Armstrong Economics: De nieuwe wereldwijde Depressie begint in de Europese Unie

—————————————————————————————————————————————–

Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel – Europese media en politiek zwijgen over de aan de gang zijnde internationale vlucht UIT de euro

—————————————————————————————————————————————–

In zijn nieuwe rapport ‘The Fate of Europe’ (Het lot van Europa) duikt de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong ‘in de schokkende realiteit achter de schermen van de euro, en waarom het niet is gelukt om een belangrijke reservemunt te worden… Net als de Grote Depressie zal de crisis die eraan komt opnieuw in Europa beginnen, en zich als een besmettelijke ziekte verspreiden, om uiteindelijk de wereldeconomie te overspoelen.’ Een van de grootste blunders van de EU is het opzettelijk afbreken van de democratie door het recht van mensen om inspraak te hebben over hun eigen toekomst, van hen af te pakken.

‘Nigel Farage gaf het op de WEC in Rome al aan door de World Economic Conferences die wij sinds 1985 organiseren ‘het alternatief voor Davos’ te nomen… Toen de euro werd geformeerd, nam de Commissie in 1997 deel aan onze WEC in Londen. Toen heb ik rechtstreeks gediscussieerd over hoe de euro zou moeten worden opgebouwd. Daarna hebben wij de gedetailleerde aanbevelingen gepubliceerd.’

‘EU is ontworpen om ieder recht om over onze toekomst te stemmen af te pakken’

‘Het complete ontwerp van de EU draait om het welbewust ontzeggen van ieder recht van de volken om ooit nog over hun eigen toekomst te stemmen. De politici zijn ervan uit gegaan dat de mensen TE DOM zijn om te weten wat het beste voor hen is.’

‘Zo kreeg Duitsland, het fundament van de hele Europese economie, NOOIT het recht om te stemmen over de invoering van de euro. Kanselier (Helmut) Kohl gaf later toe dat hij als een dictator had gehandeld, omdat als hij het Duitse volk erover had laten stemmen, hij met 7 tegen 3 stemmen had verloren.’

‘EU lijkt duidelijk economisch zelfmoord te gaan plegen’

‘Dit rapport is essentieel om de risico’s in Europa te begrijpen. De meeste mensen hebben geen flauw benul… want geen enkele Europese analist die bij een van de grote financiële instellingen werkt, wordt het ooit toegestaan de EU te bekritiseren, of negatief over de euro te spreken.’ (1) Over de aanhoudende internationale vlucht uit de euro (naar de dollar), veroorzaakt door de jarenlange negatieve rente van de ECB (en steeds meer gewone banken), zult u daarom vrijwel niets te horen krijgen.

Om dezelfde reden zult u nauwelijks iets lezen over de stagnatie in Europa, veroorzaakt door de krimpende economieën van Frankrijk en Italië (Q4 2019), en de sterk teruglopende Duitse auto industrie (vorig jaar -16%) naar een 23 jarig dieptepunt. Armstrong: ‘Tel daar de klimaatwaanzin die Europa heeft overgenomen (de ‘Green Deal’, en in NL het Klimaatakkoord) bij op, en ze lijken in Europa duidelijk op het punt te staan om economische zelfmoord te plegen.’

Rutte maakt welbewust financiële uitzuiging Nederland door Brussel mogelijk

‘Terwijl de politici enkel bezig lijken om van Europa een nieuwe federale staat te maken, bewijst het basisconcept van het Europese Project hoe ontzettend fout ze het hebben.’ Na het Brexit zit er een enorm gat in de Europese begroting, wat door Nederland en Duitsland met tientallen miljarden euro’s moet worden opgevuld.

Door te beloven niet zijn veto te gebruiken heeft premier Rutte Brussel natuurlijk weer carte blanche gegeven om ons land financieel helemaal leeg te zuigen, maar de Duitsers liggen nog dwars. ‘Dit betekent dat de EU of uit elkaar valt, of dat ze overige lidstaten nieuwe belastingen gaan opleggen.’ (4) De ervaring leert dat het dit laatste zal worden, vooral voor de Nederlanders.

