‘Nederland een van de eerste 15 landen die digitaal gezondheidspaspoort invoert’

—————————————————————————————————————————————-

Binnenkort geen toegang meer tot werk, openbaar vervoer en publieke gebouwen als je geen COVI-pas hebt, die je pas krijgt als je bent getest, je vingerafdruk of gezichtsscan hebt gegeven, en (vanaf volgend jaar) mogelijk ook als je het coronavaccin hebt gehaald

—————————————————————————————————————————————-

De meeste mensen weigeren nog altijd onder ogen te zien wat er gaande is en wat er onherroepelijk gaat komen, en dat is juist een van de belangrijkste redenen waarom het er zo snel en vrijwel zonder tegenstand kan worden doorgedrukt. Twee Britse bedrijven hebben een digitaal gezondheidspaspoort ontwikkeld, dat al vanaf volgende week aan tenminste 15 landen zal worden geleverd. Eén van deze landen is Nederland. Deze ‘COVI-pas’ geeft je toegang tot je werk en het openbaar vervoer, en wordt alleen verstrekt als je je op Covid-19 laat testen. Daar kan volgend jaar een andere eis bijkomen: als je het corona vaccin gaat halen.

Het gezondheidspaspoort, of de ‘COVI-pas’ is ontwikkeld door VST Enterprises en Circle Pas Enterprises, en wordt in ieder geval aan Italië, Portugal, Frankrijk, Zweden, Spanje, Nederland, de VS, Canada, Mexico, Panama, India, de Verenigde Arabische Emiraten geleverd. De eerste exemplaren van in beginsel 50 miljoen paspoorten worden vanaf volgende week verstuurd. Dat aantal kan later eenvoudig worden opgevoerd.

ID, vingerafdruk en gezichtsscan verbonden aan gezondheidstoestand

De COVI-pas werkt met een kleurensysteem van groen, amber en rood om aan te geven of iemand positief of negatief is getest op Covid-19. Ook andere ‘relevante’ gezondheidsinformatie wordt eraan gekoppeld. De gebruiker moet eerst een app installeren waarin naam, adres, leeftijd etc. worden ingevoerd, en moet zijn identiteit dan verifiëren met een vingerafdruk of gezichtsscan.

Daarna wordt een Covid-19 test afgenomen, en worden de resultaten in de COVI-pas gescand. Zo kunnen de autoriteiten meteen je gezondheidstoestand controleren, en kunnen mensen ‘weer veilig terugkeren naar hun werk, en weer veilig reizen.’

Louis-James Davis, CEO van VST Enterprises, zei ‘er vast van overtuigd te zijn dat het digitale gezondheidspaspoort naast de door de overheid goedgekeurde testkits de sleutel is tot het geleidelijk en gecontroleerd opheffen van de lockdown-beperkingen. Het probleem met andere gezondheidspaspoorten is momenteel dat niet alleen de informatievoorziening vrijwillig is, maar dat de gebruikte technologie (meestal een QR- of streepjescode) niet kan worden gebruikt buiten de veilige afstandszone.’

Er wordt ook een speciaal ‘sportgezondheidspaspoort’ ontwikkeld, zodat voetbalwedstrijden en andere sportevenementen weer op gang kunnen komen. (1)

‘Slippery Slope’ naar totalitaire digitale controle

Veel mensen die niet verder willen of durven kijken zullen geen bezwaar zien in deze COVI-pas, en deze zelfs toejuichen. We hebben hier echter duidelijk te maken met de volgende fase van de ‘slippery slope’ naar een totalitair digitaal controlesysteem, compleet met indirect verplichte vaccinaties.

Natuurlijk wordt dat nooit in één keer ingevoerd. Het begint eerst laagdrempelig, met een ‘vrijwillige’ COVI-pas waar enkel een Covid-19 test aan verbonden is. En passant kan tegelijkertijd ook je DNA kan worden afgenomen en geregistreerd, en gekoppeld worden aan je identiteit en je vingerafdruk of gezichtsscan, die een voorwaarde is om te worden getest. Je DNA komt pas later op het traject naar totale digitale controle om de hoek kijken, als het vaccin er eenmaal is en 5G is uitgerold.

Met ‘code groen’ op je COVI-pas mag je weer onbeperkt met het openbaar vervoer, weer aan het werk, weer de grens over, en wordt je tot publieke gebouwen van de overheid en gezondheidszorg toegelaten. Naarmate er meer mensen deze pas gebruiken, kunnen de eisen stap voor stap worden verscherpt. Werkgevers kunnen de pas gaan eisen van hun werknemers. Het zal hoe dan ook niet lang duren voordat mensen die deze pas NIET hebben, beperkt of zelfs helemaal niet meer worden toegelaten.

