Vakblad publiceert wetenschappelijke studie: Gevaccineerde kinderen krijgen tot 15 x vaker kinkhoest

—————————————————————————————————————————————–

Hoofd wetenschapper Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) erkent openlijk dat er doden vallen door vaccins – WikiHow onderwijst kinderen hoe ze tegen hun ‘anti-vax’ ouders moeten opstaan en zich stiekem toch moeten laten vaccineren

—————————————————————————————————————————————–

Het vakblad Tropical Diseases, Travel Medicine and Vaccines heeft een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat kinderen die het DKTP vaccin hebben gekregen na ongeveer 5 jaar tot maar liefst 15 x vaker kinkhoest krijgen dan hun niet ingeënte leeftijdsgenoten. Ook dit onderzoek bevestigt dat de officiële verklaring dat uitbraken van besmettelijke ziekten de schuld zijn van ‘anti-vaxxers’, ouders die hun kinderen niet laten vaccineren, een flagrante leugen is.

Sommige gezondheidsautoriteiten hebben al met tegenzin moeten toegeven dat het wetenschappelijk is aangetoond dat de overgrote meerderheid van kinderen die kinkhoest krijgen ertegen zijn ingeënt. Desondanks wordt nog steeds valselijk beweerd dat de ziekte wordt verspreid door ongevaccineerde kinderen.

Uit het onderzoek is gebleken dat de anti-lichamen die het vaccin tegen kinkhoest produceert na zo’n 2 tot 3 jaar sterk zijn afgenomen, vaak zelfs compleet zijn verdwenen. Hierdoor lopen deze kinderen juist meer risico om kinkhoest te krijgen dan als ze het vaccin niet hadden gehad. Volgens de organisatie Children’s Health Defense (CHD) komt dat omdat het afweersysteem minder goed functioneert als een kind dan toch met kinkhoest wordt besmet.

Gevaccineerde kinderen dragen ziekte net zo makkelijk over

BMC Medicine publiceerde een andere studie waaruit naar voren kwam dat kinderen met het DKTP vaccin net zo makkelijk de ziekte verspreiden als niet ingeënte kinderen. ‘De publieke gezondheidsautoriteiten zouden voor eenzelfde situatie kunnen worden gesteld als met polio, dat door gevaccineerde personen nog steeds kan worden overgedragen.’

Westerse autoriteiten blijven echter volhouden dat zoveel mogelijk mensen moeten worden gevaccineerd, en nemen almaar serieuzere maatregelen om dit algemeen verplicht te stellen.

‘Hoewel de vaccin propaganda bomvol kwaadaardige leugens en opzettelijke valse informatie zit, wordt iedereen die twijfelt aan de officiële nepverklaringen van de vaccinindustrie onmiddellijk gecensureerd en van alle grote tech-platforms zoals Pinterest, Vimeo, Twitter, YouTube en Facebook gehaald,’ waarschuwt Mike ‘Natural News’ Adams. ‘De complete tech-industrie staat volledig achter het medische geweld van de vaccin industrie, en hun geschiedenis van onmenselijke medische experimenten op kinderen.’ (1)

Hoofd wetenschapper WHO geeft sterfgevallen door vaccins toe

Dat vaccins daarnaast beslist niet (zo goed als) ongevaarlijk zijn voor de gezondheid werd bevestigd door dr. Soumya Swaminathan, als hoofd wetenschapper van de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) van de VN één van de hoogste medische autoriteiten op de planeet.

In december gaf ze op een conferentie in Genève toe dat ‘ik denk dat we het feit dat wij in veel landen geen erg goede veiligheidscontrole systemen hebben niet genoeg kan worden benadrukt. Dit bevordert miscommunicatie en misvattingen, omdat wij niet in staat zijn om zeer goede, glasheldere antwoorden te geven als mensen vragen naar de sterfgevallen die plaatsvonden door een bepaald vaccin. In de media wordt dit altijd opgeblazen.’

Door de doorgaans ontwijkende verklaringen die worden gegeven ‘is er steeds minder vertrouwen in het systeem,’ vervolgde ze. Autoriteiten zouden de bevolking eerlijke informatie moeten geven over de risico’s van vaccins, en het aantal doden dat hierdoor gemiddeld valt. Wat er nu gebeurt is dat kritische mensen worden gedemoniseerd, en via de media extra hard wordt ingezet op het verspreiden van de leugen dat vaccins ‘volkomen’ of ‘zeer veilig’ zijn.

