Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar

Als rascommunist Frans Timmermans ook maar voor de helft zijn zin krijgt, is het definitief gebeurd met onze welvaart en onze vrijheid. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Het Vierde Reich wordt vanaf 2020 officieel een feit – Communistisch regime in Brussel breekt met keiharde hand alles af wat Europeanen na WO-2 hebben opgebouwd

—————————————————————————————————————————————-

Een ‘man op de maan moment voor de EU’ wordt Frans Timmermans’ Groene klimaatdeal genoemd.  De voorstellen van de klimaatpaus van het EU Politburo zijn dermate extreem en krankzinnig, dat de vergelijking met de maan inderdaad klopt. Als maar de helft van Timmermans’ communistische klimaatdictatuur wordt gerealiseerd, dan gaan wij met z’n allen namelijk figuurlijk ‘naar de maan’. De EU wil namelijk ieder jaar € 575 miljard uitgeven om de hele samenleving op zijn kop te gooien en ‘klimaatneutraal’ te maken. En wie gaat dat betalen? Juist, de burgers. Per inwoner € 1280,- per jaar en per gemiddeld gezin € 5120,- per jaar. En daar krijgen we dan de stapsgewijze totale afbraak van onze welvaart en vrijheid voor terug.

FVD Europarlementariër Derk Jan Eppink vroeg onlangs  in Brussel wie de komende 20 jaar de € 11,5 biljoen (drie keer het BNP van Duitsland) die Timmermans’ klimaatdystopie gaat kosten, moet betalen. Niemand gaf hem antwoord. Vermoedelijk wordt zoals altijd vooral aan Nederland gedacht, want wij zijn toch al de grootse nettobetalers aan de EU, en staan via diverse noodfondsen garant voor zo’n € 100 miljard om het in financieel opzicht faliekant mislukte europroject overeind te houden.

Nederland nog meer de pinautomaat van Brussel

Net als wij al vaak hebben gedaan wees ook Eppink erop dat de Nederlandse spaarders en gepensioneerden toch al de dupe zijn van het negatieve rente beleid van de ECB, en ze daardoor in 10 jaar tijd een derde van hun vermogen kwijtraken. Nu er op aandringen van de Fransen ook een bankenunie gaat komen, zullen de naïeve Nederlanders nog meer de pinautomaat van Brussel worden dan we al waren.

Het Vierde Reich gaat met keiharde vuist regeren

‘De Nederlandse elite huldigt een wereldvreemd wereldbeeld, wil de beste van de klas zijn en houdt in Brussel ongemerkt uitverkoop,’ schreef Eppink enkele dagen geleden. ‘Het gaat echter niet alleen om geld. Het uiteindelijke doel… is nagenoeg volledige overdracht van nationale soevereiniteit naar Brussel. ‘ (1)

80% van onze wetten komt overigens al uit Brussel en Straatsburg. Dat Europese Vierde ‘Reich’, of de Europese Unie van Socialistische Sovjet Republieken, bestaat dus feitelijk al. Maar vanaf 2020 gaat dat communistische Reich pas echt met harde vuist regeren, allemaal onder het mom van de nep ‘redding van het klimaat’, maar vooral om wéér de banken te redden. Grote Wall Street namen waarschuwen namelijk dat de volgende financiële megacrisis, de systeemcrisis waar wij al jaren over schrijven, nu letterlijk op het punt van uitbreken staat.

Massaal in opstand komen om ons land te redden

Wat we nog kunnen doen om te voorkomen dat we alles kwijtraken is massaal in opstand komen, zoals de boeren nu weer op 18 december willen doen. We moeten als volk ‘genoeg is genoeg’ zeggen, en zo snel mogelijk breken met de politieke elite die ons land, onze welvaart, onze cultuur, onze vrijheid en onze democratie willens en wetens overlevert aan een extremistisch, ons overduidelijk vijandig gezind regime in Brussel.

Zeg over 5 jaar niet dat u niet gewaarschuwd bent, als u al uw overgebleven inkomsten zult moeten gebruiken om überhaupt te kunnen overleven, en dat in huizen die vanwege de torenhoge klimaatbelastingen amper meer te verlichten en te verwarmen zullen zijn. Europa’s Green Deal = einde welvaart, einde welzijn, einde vrijheid, en welkom totalitaire dictatuur. En dat in naam van een volledig uit de duim gezogen klimaatcrisis.

