Inlichtingencomité Senaat vindt geen bewijs voor samenzwering Trump met Rusland

Opnieuw bevestiging dat ‘Russiagate’ één grote nepnieuws hoax is –De voorzitter van het Inlichtingencomité, senator Richard Burr (afbeelding: Embed from Getty Images (3)).

————————————————————————————————————————————-

De grote Nederlandse media deden hun reputatie als de echte propaganda- en nepnieuws verspreiders gisteren weer de nodige eer aan door wel een video te plaatsen van een ‘Trump aanhanger’ die een journalist van de BBC belaagde, maar voor zover bekend niet één bericht over het feit dat het belangrijke Inlichtingencomité van de Amerikaanse Senaat, dat bestaat uit leden van beide partijen, na 2 jaar moest toegeven dat er geen bewijs is gevonden voor een samenzwering van Trump met Rusland. Een jaar geleden kwam een comité van het Huis van Afgevaardigden ook al tot die conclusie.

‘Als we een rapport schrijven op basis van de feiten die we hebben, dan hebben we niets dat een samenzwering tussen de Trump campagne en Rusland suggereert,’ verklaarde de Republikeinse senator Richard Burr, voorzitter van het comité. ‘We weten dat we de onderste been boven krijgen, want er zijn geen nieuwe vragen meer waar we nog antwoorden op willen krijgen.’

Tandenknarsende Democraten

Het zal weinigen verrassen dat de Democratische senatoren in het comité minder stellig waren, en volhielden dat de meer dan 100 veronderstelde contacten tussen Trumps staf en de Russen in hun ogen aanwijzingen zijn dat de president bereid was hulp te ontvangen van een buitenlandse mogendheid. Toch weersprak niemand van hen de conclusie van de voorzitter. Dat kon ook niet, want het comité heeft toegang tot alle als geheim geclassificeerde informatie.

Ook de linkse ‘Hate Trump’ nieuwszender MSNBC moest tandenknarsend die conclusie voorlezen, om er daarna natuurlijk te proberen er toch vraagtekens bij te zetten. (2) Kijkers zouden anders wel eens hun wantrouwen dat ze ook wat dit item betreft de afgelopen jaren continu met nepnieuws zijn gebombardeerd, zien bevestigd.

Het onderzoek van speciale aanklager Robert Mueller loopt volgens diverse bronnen ook op zijn einde. Dat onderzoek is al talloze keren extreem partijdig en anti-Trump gebleken; Mueller lijkt zich zelfs zich niet voor te schamen om Trump en de Russen nog de schuld te geven van een lekkende waterkraan in de toiletruimte van het Capitool.

En wéér een ‘feit’ van de media doorgeprikt als leugen

Het nieuws zal weinig lezers op deze site verbazen, maar lijkt in het extreem eenzijdige, door links overheerste medialandschap van Nederland te zijn ingeslagen als een bom die hen vooralsnog doet zwijgen. Wéér een al zo lang en zo vaak gepresenteerd ‘feit’ over Trump en Rusland doorgeprikt als een leugen, als nepnieuws – hoe lang kan dat zo doorgaan voordat de nog immer zo goedgelovige Nederlandse bevolking zich af begint te vragen wat er eigenlijk klopt van wat ze dagelijks te horen en te lezen krijgen, en zelfs òf er überhaupt nog wel iets bijzit wat enigszins op de waarheid lijkt.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge


Zie ook o.a.:

21-01: Weer nepnieuws: Dit gebeurde er echt toen pro-Trump scholieren veteraan zouden hebben bespot
19-01: Team Mueller erkent dat Trump zijn advocaat geen opdracht gaf te liegen
06-01: (/ Mueller weigert bewijs dat ‘Russische inmenging’ pure onzin is)

2018:
30-12: Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij
20-12: CNN’s en Duitslands journalist van het jaar geeft verzinnen grootschalig nepnieuws toe
16-12: Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen
09-12: Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes (/ Echte propaganda is afkomstig van Westerse media en elite, maar wordt als onbetwistbare ‘waarheid’ aan ons verkocht)
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland (/ Door Britten geleide geheime informatiedienst beïnvloedt publieke opinie en interne zaken in landen van de EU, de VS en Canada)
26-10:
Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is