Vaccins spelen sleutelrol bij krijgen van totale controle over mensheid

Op twee Amerikaanse overheidssites (VAERS.HHS.gov en HRSA.gov) is te lezen dat er alleen al in de VS jaarlijks vele duizenden volwassenen en kinderen in het ziekenhuis worden opgenomen met soms blijvend letsel, en sommigen het toedienen van een vaccin niet overleven.

De gevaren van vaccins worden meestal erkend in de bijsluiters (tenminste, als u die krijgt). Wat daar niet in staat is dat de meeste vaccins nooit klinisch zijn getest op hun veiligheid of effectiviteit. Het Amerikaanse National Vaccine Injury Compensation Program, ook wel het geheime ‘vaccin gerechtshof’ genoemd, heeft inmiddels al $ 4 miljard uitgekeerd aan ouders wier kinderen gehandicapt zijn geraakt nadat ze werden ingeënt met het DKTP, polio, MPV, BMR of een griep vaccin. Het aantal schadeclaims stijgt ieder jaar.

Infowars kopman Alex Jones zegt al jaren dat vaccins een essentieel onderdeel zijn van het plan van de globalisten om de wereldwijde bevolking(sgroei) te reduceren, en iedereen weerloos te maken tegen totale controle via A.I. (kunstmatige intelligenties). (2) Om een zo hoog mogelijke (liefst 100%) dekkingsgraad te bereiken, krijgen kinderen van WikiHow zelfs het ‘advies’ om zich stiekem tòch te laten vaccineren als hun ouders daartegen zijn, en worden de anti-vax standpunten van hun ouders ‘complottheorieën’ genoemd (3).

 

Xander

(1) Natural News
(2) Infowars
(3) Natural News
Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)


Zie ook o.a.:

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

Te vinden op Oud Xandernieuws.punt.nl (link in menubalk):

2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)

2014:
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: ’98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus’ (/ ‘Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins’)

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
18-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. Mee eens Oma. Wat ik dan jammer vind is het feit dat iets dat op zichzelf goed is, wordt afgewezen door hetgeen u hierboven schrijft. Dat wat u noemt is slecht en moet bestreden worden. Het vaccineren op zich niet. Integendeel. Dat zou net zoiets zijn als het verbieden van vioolsnaren omdat je met zo’n snaar iemand ook kunt wurgen.

  Zeg dan niet: vioolspelen moet worden verboden, want het is slecht. Die tendens bespeur ik in de discussie rond vaccinatie. De psychopaat die vaccinaties misbruikt om bijvoorbeeld onvruchtbaarheid te veroorzaken, die moet worden bestreden, niet het vaccineren zelf. Dat maakt het probleem overigens meteen praktisch onoplosbaar. En het is moeilijk dat onder ogen te durven zien.

 2. Beste Rienus,
  je wilt toch niet beweren dat bevindelijk gereformeerden op de Veluwe onder minder hygiënische omstandigheden leven, of over mindere kwaliteit drinkwater, huisvesting of voedsel beschikken dan de rest van de Nederlanders? Ik zou zeggen: integendeel. De gereformeerde levensstijl is over het algemeen zeer degelijk op al die gebieden. De laatste Polio epidemie in Nederland werd dan ook niet veroorzaakt door enig gebrek op de door jou genoemde gebieden, maar door het feit dat men zich niet wilde laten inenten.

  Ook van de Belgen kun je toch niet zeggen dat ze zich verwaarlozen op het gebied van hygiëne, dat ze gebrek hebben aan gezond voedsel of dat er iets aan hun huisvesting ontbreekt. Toch werd pas in 1970 het laatste Poliogeval in België geconstateerd, namelijk drie jaar nadat er van regeringswege een verplichte poliovaccinatie-campagne was gestart.

  Voor Pokken geldt hetzelfde. Indianen in Noord Amerika leefden misschien wel gezonder dan de gemiddelde hedendaagse Europeaan, hele stammen werden echter weggevaagd door de Pokken. Wereldwijd was dit het geval, duizenden jaren lang. Dat het nu niet meer zo is, is absoluut niet doordat er wereldwijd betere hygiënische omstandigheden zijn of dat er overal riolering is, of doordat men over beter voedsel beschikt. Nee, de enige oorzaak dat deze vijand van de mensheid zijn kop niet meer kon opsteken, is door wereldwijde vaccinatieprogramma’s.

