Trump door Mueller vrijgesproken; ‘Democraten gaan Hillary slachtofferen’

‘Russiagate was niets dan pure wraak van afgunstige Hillary op Donald Trump’ –Afbeelding (2).

————————————————————————————————————————————-

Na een 675 dagen durend onderzoek heeft speciale aanklager Robert Mueller in zijn slotrapport moeten erkennen dat er geen enkel bewijs is gevonden dat president Trump en zijn team hebben samengespannen met Rusland. Er komen geen nieuwe aanklachten, en die er al lagen –tegen voormalige medewerkers van Trump- hebben niets met Muellers oorspronkelijke missie te maken om Trump hoe dan ook schuldig te verklaren. Nu hij compleet gefaald heeft is de grote vraag wat er gaat gebeuren met Hillary Clinton, de topcriminele Democraat achter de schermen die het hele establishment in Washington met chantage en afpersing zover kreeg om het nu afgesloten neponderzoek te beginnen.

‘Russiagate’ is één grote hoax gebleken, zoals ook wij van meet af aan al schreven. ‘Iedereen met drie werkende hersencellen wist dat alles naar Hillary Clinton leidt,’ schrijft analist Tom Luongo. ‘Muellers onderzoek was vanaf het begin opgesteld om iets uit niets te creëren, en dat is wonderwel gelukt. Het was zo effectief dat het hele land er twee jaar lang door verlamd was… en dat allemaal omdat de elite, ik noem ze ‘de Davos Troep’, weigert te accepteren dat de volken niet langer in hun leugens over de voordelen van hun neoliberale globalistische agenda geloven.’

‘Russiagate was pure wraak, maar faalde jammerlijk’

Hillary Clinton had als president leiding moeten geven aan het opheffen van de onafhankelijkheid en soevereiniteit van het Westerse blok door dit ondergeschikt te maken aan de VN. Daarmee zou het laatste beetje soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht van de Amerikanen en Europeanen worden vernietigd, en totaal in handen komen van dat kleine elitaire clubje totalitaire globalisten in Washington, New York en Brussel.

Het liep anders. Hillary faalde jammerlijk, en zette uit pure wraak en haat de ‘Russiagate’ hoax in elkaar om haar overwinnaar alsnog kapot te maken. Zo probeerde ze Trump nog voordat hij in het Witte Huis zat te ondermijnen en hem te beschuldigen van wat ze zèlf had gedaan, namelijk samenspannen met de Russen en Oekraïners. Toen Trump eenmaal officieel president was maakte ze het haar dagtaak om zoveel mogelijk politici en medewerkers met chantage en afpersing tegen hem op te zetten.

Tegelijkertijd gaf ze de almaar grotere schade aanrichtende progressieven (linksgroenen en Marxisten) nog meer steun dan ze al deed, en zette ze hen ertoe aan om de politieke en maatschappelijke stabiliteit verder te ondermijnen (eenzelfde proces is in Europa en ook Nederland gaande). Het Amerikaanse volk moest hoe dan ook worden gepolariseerd en tegen elkaar worden opgezet.

‘Hillary toonbeeld van afgunst, had voor wolven moeten worden gegooid’

‘Hillary had na haar falen voor de wolven moeten worden gegooid,’ vindt Luongo. ‘Als je zó erg mislukt en anderen zóveel geld hebt gekost, dan verlies je meer dan enkel je fondsen. Dit laat zien dat Hillary zoveel smerigheid over alle betrokkenen weet, dat die allemaal met haar meewerkten omdat zij anders met haar ten onder zouden zijn gegaan.’

‘Hillary is het toonbeeld van afgunst,’ vervolgt de analist. ‘Ze wil wat Trump heeft: het presidentschap. En daarvoor was ze bereid om hem helemaal af te breken, ongeacht hoeveel schade dit zou veroorzaken. Ze is erger dan The Joker uit Batman… Ze haat ons om wie wij zijn en om wat wij haar niet willen geven. Het was deze vijandigheid die haar ertoe bracht om met het masker van een engel de hele wereld te chanteren.’

