In de VS en Duitsland praten politici inmiddels openlijk over heropvoedingskampen – wanneer volgt Nederland?

Komt er een tijd dat mensen en regeringen zullen denken het klimaat, de wereld, de mensheid en zelfs God een dienst te bewijzen door ‘ontkenners’ en ‘weigeraars’ in kampen op te sluiten? Afbeelding: (4).

—————————————————————————————————————————————

Neocon strateeg: ‘Anti-vaxxers zijn een plaag, stop ze in kampen en pak hun bezittingen en kinderen af’ – Censuur: ‘Big tech’ internetbedrijven gaan kritische berichten en waarschuwingen tegen vaccinaties verbieden en verwijderen

—————————————————————————————————————————————-

Nog steeds kunnen maar weinigen zich indenken dat de tijd dat mensen met de ‘foute’ mening of afkomst in kampen werden gestopt weer gaat terugkeren. Politici in Duitsland en de VS suggereren inmiddels openlijk dat er ‘heropvoedingskampen’ moeten komen voor mensen die zich verzetten tegen het officiële beleid, dat in zowel Europa als Amerika gestoeld is op het klimaat, massa immigratie en de vorming van een dictatoriale super-politiestaat structuur. Een Amerikaanse Republikein voegde daar als reactie op een nieuwsitem nog een andere groep aan toe: ‘anti-vaxxers’, in Nederland meestal spottend ‘vaccinatiegekkies’ genoemd, mensen die weigeren hun lichamen met een cocktail van allerlei onduidelijke, dubieuze of zelfs gevaarlijke stoffen te laten injecteren.

‘Anti-vaxxers zijn een plaag, stop ze in kampen en pak hun bezittingen en kinderen af’

‘Never Trump’ Republikein Rick Wilson reageerde op een NBC News item over mensen die waarschuwen voor vaccinaties. Omdat Facebook en andere ‘big tech’ giganten zijn begonnen met het massaal censureren van hun berichten en standpunten, zouden sommigen ertoe zijn overgegaan om burgers en artsen direct aan te spreken.

‘Anti-vaxxers zijn een plaag en een sterk argument voor heropvoedingskampen, het onmiddellijk beslag nemen van hun bezittingen, en het in beschermende bewaring stoppen van hun kinderen,’ twitterde de ‘neocon’ strateeg. Het bericht kreeg bijna 8000 likes. Er waren echter ook kritische reacties, zoals ‘Net als China doet met de Oeigoeren?, en ‘U zou absoluut het Auschwitz museum moeten bezoeken, want zo’n plek werd enkel mogelijk gemaakt door mensen die denken zoals u.’ (1)

Ook in Nederland denkt de politiek serieus na over het verplicht stellen van vaccinaties. De weerstand daartegen kalft steeds sneller af, zelfs in christelijke partijen zoals het CDA en de CU. Er is maar één ‘Mexicaanse griep’ achtige ‘pandemie’ (die zoals u weet een grote hoax was) voor nodig om een meerderheid te krijgen voor het onder het mom van ‘het algemene belang’ verplicht vaccineren van de hele bevolking.

Vrijheid van meningsuiting veranderd in ‘haatspraak’ als u de foute mening heeft

Mensen die op een aantal vervelende, maar verifieerbare feiten wijzen, zoals dat vaccins lang niet altijd ‘veilig en effectief’ zijn, er jaarlijks steeds weer nieuwe slachtoffers door vallen (permanent gehandicapten en zelfs doden), en dat vaccins complete genen van geaborteerde menselijke baby’s bevatten, worden door Facebook, Google en andere ‘big tech’ giganten inmiddels als ‘ontkenners van de wetenschap’ en ‘zaaiers van twijfel, verdeeldheid en haat’ gezien. De volgende stigmatisering, ‘vijanden van de staat’ of ‘vijanden van de mensheid’ ligt dan om de hoek.

