Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates

Een Somalisch jongetje krijgt het poliovaccin, waarvan is bewezen dat het in 7 van de 10 gevallen juist de oorzaak is van polio. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

‘Gates’ globalistische vaccin agenda: een win-win voor Big Pharma en verplichte vaccinaties’ – India zette Gates’ het land uit nadat zijn poliovaccins bijna half miljoen kinderen hebben verlamd – Afrikaanse kinderen met DTP vaccin hebben 10 x hoger sterftepercentage dan niet ingeënte kinderen- (En van deze man moet u straks het coronavaccin krijgen?)

—————————————————————————————————————————————-

Robert Kennedy Jr. voorzitter van Children’s Health Defense, maakt in een rapport de vaccin agenda van Bill Gates met de grond gelijk. ‘Voor Bill Gates zijn vaccins een strategische filantropie, die zijn vele aan vaccins verbonden bedrijven voeden (inclusief de ambitie van Microsoft om een wereldwijd vaccinatie-ID te controleren), en hem dictatoriale controle over het wereldwijde gezondheidsbeleid te geven,’ schrijft Kennedy. ‘Gates’ obsessie met vaccins lijkt voort te komen uit zijn overtuiging om de wereld met technologie te redden.’

Bijna half miljoen kinderen verlamd door Gates’ poliovaccin

Zo nam Gates in het verleden met $ 450 miljoen (van in totaal $ 1,2 miljard) de National Technical Advisory Group on Immunization van India (NTAGI) over, die in elkaar overlappende inentingsprogramma’s tot 50 doses poliovaccins voor kinderen onder de 5 jaar verplicht stelde.

Indiase artsen gaven daarom Gates de schuld van een verwoestende epidemie met een verlammingsziekte (NPAFP), die tussen 2000 en 2017 maar liefst 490.000 kinderen verlamd maakte. In 2017 draaide de Indiase regering dit programma terug, en zette Gates en zijn vaccins virtueel het land uit. Gevolg: het aantal NPAFP gevallen daalde enorm.

In datzelfde jaar gaf de WHO met tegenzin toe dat de wereldwijde polio explosie hoofdzakelijk door vaccins wordt veroorzaakt. De allerergste epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filippijnen konden allemaal naar vaccins worden herleid. In 2018 werden maar liefst 70% van alle poliogevallen wereldwijd door vaccins veroorzaakt.

Experimenten met schadelijke HPV vaccins op Indiase kinderen

In 2014 financierde Gates’ Stichting testen met experimentele HPV vaccins op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Deze testen waren ontwikkeld door de farma giganten Glaxo Smith Kline (GSK) en Merck. Ongeveer 1200 meisjes kregen ernstige bijwerkingen, inclusief auto immuun ziekten en vruchtbaarheidsstoornissen. 7 meisjes overleden.

Na een onderzoek beschuldigde de Indiase regering de door Gates gefinancierde researchers van ernstige ethische schendingen, zoals het onder druk zetten van meisjes en hun ouders om aan het vaccinatie programma mee te doen, en het weigeren van medische hulp aan meisjes die ernstig ziek werden. De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof.

‘Proefkonijnen van de  medicijnfabrikanten’

Vier jaar eerder had de Gates Foundation in Afrika een fase-3 proef met GSK’s malaria vaccin gefinancierd. 151 zuigelingen stierven; tussen de 1048 en 5949 andere baby’s kregen ernstige bijverschijnselen zoals verlammingen, toevallen en koortsstuipen.

Tijdens  de’ MenAfriVac campagne in 2002 dwongen Gates’ medewerkers duizenden Afrikaanse kinderen het vaccin tegen meningitis te nemen. Tussen de 50 en 500 kinderen raakten verlamd. Zuid Afrikaanse kranten klaagden dat ‘wij proefkonijnen van de medicijnfabrikanten zijn’. Professor Patrick Bond, voormalig topeconoom van Nelson Mandela, noemde Gates ‘filantropische’ prakrijken ‘meedogenloos en immoreel’.

Gates stopte sterilisatie formules in miljoenen vaccins

In 2010 gaf Gates $ 10 miljard aan de WHO, naar zijn eigen zeggen ‘omdat dit het decennium van vaccins moet worden.’ Een maand later verklaarde hij in een Ted Talk interview dat nieuwe vaccins ‘de bevolking kunnen reduceren.’

Hij voegde de daad bij het woord. In 2014 beschuldigde de Catholic Doctors Association in Kenia de WHO van het onvrijwillig chemisch steriliseren van miljoenen Keniaanse vrouwen met een ‘tetanus’ vaccinatie campagne. Onafhankelijke laboratoria hadden in ieder getest vaccin een sterilisatie formule gevonden. Uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen kwamen vergelijkbare beschuldigingen. Aanvankelijk ontkende de WHO, maar na enige tijd gaf de organisatie toe dat er al meer dan 10 jaar lang gewerkt werd aan sterilisatie vaccins.