Belachelijke Russiagate als nachtkaars uitgedoofd

Russiagate was vanaf dag één ‘een onhoudbaar en belachelijk verhaaltje, dat nu als een nachtkaars is uitgedoofd. Heel veel mensen zijn nu boos, verward en bang. Mueller dacht dat hij alleen maar hoefde te vertrouwen op corrupte mensen, en hen met alles kon bedreigen om hen tegen Trump op te zetten… Maar het werkte niet. Uiteindelijk bleven Paul Manafort, Michael Cohen en Roger Stone overeind of pleegden meineed, waardoor het hele plan in duigen viel.’

Politici Amerika en Europa zullen eigen hachje redden

Luongo ziet in zowel de VS als Europa de trend dat politici, zodra het er echt om gaat spannen, uiteindelijk hun eigen carrière voorrang boven alles zullen geven. ‘Reken altijd op de ijdelheid van politici. Als ze worden getest zullen ze altijd egoïstisch handelen. Mueller zou dit als leider van Russiagate ook gaan doen als hij niemand zover zou krijgen Trump te verraden.

‘Met zijn rapport zonder nieuwe aanklachten redt hij zijn reputatie voor de toekomst, en is Hillary’s chantage waardeloos geworden. Omdat Russiagate haar als architect heeft aangewezen zijn ze niet meer bang voor haar… De progressieven zijn met een zandstraler beroofd van hun valse hoop. Zodra ze het niet meer kunnen ontkennen zullen ze zullen gekrenkt en boos zijn, en uit zijn op bloed. Iedereen die werd gechanteerd om met deze idioterie mee te doen zal een deal sluiten om zijn eigen hachje te redden… en Trump zal als president herkozen worden.’

‘Democraten geen schijn van kans, Hillary wordt geslachtofferd’

De Democraten maken in zijn ogen op dit moment namelijk geen schijn van kans tegen Trump. Ze hebben zich compleet te kijk gezet en maken zich almaar ongeloofwaardiger door extremistische randgestoorde fanatici zoals de ‘Democratische Socialist’ (= linksgroene Marxist) Alexandra Ocasio-Cortez te omarmen. 

De Deep State en de ‘Davos Troep’ zijn wederom ontmaskerd, constateert Luongo. Als ze nu niets met iets heel dramatisch komen dan zal de aanzwellende golf van het door hen zo verafschuwde ‘populisme’ hen wegvagen.

In Amerika zullen er na de Russiagate hoax in ieder geval koppen moeten rollen. ‘Partner in crime’ Barack Obama wordt te goed beschermd door zijn mensen, en Comey en McCabe zijn niet belangrijk genoeg. Wie blijft er dan over? Hillary Clinton. ‘Haar chantage heeft uiteindelijk hiertoe geleid… Hillary wordt geslachtofferd. Het grote project, de oprichting van een transnationale superstaat, is namelijk belangrijker dan één persoon. Hillary is vervangbaar.’

Genoeg afleiding voor naderende storm?

Luongo concludeert dat het laten vallen van Hillary de enige optie voor de Democraten is om iets van hun geloofwaardigheid te herstellen. ‘En nu maar hopen dat dit schouwspel voldoende brood en spelen is om het volk af te leiden van de echte storm die op ons afkomt.’

En daarmee bedoelt Luongo de financieel-economische megacrisis die het Westen gaat treffen, en die aan alle linksgroenliberale klimaatluchtfietserijen permanent een einde zal maken, omdat alle getroffen landen en volken hun overgebleven schaarse middelen zullen moeten aanwenden om te kunnen overleven.

