Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen

De brede klimaattrend is niet opwarming, maar afkoeling, wat veel gevaarlijker is, zeker als we er ons –zoals nu- totaal niet op voorbereiden. (Afbeelding (3)).

—————————————————————————————————————————————–

IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar tijd niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C. – De ècht zorgwekkende trend heeft niets met CO2 te maken: Global Cooling lijkt door te zeten

—————————————————————————————————————————————–

Omdat Nederland zich aan allerlei internationale klimaatafspraken heeft verbonden is de staat verplicht om extra CO2 maatregelen te nemen, zodat het doel –vermindering van 25% t.o.v. 1990- eind volgend jaar gehaald wordt, zo oordeelde de Hoge Raad vandaag. Urgenda, het platform van extreemlinkse activisten, won daarmee de rechtszaak die in 2013 werd aangespannen. Het kabinet Rutte heeft nu een nieuw excuus om ingrijpende dwangmaatregelen te nemen -(ook al wordt dat nu ontkend)- waarmee de economie, welvaart en vrijheid in ons land in nog sneller tempo worden afgebroken, en dat uitsluitend op basis van een op bewezen fake science gebaseerde communistische ideologie.

Zo heeft het IPCC klimaatpanel van de VN –dat, gezien publieke uitspraken van enkele van zijn eigen leiders, in realiteit niet werd opgericht voor het klimaat, maar om de welvaart  te herverdelen en een communistische wereldregering mogelijk te maken- erkent dat er grote onzekerheden in de eigen modellen zitten, reden waarom er op de officiële IPCC website de disclaimer staat dat de juistheid van de inhoud van die website ‘niet gegarandeerd’ kan worden. Maar op die inhoud baseert de Nederlandse regering wel zijn honderden miljarden euro’s kostende klimaatbeleid.

Gematigde klimaatgelovige erkent dat klimaatcrisis fake nieuws is

Zelfs de gematigde Daily Telegraph columnist Sherrelle Jacobs, die zegt nog wel te geloven dat CO2 het klimaat opwarmt, schrijft nu dat de ‘klimaatverandering crisis fake news’ is… Ik was altijd een gematigde in plaats van een ‘ontkenner’ – totdat ik de omvang van de oneerlijkheid ontdekte… Nu de doemdenkers het stempel van een geïnstitutionaliseerde ziekte krijgen, is het onmogelijk te negeren dat de (klimaat) ‘wakkeren’ de nieuwe ‘slapers’ zijn. Ze zitten te diep in hun suikercoma van hysterie om zich te realiseren dat ze worden beetgenomen met desinformatie.’

‘De klimaatcrisis is de meest schokkende en effectieve propaganda van de 21e eeuw… Het mainstream debat (over het klimaat) is een belediging van de intelligentie van het publiek en van de basis wetenschap.’ Op de VN klimaatconferentie in Madrid buitelden politici en officials over elkaar heen met het geven van nog ernstigere waarschuwingen: we hebben geen 12, maar nog maar 8 jaar om de planeet te ‘redden’ – nee, het is nog maar 18 maanden, of is het misschien nu al te laat?

De onder de klimaatreligieuzen circulerende statistiekjes die de ‘crisis’ zouden bewijzen, zijn echter niet gebaseerd op feiten, maar enkel op ‘projecties’ – oftewel lukrake verwachtingen die zijn gebaseerd en gemanipuleerd op basis van de vooraf ingenomen positie dat ‘global warming’ ermee bewezen moet worden.

Onafhankelijke onderzoeken en niet gemanipuleerde statistieken laten al jaren zien dat er van die CO2- opwarming tot nu toe helemaal niets is terechtgekomen. Met behulp van deze politiek correcte gemanipuleerde nepstatistieken voorspelde het IPCC in 2007 een opwarming van 0,2 graden Celsius per decennium. In 2012 moest echter worden toegegeven dat die opwarming slechts 0,05 graden bedroeg – volkomen normaal binnen de natuurlijke fluctuaties van het klimaat.