 

Xander

(1) Forum voor Democratie
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur
Michael Thaidigsmann
,  Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International

Zie ook o.a.:

04-12: Prominente professor: VN kan militair geweld gebruiken tegen landen die klimaatagenda weigeren
03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Kiling Fields’
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

56

 1. Aan alle boven- en onderstaande klimaatsceptici: ontkennen van de door mensen veroorzaakte klimaatverandering heeft geen enkele zin; feiten zijn geen meningen, en wetenschap is niet “ook maar een mening”. We bewegen ons in ijltempo naar het ravijn, de collectieve ondergang van de mensheid. Een opwarming van zo’n 3 graden C eind deze eeuw (ten opzichte van 1850) is een ongekende catastrofe. Zeker zijn radicale en in vele opzichten pijnlijke maatregelen noodzakelijk, maar er is geen alternatief. Figuren als Eppink en partijgenoten suggereren dat klimaatverandering alleen maar linkse onzin is, maar zij liegen, het zijn oplichters die alleen maar op uw stem uit zijn. Bovendien vergeten ze dat tegenover kosten ook opbrengsten staan. Dat weet ik alleen al als ik mijn energierekening zie nadat ik mijn huis volledig heb geïsoleerd. Bovendien: klimaatrampen kosten ook geld, en, nog veel belangrijker, mensenlevens … NL is nu al bezig zich in te dekken tegen het stijgende peil in de zee en de rivieren, maar te verwachten valt dat de grote stijging nog gaat komen, midden en tweede helft deze eeuw; mocht het land dan nog te redden zijn (zeker is dat niet), dan alleen ten koste van operaties waarmee vergeleken de Deltawerken een futiliteit waren. Niet doen dan maar, de boel onder laten lopen ? Nog even een puntje waar radicaal rechts gevoelig voor is: midden deze eeuw zullen grote delen van het aardoppervlak onbewoonbaar zijn geworden voor de menselijke soort. In gebieden als noordelijk Afrika, het Midden-Oosten, Pakistan, India en verderop, zullen de gemiddelde jaartemperaturen tegen de 50 graden C bedragen. Dat betekent honderden miljoenen doden, maar ook ontelbare vluchtelingen die radeloos op zoek gaan naar een plekje waar het nog een beetje gematigd is; misschien West-Europa. Wat er dan aan vluchtelingenstromen op ons af gaat komen zal een veelvoud zijn van de aantallen migranten waar extreemrechts nu al moord en brand over schreeuwt. Klimaatvluchtelingen zullen we die mensen dan noemen; wen vast aan dat woord en neem het op in uw vocabulaire, en schrap woorden als “klimaatonzin”, “klimaatgekte”, “klimaathysterie”.

 2. Timmermans overschat zichzelf. Energietransitie is ook op andere manieren mogelijk. Dat hoeft echt niet zo veel geld te kosten. Middels kernenergie en kernfusie bijvoorbeeld. Maar het belangrijkste is: weg met al die dure en inproductieve, vervuilende windmolens.

 3. Geen belastingaangifte doen!

  Ik heb geen Facebook. Nu een profiel aanmaken heeft weinig zin om veel mensen te bereiken.
  Wat zou er gebeuren als iedereen, maar dan ook iedereen geen aangifte ib doet in april. Inclusief alle ondernemers. (Heb zelf ook een groot bedrijf) Massaal weigeren nog langer mee te betalen aan onze eigen ondergang. De belastingdienst is al lam geslagen en hebben geen mankracht meer om routine controles structureel uit te voeren. Ze maken gezinnen kapot en wie weet ook op dezelfde manier ondernemers. Ziet u het al gebeuren dat ze alles en iedereen aan de voordeur gaan bedreigen met beslag? Miljoenen rechtszaken bij het kanton? Alleen zo krijgen we de elite op de knieën. Want geen geld is geen macht!!! Wie helpt dit verspreiden?

