‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituurt ons langzaam’

Amerikaanse ex-generaal: 5G kan als wapen tegen complete samenleving worden gebruikt –Afbeelding: Getty Images (2).

—————————————————————————————————————————————–

Overheden en tech-bedrijven zeggen dat het volkomen onschadelijk is. Sceptici zijn daar lang niet zo zeker van, en complotdenkers zijn bang dat het een massavernietigingswapen is dat ons allemaal zal uitroeien. 5G, het nieuwe mobiele ‘internet of things’, is nog voordat het wordt uitgerold nu al behoorlijk controversieel. Een aantal bezorgde lezers hebben mij gevraagd er nogmaals aandacht aan te besteden.

5G opereert op zeer hoge frequenties. De antennes zijn weliswaar een stuk kleiner, maar worden veel dichter op elkaar gezet dan bij het huidige 4G het geval is: minstens iedere 10 à 12 huizen is er een nodig om onze woningen –en volgens sommigen ook onze lichamen- te doordrenken met zeer dichte elektromagnetische straling, waaraan ontsnappen onmogelijk is. Voor dit doel moeten er in de ruimte maar liefst 20.000 nieuwe satellieten worden geplaatst.

‘Directe, gerichte energie verandert onze lichamen in antennes’

Groot verschil is dat 5G directe (gerichte) energie is, daar waar 4G in alle richtingen wordt verspreid. John Thomas schrijft voor GreenMedInfo dat 5G smartphones tot 10 x krachtigere straling uitzenden dan 4G toestellen, en 5G Wi-Fi routers zelfs tot 150 x. Het gecombineerde gevolg is dat onze lichamen en vooral hersenen een veel grotere geïoniseerde straling te verwerken krijgen.

Door antennes op zo’n korte afstand van elkaar te plaatsen wordt de energie ‘sterk genoeg om door muren en menselijke lichamen’ te dringen. Het eerste is nodig om 5G ook binnenshuis te kunnen gebruiken. Auteur-onderzoeker en RF activist Arthur Firstenberg waarschuwt dat het tweede aspect zeer ernstige gevolgen voor onze gezondheid kan hebben.

Al in 2002 –dus lang voordat 5G het groene licht van de politiek kreeg- schreef hij in een analyse dat de zeer korte elektromagnetische 5G stralen in krachtige salvo’s worden ‘afgevuurd’, waardoor ze door en in het menselijke lichaam worden vermenigvuldigd. Hierdoor zouden er in ons lijf ‘mini’ 5G antennes worden gecreëerd, waardoor de straling nog dieper zou doordringen.

Deze stralen worden volgens Firstenberg ‘Brillouin impulsen’ genoemd. ‘Die gaan een grote rol spelen zodra de kracht of de golflengte snel genoeg verandert… Dat betekent dat de geruststelling die we krijgen, namelijk dat deze (5G) golven te kort zijn om ver in ons lichaam door te kunnen dringen, niet waar is.’ Kortom: onze lichamen worden straks langzaam ‘gefrituurd’ door 5G.

Professor: ‘Onweerlegbaar bewijs dat 4G al grote schade veroorzaakt’

Dr. Sharon Goldberg, professor interne geneeskunde, bevestigt dat ‘draadloze stralen biologische effecten heeft… Als je naar de serieuze (wetenschappelijke) literatuur kijkt is dit is niet langer iets wat in twijfel kan worden getrokken.’

Ook 4G kan volgens Goldberg kanker in mensen veroorzaken. ‘Daar hebben we nu zonder twijfel onweerlegbaar bewijs voor. Er is bewijs van schade aan het DNA en aan het hart, met hartfalen als gevolg, en neuropsychiatrische gevolgen.’