10 x meer kans te sterven door DTP vaccin dan aan deze ziektes

In een door o.a. Morgenson verrichte studie in 2017 werd aangetoond dat het bekende DTP vaccin van de WHO meer Afrikaanse kinderen ombrengt dan de ziektes waartegen ze zouden worden beschermd. Met DTP ingeënte kinderen hadden een 10 x (!) hogere sterftepercentage dan kinderen die het vaccin niet hadden gekregen. Tot nu toe weigert de WHO het dodelijke DTP vaccin, dat jaarlijks aan tientallen miljoenen Afrikaanse kinderen wordt opgedrongen, terug te roepen.

Amper interesse voor echt werkende methoden, zoals schoon water

Over de hele wereld beschuldigen gezondheidsactivisten Bill Gates ervan de (door hem de facto gecontroleerde) WHO af te houden van projecten waarvan bewezen is dat ze wèl effectief zijn tegen infectieziekten: schoon water, hygiëne, voeding, en economische ontwikkeling. De Gates Foundation geeft slechts $ 650 miljoen uit aan deze methoden, op een budget van $ 5 miljard. Men zegt dat Gates de middelen van de WHO voor zijn eigen filosofie heeft aangewend, en die luidt dat een goede gezondheid alleen uit een injectiespuit komt.

Komt het verplichte toedienen van Gates’ coronavaccin straks neer op genocide?

Naast de WHO controleert Gates ook UNICEF, GAVI en PATH, en financiert hij een privaat farmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert. Dit jaar doneert hij $ 50 miljoen aan 12 farma producenten om een coronavirus vaccin te ontwikkelen. Uit zijn recente uitspraken in de media blijkt dat Gates in de Covid-19 crisis zijn kans schoon zit om zijn dictatoriale vaccinatieprogramma’s ook aan Amerikanen en Europeanen, en als het even kan de hele wereld, op te leggen. (1)

Gates heeft herhaaldelijk benadrukt dat de quarantaine- en lockdown maatregelen pas moeten worden verlicht zodra een vaccin (inclusief nanochip?) tegen corona gereed is. Gezien het bovenstaande lijkt het accepteren van dat vaccin neer te komen op een spelletje Russische roulette met uw eigen gezondheid en leven. Overheden die besluiten om deze vaccins verplicht te stellen, zoals de EU en ook diverse lidstaten willen, nemen daarmee willens en wetens het enorme risico om genocide op hun eigen bevolking te plegen.

 

Xander

(1) Children’s Health Defense
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur PV2 Andrew W. McGalliard , bron http://www.defenseimagery.mil/assetDetails.action?guid=67a9f3f05385b5e0985fd2ae8eea1fcf9c9f98a2, This work is in the public domain in the United States

Zie ook o.a.:

09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
……….
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?


Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. geloof het of niet, cannabis is een heel goed kruidje. En zoals sommigen al vermelden, gezond
  eten. Regelmatige sport wat meesten niet doen, is ook heel goed. Je kunt niet altijd zonder
  medicijnen. Soms is het wel nodig, maar dit, deze vaccinatie en wat ze willen, nee hoor.
  Ik neem ze niet. Griepprik; mij moeder nam ze. Werd er ziek van, hoofdpijn misselijk.
  Is dat wenselijk? terwijl ze een sportmens is nog steeds met 74 jaren oud. Het was haar
  keuze, terwijl ik zei je hebt het niet nodig. Maarja, ieder zijn keuze. Verplichten? over mijn lijk.

 2. Willy really. All 2 maanden weet men dat het ontwikkeld is door Mensen. Wuhan P4 lab. En jij blijft in dit sprookje hangen. Welke linkse rakkers besturen jou. Zucht.

 3. Amo je loopt achter, zelfs Trump weet dat het een inside job was. Hij zij het vanaf de dag dat hij ground zero bezocht. Bush precies die.

 4. @ Mo 2:46 PM. Inderdaad. Denkt u maar bij deze aan de NWO, die een marxistische werelddictatuur wensen te stichten.

 5. Pas op mensen,
  Geert Wilders blijkt dus ook gewoon een leugenachtige huichelaar te zijn.
  Uit het nieuws,
  bron: https://www.dvhn.nl/binnenland/Kamer-niet-negatief-over-apps-tegen-corona-privacy-wel-voorop-25545186.html

  “De PVV vindt dat het gebruik van de apps vrijwillig moet zijn, anoniem en dat er geen informatie van mensen in handen van de overheid mag komen. Ook moet de software van de apps transparant zijn, zei Geert Wilders”.

  Echt te gek voor woorden, ik heb hem al geschreven,

  Beste Geert Wilders,
  Daarmee was mijn laatste stem op de PVV voorgoed de laatste.
  Elke partij die denkt dat deze of andere vervolgings-app de wereld niet tot de afgrond zal gaan brengen is werkelijk een randmongool.
  Ik meer hersens van je verwacht Geert.
  Werkelijk onbegrijpelijk hoe je je eigen partij ten gronde richt.
  Grenzen dicht maar dan wel een Corona-app, en dan ook nog eens via de privacyregels van Europa.
  Letterlijk einde Nederland.