 4. Hoeveel onzin wordt er verkocht over het klimaat?
  Zeven alarmerende berichten over het klimaat onder de loep:

  Greta: ’Mensen lijden en sterven’

  Ze is ongetwijfeld het bekendste gezicht van de klimaattop. Na een gecombineerde zeil- en treinreis naar Madrid, arriveerde Greta Thunberg niet alleen in de schijnwerpers, maar ook op de voorpagina van Time Magazine. Als ’Persoon van het jaar’. Haar boodschap is minder vrolijk: „Mensen lijden, mensen sterven”, klaagde de tiener op de VN-conferentie. En als echoput van de radicale actiegroep Extinction Rebellion: „We staan aan het begin van een massale uitsterving.”

  Het is niet wat de cijfers zeggen. Noch wat het VN-klimaatpanel IPCC voorspelt. Extreem weer (orkanen, overstromingen, droogte, bosbranden en hitte) eiste een eeuw geleden zo’n half miljoen mensenlevens per jaar. Dat is gedaald tot gemiddeld 35.000 slachtoffers begin deze eeuw. Als percentage van de wereldbevolking is de teruggang nog scherper.

  „Het aantal doden door klimaatgerelateerde oorzaken is in honderd jaar met 95 procent gedaald”, stelt de Deense statisticus en milieuwetenschapper Bjorn Lomborg in een recente publicatie. „En in weerwil van alle claims dat de klimaatcrisis uit de hand loopt, dalen ook de kosten van extreem weer sinds 1990 als percentage van ons nationale inkomen.” Kortom: deze boodschap van Thunberg is nergens op gebaseerd.

  Lees de overige zes onjuiste kletsverhalen over het klimaat:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/195264148/hoeveel-onzin-wordt-er-verkocht-over-het-klimaat

  ( Dit premie artikel kan men lezen door de cache van de webbrowser te legen zodat de teller voor gratis artikelen weer op nul staat. )

 5. In de Duitse pers stond het volgende: Klimaatkosten EU 2021 – 2027 totaal 100 miljard euro. Lijkt me realistischer.

 6. Timmerfrans schreef: 12/12/2019 om 2:49 am

  “Voor een fractie van dat bedrag zou men een rendabele kernfusie reactor kunnen ontwikkelen, waardoor we voor 1000 jaar genoeg energie zullen hebben.”

  Zo’n schone kernfusiereactor wordt inmiddels ook ontwikkeld en gebouwd. Door de EU. Het is de bedoeling dat in 2049 de eerste kernfusiereactor in Zuid-Frankrijk operationeel wordt. Verschillende EU-landen werken hierin samen. Onder andere de TU Eindhoven verricht op dit gebied baanbrekend werk. En dan hebben we niet voor 1000 jaar, maar voor 10 miljard jaar genoeg energie! Want er is genoeg zeewater waarin het isotoop deuterium, nodig voor kernfusie, voorkomt. Mits de machtige olie en gas producerende landen/maatschappijen de EU niet gaan tegenwerken. Want het zal hen heel wat inkomsten schelen.

 7. Het kost de modale burger veel meer….die betalen ook voor mensen die niets hebben.

  Zitten ook de eigen kosten bij voor verbouwing, warmtepomp etc

 8. Eigen schuld dikke bult.
  Jarenlang zag men dit onheil zich ontwikkelen
  en groot worden. Toch stemden de meeste burgers van NL
  steeds weer massaal op de politieke leiders
  die de ontwikkelaars waren en zijn, van dit kwaad.
  Of was het de grote IK cultuur, die de overhand had
  van dit dodelijke denken bij velen.

 9. @Tukker: nog even geduld….zogauw verdeel en heers niet meer pakt en “brood en spelen” gedaan zijn, dan pas zal er solidariteit/eensgezindheid zijn en iédereen op straat komen, eerder niet….Zolang er nog teveel egoïsten zijn die hun hoofd nipt boven water kunnen houden en nog geen honger lijden, krijg je ze niet op één lijn….zoals de massale betogingen die pas uitbreken als de overheid de broodprijs wil verhogen zoals recent in brazilië meen ik?

