Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

—————————————————————————————————————————————

Onderzoeksjournalist Martin Vrijland: ‘Perfecte alibi voor wereldwijde vaccinatieverplichting’

—————————————————————————————————————————————

Er is paniek uitgebroken over de snelle verspreiding van het Chinese coronavirus naar andere landen zoals Japan en Thailand. Binnenkort ook in Amerika en Europa, zo wordt gewaarschuwd. Een nieuwe pandemie? Laten we niet vergeten hoe het in 2009-2010 met de Mexicaanse griep ging. Dat virus zou zo gevaarlijk zijn, dat de Nederlandse overheid miljoenen vaccins in sloeg. Die vervolgens grotendeels weer vernietigd konden worden, want de ‘pandemie’ bleek een met zorgvuldig in elkaar gezet nepnieuws een hoax te zijn. De Mexicaanse griep bleek zelfs minder slachtoffers te eisen dan een normale seizoensgriep. Sommigen zeiden daarom dat de pandemie enkel was bedacht om zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Is dat wat er nu weer achter zit?

‘Ik ben geen pandemie expert, maar je kunt naar eerdere voorbeelden zoals de SARS uitbraak kijken, die ook in Azië begon,’ zei Cristian Maggio, marktstrateeg in Londen, als reactie op de beurzen die vandaag in het rood schoten als gevolg van de paniek.

Het aantal besmette Chinezen stond vanmorgen op meer dan 300, waaronder 15 medici en verplegers. Zes mensen zijn tot nu toe overleden. In Thailand zijn er 2 gevallen en in Zuid Korea één, in alle gevallen Chinezen die uit Wuhan kwamen, waar het virus voor het eerst opdook. De ziekte begint als een normale verkoudheid / griep, met koorts, hoesten en benauwdheid.

Chinese officials raden burgers aan om maskers te dragen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Op dit Twitter filmpje is te zien hoe personeel in beschermende kleding vliegtuigpassagiers controleert.

‘Wereldwijde gezondheid crisis’

De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) komt morgen met spoed bijeen om te besluiten of de uitbraak tot een ‘wereldwijde gezondheid crisis’ wordt verklaard. Mocht de verspreiding net zo snel verlopen als de afgelopen 4 dagen, waarin het aantal besmettingen is verviervoudigd, dan is de kans aanwezig dat het officieel tot een pandemie wordt uitgeroepen.

Tijdens de SARS epidemie van 2002-2003, die ook in China ontstond, kwamen wereldwijd meer dan 700 mensen om het leven – erg, maar in de verste verte geen pandemie.

‘Perfect alibi voor vaccinatieverplichting’

Onderzoeksjournalist Martin Vrijland schrijft dat een corona virus ‘pandemie’ wel eens het perfecte alibi kan zijn voor een wereldwijde vaccinatieverplichting. ‘De stelregel Problem, Reaction, Solution, is gebaseerd op het creëren van een probleem van grote impact op de maatschappij. De reactie lok je via de media en politiek uit en is vooral bedoeld om de massa in shock te brengen, zodat het de oplossing accepteert die je altijd al op de plank had liggen: Wereldwijde vaccinatiewetgeving.’ (3)

Mocht u willen weten hoe het nu opnieuw zou kunnen gaan: Tussen 2009 en 2010 hebben we tientallen artikelen gewijd aan de Mexicaanse griep hoax (hyperlinks volgen later). Laat u dus voorlopig geen angst aanjagen, en zèker niet ‘preventief’ een vaccinatie aansmeren waarin stoffen zouden kunnen zitten die wel eens permanente schade aan uw gezondheid kunnen toebrengen.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Martin Vrijland
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron Army officer handing out facemasks in Mexico City, auteur Randal Sheppard, Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

13-01: Vakblad publiceert wetenschappelijke studie: Gevaccineerde kinderen krijgen tot 15 x vaker kinkhoest

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
15-04: New York wil overgaan op gedwongen vaccinaties – volgt Nederland ook?
27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

Te vinden op Oud Xandernieuws.punt.nl (link in menubalk):