Dat zal niet meteen gebeuren, maar is heel goed voorstelbaar zodra de tweede corona golf –waar niet voor niets constant voor gewaarschuwd wordt- een feit is, of een gemuteerde versie (Covid-20 of Covid-21) rondwaart. Zoals we de afgelopen weken hebben geschreven lijken de autoriteiten er ondertussen alles aan te doen om de Covid-19 paniektoestand in stand te houden. Het RIVM blijft de verkeerde adviezen geven; de spotgoedkope en bewezen zeer veilige en succesvolle therapie met o.a. hydroxychloroquine blijft verboden, en het kabinet herhaalt keer op keer dat de ‘anderhalve meter samenleving’ het nieuwe normaal wordt, totdat er een vaccin is.

Indirect verplichte vaccinaties en 5G

Vermoedelijk ergens volgend jaar of het jaar daarop, als het volk gewend is geraakt aan een stukje teruggegeven vrijheid en ‘normaliteit’ in ruil voor het gebruik van de COVI-pas, zouden de eisen om ‘code groen’ te behouden wel eens verder kunnen worden aangescherpt met het halen van een coronavaccin. Mensen die aarzelen, verliezen hun ‘groene’ status en worden op ‘oranje’ (amber) gezet. Blijvende weigeraars krijgen ‘code rood’ voor hun broek, en kunnen deelname aan de samenleving (werk, reizen, scholing), en zelfs toegang tot bepaalde gezondheidszorg, alsnog vergeten.

Pas dan komt 5G, dat de komende jaren wordt uitgerold, in het spel. Nee, 5G veroorzaakt géén corona, dat is een complottheorie, vermoedelijk zorgvuldig door de media uitvergroot (en misschien zelfs wel opzettelijk bedacht en uitgevoerd) om de echt serieuze bezwaren tegen 5G op voorhand in het criminele (in brand steken zendmasten) en belachelijke te trekken.

Via de reeds ontwikkelde CRISPR-CAS12 technologie kunnen door middel van 5G frequenties in vaccins gestopte enzymen worden geactiveerd, die vervolgens op DNA niveau veranderingen kunnen aanbrengen in het menselijke lichaam, waaronder ook uw hersenen, en zo zelfs uw denken en handelen kunnen beïnvloeden. Dat enzym moet wel op uw DNA zijn afgesteld, en laat de staat nu net uw DNA hebben kunnen opslaan toen u uw ‘vrijwillige’ Covid-19 test ging halen (sowieso wordt van iedere burger die vanaf 2000 is geboren het DNA opgeslagen).

Klinkt dit, gezien alle ontwikkelingen, de noodwetten die onze grondrechten ‘tijdelijk’ buitenspel zetten, en de aankomende COVI-pas, nog steeds als een vergezochte complottheorie? Zo ja, dan zijn wij ervan overtuigd dat het geen jaar zal duren voordat velen hun mening door de harde realiteit hebben zullen moeten veranderen.

 

Xander

(1) Verdict.co.uk via Stichting Vaccinvrij
Afbeelding: Gerd Altmann ,Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
20-05: Bekende Duitse predikant noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: ‘Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030

10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen

31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. Het onderzoek, gepubliceerd in The Lancet, lijkt me een onnuttig onderzoek, daar het hier om ziekenhuispatienten gaat, die dus in een (veel te) laat stadium Hydroxychloroquine kregen toegediend, en dat ooknog zonder Zink (orotaat) toevoeging …
  Dit middel(HCQ) + Zink + Azitromycine is nadrukkelijk voor de 1 ste lijn (huisarts) . Dit is z’on beetje wereldwijd gecommuniceerd tussen artsen. The Lancet weet hier ongetwijfeld van ‘de hoed en de rand’, maar de onnozele mainstream NOS bv. trapt weer volop in de eenzijdige informatie . Op Radio4 van de NOS , kwam me deze info ook te horen , opmerkelijk daarna was de aanval van dirigent De Waard , Amerika-ganger en aan de telefoon, op de “verschrikkelijk Trump, die als een soort stompzinnige elke dag zijn tabletje
  Hydroxychloroquine slikt” . Het lijkt me dat de President van de USA met de beste artsen wordt omgeven en dat Edo de Waard zich maar beter tot het muziek gebeuren moet beperken.
  Overigens die klassieke zender van de NOS is nauwelijks te pruimen vanwege haar presentatoren die niet nalaten dagelijks af te geven op Trump en alles wat er enigszins mee samenhangt.

 2. “Via de reeds ontwikkelde CRISPR-CAS12 technologie kunnen door middel van 5G frequenties in vaccins gestopte enzymen worden geactiveerd, die vervolgens op DNA niveau veranderingen kunnen aanbrengen in het menselijke lichaam, waaronder ook uw hersenen, en zo zelfs uw denken en handelen kunnen beïnvloeden. ”

  Interessant, want impliceert dat kanker te genezen is daar kanker in wezen een DNA probleem is. Of ben ik abuis?

