Federale rechter: Geen bewijs Russische beïnvloeding social media, is verzinsel van Mueller

Mueller, kopman van één van de grootste hoaxen van de afgelopen jaren. (Afbeelding: Embed from Getty Images“> (5)).

—————————————————————————————————————————————–

Belangrijke getuige van Mueller aangeklaagd wegens kindermisbruik en kinderhandel

—————————————————————————————————————————————-

De door links gecontroleerde Nederlandse massamedia probeerden om met hun kenmerkende manipulatieve headlines de indruk te wekken dat het getuigenis van voormalig speciale aanklager Robert Mueller gisteren nog enige waarde had om de jarenlang overeind gehouden valse beschuldiging dat Trump met Rusland zou hebben samengespannen overeind te houden. In de VS zijn echter zelfs Trumps grootste vijanden het erover eens dat Muellers getuigenis rampzalig was, mede omdat de man niet eens bleek te weten wat er precies in zijn eigen rapport staat. Daar kwam de uitspraak van een federale rechter dat Mueller zijn bewering dat Rusland social media accounts zou hebben beïnvloed –hier eveneens jarenlang eindeloos herhaald door NU, NOS, Volkskrant, NRC, etc.- heeft verzonnen omdat er geen enkel bewijs voor is, nog eens bij.

Dat Mueller voor het parlementaire Gerechtelijke comité zó hard door de man zou vallen hadden zelfs de grootste Trump haters niet verwacht. Neem Michael Moore, die verbijsterd constateerde dat de ‘broze oude man zich niets kon herinneren, stotterde, en weigerde om basale vragen te beantwoorden… Dus aan alle kopstukken en slappe Democraten die het publiek wijsmaakten dat ze moesten vertrouwen op de weledele Robert Mueller: hou voortaan je kop dicht.’

‘Afzetting (van Trump) is voorbij,’ constateerde ANC News correspondent Terry Moran. Zelfs CNN, de onbetwiste leider van het Trump-bashing front in de media, schreef dat ‘het op dit moment heel duidelijk lijkt dat Mueller niet de beste woordvoerder voor zijn eigen rapport is.’ Yahoo News stelde klip en klaar dat ‘Mueller steeds meer in de war lijkt,’ en ‘never Trumper’ Bill Kristol gaf knarsetandend toe dat Mueller ‘niet bepaald een overtuigende getuige’ is. (1)

De links-liberale talkshow presentator Bill Maher, felle Trump criticus, reageerde opvallend realistisch en vergeleek Muellers getuigenis met een hele slechte film. ‘De Democraten zijn een partij die niet weten hoe ze politiek moeten bedrijven. Ik kan dit niet langer aanzien. Ga naar huis, jongens… Jullie kunnen nog steeds de verkiezingen (2020) winnen, maar ik zou er mijn eigen geld niet op zetten.’ (3)

Rechter: Geen bewijs voor Russische beïnvloeding

‘Case closed,’ concludeert het Witte Huis. Nou, niet helemaal. Behalve het feit dat Mueller zichzelf tijdens de hoorzitting opzichtig tegensprak en mogelijk meineed pleegde (4), heeft de federale rechter Dabney Friedrich namelijk geoordeeld dat hij geen bewijs had toen hij beweerde dat het Kremlin achter het beïnvloeden van social media zat om de verkiezingen te manipuleren, zoals ook de Nederlandse mainstream media al zo lang volhouden.  De beschuldigingen aan het adres van Trump zijn verzinsels, zoals voor onafhankelijke nieuwsmedia en waarnemers eigenlijk van meet af aan al duidelijk was. (2)

Belangrijke getuige Mueller vast vanwege kindermisbruik

Dan is er ook nog de zaak George Nader, een Libanees-Amerikaanse zakenman en een belangrijke getuige van Mueller. Deze adviseur van de kroonprins van de Verenigde Arabische Emiraten werd in juni gearresteerd wegens het vervoeren van kinderporno en het exploiteren en misbruiken van minderjarige jongens, die hij daarvoor van Europa naar de VS smokkelde. Tegen Nader is nu zoveel nieuw bewijs ontdekt, dat de aanklagers eisen dat hij in ieder geval tot aan zijn rechtszaak gevangen blijft zitten.