  Er zijn zelfs linkse ratten, die het zelf nog goed hebben, die blijven ontkennen dat er armoede is, die vinden zelfs dat mensen hier niet mogen klagen over hun armoede zolang er ergens ter wereld nog iemand honger heeft…

 10. @ Tukker: 11:23 pm, op 12/12. Vergeet U dat maar. De meeste Nederlanders intersseert enkel nog plat vermaak, geleverd door de policor- en linkse omroepen. Ze geloven alle leugens van het staatsjournaal, en blijven stemmen op: VVD,CDA,D66,PvdA,GL, en de CU. Komen pas in beweging als er geen eten meer te kopen is. Vertrouw enkel nog op Christus.

 11. Ik zeg dit al een paar keer.

  Massaal staken , iedereen werkenden en niet werkenden , werkelozen en WAO- ers
  scholieren van bijv 10.00 11.00 .
  MAAR DAN OOK IEDEREEN anders werkt het niet

 12. Dat soort volk heeft hun schaapjes op het droge. Wat er ook gebeurd vanuit hun beleid, zij zijn ervan verzekert
  dat hen niets zal overkomen. Hoe zouden zulke zelfingenomen personen zich maar iets aantrekken van het
  leed wat ze een ander aandoen?

 13. Misschien moeten wij allemaal om het klimaat te redden, gewoon een week geen luxe artikelen meer kopen als waarschuwing aan die klimaat idioten dat wij niet alles meer pikken, kijken hoe snel die labbekakken hun beleid aanpassen naar normale proporties !
  kans

 14. Ladyl, goed plan maar in de meeste bijeenkomsten,praat men over Verstappen en zwarte Piet.
  Wil je het gesprek naar de realiteit sturen,ben je een doemdenker.
  Bij besef is men te laat.
  We hebben het nog steeds te goed blijkbaar.

 15. Laten wij dan massaal een petitie starten en een zaak aanspannen bij het Hoger Gerechtshof, tegen deze acties van Frans Timmermans & Rutte…
  Nu het nog kan!!!

 16. Burgelijke ongehoorzaamheid is de enigste oplossing , deze timmermans is een grote egoist en in eigenbelang brengt hij ons naar de armoede om zijn beurs te spekken , een grote misdadiger net zo als de bankiers . Nog even dit , waarom is het nu niet 20 gaden BOVEN nul ? waarom zijn de temperaturen normaal voor de tijd van het jaar , precies , door de enorme opwarming van de aarde . Slaap verder nl volk .

 17. @mark
  Zuid Amerika is niet gevaarlijk
  Hier is het gevaarlijk
  Ga erheen en ervaar het

 18. Deze mensen moeten opgepakt worden
  Dhr Frans Timmermans en gekke greta
  Macro merkel rutte de mensen helpen alle mensen aan de bedelstaf

 19. Hallo, elders spreekt men van 260 miljard ipv die 575, waar komt dat vandaan? Niet dat ik die 260 weinig vind hoor, zou nog op 600 € per hoofd per jaar zijn. Helemaal er over, als je weet dat het eigenlijk niet nodig is. Wanneer gaat men inzien dat dit allemaal op linkse leugens gebaseerd is, en dit voor Europa het failliet zal veroorzaken. China, India, USA en Rusland lachen zich te pletter.

 20. enigste manier is het land platleggen zoals de boeren doen..steun hen daarom ook is echt van groot belang . En hou eens op om Links te stemmen die maken echt alles kapot. zelf een luxieus leventje leiden en anderen met name de arbeider laten betalen. een ieder met verstand snap toch wel dat dit onbetaalbaar en onuitvoerbaar is. en ook van belang is om met name Pvda bestuurders die overal geworteld zitten te vervangen. en bewapen en organiseer jezelf..