 3. Heeft u daar een bron met link van. Mod. n.a.v. Janus schreef:
  23/05/2020 om 10:26 am:

  https://ejbron.wordpress.com/2018/06/08/op-weg-naar-een-nieuwe-wereldorde-deel-3/

  https://niburu.co/het-complot/13822-mark-rutte-is-lid-van-machtige-vrijmetselaarsloge

  https://nieuwdezeweek.nl/boek/de-13-satanische-bloedlijnen-deel-4/

  Ik bedoel hiermee dat de Duitsers onder Hitler net zo schuldig waren, als Hitler zelf, die meehielpen aan het derde Rijk. Rutte helpt mee aan het vierde Rijk. Dat is een verschil van inzicht, maar het is wel een feit dat hij actief is voor het Pan Europa, ontwikkeld door Coudenhove-Kalergi:

  https://www.zoeklicht.nl/artikelen/een+sterk+europa+het+coudenhovekalergi+plan_6823

  https://www.historischnieuwsblad.nl/een-europese-droom/

 4. Linken naar deze site, met dit verhaal, worden geblokkeerd! Mail waarin een open link staat naar dit verhaal, blijven hangen in postvak uit en worden niet verzonden. héél freaky!

 5. @Martin
  In deze vorm kan je niet werken, het is ook niet daarvoor bedoeld. Het is gewoon om je te verwarren, te misleiden en te chanteren om je gegevens en DNA all vast te kunnen opslaan en t.z.t. als het vaccin van de planken afkomt hoeven ze je alleen maar te ivaccineren.

  Daarmee krijg je meteen de nanochip meegeinjecteerd, die via 5G met de satelliet verbonden wordt en dan ben je voor ze zichtbaar en hoorbaar tot in de kleinste kamertje van je huis, maar ook elders waar je ook naar toe gaat. Iedere beweging wordt van je geregistreerd en je wordt gedurende 24 uur per dag in de gaten gehouden. Je bevindt je dan ook in hun digitale gevangenis en dan zal je als hun slaaf je leven lang moeten gehoorzamen en op hun touwtjesmuziek blijven dansen.

 6. Bij een negatieve testuitslag kan iemand een paar dagen later toevallig een besmetting oplopen.Dat zegt niet veel,tenzij een test wekelijks herhaald wordt.Je voorkomt in ieder geval wel dat besmette personen op pad gaan.
  Bij vaccinatie is het wel effectief,maar we moeten nog maar afwachten wanneer er een vaccin is en hoe effectief dat zal zijn.
  Ik ben niet zo voor verplichte vaccinatie en uitsluiting van personen die niet gevaccineerd zijn.
  Ik ben ook nog niet zo zeker van die Malariamiddelen icm zink en vitamine D bij preventie en genezing,maar het moet natuurlijk wel goed onderzocht worden en als mensen het willen,zou er behandeling mee mogelijk moeten zijn.
  Ik kreeg op een gegeven ogenblik 4 middelen om de bloeddruk op peil te houden met een waslijst aan bijwerkingen en dan werd daar altijd maar bagatelliserend over gedaan.
  Ze doen maar zoals het in hun kraam van pas komt.

 7. Ik voorzie dat de politiek/elite nooit hun smerige plannetjes kunnen realiseren.
  Waarom niet?
  De ouderen en wakkeren onder ons beseffen wat vrijheid betekent, wat een verplichte vaccinatie en een covid-paspoort zal betekenen en daardoor zal er protest en hevig verzet zijn voor het behoud van onze vrijheden.
  En de jongere generaties beseffen nu ook wat dit zal betekenen voor hun dagelijkse leven, ze hebben een voorsmaakje gehad door…de lockdown en de wurgmaatregelen die de politiek notabene zelf invoerde…en ook zij zullen zich dus verzetten.
  Dus weer de boemerang, die de politiek zelf gooide, die terugkeert en de politiek midden in hun face zal ontploffen.

 8. @Friekie

  De “hogere sterftecijfers” door het gebruik van Hydroxichloroquin kunnen wij niet controleren en ook niet voor waar aannemen, gezien de behandelingen in de ziekenhuizen achter gesloten deuren en zonder toezicht plaatsvonden. In sommige ziekenhuizen b.v. in de Verenigde Staten weigerden de doktoren om het middel toe te passen. Dit bleek uit videos van verpleegsters die hiemee naar buiten kwamen. En gezien de in het vooruitzicht gestelde beloning van 39.000 dollar per elke covid dode……? Laat ik het oordeel aan iedere’s verbeeldingsvermogen over..

 9. adriaan 7.38. de volksvertegenwoordigers wéten dit allang. echter, zij voeren een agenda uit!