Dat geldt overigens niet alleen anti-vaxxers, maar ook mensen die negatief reageren op de LGBTQ cultus. Niet eens met de transgender agenda, die op scholen al aan zeer jonge kinderen verplicht wordt gepromoot? Dan is uw vrijheid van meningsuiting ineens ‘haatspraak’ geworden. (2)

‘Verwarde’ mensen gelijkgesteld aan criminelen

Natuurlijk zal nooit letterlijk worden toegegeven dat mensen enkel voor hun mening zullen moeten worden opgesloten en ‘behandeld’. Dat zal worden gedaan onder het eufemisme ‘verwarde’ mensen, niet voor niets een term die de afgelopen jaren voortdurend door de media wordt gebruikt om de dagelijkse ‘incidenten’ met intimidaties, vechtpartijen, messen, vuurwapens en granaten te omschrijven.

De link tussen ‘verwardheid’ en ‘crimineel gedrag’ is er inmiddels zo ingeprogrammeerd, dat iedereen het straks normaal en zelfs gewenst gaat vinden dat alle ‘verwarde’ mensen van de straat –of zelfs uit hun huizen- worden geplukt. Allemaal voor ‘het algemeen belang’ en ‘de veiligheid’.

Oppositie tegen de door de staat en media bepaalde ‘juiste koers’ is zelfs een officiële psychische aandoening. Een van de kernmerken van mensen met een ‘oppositioneel-opstandige gedragsstoornis’ (O.O.G, in het Engels O.D.D) is dat zij ‘weigeren te voldoen aan verzoeken (opdrachten of regels) van gezagsdragers’, ‘vaak ruzie hebben met gezagsdragers’ en ‘anderen opzettelijk ergeren’.

Vrijdenker Martin Vrijland stelde al onder het vorige kabinet een (meer dan 5000 x ondertekende) petitie op tegen een wetsvoorstel waarmee mensen zonder tussenkomst van een rechter of psychiater, enkel op aangeven van de ‘omgeving’, gedwongen kunnen worden opgenomen. De wet werd toen niet aangenomen, maar inmiddels zijn we zó bang gemaakt voor al die ‘verwarde’ mensen, dat er –net als met gedwongen vaccinaties- niet veel meer voor nodig is om er alsnog een meerderheid voor te krijgen (3).

‘Klimaatontkenners en islamofoben vallen democratie aan’

Waar dit toe gaat leiden maakte Tobius Himpenmacher, deelstaatkandidaat van de Duitse (links)groenen, vorig jaar heel duidelijk door openlijk voor het ‘gecentraliseerd onderbrengen’ van ‘rechtsextremen’ te pleiten. Hij verwoordde het heersende idee van Westers links dat ‘klimaatontkenners’, ‘islamofoben’ en ‘EU-critici’ niets anders dan ‘integratie weigerende extreemrechtsen’ zijn ‘die onze democratie aanvallen.’

Denkt u nu nog steeds dat het onbestaanbaar is dat er wéér concentratiekampen in Europa worden opgezet? Dat mensen nooit weer zo diep zullen zinken als de Nazi’s? Think again: vooral de jongere generaties zijn en worden dagelijks volgepompt met de valse angstpropaganda dat de wereld binnen 10 tot 12 jaar vergaat als we niet onmiddellijk ingrijpende maatregelen nemen tegen klimaatverandering. Klimaatgodin Greta Thunberg wordt blindelings verafgood, ook door volwassen klimaatactivisten, die in de media weigeren om zelfs maar naar andere geluiden te luisteren, overigens net als de media zelf (zoals NU.nl, dat reacties met ‘klimaat ontkenning’ heeft verboden).

Door media en politiek aangewakkerde haat leidt tot herhaling geschiedenis

De door media en politiek aangewakkerde haat van deze mensen en kinderen tegen iedereen die hun ideologische toekomst(waan)beelden aan het wankelen proberen te brengen, tegen iedereen die weigert om samen met hen ‘het einde van de wereld’ te stoppen, wordt met de dag openlijker en heviger.

