Prominente professor: VN kan militair geweld gebruiken tegen landen die klimaatagenda weigeren

Worden in de toekomst blauwhelmen ingezet om landen te dwingen zich te onderwerpen aan een communistische VN-klimaatregering? (Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————-

‘VN kan extreme maatregelen door de strot van de bevolking duwen’ – Deelnemers klimaatconferentie Madrid willen harde afspraken over afbreken welvaart en vrijheid in Europa

—————————————————————————————————————————————-

Ole Wæver, een prominente professor Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Kopenhagen, heeft in een interview met het Australische ABC News gezegd dat de VN kan overgaan tot militaire actie tegen landen die zich weigeren te onderwerpen aan de radicale klimaatagenda. De waarschuwing van de academicus is de zoveelste aanwijzing dat de globalistische elite in snel tempo toewerkt naar een communistische werelddictatuur, en dat ‘weigerlanden’ zoals China en Rusland straks mogelijk onder VN vlag door de NAVO zouden kunnen worden aangevallen.

‘De Veiligheidsraad zou in principe morgen kunnen besluiten dat klimaatverandering een bedreiging is voor de internationale vrede en veiligheid,’ aldus Wæver. ‘En dan valt het binnen hun bevoegdheden om te besluiten dat ‘jij nu dit gaat doen, en jij dat, en wij dat op deze manier gaan bepalen’.’

Als klimaatverandering inderdaad tot bedreiging voor de internationale veiligheid wordt verklaard, dan maakt dat voor de VN de weg vrij om extreme maatregelen te nemen. ‘Als het urgent, intens en een prioriteit wordt, wat in sommige gevallen kan helpen, dan kan het ook duistere krachten losmaken in de zin van dat twijfelachtige methoden ermee kunnen worden gerechtvaardigd.’

‘Desnoods militaire maatregelen om landen in klimaatagenda te dwingen’

Deze urgentie, die vooral door de EU wordt opgedrongen (met Nederland voorop), kan tot abrupte en in essentie ondemocratische internationale actie leiden. ‘Als er door een meer gecentraliseerde procedure iets internationaal zou worden besloten, en ieder land te horen krijgt ‘dit is jullie emissie doel, en dat is niet onderhandelbaar, en wij kunnen militaire maatregelen nemen als jullie het niet nakomen’, dan zou je dit eigenlijk door de strot van je bevolking moeten duwen, of ze dat nu leuk vinden of niet.’

De professor wijst in dit verband op wat er met Griekenland (en Cyprus) werd gedaan tijdens de financiële crisis van 2008-2011. ‘Toen werden er besluiten voor hen gemaakt en kregen zij een min of meer technocratische regering opgelegd.’

Klimaatconferentie Madrid wil harde afspraken voor afbreken welvaart Europa

Op de VN COP25 klimaatconferentie in Madrid zijn deze week bijna 25.000 afgevaardigden en 1500 journalisten aanwezig om precies over zo’n totalitaire communistische klimaatagenda te praten, waar premier Mark Rutte zich een groot voorstander van toonde. Kern onderdeel van die extreemlinkse agenda is het invoeren van almaar hogere belastingen in het Westen, wat een welvaartsverplaatsing op gang moet brengen naar arme landen die kampen met droogte, overstromingen en stormen.

Eerder trok de Amerikaanse president Donald Trump zich officieel terug uit het Klimaatverdrag van Parijs, waar de COP25 het vervolg op is. Zo heeft China, de grootste elektriciteitsverbruiker ter wereld, Parijs weliswaar ondertekend, maar trekt zich er in de praktijk terecht niets van aan en bouwt er nog eens 121 kolencentrales bij.

Als de EU en de VN op het huidige radicale pad doorgaan, en de VS zou toch weer een Democratische president krijgen, dan is een NAVO oorlog tegen zogenaamde ‘klimaat ontkennende’ landen zoals China en Rusland in de toekomst niet ondenkbaar.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur MONUSCO Photos, bron FlickrFIB-training-01, Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Kiling Fields’
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
26-11: China doet niet mee met Europese CO2 hoax, bouwt 121 nieuwe kolencentrales
23-11: Bernie Sanders en Jeremy Corbyn  presenteren plannen voor klimaat tirannie – straks ook in NL? (/ Extreemlinks wil fossiele energie criminaliseren en daarmee economie vernietigen)
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

13

 1. @ Perry
  Er is zoveel waardoor het oorlog kan worden. En het gesodemieter over het klimaat kan daar best een mede
  aanleiding toe zijn. En je weet nooit waar overheden toe in staat zijn om militairen tegen in te zetten.
  Onder het mom dat alles wat de besturen beslissen dat voor onze bestwil is.