 10. ‪Het aantal corona doden , zonder dat er een vaccin tegen is , ligt vele malen lager dan bij griep waar juist wél een vaccin tegen is. 😉😉😉 DUS GEEN VACCIN !!‬

 11. Rood is communisme en socialisme
  Oranje is alles wat met het koningshuis heeft te maken en dat sinds mensenheugenis Rijkstaat.
  Groen is het gezeik over het klimaat

 12. Waar oh waar zijn nu de PVV en FVD in dit hele gebeuren. Ze zijn in mijn ogen ook tandeloze tijgers.
  De rest is al ingepalmd natuurlijk.
  Had op dit moment veel meer verwacht van Wilders en Baudet.
  Of zijn die ook maar voor de bühne opgeleid voor slechte acteurs, zoals de rest?

  Wisten jullie dat Rutte een vrijmetselaar is? Heeft u daar een bron met link van. Mod.
  En Xander: is er bij jou ook iets bekend over de ‘geheime’ Jalta-meeting op 9 mei j.l.?

 13. Kan iemand mij de bron geven waar wordt vermeld dat iedereen die na 2000 wordt geboren, DNA heeft af moeten staan die zou zijn opgeslagen?

 14. Wat een angst, en een onwetendheid zie ik om me heen in de wereld. Laatst las ik op aanraden het boek 1984 van George Orwell. En hoe dichtbij de beschreven situatie zijn we nu??
  Er moeten mensen zich groeperen, er moet een soort verzet opgezet worden zoals de echte helden dat ook in ’40/’45 deden.
  Maar hoe?? Hoe deed men dat toen en hoe doen we het nu? Hoe te organiseren en samen te komen om deze voortdurende strijd aan te gaan? En de idioterie te stoppen?
  Wat voor mij als paal boven water staat is dat er opgetreden moet worden tegen het verraad aan, en het optreden van de overheid.
  Alleen samen kunnen we iets bereiken, maar hoe??
  Echte wakkere mensen verenigd u, sta vast en sterk, en vecht, met woorden en daden, OVZO (ons volk zal overwinnen!!!)

 15. Dat beschreven scenario zou zomaar kunnen uitkomen. Als dat zover komt is het
  voor mij einde toekomst hier. Kans op verlies van bestaan wat ik nu heb.
  Dat word dan bitter, echter ik laat mij dit scenario niet opdringen, mócht het dus
  ooit zover komen. Ik doe er niet aan mee, aan die grote wereldwijde leugen.

 16. Ik hoorde vandaag in het nieuws dat ze mogelijk ook de 2e kamer verkiezingen van maart volgend jaar kunnen gaan opschuiven vanwege het coronavirus.

  Daarmee schuif je ook de democratische toetsing van alle huidige coronamaatregelen door.

  Ik vind dat de verkiezingen altijd door moeten gaan. Zeker nu er van die extreme maatregelen zijn afgekondigd en we in een nieuw gevangenis-tijdperk wonen.

 17. @ Friekie schreef: 22/05/2020 om 6:19 pm

  hydroxychloroquine en zink is de juiste combinatie maar voor het tegengaan van soms bijkomende bacteriële infecties wordt dan ook nog Azitromycine 500mg gegeven.

 18. Ik denk dat het zo langzamerhand tijd wordt om je schuilplaats in de bergen of wildernis eens op te zoeken en de voorraad ter plaatse maar weer eens te controleren cq aan te vullen.

  Succes ALLEMAAL!

 19. Hoe kan dit in deze vorm werken? Okè je word getest en je ben vrij van Corona dus groen licht op je app kunt weer werken en reizen etc.. maar stel je je raakt 3 wkn daarna besmet wat dan ? Of moet je soms wekelijks getest gaan worden op covid19 of hoe gaat zoiets werken? Dan kom je toch uit op vacinaties denk ik en daar ben ik op tegen. Want anders kun je nooit garanderen dat mensen met een covipas covid19 vrij zijn.

 20. We zijn met zo weinig mensen die zien wat er daadwerkelijk gebeurt. Diegenen die vaccinatie straks weigeren zullen worden verketterd en niet alleen door de overheid maar ook door het volk. Hoe kunnen we dit stoppen, ik vraag het me echt af of dat nog wel kan en ben bang voor wat komen gaat.
  Ik heb me bij bond tegen overheidszaken aangemeld om 5g tegen te houden. Ik wil me via hun ook aansluiten om de overheid aansprakelijk te stellen voor het coronabeleid. Zo is o.a. de ‘Wet Openbaarheid Bestuur’ buiten werking is gesteld en niemand inzage krijgt waarop deze besluiten zijn genomen. Maar of dat zal helpen… de macht is zo groot en het lijkt niet te stuiten.