Ook uit deze ontwikkelingen blijkt dat er inderdaad sprake is van een smerig complot, echter niet van Trump, maar tegen Trump, in samenwerking met de FBI bedacht, opgezet en uitgevoerd door het ‘Obama-Clinton’ kamp en het overgrote deel van de mainstream media.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Armstrong Economics
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

03-06: Frauduleuze en misleidende manipulaties ontdekt in Muellers rapport om Trump toch schuldig te doen lijken
03-05: NY Times erkent dat regering Obama in 2016 campagne Trump bespioneerde
20-04: CNN op-ed: ‘Niet Trump, maar Obama ziet er slecht uit door eindrapport Mueller’
24-03: Trump door Mueller vrijgesproken: ‘Democraten gaan Hillary slachtofferen’
17-02: Judicial Watch: Bewijs dat Obama’s FBI lange lijst misdrijven Hillary Clinton verborg
13-02: Inlichtingencomité Senaat vindt geen bewijs voor samenzwering Trump met Rusland

2018:
30-12: Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij
16-12: Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen
19-10: Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen
30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. @grote henk: 2:32 pm, op 28/7. En ze hebben een hersenafwijking. Ze dromen namelijk als echte dwazen, dat het geld aan de bomen groeit, echt waar. Totaal gehersenspoeld zijn ze.

 2. zoals altijd en overal en vooral in Europa en de USA zijn linkse mensen vol van zelfhaat en gaan nog liever dood dan toegeven.

 3. @Pieter 25/07/2019 om 7:29 pm

  idd Pieter daar ligt de Kern.
  Is de mens goed of slecht?
  “De mens is van nature goed, doch geneigd tot het kwade”.
  Om op deze Wereld het Paradijs te verwezenlijken staat ons alles ter beschikking.
  Wij moeten alleen nog leren om dit uitsluitend ten goede te willen gebruiken.
  De natuur zelf functioneert al perfect, nu de mens nog.

 4. Het zijn allemaal complotten, leugens en bedrog.
  Mensen worden misleid door adviseurs, die er zelf beter van willen worden

 5. @ Dewevoga: 5:51 pm. Het is een grote schande, om Israël zo een mes in de rug te steken. Ik erken de Overheid in Nederland niet langer. Hielenlikkers van de communisten der EUSSR. Bah!

 6. Sultan schrijft: De wereld is een groot vraagteken geworden. Niets is meer wat het lijkt. Ongeïnteresseerdheid is het gevolg…. einde democratie. Daarmee raakt hij de kern van onze tijd. Niets is meer wat het lijkt te zijn en een groot deel van de mensheid kiest ervoor dit (ook uit wanhoop en een gevoel van machteloosheid) te negeren..Ook ik voel me vaak als een op drift geraakte drenkeling, volkomen overgeleverd aan de beweging van de golven en stromingen.

 7. Geen bewijs …. de aanhef spreekt al boekdelen. Nergens zijn bewijzen te vinden, van wat het dan ook mag zijn. Fantasieën worden uitgediept en in de mainstream media als waarheden of halve, verdraaide, waarheden vermeld. Het publiek ,vreet, alles wat gepubliceerd wordt. De wereld, het volk, wordt bewust op een verkeerd ben gezet. Twijfel regeert de wereld !
  De wereld is een groot vraagteken geworden. Niets is meer wat het lijkt. Ongeïnteresseerdheid is het gevolg…. einde democratie.
  Brussel…. de grootste zakkenroller van alle burgers neemt al onze waarden. Aangifte heeft geen zin. Brussel legaliseert alle misdaden.
  Zo langzamerhand is het NU de tijd dat de zwijgende meerderheid in opstand komt ! Brussel manipuleert, liegt en bedriegt. Het welzijn van de burger stelt niets meer voor. De mateloze zelfoverschatting van het Brusselse parlement is stuitend

 8. al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt het wel maar dan huild het volk maar dan is het kwast geschiet

 9. Vandaag verscheen het bericht over een FBI-agent betrokken bij het Clinton-onderzoek, die ‘zelfmoord’ zou hebben gepleegd in een uitgaansgelegenheid ….. (Wanttoknow.nl)
  En de lijst Clinton (‘zelf’)moorden groeit maar door … en in dezelfde mate hun karma.

