Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus

—————————————————————————————————————————————-

Groepsimmuniteit zo goed als bereikt, ALLE maatregelen, inclusief de spoedwet, kunnen van tafel – Duitse minister Volksgezondheid waarschuwt tegen massaal testen, ‘want dan krijgen we veel teveel valse positieve uitslagen’

—————————————————————————————————————————————–

Onderzoekers van de medische universiteit van Zürich hebben bevestigd wat wekenlang door de mainstream media als ‘nepnieuws’ werd weggezet, namelijk dat 60% van de bevolking van nature immuun is voor het coronavirus. Dat is opnieuw een sterk argument om de zogenaamde ‘tweede golf’ niet te vrezen, en de corona spoedwet onmiddellijk definitief in de prullenbak te gooien. Daarnaast waarschuwt de Duitse minister van Volksgezondheid tegen het massaal testen op het coronavirus, omdat er dan veel teveel ‘valse positieve’ resultaten komen. Sowieso zijn de gebruikte PCR tests onbetrouwbaar, en niet in staat om de aanwezigheid van een virus aan te tonen.

Het Covid-19 virus heeft vermoedelijk al vijf keer zoveel mensen besmet als tot nu toe werd aangenomen, zeggen de Zwitserse wetenschappers. Daarmee bevestigen ze een eerdere studie in mei, waarin werd geconcludeerd dat 60% van de mensen minstens gedeeltelijk van nature resistent zijn tegen het coronavirus, zonder daarmee besmet te zijn geweest (1).

Dit betekent dat het coronavirus voor het leeuwendeel van de bevolking ongevaarlijk is, en slechts een zeer klein percentage –vrijwel uitsluitend 60-plussers- er erg ziek van kan worden.

‘Niet massaal testen, anders teveel valse positieven’

Bovendien heeft de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn gewaarschuwd tegen het massaal testen van de bevolking op corona. ‘We moeten oppassen… dat we door omvangrijke testen niet teveel valse positieven krijgen.’ Het heeft volgens Spahn daarom geen zin om miljoenen mensen te testen. Sowieso kunnen de gebruikte PCR testen –die voor slechts 40% tot 70% betrouwbaar zijn- de aanwezigheid van niet één virus aantonen, maar enkel van moleculair virusmateriaal.

Een PCR test producent waarschuwt nota bene zelf dat de testen NIET als bewijs voor een klinische diagnose kunnen worden gebruikt. Dat betekent dat iedereen die wel positief test op het virus, een grote kans heeft het virus niet te hebben, en/of van nature immuun te zijn.  (2)

Alle maatregelen, en zeker de spoedwet, kunnen en moeten verdwijnen

De genoemde onderzoeken en bevindingen onderstrepen dat ‘groepsimmuniteit’ zo goed als bereikt is. Daarmee kunnen ALLE corona maatregelen -social distancing, anderhalve meter, etc- onmiddellijk verdwijnen. De corona spoedwet van het kabinet Rutte, die de democratie en vrijheid in Nederland buiten werking stelt en de facto door een communistische dictatuur vervangt –een paar ministers gaan dan immers per decreet regeren- kan de prullenbak in.

Gebeurt dit niet, dan kan met inmiddels 100% zekerheid worden gesteld dat er kwade opzet in het spel is, er een bepaalde agenda wordt uitgevoerd, en de Nederlandse bevolking het slachtoffer is geworden van een staatsgreep door haar eigen regering, bestaande uit twee ‘christelijke’ partijen en twee extreemlinksliberale partijen. Mocht de spoedwet op 1 juli toch ingaan, dan kunnen we ons land niet anders als bezet gebied beschouwen.