 

Xander

(1) Tom Luongo via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Zero Hedge social media meme

Zie ook o.a.:

17-02: Judicial Watch: Bewijs dat Obama’s FBI lange lijst misdrijven Hillary Clinton verborg
13-02: Inlichtingencomité Senaat vindt geen bewijs voor samenzwering Trump met Rusland
19-01: Team Mueller erkent dat Trump zijn advocaat geen opdracht gaf te liegen
06-01: (/ Mueller weigert bewijs dat ‘Russische inmenging’ pure onzin is)

2018:
30-12: Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij

16-12: Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen
12-12: Net rond Clintons sluit zich: Getuigen en documenten bewijzen omkoping en belastingontduiking (/ CIA-FBI infiltrant: Koffers vol miljoenen dollars omkoopgeld aan Clintons overhandigd’)
19-10: Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen
11-10: ‘Hillary Clintons oproep tot geweld betekent einde Amerikaanse democratie’
30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is
23-07: Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump (/ Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI-agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’)
15-07: Hoorzitting: Hillary Clinton zond tienduizenden vertrouwelijke emails naar ‘buitenlandse entiteit’
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

2017:
25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
18-10: FBI heeft bewijs dat de Clintons $ 145 miljoen kregen door corrupte deals met Russen

2016:
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

1

 1. reacties overgenomen van Xandernieuws.punt.nl

  Tom Hendrix op 24-03-2019 15:45
  Ik had niet anders verwacht. Als rechtgeaarde socialisten, zijn de Democraten, tot alles in staat gebleken. Tot leugens en demonisereing van Trump toe!

  Tom Hendrix op 24-03-2019 16:01
  demoniseiring=demonisering.

  steady op 24-03-2019 17:26
  Manneken pis ” brussel” (wereldberoemd)

  De groene walen vinden dat er moet bespaard worden op de pis van manneke

  Waterverbruik per dag ong. 10 liter.Hallo,,

  Manneke pist enkel als er iemand te dicht komt hé.

  Wij hebben één dolfinarium in belgie en dat moet verdwijnen van onze minister van “dolfijnen”,

  want dat zijn intelligente wezens hé

  dat de intelligente mens moet zwemmen in een emmer water door hen bepaald, is niet van belang

  want het zijn maar mensen hé.

  Zoals wij al lang weten- wij worden alles afgenomen- welke partij er ook maar aan de macht is.

  Het plan moet en zal uitgevoerd worden

  Sterkte

  Shalom

  steady op 24-03-2019 17:29
  Noem mij één politieker zonder psychopatische trekjes en ik geloof u

  Groetjes

  Hoeder op 24-03-2019 18:39
  Alles verloopt conform het Qanon scenario En daar mogen we heel erg blij mee zijn. Links is weer een gevaar gebleken. En kijk hoe progressief NL reageert op de overwinning van Baudet. Hoe ziek kun je zijn meneer Hanssen (Volkert waar ben je), Freek de Jonge op het boekenbal, anti racisme betoging die gekaapt wordt door die malloten van Antifa en Baudet dood wensen. Ook in NL zal er veel veranderen.

  janneman op 24-03-2019 18:54
  Heel die Russiagate was van in het begin al van de zotte. Op bepaald ogenblik waren er al die dachten dat de Russen daar de stemcomputers hadden gemanipuleerd. Veel zotter moet het niet worden. Blijkt dus niks van aan te zijn.

  Maar wat wel is : je hebt liefst machthebbers rond jou waar je mee door de deur kan, liever dan ongeleide projectielen. In de case is het nog maar de vraag wie het ongeleid projectiel zou geweest zijn ? Trump of Clinton ? Ik ben nog altijd tevreden dat het Trump is geworden, al erger ik me blauw aan die zijn onbeschoft gedrag. D’er gaat dus echt geen dag voorbij of die moet weer iemand in de wereld schofferen en afdreigen, en ik ben niet aan dat soort onzin, maar nog steeds beter dan die oorlogszuchtige feeks van een Clinton. Denk ik toch. Hoop ik toch.