  Schrijf ook uw protest stop die privacy schendende gekte.
  G.Wilders@Tweedekamer.nl

  Jette

 6. Trump’s ‘Hielenlikker’ Peter Navarro: Mr. ‘China heeft het gedaan’

  Trump huurde Peter Navarro in om de Amerikaanse handel te leiden en leidt nu ook de nationale schande van COVID 19.

  Navarro? Hij is geen econoom. Hij is geen echte auteur. Hij is een gekke blogger en een levenslange mislukking die haat en racisme tegen de Chinezen opdringt. Hij heeft nu een thuis bij Donald Trump terwijl Amerika stervende is.

  Andre Vltchek voor VT en New Eastern Outlook

  Het is al vele jaren duidelijk dat het smeren en provoceren van China in zowel Noord-Amerika als Europa een uiterst lucratieve onderneming is geworden, zelfs een carrière. Er zijn hele ‘instituten’ en ngo’s die zich strikt inzetten voor dergelijke activiteiten, en er zijn individuen die bereid zijn om anti-Chinese krijgers te worden.

  Peter Navarro, een neo-oplichter en een rechtse strijder, heeft er al jaren vertrouwen in dat hij precies weet “hoe slecht” de Volksrepubliek China werkelijk is. Hij heeft boeken over dit onderwerp geschreven en video’s gemaakt. Hij kan niet stoppen met praten over de ‘slechtheid’ van het meest bevolkte land op aarde.

  Maar weet meneer Navarro echt veel over China? Of zijn zijn voortdurende aanvallen op Peking slechts een baan en een goed betaalde carrière?

  Hoeveel schade veroorzaakt hij echt?

  In 2017 stelde het buitenlands beleid (FP) een retorische vraag:

  “Trump’s Top China Expert is geen China Expert. Peter Navarro spreekt geen Chinees en heeft weinig ervaring in het land. Moet dat ertoe doen? ‘

  Ja, maakt het tegenwoordig iets uit? Of is het gewoon publiekelijk haten van China een voldoende aantal geloofsbrieven in het Westen; voldoende om topfuncties in de overheid, de academische wereld of de massamedia te ontvangen?

  Een van mijn Europese kennissen die aan een universiteit in Tokio woont en lesgeeft, bekende me ooit (met een zekere trots) dat westerlingen (inclusief de westerse academische wereld) in die tijd met open armen in China werden verwelkomd, hij bleef voor één jaar in Peking en op een dag begon zijn klas met het stellen van een vraag:

  ‘Heb je enig idee dat een van je ambtenaren een pedofiel was?’

  Hij observeerde mijn schok en legde uit:

  ‘Ik heb dat spul net uitgevonden. Het doel was om mijn Chinese studenten uit te dagen en te verwarren. ”

  ‘Wiens doel?’, Vroeg ik me af. Wie betaalde voor dergelijke verklaringen?Dat moet aan de verbeelding van de lezers worden overgelaten.

  Aan de andere kant, wie Peter Navarro betaalt voor zijn groteske aanvallen op Beijing, is eigenlijk buitengewoon goed gedocumenteerd – de belastingbetalers van de Verenigde Staten van Amerika.

  *

  Peter Kent Navarro, assistent van president Donald Trump en directeur van handels- en productiebeleid, was aanvankelijk adjunct-assistent van de president en directeur van de Nationale Handelsraad van het Witte Huis.

  Absoluut allemaal zeer respectabele en hoge posities. Speciaal voor een dilettante.

  Nadat COVID-19 en de schokkend onbekwame reactie op de verspreiding van de ziekte in Europa en de Verenigde Staten hele economieën in het Westen en zijn neokolonies begonnen te verwoesten, werd het duidelijk dat de Trump-regering geneigd was te stoppen met het respecteren van de handelsovereenkomst die hij had in december 2019 in Peking getekend.

  Twee mannen in de ideologische nabijheid van Trump – Peter Navarro en Steve Bannon – begonnen aan te dringen op een extreem agressief buitenlands en economisch beleid jegens China.

  In plaats van te proberen de crisis het hoofd te bieden, in plaats van samenwerking op medisch en economisch gebied, hebben zowel Navarro als Bannon openlijk aangedrongen op confrontatie.

  Politico meldde op 18 maart 2020:

  “Handelsadviseur van het Witte Huis, Peter Navarro, heeft de leiding genomen, die zou proberen de afhankelijkheid van China voor essentiële ingrediënten en benodigdheden voor medicijnen zoals maskers en handschoenen te verminderen.

  “Het probleem waarmee we worden geconfronteerd, is dat wanneer we een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid hebben, mensen wakker worden met de extreme buitenlandse afhankelijkheid die we hebben,” zei hij. ‘En als de crisis voorbij is, gaan ze meteen weer slapen.’