2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)
2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt
28-09: Onderzoek: Door inenting juist meer kans op de Mexicaanse griep
2010:
11-01: Vaccinatiecampagne lijkt mislukt, maar is het gevaar nu geweken?
2009:
25-11: Top viroloog vindt bewijs dat Mexicaanse griepvirus uit laboratorium komt
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
05-11: Poolse minister van Gezondheid weigert Mexicaanse griepvaccin aan bevolking te geven
03-11: Plan voor chippen bevolking via griepvaccinaties al in 1989 in Britse krant
28-10: Plan om populaire websites tijdens grieppandemie te blokkeren
24-09: België schort democratie en burgerrechten op bij grieppandemie
23-10: Honderden zieken en enkele doden na begin vaccinaties Zweden
18-10: Duitse politici krijgen ander (‘veilig’) griepvaccin dan de bevolking
16-10: (/ ‘Griepvaccins bevatten ‘Lucifer’ nanochip’)
05-09: WHO ontwikkelt griepvaccin als neusspray en wil 4,9 miljard mensen vaccineren
02-09: Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen (/WHO wil wetgeving landen en individuele mensenrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen)
01-09: Uitgelekt document Franse overheid: ‘vrijwillige’ vaccinaties zullen tóch afgedwongen worden
28-08: Nieuw onderzoek bewijst grote waarde Vitamine D, ook tegen griep
28-07: Internationaal geprezen vaccinexpert wil af van ALLE vaccinaties
26-07: Geschiedenis toont aan dat vaccinaties vaak zinloos en zelfs gevaarlijk zijn
24-07: ‘WHO bereidt in het geheim gedwongen vaccinaties VS en Europa voor’
26-06: Journalist klaagt VN aan voor poging tot massamoord via vaccin Mexicaanse griep
30-04: VN-wetenschapper vermoedt kwade opzet bij Mexicaans virus
27-04: Varkensgriep: Wordt dit de geplande wereldwijde pandemie?
12-03: Amerikaanse militaire studie uit 1996 ‘voorzag’ griep pandemie in 2009

19

 1. ik heb het filmpje gezien van bil Cates ivent 201 18 okt 2019 kun je vinden op internet er is ook een filmpje dat hij gek is op vacinatie je kunt mensen redden en reduceren Bil Cates heeft patent op coronavirus vreemd toch patent nummer EP3172319B1

 2. @ Oma: 10:43 am. Helemaal met U eens, dat ieder mens het recht heeft op zelfbeschikking. Zeker wat betreft ons lichaam.

 3. @Lodewijk Vrije: er zijn nog maar 3 landen op de hele planeet waar polio voorkomt.
  Waarom wordt niet alleen dáár gevaccineerd zodat polio uitgeroeid kan worden?
  Neen, het is lucratiever om de hele wereld te vaccineren omdat polio blijft bestaan?
  Das een no-brainer….
  En jouw gevaccineerde kinderen zijn toch beschermd met het veilige, werkende vaccin tegen besmetting door ongevaccineerde ‘gekkies’? Of zijn je kinderen dan toch niet beschermd dat ze kunnen besmet worden?
  Angstige mensen zoals jij worden door leugens misbruikt om anti vaccinatie mensen met gezond verstand te kunnen verplichten om de gezondheid van hun kinderen te schaden door verplichte vaccinaties.

  We zien telkens dezelfde werkwijze, een geniale maar monsterlijke opzet:
  Een virus ontwikkelen/genetisch aanpassen in een labo
  Enkele mensen opzettelijk besmetten met dat virus met als gevolg een overlijden.
  Overdreven ruchtbaarheid geven aan elk geval door de leugenpers om paniek en angst te zaaien bij de massa, in dit geval zelfs wereldwijd
  Om dan op de proppen te komen met (het vooropgestelde doel) dé oplossing: het vaccin ter bescherming waarbij het vaccin net het dodelijke virus bevat en mensen denken zich te beschermen maar zich via het vaccin vrijwillig besmetten en hun gezondheid zelf schaden.
  Propaganda voeren zodat zoveel mogelijk mensen uit angst zich laten vaccineren én niet onbelangrijk: deze angstige mensen dan uitspelen en opzetten tegen anti-vaccinatie ‘gekkies’ zodat de overheid iedereen kan dwingen tot verplichte vaccinatie voor winstbejag van big farma én een snellere uitroeiing van de mensheid.