  En wat is bemoeienis ? Politici die elkaar even komen helpen ? Pak eens BE/NL. Als het verkiezingen zijn zie je toch politici die wederzijds even een beleefdheidsbezoekje brengen en een woordje placeren ter ondersteuning van de collega’s ? Daar lijkt mij niks mis mee, mits die niet gaan polariseren. Gewoon even een acte de présence, en dat mag. Wat niet mag is wat die zot van een Verhofstadt (BE) en een Van Baal (NL) daar in Kiev op de barricades hebben gepresteerd, dat was m.i. zo strafbaar als de nacht, en had vervolgd moeten worden wegens manifeste opruiing. Resultaat is gekend.

  Wegens geen ander passend onderwerp, bij deze nog in snelvaart 3 puntjes ter overdenking :

  1. Spionage. De halve wereld stond op de kop toen bleek dat de US-lettersoep kennelijk Angela Merkel afluisterde. Get real, spionage is van alle tijden, staten/naties bespioneren elkaar nu eenmaal. Was in de prehistorie niet anders hoor, hadden ze ook verkenners die vanuit het struikgewas naar de vijand loerden. What’s new ?

  PS. Hier hoort een PS bij (lol). Verhaaltje : Obama wordt daar mee geconfronteerd, en zegt zo sec als enkel Obama het kan, dat ie als ie wat wil weten van Merkel, ie Merkel wel opbelt. Is toch grote stijl, Gebakken lucht met een strik, en voorbij was het incident. Ik vond het weergaloos. Het is het niet geworden, maar ik had het voor Obama. Niet dus.

  2. Volksverlakkerij. Al de toeters en bellen van de lettersoep-veiligheidsdiensten zijn er voor Uw bescherming. Tot op zekere hoogte !, er valt nogal wat op aan te merken ! Maar, en daar zijn de leugens, U bent beschermd, het is niet tegen U gericht, wij de US-lettersoep luisteren geen US-burgers af, enkel vreemde dreigingen. Idem dito in de UK, wij luisteren enkel maar vreemde dreigingen af, geen eigen burgers. En wat hadden jullie nu gedacht dat er ging gebeuren ? De US-lettersoep luistert op aanvraag de UK-burger af en de UK-lettersoep doet omgekeerd hetzelfde. En nee, ze kunnen dus zonder blozen knalhard vertellen in de parlementaire onderzoekscommissie dat ze geen eigen burgers afluisteren. Hebben ze nog gelijk ook. Ze doen het niet zelf, ze laten het doen en doen omgekeerd hetzelfde, everybody happy. Leuk toch ?

  3. En dan al de sociale media, wat was me dat een godsgeschenk, komen ze nu nog niet van bij. Hebben die veiligheids-soepjes dat nu bedacht of hebben die gewoon ingehaakt op ne Zuckerberg en co, dat weet ik niet, wat ik wel weet is dat ze daar hun lol niet opkunnen. Het perfecte controlesysteem, en niemand die het ziet. De lettersoep heeft mensen in de data-centers van google, instagram en noem maar op. Ik denk dat Xander daar ooit al eens een artikel heeft aan gewijd. Google is gast aan huis in het Pentagon, en de hele lettersoep zit letterlijk op de servers van Google en co. Verklaart overigens ook waarom de Googles en de Teslas van deze wereld nauwelijks fiscale IRS-miserie hebben.

  Tot slot : er wordt wat afgemanipuleerd hoor, we zijn onze vrijheid al lang kwijt. Geen zorg meer over Orwell’s 1984, dat station zijn we allang gepasseerd (dat station is dus voorbij !). Maar wat doe je met een staat die haar eigen burgers niet betrouwt ? Klinkt dit akelig ? Ja ? Wel, dit is het, hier zijn we. En hoe stoppen we die waanzin ?

  janneman op 24-03-2019 19:23
  Maar blijft (en ik moet nu even, mijn excuus !) diene Trump vind ik walgelijk onbeschoft, ik denk dat die eens een hele flinke draai rond zijn oren nodig heeft, en Melanie doet het niet, iemand anders zal het dus moeten doen.

  Het is me wat. Dan ben je President van de US en heb je veel te zeggen, en dan ga je daar als een onbeschofte hork door. Is die dus gewoon iedereen en alles 24/7 aan het aanjagen, en dan denkt die dat dat wat opbrengt ?