 21. ‘Een man op de maan’-momentje….wat een hoogmoedswaanzin ten opzichte van de astronauten die werkelijk op de maan gestaan hebben. Die werkelijk wat tot stand gebracht hebben met alle mensen die bij de maanlanding betrokken waren. Journalisten die dit soort kreten uiten om de klimaatovereenkomst van Timmermans de hemel in te prijzen moeten realiseren dat ze geen goede journalisten zijn maar klimaatIDEOLOGEN. Het is allemaal kwalijke luchtfietserij in die grote stad aan het moeras van de EU. We zullen als Europeanen helemaal meegezogen worden in dit moeras. Met dank aan dame Greta Thunberg met haar ‘gretaisme’… Het is te hopen dat het maanlandertje met de heer Timmermans aan boord neerstort op de maan als het net bezig is om op te stijgen. Maar een onhandige manoeuvre door Franciscus Timmermans, onze klimaatpaus…helaas…

 22. Aan de peilingen te zien gaat Nederland dit gewoon accepteren. Het is n.l. een religie en die heb je nodig om de mensheid het idee te geven dat ze als God zijn. Stumpers.

 23. Het is bedacht zo gaat een theorie om de banken en het monetaire stelsel te redden. En groene klimaatactivisten en jongeren vol ‘idealen ‘ worden als nuttige gebruikt zonder dat ze het zelf doorhebben. Als je jong bent je weet niet beter. Dit is het nieuwe normaal.

 24. Ik wil dit land ontvluchten maar in zuid Amerika is het zo onveilig…en ik kan slecht spaans of portugees.

 25. Per gezin. De modale inkomens kunnen wäarschijnlijk het dubbele betalen.

 26. Hier maar weer eens oplichter Al Gore die financieel binnenliep en loopt met zijn angstpropaganda over het klimaat.
  In 2007 voorspelde hij dat het poolijs binnen 5 a 7 jaar volledig gesmolten zou zijn door CO2.
  Dat daardoor de zeespiegel met 21 voet zou stijgen….
  Wij zijn nu bijna 13 jaar verder en er is TOTAAL NIETS uitgekomen van zijn angstpropaganda over het klimaat.
  Al Gore wist overigens heel goed dat hij zich fors liet en laat betalen om leugens te verkondigen.
  De man woont namelijk al jaren in een landhuis aan het water…!

  https://www.youtube.com/watch?v=MsioIw4bvzI

 27. Het bizarre is dat de hele EU,qua landoppervlakte, slechts 2 procent van de aarde bevat.
  Dat houdt in dat 98 procent van de planeet niks doet.Dus zelfs als we hier van alles doen is dat slechts minimaal op wereldniveau.
  En vergeet ook niet dat de meeste EU landen geen zin hebben om geld uit te geven aan het klimaat.Dus Nederland loopt voorop en dat kost wat.

 28. Belachelijk gewoon om de gewone man alles te laten betalen, klimaatverandering is zeer goed aan te pakken en kost in wezen niet veel, we moeten gewoon ons gedrag aanpassen. Shalom

 29. M. en haar tweelingziel: je vergeet het belangrijkste: hulp vragen is niet voldoende, je moet toestemming geven tot ingrijpen, anders gebeurt er helemaal niks, níemand of niks kan of mag dan ingrijpen. Onze vrije wil is heilig en God zelf mag/kan niet ingrijpen als de méns geen toestemming geeft….en dat is de reden dat zoveel ‘gebeden’ niet verhoord worden.
  Weinig mensen weten dat blijkbaar…net zoals universele rechtvaardigheid…als verkrachters, moordenaars, terroristen en andere criminelen misdrijven plegen, zouden weten wat hen te wachten staat, dan zouden ze gek van angst worden…zij zullen namelijk, na overlijden, elke emotie van hun slachtoffers én betrokkenen moeten doormaken, elke onmacht, elk verdriet, elke paniek, elke angst, elke pijn….dat wordt dan ook terecht de “hel” genoemd….moslims/terroristen slaan dus de plank vollédig mis over hun ‘paradijs’, zij maken net hun eigen hel in het hiernamaals al tijdens hun leven…
  In de film ‘Ghost Rider’ wordt dit zelfs getoond: de crimineel kijkt in de oogkassen van de ghost rider en ziet en voelt dan elke emotie van wat hij al zijn slachtoffers aandeed…soms worden films gebruikt om een tipje van de sluier in het hiernamaals op te lichten…

  Zo zal dan ook dan elke politieker\beleidsmaker, voor eigen hebzucht/machtsmisbruik door wanbeleid, de emoties van elke burger die hij kwaad deed of nadeel berokkende, moeten doormaken: de wanhoop, het verdriet, het lijden van armoede, de honger, de angst enz…pas als politici zich onbaatzuchtig zullen inzetten voor het algemeen welzijn van de mensen zullen ze dat karma, en die rechtvaardigheid die hen wacht, kunnen ontlopen.
  Boontje komt áltijd om zn loontje, ook al zal het na het overlijden zijn.