Volgens zijn historisch bijzonder nauwkeurig gebleken Economic Confidence Model (ECM) zal er in de herfst van 2021 een belangrijk keerpunt voor de euro(zone) komen. ‘Op weg naar 2021 zal de druk om de eurozone in stand te houden toenemen. 2021/2022 lijkt inderdaad een kritiek keerpunt voor de wereld valuta te worden.’(4) De finale instorting van het complete Westen zal volgens het ECM in 2032 plaatsvinden. Europa zal vermoedelijk al voor die tijd ten onder zijn gegaan.

‘Beschaving stort altijd in omdat links probeert rechts te onderdrukken’

De EU is de absolute regelgeving kampioen op deze planeet. ‘De rechtsstaat in de Westerse samenleving is ingestort. God zou de 10 geboden hebben opgesteld, waar wij een miljard wetten van hebben gemaakt. Hoe groter de regulatie, des te groter het onrecht. De reden waarom een beschaving ophoudt te bestaan is omdat het louter een strijd wordt tussen twee filosofieën: links probeert altijd rechts, dat enkel vrij wil zijn, te onderdrukken. Dit is waarom alle regeringen uiteindelijk in een gemeenschappelijk historisch graf worden begraven.’ (2)

Geschiedenis blijft zich herhalen omdat samenleving nooit van eerdere fouten leert

‘Misschien moet de geschiedenis zich daarom wel steeds herhalen. We kunnen alleen op persoonlijk, individueel niveau van onze fouten leren. De samenleving als collectief schijnt incapabel te zijn om ooit die kennis te verwerven. Dus steken we collectief onze vingers steeds weer in de kaarsvlam, en verwachten dan op de een of andere manier een ander resultaat. En bij iedere financiële crisis vraagt niemand zich ooit af of het wel eens eerder is voorgekomen, en wat toen de oplossing was. Degenen die de trend wèl zien zijn daarom gedwongen om toe te kijken hoe anderen steeds weer dezelfde fouten maken.’ (3)Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Armstrong Economics
Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

01-02: Boek ‘Tegen de Onzin’: Hoe Nederland onder Rutte totaal in de knoop is geraakt
31-01: Brexit een feit: Nigel Farage maakt gehakt van EU tijdens verpletterende afscheidsspeech
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
18-01: Groot keerpunt bereikt in Armstrongs bijzonder nauwkeurige Economic Confidence Model
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

2019:
31-12: Nederlandse analisten: In 2020 begint de systeemcrisis en Derde Wereldoorlog
28-12: Waarom de ECB de grootste bedreiging voor onze welvaart en vrijheid is
22-12: Steun ECB aan klimaatagenda EU is onwettig en zal leven burgers fors duurder maken
19-12: Nigel Farage: ‘Brexit is begin van einde EU, volken willen niet door jullie geregeerd worden’
13-12: Britse verkiezingen: Zwaar verlies voor links bewijst dat burgers de communistische EU-superstaat afwijzen
11-12: Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
07-11: Crisis onafwendbaar: ‘Wereld begint euro los te laten vanwege negatieve rente ECB’
27-10: Mario Draghi laat ECB en eurozone in catastrofale toestand achter
19-10: Chaos in Europa, met protesten in Catalonië voorop, begin van totale systeemcrash?
13-10: Ook DNB waarschuwt nu voor naderende instorting financiële systeem
11-10: Motie van wantrouwen tegen euro: Nieuwe Italiaanse staatsleningen in dollars
08-10: Ex-Credit Suisse CEO noemt ECB beleid gestoord: ‘geld is niets meer waard’
13-09: ECB vaagt met negatieve rente Nederlandse pensioenen en spaargeld weg
03-09: Zonder schuldenmachine verliest Nederlander € 20.000 inkomen, Amerikaan wordt straatarm
31-07: Financiële systeem in laatste fase voor crash: Helikoptergeld komt eraan
30-07: Failed state? Duitsland op randje van economische en maatschappelijke systeemcrisis


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. Zolang het maar met het milieu goed gaat, is er niets aan de hand. (kuch)

  Men vergeet even voor het gemak dat Moeder Aarde, met behulp van Vader Tijd, een zelfcorrigerend organisme is.