  Steve Bannon, een voormalig hoofdstrateeg in het Witte Huis van Trump, die al lang waarschuwt voor de gevaren van een opkomend China, zei dat elke goodwill die is opgebouwd als gevolg van het bereiken van de eerste handelsovereenkomst, nu betwistbaar is. Hij gaf de schuld aan de vroege acties van Peking – toen het ervan werd beschuldigd de crisis te verdoezelen en hulp van buitenaf te weerstaan ​​- voor het “uitzaaien” van de pandemie.

  “Nu zie je dat ze een propaganda-offensief voeren om dit de schuld te geven van het Westen, met name de Verenigde Staten, en het zal tot een verdere confrontatie leiden. Er komt een confrontatie aan, ‘zei Bannon.

  Hij zei dat een confrontatie waarschijnlijk een escalatie met zich meebrengt ‘in de informatieoorlog en de economische oorlog’.

  Vonken begonnen over te vliegen. Washington heeft China herhaaldelijk beledigd door zowel logica als informatie te verdraaien. China antwoordde.

  Een woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken, Lijian Zhao, deelde artikelen en stelde vragen over de vraag of de VS de oorzaak van de ziekte was. Op 12 maart tweette Zhao, in navolging van de conclusies van vele experts over de hele wereld:

  ‘Het is misschien het Amerikaanse leger dat de epidemie naar Wuhan heeft gebracht. Wees transparant! Maak uw gegevens openbaar! ONS zijn ons een verklaring schuldig! ”

  Op 19 maart meldde CNBC:

  “Navarro, bekend om zijn agressieve opvattingen over China, vertelde CNBC eerder deze week dat hij een Executive Order naar Trump brengt om de Amerikaanse afhankelijkheid van buitenlandse producenten voor medicijnen te verminderen. Ongeveer 72% van de fabrikanten van farmaceutische ingrediënten die aan de Verenigde Staten leveren, zijn in het buitenland gevestigd, waaronder 13% in China, volgens getuigenis van het congres in oktober door Janet Woodcock, directeur van het Food and Drug Administration’s Centre for Drug Evaluation and Research. ”

  Het gevaar is dat neo-con zoals president Donald Trump en Peter Navarro niet alleen proberen essentiële medicijnen te produceren ten behoeve van de mensheid, levens redden en de gezondheid verbeteren op alle delen van onze planeet, verre van dat! Eerder deze maand probeerde Trump een groot Duits farmaceutisch bedrijf te overtuigen om naar de Verenigde Staten te verhuizen, de remedie voor COVID-19 te vinden en het medicijn exclusief voor de burgers van de VS te produceren. Dergelijke pogingen slaagden erin om zelfs de regering van Trumps naaste bondgenoot – Duitsland – te walgen.

  China, dat in een recordtijd COVID-19 versloeg, helpt nu landen over de hele wereld, waaronder Italië, Servië en de Filippijnen, door dokters, medisch personeel en medische apparatuur per vliegtuig en per spoor te sturen. China toont zijn echte medelevende, internationalistische en rationele aard en wint vrienden in Azië, Europa en elders.

  Dat wil zeggen, voor de anti-Chinese krijgers als Peter Navarro, niets minder dan een totale ramp, een nachtmerrie. Hun agressieve retoriek wordt daarom intenser.

  *

  Peter Navarro is een openlijk anti-Chinese propagandist. Zijn meest ‘beroemde’, of beter gezegd beruchte, boek heet ‘Death by China: Confronting the Dragon – A Global Call to Action’. Van het boek is een ‘documentaire’ film gemaakt.

  Het meest alarmerende feit is dat een uitzonderlijk slechte schrijver en een ouderwetse, fundamentalistische rechtseconoom zichzelf een functie als hoofdadviseur in het Witte Huis van Donald Trump heeft bezorgd.

  Zijn ‘creatieve’ werk is eigenlijk zo slecht, dat zelfs de meest gangbare publicaties in de Verenigde Staten er niets goeds over te zeggen hebben.Hier zijn enkele recensies van “Death by China”, zowel het boek als de film:

  Neil Genzlinger van The New York Times:

  “Alarmerende en alarmerende” film “ondergraaft zijn betoog met een overvloed aan opruiende taal en goedkope afbeeldingen … is ook ongegeneerd eenzijdig en heeft een tekort aan oplossingen”

  Sam Adams van de Los Angeles Times:

  “Een belangrijk politiek argument in de kern van Peter Navarro’s agitprop-documentaire werd overstemd door xenofobe hysterie en overdrijvingen die zo ongebreideld zijn dat het onmogelijk wordt om licht van warmte te onderscheiden.”

  Rotten Tomatoes geeft de documentaire een score van 33% op basis van recensies van 12 critici, wat gewoon beschamend is.

  Nogmaals, Peter Navarro’s poging om zich bij de intellectuele menigte aan te sluiten zou lang vergeten zijn geweest (zijn boek en film gaan enkele jaren terug), zo niet vanwege het feit dat hij een van de machtigste posities in zijn land bekleedt, adviseerd de president, die noemt hem vaak “My Peter”, tijdens een van de grootste crises van de afgelopen honderd jaar.

