Greta Thunberg dreigt wereldleiders ‘tegen de muur’ te zetten als ze niet voldoen aan haar klimaateisen

Het ‘heilige’ gezicht van het sektarische Europese klimaatfascisme.( Afbeelding: (4).

—————————————————————————————————————————————–

Klimaatconferentie Madrid, waar premier Rutte het meest radicale linksgroene geluid vertolkte, feitelijk mislukt – Sovjet/Big Brother achtige klimaatpropaganda stoomt samenleving klaar voor heropvoedingskampen

—————————————————————————————————————————————–

Nu de Klimaatconferentie in Madrid feitelijk is mislukt, dreigt klim(h)aat hysterica annex ‘Klima Jugend’ leider Greta Thunberg dat wereldleiders die weigeren aan haar extreme klimaateisen te voldoen ‘tegen de muur’ zullen worden gezet. Andermaal blijkt dat de ‘tolerantie’ en ‘inclusiviteit’ van links enkel geldt als je aan hun kant staat en hun mening deelt. Iedereen die hen weigert te gehoorzamen wordt verketterd en vervolgd, en zal straks ook in kampen gestopt om daar te worden ‘heropgevoed’, of, als niets anders meer helpt, gewoon afgemaakt.

‘Helaas weten we de afloop al,’ zei Thunberg in een interview in Turijn.  ‘Wereldleiders proberen nog steeds weg te lopen van hun verantwoordelijkheden, maar wij moeten ervoor zorgen dat ze dat niet kunnen. Wij zullen ervoor zorgen dat wij ze tegen de muur zetten, en zij moeten hun werk doen en onze toekomst beschermen.’

Aan VVD premier Mark Rutte heeft het niet gelegen, want hij vertolkte in Madrid het meest radicale, alarmistische geluid, dat op niets anders neerkomt dan het grotendeels afbreken van onze huidige welvaart en vrijheid (natuurlijk te beginnen in Nederland). Schaduwpremier Jesse Klaver zal ondanks de zeer magere resultaten daarom toch trots op hem zijn.

Klkimaatsekteleider Greta heeft heilige status verworven

‘Tegen de muur zetten’ is ook in Nederland een gangbare uitdrukking voor het executeren van mensen door een vuurpeloton. Als een conservatieve of rechtse politicus deze term had gebruikt, dan hadden alle media er onmiddellijk schande van gesproken, zoals nu gebeurt met de woordvoerder van het Nederlandse Farmers Defence Force, nadat deze afgelopen vrijdag zei dat ‘we 75 jaar geleden ook hebben gezien waar het decimeren van een kleine bevolkingsgroep toe leidt.’

‘Time’ persoon van het Jaar 2019 Greta heeft in de linksgroenliberale elite die ook de media controleert echter een onaantastbare, heilige status verworven. Alles wat ze zegt en doet wordt blindelings herhaald en aanbeden, waardoor het 16 jarige meisje feitelijk een soort sekteleider is geworden.

Twijfelt u nog of het klimaatfascisme in het Westen de officiële staatsreligie aan het worden is? Op Zweedse scholen wordt haar extremistische klimaatagenda al onderwezen als onderdeel van het godsdienstonderwijs.  De Kerk van Zweden bombardeerde Greta zelfs tot de ‘opvolger’ van Jezus. Sommige predikers en christenen denken dat ze de teruggekeerde messias zelf is.

Sovjet/Big Brother propaganda leidt naar heropvoedingskampen

Enorme posters en gigantische muurschilderingen van dit met een ijskoude blik in het niets starende meisje doen denken aan de propaganda van communistische regimes zoals de voormalige Sovjet Unie, het huidige Noord Korea, en natuurlijk de totalitaire ‘Big Brother’ samenleving uit George Orwells ‘1984’, wat het Westen op een aantal punten al overtroffen heeft.