‘5G is een ongeteste toepassing van een technologie waarvan wij op basis van de wetenschap weten dat deze schadelijk is. In academische kringen wordt dit ‘research met menselijke proefpersonen’ genoemd.’ Oftewel: proefkonijnen, maar dan met honderden miljoenen tegelijk. (2)

‘5G grootste bedreiging voor volksgezondheid ooit’

Journalist Ethan Huff concludeert daarom dat ‘5G overduidelijk de grootste bedreiging voor de volksgezondheid ooit is. Maar omdat ons volk niet langer wordt vertegenwoordigd door officials die het volk dienen, maar in plaats daarvan de grote bedrijven, is het slechts een kwestie van tijd voordat 5G het land en de hele planeet bedekt, wat alle levensvormen onvoorstelbare schade zal toebrengen.’ (1)

In complotkringen wordt zelfs gewaarschuwd voor de uitroeiing van al het leven. In deze YouTube video waarschuwt de (veronderstelde) microgolf expert dr. Barrie Trower dat 5G inderdaad langzaam maar zeker al het leven op Aarde kan vernietigen.

Overheden blijven vooralsnog volhouden dat 5G de vastgestelde limieten voor elektromagnetische straling niet overschrijdt. ‘Maar die waarden zijn zo vastgelegd dat het is alsof je in de stad 1000 km/uur mag rijden,’ staat in de nieuwste uitgave van de Express Zeitung te lezen. (3)

Amerikaanse ex-generaal: 5G kan als wapen worden gebruikt

Dan is er nog een ander potentieel gevaarlijk aspect. Robert Spalding, ex-generaal van de Amerikaanse luchtmacht, waarschuwt dat de samenleving met 5G nog afhankelijker wordt van een technologie die tijdens een internationaal conflict gesaboteerd, gehackt en vervolgens uitgeschakeld kan worden, waardoor de hele maatschappij al binnen twee dagen in totale chaos zal worden gestort. (4)

Better safe than sorry

Tegenover al deze waarschuwingen staan de geruststellingen van overheden en tech-bedrijven dat 5G echt ‘volkomen veilig’ is. Maar krijgen we wel eerlijke, objectieve informatie en niet enkel de ‘wij van wc-eend’ conclusies van gesubsidieerde en/of zwaar door tech-giganten gesponsorde wetenschappelijke instellingen, die er om financiële- en carrière redenen enkel baat bij hebben dit soort nieuwe technologieën zo snel en geruisloos mogelijk te laten goedkeuren?

In plaats van de hele mensheid, te beginnen in het Westen, als één groot proefkonijn te gebruiken, lijkt ‘better safe than sorry’ een verstandiger uitgangspunt, zeker omdat de maatschappij ook prima zonder 5G kan functioneren en er geen enkele noodzaak voor is. De bewering dat 5G enkel commerciële belangen dient lijkt dan ook gerechtvaardigd.

Door te weigeren de techniek grondig door onafhankelijke wetenschappers te laten beoordelen draagt ook de Nederlandse overheid enkel bij aan het verder versterken van de –hetzij terechte, hetzij onterechte- grote ongerustheid die er bij mensen over is ontstaan.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Express Zeitung
(4) Journalistenwatch
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. Wat is zeoliet?
  Zeoliet is een mineraal dat behoort tot de groep van tectosilicaten. Er bestaan in totaal wel zo’n vijftig verschillende soorten zeolieten. Voorbeelden daarvan zijn clinoptiloliet, natroliet, mordeniet en gismondien. Er bestaan daarnaast ook kunstmatige zeolieten. De naam van de mineraalsoort is afkomstig van de Griekse woorden voor koken en steen. Dit komt omdat zeolieten veel water kunnen opnemen, dat bij verhitting gaat koken. Zeolieten – zowel natuurlijke als kunstmatige – kennen tal van toepassingen. Zo worden ze gebruikt in wasmiddelen, anti-klontermiddelen en middelen die een hoge mate van absorptie vereisen. Enkele van de zeolieten zijn ook geschikt om oraal in te nemen. Meestal wordt hiervoor clinoptiloliet gebruikt. Veel zeoliet wordt uit de grond gehaald in China, Zuid-Korea en Japan.

 2. Peppinck vertel vertel.
  Interesant dit thema,je maakt me nieuwsgierig.

 3. Wat helpt tegen 5G is zeoliet, want door alle nananiet deeljes die wij eten en inademen zitten we vol met deze gemilitariseerde delen. Als 5G wordt geactiveerd, dan gaan deze minuscule delen aangezeten stapelen en dan gaan ze “mooie” structuren maken in je lichaam. Nano deeltjes hebben zelfs al een GPS.
  Zeoliet voert deze deeltjes af.

