Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen

—————————————————————————————————————————————-

Miljoenenstad Chongqing ‘moet rekenen op 150.000 nieuwe besmettingen PER DAG’ – ‘Totale stop op verkeer en publieke bijeenkomsten nodig’ – Amerikaanse CDC test al 110 mensen op corona virus, 5 besmet

—————————————————————————————————————————————–

De decaan en hoofdwetenschapper van de Medische Faculteit van de Universiteit van Hong Kong bevestigt wat kritische bronnen al enkele dagen zeggen, namelijk dat er alleen al in Wuhan vele tienduizenden mensen besmet zijn met het coronavirus. Gabriel Leung eist daarom draconische maatregelen, omdat de wetenschappelijke modellen laten zien dat het aantal slachtoffers in China in 6,2 dagen tijd zal verdubbelen. Officieel zijn er nog ‘maar’ 2900 mensen besmet, waarvan 2839 in China. Dat aantal is dus inderdaad veel te laag. De Britse academicus professor Neil Ferguson zei dit weekend dat er mogelijk al 100.000 mensen besmet zijn.

Volgens Leung zijn er in Wuhan al meer dan 43.000 mensen besmet met het coronavirus, waarvan 25.000 bevestigd. Dat betekent dat de Chinese autoriteiten slechts 10% van het werkelijke aantal slachtoffers aan de wereld doorgeven.

Chongqing moet rekenen op 150.000 besmettingen PER DAG

Het hermetisch afgrendelen van de stad heeft weinig zin meer, omdat zeker 5 miljoen mensen in en uit Wuhan zijn gereisd tijdens de eerste dagen van het virus. Die bevinden zich nu in tal van andere miljoenensteden, zoals Chongqing, Beijing , Shanghai, Guangzhou en Shenzhen. Deze steden kunnen in april en mei een vergelijkbare grote uitbraak verwachten. In de hoofdstad Beijing is inmiddels de eerste persoon overleden aan het corona virus.

Chongqing gaat volgens Leung de spits afbijten met mogelijk ‘150.000 nieuwe besmettingen PER DAG’, vooral omdat de stad zo dicht bij Wuhan ligt en er veel reizigersverkeer tussen beide steden bestaat.

Rekent u zelf maar uit wat dit betekent als het sterftepercentage op 15% blijft staan. Het is niet ondenkbaar dat dit percentage nog (veel) hoger wordt, omdat aanvankelijk ‘maar’ 5% van het aantal geïnfecteerden overleed.

‘Draconische maatregelen nodig’

De topwetenschapper eist daarom draconische maatregelen. Behalve het stopzetten van al het directe verkeer met China moet de regering van de stadsstaat onmiddellijk maatregelen nemen om de voedselvoorziening te kunnen blijven garanderen. ‘En we moeten erop voorbereid zijn dat deze specifieke epidemie een globale pandemie kan gaan worden.’

Verder zouden alle publieke bijeenkomsten moeten worden geschrapt, en alle bedrijven moeten worden gedwongen om hun medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken.

Mongolië heeft inmiddels zijn grenzen met China gesloten, al blijft trein- en vliegverkeer nog altijd mogelijk. De Filippijnen zouden op het punt staan om 500 Chinezen te deporteren, om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. (1) In de Verenigde Staten zijn inmiddels 5 bevestigde besmettingen, en worden 110 mensen geobserveerd en getest op het virus. 32 eerder geteste mensen bleken het niet te hebben (2).

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten

23

 1. @ Will 27/01/2020 om 9:12 pm

  Dus met uw persoonlijke levensvisie gaat u zelfs over lijken. Geen kwaadaardiger wezens dan vegetariërs.

 2. De Vietnamese regering, het land waar ik nu zit, heeft nog geen enkele maatregel genomen. Waarom? De communistische regering laten ze enkel hoogopgeleiden toe. Opgeleid in de westerse wereld. Het is de facto een technocracie. Ze weten dat het een storm is in een glas water.

  Het corona virus is niets anders dan een griepvariant. Met een sterfte ratio van 0.25%. Net als griep. Hou uw immuunsysteem in orde en je hebt niets te vrezen. Werp om het even welk vaccin waar ze mogelijk mee gaan afkomen in de vuilnisbak.

 3. Juul schreef:
  27/01/2020 om 9:55 pm
  @Juul
  Interresant om dat te weten.
  Omdat China een op komende macht is, bio wapens gebruiken een hele viese lafe strategisch zet.
  Als zo mocht blijken dat, het zo is, zul dit grote gevolgen hebben.
  Zal dat voor Rusland en andere bevriende landen een reden kunnen om een kern wapens gaan te gebruiken,
  als blijkt dat VS hier achter zit.
  Zal dit tot een derde wereld oorlog leiden, als Bio wapens zijn eigen ID code heeft.
  In deze tijdt met nieuwe wapens en technology is oorlog voeren zeer complekt gewerden.
  We gaan het zien, immers is alles mogelijk.