  En dan nog dit: het is algemeen bekend dat de hedendaagse mens het veel minder nauw neemt met de hygiëne dan de mensen uit de negentiende, en het begin van de twintigste eeuw. Mijn overgrootouders, grootouders en ook mijn eigen ouders nog, hielden zich strikt aan strenge regels op het gebied van hygiëne, en dit was bij je kunt wel zeggen de meeste Nederlanders zo. Voortdurend werd alles gewassen, geklopt en geveegd. Voedsel was onbespoten en eenvoudig, basaal en niet te eenzijdig. Men had juist in die tijd het belang van hygiëne ontdekt. De kraamvrouwenkoorts, waar ik het hierboven over heb, werd overwonnen door….. het wassen van de handen van de doktoren! Gold dit nu ook voor Pokken of Polio, of andere virusziektes, zoals hersenvliesontsteking? Nee, die ziektes konden niet door een betere hygiëne worden overwonnen. Net zomin als bijvoorbeeld griep door betere hygiëne of beter voedsel of riolering of huisvesting kan worden uitgeroeid.

  Wees maar blij met degene die ontdekte dat melkmeisjes niet door Pokken werden getroffen Rienus, en daardoor tot de ontwikkeling van vaccins (van vacca, dat betekent koe) kwam. Wees maar blij dat je kinderen -als je die hebt- niet meer door Polio voor het leven kunnen worden verminkt.

 3. Inderdaad, Pier. Net zoals álles dat werd ontwikkeld met goede bedoelingen voor het algemeen welzijn en door hebzucht en machtsmisbruik van machthebbers als wapen wordt gebruikt tegen de onwetende bevolking.
  De initiële ontwikkeling van vaccins was ten goede voor de gezondheid van de mensheid bedoeld maar wordt uit macht en geldgewin een moordwapen met onnoemlijk veel menselijk leed ten gevolge.
  Niemand kan het nut van de eerste vaccins ontkennen maar vaccinatie is compleet ontspoord door onvoldoende toezicht op veiligheid, werking, ingrediënten, voldoende onderzoek naar gevolgen etc..
  Het smerige daaraan is de desinformatie, misleiding en ontkenning van eventuele schadelijke gevolgen zodat mensen zichzelf schade berokkenen uit angst voor ziekten waardoor ze net die ziekten oplopen en dan zelfs overlijden aan de gevolgen van de medicatie/vaccinatie die erger blijkt dan de ziekte zelf..
  De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen…

 4. @Pier
  Dikke onzin, je hebt je succesvol laten hersenspoelen.
  Het is aantoonbaar dat de ziektes waar u het over heeft verdwenen door hele andere oorzaken.
  Betere hygiëne in het algemeen, riolering bijvoorbeeld.
  Betere kwaliteit drinkwater, voeding en betere huisvesting.
  De onderzoeken die de mythe instant houden dat vaccinatie iets doet zijn niet onafhankelijk.
  Sterker nog echt wetenschappelijk onderzoek naar bijvoorbeeld het effect van de griepprik ontbreekt zoals ik reeds heb gepost (zie mijn vorige post, met link).
  Nog een leuke link:
  https://healthwatch.eu/nl/video-huisarts-van-der-linde-artsen-worden-bedrogen-en-misleid-door-de-farmaceutische-industrie/

 5. @M. en haar tweelingziel
  13/01/2020 om 7:57 pm
  Inderdaad! Daarom ook dat kwetsbare groepen met verzwakte immuunsystemen, zoals ouderen en kinderen (verzwakt door de talloze vaccins) elk jaar wordt aangemaand om het nutteloze en schadelijke griepvaccin te laten toedienen.
  We horen dan ook elk jaar meer en meer oude mensen die dan na het griepvaccin oa aan een longontsteking overlijden want ze hebben helemaal geen weerstand meer van het eigen lichaam/immuunsysteem.
  Een geniale maar duivelse opzet: mensen angst aanjagen zodat ze zich vrijwillig laten inenten ter voorkoming van griep die hen fataal kan worden en ze betalen er dan, als belastingbetaler, zelf ook nog voor.