  Onevenwichtig en xenofoob, de heer Navarro heeft zelfs in het Witte Huis veel vijanden, maar hij heeft ook enkele krachtige bondgenoten, waaronder de president zelf.

  *

  Op 26 december 2019 besloot The New York Times Peter Navarro te analyseren, en de conclusies waren uiteindelijk verre van vleiend:

  “Drie jaar lang was de 70-jarige Navarro de handelsstrijder van Trump, die de president ertoe aanzette handelsovereenkomsten te verbreken en ze te herschrijven zodat ze gunstiger zijn voor Amerikaanse arbeiders. Navarro, een academicus met weinig eerdere ervaring met de regering of het bedrijfsleven, is erin geslaagd een enorme invloed uit te oefenen op het handelsbeleid van de Verenigde Staten door de minachting van de president voor globalisering aan te boren en zijn mening te stimuleren dat China ons ‘blind heeft beroofd’.

  China-specialisten hebben de neiging om meneer Navarro voorzichtig te bekijken. Hij spreekt geen Mandarijn en had het land maar één keer bezocht voordat hij daar in 2018 naar toe reisde als onderdeel van een delegatie van het Witte Huis. Sommige geleerden spotten in oktober toen bleek dat de heer Navarro een creatieve licentie had verkregen om een ​​fictieve bron – Ron Vara – in verschillende van zijn niet-academische boeken te citeren. Zelfs zijn eigen collega’s zijn gekweld door zijn agressieve benadering van China en hebben soms geprobeerd meneer Navarro’s toegang tot de president te blokkeren. ”

  Mr. Navarro maakt deel uit van de club van extreem gevaarlijke mannen. Deze club bestaat uit individuen zoals Steve Bannon, John Bolton en Mike Pompeo.

  Ze verspreiden haat, verkeerde informatie en westerse imperialistische fundamentalistische dogma’s. En ze zijn verdomd dicht bij de macht. Sommigen zouden zeggen: zij zijn eigenlijk de macht.

  China probeert kalm te blijven. Het is niet op zoek naar confrontatie. Maar het kijkt toe. En analyseren.

  Mr. Navarro wil geen vrede. Hij wil geen harmonie. Net als bijna alle westerse politici door de eeuwen heen wil hij de overwinning. Overwinning op alle mogelijke manieren. Overwinning, zelfs als de hele planeet aarde naar de hel gaat en brandt. Overwinning en controle over de planeet.

  Zo denkt China niet. China probeert een wereld zonder ellende op te bouwen; een wereld zonder meesters en slaven.

  Het tijdperk van mensen als Peter Navarro zou in ieder geval theoretisch voorbij moeten zijn. Maar ze zijn er nog, ze zijn gevaarlijk; ze bedreigen het voortbestaan ​​van de mensheid.

  https://www.veteranstoday.com/2020/04/13/trumps-buttboy-peter-navarro-mr-china-did-it/

 7. Aantal inwoners Nederland : 17.000.000
  Aantal besmettingen: 27419 = 0.16% van 17 miljoen
  Aantal doden: 2945 = 0.02% van 17 miljoen

  En toch moet iedereen binnen blijven.

  Ik krijg sterk het vermoeden dat er veel meer aan de hand is.
  Alleen mogen wij dat veel meer “nog” niet weten.

 8. Volgens mij is dit het plan: maatregelen versoepelen, ondertussen een vaccin fabriceren( ik denk zelf dat die al lang bestaat), een tweede golf corona er over heen, maar dan erger,zwaarder. Daardoor raakt het publiek in paniek, en als dan de WHO, NWO, VN en Rutte dan met een verplichte vaccinatie aankomen, gaat het publiek plat, letterlijk en figuurlijk.

 9. Gorghel schreef 13/04/2020 om 8:40 pm
  “Misschien is het vreemd om het nu te zeggen, maar als Bill Gates streeft naar een Wereldregering, dan streven christenen en moslims er toch ook naar? Beide godsdiensten streven ernaar de hele wereld te bekeren tot hun godsdienst. M.a.w. er moeten alleen christenen of moslims in de wereld zijn. Hoeveel verschilt dit van de dictatuur van de NWO? In beide gevallen wordt diversiteit uitgeschakeld.”

  Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 10. Bij een virus, infectie of bacterie moet je niet alleen de kop verwijderen maar ook de staart anders blijft
  het doorgroeien

 11. Waarom loopt men zo weg met David Icke? De man die gelooft in ‘reptilians’. Die gelooft dat 9/11 een inside job was. Nu mag hij geloven wat hij wil, maar op z’n minst zou hij bewijs moeten kunnen leveren. En die bewijzen blijven maar uit. De complotscenario’s over 9/11 zijn praktisch gezien veel ongeloofwaardiger en vreemder dan het bekende scenario. En dat sommige mensen ‘reptielen’ zijn, riekt vooral naar goedkope smaad en verdachtmakerij.