 2. @ HE schreef:
  13/02/2020 om 9:48 pm

  .223
  Mijn buren hebben ook moestuinen en liggen allen uit het zicht.

  @ Raveltje schreef:
  14/02/2020 om 12:18 am

  Ik ben elders gaan wonen. Net buiten de randstad zijn mijn dromen wel te betalen

  @ Sultan schreef:
  14/02/2020 om 10:47 am

  Nog niet helemaal zelfvoorzienend… zonder stroom zal het lastig worden maar wel te doen. Zonnepanelen zullen ook ooit stoppen met leveren. Meer een luxe dingetje… geen kwestie van leven of dood.

  Plant je eigen groente in de natuur. Overheden besteden steeds minder geld aan het onderhoud van het groen dus het blijft op een goede plek vast wel staan.

 3. Zorg dat je voldoende vitamine C in huis hebt. En dan niet de pilletjes van de drogist met al die vulmiddelen, suikers en wat al niet meer erin maar pure ascorbinezuur. Vrijwel onbeperkt houdbaar en qua gebruik is er veel info op het net beschikbaar, of in boekvorm.
  Bacterien en virussen kunnen hier niet tegen!!
  Daarnaast heeft het nog veel meer positieve werkingen.
  Wel gebruiken zoals wordt aangegeven door bijv. Linus Pauling of via het boek Ascorbate.

 4. Ik zou zelfs meer durven zeggen… Het zaadje van de wereldwijde economische depressie werd gepland op het moment dat de EU werd opgericht. Er gaan miljarden euros naar de ‘werking’ (lees: zakkenvullers) van de EU. En wat heeft het ons, burgers, opgeleverd…? Wat zijn de voordelen van de EU? Dat je zomaar de landsgrenzen mag passeren zonder controle? Dat je niet naar de bank moet rennen om je geld in andere valuta om te wisselen als je op reis gaat..? Dat zou ik zeker geen voordelen noemen.

 5. De politici zijn ervan uit gegaan dat de mensen TE DOM zijn om te weten wat het beste voor hen is.’ Gezien het kiesgedrag van de meeste Nederlanders afgelopen jaren geef ik ze hierin gelijk.

 6. Hoe kunnen we nog ontsnappen aan het herstelde Romeinse rijk(heerschappij)Zal de EEC zich ontpoppen als een verschrikkelijke dictatuur?Ik blijf alert!

 7. Op dit moment is er bijna een totale media stilte in de wereld , eerst het weekend laten passeren en dan pas kijken hoeveel schade er is aangericht.

 8. iedereen is bang voor het virus. loopt precies volgens het draaiboek. echter, is de vrees voor het virus niet het probleem. maar de economische gevolgen zullen veel groter zijn. de reccesie is al in gang gezet, en niet in de EU, maar in china.

  als je oorlog voert, schakel je ook eerst de voorraden uit en de supply routes. voor dat je boots on the ground zet. les 1 in oorlogs voering. zwak je vijand af, en je kunt ze makkelijk overmeesteren, dat is les 2.

  met ander worden, elke bedrijf in de wereld heeft direct of indirect banden met china, elk bedrijf zal de klappen opvangen, daarna is de consument aan de beurt, met onbetaalbare artikelen.

  ik wens jullie allemaal succes, en laten we hopen, dat na dit een betere wereld is ontstaan. en dat de grote ego’s in de wereld. de laan uit zijn gestuurd.. its all about the money. ook dit voorval.

  wees gezegend. met de krachten van horus..