Velen van u weigeren het nog steeds te geloven, maar we zijn daadwerkelijk hard op weg naar nieuwe heropvoedingskampen en –instellingen, waar mensen die afwijken van de officieel goedgekeurde meningen over onder andere het klimaat als patiënten met ‘oppositionele opstandige stoornissen’ en ‘waandenkbeelden’ zullen worden opgesloten en ‘behandeld’. (2)(3)

En als de behandeling uiteindelijk niet blijkt te werken, is er nog altijd de muur.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Martin Vrijland
(3) Martin Vrijland
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Anders Hellberg, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

11-12: Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar
04-12: Prominente professor: VN kan militair geweld gebruiken tegen landen die klimaatagenda weigeren
03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Kiling Fields’
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

61

 1. Demosthenes schreef:
  15/12/2019 om 7:58 pm
  Hoeder, bent u ooit in Groenland en Antarctica geweest? Ik vermoed nooit, maar ik wel. Daarom kan ik uw conclusies niet onderschrijven.

  Maar ik kan uw conclusies in deze reactie en de verdere reacties van u OOK NIET onderschrijven. U kunt wel schrijven dat u daar en daar bent geweest, maar dat kan mijn buurvrouw idem dito. Als u nu eens met links naar onafhankelijk berichtgeving had gegeven dan kan men zich van de mening overtuigen. Bla Bla Bla, ja daar hebben we al genoeg van.

  En wat het zogenaamde lente-achtige weer van deze week nu weer met het klimaar te doen heeft, ontgaat me helemaal. De maanden september – oktober en november waren in Nederland niet bepaald lente-achtig maar kwamen meer in de richting van winter…. Of bent u de kou van die maanden al weer vergeten !!!

 2. In de ruimte is een voorwerp gekeerd naar de zon extreem warm en de schaduwzijde extreem koud, ideaal voor een Stirling motor. Hiermee is zeer veel energie op te wekken.

 3. Een fractie van wat deze klimaat onzin gaat kosten, besteden aan de ontwikkeling van kernfusie, dan is het probleem opgelost.

 4. Klimaat veranderd constant ook zonder uitlaatgassen en fabrieken.
  Eens in de zoveel tijd en daar veranderen wij nou net niks aan. Kijk naar de vele ijstijden die er zijn geweest die plots kwamen opzetten waardoor vele diersoorten uitstierven…Toen veranderde het klimaat dus ook en waren er totaal geen uitlaatgassen of wat dan ook…

 5. @ Oma
  En dan de kobaltmijnen voor de electrische auto, waar kleine kinderen moeten werken, en dan zit die Greta
  te mekken dat mensen die de 50er 60er jaren hebben meegemaakt, de schuld zijn van dat kinderen geen
  toekomst hebben.

 6. In Australië is inmiddels een oppervlakte bos van 3/4 Nederland afgebrand. De luchtkwaliteit in Sydney is daardoor gedaald nasr die van grote steden in China(Beijing) en India ((Delhi). Oorzaak zijn de extreem hoge temperaturen terwijl de zomer nog moet beginnen.

 7. Kijk, het is eigenlijk heel simpel:
  als thunberg werkelijk enkel bezorgd zou zijn voor het klimaat van de hele planeet dan zou ze, samen met haar (politieke) moeder en de batterij ‘wetenschappers’ in haar kielzog zelf concrete maatregelen voorgesteld hebben voor de klimaattop.
  Laten we zeggen: om al te beginnen met de onmiddellijke stopzetting van het gebruik van zware, vervuilende bunkerolie door 60.000 schepen voor de winst, die 365 dagen per jaar met hun uitstoot niet enkel de lucht maar ook de oceanen vervuilen en het ijs doen smelten, een véélvoud aan vervuiling dan het hele diesel/wagenpark ter wereld samen..
  Het feit dat greetje enkel maar jankt en tekeer gaat als een kleuter met woede aanvallen om ons op te zadelen met schuldgevoelens betekent dat zij en haar entourage óf dom en compleet onwetend zijn
  óf
  dat ze ge/misbruikt wordt om een georkestreerde politieke agenda uit te voeren om ‘rijke landen’ (lees: énkel europa) te overtuigen vrijwillig hun opgebouwde welvaart (én te versluizen naar de rest van de wereld die níet meedoen met de redding van het klimaat) én vrijheid op te geven in naam van het klimaat voor totalitaire eu-dictatuur.
  Het feit dat er zelf geen concrete voorstellen en eisen werden/worden gedaan, ondanks de vele ‘wetenschappers’ die haar bijtreden, is het bewijs dat dit een politiek machtsspel is met thunberg als ezel voor de kar om de europese schapen bij de neus te nemen.