  Deze ‘werkwijze’ hebben we reeds gezien bij eerdere vaccinaties, bij de griep, bij baarmoederhalskanker, bij zika, bij….bij….recent bij mazelen…maar zelfs met al deze pogingen verloopt het reduceren van de wereldbevolking nog niet snel genoeg dus is het corona-virus de volgende poging op grote schaal.

  “Laat u dus voorlopig geen angst aanjagen, en zèker niet ‘preventief’ een vaccinatie aansmeren waarin stoffen zouden kunnen zitten die wel eens permanente schade aan uw gezondheid kunnen toebrengen.”
  Ik durf zelfs te stellen: het vaccin bevat vermoedelijk nét datgene waartegen mensen denken zich te beschermen: het corona-virus.
  De dodelijkste valstrik ooit in de geschiedenis van de mensheid: het verplichten van een vaccin, dat het virus bevat, voor vrijwillige, collectieve zelfmoord uit angst voor datzelfde virus.
  Gebruik dus je gezond verstand en eis dat elk mens het recht op zelfbeschikking heeft om zelf te beslissen om gebruik te maken van gelijk welk vaccin zonder verplicht te kunnen worden door overheden.
  Willen vaccinatie voorstanders zich uit angst laten vaccineren?
  So be it dan, zij dragen dan ook zelf de gevolgen van hun keuze maar laat anti-vaccinatie ‘gekkies’ het récht op hun vrije keuze.

 4. @lodewijk vrije, als jouw kindjes zijn gevaccineerd, dan hebben ze toch niets te vrezen van mijn kindjes, dat is toch ’t hele idee van vaccineren? Niet ziek worden?

 5. Het zaadje is geplant, gevolg:

  Verplichte vaccinaties en dictatuur !

 6. Lodewijk, in syrie was geen polio todat de US het nodig vond om daar te gaan vaccineren tegen polio. En toen de Polio daar. Mijn ouders die jaarlijks een griepprik moeten halen omdat de wet dat voorschrijft, anders worden ze in het Ziekenhuis niet geholpen, zijn elk jaar na de prik ziek. Griep. Het is beter om weg te blijven van gevaccineerden want die zijn ziekte dragers.

 7. @Lodewijk de vrije, ik ben dankbaar voor betrouwbare medici en verpleging en heb er Goddank zelf goede ervaringen mee, maar sluit ook uw ogen/oren niet voor medische missers. Ik heb nog nooit een griep-prik gehaald en zal het ook nooit doen na het lezen van vele betrouwbare boeken.

  Lees altijd zorgvuldig de bijsluiters van medicijnen of vaccinaties om precies te weten wat voor gevaarlijke stoffen, medicijnen, vaccinaties bevatten. Het middel kan erger zijn dan de kwaal, lees maar verder en doe uw winst er mee:

  TROUW 13-11-2014….Twintig Nederlandse kinderen, van wie negentien peuters, zijn na inenting met het vaccin tegen de Mexicaanse griep getroffen door de ernstige ziekte narcolepsie. Dat blijkt uit meldingen bij Bijwerkingen Centrum Lareb. Het gaat om kinderen die in 2009 de griepprik hebben gehad. Deze wordt nu niet meer gegeven. In 2009 vond onder Nederlandse jonge kinderen een grootschalige Vaccinatieronde plaats tegen de gevreesde griep. 3 jaar later bleek uit een Europees onderzoek dat er een verband bestaat tussen het Vaccin en het ontstaan van de chronische slaapziekte. In Scandinavische landen bleek narcolepsie vaker voor te komen na vaccinatie, in Nederland bleek dat toen niet direct.