 30. Leuke ideeën hebben ze. Zou een maand minder pensioen betekenen. Per jaar dus.
  Klein bedrag voor een tweede kamerlid of zo. Voor de rest van Nederland, en vooral gepensioneerden niet te betalen. Als dit doorgaat ga dan buiten EU wonen. Of in een land in het oosten, wat niet meedoet. Krijg je een beter leven voor je pensioen.
  Andere oplossingen?

 31. Dit kan ook wel eens het einde van de EU betekenen, want vele landen zullen grote interne problemen krijgen om dit beleid door te voeren waardoor ze de EU gaan verlaten. Resulterend in een europa met veel tegenstellingen en conflicten (“verdeel en heers” tactiek?). Dit maakt europa zwak met een grote kans dat we financieel en/of militair onderworpen worden aan andere grootmachten, zoals Rusland en China.

 32. De drie grote steden in Nederland zijn al in handen van islam en buitenlanders als je de cijfers ziet, In die drie steden wonen al meer vreemdelingen dan Nederlanders. Sinds enkele jaren, sinds 2015 is via gluiperige nep-liberalen van de VVD het ook de beurt aan de kleinere steden en dorpen om te worden omgevolkt. Dit alles gaat na het EU/VN blank onvriendelijk pakt van Marrakesh in versneld tempo en Brussel wil het nog sneller. De racist Obama en de terrorist Soros zijn niet tevreden zolang er nog blanken in Europa bestaan. De tijd dringt om hun geldslurpende bondgenoten van nep liberaal-links te verjagen; de tijd dringt om de D66 nazi Übermensch gedachten uit ons midden te verjagen; de tijd dringt om de nieuwe armoede, straks veroorzaakt door de waanzin en de vele leugens rond het milieu, bij voorbaat te voorkomen; de tijd dringt om alle gelukzoekers, avonturiers, dieven, parasieten, oplichters, verkrachters, moordenaars, godsdienstwaanzinnigen en pedofielen uit Afrika en islam landen uit Europa te verwijderen. Als we de waanzin niet aanpakken, als wij of Europa niets doet aan de corruptie en de krankzinnigheid binnen de politiek, dan volgt binnen tien jaar tijd de door Obama aangekondigde genocide, niet op zwart zoals die gore bedrieger stelde, maar op blank. Deze schoft is uit op totale vernietiging van een heel ras. Niet het christendom maar de islam is verantwoordelijk voor al bijna één miljoen doden en gewonden sinds 9/11. Als we niets doen zal dit aantal binnen tien jaar stijgen naar een half miljard en zullen er geen blanken meer bestaan. Dan zal ons Europa in handen van Mekka zijn. Kiest u maar: volg de oplichters als de racist Obama en zijn kudde laffe jaknikkers als Merkel of volg uw verstand!

 33. We gaan geheid “de bietenbrug”, op. Het was nota bene, de oud leider der Sowjet-Unie, Dhr. Gorbatsjow, die in de jaren ’90, op bezoek in Europa, waarschuwde vooe de EU en de Euro: door te zeggen: ” Wij zijn gestopt in Rusland met het heilloze communisme, en jullie gaan het invoeren door de EU en de Euro”. Einde citaat!

 34. Ik heb nu radio1 aan staan. Je wordt totaal geïndoctrineerd met t stikstof probleem. Je hoort niks anders, vroeger was t de zure regen, iets later het gat in de ozonlaag en nu de CO2/stikstof.
  Bah bah bah wat n wereld….
  Qui Bono.

 35. Onze klimaat paus weet ook heel goed dat het een groene nachtmerrie.gaat worden. Onhaalbaar en niet uitvoerbaar maar ondertussen wel de CO2 tax erdoor drukken en eigendom/bezit vernietigen. Eng hoor die 100 miljard garantie fondsen. Wat zijn dit voor fondsen? Wie heeft ze opgesteld?