  Het akkoord na afloop van de ‘klimaattop’ heet teleurstellend, ontgoochelend, te vaag en niet ambitieus genoeg te zijn:

  Het “co2-neutrale europa” werd niet afgesproken..ze wéten immers dat het waanzin is en de mens co2 ook nodig heeft om te leven..nogal wiedes dat ze dat bedrog niet kunnen en willen ‘vastleggen’ als klimaatdoel..
  Over betaling voor milieu-schade in arme landen werd ook geen akkoord bereikt.
  Het zou er nog moeten aan mankeren dat alleen europese belastingbetalers ook nog moeten gaan betalen voor de vervuiling en uitstoot van kérnmachten en andere continenten terwijl die weigeren iets aan hún vervuiling te doen!
  Is er één normaal íemand die akkoord gaat om op te draaien voor de wereldwijde vervuiling van de hele mensheid? Voor landen waar hun regeringen geen verantwoordelijkheid willen nemen voor hún milieu?

  Volgens johan rockström, directeur van het Potsdam Institute for Climate Impact Research, inhaleren jonge mensen in New Delhi op sommige tijdstippen in het jaar vervuilde lucht in die gelijkstaat aan 10 sigaretten per dag.

  Dus?? Wat hebben europeanen daarmee te maken? Waarom zouden europeanen zich schuldig moeten voelen voor de vervuiling in india?!! Zou rockström dan de regering van kérnmacht INDIA niet eens aansporen om wat aan de vervuiling in hun land te doen voor de gezondheid van HUN bevolking?
  Dit is weer duidelijk het bewijs dat het niet gaat om klimaat maar om met boerenbedrog enkel de welvaart in europa te kelderen.
  En terecht dat de organisatie van de hándel in uitstootrechten ook niet werd opgenomen in het akkoord: de HANDEL, lees goed: ze maken er al COMMERCE van met ónze europese, miljarden belastinggeld!
  Dat is trouwens nu ook al het geval door de zwendel met emissies, die overigens OOK ten goede komen aan dezélfde kernmachten, china, india etc…
  Op die manier zuigt eu álle welvarende eu-lidstaten leeg en versluist met de duizenden miljarden ónze welvaart waarvoor wíj werken naar de hele wereld.

  Blijkbaar zijn op de klimaattop dat leger zelfverklaarde, eu-klimaat ‘experten’ – gelogeerd en gepamperd in luxe, met ferme banketten en rijkelijk vloeiende, geestrijke dranken op kosten van de werkmens wiens economie ze willen vernietigen in naam van het klimaat – een beetje in paniek geraakt door het verzet op hun eu-boerenbedrog zodat ze, ondanks de snotterende, spijbelende muts en haar domme aanhang toch eerder, voorzichtiger dan gepland, een ‘akkoord’ proberen in elkaar te draaien….ze merken dat hun bedrog mislukte en vrezen, terecht, de volkswoede over hun misdadige opzet.

  oops, de medicijnen (klimaat-maatregelen) blijken dodelijker te zijn voor de patiënt (eu-búrgers) dan de kwaal (zogezegd klimaat probleem) en dat nog wel door een (eu)slager die zijn eigen vlees keurt…

 8. De ouders van dit kind moeten zich schamen. Verdienen veel geld aan al dat geklets. Ze kan beter naar school gaan en leren hoe de wereld in elkaar zit. Dat ze serieus wordt genomen, slaat kant nog wal. Zet haar maar even op de vuilnisbelt in een derde wereld land, dan kraait ze wel anders. Dit kind leeft in luxe en denkt dat ze voor alle kinderen van de wereld kan spreken.Laat ze al het geld wat ze hiermee verdient aan de arme kinderen in de derde wereld geven.