 

Xander

(1) Unzensuriert
(2) RT

Zie ook o.a.:

16-06: Corona noodwet: Torenhoge boetes, gevangenisstraf, inbreuk huisrecht – parlement buitenspel gezet
15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
12-06: Amerikaanse aandacht voor Nederlands wetenschappelijk team met forse kritiek op corona beleid
09-06: WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
01-06: ‘De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’

20-05: Bekende Duitse predikant noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns

23-05: Straks ook in NL? Brits Hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
22-05: ‘Nederland een van de eerste 15 landen die digitaal gezondheidspaspoort invoert’

21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Wat dan nog als er wat teveel positief geteste mensen zijn.Trump heeft dat ook weer eens ergens gehoord en wauwelt dat dan weer na zonder dat hij weet waar hij het over heeft.Dat is dan weer een grapje,corrigeert het campagne team.Gewoon veel testen en isoleren.Eventueel een test herhalen.Proberen zoveel mogelijk contacten te traceren.

  Verder moeten veel maatregelen niet al te strikt genomen worden.Het is idioot om in een wet 1.5 meter vast te leggen.

  Ik ben faliekant tegen verplichte vaccinatie en apps.

  Er is ik verder nog veel onbekend.Het is te vroeg om zomaar te stellen dat een groot deel van de bevolking al antistoffen heeft.Misschien teveel positief getest?

 2. https://www.youtube.com/watch?v=dzRG5AfFKB8
  Met Nederlandstalige ondertiteling.
  Ik heb het al vaker ook hier geschreven. Het indammen van besmettelijke ziektes heeft te maken met verbeteringen op het gebied van hygiëne, huisvesting en voeding voeding. Dat zijn de pijlers waarop besmettelijke ziektes steeds succesvoller werden bestreden. Vaccinatie is niet alleen niet effectief, maar gevaarlijk zoals in het filmpje in de link wordt aangetoond. Het probleem is natuurlijk dat niemand flink kan verdienen aan die succesvolle pijlers. Dus worden artsen en wetenschappers gepusht om het mantra te herhalen dat vaccinatie veilig en effectief is.
  De economie is op slot gegooid om mensen angst aan te jagen en ook financieel te treffen. Het is tot in den treuren op andere sites aangetoond dat de zogenaamde pandemie niets meer was dan een excuus om de angst er goed in te prenten. Aan angstige mensen kan je goed verdienen en ze nemen juichend afscheid van privileges en welvaart. En geslepen politici weten hier dankbaar misbruik van te maken. Veel plezier met het filmpje in link!

 3. Een stukje gegoogled, sinds het bekend worden van HIV zijn wereldwijd +/- 30 miljoen mensen hieraan overleden. In 2018 zijn er op deze planeet nog steeds tegen de 1 miljoen mensen overleden aan HIV gerelateerde klachten. De mensen die hieraan overlijden zijn geen 80 of 90 plussers zoals met corona maar veel jonger. Hoe is het mogelijk dat voor corona binnen 1 a 2 jaar vaccinatie mogelijk is en voor HIV dat veel meer slachtoffers maakt na 30 jaar onderzoek niet?
  Waarom worden we extreem bang gemaakt voor corona wat niet bedreigend is voor 9 van de 10 mensen maar niet bang voor Tuberculose? Tuberculose maakt jaar in jaar uit anderhalf miljoen dodelijke slachtoffers per jaar. Dit al tientallen jaren lang. Tuberculose is inmiddels resistent voor de meeste antibiotica vormen, Tuberculose is bezig aan de terugkeer in de wereld,waarom geen angstberichten in de kranten.
  Over drie jaartjes heeft een groot deel van de wereld natuurlijke immuniteit tegen corona maar niet tegen HIV of Tuberculose. Waar liggen prioriteiten van de WHO of overheid?