 6. @willy
  13/01/2020 om 3:33 pm
  Hoe kom je erbij? In belgië is maar één vaccinatie verplicht en dat is polio!

  Al de andere vaccinaties kun je wel zeker weigeren, mijn kleinkinderen hebben enkel het verplichte polio lepeltje gehad en niks van al die andere vaccins want schadelijke gevolgen van vaccinatie zijn reeds járen bekend – dat is begonnen met zieke kinderen waarvan men niet wist wat ze hadden en radeloze ouders die naar de oorzaak zochten en zo elkaars ervaringen gingen delen om tot de conclusie te komen wat de kinderen gemeenschappelijk hadden waarna de klachten begonnen: de vaccinaties.
  Enkele artsen onderzochten en konden verbanden bewijzen tussen de zieke kinderen en vaccinaties maar hun kritiek werd door big farmaceutica en de reguliere medische wereld niet gesmaakt, zij werden charlatans genoemd, hun geloofwaardigheid werd ondermijnd en soms zelfs geschorst en voor de rechtbank gedaagd om hen maar het zwijgen op te leggen want vaccins zijn een miljardenhandel.
  Zo ging de bal aan het rollen, dat is reeds jaren aan de gang. Ik begrijp niet dat na 30 jaar ouders nog steeds geen weet hiervan hebben…zich degelijk informeren over risico’s van vaccinatie is noodzakelijk, internet staat er vol van, het gaat tenslotte om de gezondheid van hun kinderen.

 7. Wacht even mensen, voordat jullie het kind met het badwater weggooien: zonder de uitvinding van wat we nu vaccins noemen, zouden ziektes als pokken en polio nog dagelijks hun (duizenden) slachtoffers maken.

  Wie zonder kunstmatig toegediende antistoffen naar derde wereld landen reist, heeft heel veel kans òf heel erg ziek te worden (gele koorts, malaria, bilharzia o.i.d.) òf het gewoon niet te overleven.

  Wat ik bedoel is: de uitvinding van vaccinatie tegen deze en talloze andere gruwelijke moorddadige ziektes, waar de mensheid afschuwelijk onder geleden heeft en nog steeds lijdt, is op zich door God gegeven genade. (Lees in dit kader bijvoorbeeld de geschiedenis van de ontwikkeling van de remedie tegen kraamvrouwenkoorts, een overeenkomstige, door God gegeven oplossing voor heel veel menselijk lijden)

  Dat er misdadigers zijn die deze zegen willen omkeren in een vloek, wil ik niet ontkennen. Moge dat aan het licht komen en worden verhinderd. Dat is het vervuilde badwater dat moet worden weggegooid. Het kind echter niet. Dat zou dom zijn.

 8. Hoeveel van de antivaxers die hier reageren zijn in hun jeugd gevaccineerd zonder daar ooit ernstige gevolgen aan over te houden?

 9. ik snap niet dat de inenting graad in Nederland daalt, wie wil zich nou niet vol laten spuiten met formaldehyde=kankerverwekkend, aluminiumverbindingen die in de hersenen neurotoxisch werken, fenoxyethanol is irriterend voor de ogen, de huid en de luchtwegen, diverse virussen en embryo dna welke verstorende effecten hebben op het centraal zenuwstelsel. Kom op mensen het is gratis ! En veilig !

 10. Hèhè, na de tweedaagse faux pas uit het rariteitenkabinet, weer een zinnige bijdrage.

  Mahatma Gandhi waarschuwde destijds al voor vaccins. Zijn boek hierover is niet alleen heel actueel, maar ook te verkrijgen.
  (commentaar RIVM hierop: ‘Gandhi was advocaat’: m.a.w. hij heeft niets in te brengen dan lege briefjes, vlgs het RIVM, verworden tot het Rijksinstituut der vaccinatiemafia)
  Bill Gates, nepfilantroop, ziet vaccins als een probaat middel tot reducering der wereldbevolking: i.n. in Afrik en Azie wel te verstaan.
  In India is hij strafrechtelijk aangeklaagd wegens schadelijk vaccin-onderzoek onder arme kinderen.
  Vlgs mevr. Grootebroek, RIVM-woordvoerster ttv de varkensgriephoax, tasten vaccins het immuunsysteem aan, dus kreeg niet ieder kind het toegediend. (CNV-schoolblad-interview)
  Een paar maanden later liet het RIVM weten dat een aantal varkengriepvaccins was gereserveerd voor mensen met een
  (jawel!) verzwakt immuunsysteem …..
  De timing was fantastisch, de menslievendheid en oprechte zorg van het RIVM roerend en we schudden nog steeds van het lachen om deze puurste vorm van cabaret.