 9. @nieuw begin

  Dat Trump de Brexit en de mislukte klimaattop het nu geworden zijn ipv andersom is juist dé bedoeling, de misleiding….
  Zodat iedereen nu denkt dat de complottheorieën niet kunnen kloppen dus nu achteraf…Maar dit is juist zo bedoeld….Het hoort bij het spelletje dat uiteindelijk tóch wel zo gaat lopen als het voorspeld was in de complottheorieën…Het hoort er allemaal bij.
  Anders zou het ook té opvallend zijn geweest als Hillary het was en de Brexit juist niet doorging en klimaattop direct was gelukt etc.

  It’s all…in the game

 10. @ Esther 16/12/2019 om 5:46 pm

  ‘’Veel praatjes voor zo’n kleine meid. Wie zou daar toch achter zitten?’’

  Haar gezichtje en uitstraling op deze bovenstaande foto, spreekt eigenlijk al ‘boekdelen’.
  En je hebt helemaal gelijk in de rest wat je schreef. Meer kunnen we niet voor haar doen…

  Hartelijke groet, Michaël
  p.s Ik heb nú weer aansluiting op het internet.
  Tot op het geloofsforum 🙂

 11. Clement, stoppen met de bevolkingsgroei moet in Afrika plaats vinden. Dat is het enige continent waar de bevolking nog exponentieel groeit. Merkwaardig genoeg wordt dit onderwerp zelden aangeroerd. Angst voor discriminatie?

 12. Mensen die het klimaat kunnen veranderen in enkele jaren, gebruik toch het verstand, dat kan niet.

 13. Eerst in de 60-jaren de ‘God is dood’ cultus, nu wordt atheïstisch geloof in de aarde en het klimaat tot cultus verheven en is onze grote profeet Gretha opgestaan en de hele aarde volgt dit (autistische) kind in verwondering. Haar ‘childhood’ is haar afgenomen. Waar dan? Op de luxe zeilboot, in hun luxe huis in Zweden? Kinderen die slavenarbeid in de 3e wereld moeten doen voor uw mooie kleren, die kobalt voor uw luxe elektrische spullen en Iphones moeten delven in Congo, díe worden pas hun ‘childhood’ afgenomen.

  Echt sick dat de elite zo’n meisje haar ‘childhood’ afnemen door haar voor deze valse propaganda te misbruiken. Dat kind heeft geen leven meer. Ik vind het echt heel erg sneu voor haar. Die heeft geen enkele kans op een normaal leven meer nu.

 14. @Demostenes en alle anderen die in de propaganda mbt. klimaat trappen:
  (of u bent zelf een trol die verwarring probeert te zaaien).
  De ‘opwarming’ of afkoeling van de aarde is een proces van veel grotere proporties, dan wij op een lokaal niveau kunnen monitoren. Dat is een proces wat op mondiaal niveau moet worden bekeken en dan nóg is het maar zeer de vraag of de mens daar ook maar een greintje invloed op heeft. Het argument van uw ijsberen is een syllogisme optima forma. Kijk maar:
  Majorpremisse: IJs smelt door warmte. Monirpremisse: Het ijs smelt bij de ijsberen Conclusie: de aarde warmt op. Uw subjectieve oordeel (lokaal geconstateerd) wordt niet gestaafd door objectieve waarnemingen en is dus niet relevant. Dat geldt voor het smeltende ijs van uw ijsberen, dat geldt ook voor de lente-achtige temperaturen van deze week. U betoogt toch ook niet dat de aarde afkoelt als men in de VS een extreem vroege en ijskoude winter heeft zoals nu? Allemaal subjectief dus en irrelevant.

 15. Absurt, dat zo’n sacherijnig blaag zoveel aandacht krijgt en een podium geboden wordt om zoveel onzin over de mensheid uit te braken.
  En dat er dan nog mensen zijn die serieus menen met tegenargumenten te moeten komen om al haar nonsens te weerleggen. De Wereld lijkt wel gek geworden.