 4. Waar de een al dronken is na een glaasje droge witte wijn kan een ander zonder uiterlijke opmerkelijkheden een hele fles leeg drinken. We staren onszelf blind op getalletjes maar een ding is zeker. Alle belastingen bij elkaar zijn geen bagatel en er moet ook zoveel vandaag de dag. Oh zeker de natuur zal daarop reageren en evolueren, maar langs dat pad raken mensen steeds vaker onverklaarbaar ziek, zwak of misselijk.

 5. Elke bestraling of ze nu van de televisie komt, van je gsm, van een scan of een radio het is volgens mij allemaal niet gezond, ook mensen die dagelijks elektrische leidingen leggen moeten om de zes maanden best hun bloed laten trekken . Dus hoe meer elektronica ook in auto’s en bussen is nooit gezond, veel met de computer werken ook niet , minderen is te enige optie.shalom

 6. Ondanks de opmerkingen van bezorgde nu 4G gebruikers
  voor het aankomende 5G net.
  Zijn het meestal opmerkingen van mensen die
  verslaaft zijn aan drugs * en andere*, en eindeloos kunnen
  praten en zeuren hoe slecht en dodelijk drugs* en andere* zijn.
  En de aantallen mensen ** wordt met de dag groter.
  Zo is het ook met het aankomende 5G net veel woorden
  veel gezeur en opmerkingen over de nadelen die dodelijk kunnen zijn.
  Toch wordt de groep gebruikers steeds groter.
  Conclusie: zoals een verwoestende aardbeving van 10 op de schaal van
  richter niet af de wenden is, zo is de verwoestende uitwerking van
  een 3G,4G en een 5G net enz. ook niet af te wenden.
  Domme mensheid.
  Arme generatie die misschien na ons nog
  In leven zijn.

 7. Er is aan zeven europese universiteiten in opdracht van de Europese Unie onderzoek gedaan en daar kwam onder meer uit tevoorschijn dat eenvoudige mobieltjes enkelvoudige en dubbele breuken veroorzaken in het DNA van proefdieren.

  De normstellende instellingen en commissies zoals de FCC in de USA worden overwegend bevolkt door ingenieurs, niet door biologen, medische onderzoekers danwel wetenschappers met kennis en ervaring met de biologische effecten van alle electromagnetische straling op mens, dier, planten en het gehele ecosysteem.

  Belangrijke gehanteerde norm voor de maximum blootstelling is gebaseerd op de mate waarin een vat water met het volume van een mensenhoofd binnen een bepaalde tijd wordt opgewarmd. Vervolgens wordt op dat resultaat een veiligheidsfactor losgelaten.
  Deze norm is om technische, biologische, medische en psychologische redenen volstrekt onjuist en dankzij een grote hoeveelheid research wetenschappelijk gezien allang verworpen.

  Een stalen frame van een high rise skyscraper in New York Manhattan kan met een zeer lage energie tot complete instorting worden gebracht mits in het stalen frame een frequentie wordt opgewekt met een klein apparaat dar precies in het eigen frequentiegebied van het stalen frame een frequentie opwekt. Dit is al meer dan een eeuw bekend in de techniek.
  Op dezelfde manier is ook gebleken dat specifieke bacterieen bij verschillende specifieke frequenties vernietigd worden.

  Het menselijk lichaam heeft een enorm complex systeem van electronische regulering bij hele lage potentialen. Er is weinig voorstellingsvermogen nodig om te begrijpen dat zelfs laagenergetische precies getargete straling van 5G gestuurd door automatische systemen grote schade kan aanrichten in een wel gedefinieerd locaal danwel regionaal gebied. Dit is allemaal allang volledig uitgetest en bekend.
  Onwetendheid bij sommige wetenschappers over wat geheime militaire research heeft weten te ontwikkelen zal dientengevolge leiden tot onjuiste geruststellende pseudo wetenschappelijke verhalen die naieve politici met intellectuele gemakzucht toestemming doen geven voor de 5G waanzin onder het motto dat het goed is voor de economie. Sommige politici gaan hierbij volstrekt voorbij aan het voorzorgprincipe en plegen daarmee een grote misdaad jegens alleen al de grondwettelijke plichten.