 4. Een zeer waarschuwend artikel van dr. Wolfgang Wodarg tegen dit experimentele nieuwe vaccin dat in de cel gaat ingrijpen. Het is gen-therapie en zulke therapie is alleen bij zeer ernstige ziektes toegestaan. Men wil de cellen aanzetten tot het produceren van het vaccin a.h.w. Waarna ons afweersysteem in actie zou komen. Bewust ingrijpen in de cel is genetische modificatie.
  Niemand weet wat de gevolgen kunnen zijn van dergelijke kunstgrepen in de cel (inbrengen van RNA of DNA). Wie weet, beschouwt het afweersysteem zulke veranderde cellen als vijandig en zet het de aanval in tegen onze cellen.
  Deelnemers aan de proeven moeten dan ook alles in het werk stellen geen nageslacht te verwekken. Het zou zelfs kiemcellen genetisch kunnen veranderen.
  We mogen niet toestaan dat vaccinmakers binnen onze cellen gaan zitten knoeien!
  Het artikel: https://www.rubikon.news/artikel/unter-falscher-flagge-5

 5. Ik heb dit artikel door gestuurd naar the gouverment in de staat waar ik woon, hoop dat hij het leest en stopt met testen.

 6. Ondertussen breekt bij de links gekkies in Zweden de woede uit en vallen ze met bosjes.

 7. Als je ondanks de inmiddels vele bewijzen dat COVID-19 niet gevaarlijker is dan griep, toch een noodwet invoert dan zijn de verantwoordelijken nu MOEDWILLIG bezig om nog veel meer leed onder de bevolking aan te richten plus de economie verder te verwoesten!
  Maar o.a de ” christen ” Hugo de Jonge slaapt geen dag minder om de complete verwoestingen die hij de bevolking reeds heeft aangedaan en verder zal implementeren…!

 8. Er zou nu een medicijn zijn voor een goede behandeling voor mensen die op intensieve zorgen liggen, dus niet voor ons. Nu of we met velen immuun zijn tegen het virus, dat ga ik nu eens niet uittesten, natuurlijk zullen er zo’n mensen zijn, dat heeft ook niemand tegengesproken, waarom krijgt de ene kanker en de andere niet, dit terwijl ze dezelfde patroon in hun leven volgen? Dat weet m’n niet, het heeft allemaal met onze genen, DNA en immuunsysteem te maken; Shalom

 9. Wie regelmatig – swprs.org – bezoekt ‘laat zich geen knollen voor citroenen meer verkopen. Maar de tijd staat niet stil …. , het Gates syndicaat, eigenaar Bill, heeft vergevorderd plannen om via Oxitec met genetisch gemanipuleerde muggen de (totale) mensheid ‘te voorzien’ van een vaccinatie tegen deze covid-19, ,,,20, ,,,21 enz.
  Onlangs sprak ik met een oud collega over het gedrag van de mens, aangaande deze hele hoax. Ondanks de vele angstmakende-berichtgevingen zijn er nog mensen die er van het begin af aan niet aan hebben geloofd. Waarschijnlijk zijn deze ‘ positivo’s ‘ niet bang voor de dood, omdat zij het leven nemen zoals het is. U mag er van denken wat u wilt ; ik ben er een van. Wat overigens niet wil zeggen dat mijn acceptatie-grens voor (te)vele opgedrongen verplichtingen, niet verlaagd is.
  https://uncut-news.ch/2020/06/16.bill-gates-finanziert-genetisch-veraenderte-moskitos/.

 10. Opvallende nieuwe uitbraak in Zuid-Holland! Zo luidden de laatste alarmerende berichten in de kranten. Het RIVM had er geen verklaring voor.
  Affijn, Maurice de Hond is in de cijfers gedoken en vond uit hoe het zit:
  https://www.maurice.nl/2020/06/17/een-duidelijke-verklaring-kan-het-rivm-niet-geven/

  Weer zo’n voorbeeld van onnodig paniek zaaien met een journaille dat kennelijk nooit iets van de beta-vakken begrepen heeft.
  Dit steeds maar aanwakkeren van de paniek klopt gewoon NIET.

 11. Je kunt ook testen door een munt op te gooien: Kop: je hebt het virus, munt: je hebt het niet. Betrouwbaarheid 50%. Komt toch aardig in de buurt van die PCR test. En veel goedkoper.