 16. De ouders van Greta weten dondersgoed waar ze mee bezig zijn en weten dat Greta goud waard is met al dit bedrog.

 17. Palma, u hoeft met Greta geen medelijden te hebben. Zij heeft bereikt wat zij en haar ouders wilden, zij is wereldberoemd.

 18. De aankomende generatie heeft een nog veel groter probleem, namelijk : twee derde van de aarde is water. Het plastic probleem is bekend, radioactief materiaal en onafgewerkte oliën idem. Alle ‘rotzooi’ vloeit via rivieren naar de zeeën. Maar een teniden probleem gaat een catastrofe worden. Temperatuur verschillen zijn van alle tijden. De petrochemische ‘uitvindingen’ gemaakt voor het ‘zogenaamde welzijn van de mens’ zal dat water een totaal andere samenstelling geven waar geen leven meer mogelijk is ! Zeeën zuiveren zal niet meer mogelijk zijn, zelfs ons drinkwater is niet meer zoals het was.

 19. Veel praatjes voor zo’n kleine meid.
  Wie zou daar toch achter zitten?

  Ach, zij zou de Heere Jezus moeten leren kennen.
  En soms helpt een ouderwets, gezonde billenkoek ook nog wel eens.
  Maar ik twijfel eraan.
  Bid maar voor zo’n jong kind, die helemaal doorgedraaid is.

  Groet, Esther.

 20. Leonard Essers, het antwootd op uw vraag is heel simpel. Lees eens een krant, bv het AD of de Telegraaf van 2 december.

 21. Zou weleens willen weten wat onze slinkse MP gezegd heeft in Madrid.??

 22. AEO, ook Spitsbergen/Svalbard heb ik bezocht. Ook daar zie de effecten van een opwarmend klimaat zoals grondverschuivingen door ontdooiende permafrost. In Siberië trekken . Ijsberen naar de dorpen omdat er te weinig ijs op zee ligt. En wat dichter bij huis, wat vindt u van de lente achtige temperaturen van deze week?

 23. Kruisridder, ik vermoed dat als Nederland er in was geslaagd in de 2e wereldoorlog neutraal te blijven, ze hetzelfde zouden hebben gedaan als Zweden.

 24. Heb het met dit kind te doen. Wat een zielig hoopje mens stakker.
  Moeten we niet wat organiseren voor deze stumper?

 25. Misschien dat het soms ook beter zou zijn om af en toe eens te kijken op de site van Climatgate.nl.
  Daar wordt duidelijk aangegeven op welke manier we belogen en bedrogen worden.
  Zou het toeval zijn dat Thunberg gesteund wordt door de Groene klimaat miljardairs uit Zweden.
  De Hele Klimaathoax is alleen bedoeld om de burgers zo veel mogelijk geld uit hun zakken te persen en verder doet de hele discussie er helemaal niet toe.
  Zoals we weten hebben we al van alle soorten catastrofen over ons heen gekregen waar er dus geen enkele van uit is gekomen.
  Lees en huiver hoe de klimaat maljardairs iedereen manipuleren om zelf nog veel meer geld op hun rekening te zetten ten koste van de burgers.
  Kijk ook naar de video’s en vul zelf in wat waar en niet waar is.
  Overigens opvallen dat Naomi Seibt geweerd werd in Madrid, want die verteld namelijk het verkeerde verhaal terwijl zij toch echt met goede argumenten komt.

  https://www.climategate.nl/2019/12/groene-biljonairs-achter-greta-thunberg/

 26. Zou Greenpeace nog nooit olie gedumpt hebben in de oceaan?
  En hoe zit het eigenlijk met dierentuinen, dolfinarium, circussen worden ook dieren gevangen gehouden en
  gebruikt voor attractie’s van de mens, wat zit er dan zo fout aan een veehouderij?

