‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’

—————————————————————————————————————————————-

‘Globalisten gaan wereldautoriteit presenteren als oplossing voor coronacrisis, maar dat zal een hel op aarde worden’ – ‘Niet corona, maar totalitaire controlestaat is grootste bedreiging voor onze vrijheid’

—————————————————————————————————————————————-

Globalisten azen er al jaren op: een wereld die totaal is overgegaan op een digitaal betalingssysteem. Omdat het coronavirus op bankbiljetten zou blijven zitten lijkt de pandemie een uitgelezen mogelijkheid om binnen een of twee jaar contant geld te verbieden. Daarmee zullen we ook onze laatste resten economische, financiële en sociale vrijheden definitief kwijtraken, en compleet worden overgeleverd aan de grillen van de door banken en multinationals beheerste overheden. Door het verdwijnen van deze laatste barrières zal de weg worden vrijgemaakt voor een Marxistische VN-werelddictatuur.

WHO officials wijzen maar al te graag op diverse studies waaruit is gebleken dat bacteriën en virussen dagenlang op bankbiljetten, maar ook op munten kunnen blijven zitten. In februari besloot de Bank of China om grote hoeveelheden bankbiljetten met UV-licht te desinfecteren, en ze daarna een week op te slaan alvorens ze weer in omloop te brengen.

Cashloze samenleving maakt weg vrij voor dictatuur

Dat de corona crisis wordt aangegrepen om de ‘cashloze’ samenleving erdoor te drukken, zal nog maar weinigen verbazen. De globalisten maken er al jaren geen geheim van volledig van contant geld af te willen. Het Covid-19/SARS-2 virus zou wel eens het voorwendsel kunnen worden om dit al binnen een of twee jaar te realiseren, en zo totale controle over de mensheid te verkrijgen.

Eerst zal men de angst voor het virus flink willen opvoeren, mogelijk zelfs tot aan een staat-van-beleg en een ‘concentratiekamp cultuur’ toe. In Groot Brittannië worden al serieuze voorbereidingen getroffen voor dergelijke Chinese toestanden. In de VS hebben de meeste burgers nog wapens en kunnen (en zullen) zich verzetten, maar in Europa is de bevolking met jarenlange propaganda zowel weerloos als dom en gewillig gemaakt.

Nadat het betalingsverkeer volledig digitaal is gemaakt, is het hek van de dam. De centralisering van de macht, in Europa in Brussel, zal alomvattend worden. Lidstaten zullen niets meer te zeggen hebben over hun eigen economie, financiën en samenleving. Dan zal ook het laatste beetje soevereiniteit en zelfbeschikking wat we nog hebben, zijn vernietigd.

Frans Timmermans’ klimaatkalifaat komt eraan

In de EU zal die totalitaire dictatuur er ook onder het valse mom van ‘het klimaat’ worden doorgedrukt, zoals Frans Timmermans openlijk eist. Als hij zijn zin krijgt krijgt worden we volgens GeenStijl in een ‘klimaatkalifaat’ gedwongen, die minimaal 1000 miljard, maar volgens andere schattingen eerder 6000 tot 8000 miljard uit de samenleving gaat wegzuigen – geld dat niet aan zorg, onderwijs, woningen, betaalbare voorzieningen, sociale zekerheid, en andere dringende maatschappelijke problemen kan worden besteed.

Dan is het tevens gebeurd met vrije en goedkope energie, vrij en goedkoop vervoer, vliegvakanties, en onze koopkracht en vrijheid in het algemeen. Het overgrote deel van alle Europeanen zal dan enkel nog kunnen overleven, en extreem afhankelijk worden van Brussel. Veel zwakkeren (ouderen en chronisch zieken) zullen het loodje leggen, omdat ze hun huizen niet meer goed kunnen verwarmen, en niet meer genoeg geld hebben om medische kosten te kunnen betalen, of zelfs maar normaal boodschappen te doen (dit is geen bangmakerij: slaat u de geschiedenisboeken er eens op na wat er OVERAL en ALTIJD gebeurt als Marxisten de samenleving in hun greep krijgen). (3)

