Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had

—————————————————————————————————————————————-

Grote nadruk op ‘verwoesting van milieu door bedrijven’ en noodzaak ‘om het aantal mensen te verminderen voor een duurzame manier van leven’ – Moordzomer gaat door: ‘Hispanic’ vermoordt willekeurig vier mensen in Los Angeles

—————————————————————————————————————————————–

De massamedia waren er als de kippen bij om de massamoordenaar in El Paso in extreemrechtse hoek te zetten en president Trump direct of indirect de schuld te geven. Nu uit zijn manifest blijkt dat de 21 jarige terrorist Patrick Wood Crusius, die 22 mensen vermoordde, geen extreemrechtse, maar net als de schutter in Dayton extreemlinkse sympathieën had, zwijgen ze ‘natuurlijk’ als het graf.

‘Het manifest dat hij schreef zou kunnen zijn geschreven door de mensen die Trumps toespraken maken,’ beweerde het Democratische parlementslid Joaquin Castro, daarmee de teneur weergevend van de reacties van zijn eigen partij en de Westerse mainstream media.

Linkse stokpaardjes

In het manifest staat inderdaad racistische taal tegen de ‘hispanics’ in Texas, maar als naar de hele tekst wordt gekeken komt Woods extreemlinkse gedachtegoed overduidelijk naar voren. Zo schrijft hij ook dat hij ‘de gemiddelde Amerikaan’ haat, roept hij op om de Amerikaanse bevolking te verminderen, en pleit hij voor socialistische stokpaardjes zoals ‘universele gezondheidszorg’ en een ‘universeel inkomen’ voor iedereen.

Zowel de Republikeinen als de Democraten worden door Crusius beschuldigd van het ‘al tientallen jaren lang’ in de steek laten van het Amerikaanse volk. Speciaal de regering Trump krijgt ervan langs vanwege het bijna verdubbelen van het aantal visums voor gastarbeiders.

De media koppelen racisme altijd op valse wijze automatisch aan uitsluitend extreemrechts, maar schijnen klaarblijkelijk ‘vergeten’ dat de beruchte KKK door Democraten was opgericht, en het de Republikeinen zijn geweest die de Amerikaanse variant van ‘apartheid’ hebben afgeschaft.

Aantal mensen verminderen voor ‘duurzamere manier van leven’

Crusius gaf zijn manifest de titel ‘The Inconvenient Truth’ mee, een verwijzing naar de wetenschappelijk totaal onderuit gehaalde, en inmiddels door de feiten en realiteit ingehaalde angstzaaiende klimaatpropaganda documentaire van de linksgroene politieke activist en voormalige presidentskandidaat Al Gore. De terrorist geeft het bedrijfsleven de schuld van het ‘verwoesten van het milieu’, het vervuilen van het water door landbouw en oliewinning, en het werkeloos maken van hemzelf en tal van anderen door verregaande automatisering.

De ‘Amerikaanse levensstijl’ is volgens hem de oorzaak van ‘de verwoesting van het milieu in ons land’, wat ‘een enorme last voor toekomstige generaties is’ – taal die doorgaans gebezigd wordt door linkse politici en organisaties. En omdat de ‘gemiddelde Amerikaan’ zijn levenswijze niet wil opgeven, ‘is de volgende logische stap het verminderen van het aantal mensen in Amerika dat hulpbronnen gebruikt. Als we van genoeg mensen af kunnen komen, kan onze manier van leven duurzamer worden.’

Maar omdat hij ‘zich er niet toe kan brengen om mijn mede Amerikanen te doden,’ stelt hij een racistische confederatie voor, in plaats van ‘het deporteren of vermoorden van alle niet blanke Amerikanen’, een idee dat Crusius ‘afschuwelijk’ noemt. ‘Deze aanval is een reactie op de ‘hispanische’ invasie van Texas.’ (1)

‘Hispanic’ vermoordt willekeurig vier mensen in Los Angeles

Over ‘hispanics’ gesproken: een van hen, een 33 jarige man, ging gisterenavond met zijn Mercedes op ‘steek- en rooftocht’ door de straten van Santa Anna, Los Angeles. In twee uur tijd beroofde hij onder meer een bakker, een restaurant en een soort geldwisselkantoor, waarbij hij met een mes willekeurig vier mensen –eveneens hispanics- vermoordde en er nog eens twee verwondde. Bijna dagelijks zijn er in de VS nieuwe ‘incidenten’ in wat inmiddels rustig een ‘moordzomer’ kan worden genoemd . (2)

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

07-08: Ohio bar schutter was zanger van black metal band die moord, verkrachting en pedofilie verheerlijkt
05-08: Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. Qvic, ik heb zo het gevoel dat u dit soort stoornis van nabij heeft meegemaakt of nog steeds meemaakt. Ik weet er helaas zelf ook alles van. Dank u voor dit stuk.