  Niemand is in staat onderzoek te doen naar het stapeleffect in stedelijke omgeving van alle electromagnetische stralingsbronnen. Meeste toelatingstests hebben betrekking op een enkelvoudige belasting van een object met een straling producerend toestel. In de realiteit worden wij omgeven door vele apparaten met hun zend en ontvangactiviteiten op continue basis 24/7/365.

  Militairen en politie gebruiken sterke electromagnetische met hoge energie intensiteit als wapen en als middel om menigten uit elkaar te jagen.

  Voor het veroorzaken van een falend hart bij 1 individu is slechts een laagenergetische electromagnetische serie pulsen voldoende mits deze pulsen met bijbehorende draaggolf maar uit de exact juiste frequentie profielen bestaan.

  Er is volop biologisch onderzoek naar de fysiologische, emotionele en psychologische effecten van electromagnetische straling op laag energetisch niveau.

  Alleen deze gegevens reeds maken aannemelijk dat er heel weinig energie nodig is, die nooit een mensenhoofd zal opwarmen, maar die precies getarget elke drager van een mobiele telefoon kan vinden om daarop vervolgens de 5G electromagnetische phased array straal te richten met het gewenste signalencomplex. De beweging van het individu zal niet kunnen leiden tot ontsnapping eraan, want de stralingsbundel wordt gelocked aan het target vergelijkbaar met de techniek waarmee een straaljagerpiloot het doel van een missile met een muisklik kan vastleggen.

  De 5G technologie is allang ook uitgetest in diverse urban warfare situatieS. De mobiele apparatuur maakt het mogelijk om als infanterie een driedimensionale voorstelling actueel op beeld te krijgen van het interieur van gebouwen en de enemy combattants die zich daarrin bevinden. Aangezien de burgers de vijand zijn van de overheden en de daarboven gestelde machten zal 5G in combinatie met het internet van de dingen de totale controle voor bijvoorbeeld de demonische machten van de Europese Unie en de Verenigde Naties technisch radicaal dichtbij worden gebracht.

  Wij kunnen 5G missen als een heftige kiespijn die nooit meer zal overgaan en waartegen geen enkele tandarts ook maar enige remedie tegen heeft.

  5G zal in toenemende mate de alles controlerende artificiele intelligentie globale computersystemen doen helpen ontplooien tot op een dusdanig punt dat alleen fysieke vernietiging de hele losgeslagen machinerie kan doen stoppen. De geciteerde generaal heeft dan ook het grootste gelijk aan zijn kant, tenzij de globaliseringstrend wordt doorbroken en we het bestuur weer op het niveau van naties, regios en localiteiten te brengen op basis van one human one vote, zodat we verlost worden van de representatieve manipulatie en dictatuur.

  De computers in autos en vliegtuigen maken vergaande remote control mogelijk. Wij zien in toenemende mate auto en vliegtuigcrashes die van buitenaf door bepaalde machten zijn veroorzaakt door remote control. Op het moment dat 5G zal zijn ingevoerd dan zal de mens in toenemende mate in zijn gedrag, emoties en fysieke gesteldheid tot en met poging tot automutilatie en zelfmoord kunnen worden aangestuurd en zelfs gedwongen. De mens zal onderdeel als GENUMMERD DING worden van het internet van de dingen. Dit alles afgedekt door de rule of law die door onze bewust voor onwetendheid kiezende volksvertegenwoordigers – uitzonderiingen zullen in de minderheid zijn bij het stemmen – tot in het krankzinnige zal worden opgevoerd qua totale controle uitsluitend in het belang van de globale corporatieve netwerken en hun superrijke en machtige eigenaren.

 8. @Oma 12:27 am
  Dit is ferme taal.
  Misschien wordt het tijd om een vrouwenleger te creëren.

 9. Ik denk dat het stilaan tijd wordt om wat EMP pulsen los te laten op deze knettergekke wereld, dan is het meteen en voorgoed ‘game over’…tijd om weer méns te worden.

 10. NB:
  Als de afstand tussen de antennemast en een individueel G5 toestel 2 keer groter wordt, is er langs beide kanten 4 keer groter zendvermogen nodig om mekaar te bereiken.
  Als de afstand 4 keer groter wordt, is er 16 keer meer zendvermogen nodig.
  En als de afstand 8 keer groter wordt, is er zelfs 64 keer zendvermogen nodig, enz.
  Dus hoe paradoxaal het misschien ook lijkt: meer antennemasten, hoe beter.