 21. Friekie schreef:
  22/05/2020 om 6:19 pm
  Dat er een beter alternatief is dan de rotzooi die men regulier probeert is kristal duidelijk.
  Ik neig ernaar om de patiënten in de open lucht te behandelen door verpleegkundigen zonder beschermende maatregelen. Maar dat zal het verdienmodel niet leuk vinden.
  Verder valt me op dat er zo weinig met de fysiologische inzichten wordt gedaan.
  https://foodsisters.nl/blog/ghreline-en-leptine-de-hongerhormonen-die-afvallen-lastig-maken/
  Virologen weten maar een deel waar ze dan kennis van hebben natuurlijk.
  Leptine blijkt in de vele casussen problemen te geven op longen in combi met ontstekingen.
  https://kennisinzicht.umcg.nl/Paginas/Verhoogd-leptinegehalte-vergroot-risico-op-ernstige-coronaklachten.aspx
  Maar ja we gaan de voedingspatronen niet onder de loep nemen want de schijf van vijf (proest).
  Verder is het duidelijk dat ventilatie dus een erg goedkoop en probate methode is om verspreiding te stoppen. Wat dat betreft mogen we Maurice de Hond erg dankbaar zijn.

 22. Xander, stuur deze artikelen alstublieft naar de mensen van de 1e en 2e kamer. Zij moeten dit weten. Dit mag niet verborgen blijven. Als jij, Xander, daar geen tijd voor hebt? Wie van jullie, die dit dit altijd lezen en er op reageren? Als je gelooft wat je schrijft en leest, moet je dit echt delen met onze volksvertegenwoordigers.

 23. Voor de mensen die nog denken dat we het tij nog kunnen keren slecht nieuws.Meer dan 50% vd kudde is gebrainwasht door de media en slikt alles wat in hun strot word geduwd,en 30% snapt dat er iets niet klopt aan die coronahox en komen samen met degene die na gedegen onderzoek weten wat de agenda is stilaan in opstand.Wanneer en dodelijker virus op ons losgelaten word is afhankelijk hoe die opstand gaat evolueren om alsnog nog die 30% zo bang te maken dat ze alles accepteren.De opstandelingen die dan nog overblijven daar weet men heus wel raad mee! Voor de Ruttes Merkels en Macrons de poppetjes vd echte wereldheersers ook slecht nieuws of zijn jullie echt zo bekakt om te geloven dat ze met jullie gaan delen?voor die psychopaten the world is not enough of voor de bijbelfanaten satan haat de mensheid en wil en allen vernietiggen

 24. Befehl ist befehl. Waar heb ik dat meer gehoord? Oh ja 75 jaar voor onze bevrijding. Nu 75 jaar na onze bevrijding worden wij opnieuw beroofd van onze vrijheid en worden we opgesloten in de vorm van huisarrest, beperking en een wirwar van regels en lopen straks allemaal met een nieuwe ausweiss, door wie?, niet door de nazies of communisten maar door onze eigen met socialisme doorspekte regering, die deze ellende veroorzaken en corona misbruiken om straks als alleenheersers te heersen net als de socialisten Hitler,Stalin, Mao, Kim Jong-un van Noord Korea en Maduro uit Venezuela en als tegenwoordig alleenheerser van China, Xi Jinping. Dat moeten we niet willen!!! Laat uw stem horen en stem niet op de heersende politieke partijen.

 25. Xander/moderator: Waar is onderstaande uitspraak op gebasserd?

  ((Nee, 5G veroorzaakt géén corona, dat is een complottheorie, vermoedelijk zorgvuldig door de media uitvergroot (en misschien zelfs wel opzettelijk bedacht en uitgevoerd) om de echt serieuze bezwaren tegen 5G op voorhand in het criminele (in brand steken zendmasten) en belachelijke te trekken.))?? Feiten…..
  Inderdaad MEN doet er alles aan om het in brand stekken uit te vergroten. Maar dat 5G gevaarlijk is en iets met je lichaamscellen doet wordt op verschillende media als onzin verklaart Op Vimeo en you tube worden kritische filmpjes over 5g verwijderd……

  https://stralingsbewust.info/wat-is-straling/
  Op 13 september 2017 heeft een groep van 186 wetenschappers uit 36 landen in een appèl de Europese Unie dringend gewaarschuwd voor de gevaren van 5G. Zij verzoeken de EU om te stoppen met 5G totdat onafhankelijk is vastgesteld dat dit niet schadelijk is. Zie ook deze blog met informatie over de komst van 5G en deze blog met een beschrijving van de persoonlijke gevolgen van straling.

  De invoering van 5G is dan ook te beschouwen als het grootste biologische experiment op de mensheid ooit, zonder precies te weten wat de lange termijn-gevolgen hiervan zullen zijn voor de gezondheid van mens, dier en natuur.

 26. “Als u niet vrijwillig meewerkt, zullen we tot dwangmaatregelen moeten overgaan.”
  Dit hebben we de laatste maanden vaak voorbij zien komen.
  En geen enkele journalist die zich afvraagt hoe vrijwillig dit alles is.