 9. Ik ben het met Rienus eens dat veel politici ook dom zijn. Maar er zijn verschillende oorzaken voor domheid. Links pretendeert een totaaloplossing te hebben voor alle problemen (socialisme) en is dus gedwongen rechts te onderdrukken. Als links toegeeft aan rechts, dan geven ze indirect daar mee aan dat hun oplossing toch niet alle problemen wegneemt. Rechts kan veel makkelijker concessies doen, omdat ze beperkte belangen vertegenwoordigt en dus beperkt oplossingen aanbiedt. Links is dom omdat ze ambities hebben die bij voorbaat onhaalbaar zijn. Rechts is dom omdat ze vaak concessies doen aan links en te snel tot compromissen besluiten, ook daar waar het leidt tot een onwerkbaar resultaat. Hoe dan ook, elke politieke activiteit die niet gebaseerd is op kennis van de werkelijkheid zal vroeg of laat op een totale mislukking uitlopen.

 10. @ JezusisKing , wanneer u met ,Mijn moestuin is klaar … , ook daadwerkelijk grotendeels in uw eigen voedselvoorziening kunt voorzien, dan doet dat mij een beetje pijn omdat ik altijd ook min of meer ‘selfsupporting’ ben geweest en dat nu niet meer kan. Met het begrip “moestuin” , zo voor mij uit filosoferend, is e.a. te vergelijken met de algemene ‘gezondheid’ van de mens. Het ‘zaaigoed’ voor de hobby-kweker is echter inmiddels in handen van corrupte bedrijven (overheden) waardoor het steeds moeilijker is om aan niet gemanipuleerd ‘zaai of pootgoed’ (democratische gedachten) te komen. Uw en mijn moestuin gaven mij naar “spitten, schoffelen en ‘verkavelen’’ zonder gebruik van chemische middelen een smaakvol en eerlijk product. Hoe anders is het met overheden die met spitten, schoffelen en ‘verkavelen’ onze manier van leven, ten koste van alles, willens en wetens, onze algemene persoonlijkheid willen veranderen. Je bent wat je ‘eet’ , voedsel uiteraard, maar eveneens wat je zoal via de media en de farmacie binnen krijgt. Dat zijn géén smaakvolle en of eervolle producten meer, maar geest vernietigende producten. Jammer dat ik geen echte groentetuin meer heb, wie weet nog hoe een echte tomaat smaakt en toch liggen de winkels er vol mee. Echte druiven met pitjes zijn geen genetische gemanipuleerde druiven, mandarijnen idem, etc. Maar wie let er vandaag de dag nog op. @ Rienus schreef het al, de mens is niet dom maar ontzettend stom of dom. Uiteindelijk blijkt het verstand in de portemonnaie te zitten ! Niet omdat het moet, maar omdat het kan . Eigenlijk ben ik best een beetje jaloers op zo’n tuinman als JezusisKing .

 11. Als een volk in een vrij verkiezing systeem verandering wil, moet ze op de verkiezingsdag de realiteit voor ogen houden en niet de droomwereld. De realiteit op deze wereld is deze van de enige god GELD en die komt dank zij de vrije Economie. Partijen die verkondigen, dat budget evenwicht nodig is, zijn deze die uw volmacht verdienen.
  Vermijd de droomwereld van de dictatoren, die geschenken gaan uitdelen met geld die er niet is. Dat zijn deze , die iedereen armer maken door de economie te willen regelen en zo hun macht behouden.

 12. Martin Arthur Armstrong is een Amerikaanse autodidactische economische voorspeller die zijn eigen computermodel gebruikt op basis van pi. Hij bracht 11 jaar gevangenisstraf door voor het bedriegen van investeerders van $ 700 miljoen en het verbergen van $ 15 miljoen aan activa voor toezichthouders.
  Het economische vertrouwensmodel van Armstrong is een economische cyclustheorie die stelt dat economische golven elke 8,6 jaar of 3141 dagen plaatsvinden. Dit is al achterhaald want de laatste crisis was 12 jaar gelden dus zijn economische vertrouwensmodel kan de prullenmand in.
  Volgens een redactioneel artikel in The Guardian voorspelde Armstrong ten onrechte dat een staatsschuldencrisis , of “Big Bang” zoals hij het noemde, op 1 oktober 2015 zou beginnen.
  In juli 2014 voorspelde Armstrong ten onrechte dat de prijzen voor ruwe olie zouden stijgen tot 2017 in overeenstemming met zijn oorlogsmodellen. Ten tijde van deze voorspelling bedroeg de prijs voor futures op ruwe olie USD 105,53 en deze daalde tot onder USD 40.
  Zoveel waarde hecht ik niet aan zijn voorspelingen weer een storm in een glaswater.