‘Een virus uitbraak is voor ons allemaal een aanzienlijke bedreiging, maar de zogenaamde oplossing is een nog groter gevaar. Onze economische en sociale vrijheid opgeven, in de naam van het stoppen van het coronavirus? Ongeacht hoe dodelijk de ziekte ook is, dat is het simpelweg niet waard,’ schrijft Zero Hedge analist Tyler Durden. (1)

Overheden ‘willen mensen zo passief en onvoorbereid mogelijk houden’

Alt-Market analist Brandon Smith is het met hem eens. Eerst stelt hij dat ‘we vanwege de leugens van de overheid moeten aannemen dat de (corona)crisis ernstiger is dan we weten.’ De meeste mensen hebben daar nog steeds geen idee van. ‘Ik zou liever een landelijke run op de supermarkten zien, want dan zouden we tenminste weten dat een groot aantal mensen mensen niet meteen zal verhongeren als de bevoorrading verstoord raakt. Des te meer mensen voorraad hebben, des te minder wanhoop en potentiële misdaad.’

Na steeds strengere maatregelen, zoals het beperken van de bewegingsvrijheid in almaar meer en grotere quarantaine gebieden, valt ook te verwachten dat de onafhankelijke en alternatieve internetmedia ‘op zwart’ wordt gezet, omdat de overheid de totale controle over de informatie propagandavoorziening wil krijgen.

Angst aangegrepen om wereldautoriteit (‘hel op aarde’) te vormen

Tot slot, als men de angst en onzekerheid zo ver mogelijk heeft laten oplopen, zal er een ‘oplossing’ worden gepresenteerd in de vorm van meer macht naar de VN, de WHO en het IMF, precies zoals al tijdens de ‘Event 201’ pandemische simulatie werd voorgesteld, slechts twee maanden vóór de uitbraak van corona. Ons zal wijsgemaakt worden dat er een financiële wereldautoriteit nodig is om de onvermijdelijke gevolgen –een ernstige recessie, uitlopend op een financiële en economische instorting- te kunnen beteugelen.

‘Maar de oplossing voor dit probleem is niet méér centralisatie, niet méér globalisering, niet méér overheidsmacht, maar juist decentralisatie en lokale maatregelen. De oplossing is dat mensen minder afhankelijk worden van het systeem, en meer zelfvoorzienend worden. De oplossing is zelfquarantaine, georganiseerd rond een lokaal model, en niet door de overheid afgedwongen. Als deze maatregelen niet snel door mensen met een vooruitziende blik worden genomen, dan zullen de elites van deze specieke crisis voor iedereen een hel op aarde maken.’ (2)

‘Kijk naar China voor wat ons te wachten staat’

Die ‘hel op aarde’ werd al voorspeld door de vermaarde sf-auteur Philip K. Dick: ‘Als we, naar het zich laat aanzien, in het proces zitten dat we een totalitaire samenleving worden waarin de staat almachtig is, zal de belangrijkste ethiek voor het overleven van het echte, vrije, menselijke individu bestaan uit: bedriegen, liegen, ontduiken, faken, ergens anders zijn, documenten vervalsen, en verbeterde electronische apparaatjes maken waarmee je die van de autoriteiten te slim af kunt zijn.’

Analist John Whitehead verwijst in een artikel voor The Rutherford Institute naar deze ‘profetie’ van de in 1982 overleden Philip K. Dick, wiens verhalen de basis vormden voor een legendarische SF-film zoals Blade Runner, en recenter de briljante serie ‘The Man in the High Castle’ (naar het gelijknamige, bekroonde boek van de auteur).

‘En voor een hint naar wat ons te wachten staat: kijk naar China, ons rolmodel voor alles wat dystopiosch is, en waar de besmetting begon… De strijd tegen de corona epidemie heeft China het perfecte excuus gegeven om de totale macht van de controlestaat en data verzamelaars op ons los te laten.’ En zodra de overheden zichzelf zoveel macht hebben toebedeeld, leert de geschiedenis dat ze die nooit meer vrijwillig aan de burgers zullen teruggeven.