 4. Die IDIOTEN aten zelfs levende muizen en ander ongedierte !!!

  Wat een beesten !!!

 5. Beste Johan,

  in de door jou opgegeven blog staat er info over de zwijnenpest dat een UITVINDSEL was van de Pharma-Maffia, volgens onze toenmalige huisdokter …

 6. De doom porn en sommige reakties daarop tonen maar weer eens aan dat de mens een angstig kuddedier is. De eerste de beste blaffende hond doet de kudde beven van angst. Even een stap terug (“helicopter view”) en kritisch nadenken (“follow the money”, “qui bono”) is er niet meer bij. Jaarlijks vallen er Joost mag het weten hoeveel doden door griep etc. maar ineens is er iets to be afraid, very afraid over.

  Wakker worden !

  https://blog.nomorefakenews.com/2020/01/28/china-epidemic-implications-for-america-and-other-countries/

 7. Begin bij jezelf Will als je 90% van de wereldbevolking dood wil hebben. Sommige mensen voelen zich zo belangrijk en boven alles verheven.

 8. Ze moeten niet ingrijpen, gewoon laten woekeren. De zwakken redden het dan niet, oké. Overigens 1 virugms wordt niet bestreden, islam.

 9. Vliegtuig personeel cabin crew piloten……
  Die komen ook overal
  De airco’s in de toestellen waar ik altijd mee vlieg zijn prachtige ziekteverwekkers.
  Ben altijd verkouden als ik heb gevlogen
  Je hoort hier niets over mbt personeel wat worldwide vliegt raar hè die moeten toch ook instructies hebben gehad?

 10. @Will
  Dieren slachten elkaar ook genadeloos af, het zijn net mensen.
  De overgebleven 10% van de mensen, waar verdienen die het aan om van jou in leven te mogen blijven?

 11. Het enigste wat je hier in Nederland leest is hoe nuchter wij wel niet zijn en dat er niks aan de hand is. Nuchter is niet het juiste woord. Dom wel.

 12. Mensen , laat je toch niets wijsmaken, er speelt ‘iets’ waar we geen kijk op hebben.

  Tot op de dag van vandaag : China 300 geschatte doden.
  Influenza : in Duitsland tot wel 50 a 60 duizend doden , jaarlijks

 13. Will het is een Bio wapen. Het is niet vanzelf gekomen. Door mensen handen gefabriceerd. Komt niet vanzelf van dier op mens. Zie info wars or Natural news Mike Adams. Misschien door deze gemaakte virus gebeurd precies wat in openbaringen 9 staat beschreven. Nadat het lijkt dat 1/3 uitgeroeid zou worden door een leger eindeigd het met: 20En de overige mensen, die niet gedood zijn door deze plagen, hebben zich niet bekeerd van de werken hunner handen, dat zij niet zouden aanbidden de duivelen; Misschien is dit een van de plagen. Weten we nog niet want er zijn gelukkig nog niet zoveel doden. Mocht dit het wel zijn dan zijn we bij de 6de Shofar. Shalom en blijf gezond