  Joep: als u zich wat meer verdiep had in de materie..
  Armstrong zelf zegt dat hij voor een ‘bogus’ aanklacht de gevangenis in ging. Het was een soort
  wraakoefening van de autoriteiten zijn geweest omdat hij weigerde de broncode van zijn Socrates AI vrij te geven.
  “In part, we are doing this because Armstrong Sr. has refused to turn over the uncompiled
  source code for the model that is being licensed.”

  Toen werd het op de typisch Amerikaanse manier voor ‘contempt’ veroordeeld. Dat ze die code eisten werd zelfs op papier gezet, Armstrong heeft een document dat dit bewijst. En Civil contempt means you have absolutely no rights whatsoever.

  If you put someone in contempt, there MUST be some order that says if you do this, you will be released. They would NEVER provide such an order and my lawyers said bluntly that they would never release me, which is why there was no order. They could not take the risk for if I complied, then what. This is why I got into the Supreme Court and then they had
  to release me or the Supreme Court would have to rule against them. Even the judge did not
  realize he threw me in prison without an order. He just assumed the government acted by
  the law. He blurted out, “I thought you did that?” Legally, he should have released me immediately.
  But he does whatever the government wants. Fair trials are not available in New York City against
  the government. It is a joke.

  …The only reason why I was released is because my case was accepted by the Supreme Court and the only way to stop them from ruling on my arguments was to release me and tell the Supreme Court it was no longer a viable case since I was released.

  Kortom: hij is uiteindelijk weer vrijgelaten ZONDER ook maar ergens voor veroordeeld te zijn.
  Over die datum in 2015 schreef hij heel duidelijk, met grote nadruk,
  2015.75 (September 30/October 1), is the BEGINNING of an economic trend rather than the end.
  This is more symbolic of the debt crisis,… Mod.

 13. Over zelfmoord gesproken…

  Mijn kind (12), helderwetend, zei vorig jaar vanuit het niets: “Als ik 70 ben pleeg ik zelfmoord”. Ik geschokt maar bekend met zijn bijzondere uitspraken vroeg waarom en hij zei: “omdat er daarna niets meer is”. Natuurlijk is er tegen die tijd niets meer! geen AOW en zorg, maar u als volwassene met al uw levenswijsheid gaat nog stemmen tegen beter weten in? het geeft toch een bevredigend gevoel dat u iets heeft gedaan? u heeft dan tenslotte kenbaar gemaakt hoe u het wilt. De waarheid is slechts bijzaak, dat alle partijen onder volledige controle staan want anders eindig je wel als Pim Fortuyn of JFK doet niet ter zake. Ik kan mijn kind nog niet de feiten vertellen want het zou bij hem inslaan als een bom, maar u neemt slechts waar en gaat heen. Dan ook nog even een leuk feitje? een paard van ‘Bea’ heet Volkert…

 14. Over zelfmoord gesproken…

  Mijn kind (12), helderwetend, zei vorig jaar vanuit het niets: “Als ik 70 ben pleeg ik zelfmoord”. Ik geschokt maar bekend met zijn bijzondere uitspraken vroeg waarom en hij zei: “omdat er daarna niets meer is”. Natuurlijk is er tegen die tijd niets meer! geen AOW en zorg, maar u als volwassene met al uw levenswijsheid gaat nog stemmen tegen beter weten in? het geeft toch een bevredigend gevoel dat u iets heeft gedaan? u heeft dan tenslotte kenbaar gemaakt hoe u het wilt. De waarheid is slechts bijzaak, dat alle partijen onder volledige controle staan want anders eindig je wel als Pim Fortuyn of JFK doet niet ter zake. Ik kan mijn kind nog niet de feiten vertellen want het zou bij hem inslaan als een bom, maar u neemt slechts waar en gaat heen. Dan ook nog even een leuk feitje? een paard van ‘Bea’ heet Volkert…