‘Deze gestoorde wereld zet de optimisten en realisten als extremisten neer’

Jacobs: ‘Dit los de van de waarheid staande bedrog heeft een huiveringwekkend effect op de wetenschap… Eco-extremisten kappen discussies af die afwijken van het Apocalyptische scenario…. Researchers die andere variabelen aandragen, van veranderingen op de zon tot vulkanen, worden belachelijk gemaakt, waardoor we nog verder van de waarheid afdrijven… In deze gestoorde wereld zijn de optimisten de sceptici (of ‘ontkenners’) geworden, en degenen die niet zijn geradicaliseerd door global warming hallucinaties de extremisten.’

Het meest zorgwekkende is nog wel dat het overgrote deel van politiek Den Haag bevangen is door deze door nepwetenschap en angstpropaganda veroorzaakte hallucinaties, en zij vast van plan zijn om de Nederlandse samenleving in nog sneller tempo te beroven van onze welvaart en vrijheid. Ze kunnen en willen niet meer terug, zelfs al zou de temperatuur morgen maandenlang niet boven de min 10 uitkomen. Hun geloofwaardigheid en honderden miljarden belastinginkomsten en overheids ‘investeringen’ (waar grote bedrijven en banken immmens van profiteren) staan immers op het spel.

Echte klimaatgevaar is afkoeling, niet opwarming

En dat het inderdaad niet warmer, maar juist kouder gaat worden, lijkt steeds waarschijnlijker. ‘De belangrijke bredere trend gaat naar global cooling, wat veel gevaarlijker is, omdat oogsten mislukken en er meer ziekten komen,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Als de temperatuur 10 jaar stijgt beweren ze dat dit global warming is, maar als de temperatuur dan 5 jaar daalt leven ze in ontkenning en beweren ze dat deze schommelingen ook op global warming wijzen.’

‘Het klimaat is echter altijd aan het veranderen, en de volgende zonne cyclus wijst op het laagste niveau in honderden jaren. We moeten absoluut bezorgd zijn dat de toegenomen vulkaanactiviteit tot een vulkanische winter kan leiden, wat de komende jaren heel erg kan worden. Zodra er een grote uitbarsting op schaal 6+ plaatsvindt, kunt u voor de toekomst maar beter ingeblikt voedsel in huis halen, want twee van deze gebeurtenissen, zelfs als er een jaar tussen zit, zullen de planeet aanzienlijk afkoelen.’

‘Klimaat gebruikt om socialisme op te leggen en wereldeconomie over te nemen’

De paar jaar met licht stijgende temperaturen (overigfens nu al 15 tot 20 jaar niet meer) waren niets meer dan een kleine oprisping in de algehele trend naar afkoeling, en niet opwarming. ‘Maar de activisten proberen het klimaat te gebruiken om het socialisme door de strot van de samenleving te duwen, en zo de wereldeconomie over te nemen. Die agenda is zo goed verkocht, dat ze de samenleving hebben afgeleid van het echte klimaatgevaar dat zich voor onze ogen ontvouwt. Ze blijven maar doen alsof dit onderdeel is van de geheel door mensen veroorzaakte CO2 en global warming, maar de planeet heeft dit soort veranderingen al vaker gehad, lang voordat er überhaupt mensen bestonden.’ (2)

Daarom is inderdaad geen tijd meer te verliezen, en moet Nederland zo snel mogelijk alle klimaatverdragen opzeggen, en de vrijkomende honderden miljarden die ander in de bodemloze klimaatput worden gestort gaan aanwenden om de energiezekerheid en –betaalbaarheid, de voedselvoorziening (dus juist meer steun en bewegingsvrijheid voor de boeren) en het welzijn van ons volk overeind te houden en zo mogelijk zelfs te verbeteren. Zo niet, dan dreigen straks miljoenen verarmde Nederlanders van het gas afgesloten te worden, waardoor ze behalve figuurlijk ook letterlijk in de kou zullen komen te zitten.

Xander

(1) Daily Telegraph via Zero Hedge
(2) Martin Armstrong
(3) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

 

Zie ook o.a.:

15-12: Greta Thunberg dreigt wereldleider ‘tegen de muur’ te zetten als ze niet voldoen aan haar klimaateisen
11-12: Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar
04-12: Prominente professor: VN kan militair geweld gebruiken tegen landen die klimaatagenda weigeren
03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Kiling Fields’
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. @ ronjaspers: 6:53 pm, op 21/12. Dat zie ik ook zo. Vertrouw enkel nog op onze Heer Jezus Christus.