‘Niet corona, maar totalitaire controlestaat is grootste bedreiging’

De moderne technologie stelt de autoriteiten in staat om iedereen overal waar dan 24/7/365 te volgen en de controleren. ‘Denkt u eens in wat een totalitair regime als Nazi Duitsland met zoveel onbeperkte macht had kunnen doen… Alles wat u doet wordt gemonitord, opgeslagen, en gerangschikt om een beeld van u te vormen, en hoe u het beste gecontroleerd kunt worden zodra het noodzakelijk wordt u te laten gehoorzamen.’

Het zal volgens Whitehead niet lang meer duren voordat we met weemoed terugkijken naar de tijd dat we nog vrij onze mening konden uiten, konden praten met wie we wilden, onbeperkt over het internet konden surfen, overal naartoe konden gaan zonder dat dit geregistreerd werd, en konden kopen wat we wilden. De totalitaire politiestaat in de VS en de EU is volop in de maak, en onstuitbaar indien deze niet tijdig wordt gestopt. Helaas ‘zijn we nu op ons kwetsbaarst. Het is echter niet het coronavirus, maar deze controlestaat die de grootste bedreiging vormt voor onze vrijheid.’ (4)

Probleem-reactie-oplossing

En zelfs als het virus toch snel uitdooft en lang zo’n groot gevaar niet vormt dan het nu lijkt, dan nog lijkt er duidelijk sprake van het bekende ‘probleem-reactie-oplossing’ patroon waarmee politici en media de bevolking zullen dwingen om akkoord te gaan met het overgeven van nog meer macht, vrijheid en geld aan nationale en supranationale overheden en instituten zoals de VN, de EU, het IMF, de WHO en de Wereldbank. (5)

Eén van de grootste gevaren voor de volksgezondheid en vrijheid van het individu zou een verplicht vaccinatieprogramma tegen corona kunnen zijn. Zoals we al veel vaker hebben geschreven zouden er enzymen aan deze vaccins kunnen worden toegevoegd, die met het toekomstige 5G op afstand kunnen worden geactiveerd, waarmee niet alleen ons lichaam, maar ook ons doen, laten en denken op afstand kan worden gemanipuleerd.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Alt-Market via Zero Hedge
(3) GeenStijl
(4) The Rutherford Institute via Zero Hedge
(5) Electroverse
(6) Afbeelding: Wereld: Pixabay (rechtenvrij): VN symbool: WikiMedia Commons, publiek domein, gebruik makend van de Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.

Zie ook o.a.:

04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden
24-02: Corona paniek slaat toe: Stormloop op supermarkten en winkels in Noord Italië
23-02: Onrust in Israël nu 18 Zuid Koreaanse christelijke toeristen besmet blijken met corona
23-02: Roemenië eerste Europese land dat reizigers uit Italië in quarantaine plaatst
22-02: Wetenschappelijk team in Wuhan: 61,5% ernstig zieke corona patiënten sterft
21-02: Totale paniek in Zuid Koreaanse miljoenenstad om corona uitbraak in kerk
16-02: Zwitserland stelt 5G voor onbepaalde tijd uit vanwege mogelijke schade aan gezondheid
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ ‘Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
07-12: Studie toont verminderde vruchtbaarheid, hersenschade, slaapgebrek en gedragsverandering door WiFi en 5G aan
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
03-11: Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. wat denk je virussen op elkaar, in de kroeg, de winkels. van de zomer op het strand, de bioscoop.. denk dat het wel mee zal vallen hoor met ons contant geld. je kan het ook overdrijven,..denk zelfs dat het pinnen op een kastje vele malen erger is, iedereen raakt die toetsen aan. of denk je dat na elke pin dat kastje ontsmet gaat worden?

 2. Belastingsbrieven invullen zal ook uit de boze zijn dit jaar ! HOERA !!!

 3. Nee hoor, de gehele wereld zal een dergelijke moloch (want dat is het in letterlijke zin) met graagte accepteren en willen volgen. Lees Openbaring 13 en 17 er maar op na.

 4. Goed artikel weer Xander.

  Voorbereiden kan geen kwaad. Houd het nieuws goed in de gaten want voordat je het weet komt er een soort van ‘omslagpunt’ waarbij de bevolking in paniek raakt en de winkels (en magazijnen) in no time door hun voorraden heen zijn.

  Lees vooral ook o.a : Project L.U.C.I.D — Het 666 Universeel controlesysteem van het beest
  http://www.openbaring.org/lucid.html

  laatste nieuws: Nu al 125 Corona gevallen!