 27. @Demosthenes,

  U zegt dat u zowel in Groenland en Antarctica bent geweest. Maar hoe vaak bent u daar geweest? Want u moet daar minstens 30 jaar lang regelmatig, dus minstens 1 keer per jaar, gaan kijken om te kunnen zien of er iets verandert. Twee jaar geleden was er een groep bekende Nederlanders afgereisd naar Svalbard, om te gaan zien hoe het klimaat er verandert. Maar dat is natuurlijk onzin, want ook daar moet men 30 jaar met grote regelmaat gaan kijken. Een afkalvende gletsjer, waarbij grote massa’s ijs in zee storten zijn een normaal natuurlijk proces dat al duizenden jaren aan de gang is. Groenland of Antarctica heb ik nog nooit bezocht, maar Svalbard wel, vorig jaar begin februari. En ja, het was er redelijk koud, omstreeks -18°, maar het was er bijzonder mooi, vooral ook het noorderlicht, waarvoor je daar naar het Zuiden moet kijken omdat Svalbard zo ver naar het Noorden ligt.
  Maar ik zal niet gaan beweren dat ik daar het klimaat heb zien veranderen.
  Overigens ben ik van mening dat er nog heel wat CO2 bij mag komen, omdat de NASA heeft vastgesteld dat de zon een minder actieve periode ingaat, die, zo wordt verwacht, minstens 40 jaar zal gaan duren. We gaan binnenkort dan ook geconfronteerd worden met een afkoelend klimaat. Dat betekent honger! Dus dat hele klimaatgedoe slaat nergens op, de enige reden is om meer en hogere belastingen te innen, meer niet!

 28. Bangmakerij zijn de stuiptrekkingen van een mislukte bende misdadigers hun woordvoerder een gestoorde puber ze zullen weldra de muur zelf gaan ervaren de barsten in het spreekwoordelijk vaasje van ene van de velen van hun zijn overal en steeds verder zichtbaar het klokje tikt tik tak tik tak

 29. De regeringsleiders gingen op een bankje slapen tot alle verstandige leiders naar huis waren en toe konden de fanaten een slotverklaring naar hun zin opstellen

 30. Wat is erger:
  Rutte (een van de wereldleiders) tegen de muur zetten.
  of
  Minder, minder, minder marokkanen

 31. @ de photo met Greta: de geel gekleurde ‘oliejas’ of regenjas is gemaakt van PVC … een olie product!!! How Dare You, Greta!! 😲

 32. Tycho, met u eens. Al deze discussies zijn gewoon het gevolg vsn een slechte vertaling uit het engels.

 33. Ik vind het goed nieuws dat de klimaattop is mislukt. Dat laat zien dat er gelukkig nog voldoende landen zijn die zich niet laten foppen.

 34. Zweden en Denemarken vervulden tijdens de Tweede Wereldoorlog nog een heldenrol in Europa voor duizenden Joden!!! Wat is daar in 2019 nog van overgebleven? Hoe diep kan een land zinken? En wat deed Nederland met de Joden in Westerbork?

  https://historianet.nl/oorlog/tweede-wereldoorlog/vlucht-over-de-sont-7742-joden-ontkomen

  Vlucht over de Sont: 7742 joden ontkomen…In september 1943 trekt de bezetter de teugels strakker aan in Denemarken. De joden moeten afgevoerd worden, zo eisen de Duitsers. Maar de plannen daarvoor lekken uit, en duizenden Denen helpen de joden naar het neutrale Zweden te vluchten.

 35. National sozialistische Deutsche Arbeiterpartei; NSDAP. Dus uiterst rechts een dictatuur moet een vergissing zijn. Het begint meer op te lijken dat uiterst links gelijk is aan een Nazistische dictatuur.
  Natuurlijk past het perfect in het plaatje van onze EU(democratie).

 36. Het is weer een project wat veel geld moet kosten, maar levert niets op doelgericht.

 37. Deden wij maar aan een vuurpeloton voor misdadigers en rovers etc.

 38. Greta Thunberg wint Time’s “Persoon van het Jaar”: Het is een symptoom van een zieke en verwarde wereld wanneer volwassenen hun kinderen tot leiders maken (vertaling uit PRAVDA van 11/12/2019) Dat Greta nu zulke onzin uitkraamt heeft niets met lef te maken maar met ongecontroleerde agressie. Haar ouders begrijp ik helemaal niet. Geen enkele vader noch moeder met een minimum aan verantwoordelijkheidszin zou zijn kind zo laten begaan. Toch heeft Greta nog veel geluk gehad want één chromosoom meer of minder en zij had in een instelling gezeten.