 15. @ Evert 8:44 PM, op 13/2. Dit gaat inderdaad helemaal fout. Maar vertrouw maar niet op het volk en de politiek, daar gaat geen enkele oplossing uit komen. Richt uw ogen op de Here!

 16. Met ‘ alle eindjes aan elkaar knopen’ komen we er niet (meer) In het ohhhhh zo welvarend Westen is strikt genomen de pre-menstruale situatie, de afkalving van de financiële ‘beschaafdheid al zo lang aan de gang. De werkeloosheid cijfers worden geflatteerd weergegeven, van : we gaan er allemaal op vooruit, merkt niemand wat van ; de ‘rioolbelasting’ over het zelfbestemmings-recht is onevenredig hoog, de meer dan onfatsoenlijke geldontwaarding, het diametraal denken van onderlinge ‘staatsbelangen’ in de Europese Unie, de ‘verkeerde verliefdheid’ tegen over vluchtelingen en het verdwijnen van Europese conglomeraten naar ‘elders’ zijn / is te vergelijken met een epidemische, niet meer te helen uitbraak van een vernietigende financiële crisis. U kent wellicht de typische Westerse uitspraak : money makes the world go round ….
  Hét schoolvoorbeeld van de hoofdreden, de Euro :
  Een bedrag van 10,00 gulden uit 1963 is nu € 30,65 op het prijskaartje ….
  Een bedrag van € 10.00 in 2019 was in 1963 evenveel als 3,26 gulden of omgerekend € 1,48 …. .
  Het hele leven bestaat uit keuzes maken, keuzes bepalen de kwaliteit van uw leven en het hele (Europese) leven , dat was zo en nog zo. Maar of er nog iets te kiezen valt, valt te betwijfelen. Thuis is het ‘stemhokje’ de woonkamer waarbij de opvoeding centraal zou moeten staan, zou moeten staan …. . Over ‘verkiezingen’ (wat is dat eigenlijk nog) wil ik het al helemaal niet meer hebben omdat het woord riool-belasting meer op zijn plaats is ; een belastbaar gevoel van een stinkende politiek die de familie Doorsnee tot vertwijfeling brengt. Het Europese parlement speelt een spel met onze toekomst : Stratego, waar er uiteindelijk maar één winnaar is na een ‘slepend’ gevecht. Back to basic, een back-up maken van onze verwende levensstijl, het ‘oppoetsen van onze sociale intelligentie….. ! ( wie denkt hier ook daadwerkelijk over na ) . Met het ‘uithuilen en opnieuw beginnen’ gaan enorme offers gepaard, het zijn de ‘sterksten’ die een aankomende ramp zouden kunnen, misschien, waarschijnlijk, mogelijk, eventueel, met een beetje geluk …. overleven omdat een kansberekening hierover zelfs door een gerenommeerde econometrist*e onuitvoerbaar blijkt te zijn. De groene lobby is zeker de accelerator in deze van onze zelfvernietiging, opgedrongen door Brussel waarbij een zekere Tommy Cooper de rol van de voorzitter heeft overgenomen. Een drama zonder eind….. Dank voor uw aandacht

 17. De Euro was de prijs die Duitsland voor de hereniging aan Frankrijk moet betalen. De Engelsen hebben zich altijd verzet tegen de Duitse hereniging met als argument dat de Duitse hereniging een nieuwe oorlog in Europa zou veroorzaken. De Engelsen werden dan ook nooit lid van de Euro, en zijn nu zelfs geen lid van de EU meer. Binnenkort weten we of Londen Frankfurt wel nodig heeft, en waarschijnlijker dat Frankfurt -de City- Londen heel erg nodig heeft.
  Zou wel eens kunnen dat de Engelsen gelijk krijgen, en zodra de Duitsers de Franse schatkist niet meer willen of kunnen vullen er een nieuwe oorlog uitbreekt in Europa.