 5. Lieden die bij ieder artikel klakkeloos en zonder nadenken ‘complottheorieen’ en ‘doemdenken’ schreeuwen zullen waarschijnlijk als eerste slachtoffer worden van de in hun ogen niet bestaande Nieuwe Wereld Orde. Daarbij moet je nog bedenken dat er internettrollen opereren, al of niet in dienst van een of andere overheidsinstantie, en die als taak hebben ieder oprecht bericht in diskrediet te brengen. Daar worden ze waarschijnlijk ook nog eens (dik) voor betaald.

  Dus mensen, gebruik uw eigen verstand. Dit zijn de laatste dagen, uren, minuten of misschien wel ‘seconden’ en trek uw eigen conclusies voordat het te laat is.

 6. Ach, geldwolven denken dat sport en spel de oplossing is om alle ziekten en ongelukken te voorkomen en
  genezen, terwijl bewegingsvrijheid je steeds minder wordt gegund

 7. Precies wat het Reich wil.
  In dit land is het vergeven van Reichers, lachen je vierkant uit.

  Ohja gwoon weer traditioneel stemmen

 8. Bangmakerij is mogelijk! Maar de beschrijving in het artikel , wat er in totalitaire of de rode regeringen gebeurt is geen fake nieuws en geen angst aanjagen maar waarheid.! ! !
  Dat weten deze , die het ondervonden hebben of kunnen observeren hebben.
  Hoe kan men de tunnel kijkers en basis van de maatschappelijke pyramide, er van overtuigen??
  Hopeloos is het antwoordt. In afwachting dat deze die er geestelijk op voorbereid zijn, van iedere bewuste minuut van de dag die ze nog kunnen doen wat ze graag doen, genieten met volle teugen.
  http://Www.Armstrongeconomie.” Iedere dag lezen, kan helpen om zich voor te bereiden op wat er op ons afkomt gedurende de twintigste eeuw. Kan de zeker herverkozene Trump het verhinderen? Laat ons hopen.

 9. Onwetendheid (Socrates). Is voor mij het gevecht met je geweten. Vooral in deze tijd voor de leiders in de wereld. Zal ze het vergeven worden?

 10. De verplicht vaccinatie heet http://www.profusa.com en is een chip met vloeistof die al jou lichamelijke processen ziekten, temperatuur, dieet, etc in beeld brengt die kant gaan we op!

  Darpa expirimenteerd hier al mee bij militairen

 11. Op https://www.weer.nl/nieuws/2020/weer-straks-bondgenoot-strijd-tegen-corona/ “Weer straks bondgenoot in strijd tegen Coronavirus?”:

  “De wereld is op dit moment in de ban van het nieuwe Coronavirus en de luchtwegaandoening (Covid-19) die het teweegbrengt. Begonnen in China, spreidt het virus zich nu snel over de aardbol uit. Overal worden maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De kans is reëel dat het weer ons daarbij de komende maanden gaat helpen.”

 12. Ik volg de berichtgeving over deze epidemie, of pandemie in wording, al vanaf de eerste geruchten. Er valt mij ten eerste op, dat er nogal war angst is bij de mensen. Ten tweede is het aantal doden nog steeds erg laag, vergeleken met andere doodsoorzaken. Wie het virus heeft opgelopen gaat in quarantaine, en hier gaat het fout! Twee weken is namelijk te kort! Er zijn gevallen waar de ziekte zich pas 27 dagen na besmetting openbaarde. Iedereen zou sowieso een maand quarantaine moeten aanhouden, of misschien zelfs nog iets langer, b.v. 5 weken.
  Dit is de enige manier om dit virus in te dammen. Zolang men dit niet doet is het dweilen met de kraan open.

 13. Paniek en complot (of andersom). Ik verwacht niet dat die ons tot zelfstandig denkende mensen maken. Eerder leiden ze ons af van wat werkelijk belangrijk is. Angst is een slechte raadgever, complot-denken maakt ons paranoïde.