  Iets anders: het boek van Gandhi waarin hij waarschuwt voor vaccins heet: a Guide to health.
  Toen geschreven, nu actueel.

  Aandacht gevraagd voor Julian Assange, dr Ahmadreza Djalai, Raiv Badawi, Chelsea Manning en alle onschuldige gevangenen.
  Tevens voor vrouwen in El Salvador die na miskraam in de gevangenis werden gegooid wegens vermeende moord. Gruwelijk.

 10. Mueller beweert dat Trump, nadat zijn presidentschap is afgelopen kan worden vervolgd (charged).
  Dat is een nutteloze mededeling. Immers iedereen kan worden vervolgd. Wat bepalend is, is of het tot een veroordeling kan komen en daar zei hij nu juist niets over. Maar dit charged blijft wel in de lucht hangen en voor de simpeler zielen betekent dit zoveel als: kan worden veroordeeld.

 11. Ls, zou het niet gewoon de strijd tussen goed en kwaad zijn. Links probeert hun leugen vast te houden, terwijl rechts daar niet (meer) in gelooft. Het linkse geloof is gesteld op eigen goedvinden en niet op ‘eeuwige’ waarheid. De grote media in NL moeten ook niets van universele waarheid hebben. Wij als land hebben God de rug toegekeerd en niet het aangezicht. Terwijl daar bij Hem eeuwige waarheid is. Laat ons het goede voorbeeld geven. Mezelf incluis. Hartelijke groet, P.

 12. Wat een gigantische beerput en wat een leugenmedia die net zo hard meededen aan de heksenjacht op Trump. De geloofwaardigheid van de democraten en de reguliere media was al niet groot maar is nu 0,0.

 13. Socialisten- in Amerika de zogenaamde Democraten- gaan wel heel gemakkelijk om met de waarheid. Dus deze gang van zaken, verbaast mij niet echt. En de rectificatie door de door de links gedomineerde media, zullen er niet komen.

 14. Ik ben benieuwd of dit bericht door ons staats propaganda medium wordt uitgezonden. Het lijkt wel of I. Omar een gewillig oor heeft gekregen bij de door de Chrislam Unie en Chrislam dient allah ondersteunde coalitie. Nederland stemt vóór anti-Israel resolutie VN wegens “schending vrouwenrechten”. Wat een schande!!! Ik schaam mij diep voor deze regering. Ik ben blij dat ik op een pro-Israel en een Nederland voor echte Nederlanders partij gestemd heb.
  https://www.joods.nl/2019/07/nederland-vind-dat-israel-het-enige-land-ter-wereld-is-waar-vrouwenrechten-worden-geschonden/

 15. @Joke schreef:25/07/2019 om 4:06 pm
  Valt het niet op dat Trump aldoor alles ontkende en de media vertelde dat zij “fake news” waren en dat hij nu de aanval inzet op 4 democratische parlementsleden? Zou hij dat doen als er geen bewijs was? De verkiezingen komen eraan en deze mogelijke kandidaten zijn al uitgeschakeld. Het wachten is op de democratische troef M.O. als die uitgeschakeld is kan de beerput na Trump’s herverkiezing open. Ik heb dit niet van mijzelf, maar volg regelmatig X22 report.
  https://www.youtube.com/watch?v=2Q0co6FIc-A

 16. De media gaat natuurlijk niet rectificeren en excuses aanbieden. Ze hebben zoveel mensen voorgelogen, ook in europa dat ik vind dat ze verplicht moeten worden om dat wel te doen.
  Zo hoor ik ook over samenzweringen, die Soros op zijn geweten zou hebben. Wat is daar van waar? Ik zou wel een betrouwbaar artikel willen lezen over dit onderwerp.

 17. Het is echt onnozel aan het worden, men vindt in feite geen rechtstreeks bewijs, maar men blijft zolang leuteren totdat men toch iets vind dat er eigenlijk niet staat en een interpretatie is van de opsteller, zo kan men inderdaad bezig blijven. Shalom

Comments are closed.