 14. @ Will,
  In mijn kinderjaren kregen wij geloofsleer, catechismus les heette dat. Meestal kwam de kapelaan, vertelde mooie verhaaltjes en wij moesten vragen lezen / beantwoorden uit een boekje. In het ‘hiernamaals’ zou het, mits ‘goed’ geleefd een paradijs op je wachten ; eten vanaf ‘gouden bordjes’ ….. . Petrus zat aan de ‘hemelpoort’ met een heel dik boek waaruit moest blijken of je óf links óf rechtsaf mocht nadat hij je enkele vragen gesteld had….. . In feite waren / zijn de kinderjaren en de schoolgaande jaren ongecompliceerde jaren, jaren waar, toen geluk nog héél gewoon was. Dit in tegenstelling met de ‘jeugd’ van heden ten dage, die al meent meer ‘wijsheden’ te bezitten dan de opgedane ervaringen van volwassenen, etc. etc.
  In deze min of meer onbekommerde tijd is mij nooit de vraag gesteld, er werd zelfs niet over gepraat, of je vegetariër had willen zijn ; volgens mij bestond dat woord nog niet omdat de kapelaan hier en over ‘andere zaken’ nooit heeft gesproken en dus zou Petrus ook die vraag niet kunnen stellen …. . Alle, echte alle kinderen, tot ver, zeer ver in de pubertijd ….. zijn ‘kneedbaar’ , te vormen, voor te bereiden voor hun volwassenheid ; maar zoals het gaat c’est le ton qui fait la musique. Maar stel …. dat Petrus iedere ‘gast’ die vraag zou stellen : bent u consequent vegetariër geweest en zo nee waarom dan niet óf wat is uw grootste fout geweest ? Mijn antwoord zou direct zijn , de mens is een carnivoor dus ik at vlees. Én daar heb ik spijt van ; dieren worden op een industriële wijze grootgebracht en evenzo gedood voor menselijke consumptie. Supermarktketens adverteren met belachelijke prijzen, de ene aanbieding overtreft de andere. Het is meer dan schandalig, mij enige verweer is dat ik ‘verantwoord’ vlees eet, bio vlees. De meest stupide vraag die ik dan krijg : maar proef je dan het verschil ? …. ik geef er inmiddels geen antwoord meer op ! Zoals het momenteel gaat verdringt de prijs de, zeg maar, de ‘kwaliteit’ . Ik heb het vaker geschreven, wat je ‘consumeert’ dat ben je, waarbij geestelijke ‘consumptie’ inderdaad de ‘scheur’ in onze maatschappij is. Op de site , netzfrauen.org leest men er veel over, maar een gewaarschuwd persoon telt voor twee, met plaatsvervangende schaamt lees ik regelmatig artikelen …. !
  Met wat aanpassingen kan men bovenstaand ons ‘import beleid’ vergelijken. De mooiste tijd is de jeugd, een leerproces voor latere tijden. Een leerproces waarbij onze toekomstige generatie nog maar bitter weinig van begrijpt, maar inmiddels leeft in een betweterige droom …. , jong geleed is oud gedaan, ik vraag mij daadwerkelijk af wat de jeugd eigenlijk geleerd heeft ?

 15. Beste Xander, Beste Mensen. Ik besef en weet dat de overheden naar alle waarschijnlijkheid ons niet alles vertellen. Misschien overzien ze nog niet de hele omvang, waarschijnlijker is dat ze geen paniek en of grote economische schade willen veroorzaken. Maar om nu gisteren en vandaag allerlei onbewezen ( misschien wel waar, misschien niet waar, of minder waar ) cijfers hier neer te plempen, bewijs je de mensheid ook geen al te grote dienst. Het enige wat je er mee bereikt is dat mensen in paniek raken. Is het niet beter om je gewoon te houden aan de feiten en gewoon even af te wachten totdat de echte bewezen feiten worden gepubliceerd ? Geloof mij, het duurt geen twee weken voordat we echt alles te weten komen. Overheden kunnen zoveel achter houden wat ze willen, door internet komen de feiten toch echt wel naar boven. Je kunt mensen beter op het hart drukken voorzichtig te zijn, niet te gaan reizen als het niet strikt noodzakelijk is, gezichtsmaskers aanschaffen, desinfecterende spullen kopen. etc. Op het gezichtsmasker na, komen alle andere zaken altijd wel een andere keer van pas. Als het werkelijk gaat uitlopen op een vernietigende pandemie zoals jij aan het beloven bent dan ben je over twee weken te laat met het inslaan van zaken. Ik denk dat dit, tot nu toe, het enige echte advies is wat je kunt geven. Verder afwachten, en inderdaad, niet al te waarde hechten aan uitspraken van onze politieke miskleunen.

 16. @Will… inderdaad virussen die overspringen van dier op mens omdat de mens in nauw contact staat met bio-industrie met haar met antibiotica voorziene dierenvlees…
  De regering zou veel meer moeten doen om enkele vleesloze dagen per week te stimuleren. Met onder meer het boek Plenty van Ottolenghi is al duidelijk aangetoond dat het heel gemakkelijk is om vegetarisxh te koken. Leer bijvoorbeeld al kinderen op middelbare scholen vegetarisch koken en dan stimuleer je het al. Helpt ook nog eens tegen de CO2, veel makkelijker dan warmtepomp, elektrisch rijden of vliegverbod

 17. Ik heb nog gelezen op een Canadese site dat medewerkers van een Amerikaanse universiteit in China kwamen op hun werk te doen, maar ondertussen 120.000 DNA monsters van de Chinezen namen. Ze namen de vele monsters mee, terug naar de VS voor bio wapens. Toen de Chinese regering daarachter kwam, waren ze woedend. Gelijk stopgezet, geen DNA monsters van de Chinezen meer naar de VS. Maar de Vs ging er heimelijk mee door.

 18. Dit is de straf die de menheid verdiend om het genadeloos afslachten van dieren , net een een land begonnen die hier totaal geen respect voor hebben . Ik ben niet voor niets in 1980 gestopt met vlees eten .Geen medelijden , al gaat 90 % van de hele wereldbevolking eraan .
  P.s Kritiek welkom .

 19. Naturalnews vandaag: mondkapjes zijn onvoldoende: ook beschermende brillen nodig:
  Arts in China liep virus op via de ogen.

Comments are closed.