Nu ook D66 minister Ollongren iedereen die het niet eens is met deze linksgroenliberale koers het stickertje ‘extreemrechts’ opplakt, komt de tijd snel dichterbij dat men zal denken het klimaat, de mensheid en zelfs God een dienst te bewijzen door al deze extreemrechtsen uit de samenleving te verwijderen – in ieder geval totdat ze ‘heropgevoed’ of ‘bekeerd’ zijn, en als dat niet lukt, permanent.

Zo’n 80 jaar geleden hadden onze Oosterburen eenzelfde serie oplossingen bedacht voor degenen die toen de schuld van alle (ingebeelde en bestaande) ellende kregen. De concentratiekampen werden echter niet in één dag gebouwd en gevuld. Ook toen was het een geleidelijk proces van stigmatisering, bangmakerij, paniek zaaien, haat aanwakkeren en uiteindelijk ook geweld plegen – precies zoals nu wordt gedaan.

Helaas ook een herhaling van die tijd is de massale ontkenning dat we inderdaad –weliswaar met andere etiketjes- met grote stappen opnieuw dezelfde drama’s lijken te gaan herhalen, alleen deze keer op nòg veel grotere schaal, met nog veel meer slachtoffers.


Xander

(1) Paul Joseph Watson via Infowars
(2) Natural News
(3) Martin Vrijland
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron memorial concentration camp sachsenhausen , auteur János Balázs from Berlin, Deutschland,  Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

07-12: Extreemlinkse Antifa bruinhemden dreigen nu openlijk rechtse politici te vermoorden
04-12: Prominente professor: VN kan militair geweld gebruiken tegen landen die klimaatagenda weigeren
03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Kiling Fields’
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
22-11: Kristallnacht 2.0? – Overheid zet gewelddadige Antifa bruinhemden in tegen ‘klimaatontkenners’ (/ Jaren ’30 teruggekeerd in Duitsland en bijna ook in Nederland: Vrijheid van meningsuiting verdwijnt en wordt steeds harder onderdrukt)
16-11; Agenda 2030: VN en globalisten willen 6 miljard mensen verwijderen om klimaat te ‘redden’
15-11: Islamofobie het politieke wapen van Europees links om critici het zwijgen op te leggen
14-11: Voormalige hoogste Duitse rechter: Merkel richt communistische eco-dictatuur op
19-10: (/ EU elite zet nieuwe bruinhemden (Antifa) in om geweld aan te wakkeren, om later excuus te hebben voor keihard ingrijpen en oprichting politiestaat)
10-11: 30 jaar na dato: Viel de Muur in Berlijn in werkelijkheid de andere kant op? (/ In Duitsland en West Europa worden media en publieke opinie volledig gevormd en gemanipuleerd door de geest van de Stasi)
09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen (Slechts 18% antwoordt met ‘ja’ op de vraag of er nog vrijheid van meningsuiting is)
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media

2018: (via oud Xandernieuws.punt.nl)

05-12: Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR
31-10: CNN kopstuk verklaart blanke mannen tot de grootste bedreiging voor Amerika (/ ‘Het wordt tijd dat we iets aan blanke mannen gaan doen’)
10-10: Linksgroene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen
22-09: Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd
18-08: (/ Is de linkse internetcensuur de opmaat voor de uiteindelijke terugkeer van ‘heropvoedingcentra’ voor conservatieven?)
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media
22-01: ‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. @ tycho
  Vind het oprecht erg voor je .
  Ik heb het buiten volgehangen met “bouwlampen ” met een bewegingsmelder , te koop bij Bol.com

  Er komt licht uit van min. 500 Watt , maar door de moderne techniek gebruikt de lamp slechts 15 Watt. Kostte € 28,- o.i.d. Plotseling in het licht staan vinden ze niet leuk .

 2. @ceesvanE: 2:11 pm. Ik word nog onpasselijk als ik eraan denk. De RODE hfd. commissaris die gewoon oproept tot het vermoorden van een medemens! Mag schijnbaar in het links apenland, dat Nederland geworden is! Schande!