 39. Hoeder, bent u ooit in Groenland en Antarctica geweest? Ik vermoed nooit, maar ik wel. Daarom kan ik uw conclusies niet onderschrijven.

 40. Eigenaardig dat men bij allerlei besparingen , niet vermeld , dat dit samen gaat met “stop “ van mensen productie. Maar dat wordt nog niet vernoemt. De godsdiensten verbieden nog voorbehoud middelen.
  Waar is de logica, en dat, na al miljoenen Universitaire en hooggescholen diploma uitgereikt werden en de meeste in Europa tot hun 18 jaar naar school gaan.
  Het mens dom en het dierenrijk.

 41. Diegenen onder ons die zich de jaren 80 van de vorige eeuw nog herinneren, zullen zich ongetwijfeld ook herinneren dat in de ‘Unie van Socialistische Sovjet Republieken’ (USSR) ‘dissidenten’ (mensen met een afwijkende opinie), zoals Solzhenitsyn, tijdens schijnprocessen veroordeeld werden tot jarenlange opsluiting in psychiatrische instellingen of communistische heropvoedingskampen. De ‘EUSSR’ is goed op weg om een ‘USSR’ (v2) te worden.

  De meeste burgers, gehersenspoeld door de linkse mainstream media, zijn zich echter nog steeds van geen kwaad bewust, tot het moment komt dat… de val dichtklapt.

  Kiezers kunnen er wel voor stemmen om een dictatuur sluipend aan de macht te brengen, maar ze zullen er niet meer voor kunnen stemmen om die dictatuur terug te beëindigen.

 42. N.B. en verleende Zweden vrije doorgang aan de nazi’s voor hun troepen over land op weg naar Noorwegen……

 43. Het heeft hier een andere betekenis Demosthenes. Velen hebben dat aan den lijve ondervonden in WO2. Toen was Zweden op papier neutraal maar leverde het wel volop ijzererts en grondstoffen aan de nazi’s waardoor velen hier de dood vonden. Mede dankzij de Zweden…..

 44. Hahahahaha, de slachtoffers van de 2e wereld oorlog kregen maar één kans; je went aan het gas of je bent dood, dus met andere woorden, het waren absoluut geen heropvoedingskampen, het waren VERNIETIGINGSKAMPEN. hoe durf je dit met elkaar te vergelijken. Shame on you

 45. Klimaat hysterie doe net als de boeren leg Nederland plat bestorm een studio en maak nl wakker over dit bedrog
  Kom op broeders sta op nu is het tyd voor AKTIE

 46. @ Nieuw Begin: 6:02 pm. Eens met uw reactie. En de roden/linksen hebben de grootste massamoordenaars voortgebracht, zoals: Stalin, Mao, Hitler,Pol Pot, en Che Guevara.

 47. Zoals linkse gutmenschen zich hebben vergist bij de verkiezing van Trump ( want Hillary moest natuurlijk de president worden van het grootste economische blok op aarde) , zoals de linkse drammers zoals Jette , en Klaver zich hebben verslikt in de monsterzege van de conservatieven ( Johnson) in Engeland en de begeleidende Brexit…zo is het wachten nu op de enorme mokerslag die hysterisch links te verwerken zal krijgen als heel de wereld gaat begrijpen wat de kosten zullen gaan worden als de Green Deal van klimaatmaniak Timmerfrans zou worden ingevoerd.

  De deceptie zal in 2020 al het hele linkse klimaat-treiter-kamp zo hard treffen dat we eindelijk verlost zijn van deze haters van de werkelijke welvaart en welzijn die God in Zijn genade vooral Europa heeft geschonken! !

