Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten

—————————————————————————————————————————————

Nederland stelt aantal besmettingen bij van 24 naar 23 – Italië: in één dag bijna 500 gevallen erbij, totaal nu ruim 2500, met 79 doden – Amerika wil eind deze week 1 miljoen mensen hebben getest

—————————————————————————————————————————————

Terwijl de Nederlandse overheid, mainstream media en medische wereld blijven volhouden dat het coronavirus gewoon een soort griep is, wijzen steeds meer wetenschappelijke onderzoeken uit dat de Aziatische benaming SARS-CoV-2 de juiste is. De misleidende, mogelijk zelfs misdadige voorstelling dat corona te vergelijken is met een griep kan ingrijpende gevolgen hebben, zeker nu uit een geverifieerde studie, gepubliceerd in het Journal of Medical Virology, blijkt dat het virus naast een ‘zeer dodelijke’ longontsteking bij sommige patiënten ook de hersenen aantast en neurologische aandoeningen veroorzaakt.

‘Dit virus heeft in hoge mate dezelfde homologische sequentie als SARS-CoV (SARS-1),’ constateren de Aziatische wetenschappers. ‘Het veroorzaakt acute, zeer dodelijk longontsteking (Covid-19) met klinische symptomen die overeenkomen met die van SARS-CoV en MERS-CoV. Het meest karakteristieke symptoom van Covid-19 patiënten zijn ademhalingsproblemen. De meeste patiënten die op de IC worden opgenomen kunnen niet spontaan ademhalen.’

Coronavirus kan ook centrale zenuwstelsel binnendringen

‘Daarnaast vertonen sommige Covid-19 patiënten ook neurologische signalen zoals hoofdpijn, misselijkheid en braken. Het bewijs neemt toe dat de coronavirussen niet altijd beperkt blijven tot het ademhalingsgebied, en dat ze ook het centrale zenuwstelsel kunnen binnendringen, en zo neurologische ziekten kunnen veroorzaken.’

‘In de hersenen van zowel patiënten als proefdieren is de SARS-CoV infectie waargenomen. De hersenstam bleek zwaar geïnfecteerd. Verder is aangetoond dat sommige coronavirussen in staat zijn om zich via een met synapsen verbonden route.. naar de longen en lagere luchtwegen te verspreiden.’

‘Gezien de hoge overeenkomst tussen SARS-CoV en SARS-CoV-2 is het zeer waarschijnlijk dat de potentiële invasie van SARS-CoV-2 deels verantwoordelijk is voor het acute ademhalingsfalen van Covid-19 patiënten. Bewustwording hiervan zal een belangrijke leidraad zijn voor de preventie en behandeling van het door SARS-CoV-2 veroorzaakte ademhalingsfalen.’ (1)

Geen 24, maar 23 besmettingen in Nederland; Italië blijft exploderen

Het aantal besmettingen in Nederland is vandaag van 24 naar 23 bijgesteld nadat bleek dat een kind van 5 in Diemen toch geen corona (/ SARS-2) had. Behalve dat mondkapjes en handschoenen al weken vrijwel uitverkocht of vreselijk duur zijn, en inmiddels ook veel soorten zeep niet meer verkrijgbaar zijn, is er van een paniekerige stormloop op de supermarkten in Nederland gelukkig nog weinig te merken.

In de belangrijkste getroffen landen loopt het aantal besmettingen verder op. Zuid Korea staat nu op ruim 5000 (34 doden), Italië op 2502 (bijna 500 erbij in één dag; totaal 79 doden), Iran op meer dan 2000 (inclusief 23 leden van het Iraanse parlement), Frankrijk (206) en de VS op 103 in 15 staten, al hebben al diverse wetenschappers gewaarschuwd dat het werkelijke aantal Amerikanen dat besmet is vermoedelijk al in de enige duizenden loopt.

Volgens epidemioloog dr. Trevor Bedford, werkzaam aan de Universiteit van de staat Washington, waart het virus daar al 6 weken ongecontroleerd rond (2). De Amerikaanse FDA wil eind deze week daarom 1 miljoen mensen hebben getest.