 3. Het lijkt ver weg allemaal, maar het is al lang aan de gang. In 2007 zat Joop van Riessen aan tafel bij Pauw en Witteman en hij gaf al de suggestie om Wilders en iedereen die op hem stemde uit onze maatschappij te laten verdwijnen. Kijk nog eens naar deze beelden (hier wordt je gewoon akelig van): https://www.youtube.com/watch?v=IcptRQ24AIM

 4. Links fascisme in Nederland is nog duurder dan rechts fascisme. Een stoeptegel door m’n ramen en m’n laptop van de tafel. m’n Ramen zijn weer heel. Hoelang nog (voor ik alles (weer) kwijt ben)? Lang leve de (door de ontaarde Amerikanen veroorzaakte) multi culturele oenka boenka “samenleving”. ’t is niet te harden en te banken. Israëliërs (sommige wakkere tenminste) verontschuldigen zich nog voor wat ze in samenspanning met de Amerikanen in de wereld hebben aangericht. Uncle Sam, under the scull scattered banner: Forget it.

 5. Heropvoedingskampen, concentratiekampen, dwang met geweld, is dat alles wat er nog van verstand is
  overgebleven? Dat heeft niets meer met democratie te maken maar met haat.

 6. @ Oma: 3:08 pm. Klopt. Komt overeen met het boek van George Orwell 1984. En die heeft gezien hoe de roden/linksen waren. Hij was tijdens de Spaanse Burgeroorlog van 1936 -1939, in Spanje, en zag met eigen ogen dat de RODEN, hun eigen mensen massaal executeerden, als ze afweken van de communistische leer.

 7. Behalve fema-kampen werden er al miljóenen doodskisten klaargemaakt, miljóenen, hé?
  Opvoedingskampen zijn broodnodig voor onderontwikkelde, achterlijke inteelt uit de woestijn om te leren wat menselijkheid en respect voor andere mensen is en dat zootje politieke landverraders die hun land, bevolking en ziel verkopen voor bloedgeld en macht aan religieuze, wraakzuchtige en moorddadige import debielen.
  “Fascisten zullen zich antifascisten noemen én ook nog elke anti-fascist beschuldigen van fascisme”
  Anderen telkens verwijten wat ze zelf doen, komt telkens terug! Links, politici, media en moslims bedienen zich van deze afschuwelijke huichelarij en hypocrisie, je herkent het als normaal begaafde mens metéén en het wekt braakneigingen op.

  Zoals nu ook al van daders slachtoffers gemaakt worden, naargelang de afkomst/ideologie want énkel voorbehouden aan moslims, en onschuldige, blanke/autochtone slachtoffers worden gestraft voor de misdaden van islamitische daders en als ze zich durven te verdedigen….binnenkort krijgen wij nog de schuld dat een zelfmoordterrorist óns en zichzelf opblaast!!

 8. Ga wat verder terug in de geschiedenis, naar de tijd van de glorierijke spaanse inquisitie.
  Ze roeiden in heel Europa, iedereen uit die zich verzette, tegen hun ideologie en waanvoorstellingen, met volledige medewerking van de politiek en kerk, zoals nu opnieuw het geval gaat zijn, die daarna de bezittingen onder hun beide verdeelden van de omgebrachte eigen bevolking.
  Niks nieuw onder de zon

 9. Ai !!!

  Krijgen wij binnenkort een nieuw nazi-regime in héééél Europa ???

  Of krijgen wij een communistische dictator ????

 10. Heropvoedingskampen ze kunnen beter weer de dienstplicht in voeren.
  Het gaat niet om de heropvoedingskampen het gaat er om weer er in gestopt worden.
  Ik kan me wel een paar groepen noemen die daar voor in aanmerking komen.
  Extreem links is net zo rechts als extreem rechts links is ja,denk daar maar eens over na.