 14. @ anoniem , beste. Een halve eeuw geleden woonden in Nederland een ‘sinterklaas’ Joop den Uyl, een ‘dolle’ Dries van Agt & Co. In deze tijden bestond er nog een fiscaal top tarief van 72 % (= werken werd bestraft). Niemand buiten Nederland begreep er geen jota van…. maar dat was toen nog echt geld, verdient met noeste arbeid. Omdat volgens Cruyff elk voordeel ook een nadeel hebt …. bleek dat deze heffing in deze jaren feitelijk diefstal bleek. Een onhoudbare situatie, een angst dat ‘alles op de schop moest’ omdat bij werkgevers de grond onder de voeten weggegraven werd ; de motivatie verdween. Het toenmalige cabinet knutselde een halve eeuw geleden aan een noodoplossing, dat werd – de noodwet financieel verkeer uit 1978. ( nog steeds van kracht ! ) Tot op de dag van vandaag ‘kreupelt’ niet alleen Nederland maar inmiddels heel Europa op financieel niveau. Anoniem, u beschrijft het voortreffelijk. Om alle ‘hindernissen’ voor te blijven moet er een ander, internationaal betaalmiddel worden gevonden omdat de ECB in een vlaag van verstandsverbijstering duizenden miljarden (gemeenschapsgeld = de EU) uitgedeeld heeft als toiletpapier …. de gevolgen zijn bekend. Inderdaad, u geeft het aan, is geld, strikt gezien, is niets meer waard omdat er geen tegenwaarde meer tegenover staat. Velen ‘vluchten’ uit angsten dan maar in goud, niet wetend dat er meer valuta’s zijn besteed in deze ‘belegging’ dan er goud op de hele wereld aanwezig is. De macht, overheden, weten dit al langer en er liggen inmiddels restricties ‘op tafel’ waarbij voor een particuliere belegger het ‘ten gelde maken’ nagenoeg onmogelijk wordt. De onmogelijke honger naar geld door overheden maakt vrijwel alles kaputt …. . Stenen, prognoses, financiële instellingen zijn niet eetbaar, voor het wachten op …. is het te laat. Doet de hele wereld mee ? Nee, natuurlijk niet ; duurt nog wel een tijdje. De tijd heeft geen haast. Een wereldmunt …. komt er niet. De wens is de vader van de gedachte, wie niet sterk is moet slim zijn ….

 15. @ anoniem 11:46 PM, op 5/3. Inderdaad, we hebben enkel nog Monopoly geld in omloop. Het is een grove schande, en misdadig wat banksters en de overheid doen, namelijk: Geld scheppen uit het niets. Eens barst de bubbel.

 16. Over complettheorien gesproken. Het komt nogal wat regeringen goed uit zo’n virus. Geen demonstraties meer in Hong Kong, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje enz. Ook de demonstraties van de klimaatidioten werden een probleem vanwege de veiligheid van de luchtvaart, waardoor ook de elite niet meer veilig was. Dus wie heeft in dat laboratorium zitten knoeien en in opdracht van wie?
  Juist omdat de media het zo opblaast, ben ik erg argwanend geworden.

 17. Met de inlevering van Nederlands geld naar Euro.
  Is de bevolking aardig belazerd met de gouden en zilveren munten voor de 1 Euro munt.
  Merendeel van de oudere mensen hebben waarde aan goude en zilvere munten in leverd bij de bank.
  Tegen het goedkoopste rotzooi aan metalen afval resten.
  Dit was de reinste oplichterij!

  Met betrekking die ploftkraken,van geld automaten daar zitten zij zelf achter.
  Om een rede te hebben om (stap gewijst) al die geld automaten weg te halen.
  Zogenaam voor de veilligheid van de bevolking.
  Terwijl er dagelijks oudjes werden beroofd en vermoord of jongere, door dat tuig van de onderste riggel
  die zij dagelijks binnen halen!