 18. Jammer dat Armstrong het grote geheel achter de schermen niet ziet .
  Duitsland en Nederland hoeven geen gat in de Europese begroting op te lossen want de Euro is een monopolie-munt .
  Er is tot nu toe 4000 Miljard bijgedrukt dus kun je rest ook zo aanvullen .
  Je mag het geen bijdrukken noemen want daar is geen papier en inkt genoeg voor aanwezig . Het is bij-typen ; getalletjes op een beeldscherm dus zonder tegenwaarde .
  Zelfs geen tegenwaarde in Duitse auto’s want 0.003 % CO2 is moord , dus weg met de auto .

  De Europese en landelijke politici doen eën ding en dat is stapsgewijs een totale dictatuur stichten , het volk bestaat voor de bestuurders en niet andersom .( bovendien zijn ze z.g.a. klaar ) .
  Die satanisch-linkse kliek geeft in alle denkbare opzichten het slechte voorbeeld .
  Slecht voorbeeld doet slecht volgen , dan haalt men Miljoenen zinloze en overbodige moslims naar Europa die behalve een criminaliteitsgolf ook zorgen voor ontwrichting van de samenleving op andere vlakken .
  Denk aan huisvesting , vastlopen van uitkeringen en gewoon de voedselvoorziening .
  Ieder gewoon mens ( zoals Drs Hans Janmaat ) kon dit in de jaren 80 van de vorige eeuw voorspellen maar moest door de illuminatie monddood gemaakt worden door het mantra der racisme .
  Hier is nu ook een niet-bestaande milieu doctrine aan toegevoegd .
  Al de protesterende linkse fundamentalisten worden betaald door bepaalde NL-Ministers , ook al kost dit honderden miljoenen .

  Het hoofddoel is het kapotmaken van samenlevingen , wänt er zijn teveel mensen . Dit zal waarschijnlijk eerder dan in het artikel genoemd jaar 2032 zijn ..
  Tweede reden van deze opzettelijke vernietiging door onze bestuurders is dat het volk alle vertrouwen in de politiek volledig zal verliezen , en dan….
  Wanneer er dan plotseling een wereldleider uit de hemel neer zal dalen om ons te “redden ” zal deze door 95 % van de wereldbevolking dankbaar onthaald worden ; ook al is het de antichrist zelf .

 19. @ JesusisKing
  Wij hadden een woning met een agrarische bestemming en een hele grote groententuin, maar toen kwam
  de euro en werd ons alles afgejat. Eigenlijk zijn ze al heel lang bezig om het gewone leven eruit te werken
  Zonder dat de gewone burger iets heeft in te brengen worden er verdragen ondertekend waarmee je al je rechten
  kwijt raakt onder het mom dat wij het allemaal beter zullen krijgen.
  Hypotheken die niet meer kloppen, verzekeringen die een loopje met je nemen, torenhoge boetes en nu willen
  Ze vlees inporteren bomvol groeihormonen, terwijl ons eigen vlees aan banden wordt gelegd. Stikstof
  Voor veel mensen is er niet veel meer aan het leven wanneer er oorlog wordt gevoerd tegen burgers.

 20. https://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND
  Hierbij een link Naar de zogenaamde balticzwaai index. Dat is een index die aangeeft wat de prijzen zijn voor bulkvervoer op zee. Gaat het top, dan gaat deze index tot wel boven 2000. Maar als de wereldhandel afneemt, dan zakt hij onder de 1000. Waarden onder de 500 geven een diepe depressie aan. Als je dan kijkt hoe hij er nu voorstaat, dan weet je genoeg. Deze index is in tegenstelling tot aandelenindexen heel moeilijk te manipuleren.