 36. China dit jaar 1000 kolencentrales!
  Frans, ga je communistische vrienden eerst aanpakken.
  * einde discussie *

 37. Voor een fractie van dat bedrag zou men een rendabele kernfusie reactor kunnen ontwikkelen, waardoor we voor 1000 jaar genoeg energie zullen hebben. Maar het zal wel weer in allerhande projecten zoals bio massa en windmolens gestopt worden, wat slechts een druppel op de gloeiende plaat blijkt te zijn. Zelf het standpunt van Groen links is dat kernfusie teveel kost en te lang duurt.
  Naar mijn idee zijn ze niet echt op zoek naar een oplossing voor klimaat en energie problemen, maar om via dit meer macht naar de EU te laten vloeien.

 38. Communisme Is een geesteskind van de New World Orde om de Russische revolutie een naam te geven die er inging als koek. Vraag de Russen maar wat communism in de praktijk inhoud, Zesendertig miljoen doden, hongersnood en de vreselijkste wreedheden door de tsjeka. Zie de gruwelijke documentaire: tsjekist 92. De Russische versie van de Brusselse bende, dan heeft u gegeten en gedronken van de New World Orde; sinoniem, Communism oftewel herhaling van de Russische Revolutie maar dan in west Europa in het belang van de zelfde, niet onder een noemer te brengen, Khazaarse maffia. Moet u nog peultjes!
  . Moet u nog peultjes?

 39. De in de Bijbel duidelijk voorzegde grootste dictatuur ( in de eindtijd ) is begonnen .
  Wij moeten in detail zien hoe deze uitroeiingsagenda wordt gevestigd , opgehangen aan een niet-bestaande milieu-crisis / opwarming .
  Zoals de vernietiging nu nabij is , zal voor de gelovige ook de beloofde redding komen !

 40. Deze Timmerman(s) kent geen maat (op zijn arrogante rood-groene dominantie) …

  Overweeg momenteel de aanschaf van alternatieve energiebronnen …

 41. Dit is een regelrechte brutale misdaad en oorlogsverklaring naar het volk.
  Op de barricade met z’n allen ! , weg met deze psychopaat en zijn hele club.

 42. Donald Trump had het bij het rechte eind toen hij met de VS uit het klimaatakkoord van Parijs stapte. Zijn motivatie : het gaat hier enkel om de rijke landen grof geld te laten betalen om naar de “arme” landen te verschuiven. De hoofdreden van deze klimaatwaanzin is de herverdeling van de rijkdom en het kaalplukken van de middenklasse. De klimaat-maffia zit nu in financiële problemen en Al Gore en George Soros schakelen kinderen in om het kaalplukken van de bevolking door onze strot te rammen. De EU heeft een gigantisch budget voorzien om de klimaat-kinderen te sponsoren. Het is een regelrechte schande en aanval op onze centen !

 43. Ik heb nog nooit op die foute Frans Timmermans en zijn dito handlangers gestemd. En toch bepalen zij meer en meer hoe ons dagelijks leven er uit ziet. Hen wegstemmen kan niet.

  We leven in een ware dictatuur!

 44. Nederland heeft God al jarenlang het land uitgeknikkerd. En dan krijg je dit.

 45. Agenda 21 . Lees Glenn Beck zijn boek en je weet waar dit op gaat uitdraaien.

  Agenda 21 is key!!!!!

 46. Wat we vooral nodig hebben is ingrijpen/hulp van Engelen!
  Dus: veel aan ze vragen….

 47. Ik heb vandaag dit gevolgd vanuit het buitenland waar ik (gelukkig) al decennia lang woon. Dit is een gitzwarte dag voor Nederland. Wat een doffe ellende voor mijn vaderlandje, ik kan er wel om janken.

 48. Het wordt nog erger: Als straks blijkt dat de andere continenten niet meedoen met die klimaatonzin voelt Europa, of eigenlijk de EU, zich geroepen om ook hun uitstoot te compenseren. Want ja, het is allemaal onze schuld en wij zijn het rijkste continent bla bla bla. De kosten gaan zo nog eens een factor 5 hoger worden.

Comments are closed.