 27. [Quote nos: Hydroxychloroquine en chloroquine – twee medicijnen die worden gebruikt tegen malaria en reuma – werken niet tegen het coronavirus.
  Dat zeggen wetenschappers ( van de gevestigde wereldorde) in een nieuw onderzoek dat vandaag in het medische tijdschrift The Lancet is gepubliceerd. Deze zogenaamde (aanhangers van Bil Gates) wetenschappers onderzochten ongeveer 100.000 coronapatiënten in verschillende ziekenhuizen. Volgens de onderzoekers hebben de middelen geen effect op coronapatiënten en blijkt het sterfterisico zelfs groter bij gebruik van de medicijnen. ]

  Dat moet in combinatie met zink, anders werkt het niet. Mod.

 28. Er staat nu op infowars een filmpje over bill gates nanobots bevattende vaccins,
  Echt ongelovelijk eng, nano neemt al je cellen over kruipt in het DNA en sloopt je langzaam van binnenuit!!!!
  Dit moet iedereen weten, key info zolang het nog te zien natuurlijk.

 29. Wim schreef:
  22/05/2020 om 4:11 pm
  Dag Wim en iedere wakkere, strijdbare open geest. Houdt er rekening mee dat 99 % van de mensen in je omgeving de boodschap niet zullen snappen. Dat is ook de reden waarom het zo lang heeft kunnen door etteren. De grootste meerderheid geloofd de informatie van de overheid. We hebben gewoon geen enkele grond om de overheid te wantrouwen.
  Rutte doet het geweldig en ik ben een grote fan van zijn ongedwongen persconferenties die mij vertellen hoe ik moet gaan handelen. Ik ben een burger zonder enige gene en ik ben er van overtuigd dat de overheid mijn toekomst graag wil optimaliseren.
  Dit was de wereld van die 99 %, ik geef toe dat ik een schatting doe.
  Maar onze overheid heeft volgens mij nu al zo vaak gelogen en de boel belazerd dat ik het zat ben. Wie denken ze wel dat ze zijn?
  Rutte is een slang van 1,5 meter met een gespleten tong die zich bedient van de media.
  Wat zo geweldig lijkt is een mantra aan rotzooi en leugens.
  Rutten en zijn Vereniging van Dieven en Doven is een bende rovers die uw welvaart opoffert voor een vaag verenigd europa waar we onze euro`s in moeten blijven storten. Omdat Merkel en die Franse Macron ons hebben ingelijfd. Daar ziet de simpele massa nu nog geen probleem. Tot de rekening op de mat valt…

 30. 675 jaar geleden moesten Joden een gele ster dragen. Nu draaien we het slim om. IIEDEREEN MOET een gele ster dragen (het paspoort) en wie GEEn gele ster wil dragen wordt uit de maatschappij verstoten. Het lijkt mij voor deze laatste groep een kleine stap naar opgesloten worden in “werkkampem”of “heropvoedingskampen”. om daar uiteindelijk te worden vernietigd om de rest van de samenleving “veilig en gezond” te houden. De rillingen lopen mij over de rug!
  Laat de mensen die de oorlog hebben overleefd en dus ervaringsdeskundigen zijn zich verneigen en hun mond open doen!
  Samen met ede mensen die nog hun gezonde verstand gebruiken. Voor het te laat is !

 31. en de Nederlander, hij klaagde voort ende ondernam niets. De schande van deze generatie, zal bij onze kleinkinderen nog heel lang nagalmen. Neen, blijft rustig , slaapt en kwezelt zoetjes verder. Veracht diegenen die waarschuwen ende blijft talmen. Fortuijn is voor niets ende nul komma nul gestorven. Waar zijn de stoere jongens van stavast ???

 32. Een heilloze weg is mijn gedachte. Stel dat het nu eens niet lukt om een vaccin te produceren? Voor HIV is dat tot op heden nog steeds niet gelukt!
  Blijven we dan met deze onzin doorgaan?
  Ik las zojuist een verplicht te volgen minicursus van het OV bedrijfwaar ik werk, waarin je wordt uitgelegd hoe je een mondkapje moet opdoen of weer afdoen.
  Alsof we een stel idioten zijn! Je mag zo’n muilkorf tot maximaal 3 uur gebruiken. Als je moet hoesten of niezen moet je dat dus ook in je mondkapje doen, welke viezerd bedenkt zoiets?
  Tot nu toe ging ik altijd met de trein naar mijn werk, en ook voor dagtochtjes gebruikte ik de trein voordat de Coronacrisis begon.
  Gelukkig heb ik een auto, want zolang die muilkorven in het OV verplicht zijn, neem ik wel de auto. Ook vliegen met een muilkorf weiger ik te doen, ik heb geen zin om door deze onhygiënische maatregelen ziek te worden.