 12. Als deze longpest gaat muteren hoop ik niet dat het de hersens gaat aanvallen hoor steeds meer over sufheid, bewegings-coördinatie, en geheugenproblemen.

 13. Uiteindelijk eindigt dit door een nieuwe wereldse Vloed.
  Die van opstand.

  Niet dat alle Angela’s Marken Bils Hillaries enz enz opgesloten zullen worden, dat is te massaal en zij zullen zich verdedigen met Democratische besluiten geaccodeert door het’ volk’.

  Nee jail zit er niet in.
  Wat er wel in zit is onteigening.
  Moede en hoon dus!

  En zo zal het verlopen,,

 14. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1058369611/genezen-coronapatienten-testen-opnieuw-positief-in-zuid-korea
  in zuid korea testen ‘genezen’ patienten weer positief op corona. Dit doet weer denken aan het verhaal dat er rna in het corona virus zit dat overeenstemt met aids. Tegen een ziekte als aids is geen vaccin, tegen de gewone verkoudheid is geen vaccin wat ook een corona type virus is. Van vaccins hebben we weinig te verwachten.zeker geen blijvende immuniteit.

  Een ander punt is dat vandaag in de mainstream media berichten komen dat het virus misschien toch uit een chinees laboratorium komt. ( de mainstream media verteld enkel wat ze wordt opgedragen door hun meesters/ het volk moet geconditioneerd worden)
  Nu china de macht van de vs aantast, de wereld met handel verovert, geen staatsobligaties meer uit de vs koopt, de nieuwe vijand zijn die gebroken moet worden? je kan een virus ook ergens anders op de wereld ontwikkelen en dan loslaten in china. een mooie manier om china economisch te breken en de bad guy van de wereld maken.

 15. geen wonder dat er zo veel mensen overlijden aan sars-cov-2 oftewel corona wanneer patienten pas in het laatste stadium medicijnen krijgen. artikel in de ad van vandaag: https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/waar-blijft-het-medicijn-tegen-corona-een-overzicht-van-de-kanshebbers~a1e90519/
  ik citeer: “Ook de verkrijgbaarheid kan een voordeel zijn: chloroquine en hydroxychloroquine zijn bijvoorbeeld in redelijk grote hoeveelheden beschikbaar. Dat betekent dat ze, nu de nood aan de man is, al aan patiënten op de intensive care toegediend kunnen worden”

  met andere woorden, pas als een corona patient op de intensive care ligt worden ‘experimentele ‘medicijnen toegepast.
  zou deze behandelingsstrategie ook zijn toegepast op prins charles, boris johnson en youp van het hek???
  misschien beter om het coronavirus voor te zijn en medicatie te geven voordat de longen zijn aangetast?

 16. Xander mag ik deze link invoegen? Deze man David Icke legt de vreselijke waarheid bloot over wat er werkelijk gaande is over Covid 19, G5 en Bill Gates. Zeer schokkend maar wat ik eigenlijk al wist. Ongelooflijk dat de meerderheid van de mensen alles maar geloven en doen wat de staat of regering zegt! 1 minuut nadat het interview was afgelopen is het youtube gehaald en ALLE media toegang is voor hem geblokkeerd!
  Deborah
  https://jensen.nl/het-interview-dat-je-niet-mag-zien-van-youtube/

 17. Nu wordt er ineens een nieuw monster voorgesteld. Het krijgt al alle soorten titels van vorige eigenaars.
  Er is een groot probleem op deze mooie aarde die veroorzaakt wordt door overproductie van de zogenaamde superieure tweevoeter, die zichzelf mens noemt. Deze maakt maar pas het verschil door zijn fysiek met zijn voorganger de aap.

  De VRAAG!!
  Uit welke hoek komt het grote gevaar voor alles wat leeft op deze aarde, de overproductie of proberen het aan banden te leggen???

 18. ze zouden die gates en het is de bedoeling de wereld en oros en al die andere allang hebben moeten oppakken. Zulke mensen moeten het niet voor het zeggen hebben en ook niet zo’n snotneus die Greta wie laat zich het geklets van zo; autistisch kind zijn horen aan hangen. Zo zie je hoe gek de wereld is. de jeugd zal losgeslagen worden homo’s en lesbiennes en transgenders ,waar je vroeger weinig van hoorde spelen de baas. Het staat in de bijbel te lezen, toch gek dat men dat duizenden jaren geleden al wist

 19. Beste Gorghel, u schreef een opmerkelijke duidelijke Ingezonden!!!13/04/2020 om 8:40 pm

  Misschien is het vreemd om het nu te zeggen, maar als Bill Gates streeft naar een Wereldregering, dan streven christenen en moslims er toch ook naar? Beide godsdiensten streven ernaar de hele wereld te bekeren tot hun godsdienst. M.a.w. er moeten alleen christenen of moslims in de wereld zijn. Hoeveel verschilt dit van de dictatuur van de NWO? In beide gevallen wordt diversiteit uitgeschakeld.””
  Ja, maar dan wel met dit verschil dat de volgelingen van Jeshua geen lijfeigenen meer zijn.