In Iran, waar het aantal patiënten in één dag met 835 toenam, zijn al 77 mensen overleden, wat wijst op een sterftepercentage van ongeveer 5%. Wereldwijd zijn nu meer dan 91.000 mensen besmet met corona/SARS-2.

 


Xander

(1) Journal of Medical Virology (Online Library. wiley.com)
(2) Natural News

Zie ook o.a.:

02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden
24-02: Corona paniek slaat toe: Stormloop op supermarkten en winkels in Noord Italië
23-02: Onrust in Israël nu 18 Zuid Koreaanse christelijke toeristen besmet blijken met corona
23-02: Roemenië eerste Europese land dat reizigers uit Italië in quarantaine plaatst
22-02: Wetenschappelijk team in Wuhan: 61,5% ernstig zieke corona patiënten sterft
21-02: Totale paniek in Zuid Koreaanse miljoenenstad om corona uitbraak in kerk

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. Bedankt voor dit verhelderend stuk.
  Is dit nu zo moeilijk klote mainstream-media?

 2. @ BertRoermond: 5:02 AM. Ik sta volledig achter uw reactie. Er stinkt iets behoorlijk…De gevestigde politieke elite en media vertrouw ik voor geen cent.

 3. Het valt op dat met name in Iran het corona virus snel terrein wint. En het is allemaal in de “heilige” stad Qom begonnen. In feite is het de heiligste stad in Iran, en er staat een moskee, waar er sprake is van een vreemd gebruik. Er zijn een aantal sloten op bepaalde deuren die naar een heilige ruimte leiden. Die sloten moet men likken, want dat zou, volgens de overleveringen, zegeningen van allah brengen!
  Tja, er hoeft maar één besmet persoon aan die sloten gelikt te hebben, en dan gaat het verder vanzelf!

 4. @Sultan: veel te kort door de bocht naar mijn mening..
  Waken over onze voedselveiligheid is de verantwoordelijkheid van de overheid, verplichte regeltjes in overvloed met een leger aan inspectie ambtenaren, betaald door de belastingbetaler/consument, die falen in het controleren op voedselveiligheid terwijl producenten frauduleus winsten kunnen maken door met ons voedsel te knoeien.
  Gezond en voedzaam voedsel bestaat niet meer, dat moest wijken voor hebzucht en winst, tenzij je een eigen moestuin hebt en dan nog…
  De schuld bij de mensen en jezelf leggen voor het meewerken aan de corona hype van de nwo, door overheden met volksverlakkerij, draagt niet bij tot raad geven om te overleven door een gezonde levensstijl.
  Overigens, wat betreft het voedsel: mensen werden verslaafd gemaakt aan suiker, overal werd suiker toegevoegd (zelfs aan hám!) waardoor de mensen innerlijk verzuurd geraakten.
  Paracelsus wist reeds wat zulke verzuring teweeg bracht: allerlei en talloze ziekten door grotere vatbaarheid voor bacteriën/virussen door…..verminderde weerstand door de verstoring van PH-balans, afzetting en kristallisatie op gewrichten, jicht, reuma, verstoring spijsverteringsstelsel enz…
  Regelmatig, door alkalisch water te drinken, kan deze onbalans hersteld worden waardoor miraculeus ook de klachten/symptomen oplossen en zelfs ziekten genezen…én heel goedkoop en eenvoudig:
  Het sap van een citroen mengen met een lepeltje natriumbicarbonaat, laten schuimen en dan een liter water bijvoegen (wel dezelfde dag gebruiken want zonder bewaarmiddelen is het maar beperkt houdbaar) – je kan natuurlijk ook nog online en duur deze eenvoudige oplossing kopen want enkele bedriegers hebben ook weer deze kip met gouden eieren ontdekt.
  Bovendien reinigt en herstelt alkalisch water de darmflora..zoals we weten is de prachtig, ingewikkelde machine dat het lichaam is, onderling volledig verbonden…als je maag niet goed werkt dan kun je ook gaan hoesten enz..
  Ik gebruik al jaren regelmatig een kuur om de verzuring door al die toegevoegde suikers te neutraliseren en dat werkt.
  Tegen griep gebruik ik het middel oscillococcinum..ik heb meer dan 10 jaar geen griep of griepverschijnselen meer gehad…dit zijn enkele raadgevingen die oma kan geven om mensen wat gerust te stellen en zich te wapenen tegen deze schandelijk georkestreerde angstpsychose voor politieke doeleinden.