  Simpel probleem. En hoe op te lossen ? Probleem : handelsbalans US/China hangt vies uit de haak. Reallity check : die gaat nog heel lang uit de haak hangen omdat die Chinese economie nu eenmaal groter is dan de jouwe. Fact ! Maar je kan wel zo links en rechts wat bijpoetsen om de pijn te verzachten. Maar doe dat dan zachtjes hé, hebben ze echt wel oren naar, maar daar de breedsmoelkikker gaan uithangen is denk ik niet de beste strategie.

  Ronny op 24-03-2019 22:12
  Ieder die gezond denkt wist dit al!

  Cefas op 24-03-2019 22:12
  Clinton-gate onderzoek is hoognodig vanwege haar criminele en manipulatieve hoogstandjes.

  Derk op 24-03-2019 22:17
  Jammerman, Trump zit nog in het zadel. En Hillary staat op omvallen. De Chinezen zijn druk doende in Afrika om daar de boel te stimuleren.

  Dat doen ze echt uit goedheid. Ze willen er niets voor terug. En gij geleuft dat?

  P.Meyer op 24-03-2019 23:24
  I.d.d. Cefas 22:12.

  Dat vliegtuig met meisjes aan boord. Is al een oud bericht. Maar wel bruikbaar.

  Janneman 18:54;

  Orwell 1984. Geschreven vanaf 1948. Beide jaartallen leveren op: 1+9+8+4=22.

  Dan wel: 2022?

  Cor op 24-03-2019 23:48
  Janneman op 24 3.

  Ik denk dat het beter zou zijn om U een draai om Uw oren te geven van wegen het domme commentaar over Trump . Maar misschien moeten wij U verontschuldigen,

  Daar U gebrainwashed bent door de Hollandse media aangaande hoe zij over Trump raporteren , en het mooie ( ziekelijke ) gepraat van de Hollandse politici naar voren brengen . Wat de economie van Amerika betreft , dit wordt nog steeds geregeld door de elite , zoals het ook gedaan wordt in Holland . Maar de u zien niet dat de mensen in Holland in een pan met lekker warm water zitten ,dat geleidelijk heter wordt gemaakt . Wacht maar af .

  Rienus op 25-03-2019 00:32
  @ Derk

  De Chinesen hebben Afrika in the pocket, ze zijn daar helemaal niet druk mee doende dat is een fait a complit.

  Zo heeft China ook al meer van Amerika in handen dan je zou denken en wordt Europa overgelaten aan de moslim garde.

  Hebben de Greoen Links stemmers of andere hogdravende genialen een idee?

  janneman op 25-03-2019 08:28
  Gebeurt zelden dat ik op reacties op mijn tekstjes reageer, maar nu moet het even omdat ik denk dat niet iedereen mij heeft begrepen, en dat verbaast me want ik dacht (zelfs bij herlezing) dat ik duidelijk was. Maar goed, ieder zijn ding, en ik ook :

  @collega Meyer : van 1948 naar 1984. Orwel zelf heeft ooit gezegd dat het enkel de bedoeling was van enig tijdsverloop aan te geven. Had evengoed van 1949 naar 1994 kunnen zijn. Maar naar 2022 moet je niet rekenen, we zijn er al ver voorbij. Ik schrik me een ongeluk als ik zie wat de staat allemaal van mij weet. Orwell had wel beter een voorwoord geschreven bij zijn boek om te zeggen dat het een roman was en geen handleiding. Hebben de overheden niet goed begrepen zo te zien.