  Download PDF: De verborgen gevaren van vaccinaties, van T. Kuipers:
  Die antivaccinatie-gekkies zijn toch misschien niet zo gek als u dacht:

  WHO en Artsen kunnen ook [inschatting] fouten maken met verbijsterende gevolgen:
  Dat bleek wel met die varkensgriep waar Xander over schreef.

  De Polen en Ramshoorn & Co lieten zich toen niet gek maken.

  Lees het boek: Wat artsen je niet vertellen. Auteur Lynne Mc Taggart vertelt in het boek ‘Wat artsen je niet vertellen’ over de gevaren van de moderne geneeskunde.

  https://www.juridischbureauletselschade.nl/www.juridischbureauletselschade.nl
  Medische fout VS derde doodsoorzaak – Jaarlijks sterven er ruim een kwart miljoen mensen door een medische fout in de VS. Alleen hart- en vaatziekten en kanker staan hoger op de lijst.

  Weet u nog: Zwangere vrouwen vertrouwden op de medicatie van artsen en baarden Softenon baby’s, kinderen zonder armen en benen.

  De grootste medische blooper aller tijden: in 1957 kwam een van de meest beruchte geneesmiddelen uit de geschiedenis op de markt. Thalidomide, beter bekend als Softenon, zorgde voor vele duizenden misvormde baby’s. Nietsvermoedend slikten zwangere vrouwen het nieuwe middel tegen ochtendmisselijkheid, waardoor ongeveer 10.000 baby’s ter wereld kwamen met zwaar misvormde of verkorte ledematen. Ongeveer de helft van de getroffen kinderen stierf!!!

  Tenslotte: Blijf altijd zelf goed nadenken wat u slikt/prikt na al die medische missers!!!

 8. aggressive mental suggestion: in de entree van een arts waar ik recent kwam hangt een misleidend affiche:
  de beste manier om griep tegen te gaan is de griepvaccinatie.
  Daarop zei ik: de beste manier om griep te voorkomen is een goed immuunsysteem.
  De arts maakt zich schuldig aan misleiding, machtsmisbruik en mishandeling middels vaccins.
  Kort geleden stond in de Natural News nieuwsbrief:
  Top-medewerkster WHO vertelt over gevaar vaccins in video.
  E.e.a. is op te zoeken …
  En Mahatma Gandhi was ook niet op zijn achterhoofd gevallen, getuige zijn boek van toen waarin hij waarschuwt voor vaccins. Dat boek is nog te lezen ….
  Vaccins zijn een prima middel om je gezondheid/immuunsysteem te ruineren.

 9. WHO-topfunctionaris verklaart dat vaccins gevaarlijk zijn in video-opname:
  zie NaturalNews enkele dagen geleden ….

 10. In de wachtkamer van de huisarts worden naast reclame boodschappen, filmpjes gedraaid op een scherm over pandemienen en hoe als mens te reageren. Waarom niet eerst over griep en dan over epidemieën? Gelijk het ergste van het ergste, pandemienen. Gelijk angst aanjagen, waarom? Na bovenstaand artikel begrijp ik het.

 11. in het ergste geval zal het een hoop problemen helpen oplossen.
  en wat men, de overlevenden, daar het minst leuke van vind is het voordeel van grootschaligheid, al het andere doet ze een zucht slaken en denken zo daar zijn we vanaf, we beginnen weer opnieuw (met het maken van dezelfde fouten)

 12. anti vaccinatie gekkies.

  vertel me, waar zijn al die mensen met polio? oh ja, die zijn er amper meer omdat mensen tegenwoordig worden ingeent tegen polio.

  maar als jouw kinderen straks met 2 linker handjes in de klas zitten, dan mag ik wel zo vrij zijn om mijn kinderen minstens 200 meter bij die van jou uit de buurt te houden neem ik aan….

 13. Mee eens, goed artikel! Ziektes ontstaan niet zo maar. Ze hebben een oorzaak of worden gemaakt in een laboratorium. In de Middeleeuwen heerste wereldwijd de pest. Oorzaak mensen leefden smerig.

  Melaatsheid was al een ziekte waar Mozes mee te maken kreeg. Lees hoe hij dit bestreed door o.a. hygiëne in Leviticus 13 en 14.