 5. Lichaamstemperatuur is wel iets anders dan temperatuur vanuit de natuur. Want dan zou je bij een temperatuur
  van 37 graden plus of min daar geen last van hebben. En ik denk dat vochtige lucht ook meer ziekte kiemen
  veroorzaakt dan droge lucht. Maar zonder vocht kan er niets groeien, is er meer stof en brand alles beter
  Zo werkt het klimaat

 6. De heer/mevrouw DG wil het virus graag kwijt.
  Geldt dat ook voor dhr B.G.? (een internationaal bekende, selectieve misantroop)
  Waarschijnlijk niet, als mede-patenthouder ervan, samen met mevr. M.G. en consorten.

 7. Tsja media en overheid, media liegt en bedriegt overheid idem en strooit maar geld weg maar wel naar de verkeerde instanties. ook de ECB banken wereldwijd met de overheden samen, wat zij boekhoudkundig allemaal in elkaar spitten druist naar mijn inziens op wereldwijde fraude met gratis geld uit het niets en daar ook winst op maken blij dat ik geen econoom ben. 1 het zijn kartel vormen. 2 beschikken over voorkennis. En nu weer terug te komen op het virus ook de rijke der aarde gaan dierbare verliezen en ook hun rijkdom zal slinken wat mij ook opvalt hoe de mensen vooral in Nederland die hiermee omgaan maar dat heeft ook te maken met hun moraal. Het grootste gevaar nu is, stel je voor als het virus zich gaat muteren en is allen maar op het hart gericht dan denk ik aan de bijbel.

 8. Bij de Aldi zijn nog volop desinfecterende doekjes te koop,deze week zelfs in dubbelverpakking in de reclame.

 9. Het virologisch artikel laat zien dat de neurologische aantasting als gevolg van dit nieuwe SARS nCoV gecombineerde virus bestaat uit aantasting van dat deel v t zenuwstelsel dat de aansturing vd in en uitademhalngsspieren verzorgt.in het abstract staat ook een route via zenuwcellen beschreven die t virus dit ademhalingszenuwcentrum doet bereiken.
  Dit komt overeen met de eerste tamelijk dramatische beelden van getroffenen in China. Niet meer kunnen ademhalen omdat je als het ware verlamming krijgt in je ademhalingsspieren betekent een vorm van verstikkingsdood. Als dit vooruitzicht geldt voor iedere met dit nieuwe virus geinfecteerde dan ziet deze epidemie er angstaanjagend uit. De fatality rates geven hier nog geen aanleiding toe om van een gevaarlijk virus voor de totale bevolking te spreken. Ook zijn er aanwijzingen dat dit virus juist bij aziatische mensen goede ingangen in de receptoren op de tongcellen heeft maw aziatische mensen een afwijkend grote gevoeligheid bezitten. Interessant blijft de vraag waarom deze fatale afloop slechts bij een klein percentage zich voordoet en het goede nieuws blijft dat de overgrote meerderheid herstelt maar daar mag het nieuws natuurlijk niet over gaan. Er moet volop paniek angst en verlangen naar injecties van big farma worden opgewekt.

 10. Dit zou dus de echte ‘zombie apocalyps’ kunnen worden.
  Voor de vele burgers, die nu al hersendood zijn als gevolg van mainstream media brainwash, zal dit virus wellicht niet zo veel verschil meer maken.