 11. Heropvoedingskampen? Direct voor.
  Om te beginnen sturen we er Rutte en consorten heen om het verschil te leren tussen de wil van het volk, dus democratie, en een dictatuur.
  Vervolgens leren ze begrijpend lezen zodat ze weten wat er in de grondwet staat en dat het landverraad is wat ze nu uitvoeren. Dan leren ze ook dat het lichaam van elke persoon heilig is en dat de overheid daar niet op mag ingrijpen.
  Dus ook niet vaccineren tegen de wil van mensen.
  Alle verwarde mensen (moslims) er in opsluiten; want wie vindt het normaal dat mensen vermoord moeten worden omdat de anderen ideeën er op na houden. Wedden dat ze daar beter worden?

 12. @ Mark S. schreef: 10/12/2019 om 1:04 am
  De lijst wordt steeds langer, het verdwijnen van de landbouw, veeteelt en visserij omdat industrieel chemisch geproduceerd voedsel veel beter zo zijn. Het lichaam reageert op vreemde stoffen. (De eerste vliegenkwekerij is al feestelijk geopend) En wat te denken van al die vaccinaties. Hoe komt ooit het menselijk afweersysteem op gang als men blijft enten.Het schijnt dat de polio weer toeneemt in Afrika sinds men is gaan vaccineren.
  Ik volg al een tijdje geen npo nieuws meer, maar een paar maanden geleden werden items uit onderstaande site niet gebracht, hoewel het belangrijk is wat men kan leren. Daar een natuurramp, hier een collecte en afschaffing voedselproductie.
  https://watchers.news/
  Was dit ook al bekend gemaakt door NPO een fiets van fiets van 2000 jaar oud:

 13. De bekende FEMA-kampen zijn al in gereedheid gebracht, 99 van de 100 WalMart’s zijn al omgetoverd tot ‘iets’.
  Het zal niet lang meer duren tot er een kamp op de Veluwe wordt gereedgemaakt om ‘andersdenkenden’ te kunnen heropvoeden.

  Ik kijk toevallig “The Hunger Games” terug en verbaas me over de treffende gelijkenis met de realiteit.

 14. Een leuk artikel, maar ik geloof dat het zover niet zal komen, dit is een beetje van de pot gerukt , maar men weet nooit bij dictators.shalom

 15. Xander was enkele maanden geleden bij oud collega,s In de staat Montana in de VS deze staat heeft maar een miljoen inwoners en is net zo groot als heel Duitsland hun wantrouwen tegen de overheid is tergend voor hun is de grondwet heilig omtrent het wapenbezit tevens zijn het patriotten en houden van hun staat en daar kan ik voor 80 procent mee ingaan trouwens in onze grondwet staan diverse passages omtrent het recht op levensbehoud in de ruimste zin des woord.
  Zoekt en gij zult vinden.

 16. Als klimaat optimist ben ik tegen de klimaat hetze. Hoop niet dat er concentratie/heropvoedings kampen worden opgericht voor de klimaatcritici, dan belanden wij in de donkere dagen van socialisten/fascisten van voor de tweede wereldoorlog of nog vroeger, in de donkere dagen van de middeleeuwen. Soort inquisitie van de klimaatcritici.

 17. Wat er voor de tweede wereldoorlog aan vooraf ging, was armoede en chaos.
  Daarna kon Hitler pas aan de macht komen.

  Ondertussen wordt “het Romeinse rijk”opgericht; een bestuur Brussel; een Europese bank, een wereldgodsdienst waar iedereen zich in kan vinden , en een ander betaalmiddel (wordt nu aan gewerkt). De chaos/geweld is inmiddels compleet. Dan komt een leider die zegt dat hij verlossing biedt….
  De geschiedenis herhaalt zich.

 18. Het is ind je reinste fascisme en een schijndemocratie.
  Wat betreft vaccineren moeten we blijven strijden!
  Als dit verplicht gaat worden gaan we naar een dictatuur waar in alles onze vrije wil ondermijnd wordt!