  Wat zit er zoal in vaccins: urine van dieren, weefsel van vermoorde humane foetussen, dankzij de innige samenwerking
  tussen RIVM c.s. en de moordmachine die onverdoofd en onzichtbaar zielen afslacht die op weg waren naar hun geboorte
  en het later vervullen van hun missie met hun tweelingziel.
  Verder: weefsel van varkens en apen, kwik, aluminium en wat vies meer zij.
  De veganisten- en vegetariersbonden staan al op de barricades en hun achterste benen..

  Wie levensmoe is kan bijv. een vaccin laten toedienen: een prima manier om je gezondheid te bestrijden.

 11. Of het nu ‘links’ om of ‘rechts’ om is, de medische – en voedselindustrie doen er alles aan om ons op elke manier te verleiden om rotzooi in te nemen. Of het nu vis, shampoo’s, fabrieksvoer etc. óf vaccinaties zijn , uiteindelijk wordt de mens langzamerhand vergiftigd. [ slechts 4 % van ‘onze’ medicijnen zijn effectief : Want To Know.nl , 4 aug. 2019 ] .
  eveneens : [ https://worldunity.me/medisch-allert-vaccin- hulpstoffen- onthult …..]
  Het meest schokkende artikel is voor mij dat er bewust kankercellen in inenting’s stoffen ( MMR) zijn verwerkt. Te vinden op : uncutnews.ch dd 9 Jan. 2020 . Niet gevaccineerde kinderen zijn het gezondst ! …. Kan het artikel niet zo gauw vinden …. .
  Het begint met het voorgeslacht, de voorouders ; de ‘spruit’ krijgt de benodigde voeding en medicatie van mamma, die dat eveneens kreeg van haar mamma enz. . Een slechtere ‘ondergrond’ kan men zich niet voorstellen ; belangrijke mineralen, bouwstoffen’ en vitamines zijn niet voldoende aanwezig. Nicotine en alcohol geven eveneens geen goede vooruitzichten en de jarenlange Morning After pil werkt ook niet bepaald mee . De ‘spruit’ is er nog maar net óf de eerste prik word er al ingejast ; en dat gaat maar door tot de dood ons scheidt …. . Voor een groot deel, misschien wel het grootste deel, bent u wat u eet en drinkt ! De omzet …. van arts of apotheker is (denk ik) belangrijker dan uw gezondheid. Af en toe een verkeerd ‘natje’ of een ‘droogje’ kan geen kwaad. Maar mensen toch, het is toch vanzelfsprekend dat nadenken over uw levenswijze bepalend is voor het goed functioneren van uw lichaam. Uw gezondheid bepaald u grotendeels zelf. Ga op onderzoek uit, lees netzfrauen.org !

 12. @willy
  Je schrijft dat vaccinaties in België meestal verplicht zijn en weigeren geen optie is?
  Waarom is weigeren geen optie? Op straffe van…..?

 13. Je zou nu denken dat vaccineren voor allerlei gevaarlijke ziektes gezond zijn voor het kind, maar dat blijkt totaal niet uit dat artikel. Maar wat moeten we dan doen. Hier in België zijn vaccinaties meestal verplicht, weigeren is hier gen optie. shalom

 14. Een paar weken geleden kwam ik een artikel tegen, waarin werd beschreven dat in (doodgewone) vaccins die werden toegediend in Kenia, sporen van stoffen zijn gevonden die gebruikt worden ter anti-conceptie. Ik kan dat artikel niet vinden, maar er werd meen ik een link naar de VN (UN) gelegd.

  Als je weet dat de VN toe wil naar maximaal 500 mln mensen op deze aardbol (een enorme reductie dus t.o.v. nu), dan snap je wat er voor vuil spel wordt gespeeld.

  Een erg interessant documentaire over de Nieuwe Wereld Orde (de NWO) is “End Game” door Alex Jones van InfoWars op https://hooktube.com/watch?v=2xQf4smeuBs .

Comments are closed.