  Als u wilt kunnen we op het Geloofsforum hier verder over schrijven. Shalom. Ramshoorn.

 20. N.a.v het verhaal van dr. Kyle SIdell. vraagt men zich nu af of er wel sprake is van een longprobleem. Het gebrek aan zuurstof zou veroorzaakt kunnen worden door een ziekte in het bloed: hemoglobine dat functie verliest. In dat geval is beademing dus inderdaad een heel verkeerd middel.
  Het schijnt dan op malaria te lijken en dan komt chloroquine weer in beeld.
  https://www.youtube.com/watch?v=C4oBPmUZ5KU

 21. De schandalen houden maar niet op. Wat ik mij afvraag is; komt alles nu naar boven omdat we internet hebben of wordt de mens steeds duivelser…het is te bizar van woorden. Naar welk land je ook kijkt, overal is het chaos en corruptie. En vooral eigenbelang.
  De rijksten der aarde stikken zowat in hun rijkdom en nog is het niet genoeg.
  Ik volg de video opnames van Amir Tsarfati (aanrader) eindtijd. Bizar

 22. ik verbaas mij al een tijd waarom Turkije niet net zoals Iran een vreselijke corona uitbraak heeft. Misschien komt dat door dit: https://www.middleeasteye.net/news/coronavirus-turkey-hydroxychloroquine-malaria-treatment-progress
  In Turkije worden patiënten in een zeer vroeg stadium met hydroxychloroquine behandeld om het longontstekingsstadium te voorkomen
  Turkije heeft ook een grote voorraad hydroxychloroquine aangelegd om aan de bevolking te verstrekken
  In Nederland moet het weer voor een dubbeltje (paracetamolletje) op de eerste rang. Kortom hydroxychloroquine geven in een vroeg stadium lijkt erger te voorkomen. In Nederland dempt men de put als het kalf verdronken is.
  het lijkt er wel op dat ze in het westen de corona crisis willen laten escaleren

  ik vond het al vreemd dat youp van het hek en boris johnson niet aan de beademing moesten terwijl zij absoluut tot de grootste risico groep behoren, waarschijnlijk hebben zij wel medicijnen gekregen in het vroege beginstadium van corona en de gewone burger krijgt dit niet. Laten we met zijn allen nog een paracetamolletje nemen.

 23. Misschien is het vreemd om het nu te zeggen, maar als Bill Gates streeft naar een Wereldregering, dan streven christenen en moslims er toch ook naar? Beide godsdiensten streven ernaar de hele wereld te bekeren tot hun godsdienst. M.a.w. er moeten alleen christenen of moslims in de wereld zijn. Hoeveel verschilt dit van de dictatuur van de NWO? In beide gevallen wordt diversiteit uitgeschakeld.

 24. Hartelijk dank, Bartje.
  Uw tip is inmiddels aan meerderen doorgegeven, o.m. in Italie.

  Het net rond de NWO-ers sluit zich.

 25. Het relaas van RFKjr staat vandaag ook op NaturalNews.com.
  Het is iets dat iedereen, in welke taal ook, zou moeten lezen.
  Dit is het begin van het einde der NWO-plannen.

  Er is geen houden meer aan, gelukkig.

  Los daarvan: het is, wb Nederland, onmogelijk, want: in strijd met de grondwet (èn met de Rechten van de Mens)

 26. Kijk tip :een waarschuwing voor iedereen denk ik
  Dit gebeurde in de paasnacht in Rome
  Een ooggetuige Verslag van br Alexis bugnolo op fromrome.info

  Sterkte en wijsheid wens ik de levers toe.
  Gr van Bartje

 27. Bill Gates is een grote crimineel, die vervolgt zou moeten worden.
  Vaccins zijn niet veilig en effectief. Zelfs de corrupte WHO geeft dat toe. Onze eigen RIVM kan dat bewijs ook niet leveren, ondanks vele verzoeken, o.m. van Stichting Vaccinvrij (goede club), maar we laten onze kinderen wel volgens het Rijks Vaccinatie Programma inenten met levensvreemde giftige stoffen, die rechtstreeks ingebracht worden bij kleintjes, met een nog niet volgroeid immuunsysteem. Hou van je kinderen en doe dit NIET.
  En Robert Kennedy kon ook geen bewijs in de VS vinden voor veiligheid en effectiviteit van vaccinaties.
  En nu met Corona zou plots weer alle heil moeten komen van een vaccin. De griepprik werkt niet, en wetende dat Corona griep is, zal welk vaccin dan ook nooit werken. Een goed immuunsysteem beschermt ieder mens. Zorg daar dus voor. Eet biologisch, vermijdt bewerkt voedsel, niet te veel suiker etc. We weten het wel. Goede voeding is het beste medicijn. En vermijdt stress, want dat is ook een killer. Gebruik je gezonde verstand en doorzie de machtsgreep van de Globalisten van de NWO.
  Wordt wakker.