 2. De ene crisis na de andere en dan staat ons nog een oorlog te wachten.
  Alles gebasseerd op bedrog. En mensen die het naar waarheid doen, worden het slachtoffer.
  Daar kan ik mij zo kwaad over maken, hoe corrupt het allemaal is.

 3. Het leger van de NATO stelt niks voor zonder de VS. En de VS zal nooit China of Rusland aanvallen, omdat dat de logistieke mogelijkheden van de VS daarvoor niet voldoende groot zijn. Zelfs onder een democratische president zal dat niet gebeuren. Wat wel mogelijk lijkt is inzet van NATO troepen tegen onwillige landen als Hongarije en Polen, onder bepaalde omstandigheden, zoals ‘klimaatnoodtoestand’ als excuus en ‘algemeen belang’.

 4. Dat landen ( ook China en Rusland ) aangevallen kunnen worden onder de VN vlag als ze zich niet aan de klimaat agenda zouden houden. Waar slaat dat in Gods naam op, wie gelooft zulke onzin nou. Zoiets gaat echt niet gebeuren, sommigen zijn echt helemaal door het draaien.

 5. Ja de VN heeft 57 islamitische lidstaten. Die weten alles van dood en verderf. En die schijtbroeken die zich hier sieren met mooie woorden als minister of parlementariër in Europa…weten ze wel het verschil tussen hun rechter en linkerhand?

  Zet hem op jongelui in Den Haag de h*ns erin, in die achterlijke regeringsstad…wie zal er een traan om laten nog. Nou ja misschien hij? ( Harry Jekkers oh oh Den Haag )

  https://www.youtube.com/watch?v=ptGJ8wzeGDE

 6. Als het mogelijk zo ver komt, En de NAVO Rusland en of China aanvalt, of een aantal landen die niet akkoord gaan met Klimaatverdrag, zoals Turkije … Turkije is ook lid van de NAVO .. ik ben benieuwd hoe ze dat gaan doen. Maar de VN is tegen Rusland – overigens zit dit op niveau buiten de presidenten, een president kan meewerken of niet, en zo niet, dan zal het ‘orgaan’ de president politiek uitschakelen of daar verwoede pogingen toe doen.

  Ik las vandaag ook een bericht dat het ijs dat Antarctica omringt enorm is toe genomen. En Sneeuwbuien in Australië, terwijl daar eigenlijk de zomer begint. Beetje gek niet waar, mocht je het reguliere nieuws volgen.

  Ik denk dat Amerika 1 als het gaat om wereldmacht zijn macht verliest en dat dan een nieuwe wereldmacht komt. Maar hoeveel tijd nog te gaan is, ik weet het niet. Amerika en zijn bondgenoten ook zullen verliezen?

  En wat te doen met Turkije? Of ook nog NAVO lid, of lid terwijl het niet meer echt lid is en zijn eigen koers vaart of niet meer lid…..

  Er is ook al een Europees leger onder aanvoering van Duitsland.

  Na dit alles komt er een Vredesrijk onder aanvoering van Christus.

 7. “The UN and global elite live in their own self-created fantasy world while making rules and regulations on how the rest of the world should live and behave. Do they live that way? Absolutely not: it’s only for you!”

  Vertaling:

  De VN en de wereldelite leven in hun eigen zelfgeschapen fantasiewereld terwijl ze wetten en regels maken hoe de rest de van wereld zou moeten leven en zich zou moeten gedragen.
  Leeft deze elite zelf op deze manier? Absolutely not: it’s only for you!

  Hypocrites Gone Wild: COP25 Climate Conference Held In Madrid
  https://www.technocracy.news/hypocrites-gone-wild-cop25-climate-conference-held-in-madrid/

 8. Klimaatverandering in de wereld ligt niet in mensenhanden, wel in Gods handen want Hij heeft immers de wereld geschapen en niet wij als mens. Wat denken wij wel wat wij zijn als nietige mens. De torenbouw van Babel is vergeleken niets bij. Wat een hoogmoed van de klimaatmens.

 9. De klimaathysterie als excuustruus voor een aanval op Rusland mochten de democraten in 2020 aan de macht komen. Volgens het artikel ‘niet ondenkbaar,’ volgens mij harde realiteit.

 10. Heel verstandig om China en Rusland aan te vallen. Willen men graag een derde wereldoorlog creëren, vraag ik mij af.

 11. Ik zie het al.
  De NV gaat China, Rusland en de USA onderwerpen om het klimaatplan door te voeren?
  Maak dat de kat wijs. Deze landen vertellen de UNO juist wat ze te doen en te laten hebben

 12. De N.W.O. agenda ligt op schema,de VERENIGDE NAZI,S zijn belast met de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030.Gecondoleerd iedereen.

Comments are closed.