 21. @ wachter
  13/02/2020 om 6:20 pm.
  ALLE eer alléén aan onze Heer ‼️

 22. Als ik zo leest dan zal die virus nog grotere gevolgen kunnen hebben dan Chernobyl of Fukushima.
  Wand als die virus zich ook gaat vermengen met andere virus, wat zal dat optermijn de gevolgen er van zijn
  en hoe zit met dieren en vogels?
  Aan gezien er in Duitsland de vogelgriep is uit gebroken die uit Polen vandaan komt.

  We zullen het gaan zien, waar het schip land.

 23. Ik begin me toch af te vragen of het coronavirus opzet is om daar de schuld neer te leggen voor de komende depressie.
  Ik ben er van overtuigd dat het een wereldwijde uitbraak wordt van het virus .

 24. @JesusIsKing

  Zeer verstandig dat de moestuin klaar is.

  (Maar hoe ga je die moestuin bewaken?)

 25. Overal ter wereld is de vrijheidstrijd aan de gang van rechtse productieve mensen, die liefst met rust willen gelaten worden, tegen de linkse ‘parasietmensen’ die willen blijven leven op de kap van de productieve mensen door hen steeds meer te controleren, te reguleren en te belasten

 26. Dat het systeem gaat klappen onder de links -rechts strijd is wel duidelijk. Ook als rechts aan de macht komt gaat het mis want ze blijven eer zweren aan de kroon en het minetaire stelsel dienen. De vraag is wanneer gaat het mis en op wat voor manier wordt de klap geinitieerd. Dat is eigrnlijk niet te voorspellen want er zijn veel scenarios mogelijk. Van corona tot operatie blue beam of eerat oorlog en wat al niet meer voor mogelijkheden om chaos te scheppen.
  Je kan 1 ding doen en dat is voorbereiden en dat doe je zeker niet door bv in de randstad te blijven wonen. Zonder als prepper te worden bejegend zit je volgens mij in nederland wederom fout net als de joden in wo2 hier procentueel er het slechtat afkwamen.
  Behalve goud en zilver kopen waar zou je naartoe gaan. Ik voorspel dat je in rusland beter af zal zijn dan in europa bijvoorbeeld.of is hongarije ver genoeg?

 27. Goed artikel, dank hiervoor! Ik heb zo het vermoeden dat massa immigratie een grote rol gaat spelen in de economische neergang van de EU. Deze rol zal direct betrekking hebben op de teruglopende economieën en de daarmee onbetaalbare ‘vluchtelingen’ industrie. Veel van die ‘migranten’ zullen niet kunnen of willen begrijpen dat hun uitkeringen gehalveerd of zelfs gestopt gaan worden. De ondergang van de EU zal uitmonden in een vreselijke ramp. Bovendien wordt het kouder dus zullen de voedselprijzen omhoog schieten. Ik heb het eerder gezegd. Bloed in de straten..
  En zal het Corona virus voor een extra dimensie van de wereldwijde economische crisis zorgen. China is de fabriek waar bijna alles gefabriceerd wordt voor wereldwijde consumptie. Deze fabriek ligt nu zo goed als stil. Wereldwijd transport ligt op z’n gat.
  Bereidt je maar voor mensen, dit gaat spoedig goed fout.

 28. De politici zijn ervan uit gegaan dat de mensen TE DOM zijn om te weten wat het beste voor hen is.
  Daar ben ik het zeer zeker nog mee eens ook.
  Probleem is alleen dat politici ook maar mensen zijn en in veel gevallen zeker ook TE DOM dus.

  Verder is het maar net afwachten waar in de totale chaos die er nu toch wel lijkt te bestaan de Black Swan vandaan komt. Dat heeft Armstrong ook wel door. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat Bernie Sanders de aanstaande verkiezingen wint (hoewel ik hem feitelijk weinig kans geef).

 29. Green deal is niks anders dan een green dictaat dat door links en links meeheulende partijen door onze strot is geduwd.

Comments are closed.