  @collega Cor : U mag mij gerust een draai rond mijn oren geven hoor als U dat gepast zou vinden … (lol). Maar doe dat dan wel zachtjes want ik heb ooit mijn kaken gebroken en als ik nu een mot zou krijgen of ongelukkig ten val zou komen, mag ik de rest van mijn leven uit een strootje eten want repareren gaat niet meer lukken. En ten gronde : ikke gebrainwashed ? Je zou eens moeten weten wat hier zoal over mijn scherm vliegt. Ik maak er een goede gewoonte van om telkens ik in een of ander probleem elders geïnteresseerd ben de lokale media te consulteren. En dat is verbazend eenvoudig : google : land xyz english newspapers en hoppa je hebt een waterval aan lokale bronnen. Uiteraard opletten wegens gekleurd, maar dat je met eender welke informatie, waar die ook vandaan komt, voorzichtig moet zijn, weten we hier intussen allemaal wel zeker ? En parafraserend : a suspicious mind is a joy forever, je moet opletten en je geen oor laten aannaaien. En ten allen tijde, wat je ook leest moet je je steeds afvragen : cui prodest, wie heeft er belang bij, en dan wordt heel rap heel veel duidelijk en zie je de desinformatie al komen. En dan heb je een idee en hoef je niet enkel te betrouwen op de “duiding” van de msm.

  PS En gaat ver hoor. Ik heb het niet getest voor de inuit op de noordpool, maar voor de rest vind je informatiebronnen over elke uithoek van de wereld. Pak Noord-Korea. Potdichte zaak, geen info te vinden. Ah nee ? Toch wel. Blijkt dat er in ZK een persagentschapje is dat zich enkel met NK bezig houdt, en daar vind je dus wel wat info over hoe dat daar reilt en zeilt. En in dat verband : het is niet Trump die daar voor enige ontspanning heeft gezorgd hé, het is President Moon van ZK die daar het grote werk aan het doen is. Die mag dus een Nobelprijs gaan halen van mij, Trump is in dat verhaal maar een side-kick, tot zijn groot ongenoegen natuurlijk (lol).

  En tot slot. Het doet mij goed dat ik hier af en toe eens mijn gedacht mag en kan zeggen. En ik lees hier dagelijks om te zien wie wat te zeggen heeft, en vaak bots ik zo op een reactie die mij extra inzichten oplevert. Hier lopen heel veel mensen rond die bepaalde dossiers heel goed kennen en belangeloos extra inzichten aanreiken. Waarvoor dank heren en dames collega’s. En dank uiteraard aan vriend Xander die dat hier allemaal mogelijk maakt. Dat het nog heel lang mag duren.

  Tegenstander op 25-03-2019 08:38
  janneman op 24-03-2019 19:23

  Inderdaad Trump is een onbeschofte hork….

  Maar het echte gespuis zijn ploerten van de bovenste plank!

  Dus…. m.a.w. laat mij liever te maken hebben met een onbeschoftige hork, dan mag u zichzelf tot vriend c.q. meeloper benoemen van het laagste der het laagste…….!!!!!

  Wim op 25-03-2019 09:50
  Nu eens kijken hoe in NL de media dit gaan brengen. Het RD kopte al “Trump grotendeels vrijgesproken”. Ja, ja het is heel wrang als je jaren van bevooroordeelde journalistiek moet rechtbreien. Walgelijke kop voor het RD, maar past wel in het stramien om bij de mainstream in het gevlei te blijven…

  kim op 25-03-2019 11:33
  Geweldig voor Trump. We worden allen hier min gemaakt door de EU en de VN, en de Bilderberggroep. Misschien is dit niet van toepassing hier, maar ik dacht ineens aan de jaren 70. Victor Jara uit Chili, die een protestsong (beter knallen met muziek dan met kogels) speelde op zijn gitaar, titel ‘Venceremos’ (wij zullen overwinnen).

  Tijdens de staatsgreep van Pinochet zijn de beide handen afgehakt zodat hij niet meer gitaar kon spelen. Tijdens zijn sterven zei hij: ‘Venceremos’.

  j v/d valk op 25-03-2019 12:36
  Mosque False Flag Exposed, Reasons for the Hoax Revealed..