 12. Gna gna …….lach me suf de laatste tijd.
  Hoeveel mensen zijn er niet ingetrapt en mij voor dom hielden.
  Maar de meesten geloven het nog niet echt,hebben toch nog tegenargumenten.

 13. Op RTL nieuws was vanmorgen te zien dat er in Groot Brittannië een doorbraak in de behandeling van Covid-19 was bereikt. Patiënten op de IC krijgen een medicijn dat weinig kost en het aantal sterfgevallen met een derde zou verminderen. Het geneesmiddel Dexamethason gaat men daar nu dus toepassen, maar ik begrijp nog steeds niet dat Hydroxiechloroquine in combinatie met zink hier verboden is, nadat huisarts Rob Elens 10 patiënten binnen 4 dagen van Covid-19 met deze combinatie wist te genezen. Deze methode werkt zeer goed, mits toegepast tijdens de beginfase van de ziekte. Moeten patiënten nu dus eerst doodziek op de IC terecht komen, om pas dan een behandeling met Dexamethason te krijgen wat uiteindelijk bij tweederde dan toch nog fataal afloopt?

 14. HOOGBEJAARDE krijgt STRAF na vlucht uit verpleegtehuis

  Na maanden verplicht binnen te hebben gezeten in verzorgingstehuis De Zandstee in ’t Zand, kon de 89-jarige Wim van Duin er vorige week niet meer tegen!! Hij vluchtte!! Hij pakte zijn fiets en ging om half zeven ’s ochtends een rondje rijden. Wim werd echter gezien en moest zijn actie bekopen met twee weken eenzame …

  https://commonsensetv.nl/hoogbejaarde-krijgt-straf-na-vlucht-uit-verpleegtehuis/

 15. Steeds meer sites openbaren wat Xander al maandenlang onthult. De cijfers achter de schrikaanjagende beelden en getallen uit bijvoorbeeld Italie bij het begin van de corona griep:

  Beste Mensen.

  Wij zijn van YouTube verwijderde voor 1 week!
  Lees hier waarom. Kom Ook Naar Onze SITE! We hebben elkaar NODIG!!

  Zie artikel:
  https://commonsensetv.nl/youtube-maak

  Niemand die dit leest kent iemand die aan Corona is overleden op een enkeling na.
  Dat kan ook Niet 0,25% is besmet geraakt. 0,03% overleed. Gemiddeld 80 jaar.

  De irrationaliteit en absurditeit van deze maatregelen worden door onweerlegbare feiten blootgelegd. Feiten die binnen handbereik liggen.

  We Hebben In Nederland slechts tussen de 65 en 600 Directe Coronadoden
  Iedereen met een rekenmachine kan dat narekenen aan de hand van de officiële cijfers.
  De andere 5.400 hadden minstens 1 maar meestal 3 of meer achterliggende aandoeningen.

  Niet mee berekend de aantijgingen dat mensen onterecht als doodsoorzaak COVID19 kregen toegeschreven. Het is onweerlegbaar dus waar zijn we mee bezig?

  We worden meegetrokken in een nieuw normaal waar niemand op zit te wachten.

  De beelden in deze video komen van het kanaal De Kapitein
  https://www.youtube.com/channel/UCXdk….
  De maker van de beelden:
  Revolutionair Online
  https://www.youtube.com/watch?v=5fUdE

  Artikelen:
  Stop de Coronawet
  https://commonsensetv.nl/dit-kan-echt
  Open Brief aan Hugo de Jonge
  https://commonsensetv.nl/open-brief-a

  CommonSenseTV – Door burgers, voor burgers!
  https://commonsensetv.nl/

  Onze Shop!
  https://partner.spreadshirt.nl/shop-a

  Door uw steun kunnen wij doorgaan!
  Doneren:
  https://getfunded.nl/doPayment/7302-c
  Patreon:
  https://www.patreon.com/commonsensetv

  Facebook:
  https://www.facebook.com/realCommonSe
  Twitter:
  https://twitter.com/CommonSense_TV

 16. En lees hier de belangenverstrengeling van Hugo de Jonghe ( CDA , vice premier ) en zijn broer Marien de Jonghe , viroloog , Radboud MC, Nijmegen terzake van de nieuwe in te voeren Corona wet.