  Kennis is macht dus informeer u over dit machtsmiddel mbt vaccinaties en lees alles erover op de site ” Vaccinevrij” om in alles een goede onderbouwing te geven tegen deze eenzijdige meelopers en opdringers.

 19. Als ervaringsdeskundige kan ik U vertellen dat het een enorme impact op U leven heeft als U onterecht een I.b.s. of rechtelijkte machtiging krijgt. In voorgenoemde gevallen is het zo dat er meerdere deskundigen hierin een oordeel heeft. Psychiater , psycholoog , justitie en een toegewezen advocaat . Bij de wet verwarde personen wordt dat een heel andere verhaal, met een smerige optie om veel sneller over te schakelen naar dwangopname en dwangmedicatie. Terecht of onterecht, de stempel ( stigma) wordt je nooit meer kwijt. En het duurt jaren voor dat je leven weer in balans hebt (ongeveer 10 % slaagt hierin). Het is een enorme Medische en wettelijke verantwoordelijkheid voor de burgermeesters in Nederland. Schoenmaker blijf bij leest.
  Voor de wakkere onder ons lees en leer je burgerrechten en ken de rechten en wetgeving van de patiënten zowel in de ggz als algemeen ziekenzorg.

 20. FEMA Camps …. concentratie kamp ? Zoekt en gij zult vinden : ….
  Voor iedere ‘privé’ onderzoeker : al zo’n 40 jaar aanwezig in de USA en in delen van Europa . Voor een ‘bescheiden’ bericht zoek naar een artikel van Franklin ter Horst : FEMA Camps.

 21. Waarom altijd zo negatief hier? Overal in Europa zijn rechtse partijen bezig met een opmars, die klimaatgekken op tv en op internet zijn maar een handje vol schreeuwers, want hoeveel mensen kent u werkelijk die hun vliegvakantie omboeken voor een fietsvakantie naar Uffelte? De gemiddelde nederlander gaat gewoon met de auto, en trekt zich niet al te veel aan van die klimaathysterie.
  En als je vind dat facebook, google of wat dan ook aan censuur doet, dan gebruik je dat gewoon niet meer, er zijn ook alternatieven.
  Dus de negatieve voorspellingen hierop lijken mij nogal ongefundeerd en overdreven.

 22. De voormalige Oost Duitse gevangenisstaat, de DDR heette de Duitse Democratische Republiek!
  Hoezo Democratisch? Links en nu ook de Liberalen schuwen de propaganda en de leugen niet. Liegen er openlijk flink op los.
  Nu gebeurt dat met leugens en propaganda als: AntiFa-scisme, Islamofobie, Homofobie, Transgenderisme, Abortus, Feminisme, Klimaatverandering, CO2, Stikstof en PEFAS normen.

  Desastreuze maatregelen op niet bestaande en verzonnen en gelogen problemen.

 23. Als je het boek Wake Up hebt gelezen dan weet je dat alles zich herhaald. Moeite waard om te lezen.

 24. In de Sovjet-Russische USSR werden destijds ‘dissidenten’ (mensen met een afwijkende politieke mening) ook opgesloten in psychiatrische instellingen en heropvoedingskampen.
  De ‘EUSSR’ is duidelijk in de voetsporen aan het treden van de communistische USSR.
  Het vroegere ‘Vrije Westen’ is nog slechts een schim van wat het ooit geweest is.
  En de gehersenspoelde burgers? Ze sliepen rustig verder…

 25. We lezen hier, we commentariëren…
  We klagen op verjaardagen over de prijzen.. over de klimaatgekte, over Rutte…
  Wanneer gaan we iets DOEN!?

  We zouden eens kunnen beginnen met onszelf massaal aan melden bij nieuwe omroep Ongehoord NL. Het is tenminste iets…de (extreem) linkse propaganda machine en brainwasher NPO iets tegengeluid geven…
  Xander… kunnen we ze helpen?