 2. De klimaathoax heeft alles te maken met de N.W.O. agenda.Als de klimaathoax een officiele klimaatwet wordt dan word de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 in werking gesteld.De satanische globalistische elite die deze wereld regeren willen de aarde voor zichzelf alleen.Daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Gecondoleerd iedereen.

 3. Dit kabinet vertoond haarscheurtjes nog even volhouden en weg met de klimaat onzin

  En dan verkiezingen onder beroeps mensen
  Een echt zaken kabinet
  Wel een goede kerst gewenst voor iedere
  Xander nieuw lezer

 4. Wijngaard, voorlopig geen indicaties voor een kleine ijstijd. In Moskou ligt bv nu eind december nog geen sneeuw.

 5. Bij de geplande electrificatie van “alles” ontstaat er een fors tekort aan electriciteit, nog afgezien van het volkomen ontoereikend zijn van het bestaande electriciteitsnet.
  Er zijn dan ook extra (aard)gasgestookte electriciteitscentrales nodig, waardoor het aardgasverbruik aanzienlijk gaat stijgen.
  https://www.installatieprofs.nl/nieuws/duurzame-energie/zonne-en-alternatieve-energie/toenemende-vraag-naar-elektriciteit-leidt-tot-meer-stroom-uit-gascentrales
  https://www.rug.nl/news/2018/05/electrification-will-cause-major-increase-in-gas-demand-in-the-netherlands
  https://www.rug.nl/ceer/blog/ceer-electrification-rapport-def.pdf

  Moeten daarom alle huishoudens plotseling van het aardgas worden afgesloten?

  (Dit nog los van de uitsluitend papieren “problemen” met NOx etc.).

 6. klimaatverandering is geen fake nieuws, maar onze beschaving zal niet ten ondergaan door de klimaatverandering maar door migratie, daar is ook het Romeins Rijk aan ten onder gegaan Shalom

 7. Kan heel simpel opgelost worden.
  De wet verwijderen of dusdanig aanpassen dat het werkbaar is. Dan vervalt elke gerechtelijke grondslag.

 8. De klimaathysterie is verzonnen om de industrie aan het werk te houden op Europees niveau (windturbines worden gemaakt in Denemarken, Duitsland en Spanje) en om de banken aan nieuwe geldstromen te laten verdienen, want die hebben sinds 2008 elk jaar moeite om te overleven. Het centrale idee komt uit de koker van de groene socialisten, maar de rest van de politiek speelt mee om twee redenen: het maakt politiek voeren makkelijker omdat plotseling een idee dominant is geworden en omdat het ‘wetenschappelijk’ onderbouwd is, dus de politiek kan de industrie en de banken stimuleren met belastinggeld zonder dat het woord steunfonds en ‘overeind houden’ gebruikt hoeft te worden. En de media vinden het prima, klimaat kan gekoppeld worden aan sensationeel nieuws (hurricane, overstroming, bosbranden, temperatuurrecords, gletsjers) die veel beeldmateriaal opleveren en ook nog leuke reisjes voor de journalisten. De reissector pikt ook nog een graantje mee. Op deze manier hebben ze geen partijkartel nodig, iedereen doet het gewoon voor de centen.

 9. @ernie van de wal.
  Dus de oplossing is alle niet autochtonen aan te moedigen om terug te gaan naar hun oorspronkelijke roots

 10. @wijngaards: 10:33 pm, op 20/12. Respect voor uw goed onderbouwde reactie. En de aarde heeft m.i. diverse klimaatwisselingen ondergaan. U wijst terecht op de wijn die bevroor in het glas van Lodewijk XIV. We hebben inderdaad een kleine ijstijd gehad in de periode van ca. 17 e eeuw tot ca halverwege de 18e eeuw. Op oude prenten kan men dat nog zien, van bevroren Hollandse landschappen.