  En wat de CO2 uitstoot betreft: het zijn de longen van de aarde, het Amazone gebied en op Borneo bijvoorbeeld, waar de bossen worden gekapt ten behoeve van bijvoorbeeld de soja verbouw, dat doet de CO2 stijgen!
  En dan de tomeloze verspilling aan voedsel en energie wat maat niet ophoudt. Het schijnt dat 40% van alle voedsel wereldwijd wordt weggegooid!
  Er zou ook geen gebrek aan energie zijn als we niet allemaal 4 keer per jaar naar exotische oorden zouden vliegen nietwaar D66 schreeuwers?
  En ga zo maar door….

 48. De jongedame heeft inmiddels haar (terechte) excuses voor de bewuste uitlatingen aangebodem.
  Blijkbaar is dat u ontgaan?

  Blijft, dat er well een steekje los moet zitten aan iemand die dergelijke uitspraken en public doet …

 49. Stop dan ook met werken.
  Geef het kindje haar zinnetje en een barbiepop.
  Doe iets leuks met je leven b.v wereldreis ofzoiets.

 50. Overigens betekent in het Zweeds iemand tegen de muur zetten simpelweg iemand dwingen.

 51. Wanneer gaan mensen eindelijk dat klimaatbedrog inzien. Uit niets, maar dan ook helemaal niets blijkt, dat de aarde op een catastrofe afstevent. Gevaarlijke gekken als die Greta en onze eigen Rutte en Klaver kunnen danwel het einde der tijden aankondigen, maar de feiten spreken ze tegen. Zo kunnen we o.m. het volgende vaststellen:
  – al 15 jaar is er geen opwarming van de aarde te bekennen
  – is de ijsberenpopulatie sterk gegroeid
  – groeit de gletsjer op Groenland
  – is de ijsmassa op de Zuidpool minimaal constant gebleven
  – is er geen enkel teken dat wijst op een forse stijging van de zeespiegel
  – is het aantal orkanen niet toegenomen
  – floreert het koraal als nooit tevoren
  Kortom er is geen enkele reden tot paniek.
  De door Timmermans voorgestelde Green Deal is volstrekt onzinnig en overbodig.
  Angst is de slechtste raadgever die er bestaat. Helaas gaat de klimaatdiscussie over emoties en niet over feiten.

 52. Zeer geachte xander graag deze bijdrage plaatsen als u wat plaatsen en niet die van 6.00. Er staat een typo in namelijk die erg storend kan zijn! Mvg…NB namelijk gods ipv gids!

  Barstjes in de groene waan, the Green Deal, net goed, dat zal ze leren die linkse rebellen met hun totalitaire marxistische gedram tot meerder eer en glorie hun groene ego en vooral de pecunia:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/581725213/analyse-flinke-kater-na-klimaatakkoord

  Gelukkig houden de grote wereldleiders hun poot stijf en laten zich niet vermurwen door een hoogmoedige EU ( wil de wereld een groen lesje leren, gids-continent zijn op uw kosten dat dan weer wel) en laten zich ook niet vermurwen door een overduidelijk psychiatrische patiente die zwelgt in haar rol van eerste 16 jarige vrouwelijke wereldleidster en verlosser der onderdrukte vergiftigde, stervende mensheid.
  Go go go China en VS…de EU bestaat uitsluitend uit ongekozen vertegenwoordigers. De droom van Marx ha ha!

  ( Dit premie artikel kunt u lezen door de cache van w browser te legen zodat de teller voor 1 gratis premie artikel weer op nul staat )

 53. Greta en consorten hebben niet de werkelijke macht. Dat zijn de regeringsleiders die in Madrid bij elkaar zaten. China, India en Brazilië trekken zich niets van haar aan. Ook de VS en Rusland varen hun eigen koers. Dat betekent dat ook de EU weer .op zijn ambitieuze klimaatplannen
  zal moeten terug komen, met name omdat in de EU ook de nodige dissidenten zijn. En Timmermans zal zich de komende jaren nog sterk gaan verslikken in de bureaucratie.

 54. Het meisje begint al fascistoïde trekjes te vertonen., net als het eu polit buro

 55. Ik denk dat Greta, wil ze in leven blijven, beter in “Pipi Langkous versie 2” kan spelen…

Comments are closed.