 11. Corona: complotdenkers in het Midden-Oosten draaien overuren

  In Midden-Oosterse landen is het coronavirus voer voor complotdenkers, schrijft arabist Leo Kwarten. Vooral Amerika en Israël worden er veelvuldig van beschuldigd achter de pandemie te zitten, ook door academici. Geestelijken ( Mullahs ) zien het virus als een straf voor China wegens de onderdrukking van de Oeigoeren.

  lees meer in de bibliotheek of koop een los nummer van Elsevier Weekblad:

  https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2020/03/corona-complotdenkers-in-het-midden-oosten-draaien-overuren-741214/

 12. Media-aanval op vitamine C-behandeling bij COVID-19 Coronavirus
  Vitamine C is een bewezen, sterk antiviraal middel
  Door: Andrew W. Saul, hoofdredacteur Orthomolecular Medicine News Service (OMNS), 1 maart 2020
  Vertaling u aangeboden door:
  ORTHOmagazine (tijdschrift voor professionals)
  en
  Fit met Voeding (publiekstijdschrift

  Uw artikel niet gepubliceerd in verband met auteursrechten en schadeclaims. Indien mogelijk plaats de link van het artikel. Mod.

 13. @ White Lion, beste …. we moeten nuchter blijven en niet meedoen aan deze hype …. . Heel vaak, wellicht te vaak, is ons vervoermiddel, de auto, belangrijker dan onze gezondheid. Om de zoveel tijd naar de garage voor een onderhoudsbeurt, een ‘body-chec voor de trots van de familie…. Hoe anders is het met onze gezondheid. Het is in hoge mate verwonderlijk dat de consument zich voedt met twijfelachtige producten en daarbij gebruik maakt van misschien wel het meest gebruikte keuken hulpmiddel : de combi-magnetron. Niet omdat het moet, maar omdat het kan…. . Zelf gebruik ik deze microwave nooit omdat het niet strookt met mijn opvatting over het verhitten van etenswaren (en communicatie middelen) . Je bent een rund wanneer je met je gezondheid stunt : immers je eigen milieu bepaald in grote mate je eigen weerstand. In de meeste gevallen geeft ons lichaam zelf aan wat het nodig heeft, dat is per individu verschillend. Maar pas op : het onderscheid maakt de mens !
  Knoflook met rode wijn : https://www.die-gesunde-wahrheit.de/2017/12/01/krankheiten/. 👍
  Microwave : https://altermedzentrun.com/, schneller-streben-mit-der- mikrowelle/. 👎
  Reclame waanzin. https://uncut-news.ch/2019/12/06/shampoos/-giftcocktail-schadet-ihrer-gesundheit/. 👎
  Penicilline, uit eigen keuken. ( https://) zentrum-der-gesundheid.de Natuerliches antibioticum – selbs hergestellt 👍
  Etc. Etc. Ziende blind en horend doof …. wellicht voor velen van toepassing .
  Synthetische gezondheid’s producten zijn op korte of langere termijn gif voor het hele milieu ; heeft weinig of niets toe te voegen aan de algemene gezondheid. Het heeft maar één doel : geldklopperij = winst voor ‘het bedrijf”.
  Men heeft het allemaal zelf in de hand, goedkoop is duurkoop, waarbij iedereen het slachtoffer is : het dier, de producent en de consument, waarbij de detaillist de lachende ‘derde’ is.
  ( uw auto is klaar, moeten we hem brengen of haalt u hem op …. u kunt met een gerust hart de weg weer op. )

 14. ik kom net weer thuis, lange trip door duitsland gemaakt, en nu pas tegen de morgen weer thuisgekomen. onderweg opzij moeten gaan, verschillende malen door ambulances met lichten, inde ambulances personeel met hazmat-pakken. net nog even het nieuws over de selfkant opgezocht: meer dan 90 patienten nu, de gezondheidszorg in kreis heinsberg ( aan de grens met roermond ) is zo’n beetje totaal ingestort, en dat is een grimmige voorbode voor de komende twee weken hier in Limburg…wat een fuck-ups hier in de benelux en duitsland, al twee maanden weten ze dat het virus er aan komt en ze beginnen dus pas met voorraden te checken als de eerste patienten binnen komen, als dit uit de hand gaat lopen dan zijn onze regeringen en rivm echt verantwoordelijk voor vele extra onnodige doden, die gewoon niet hadden hoeven te vallen indien men zich gewoon had voorbereid. ze kunnen zich echt niet verschuilen achter het feit dat dit als een verrassing is gekomen : al twee hele maanden wisten ze dat het er aan kwam….volgend jaar verkiezingen ? ik denk dat de gevestigde partijen een groot probleem gaan krijgen straks..ik begin in elk geval met de dag woedender te worden!!

 15. @White Lion:
  “We moeten nuchter blijven en niet meedoen aan die hype…….. aan de griep kun je ook dood gaan en die komt elk jaar weer terug, vaak zelfs meerdere keren per jaar. Gewoon zo gezond mogelijk leven, voldoende vitaminen, gevarieerd eten en bewegen…. Zorgen dat je weerstand optimaal is en blijft, dan heb je de meeste kans om gezond te blijven.”

  Precies!!! Laat je geen angst aanjagen want dat is nergens voor nodig..we moeten wél waakzaam blijven en nauwkeurig volgen voor wat de huichelende politici weer voor bedrieglijke maatregelen gaan verzinnen ten nadele van de bevolking!

 16. @Nieuw Begin schreef:
  04/03/2020
  “Adviseur van ayatollah Khamenei is aan het virus overleden
  IAE haalt keihard uit naar Iran; regime geveld door corona”

  Inch’ allah, toch? Misschien hebben ze niet genoeg gebeden of moeten ze harder hun best doen om goede moslims te zijn? Boontje komt altijd om zn loontje.

 17. Dg schreef:
  03/03/2020 om 8:40 pm

  Zelfquaranteine tot de zomer of warm weer is dan de beste optie. Diegenen die geen 4 maanden voedsel opgeslagen hebben zijn de klos.

  Ik heb ook gedroogde horehound van de tuin, dat werkt veel beter (voor 4 uur) dan medicijnen tegen de hoest en keelpijn. Het is wel erg bitter en moeilijk te pruimen. Maar voor wat, hoort wat.
  En zo komt global warming toch nog goed uit.

 18. Adviseur van ayatollah Khamenei is aan het virus overleden
  IAE haalt keihard uit naar Iran; regime geveld door corona

  TEHERAN – Het Internationaal Atoomenergie Agentschap (IAE) haalt in een rapport keihard uit naar Iran, dat inspecteurs de toegang weigert tot drie verdachte locaties en bovendien al vijf keer de toegestane voorraad verrijkt uranium heeft. Het is een nieuwe klap voor het regime dat inmiddels letterlijk ziek is: tal van hoge functionarissen en parlementariërs zijn geveld door het coronavirus.

  lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1683261931/iae-haalt-keihard-uit-naar-iran-regime-geveld-door-corona

  (Dit is een premie artikel wat u toch kunt lezen als u de cache van uw browser leegt )

 19. Corona: Rutte stelt verkeerde prioriteit

  Nederland kent 2,3 miljoen mensen die ouder zijn dan 70 jaar. Dat heet vergrijzing, wat een nare term is voor de zegen die ouder worden is. Dat ouder worden gaat niet zonder slag of stoot. Dat blijkt uit de grootste post in de zorgbegroting: die gaat niet naar ouderen, maar naar de geestelijke bijstand van de bevolking in het algemeen.

  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/110602565/corona-rutte-stelt-verkeerde-prioriteit
  ( dit is een premie artikel in de Telegraaf wat u kunt lezen door de cache van uw browser te legen ( bijvoorbeeld het laatste uur)

 20. @Dg
  “Deze keer is het Wuhan virus niet hittebestendig en wordt gedood bij een temperatuur van 26-27 graden. Drink daarom meer warm water.”

  Lijkt me een broodje aap verhaal gezien dat een lichaam in normale toestand temperatuur heeft van plmn 36 graden. Hoe kan het virus dan overleven in je lichaam wanneer het bij 27 graden al dood gaat??

  We moeten nuchter blijven en niet meedoen aan die hype…….. aan de griep kun je ook dood gaan en die komt elk jaar weer terug, vaak zelfs meerdere keren per jaar. Gewoon zo gezond mogelijk leven, voldoende vitaminen, gevarieerd eten en bewegen…. Zorgen dat je weerstand optimaal is en blijft, dan heb je de meeste kans om gezond te blijven.

  Shalom

 21. Vraag aan DG:

  onze lichaamstemperatuur is ca 37 graden:
  als medische leken stellen we dan de vraag: hoe komt het dat dit virus niet meteen het loodje legt
  bij die temperatuur? (ruim boven 27 gr…..)

 22. A.s. donderdag komt het antwoord op de vraag die onlangs werd gesteld aan een bekende/arts omtrent
  evt. nut van hyperthermie als behandeling voor het gefabriceerde c-virus.

  Dit n.a.v. een eerdere reactie waarin de tip warm water te drinken.
  Hartelijk dank voor deze tip: We sturen die door!

 23. Dg schreef:
  03/03/2020 om 8:40 pm
  Deze keer is het Wuhan virus niet hittebestendig en wordt gedood bij een temperatuur van 26-27 graden.
  Toen Trump dit beweerde werd hij hier in Nederland uit gelachen

 24. Het feit dat China binnen een week 2 grote ziekenhuizen ging bouwen ( die bij regen lekten als een mandje) geeft aan dat dit niet om een “ gewoon “ virus gaat maar een zeer virulent virus wat grote schade kan aan richten.
  Ze wisten heel goed waar ze mee bezig waren.
  Dat dit uiterst gevaarlijk was en ze wilden het koste wat kost “ onder de pet houden”

  Bovendien gaf China al heel snel de samenstelling van het virus aan , wat wil zeggen dat ze precies wisten dat er met dit virus geknoeid was en hoe er mee geknoeid was en dat deze “ knoeierij” zeer gevaarlijk was/is.
  Nu komt openbaar dat het ook hersenletsel kan geven.
  Schandalig van die Chinezen.!

  Nu de wereld het geïmporteerde probleem heeft met dit smerige virus komt de aandacht voor het virus in het oorspronkelijke land China wat op de achtergrond.
  Dit is jammer, omdat het ronduit misdadig was van China om dit virus “ te maken” en er onzorgvuldig mee om te gaan.

  We zien nu ook in dit artikel beschreven. dat de cijfers die China ons doorgaf NIET klopten.
  Het sterfte cijfer in zowel Italië als Iran liggen stukken hoger.
  Dit bewijst maar weer eens de onbetrouwbaarheid van de Chinezen.

  Wat nu gebeurt in China zal de epidemie in het land nog verder uitbreiden en mogelijk langduriger doen worden.
  Mensen moeten nu weer “ verplicht” aan het werk, zij slapen op onhygiënische slaap zalen in of bij de fabrieken.
  Dit wordt een broeinest van een nieuwe epidemie, waar we nooit geen cijfers van zullen zien.
  Sterker nog de Chinezen liegen de cijfers omlaag in opdracht van de communistische partij.
  Een mensen leven telt daar niet.

  De economie is nu belangrijker dan de mensen.
  En dit fenomeen lijkt wereld wijd.
  6000 miljard verdampt op de beurzen lijkt erger dat straks X aantal doden.
  Waarom is de wereld niet kwaad/ woedend op China!!
  Dat zal het enige zijn wat ze begrijpen.

 25. De oom en neefje van mijn klasgenoot, afgestudeerd met een masterdiploma, en werken in het Shenzhen ziekenhuis. Hij wordt overgeplaatst om Wuhan longontsteking virus te bestuderen. Hij belde me net en zei dat ik het mijn vrienden moest vertellen: Als je een loopneus en sputum hebt als je verkouden bent, kun je geen nieuw type coronavirus longontsteking zijn, want coronavirus longontsteking is een droge hoest zonder loopneus. Dit is de eenvoudigste manier om je te identificeren. Vertel je vrienden alsjeblieft dat als je meer weet over medische kennis, je meer bewust bent van identificatie en preventie. Dean referentie
  Repost
  Deze keer is het Wuhan virus niet hittebestendig en wordt gedood bij een temperatuur van 26-27 graden. Drink daarom meer warm water. Je kunt je vrienden en familieleden vertellen dat ze meer warm water moeten drinken om het te voorkomen. Ga onder de zon. Het is de laatste tijd koud en warm water drinken is ook erg comfortabel. Het is geen remedie en is goed voor het lichaam. Warm water drinken is effectief voor alle virussen. Probeer geen ijs te drinken, weet je nog!