 28. Final Countdown:
  u is wel erg overtuigd dat dit gaat gebeuren: u schildert een plan af als een feit.

  Niet zo verstandig.

 29. Na alle voorgaande pogingen tot ontmaskering, inclusief dezerzijds, deelt RFK jr nu de waarschijnlijke genadeklap/uit aan de BGB.

  Enkele dagen geleden kwam zijn nieuwbrief hier binnen, mèt dit artikel.

  Je wist niet wat je las.

  Van diverse kanten wordt deze ziellose groepering in de touwen geduwd.

  En dan kun je, gezien de beschikbaarheid van diverse niet-gevaarlijke viruskillers, wachten op de herroeping van overbodige en
  schadelijke maatregelen.

 30. @ Janus 2:37 PM. U bent niet de enigste Janus, ook ik herken mij niet meer in deze wereld. Leve Christus Koning.

 31. Nog wat opzoekingswerk gedaan: Er zal geen nanochip worden geïnjecteerd (of nu toch nog niet), maar een ‘onzichtbare tatoeage’ die oplicht onder infraroodlicht. Daardoor kan men iedereen op afstand scannen en zien of men gevaccineerd is of niet. Het is toch wel opvallend dat deze ontwikkeling blijkbaar vorig jaar tot stand is gekomen in het MIT (VS), en dat we nu ’toevallig’ een pandemie hebben, waarbij verplichte vaccinaties zullen worden opgelegd om terug aan het ‘normale’ leven te mogen deelnemen.
  Bron:
  https://jdreport.com/onzichtbare-tattoo-ontwikkeld-om-100-verplichte-vaccinaties-af-te-dwingen/

 32. Kunnen we geen referendum opstellen? Dit gaat namelijk écht te ver! Ligt er een perfect antivirus, en wat doet onze leider/hoeder? Hij wacht op het nieuwe antivirus dat Gates gaat presenteren…en dat nog maanden gaat duren. Stem daarom op een partij met hersens: Forum voor democratie!

 33. De corporate socialisten waaronder een Bill Gates zijn degenen die de koers van de mensheid bepalen. Doe maar eens onderzoek naar wat ze allemaal financieren: oorlogen, vaccinatieprogramma’s, wetenschappelijke instituten, universiteiten, media(leugenpropaganda), de voedingsindustrie(gmo food en ander schadelijk voedsel), massa immigratieprogramma’s, politiek etc. Deze mensen hebben een ongekende honger naar macht en dominantie. In de bijbel zegt Jezus: zalig de zachtmoedigen zij zullen de aarde beërven.

 34. De Amerikaanse dokter Mengele dus die vaccins gaat produceren.

 35. Eens met dit artikel. Gates, is een volgeling, en een ondersteuner van de duivelse NWO. En de WHO en de VN, zijn ook werktuigen van de NWO, dat is mij wel duidelijk.

 36. Hitler is dood, maar zijn ideeën springlevend. Zijn nieuwe medewerkers zijn:
  Adolf Rutte
  Heinrich Grappenmaker
  Ab Goebbels
  Bill Mengele

 37. Ik word misselijk van mensen die moedwillig, slecht zijn. Alleen maar uit eigen gewin uit zijn en daardoor nog meer macht vergaren. Als dat dan ook nog politici zijn, die de wensen zoals die hekkensluiter uitvoeren, komt bij mij soms de emotie op, dat ik helemaal geen deel wil zijn van zo een wereld. Diep en diep triest dat een bepaald gedeelte van onze medemensen zo egoïstisch en duivels kunnen zijn.
  Die hebben dus, in mijn ogen, niets van alle ellende die al over deze wereld gekomen is, BEGREPEN !
  Maranata, Heer, kom gauw. Maak aan deze schijn(heilige) wereld maar gauw een eind !

 38. Het is natuurlijk allemaal niet fraai wat in dat artikel over deze man wordt verteld, natuurlijk houdt een vaccin dat nog in de proeffase zit altijd een risico in, en velen trachten daar munt uit te slaan. Maar nogmaals in wezen is het de schuld van de mens, alle gevaarlijke virussen komen van wilde dieren en gaan over op de mens, in dit geval zou het van een soort vleermuis komen, men moet stoppen met wildmarkten want deze gevaarlijke virussen gaan steeds over van dier naar mens en zijn zeer gevaarlijk. Shalom

 39. Dit al ergens anders gezien. Toch gaat die Gates het niet redden. Bij het volgende virus zal het onmogelijk zijn een vaccin te maken. Dat komt door snelle mutatie.
  En er komt een volgende pandemie! Gevonden bij: John Paul Jackson, the perfect storm…streams ministries. En recent: sundar selveraj… En ook Neville Johnson.
  Jackson en Johnson zijn al overleden… De profetieën zijn er al heel lang! De arrogantie van de mens…en zeker die van Soros,Gates, enz
  Kijk eens goed rond op YouTube naar de namen van de profeten…

Comments are closed.