 18. @Barn100 : moest even glimlachen toen ik je bericht las, en je hebt ook wel gelijk. Veel artikelen hier worden schromelijk overdreven, wat jammer is. Want het hoeft niet overdreven te worden, de waarheid is vaak al erg genoeg. Met het overdrijven speelt de auteur juist de tegenstanders precies in de kaart, want dan kunnen zij gemakkelijk roepen dat het fake news is. Ik lees hier ook al jaren dat er een financieel armageddon aan komt, en heb ook vaker gereageerd dat als je dit gemiddeld iedere maand een keer roept dat het vast ooit wel een keer gaat uitkomen. Ach, ik lees ze vaak niet en sla ze over en lees liever de artikelen van deze auteur die wél waar zijn of althans zeer dicht bij de waarheid zitten, want hij kan het wel. Ik denk vaker dat hij, als er eens een aantal dagen niks schokkends is gebeurd, denkt dat hij er een artikel moet uitpersen om iedereen tevreden te houden. Allemaal niet nodig. Hij kan zich veel beter beperken tot de artikelen die wel verifieerbaar zijn, ik denk dat hij juist dan veel meer clicks en waardering gaat krijgen. Terugkomend op de vleermuizenblaf die nu heerst. Waar het naar toe gaat dat kan eigenlijk niemand echt voorspellen. Er zijn twee varianten op het virus en tot nu lijkt het er op dat hier in het westen, tot nu toe, alleen nog de milde variant rondwaart, en dan zouden we er genadig vanaf gaan komen. Midden volgend jaar is naar verwachting het vaccin klaar en dan pas kunnen we conclusies gaan trekken, niet eerder. Wat voor mij wél als een paal boven water staat is dat de overheden wereldwijd zwaar gefaald hebben. Om bij de Nederlandse overheid te blijven: ze hebben twee maanden op hun handen gezeten en gekeken naar een mogelijke ramp die op ons afkwam en nu pas beginnen ze met halfbakken maatregelen. Het is voor de gevestigde politiek te hopen dat het blijft bij de milde variant, als niet, dan zullen de overblijvers er voor gaan zorgen dat er wereldwijd een echte lente gaat beginnen, want bij de eerstvolgende verkiezing zullen ze genadeloos afgestraft gaan worden…als het niet zo’n ernstig onderwerp was dan zou je er haast op gaan hopen..

 19. Ik had begrepen, gehoord op radio10, dat als je in quarantaine gezet bent om het Corona virus, dat je dan ook op een speciaal dieet gezet wordt.
  Dat noemen ze het speciale 3p’s dieet.
  Dus heb ik daar onderzoek naar gedaan waar dat dan uit bestaat.
  Wat zijn de genezende effecten daarvan?
  Maar het dieet blijkt te bestaan uit Pizza, Pannenkoeken en Platvis.
  Simpel omdat deze door de brievenbus passen.

  Jette

 20. Het virus blijft niet actief op voorwerpen dus ook niet op geld. Ga mensen niet onnodig bang maken!

 21. wat u hier ‘contant geld’ noemt is alleen geen echt geld. Het zijn niet meer dan vodjes met in sjieke woorden en mooie printjes ‘iou’ erop. I owe you, oftewel ‘ik pak je geld en die houd je van mij tegoed’. Vroeger stond het er nog op: uit te betalen in zilver aan toonder bij DNB. Nu staat er hoegenaamd helemaal niets meer op wat de legaliteit of waarde aangeeft. Alleen de uitgever, handtekening, bedrag in euro en het serienummer.
  Echt geld heeft intrinsieke waarde. Als je het munt, er een munt van slaat, is het opschrift alleen de kop en de munt, oftewel de kop van de autoriteit die de garantie geeft dat de munt een precies dat gewicht heeft en de juiste zuiverheid. Een gulden is dus van goud, een pound en dollar, dinar, shekel zijn gewichtsmaten van de munten.

  Het is fout gegaan met ons financieel systeem toen we genoegen namen met tegoedbonnen voor het goud en zilver terwijl de echte waarde in de kluis achterbleef bij onbetrouwbare geldhandelaars. Zij kwamen er achter dat men de tegoedbriefjes ging gebruiken als betaalmiddel zonder dat er ooit nog naar het goud gevraagd werd. Zo gingen de banken doen alsof dat goud van hun was en gingen extra biljetten bijdrukken zonder dat deze gedekt werden. Met dat extra geld werd monopolie wetgeving ‘ingekocht’ dat ‘valsemunten’ (dat iemand anders dan de bank ongedekte biljetten bijdrukt) strafbaar maakte. Het is dus mede door laksheid, vergeetachtigheid en vals onderwijs dat we dat echte geld kwijtgeraakt zijn. Het enige echte contante geld dat we nog hebben zijn centen en 5¢ die nog wat gewicht in koper waard zijn. De rest is monopolie geld.