 33. Stuur dit bericht door aan alle kennissen en vriende maak kabaal met dit bericht en geef door aan kamerleden en vertel da dit bericht goed moet worden gelezen
  Weiger deze chantage

 34. Als je werkt voor grote corporaties dan zou ik maar snel een andere baan zoeken want zonder deze nazi registratie staat er straks een sterretje bij je naam en ben je ongewenst persoon. Als mensen nu nog niet door hebben wat er gaande is dan weet ik het ook niet meer. Alle tekenen zijn er en 99% haalt dadelijk een passport en een vaccinatie, hoe ga je anders je gezin voeden ? Zal maar snel naar alternatieven kijken en nooit niks meer bestellen bij Bol.com of Amazon, allemaal massaal telegram gaan gebruiken ipv whatsapp, Duckduckgo of opera als browser en Facebook en Google boycotten! Eten kopen bij de kleine buurtschap om de hoek, alle grote bedrijven mijden als de pest !

 35. Als het virus tegen die tijd nog bestaat, het testen zal toch maar een momentopname zijn, want als de besmetting tussen de bevolking nog steeds of misschien opnieuw aanwezig zou zijn, dan zou je het virus weer kunnen oplopen. Dit is niet anders dan de voorloper van de verplichte vaccinatie.

  Als bepaalde inwoners/werknemers al over dit soort passpoort bezitten, in de volgende fase worden ze verplicht om zich te vaccineren, anders krijgen ze te maken met consequenties die op deze webpagina a vaker werd beschreven. Het zal dan ook niet bij één vaccin blijven, want Bill Gates plant om zijn GIF minstens 2x per jaar verplicht in hun lijf spuiten.

  Je kan je achter je oren krabben en jezelf afvragen wat voor effect dat op de gezondheid van velen zal zijn en wat voor soort uitwerking het in een gezinsleven teweeg zal brengen.

  Dan hebben we het nog over de nano chip/tatoe die je meegeinjecteerd krijgt en via de 5G verbonden wordt met de satelliet die je gedurende 24 uur per dag gaat monitoren, in angst houden, je in het gareel laat lopen en bij iedere “misstap” je strafpunten gaat uitdelen waardoor de daaraan verbonden sociale consquenties je leven praktisch onmogelijk zal maken.
  Het controle systeem van China staat voor de deur, maar Nederland slaapt zachtjes en ziet het nog steeds niet.

  Heeft werkelijk niemand iets geleerd door de afgelopen maanden en door de talloze waarschuwingen en informatie die moedige mensen aan de bevolking proberen over te brengen? De vele videos met doctoren en wetenschappers die zich inzetten en het volk over dit tema blijven informeren?

  Hebben de Nederlanders totaal niet in de gaten dat ze twee gigantische oren krijgen aangenaaid en zich zelf in een doodlopende weg, in een soort wurg/slaaf situatie aan het manifesteren zijn?

  Als je het argumet gebruikt, “ik kan niet anders, want ik moet brood op de plank verdienen” dan geef je je leven in handen van monsters en je zal vanuit deze gevangenis nooit meer kunnen ontsnappen.

 36. Ik vermoed dat de gezondheidstoestand er geen bal mee te maken heeft. Het boeit de elite helemaal niet hoe u oud wordt en zo ja hoe lang u leeft. Waar het om gaat is dat er een nest wordt gebouwd met gehoorzame willoze werker en werksters die kritiekloos uitvoeren wat een kille groep egocentrische psychopaten leuk en lekker vinden. De nieuwe minister van volksgezondheid is een beter dan de vorige want die had kennelijk een moraal (nou ja dat is een gokje hoor).
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Atlas_Shrugged
  De vraag is natuurlijk of er niet teveel snuggere mensen door hebben hoe je buiten dat nest kan blijven?

 37. Hoe kan men anders de op hol geslagen maatschappij terug normaliseren.
  2000 jaar zijn de godsdiensten aan de macht geweest met voor en nadelen.

  Nu is het de kennis, ontwikkeld door de mens, die op de voorlijn staat.
  Aangezien de kennis en zijn toepassingen veel sneller gaat dan dat de mens op eigen kracht kan verwerken zijn
  Ongewone en drastische maatregelen nodig. Met allerlei onbekende gevolgen .
  Met zekerheid komt beperking van het aantal mensen , die de oorzaak is van de vele onoplosbare maatschappelijke problemen die zich vandaag stellen.

  Probeer met de realiteit te leven en te genieten van de tijd die moeder natuur ons geeft.

  Zal er een evenwichtigere maatschappij en mens door onstaan en hoelang zal dat systeem kunnen overleven?

 38. ik zal het alu hoedjes gehalte nog eens even in een hogere versnelling zetten: de zogenaamde ‘aliens’ gebruiken al 10-tallen jaren implants, zo groot als een rijstkorrel, om abductees te tracken en deze mensen worden daar heel erg ziek van. Als een arts deze probeert te verwijderen dan verdwijnen ze ineens voor de röntgenscanner (bron L A Marzuli). Na verwijdering (gebed verbreekt de verhulling) knapt de patiënt direct op.

