hadden in 2014 nog een ander bekend persoon uitgenodigd om naar Cambridge te komen: luitenant-generaal Michael Flynn, die toen al op gespannen voet stond met president Obama en de CIA, omdat er volgens hem helemaal niets klopte van Obama’s bewering dat Al-Qaeda en andere extremistische moslimgroepen waren verslagen. Enkele maanden later werd hij om die reden gedwongen ontslag te nemen als directeur van de DIA.

‘Flynn werd door Obama weggewerkt, en werd daarna een doorn in het oog van Obama en de Clintons, omdat hij zich aansloot bij de Trump campagne,’ aldus de voormalige hooggeplaatste insider bij de inlichtingendiensten. ‘Het onderzoek naar Trump begon niet met Page…, maar met Flynn, die reeds op de ‘target list’ van de CIA en Clinton stond. Diezelfde mensen wilden hem pertinent niet in het Witte Huis hebben, net zoals ze pertinent niet wilden dat Trump zou winnen.’

Flynn trad al na 27 dagen af als Trumps Nationale Veiligheid Adviseur vanwege een gesprek met de voormalige Russische ambassadeur Sergey Kislyak. Oud FBI directeur James Comey zei dat de agenten die Flynn ondervroegen niet dachten dat hij loog, maar uiteindelijk pleitte Flynn op één punt ‘schuldig’ te zijn geweest aan liegen tegen speciale aanklager Robert Mueller. Dat was echter pas nadat hij zijn huis had moeten verkopen om de $ 1 miljoen aan advocaatkosten te kunnen betalen, en nadat zijn gezin volgens ingewijden zou zijn bedreigd door het Mueller team.

In 2016 beweerde Halper dat hij in 2014 tijdens het diner in Cambridge ‘verdachte contacten’ had gezien tussen Flynn en de Russische academicus Svetlana Lokhova. Daar had hij geen enkel bewijs voor, maar toch werd het naar de media gelekt, die het –zoals we inmiddels gewend zijn- grif en zonder ook maar één echte check overnamen. Immers: er kon weer eens slecht worden geschreven over Trump of een van zijn mensen, ook al was ook hier niets van waar. Lokhova verklaarde vorig jaar tegen de BBC dat ze eerst dacht dat het een slechte grap was toen ze het in de media had gelezen.

Een groot aantal bronnen met directe kennis omtrent de beschuldigingen van Halper aan het adres van Flynn hebben allemaal verklaard dat deze ‘absoluut vals’ zijn, en dat Flynn en Lokhova tijdens het diner slechts even met elkaar hadden gebabbeld. De korte emailwisseling na het diner ging enkel over een historische ansichtkaart die Lokhova bij zich had, en waar Flynn graag een kopie van wilde hebben.

‘Maar het maakte niets uit dat het niet waar was,’ aldus de inlichtingenofficial. ‘Dankzij Halpers (ongegronde) beschuldigingen en de constante lekken naar de media met leugens en valse verhalen was het al bekend geworden.’ (1)

Advocaat van voormalige advocaat Trump erkent foutieve bron te zijn van CNN nepnieuws

Ook een ander speerpunt van de gevestigde orde tegen Trump blijkt niets anders dan een hoax te zijn (voor zover dat door eerdere onthullingen al niet duidelijk was). Op 26 juli beweerde CNN dat Trumps voormalige advocaat Michael Cohen zou hebben gezegd dat de president wist van de beruchte ‘Trump Tower’ ontmoeting in 2016 (met een Russische advocaat die, zoals eerder bleek, heimelijk door team Clinton was betaald en ingezet).

Lanny Davis, advocaat van Cohen, was de bron van deze onthulling. Vorige week, toen de extreem eenzijdig anti-Trump berichtende Westerse media nog smulden van het zoveelste (nep)schandaal, krabbelde hij op TV echter terug, en verklaarde hij dat hij niet kon bevestigen dat de bron die hij voor zijn bewering had gebruikt, de waarheid had gesproken. ‘Sorry, ik heb een fout gemaakt,’ zei Davis.

De New York Post en de Washington Post publiceerden vervolgens zijn excuses, maar natuurlijk niet CNN, één van de belangrijkste bronnen van ook de Nederlandse ‘kwaliteits’media. Sterker nog, anti-Trump ‘anchorman’ Brian Stelter twitterde dat hij bleef vasthouden aan het –nota bene door de bron zelf ontkrachte!- verhaal.

Ook in Nederland vond niet één nieuwsbrenger het van belang om dit te melden. Immers, dat zou hun geloofwaardigheid, niet alleen ten aanzien van de hier zeer breed uitgemeten valse ‘Trump-Rusland samenzwering’ –terwijl nu wederom bewezen is dat het juist Trumps tegenstanders zijn, mede op intiatief van oud president Obama en Hillary Clinton, die met Russische miljardairs en andere officials hebben samengespannen-, maar ook op tal van andere terreinen, opnieuw een grote klap krijgen.

Omdat ‘objectiviteit’ en ’waarheid’ principes zijn die de Nederlandse media al veel langer geleden totaal overboord hebben gezet, zullen zij er vermoedelijk geen seconde mee zitten dat zij het Nederlandse publiek wederom hebben misleid en voorgelogen.Xander

(1) SaraCarter.com via Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(4) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

23-07: Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump (/ Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI-agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’)
18-07: Democraten beschuldigen Rusland van oorlogsdaad tegen Amerika
16-07: Westerse elite doodsbang dat Trump en Putin pad naar vrede en samenwerking inslaan
15-07: Hoorzitting: Hillary Clinton zond tienduizenden vertrouwelijke emails naar ‘buitenlandse entiteit’
04-07: Trump dreigt documenten vrij te geven die medeplichtigheid Clintons en Bush 9/11 bewijzen
22-06: Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
07-05: CIA klokkenluider: Trump vecht net als Kennedy tegen coup door Deep State
18-04: Rechter die gaat oordelen over Trumps advocaat is Clinton- en Soros vertrouweling
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump
25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2016: 
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering