Wetenschappelijk team in Wuhan: 61,5% ernstig zieke corona patiënten sterft

Met deze flyers (vertaling in artikel) waarschuwt de Thaise overheid de bevolking voor een uitbraak van het corona virus. (Afbeelding: toegestuurd door Nederlandse lezer ter plekke).

—————————————————————————————————————————————-

Verontrustend: Mensen kunnen 10 dagen na genezen te zijn verklaard toch weer ziek worden – Antiviral Research publiceert nieuwe studie die wijst op biowapen – Covid-19 / SARS-CoV-2 explosie in Zuid Korea, Italië en vermoedelijk ook Iran – Grote zorgen om Afrika – Tientallen Amerikanen alsnog besmet omdat ze in hetzelfde vliegtuig met corona patiënten werden gezet

—————————————————————————————————————————————-

(Updates 17.20 uur in donkerblauw) – Schokkende cijfers van een groot wetenschappelijk team in Wuhan, het epicentrum van de corona pandemie die zich over de wereld aan het verspreiden is, en gisteren Italië deed besluiten om 10 dorpen met zo’n 50.000 inwoners af te grendelen. In een in The Lancet gepubliceerde studie op basis van 710 besmette Chinezen bleken 52 van hen (ruim 7%) ernstig ziek te worden, waarvan 61,5% sterft. Conclusie: ‘Het sterftepercentage van zeer ernstig zieken met SARS-CoV-2 longontsteking is aanzienlijk.’ De meesten van hen, vooral ouderen, stierven binnen 1 tot 2 weken.

Experts die al wekenlang waarschuwen dat de incubatietijd geen 2 weken, maar minimaal 24 dagen bedraagt, lijken gelijk te krijgen. In Wuhan blijkt een vrouw tenminste vijf familieleden te hebben besmet, zonder dat ze zelf ziekteverschijnselen vertoonde.

Hoewel het er steeds meer op begint te lijken dat het virus, dat door het Chinese team wetenschappers met ‘SARS-CoV-2’ wordt aangeduid, zich ongecontroleerd over de wereld verspreidt, weigert de WHO nog steeds om over een pandemie te spreken. In China staat het officiële aantal zieken op 76.288, en het aantal doden op 2345.

Ander team vindt ‘unieke eigenschappen’ – inderdaad een biowapen?

In het wetenschappelijke Antiviral Research werd een andere studie naar Covid-19 gepubliceerd. Daaruit blijkt dat het virus een aantal ‘unieke eigenschappen’ bevat die ervoor zorgen dat het bij uitstek in staat is om van mens op mens te worden overgedragen. Deze eigenschappen komen in niet één ander corona virus voor, wat externe waarnemers als een nieuwe aanwijzing zien dat het virus inderdaad in een laboratorium werd gemodificeerd, en daarom wel eens een biowapen kan zijn dat per ongeluk is ontsnapt. (4)

Het komt steeds dichterbij: 10 dorpen in Italië in quarantaine

Nadat in Italië een bejaarde man aan corona overleed, en 15 nieuwe besmettingen werden geconstateerd, werden uit voorzorg zo’n 12 dorpen met ongeveer 50.000 inwoners in quarantaine geplaatst. Inmiddels zijn meer dan 50 mensen ziek geworden, waarvan 32 in Codogno (Lombardia) en 7 in de regio Veneto.

Zuid Korea, waar de uitbraak in een kerk begon, meldde gisteren 142 nieuwe besmettingen naar een totaal van 346, een stijging van 70% in één dag. Vandaag staat de teller op 433. Een derde zieke is inmiddels bezweken. Gisteren schreven we dat er in Daegu, met 2,5 miljoen inwoners de vierde stad van het land, totale paniek was uitgebroken.

In Japan verdriedubbelde het aantal bevestigde gevallen in één week naar 121.

Tientallen Amerikanen alsnog besmet omdat ze in zelfde vliegtuig met corona patiënten werden gezet

In het kader van de 5 Nederlandse passagiers van de Diamond Princess die op eigen houtje naar huis mochten is het nieuws dat 11 van de 13 Amerikaanse evacués die in de staat Nebraska aankwamen, positief werden getest, bepaald niet geruststellend. In San Diego worden al zo’n 200 mensen met symptomen ‘onder observatie’ gehouden. Deze mensen hadden overigens niets te maken met het cruiseschip.

Verder zouden vele tientallen Amerikaanse passagiers alsnog zijn besmet omdat ze samen met 14 corona patiënten in hetzelfde vliegtuig terug naar de VS werden gevlogen. ‘Hoe dom kun je zijn?’ vragen waarnemers zich verbijsterd af.

10 dagen na genezen te zijn verklaard toch weer ziek

De constatering van Chinese artsen dat mensen zelfs 10 dagen nadat ze ‘genezen’ zijn verklaard, en in de tussentijd voor de zekerheid in quarantaine zijn gebleven, toch weer ziek kunnen worden, draagt ook niet bij aan de gemoedsrust. ‘Dit betekent dat mensen die zijn hersteld en naar huis worden gestuurd vanzelf opnieuw ‘super verspreiders’ kunnen worden, zonder dat artsen en epidemiologen hier een verklaring voor hebben,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adams.

Bovendien hebben Chinese wetenschappers onthuld dat ze het virus in de urine van een patiënt hebben ontdekt. Dat zou betekenen dat corona zich ook via het rioolsysteem kan verspreiden.

Mobiele verbrandingsovens

Aanwijzing dat nog steeds heel veel zieken ‘buiten de radar’ van de autoriteiten blijven is de bouw van nog eens 19 noodziekenhuizen in Wuhan. Ook schafte de overheid 40 mobiele verbrandingsovens aan om de vele dode dieren in te verbranden. Complotdenkers zeggen dat de ovens ook zijn bedoeld voor mensen, maar daar is vooralsnog geen enkel bewijs voor. (2)

Tegelijkertijd worden Chinezen gedwongen weer aan het werk te gaan, waarschijnlijk omdat de Chinese economie op het randje van instorten staat. De wereldwijde bevoorrading uit China is vrijwel stil komen te liggen, wat ook in Europa voor almaar grotere tekorten zal zorgen.

Met deze flyer waarschuwt Thaise overheid bevolking voor corona

Tamelijk bizar is dat de regering van Indonesië onlangs aankondigde niemand op het virus te gaan controleren, omdat dat te duur zou zijn. Verder zijn er een handjevol nieuwe gevallen geconstateerd in Sri Lanka, Cambodja, Israël en Libanon.

Thailand heeft op dit moment zo’n 35 corona patiënten. De overheid verspreidt flyers waarin de bevolking wordt gewaarschuwd, en tips worden gegeven om besmetting te voorkomen. Een Nederlandse lezer die op dit moment in Thailand is, stuurde foto’s van deze flyer op:

De adviezen variëren van het dragen van mondmaskers, het niet naar buiten gaan in gebieden waar zieken zijn geconstateerd, tot het niet aanraken van dode dieren en tal van andere strenge hygiënische voorzorgsmaatregelen. Het virus –dat in de folder inderdaad een variant van SARS wordt genoemd- kan op bijna alle oppervlakten zitten: pennen, leuningen, deurknoppen, knopen, glazen, handdoeken, en zelfs de vloer. Verder wordt geadviseerd om geen rauw voedsel meer te eten, maar alles te koken. Ouderen en jonge kinderen behoren tot de grootste risicogroepen.

Explosie in Afrika kan ernstige gevolgen voor Europa hebben

Grote zorgen zijn er ook om Iran en Afrika. Nadat eergisteren twee Iraniërs in de stad Qoms aan het virus bezweken, werden een dag later 10 nieuwe besmettingen geregistreerd, ook in de dichtbevolkte hoofdstad Teheran. Het eerdere afsluiten van een metrostation in de hoofdstad kan daar dus inderdaad mee te maken hebben gehad. Vandaag zijn er nog eens 3 Iranïers overleden.

Vanuit Afrika is behalve één zieke in Egypte en een verdacht geval in Zambia nog helemaal niets gemeld. Gezien de vele belangen die China in Afrika heeft is het onwaarschijnlijk dat het virus het continent niet heeft bereikt. Het uitblijven van berichten kan daarom met de traditionele slechte informatievoorziening en gebrekkig functionerende autoriteiten te maken hebben. Het kan ook dat het virus al wel is uitgebroken, maar nog niet wordt herkend. Het behoeft geen uitleg dat een uitbraak in Afrika het drama in China op een picknick kan doen lijken.

Bovendien zal zo’n Afrikaanse corona explosie bijzonder gevaarlijk worden voor de EU, omdat de grenzen hier nog altijd wijd openstaan voor Afrikaanse migranten, en dat vermoedelijk niet zal veranderen. De extreemlinkse politieke correctheid van de Europese politici zou er namelijk makkelijk toe kunnen leiden dat het beschermen van de eigen bevolking als ‘racistisch’ wordt gezien.

De nieuwste grafieken

Aan het einde van deze update plaatsen we de nieuwste, door een lezer opgestelde zeer duidelijke grafieken, waarin de officiële cijfers in zijn verwerkt, plus een beknopte uitleg wordt gegeven. De auteur schrijft er in de eerste grafiek bij dat ‘het vreemd is dat het aantal overledenen onmiddellijk begon te stabiliseren’ toen dat ook met het aantal formele geïnfecteerden gebeurde. ‘Je zou verwachten dat dit pas 4 weken later komt. Misschien hebben ze een effectieve behandeling om doden te voorkomen, maar dan zou je verwachten dat dit in alle krantenkoppen staat. Of ons wordt niet de waarheid verteld over het aantal sterfgevallen.’:

 Xander

(1) Zero Hedge
(2) Natural News
(3) The Lancet
(4) Science Direct via Natural News

Zie ook o.a.:

21-02: Totale paniek in Zuid Koreaanse miljoenenstad om corona uitbraak in kerk
18-02: Angst voor coronavirus: Kroatië blokkeert alle pakketjes uit China; Rusland sluit grenzen voor Chinezen
17-02: ‘Quarantaine Diamond Princess was totaal zinloos nu mensen morgen al naar huis mogen’
15-02: Chinese artsen in quarantaine gebied waarschuwen voor nieuwe, nog dodelijkere corona infectie
14-02: ‘Het komt eraan’: CDC directeur waarschuwt dat corona zich tot na 2020 kan blijven verspreiden
13-02: China stuurt hoogste militaire biowapen expert naar P4 lab in Wuhan
12-02: VS houdt rekening met corona uitbraak: 11 militaire bases ingericht als quarantaine centra
11-02: Volgens professor Universiteit Hong Kong kan corona 60% tot 80% wereldbevolking besmetten
09-02: Professor Imperial College: Dagelijks 50.000 nieuw besmettingen, China piekt pas in maart-mei
08-02: Witte Huis vraagt wetenschappers te onderzoeken of coronavirus biowapen is
07-02: Quarantaine uitgebreid tot 60 steden en 400 miljoen mensen – en dat voor maar 638 doden?
06-02: Zware beschuldiging uit Taiwan: ‘China heeft onze evacués met opzet besmet’
05-02: ‘TenCent China lekt echte corona cijfers: Op 1 februari al 154.023 besmettingen en bijna 25.000 doden’
04-02: Azië niet alleen door corona, maar nog 3 andere plagen getroffen, waaronder vogelgriep en Mexicaanse griep
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
30-01: Italiaans cruiseschip met 6000 passagiers in quarantaine om mogelijke corona besmettingen
30-01: Chinese verslaggevers: Overheid verbrandt doden zodat ze niet als slachtoffers virus worden geteld
29-01: ‘Op basis van cijfers Chinese Nationale Gezondheid Commissie op 20 februari mogelijk 138 miljoen besmettingen’
29-01: Massale rellen in Chinese steden: Mensen vechten om laatste resten voedsel
29-01: British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’
28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

49

 1. Auteurs rechten zie “redelijk gebruik”.
  Voor Rienus, zie keuringsdienst van Waarden.

  Boorzalf, geef uw link van het plaatje, u kunt het plaatje via Google opzoeken. Laatste verzoek. Mod.

 2. Boorzalf schreef:
  24/02/2020 om 11:44 am

  Oscillococcinum is een kalk tabletje. Nep dus.

  Eindelijk (weer) een ‘ deskundige ‘ die (g)een oplossing biedt?

  Verder even voortbordurend op de discussie met M. en haar tweelingziel.
  Hoe makkelijk is het voor een leek om zichzelf intraveneus te voorzien van een dosis vitamine C?
  Dus als we het hebben over therapie en vorm dan is therapie trouw en gemak een factor om terdege rekening mee te houden. Je kan wel van alles roepen, maar is het verkrijgbaar en gemakkelijk als therapie?

 3. Die link van dat plaatje weet ik niet meer, het is al weer een paar jaar geleden toen er nog geen teksten bij stonden van auteursrechten. Het EU virus begint zich overal te manifesteren.

  Dan moet u de link even gaan zoeken, zie auteursrechten en schadeclaims. Mod.

 4. Ga lekker een pan erwtensoep maken met veel varkensvlees, nu kan het nog. Oh ja, Oscillococcinum is een kalk tabletje. Nep dus.

  Boorzalf, kunt u de link van dat plaatje geven. Mod.

 5. @ M. en haar tweelingziel
  https://www.parool.nl/nieuws/vumc-snel-shot-vitamine-c-toedienen-na-hartstilstand~b0d98073/
  Ze denken (!) daarmee iets te bereiken?
  Klinkt allemaal erg suggestief, dus of het helpt waag ik ernstig te betwijfelen!

  https://lpi.oregonstate.edu/mic/vitamins/vitamin-C
  Hetzelfde geldt voor het effect van vitamine C bij kankerpatiënten.
  Er is geen enkel bewijs, maar onderzoek is gaande.
  Overigens wel grappig dat artsen en specialisten tot voor kort stug volhielden dat suppleren van vitamines onzin was. Nu zie je ze vitamine D voorschrijven en dus onderzoek doen naar andere vitamines.
  Maar ik blijf er van uit gaan dat de vorm die de natuur aanbiedt het beste is, ook in de opname.

 6. @Rienus
  Graag gedaan. Deze info wilde ik jullie, ondanks dat het een reclamespot betrof die verbazingwekkend toch werd goedgekeurd (!), niet onthouden.
  Dat van die vetvertering wist ik niet: ik zal mijn rode wijn inname vanaf nu drastisch verminderen..
  Lieve groet uit het carnavaleske Zuiden 😉

 7. Mainstreammedia herkauwen wat de diverse overheden hun hebben voorgekauwd.

  Eerder deze middag rees de volgende gedachte:
  zou het kunnen zijn dat regeringen in alle landen het virus al langer in bezit hebben om het op een gegeven moment (uiteraard niet allemaal tegelijk) ‘los te laten’ tegen de burgers die ze geacht worden
  te dienen.
  Daarom mag niet bekend worden hoe die burgers zich kunnen beschermen tegen het virus:
  bijv. middels vit C. intraveneus etc..
  Enige tijd geleden verscheen een bericht in de media dat van overheidswege alle beschermpakken e.d.
  werden opgekocht: vreemd. Dat was waarschijnlijk niet bedoeld om ze later uit te delen, maar om te voorkomen dat inwoners zichzelf kunnen beschermen.

  Het valt te hopen dat deze gedachten niet waar blijken, maar of dat zo zal zijn?

 8. Meer praktisch is het om voldoende noodproviand in te slaan voor als je stadje plots op lock down gaat.
  In nederland kan je sinds mei 1940 rustig slapen volgens de autoriteiten, op 1 februari 1953 nog eens dunnetjes overgedaan, maar italië laat zien dat het plots snel kan gaan en ook in nederland ontkomen de autoriteiten er meer aan om een keer een positieve test bekend te maken.

 9. @raveltje: bijwerkingen zijn irrelevant als je met het medicijn levens kunt redden, zeker als het zo dringend is dat er per dag (áls dat klopt) duizenden besmettingen bijkomen?
  Liever bijwerkingen dan sterven of toch niet?
  Ik ga niet speculeren over de motieven van van ranst om 16 jaar te wachten op een coronavirus uitbraak om zijn ontdekking van antivirale werking tegen coronavirussen van 2004 dan pas te gaan testen om zo een medicijn te kunnen ontwikkelen na een wereldwijde verspreiding.
  Hij verzwijgt zelfs zijn ontdekking ná de uitbraak..maar wél overal in de media de grote jan gaan uithangen om paniek te zaaien.

  Ik stel mij wel de vraag hoeveel levens hadden gered kunnen worden als in die 16 jaar chloroquine reeds getest was geweest en een medicijn ontwikkeld was zodat ze nu voorbereid geweest waren waardoor deze wereldwijde uitbraak/besmetting had kunnen voorkomen worden?
  Waarom blijft de media nieuwe gevallen van besmetting en verspreiding elke dag uitvergroten terwijl ze zwijgen over deze ontdekking die de oplossing biedt? Om de angst erin te houden? Om paniek te blijven zaaien? Voor meer slachtoffers?

 10. Als straks het vakantie seizoen met de touringcars weer begint , hebben we in Nederland zo het carona virus binnen

 11. Wat een gezeur over vermeende productie in laboratoria.Ik moet van al die complot theorieen niets weten.Kan iemand een filmple downloaden over Chniese markten en hoe het daar aan toe gaat?Of zijn jullie Sars en vogelgriepvirus vergeten?
  Hetzelfde is voorgevallen in Africa Embola ook door vieze onhygienische omstandigheden.Kijk op radio Israel en je weet de oorzaak!!De Noachidische wetten zijn zo slecht nog niet!!

 12. Iedereen word wel eens ziek, al is het maar een griepje. En mensen hebben verschillende gevoeligheden. Ook wat je mee erft. Het belangrijkste is heel gezond leven, (ook zonder stress, maar stressloos leven is ook niet zo vanzelfsprekend meer. Dus zo veel mogelijk de stress indammen. En mensen kunnen af en toe wel wat ondersteuning krijgen, afhankelijk van je gevoeligheid. Alle vitaminen, mineralen etc. en hoe je dat opneemt. Het is sneu als je een vitamine koopt, maar je neemt het niet zo goed op. Ik ben er om die reden tegen anorganische vitaminen etc. Meestal worden zij niet goed of helemaal niet goed opgenomen.
  Ik test bijna alles met spiertesten. (wel de juiste vraag stellen, genoeg energie hebben en geen alcohol nuttigen of ander spul wat bewustzijns- verlagend werkt.) Ook eventuele medicijnen, kan getest worden. Ik slik gelukkig geen medicijnen. Of alternatieve middelen.

 13. Sorry op het bericht van 3.45 uur, Een correctie : 166 doden moet 116 zijn!

 14. De cijfers kloppen NIET!
  Epoch News ; The Epoch Times, vermeld in een undercover gesprek ( 2 keer getest) dat een Mortuarium in Wuhan per dag 127 en de andere dag 166 doden moesten cremeren.
  Dit is een “ middelgroot “ crematorium met slechts 11 ovens. ( 9 ovens werken niet omdat ze kapot zijn !)
  Dit crematorium werkt onder andere voor 8 van de 23 ziekenhuizen in Wuhan.
  En van de doden die zij cremeren komen er 38% uit het ziekenhuis en 61% uit thuis situaties.
  Vanuit het ziekenhuis kregen zij de opdracht dat ze per dag slechts 8 crematies ( als Corona doden ) mochten doorgeven voor de statistieken.
  Haar grote klacht was dat ze ernorm door haar superieuren onder druk werd gezet omdat ze geen auto’s genoeg had omdat binnen 30 minuten een dode moet worden opgehaald. ! !

  China: de grote “ leugenfabriek” van de wereld.
  Een vreselijke situatie voor de ” gewone” mensen die daar wonen, je kunt op geen enkele mogelijkheid ontkomen aan de vernietigende kracht van dit communistische regime, en met deze “ Corona “situatie “ sleuren ze de hele wereld ” met zich mee.
  Zelfs de WHO ( en andere aangeboden hulp) mag het land niet in om onderzoek te doen.
  Dit geeft wel te denken.
  Politie agenten pakken hardhandig mensen op straat op omdat ze voedsel gaan kopen, en nemen ze met onbekende bestemming mee.

  Welk fatsoenlijk land wil nog zaken doen met z’on dictatuur. ??????
  Dan heb je bloed aan je handen.!!
  Geen pakketjes meer uit China, ook al zijn ze nog zo goedkoop.
  Waar blijven de westerse landen / en mensen nu met hun “ mensen rechten “ Hypocriet ‼️

 15. @ oma 👍 , laat die Belgen maar schuiven. T’is zo jammer dat het EU parlement in Brussel staat, het is net alsof alle Belgen ‘het gedaan hebben’ . Het had net als radio Veronica indertijd ergens ver van het vaste land op zee moeten ronddobberen …. chloroquine: wees er in hemelsnaam voorzichtig mee, het zit namelijk ook in de pil van Drion !
  Het snuffelen aan verse vijgen schijnt ook afdoende te zijn ; paardenvijgen

 16. 5G, het coronavirus, vaccins etc. hebben alles met elkaar te maken:
  het zijn allemaal massavernietigingswapens.

  Zwitserland vaardigde recent een moratorium uit wat betreft 5G: goed nieuws!

 17. @ Oma
  Er zijn medicijnen die chloroquine bevatten. Hydroxy-chloroquine-sulfaat. Wordt gebruikt bij autoimmuum ziekten
  Dus tegen bacteriën en virussen, waaronder malaria. Een viroloog zal waarschijnlijk weten wat de goede dosering
  is, want ja, ook chloroquine heeft bijwerkingen.

 18. En op de website van KU Leuven lezen we:
  https://nieuws.kuleuven.be/nl/2020/antivirale-werking-van-chloroquine-tegen-coronavirussen-reeds-in-2004-ontdekt-door-virologen-ku-leuven
  Quote
  Antivirale werking van chloroquine tegen coronavirussen reeds in 2004 ontdekt door virologen KU Leuven
  18-02-2020
  Chloroquine, een middel tegen malaria dat sinds 1934 internationaal op de markt is, blijkt actief te zijn tegen het nieuwe SARS-coronavirus type 2. De antivirale werking van chloroquine werd reeds in 2004 ontdekt in het laboratorium van professor Marc Van Ranst aan de KU Leuven.
  © Shutterstock
  Experten van het Chinese Ministerie van Wetenschappen en Technologie bevestigden op 17 februari dat chloroquine werkzaam bleek in klinische proeven bij patiënten met COVID-19. Deze tests gebeurden in 10 ziekenhuizen in Beijing, Hunan en Guangdong. Patiënten die gedurende een week chloroquine kregen vertoonden minder koorts, hadden een sneller verbeterende longfunctie, en waren sneller weer virusvrij en genezen.

  De werking van chloroquine tegen SARS-coronavirussen werd tijdens de SARS-epidemie in 2004 ontdekt door een team virologen van de KU Leuven. Onder leiding van professor Van Ranst testte dit team in het biosafety level 3 (BSL-3) laboratorium van het Rega Instituut de activiteit van dit middel in celculturen die besmet waren met het SARS-coronavirus type 1. Chloroquine bleek antiviraal te werken bij concentraties die bij de mens veilig kunnen gebruikt worden. In augustus 2004 was de SARS-episode in China en Canada net voorbij, waardoor chloroquine toen niet bij patiënten kon worden getest.

  Marc Van Ranst: “KU Leuven was niet betrokken bij de klinische proeven in China waarbij de effecten werden getest van chloroquine tegen het SARS-coronavirus type 2.
  De testen lijken succesvol te zijn geweest, en we zijn blij dat te horen.
  Chloroquine is goedkoop en relatief eenvoudig te produceren in grote hoeveelheden, ook al zijn er momenteel wereldwijd nog weinig producenten. Als verder onderzoek de resultaten van de klinische proeven in China bevestigt, kan chloroquine wereldwijd een impact kan hebben op de antivirale behandeling van patiënten met het nieuwe coronavirus”.
  Unquote
  En dat is dan dezelfde marc van ranst, die schijnheilig en overal in de media, mensen angst komt aanjagen voor het coronavirus waarvan zijn eigen labo in 2004 reeds de werking van chloroquine tegen coronavirussen ontdekte.

 19. Virusen bestaan niet, dus niet besmettelijk. 5G phased array microgolfstraling is de oorzaak.

 20. Stop maar met alle maatregelen tegen het coronavirus. Het werkt niet, het virus komt vroeg of laat toch. Iedereen wordt geïnfecteerd. Alleen de sterken met de goede genen overleven. Het is niet anders. Gevolg is ook dat het klimaatprobleem, stikstofprobleem en het huizentekort vanzelf opgelost wordt.

 21. Toch merkwaardig….het volgende artikel wordt terloops, ergens tussen de grote, schreeuwerige koppen met dóden en besmettingen, in kleine letterkes weggestopt door de leugenmedia terwijl dit groot voorpaginanieuws zou moeten zijn:
  DINSDAG 18 FEBRUARI 2020
  – Onderzoekers aan de KU Leuven in België hebben ontdekt dat een zeventig jaar oud malariamiddel werkt tegen COVID-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt.
  Het desbetreffende middel heet chloroquine en is sinds 1934 op de markt.
  De patiënten in China die een week lang chloroquine toegediend kregen, hadden minder koorts, een verbeterde longfunctie en waren sneller virusvrij en GENEZEN.
  Het middel kan worden gebruikt totdat een vaccin tegen COVID-19 beschikbaar is.

  Maar de hele wereld blijven angst aanjagen, hé? Elke besmetting breed uitsmeren door de leugenpers om iedereen de stuipen op het lijf te blíjven jagen….terwijl er dus al een oplossing bestaat en nog wel op de markt is van in 1934!!!
  Laat je er dus niet inluizen!

 22. Beter ten halve gekeerd dan ten dele gedwaald. Voor alle vitamine fans, vitamine D = zonlicht uit een potje …. , gezonde groente uit een potje…. wat een flauwekul toch allemaal. Intraveneus lees ik wel eens…. business as usual. Welke supplementen heeft u daadwerkelijk nodig, zo maar ‘ins blaue hinein’ óf word er na ‘deskundig’ bloed – en feces onder- zoek met chemisch samengestelde supplementen ‘gewerkt’. Niet omdat het moet maar omdat het kan …. . The way of Life, met name het eetpatroon is bepalend voor uw gezondheid c.q. uw vitaminespiegel. Het eetpatroon: regionale producten worden geoogst ná een rijpingsproces, d.w.z. vol met vitaminen. Het aangeboden ‘voer’ momenteel komt van ver, heel ver ; voor rijpingsproces geoogst ( nagenoeg geen vitamines ) en ligt te ‘lonken’ in het schap, vaak met kleurstoffen, e- nummers, gif en houdbaarheid’s producten. Nou ja, ik zie het straks wel weer in de duurzaamste winkel van Nederland, dan maar een potje chemie in plaats van ….

 23. dus rick we gaan naar de 40 dagen “huisarrest”

  door die getal 40 gaan mij de haren in de nek recht over eind staan. ben al teksten aan het vlooien 🥴

 24. @ Pieter de vries , beste :
  zo langzamerhand geloof ik dus niets meer, geen Chinees, Brussel niet, links niet en rechts ook niet, en Rutte & Co al helemaal niet. Mijn ‘stukje’ is geen ‘tovertruc’ uit de koker van de Chinese overheid, maar komt uit de : VS. En wel uit de Johns Hopkins universiteit in Baltimore ( afd. microbiologie ) .Een niet door overheden gesubsidieerde ! universiteit ; een van de belangrijkste onderzoeksinstelling ter wereld. Onder het motto : Veritas vos Liberabit…. = de waarheid zal u bevrijden…. vrij vertaald : de waarheid is nog veel erger, er is namelijk niets van waar….

 25. Zeer belangrijk bericht, zojuist gevonden op Jim Stone !!!
  ONMIDDELLIJK stoppen met het eten van varkensvlees ( pork dus )
  LEES;
  http://82.221.129.208/.vr2.html
  Ik denk dat we dit bericht zeer ter harte moeten nemen !!!

 26. Beste Rienus,

  Bij mensen die een hartinfarct overleven wordt in het VU MC (Amsterdam) vit.C intraveneus toegediend.
  Als kankerbestrijdend middel wordt het ook intraveneus toegepast.
  Idem bij mensen met sepsis/bloedvergiftiging.

  Als orale inname op dezelfde manier zou werken was intraveneuze toediening niet nodig …..
  Zie ook de onderzoeken destijds door dr Linus Pauling, Nobelprijslaureaat.

  Overigens was het verbazend te zien dat deze site een reclamespot voor een bepaalde vorm van vit. C
  toelaat.

 27. @Marisol
  Bedankt voor je bijdrage.
  Liposomaal is perfect als je vetvertering ook perfect is.
  Ik ben er van overtuigd dat de natuurlijke vorm als basis geen betere vervanging kent.
  Vandaar dat ik aanraad om ook sinaasappels te nuttigen.
  De natuur is niet te overtreffen en dien je altijd te integreren in je therapie.
  Maar wie ben ik?

 28. Virussen, 5g,migranten,klimaatgekte,islamwetten,terrorisme.Voor het occulte Brussel en hun vriendjes
  politiek zal het allemaal een worst wezen. Die is nog steeds aan het oorlogvoeren tegen eigen volk.

 29. 5g en het Corona virus hebben weinig met elkaar te maken. Maar 5g kan natuurlijk je immuunsysteem verzwakken of zelfs beschadigen. Ik denk dan ook dat we hier geen 5g moeten invoeren, maar dan vooral om de gevaren voor de gezondheid. Corona virus is een gevaar en het komt op steeds meer plaatsen tevoorschijn, ook op plaatsen waar het niet in verband met China kan worden gebracht. Maar na verloop van tijd, als de ellende rond dit Corona virus voorbij is, dan is daar altijd nog het 5g netwerk, wat op steeds meer plaatsen operationeel wordt. De gevaren zullen niet onmiddellijk tot uiting komen, maar juist op langere termijn. We weten nog niet hoe gevaarlijk 5g is, maar het zou zo maar het asbest van de toekomst kunnen zijn.
  Dus totdat bewezen is dat 5g ongevaarlijk is, niet invoeren!!!!!!!

 30. Een wetenschappelijk team?
  Ja en?
  Ik heb niks met wetenschap, gewoon omdat het gekocht kan worden.
  En nu zou de term wetenschap ook maar enige invloed op mij hebben?
  Ik dacht het niet.

 31. Ik laat me niet bang maken, ik zie de realiteit;

  Quarantine komt van quarante, betekent 40 dagen !

  Dat was de tijd dat een schip moest wachten voordat het aan mocht meren in de haven vroeger, dus zorg voor veertig dagen voedsel en eventueel medicijnen. Kan nooit geen kwaad, beter dan gaan winkelen als de paniek reeds uitgebroken is. Zorg voor je familie en je naaste en bidt dat dit snel je huis voorbij mag gaan.

 32. sultan,geloof je nu echt in de cijfers die de chinese regering/overheid naar buiten brengt?valt allemaal wel mee,nietwaar,pieter

 33. Laat je toch niet bang maken, hier enkele cijfers : in China momenteel 75.000 geïnfecteerde ‘gevallen’ bij een inwoneraantal van bijna 1.400.000.000 mensen (dieren niet meegerekend) , dat is in procenten niet eens uit te rekenen !
  Wereldwijdse schatting ongeveer 1500 besmettingen op een wereldbevolking van bijna 6.300.000.000 die buiten China leven; helemaal niet in procenten weer te geven.
  Diegene die sterft, sterft in de regel één dag na de ‘uitbraak’ van het Corona virus. Een geïnfecteerde heeft een 14 dagen herstellingsperiode nodig om gezond verklaart te worden, waardoor het ‘stervensgetal’ sneller beschikbaar is. Het mag duidelijk zijn dat er een grote discrepantie is tussen meldingen van overledenen en genezingen. Naar het zich laat aanzien …. ligt het sterftecijfer ver onder de 10%. Het lijkt veel maar het is ook veel, echter …. wanneer men dit vergelijkt met de gevolgen van bijv. een griepepidemie of longontstekingen ver- gelijkt is dit percentage niet alarmerend. Alles is eindig, waarbij dit virus ook een rol speelt, ook betref hier mensen met een zwakke immuniteit, oude en zwakke.
  Er sterven nauwelijks gezonde mensen die voldoende immuniteiten hebben.

 34. In het artikel las ik dat “het virus in de urine van een patiënt is aangetroffen. Dat zou betekenen dat corona zich ook via het rioolsysteem kan verspreiden.”

  Nu gaat dit wel over het riool, maar ik vraag me af of corona ook in de waterleiding kan komen.
  Natuurlijk, als je eten kookt sterft het virus door het kokende water.
  Toch, we gebruiken leidingwater nog voor tal van andere zaken, zoals met scheren en douchen, afwassen, het toilet doortrekken, schoonmaken.

  Hoe zit het daarmee?

 35. Het verschil tussen een epidemie en een pandemie is dat een epidemie plaatselijk is en een pandemie werelwijd.
  Een epidemie kan dus veel ernstiger zijn dan een pandemie.
  De WHO heeft dus gelijk. Het is nog niet zover.

 36. Hi tweelingziel, wat is precies vit.cintraveneus, ik heb het geprobeerd op te zoeken maar kan het niet vinden.

 37. Ik raad ook iedereen aan om je immuunsysteem te versterken door middel van de kracht van de natuur!! En zo jezelf zoveel mogelijk te kunnen beschermen tegen dit probleem! Mijn kasten
  Staan vol hier mee,en ook kwa preppen kom ik
  Niks te kort🙈🙈wees het voor want pas gaan reageren op een probleem als het er is🤔dan kan je al te laat zijn!!!!!!!!

 38. De overheid geeft helemaal niets om ons hoor!

  Oeps, mogelijk is de incubatietijd toch 2x zo lang, maar ach, we houden het toch maar bij 14 dagen … Hoe dom kun je zijn? Of is het: hoe slim kun je zijn? Want het begint er steeds meer op te lijken dat de ziekte helemaal niet moet worden tegengehouden. Juist niet, want ze willen toch oh zo graag minder mensen -en dan vooral ouderen- op deze wereld …

  Buitenkans of anders opzet voor de wereldregering.

  Rutte: DOE eens iets goeds voor je volk! Of sta je straks ook te lachen bij al die graven en ellende?

  (en ga me niet vertellen dat je niet weet wat op deze site wordt gelezen. Wees een vent en reageer hier eens serieus!)

 39. Dat virus lijkt overal aanwezig te zijn en dat komt omdat we ontzettend mobiel zijn geworden, we nemen het vliegtuig al was het te auto. Hier in onze regio hadden we vooral in de middeleeuwse periode last van de ‘ zwarte dood’ waar ook vele mensen aan stierven en in het Victoriaanse tijdperk waren het vooral de ratten die allerlei ziektes in de arme huizen brachten, zelfs tot in het paleis. Ook in Italie is er al paniek, laat ons hopen dat alles goed afloopt. Shalom

 40. In midden Nederland leeft de bevolking ook dicht op elkaar een besmeting van dit virus is heel groot met alle gevolgen van dien. Ik ben zeer wantrouwig naar de informatie van de overheid NL

 41. Komt het niet door het 5G netwerk?? Waar ze in China en vooral Wuhan koploper mee zijn? En sinds een aantal maanden de volledig uitrol hebben daar van 5G
  Want 5G zoals bekent sloopt je imumsysteem
  Want ze vallen daar idd met bosjes om!!
  En dan hiero in Nederland schreeuwen ze om 5G
  Zodat ze sneller kunnen gamen en videostreaming want dat is ook oooooh zo belangrijk toch🙈gezondheid is niet belangrijk meer alleen de technologie voor de schaapjes in deze wereld die allemaal graag in de rij staan om geslacht te worden😳

 42. vit. c intraveneus en nog eens vit. c. intraveneus: zie ook NaturalNews.com

Comments are closed.