  Advies van de dokter over coronavirus:

  1. Het is vrij groot in grootte (cel is ongeveer 400-500 nm diameter), dus elk normaal masker (niet alleen de N95) moet het eruit kunnen filteren. Echter, wanneer iemand die besmet is niest voor je neus, duurt het een geweldige 3 meter (ongeveer 10 meter) voordat het op de grond valt en niet meer in de lucht is.

  2. Wanneer het virus op metalen oppervlak zakt, zal het minstens 12 uur leven. Dus onthoud als je in contact komt met een metalen oppervlak, was je handen grondig met zeep.

  3. Het virus kan 6-12 uur actief blijven op stof. Normaal wasmiddel zou het virus moeten doden. Voor winterkleding die geen dagelijkse wassen nodig heeft, kun je het onder de zon zetten om het virus te doden.

  Over de symptomen van de longontsteking veroorzaakt door Coronavirus:

  1. Het zal eerst de keel infecteren, dus de keel zal het droge keelgevoel hebben dat 3 tot 4 dagen zal duren

  2. Dan zal het virus zich mengen in de neusvloeistof en druppelt in de luchtpijp en komt de longen binnen, waardoor longontsteking veroorzaakt. Dit proces duurt 5 tot 6 dagen.

  3. Bij longontsteking komt hoge koorts en ademhalingsproblemen. De neuscongestie is niet zoals de normale soort. Je zult het gevoel hebben dat je verdrinkt in water. Het is belangrijk om onmiddellijk medische hulp te zoeken als je je zo voelt.

  Over preventie:

  1. De meest voorkomende manier om geïnfecteerd te raken is door dingen in het openbaar aan te raken, dus je moet je handen vaak wassen. Het virus kan maar 5-10 minuten op je handen leven, maar er kan veel gebeuren in die 5-10 minuten (je kunt je ogen wrijven of onbewust je neus plukken).

  2. Naast het wassen van je handen, kun je gorgelen met Betadine Sore Throat Gargle om de bacteriën te eliminimaliseren terwijl ze nog in je keel zitten (voordat je longen druppelen).

  Mensen, wees extra voorzichtig en drink veel water.
  doorgestuurd als ontvangen

 26. Dat is goed nieuws want als het hersenen aantast dan kan dat alleen ten goede zijn

 27. Laten we wel zijn alle overheidsinstanties zijn onder Rutte is naar de knoppen en puilen uit door wangedrag, misbruik, onkunde en corruptie. Dit geef mij weinig vertrouwen in het bestrijden van dit virus.

 28. Omdat dit een laboratoriumvirus is is het de moeite waard om de schuldige te vinden.
  Op volkomen natuurlijke dingen kun je geen patent/octrooi aanvragen. Dus wie is de eigenaar?
  Het is dus gemaakt om de mensheid te reduceren.
  Het is de grootste misdaad die de mens ooit heeft bedreven.
  En onze geliefde premier Mark Rutten maakt zich ernstig zorgen en doet, zoals gewoonlijk, niets

 29. Wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat de Aziatische benaming SARS-CoV-2 de juiste is?

  Een ding weet ik zeker: Het Coronavirus heeft niet het eerste en zeker niet het laatste woord.

  Planeet aarde overleefde al zoveel rampen als de Pest in de Middeleeuwen, De Griep Pandemie van 1918 met wel honderd miljoen slachtoffers volgens wetenschapsjournalisten. De Aids Pandemie van de Tachtiger jaren met vele miljoenen slachtoffers.

  De vele oorlogen, vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, overstromingen, luchtvervuiling, grond en water vervuiling, oceanen vol met plastic, oerwouden die wereldwijd gekapt worden, ouderen die uit bejaarden/verzorgingshuizen gedumpt worden, kinderen die zonder ontbijt op school komen, voedselbanken voor armen. Vluchtelingenstromen, De huidige wereldleiders hebben straks allemaal het nakijken!!!