 2. Qvic blijkt een amateur psycholoog te zijn. Ik heb zelfem zoveel onzin op een rojtje gezien als on zijn reactie.

 3. @ Qvic
  Het is een waar stukje wat u schreef
  In theorie wordt alles berekend, terwijl het leven praktisch is.
  Theorie en praktisch dient in evenwicht te staan, maar dat is het niet.
  Die hoogopgeleiden maken de meeste fouten, maar zullen dat niet toegeven
  Doen experimenten, wetenschap waar anderen de dupe van worden, misleiding.
  Verdeeldheid brengen in het gezin en leven van een ander

 4. @ John,
  Numerologie zegt mij niet meer veel. Tis maar de vraag of al deze theorieën wel kloppen. Jij mag hier best in geloven. Ik zie er niet meer de meerwaarde van in om alles maar op numerologie te gooien. Daarbij komt dat jaartelling een fabel is. Dus ook numerologie gaat niks brengen, staat bij mij ook in de categorie dromerig.
  Wat betreft schoonmaak, zo kun je het beter omschrijven.

 5. Het echte onderliggende werkelijkheid van de linkse mensen is dat zij alle een antisociale en narcistische persoonlijkheidsstoornis hebben. Deze mensen worden ook weleens psychopaten genoemd. Zij hebben een onvolgroeide zoogdieren hersendelen waardoor zij in hun ontwikkeling zijn blijven staan in hun kleuterjaren (alleen hun reptielenbrein is volgroeid). Maar zij hebben wel een tijdelijke fotografisch geheugen. Door deze gave kunnen ze door enkel een boek te lezen, letterlijk alles uit dat boek herinneren. Hierdoor kunnen zij hun scholing/diploma zonder moeite behalen of zijn door hun eigenwijsheid gestrand in hun opleiding. Maar als zij hun theorie om moeten zetten in de praktijk, dan falen zij telkens. Simpel omdat het schoolboekje is opgehouden. Doordat het leren voor hen eigenlijk niets voorstelde, hebben zij hun aangeleerde kennis niet opgeslagen in hun lange termijn geheugen. Maar enkel in het tijdelijke korte termijn geheugen. Hierdoor gaan zij constant bluffen en opscheppen van hoe goed zij wel niet zijn. Om zo hun beperking van de veronderstelde kennis te verdoezelen. Want zij hebben ooit een hogere opleiding behaald, zoals een HTS of een academische opleiding genoten. Door die hoge opleiding belanden zij vaak in de bovenste lagen van het bedrijfsleven of in de politiek. Want zij zijn alle machtsgeil en zij zijn meedogenloos voor anderen die hun aan de tand proberen te voelen.Tegen kritiek kunnen zij niet en zijn zo arrogant en hooghartig en uiten regelmatig het übermensch gevoel richting andere. Dat zij de beste zijn van alles en iedereen. Daar zij ook alle lijden aan grootheidswaanzin en hun ijdelheid, spelen zij regelmatig alsof zij GOD zijn. Maar als zij onder druk komen te staan, omdat er van hun verwacht wordt om prestaties te leveren. Vallen zij weer terug op hun peuter kinderniveau qua denken en handelen. Daar zij ook geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel hebben en zij ook constant de zelfde fouten blijven maken. Want zij kunnen niet van hun fouten leren, omdat dat gedeelte in hun hersenen nooit ontwikkeld is. Daarom observeren zij constant andere om maar niet door de mand te vallen. Nu er steeds meer van deze psychopaten aan de macht zijn, verklaard het ook de vele camera’s overal. En hoe langer zij aan de macht zijn, hoe corrupter en paranoïde zij worden. Dat verklaard dat zij iedereen willen controleren 24/7/365 en iedereen die hiervan niet gediend is en zelf nadenkt en er na handelt een rechtsextremist wordt benoemd. Want de linkse zijn als de dood voor de echte waarheid en de echte ware geschiedenis.

 6. @van buiten je gevoel klopt als een bus. weet wat je bedoeld alleen de groep Als zij zich tonen zal het wereldwijd zijn,en op alle soorten media kanalen te gelijk Het wachten hier omtrent moet op het juiste goddelijk moment gebeuren, en die tijd is in het nu. dat het zal inslaan als een mokerslag bij heldere hemel kan je verwachten. hopende dat je dit bericht onder ogen krijgt.

 7. @stef met keerpunt word bedoeld dat er deze maand zoveel aanklachten tegen bep personen gaan binnen komen en veel wat het daglicht niet kon verdragen massaal naar buiten komt. Dan de nieuwe cycli is begonnen in 1987 2x18jaar =2023 moet alles opgeschoond zijn 2030 is het paradijs een voldongen feit/ de maya,s gaven 2012 aan als zijnde het controle punt waren er niet voldoende zielen wakker was het schoonmaak proces toen al begonnen.. @willy De echte waarheid zal en moet naar de massa komen voor de grote schoonmaak.