 11. Pays-Bas: la justice ordonne à l’État de réduire ses émissions de gaz à effet de serre
  Dans une décision historique, la Cour suprême a confirmé un jugement ordonnant à l’État néerlandais de réduire ses émissions de CO2 d’au moins 25% d’ici 2020.
  Extraordinaire mijn landgenoten zijn climato -verwarmers geworden.
  Ik woon hier in Frankrijk sinds 64 en de wereld om me heen is van het zelfde gedrag
  In 47 leerde ik schaatsen in Frieslân in 56 schaatsten wij op de Rijn in 63 was de noordzee bevroren in 85 en 86 ja toen was bij het minimun van de zonnen vlekken nog twee vulkaan uit barstingen
  In 1997 zag ik voor het eerst dat de zonnen vlekken diagram van iedere 11 jaar overeen komt met de elfsteden tocht en voorspelde de elf steden tocht van 1997.
  https://www.nomdundieu.com/Nederlands/8.3.1%20Klimaat%20en%20historie.htm

  De global heating is onzin in iedergeval is dit niet door de mensen en twee keer niks blijft niks want 0,04 dus twee keer het persentage van in 1300 en toen waaren we in een warme periode.
  De CO² is zonder enige influentie voor het effect van broeikassen .
  De waterdamp is in sommige gevalen 2000 keer sterkker dus de minste verandering bonjour de weiziging in de voorspelling.
  We zijn nu in een periode van de zon die nul is dus kouw maar niet alleen dit ook de vooruitzichten zijn nul dat wil zeggen we komen terug in de tijd van 1600 toen de wijn op de tafel van loudewijk de XIV bevroor.
  Ook de voorspellingen van een russische weetenschappelijker vrauw geeft cycles voor 2000 jaar en de korte toekomstigheit is eerder een kleine eistijd.
  Misschien is het dit jaar dat we roepen «It Geght on!»n anders wordt het 2021.

 12. De gaskraan opendraaien is niet zo’ n probleem?
  Ik denk dat het tijd wordt om eerst een goede leverancier te zoeken, want Groningen verdient het nu toch wel om met rust te worden gelaten. Israël heeft enorme voorraden gas, dus beter daar gas kopen en niet bij Rusland. Helaas begint Turkije nu samen te spannen met Libië, om de aanleg van een gaspijpleiding vanuit Israël naar Europa te dwarsbomen. En onze media zwijgen natuurlijk weer in alle talen. Tevergeefs zocht ik ook naar het nieuws, dat er in Denemarken een zeer grote terreuraanslag is voorkomen, dankzij Israël, die het complot ontdekte. In Denemarken zijn net op tijd 20 jihadisten opgepakt. De teller van door Israël verijdelde terreuraanslagen wereldwijd, die staat voor dit jaar al weer op 50.
  Daarbij gaat het dus om bijna elke week een verijdelde aanslag.
  Daarnaast zijn er in Israël al talloze plaatselijke aanslagen voorkomen.

 13. Klimaatgekte gebasseerd op niet bestaande feiten is tegen mensenrechten, omdat we daarmee
  onze levensbehoeften kwijtraken, alles onbetaalbaar te maken.
  Hoe kun je het volk op honger en in de kou zetten voor iets wat niet bestaat?

 14. Het Nederlandse schip van staat heeft een kapitein die niets van navigatie weet, geen koers kan uitzetten en geen idee heeft van zijn bestemming, deze kapitein is een gevaar voor het schip van Staat en de bemanning. Over enige tijd komt men er achter dat we CO2 aan de atmosfeer toe moeten voegen om onze oogsten te redden en vrouwtje —- innesma zag dat het goed was.
  Minnesma, Vollenbroek, Klaver, Ouwehand, Samsom en vele anderen dat zijn de gevaren voor Nederland

 15. Afgezien nog daarvan: Wij hebben onze bevolking zien groeien van bijna 15 miljoen mensen in Nederland naar ruim 17 miljoen in 2019. Dat een significant grotere bevolking op het zelfde oppervlak meer co2 uitstoot mag duidelijk zijn.

  Je moet die 25% vermindering dus wel relateren aan de groei van de bevolking.

  Overigens maken rechters geen deel uit van het gekozen landsbestuur, dus zouden we hun vonnis in deze voor kennisgeving moeten aannemen,

 16. Klimaat gaat zijn eigen gang, daar komt geen mensenhand aan te pas. Wat een klimaatgeneuzel, daar zit een dubbele agenda achter dat ons miljarden gaat kosten en die verdwijnen in een bodemloze put en/of in verkeerde zakken.

Comments are closed.