  Alles wijst naar een echte massale schietpartij dat gebeurde wel, maar er was ook een nep-video geproduceerd als een aparte psyop voor de er vond zelfs een terroristische aanslag plaats.

  http://stateofthenation2012.com/?p=119156

  rescue op 25-03-2019 13:00
  Op RT gelezen dat Oekraïense klokkenluider zegt dat de regering in Kiev betrokken is bij MH17? Xander?

  speiker op 25-03-2019 13:14
  janneman: wat een raar gepraat? een tekst zonder inhoud, helaas weten mensen aan de zijkant het allemaal beter.

  God Bless America

  willy op 25-03-2019 14:11
  Inderdaad te hetze jacht op president Trump heeft niets concreet opgebracht, wat een ramp voor de democraten, en ondertussen heeft Poetin al laten weten dat hij terug normale betrekkingen wil hebben met de VS het is duidelijk dat Poetin de koude oorlog wil stoppen en ook Trump wil dat maar het waren steeds de democraten die oorlog wilde met Moskou, hopelijk gaat nu alles de gode richting uit, en tussen haakjes Trump gaat de Golanhoogvlakte officieel erkennen als deel van Israel dus laat de Messias maar komen. Shalom

  rudy op 25-03-2019 15:09
  Volgens een Amerikaanse Think-Tank zal de crisis in alle hevigheid losbarsten NA 2025 …Volledige ontwaarding van de munten zoals tijdens de jaren ’20 van vorige eeuw en edelmetalen zullen hoge vluchten nemen …Polen wordt het machtigste land in Oost-Europa en Japan in het Verre Oosten, terwijl Europa geplaagd wordt door interne strijd, revoluties en populisme … China en Rusland boeten in aan macht …

  AngelB op 25-03-2019 15:15
  Ik denk dat Hillary binnenkort ‘ernstig ziek’ wordt en komt te overlijden. Er zijn er in hun omgeving al heel wat (meer dan 100!) die zijn omgekomen; neergestort, hartaanval, auto-ongeluk, kanker, zelfmoord, roofoverval. Dit waren onder meer 16 vliegtuigcrashes en 20 zelfmoorden. 22 bodyguards, 56 militairen/politie, 23 getuigen, 8 onderzoeksjournalisten, 13 advocaten. Met zulke mensen in je omgeving heb je verder geen vijanden nodig!

  Hubo op 25-03-2019 17:47
  Raar verhaal.Hillary Clinton speelt geen rol meer.Ze heeft laten weten zich niet meer verkiesbaar te stellen.Zou sowieso een kansloze operatie zijn.Als de demokraten het al nog eens met een oudgediende zouden wllen proberen,wat op zich niet zo gek zou zijn,zou dat Biden kunnen zijn.

  Dat hele verbond tussen Trump en Rusland was natuurlijk een onzinnig verhaal.Meer iets om hem onder dru te houden leek me en daar is hij nog niet helemaal van af.In een aantal opzichten heeft hij wel de schijn gewekt op zijn zachtst gezegd niet erg mee te werken aan het onderzoek en vanuit het onderzoek van Mueller iseen onderzoek naar de financiele handel en wandel van Trump opgestart,dat nog loopt.

  Het is niet helemaal duidelijk waarop de informatie berust dat Clinton het westerse blok onder toezicht van de VN had willen stellen.Ik zeg zelf al een jaar of 40 dat de VS onder toezicht van de VN moeten komen te staan,maar verder hoor ik daar niet veel over.

  piet op 26-03-2019 16:12
  rudy,aub ,hou op over amerikaanse denktanks die er altijd naast zitten,ze kunnen het weer niet eens voor een week voorspellen,pieter

  Nieuw Begin op 27-03-2019 00:18
  Een uitstekende column van Leon de Winter in de Telegraaf.

  Dit is een premiartikel maar u kunt het toch lezen in de bibliotheek of anders de cace van uw browser leegmaken waarna de teller gratis artikelen weer bij nul begint en u 3 gratis artikelen kunt bekomen )

  Zachte staatsgreep van de democraten:

  https://www.telegraaf.nl/columns/3352257/zachte-staatsgreep-van-de-democraten

Comments are closed.