  XN heeft er 27 nov 2019 een artikel over geschreven. Dit is wat de oprichter , de journalist Arnold Karskens over de omroep ON ongehoordnederland.nl erover zegt:
  ‘Jarenlang heb ik het nepnieuws verzameld. Nu is het tijd voor verandering. Voelt u zich ongehoord binnen de NPO? Dan wordt het tijd dat we samen bouwen aan een nieuwe omroep: Ongehoord Nederland. Geef uzelf een stem, en word lid van Ongehoord Nederland… Voor € 5,72 ( per jaar) heeft u een stem binnen de NPO.’
  Maak zelf uw keuze. Mvg. Mod.

 26. Rom: Moet je zien hoe goed je kan evangeliseren met de knoet. Daar kan geen bijbel, thora, koran, wetboek of wat voor sprookjesboek tegen op. “Wie niet horen wil moet voelen!” De knoet kweekt jongens van Jan de Wit. Voor de jongens van Michiel de Ruiter, met z’n “laat ze pompe die koud hebbe” hadden die moorkoppen wel respect; zelfs voor Paddeltje.

 27. Positief gezien zullen de Xander-lezers elkaar in de nabije toekomst allemaal in het echt leren kennen !

 28. Tja,ernstige tijden.Wat we nodig hebben is evangelisatie in de eigen cultuur van betreffende bevolkings groepen.
  Waar wodrt het nog gehoord,om met vasten en gebed de hemel “open te breken“?
  Daar hebben we geen doctor andersen voor nodig.
  Jezus zei:Wie zijn leven tracht te behouden die zal het verliezen.M.a.w. wie bang is voor zijn haggie die zal het verliezen,maar het verliezen zal om mijnent wil die zal behouden worden.
  Vervolging komt.Ben je gereed?Wat ik aanraad:Je moet maar even Google(en):Mohammed Rassoul:De ondergang van Nederland.Er is veel uit te halen.Succes.

 29. Nadat de gekkenhuizen, tuchthuizen en opvoedingsgestichten zijn verdwenen is het met de moraal in Nederland snel bergafwaarts gegaan. Dan moet je ook niet zeuren dat er aan de mankerende opvoedingen iets gecorrigeerd wordt. Helaas gaat dat niet, zoals in de laatste veertig jaar, zonder tucht. Het loopt met de jeugd en inmiddels de opvoeders ook de spuigaten uit. Men heeft het woord tucht vervangen door discipline (hetgeen leer betekend) en weet niet meer wat het woord tucht betekend. Het volk van tegenwoordig. Het wordt een hele klus om dat die bende anarchisten weer in het gareel te krijgen. Ik heb het idee dat alleen de knoet nog werkt om het volk weer moreel onder de plak te krijgen.

 30. @ronjaspers: 8:10 pm. Juist van U gezien. En de linksen en progressieven zijn hun stoottroepen.

 31. Wellicht gaat het zo, dat men eerst de verplichting in gaat stellen dat niet gevaccineerde mensen en andere kritische mensen met ’n opgenaaide badge in het openbaar moeten rondlopen zodat de overige mensen hen kunnen herkennen en gaan mijden en/of beschimpen.
  Nadat deze sociale dwang is uitgewerkt is dan de tijd daar om de overgebleven recalcitrante personen ‘op te ruimen’.
  Deze identificatieplicht is reeds begonnen bij de kinderopvang; “uw kind is niet gevaccineerd?,helaas krijgt uw kind dan geen toegang tot de opvang”.
  Wanneer was dat ook alweer toen dat ook zo begon, met alle verschrikkelijke gevolgen daarna?
  Tip, Jaren 30
  Vraag maar aan je grootouders indien ze nog leven.

 32. Churchill had gelijk toe hij zei: “De fascisten van de toekomst zullen zich antifascisten noemen”. De huidige werkelijkheid, wie had dat ooit kunnen denken.

 33. Dat is volgens mij al gebeurd door Job Cohen en dat GroenLinks geval, ik geloof Van Es, als ik mij goed herinner.

Comments are closed.