 11. Hoe meer zendmasten, hoe beter.
  Immers hoe dichterbij een zendmast staat, hoe minder vermogen een individueel G5 toestel dat iemand bij zich draagt moet uitstralen om deze zendmast te kunnen bereiken en hoe minder vermogen die zendmast moet uitstralen om de individuele G5 toestellen te kunnen bereiken.

 12. Leuk artikel, maar er staan wel een paar flinke fouten in. 5G betreft electromagnetische straling en zeer zeker géén ioniserende straling. Bij ioniserende straling moet je denken aan Röntgen, Alfa, Beta en Gammastraling. Alleen Röntgen en Gamma behoren tot het electromagnetische spectrum. De andere twee zijn deeltjes.
  Röntgen heeft een langere golflengte dan Gamma, maar is niettemin zeer kort: de zachte Röntgenstraling heeft een golflengte tussen de 10 en 100nm (nanometer). De hoogste 5G-frequenties (100GHz band) zit dus op een golflente van 3mm (millimeter). Bij lange na niet kort genoeg om een ioniserend effect te hebben.
  Zal best ongezond zijn, maar dat terzijde. De meeste 5G-frquenties zullen 30 tot 95GHz zijn. Nog altijd golflengtes in het millimeter bereik. (10 tot 3mm).

  Een kenmerk van electromagnetische straling is dat naarmate de frequentie hoger wordt (en de golflengte dus korter), het zich steeds meer als licht begint te gedragen. Het doordringend vermogen neemt snel af. Next-Gen WiFi gaat naar de 60GHz en dan is een zichtlijn nodig: komt niet door een muur heen met het vermogen dat consumentenrouters mogen hebben. Er zullen dan dus meerdere repeaters in huis nodig zijn.
  Ook niet gezond, maar zeker niet ioniserend.

  Voor 5G geldt dat er om de circa 250 meter een antenne moet staan. Ik weet niet hoe ruim U behuisd bent, maar de meeste huizen die ik ken zijn geen 20 tot 25 meter breed. De claim dat er om de 10 à 12 huizen een antenne moet komen is zacht gezegd, zwaar overdreven.

  Een ander punt dat niet helemaal klopt, is het IoT-verhaal. Veel IoT-devices (de meeste, eigenlijk), zijn kleine, energiezuinige apparaten. Communicatie op 5G vereist hoog vermogen, vanwege het lage doordringende vermogen van hoge frequenties. Voor IoT toepassingen hebben we het LoRa netwerk. LoRa staat voor Long Range (2.5 tot 10km) en werkt op frequenties onder de 1GHz (868MHz in Nederland).
  Voor de meeste IoT toepassingen zijn de 5G banden dus totaal ongeschikt.

  Enfin: sorry voor de long read, maar ik moest het even kwijt. Al was het maar omdat je kunt wachten op kritiek van alles & iedereen die munitie zoeken om de alternatieve media onderuit te schoppen.

  Groeten & feli met de nieuwe website!
  McPhart (Netwerkspecialist in het dagelijks leven)

 13. Ik las ergens dat er een hele groep spreeuwen uit de lucht viel – heb ik dat soms hier gelezen !!!

 14. Als je alles van de laatste jaren bijelkaar gooit
  lijkt het met de mensheid niet goed te gaan.
  Het ergste is dat regeringen en overheden
  gewoon blijven liegen.

 15. Zelf heb ik geen smartphone, enkel een simpel mobieltje, en mijn navigatie in de auto heb ik uitgeschakeld. Mag natuurlijk van de overheid niet, heb het wel gedaan.
  Heb geen laptop, moet wel vertellen, mijn tablet doet het niet meer, dussssss.
  Met 5G worden we kapot gemaakt, maar ook de bedenkers.

 16. Met 5G WiFi wordt meestal bedoeld 5 gigahertz WiFi. Dit is echt iets anders dan 5G. Ik neem aan dat de 150x meer straling niet geldt voor 5 gigahertz WiFi routers.

Comments are closed.