 8. Het gaat er niet om of deze personen links of rechts zijn. Het probleem zit in de Amerikaanse wapenwetgeving waarbij iedere malloot zware aanvalswapens kan aanschaffen. Dat gevoegd bij het gepolariseerde karakter van de VS samenleving met grote sociale verschillen leidt tot dit soort uitbarstingen.

 9. John
  Juist de waarheid moet boven water komen.
  Maar plunderen, moorden, liegen en bedriegen is de waarheid niet.
  Een perfecte wereld bestaat niet, ongelukken en ziekten gaan door.
  Alles is en wordt nog meer uit evenwicht gebracht, door alles af te reageren op zieken, ouderen en de jeugd
  gebruiken en misbruiken daaraan mee te werken. Daar komt alleen maar ellende van.

 10. Intussen staat het dodental in Londen eind juli 2019 op op 84. Het aantal steekpartijen is uiteraard groter. Ook iets, waar onze pers liever over zwijgt.

 11. Wat is er mis met universele grzondheodszorg? De VS zijn het enige ontwikkelde land die dit niet kent. Dit in tegenstelling tot Europa.
  Evenals een universeel inkomen. In Nl is dat de bijstandswet. Dat zijn geen socialistische stokpaardjes maar voorzieningen die in de meeste ontwikkelfe landen normaal zijn. Maar niet in de VS.

 12. Xander bijna iedereen van onze beschaving is van zijn god of wat dan ook los geslagen.
  Corruptie,.fraude. olie diefstal. moord,drugshandel enzovoort vieren hoogtij vooral bij de elite van onze beschaving wat rondloopt in een driedelig pak.Ikzelf krijg het gevoel dat er binnenkort een groepering op komt die deze kwestie aan gaat pakken en openheid verplichten van deze elite.
  Worden spanende maanden.

 13. Moderator,

  Bent u net zo dromerig als menig mensen hier,
  Met zulke dromerige uitspraken ontkent u de realiteit.

  Zo lang we de realiteit niet willen zien en daar voor in de plek uitspraken gaan doen over Jezus of dergelijke uitspraken in die trend…. Geloof me het gaat ons niks brengen en nee bloemetjes en bijtjes komen er voorlopig nog niet. Want welke mensen hebben tot op heden de macht? Precies, niet Jezus of welk figuur dan ook. Het is de strijd tussen de mensen zelf. alle bewegingen hebben nooit iets teweeg gebracht. Nee ze zorgde juist voor meer controle. Mensen houden zich bezig met zaken waar ze zich nooit mee bezig hadden moeten houden. Ik zie het gewoon als mensen die niet de realiteit kunnen zien en de wereld niet onder ogen durven zien. En het dus ontkennen met wat uitzichtloze woorden of uitspraken. Vooral zo doorgaan. De waarheid ben je zelf, niet de complotten die we zogenaamd moeten ontmaskeren. Gr Stef

 14. Maand van het keerpunt? Een keerpunt duurt wel stukken langer dan een maand. Typisch zn dromerige uitspraak. Daarbij ook nog wat een waardeloze uitspraak. Het keerpunt is al jaren bezig en is nog helemaal niet gekeerd. En al zeker niet in 1 maand. Nee John er gaat nog heel wat komen. Met je keerpunt.

 15. nee hoor, heb op diverse, en ook nog eens, msn media sites kunnen lezen over de linkse achtergrond van deze dader. deze keer overdrijf je toch.

 16. augustus 2019 is de maand van het keerpunt. alles wat verborgen was komt naar de oppervlakte .deze smerige beerput is zo diep ,maar zal tot de bodem leeggemaakt worden veel mensen zullen vol ongeloof en vertwijfeling van hun geloof afvallen.. jozef Mengele was een beginneling van het geen na 1945 is gebeurd en nog steeds gaande is. tot het moment dat alles geopenbaard zal worden De waarheid maakt de weg vrij voor een perfecte wereld, waarin een ieder beseft en weet wie hij/zij werkelijk is.

 17. Ja stel je voor dat ze toegeven dat veel linkse fascisten en ook door slaafs de VN volgende politici binnengehaalde zwarte en moslim kolonisten niet zouden deugen. Mond dus houden daarover, want dat zou anders koren op de molen zijn voor de vrijwel niet bestaande groep ultrarechtse fascisten*. Kill the boer, brult de linkse fascist Bono.

  *hiermee wordt eenieder bedoeld die zelfstandig denkt en kritiek heeft op de DDR politiek van de linkse fascisten uit de EU en de VN die vastbesloten zijn om de democratie en de wereld naar de knoppen te helpen, via onder andere een geplande genocide op alle blanken en christenen die trouwens al in een vergevorderd stadium is. Zover dat deze al bijna niet meer te stoppen zal zijn. En het echte links zwijgt en doet alsof hun neus bloedt en laat zich ringeloren door linkse fascisten die precies hetzelfde zijn als rechtse fascisten.

Comments are closed.