  Jammer voor de banksters dat hun systeem nu niet meer waterdicht is. Er zijn nu namelijk ook cryptovaluta. Ook geen echt geld omdat het geen intrinsieke waarde heeft anders dan het netwerk. Maar het kan niet door bankiers bijgemaakt of beperkt worden, en voor het verhandelen zitten zij er niet tussen; de betaling is peer to peer (gelijke aan gelijke).

  Geld is niet anders dan een eenvoudig handelbaar ruilmiddel dat van zichzelf (=intrinsieke) waarde heeft. Dat is de basis die door niemand te controleren is. Je kunt een varken of een kip of een mud aardappels met een gouden of zilveren munt betalen. Je kunt ook met een koe betalen, alleen dan zit je met wisselgeld… Het is wat onhandig, maar ruilhandel blijft altijd mogelijk. Gebruik bv pakken koffie of flessen whisky, iets wat goed blijft en waar altijd vraag naar is in tijden van crisis. Als je denk dat dat nodig is. Zoek eerst het Koninkrijk…

 22. de Jensen show 118 shocking: diefstal wordt niet meer bestraft in onze groen-marxistische hoofdstad met burgermoeder Mevrouw Kaakklem Halalsema.
  Beluister de podcast of bekijk youtube:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=100&v=qINyg9liQlw&feature=emb_logo

  Neem een minuut pauze…..
  De ergste dag van het covid-19 ( het corona-virus ) was 10 februari 2020 in China:
  108 mensen overleden toen aan het gevreesde virus.
  Maar tezelfdertijd :
  26.283 stierven aan kanker
  24.641 stierven aan hartproblemen
  4300 stierven aan diabetes,
  28 mensen pleegden zelfmoord
  Muggenbeten doodden 2740 mensen
  1300 mensen vermoorden een ander mens
  En 137 mensen stierven door een slangenbeet

  Neem een diep zucht en was je handen.

 23. Sensatie, hoeveel is er uitgekomen van al die artikelen…banken runs in 2010 enz. Enz. Ook dit gaat weer voorbij…..ik meen het heb er jaren na geleefd er is alleen crisis op deze site. Heb het losgelaten en voelde.me.beter

 24. Complot theorieën.Ik moet er niets van hebben.Onhygienische toestanden op Afrikaanse markten.Ebola en nu weer die vuile toestanden op markten in Cina;Zuid Korea ;Thailand.De 7 Noachidische wetten zijn toch ergens goed voor!

 25. Het wordt tijd voor koperen en zilveren munten, daar kunnen bacterien en virussen niet op overleven, vroeger waren de mensen slimmer dan nu, het oude muntgeld was ziektewerend

 26. Op https://www.dailymail.co.uk/news/article-8076395/Leading-doctor-claims-coronavirus-isnt-deadly-feared-death-rate-1.html “Leading Harvard doctor says coronavirus is NOT as deadly as feared because only a small number of contained cruise ship passengers have died and only 0.001% of China’s average 25,000 deaths a day are from the virus”.

  Wat de gevolgen van nepnieuws rondom dit virus kunnen zijn, zie https://www.ad.nl/binnenland/ziekenhuis-overweegt-stappen-na-corona-nepnieuws-smakeloos~ac03f1eb/ “Ziekenhuis overweegt stappen na corona-nepnieuws: ‘Smakeloos’”.

 27. Op https://www.tubantia.nl/binnenland/viroloog-coronavirus-is-ernstig-maar-we-moeten-niet-overdrijven~ac0c5650/:

  “Viroloog: Coronavirus is ernstig maar we moeten niet overdrijven

  Nu het coronavirus in Nederland is, moeten we waken voor paniekvoetbal, zegt viroloog Coretta van Leer van het Universitair Medisch Centrum Groningen. ,,Alert zijn is goed, maar weer geen kinderen van scholen.””

  Gewoon nuchter blijven, op je hoest- en handenhygiëne letten en je kop niet gek laten maken. Het is juist de paniek rondom dit virus, die voor zoveel economische en maatschappelijke schade zorgt. Juist door angsthazerij krijg je dat supermarkten leeggehamsterd worden, dat bedrijven stilvallen, aandelenbeurzen instorten en daardoor de economie in een depressie kan raken!