  Hoe ontstond Aids, Vogelgriep, Varkenspest, Gekke Koeienziekte, enz.
  Biologische Oorlogsvoering?

  Van het Corona virus weten we de herkomst nog niet /

  Van het Griepvirus wel. Gina Kolata, onderzoeksjournalist van New York Times ontdekte het. Lees haar schokkende boek Griep, het verhaal van de grote influenza van 1918 dat wereldwijd wel tussen de 20 en 100 miljoen slachtoffers kostte. Blz 18.

  Lees ook het boek: America’s Forgotten Epidemic van Alfred Cosby.

  Artsen, Politici en Ouders zouden deze boeken moeten lezen.

 14. Denk dat wij (persoonlijk) het hier al achter de rug hebben na in de kuch van een chinese in de metro rotterdam te hebben gezeten.. Binnen 10 uur 39 koorts die langzaam aflopend een week aanhield, érnstig benauwd bij ademhalen voor bijna twee weken, hartklachten, droge hoest en ook ruim gesnotter en ruim drie weken opknaptijd.
  Was het een ‘gewone griep, dan wel een zware en hardnekkige.

  Maar in statistieken en overheadplaatsjes geloven wij niet.
  Belden ook de huisarts niet die toch enkel adviseert aspirientje en uitzieken. Beter is voor bijna dood op straat te liggen en in ht ziekenhuis terecht te komen mocht het levensbedreigend zijn. Van virussen en bacterien heeft men toch weinig benul, maar ze kosten nochthans een vracht zorgpremie.

 15. In 2015 was dat geloof ik dat deze besmettelijke ‘ziekte’ vrij veel voorkwam in het MiddenOosten waarna het langzamerhand ‘uitgebloed is’ . Van paniek was in feite geen sprake. Op luchthavens voornamelijk worden alle inkomende passagieren met gevoelig apparatuur op koortsachtige verschijnselen direct ‘onderzocht’ . Voor mensen, maar eveneens voor dieren die in goede conditie zijn ! en door hun leefwijze ! weerstand hebben opgebouwd is deze virale besmetting niet levensbedreigend. Én over het opbouwen van weerstand, uw gezondheid, is al veel geschreven. Nagenoeg elke chemische medicatie gaat gepaard met het verstoren van uw conditie, allemaal te lezen in de bijsluiters. Maar voor elke complicatie is wel weer ‘n poedertje of pilletje voor. Zelfs huid crème, shampoos, mooimakerij zalfjes etc. en uiteraard uw voedsel ! bepalen uw gezondheid. Het zal mij niet verbazen dat de oorzaak van dit spektakel weer een uit de hand gelopen (wetenschappelijk) experiment is waar er in het verleden al zoveel mee geknoeid is …. . Knoeierijen met uw lichaam en uw geest …. zijn bijna aan de orde van de dag. De ziektekosten rijzen de pan uit omdat met elk wissewasje een arts geconsulteerd wordt, niet omdat het moet, maar omdat het kan. Inmiddels zit, hangt of ligt de helen wereld vol met slapjanussen, zoeken hun ‘heil’ buiten zichzelf met diverse vormen van meditatie en media. Met het gemak verliest men de oorspronkelijke, natuurlijke weerstand omdat, helaas, het gemak de mens dient ; een van de redenen dat de verwennerij langzamerhand de mens degradeert ….. tot hulpbehoevende individuen.

 16. Of het kan zijn, zoals in het verhaal van chicken little, of, the boy that cryd wolve

 17. De macht kartels gaan overlijken, en dat voor geld en macht.
  Zij willen op deze wijze, wetten invoeren dat mensen verplicht zijn om ieder jaar zich inenten.
  Kom men in een ander land, moet je je bewijzen komen dat je op alle prikken hebt, anders komt je niet binnen.
  Dus een vlieg verbod en rij verbod ect….

 18. Het lijkt gevaarlijk te worden het gaat via mensen en via te lucht, hopelijk blijft het beperkt, anders??? Shalom

Comments are closed.