  Vice premier de Jonge zou een onhafhankelijk politicus moeten zijn, maar natuurlijk, net als veel andere, is hij dat niet, maar bij hem gaat het tijdens de “zogenaamde” Corona of COVID-19 een stap verder, zijn broer Marien de Jonge is microbioloog verbonden, sinds 2018 aan de Radboud Universiteit. . Hij heeft in het verleden gewerkt voor het bedrijf Merck dat weer verbonden kan worden met Astra Zeneca en zodoende met de Bill Gates Foundation. Deze Marien doet nu een onderzoek, je raadt het al natuurlijk naar het COVID-19 vaccin, een typisch geval van belangenverstrengeling.

  lees meer:
  http://freesuriyah.eu/?p=4332

  En bekijk de Jensen show 180:

 17. Kwaad opzet.
  In spanje had het hoofd van de guardia civil , begin januari al een verzoek ingediend om mondmaskers aan te schaffen.
  Hij had namelijk al bericht gekregen dat er een virus rondging, dat mogelijk besmettelijk was.
  Na een maand wachten, nog steeds geen antwoord van de bevoegde diensten.
  Hij besloot dan zelf maskers te bestellen.
  Twee weken later werd hij gedwongen op vervroegd pensioen gezet.
  Drie maanden later kondigde spanje hysterisch, zoals de rest van de wereld, de lockdown en daarmee de vernietiging van hun economie af
  Hoe duidelijk mag het worden, vooraleer de sheeple wakker worden.

 18. Eens met de conclusies in het artikel. En er is zonder meer kwade opzet, in het spel. Corona, is de kapstok, waarop de WHO, de VN, Bilderberg en de NWO, hun duivelse plannen willen doorzetten; wereldwijde dictatuur. Weest waakzaam!

 19. Het is uberhaupt een schande hoe gretig er door zogenaamde volksvertegenwoordigers in met name Nederland misbruik wordt gemaakt van de angst. Zaken die heel negatief uitpakken voor de burgers worden er met applaus van de bang gemaakte burger door gejast. Privacy en burgerrechten worden steeds meer genegeerd terwijl er uiteindelijk slimmere manieren zijn. Het is ronduit een gospe om van een intelligente lockdown te durven spreken. Waarom heeft Duitsland wel ruim voldoende IC bedden en personeel? Weg bezuinigd door met name het beleid van Rutte is het in Nederland beleid om het te gaan hebben over triage? Zonder enige gene wordt dat als slim beleid gebracht terwijl het gewoon om centjes gaat. Maar de domme burger hijst Rutte op het podium als de staatsman die hij zeker niet is. Je moet maar durven.

 20. Na wat onderzoek van mijzelf zie ik dat dit onderzoek niet peer reviewd is. Dat betekent dat het niet getoetst is door andere wetenschappers. Zo kan iedereen natuurlijk publiceren. Maar in deze wereld moet een wetenschappelijk artikel wel gecheckt worden.

 21. Deze hele corona hoax gaat alleen maar om verplichte vaccinaties bij iedereen af te dwingen!
  Corona propaganda is alleen maar een stukje gereedschap om het voor elkaar te krijgen.

  Dus die corona wet moet en zal er komen!
  Misschien in iets afgezwakte vorm, om het meer acceptabel te maken, maar dat die komen gaat is wel zeker.
  We blijven gegijzeld totdat we allemaal gevacineerd zijn!

  Wat er precies in die vaccinaties zit weet niemand, maar er gaan o.a. al geruchten over onvruchtbaarheid (depopulatie!), en een tracker om iedereen overal te volgen in combinatie met 5G, (vandaar die 1.5 meter?)

  Helaas, mondiale opstand is het enige wat ons nog kan redden..

  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

Comments are closed.