 28. ‘‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’ !!!
  Ik durf nog verder te gaan, het is een vooropgezet plan, om verwarring te stichten, wat een onderdeel is van het vestigen van een dictatuur.
  Ook wordt het gebruikt om de herverkiezing van Donald Triumph te dwarsbomen, want China heeft liever een slappeling als president van Amerika, en geen krachtige zoals Donald Duck – ik weet, het zal door de extreem linksen afgedaan worden als complotdenken, maar daar trek ik mij niks van aan !!!

 29. Vanwege herinfecties corona > verplichte vaccinatie > met een chip erbij zodat wethouders en andere steeds kunnen raadplegen wie de vaccinatie gehad heeft.. alles in het werk voor de ‘volksgezondheid’ … smeerlappen zijn het!

 30. Om de financieel-economische gevolgen van dit virus goed te kunnen volgen, kijk dan op http://www.biflatie.nl. Het grote gevaar van deze om zich heen grijpende uitbraak en fors dalende beurskoersen is dat banken in grote problemen kunnen komen en een nieuwe financiële crisis steeds waarschijnlijker is. Omdat dit virus vooral voor aanbodproblemen zorgt, kunnen centrale banken ook maar weinig tegen doen. Bovendien helpen renteverlgingen en QE’s niet meer.

 31. Het is nog erger dan George Orwell beschreef in zijn boek “1984”. Dit zijn echt duivelse plannen.

 32. Via de weg van misleiding, list en berdrog wordt het volk een loer gedraaid. Angst is altijd al een slechte raadgever. Denk altijd eerst goed na en vooral door. Hier wordt een zeer duistere dubbele agenda uitgevoerd. Geen fysiek geld meer en bevolkingsreductie. Twee vliegen in 1 klap zullen de elitaire globalisten denken maar zij hebben niet het laatste woord, dat is aan God de Almachtige, de God van hemel en aarde.

 33. Zeer geachte Xander: deze zin is onjuist:

  De totalitaire politiestaat in de VS en de EU is volop in de maak, en onuitstaatbaar indien deze niet tijdig wordt gestopt.

  En moet zijn :

  De totalitaire politiestaat in de VS en de EU is volop in de maak, en onstuitbaar indien deze niet tijdig wordt gestopt.
  Mvg

  Dank Nieuw Begin, aangepast. Mod.

 34. Gezien de vele andere manieren waarop het virus kan worden overgedragen is het weinig interessant om bankbiljetten uit circulatie te nemen. De ervaringen in China tonen niet aan dat bankbiljetten veel invloed op de verspreiding hebben gehad.Ik denk dat contant geld om andere redenen over een jaar of tien zal zijn verdwijnen.
  Wat 5G betreft: welke stoffen of enzymen kunnen zo lang in het menselijk lichaam verblijven, dat ze bijvoorbeeld dagen later alsnog door 5G geactiveerd zouden kunnen worden? Volgens mij is het metabolisme van de mens zodanig ingericht dat dit niet mogelijk is.

 35. zilveren en gouden munten zijn steriel.
  Je kunt ze nu nog kopen met waardeloze euro’s en ze zijn er in overvloed en later er betalingen mee doen.
  Tot de regering jouw zilver en goud in beslag neemt natuurlijk

 36. Het is juist een globale wereld die het mogelijk maakt dat het virus zich kan verspreiden, vroeger speelde het leven zich meer af rond de kerktoren en daar kan men alleen duivenpoep op je hoofd krijgen, ook niet gezond hoor! Dus hoe mobieler de mens, hoe meer ziektes er kunnen komen, en door een warmer klimaat komt ook de malariamug en de tijgermug onze kant op, dus we zijn er nog niet. Allen in België die het virus hebben waren op vakantie in noord-Italie , en deze hebben het virus ook naar België gebracht moeten we dze mensen nu eeuwig dankbaar zijn? We hebben een nogal dikke minister van volksgezondheid tante Maggie en weet je wat die zei op televisie: als je ziek bent blijft in je kot, ik kan het niet beter formuleren. Shalom

Comments are closed.