 30. Even nuchter blijven, ook de gewone griep kan hoofdpijn, misselijkheid en braken veroorzaken. En verder is het een kwestie van goede hygiënemaatregelen nemen.

  Hier nog wat voor de angsthazen onder ons, op https://dirkvangenderen.nl/2020/02/28/wees-niet-bevreesd-2/ “Angst voor het coronavirus? Wees niet bevreesd!”. Laten wij a.u.b. ons niet de kop gek maken door dit virus!

 31. Goed om te weten

  Zojuist gekregen van een vriendin

  📛📛📛
  De oom en neefje van mijn klasgenoot, afgestudeerd met een masterdiploma, en werken in het Shenzhen ziekenhuis. Hij wordt overgeplaatst om Wuhan longontsteking virus te bestuderen. Hij belde me net en zei dat ik het mijn vrienden moest vertellen: Als je een loopneus en sputum hebt als je verkouden bent, kun je geen nieuw type coronavirus longontsteking zijn, want coronavirus longontsteking is een droge hoest zonder loopneus. Dit is de eenvoudigste manier om je te identificeren. Vertel je vrienden alsjeblieft dat als je meer weet over medische kennis, je meer bewust bent van identificatie en preventie. Dean referentie
  Repost
  Deze keer is het Wuhan virus niet hittebestendig en wordt gedood bij een temperatuur van 26-27 graden. Drink daarom meer warm water. Je kunt je vrienden en familieleden vertellen dat ze meer warm water moeten drinken om het te voorkomen. Ga onder de zon. Het is de laatste tijd koud en warm water drinken is ook erg comfortabel. Het is geen remedie en is goed voor het lichaam. Warm water drinken is effectief voor alle virussen. Probeer geen ijs te drinken, weet je nog!

  Advies van de dokter over coronavirus:

  1. Het is vrij groot in grootte (cel is ongeveer 400-500 nm diameter), dus elk normaal masker (niet alleen de N95) moet het eruit kunnen filteren. Echter, wanneer iemand die besmet is niest voor je neus, duurt het een geweldige 3 meter (ongeveer 10 meter) voordat het op de grond valt en niet meer in de lucht is.

  2. Wanneer het virus op metalen oppervlak zakt, zal het minstens 12 uur leven. Dus onthoud als je in contact komt met een metalen oppervlak, was je handen grondig met zeep.

  3. Het virus kan 6-12 uur actief blijven op stof. Normaal wasmiddel zou het virus moeten doden. Voor winterkleding die geen dagelijkse wassen nodig heeft, kun je het onder de zon zetten om het virus te doden.

  Over de symptomen van de longontsteking veroorzaakt door Coronavirus:

  1. Het zal eerst de keel infecteren, dus de keel zal het droge keelgevoel hebben dat 3 tot 4 dagen zal duren

  2. Dan zal het virus zich mengen in de neusvloeistof en druppelt in de luchtpijp en komt de longen binnen, waardoor longontsteking veroorzaakt. Dit proces duurt 5 tot 6 dagen.

  3. Bij longontsteking komt hoge koorts en ademhalingsproblemen. De neuscongestie is niet zoals de normale soort. Je zult het gevoel hebben dat je verdrinkt in water. Het is belangrijk om onmiddellijk medische hulp te zoeken als je je zo voelt.

  Over preventie:

  1. De meest voorkomende manier om geïnfecteerd te raken is door dingen in het openbaar aan te raken, dus je moet je handen vaak wassen. Het virus kan maar 5-10 minuten op je handen leven, maar er kan veel gebeuren in die 5-10 minuten (je kunt je ogen wrijven of onbewust je neus plukken).

  2. Naast het wassen van je handen, kun je gorgelen met Betadine Sore Throat Gargle om de bacteriën te eliminimaliseren terwijl ze nog in je keel zitten (voordat je longen druppelen).

  Mensen, wees extra voorzichtig en drink veel water.
  doorgestuurd als ontvangen

 32. Lijkt me dat het Virus al langer in onze Politiek heerst, Tast de hersenen aan.

 33. Desinfecterende zeep bijna niet te krijgen? Alternatief, water vermengd met chloor. Chloor doodt bacteriën en virussen.

Comments are closed.