  Maak ervan wat je wilt maar het heeft hiermee te maken. Er wordt in het verborgene door demonen en gevallen engelen al jaren geoefend en ontwikkeld voor de grote oorlog wanneer zij voorgoed uit de hemelse gewesten geknikkerd zullen worden.

  Hieraan refereert Paulus in zijn brief aan de Romeinen,

  “Want ik ben er zeker van, dat het lijden van de tegenwoordige tijd niet opweegt tegen de heerlijkheid, die over ons geopenbaard zal worden. Want met reikhalzend verlangen wacht de schepping op het openbaar worden der zonen Gods. Want de schepping is aan de vruchteloosheid onderworpen, niet vrijwillig, maar om hem, die haar daaraan onderworpen heeft,
  Romeinen 8:18‭-‬20 NBG51

  De zonen Gods zijn engelen (vgl Job). De wereld wil onderhand echt weten wie die (gevallen) engelen zijn. Men wil ze zien, en dat zullen ze. Lees de context en denk logisch na… deze tekst wordt (bijna) altijd precies verkeerd om uitgelegd omdat men zonen Gods (benai ha elohim=originele schepping van God=engelen en Adam) en hijos theos, (geadopteerde) kinderen van God, nakomelingen van Adam, wedergeboren door het werk van Yehoshua, niet onderscheid. Die kinderen, echte christenen kun je van een afstand herkennen. Door hun uitstraling, door hun werken, door hun geest. Maar de zonen, die zijn verborgen. “Steek je hand op wie er laatst nog een engel gezien heeft?”… Juist.

  En wat voor liefdevolle God drukt zijn eigen schepping in de vernieling? Dat wordt in elke vertaling bijna zo ingelegd dat “(de wil van) Hem” de aarde aan de zonde heeft onderworpen. Maar wat is de oorzaak van de zondeval? Of beter gezegd, wie? De glanzende slang (ha-nachash), niet God. Er zit een agenda achter deze foute vertaling. Zoek het vers op om de foute er uit te vissen. De katholieke Jezuïeten vertalingen die van God een wrede machtswellusteling maken in plaats van de boze vallen zo door de mand.

  Dit als aansporing om de bijbel naast de krant te lezen, en dan de bijbel letterlijk te nemen als maatstaf voor de waarheid (zoek ook de letteijke woorden op in de grondtekst met een interlineaire+strings concordantie)

  Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 39. Wat xander hier beschrijft gaat denk ik verplicht worden in het midden van de week 5-april 2022
  Let maar eens op, nog twee keer zo’n corona akkefietje:
  Jan-juni 2021 semi verplicht
  Jan-juni 2022 verplicht met zicht op afstraffing

  Ze proberen Onze Verwachting te saboteren

 40. Linkse zielen zijn, zoals Winston Churchill ooit beschreef, “verzoeners die de krokodil voeden in de hoop als laatste opgegeten te worden”.vrijmetselaar V

 41. 75 jaar vrijheid vieren ?? Deze vrijheid bestaat al lang niet meer . Wij worden vergiftigd met vaccinaties en gaan dan de digitale gevangenis in !

 42. Ik geloof er niks van, als je een zgn paspoort hebt ben je dus gezond.
  Als je ziek bent, moet je dan een ander paspoort?

 43. De overheid wordt uw vijand.
  Zelfs als u zich niet ziek voelt, of niet ziek bent, kan de overheid van mening zijn dat u ziek bent!!
  Want u wilt zich niet laten testen met onbetrouwbare tests!
  Een vals-positief maakt dat u wordt uitgesloten van normaal maatschappelijk verkeer.
  Een positief-positief, terwijl u slechts de lichte symptomen van een verkoudheid heeft, maakt dat u wordt uitgesloten van deelname aan het openbare leven.
  Dit is puur fascisme.
  En de linkse beweging staat te dansen. Dat hoeft ons echter niet te verbazen. Al sinds de “onkreukbare” Robespierre dansen de linksen wanneer onschuldige mensen naar de guillotine worden gebracht.

 44. Ik moet geen COVI-pas hebben waar halen ze deze onzin vandaan. Misschien zul je een pasje krijgen om te bewijzen dat je gevaccineerd bent, maar met de rest hebben ze toch geen zaken? En gezichtsherkenning is bij mij niet nodig, ik heb een mottig gezicht dus dat zullen ze zeker niet scannen, neen het boek Openbaring wordt steeds meer een realiteit, we moeten voor onze vrijheden vechten, dit laat ik zeker niet doen. Shalom

 45. Vandaar de eerste poging ,stuur ons uw DNA voor uw stamboomonderzoek.
  Lag er toch al dik bovenop alsof dit tot een stamboomonderzoek kan leiden als je bedenkt dat DNA onderzoek nog niet lang bestaat.
  Hoe dan ook ,de totale controle ,armoede en hersenspoeling zal er komen of beter gezegd is al lang aan de gang.

Comments are closed.