Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins


Officiële bijsluiter van ook in Nederland gebruikt kindervaccin bevat waarschuwingen voor ernstige aandoeningen aan zenuwstelsel, immuunsysteem en bloed – CDC bevestigt op eigen site gebruik van cellen uit geaborteerde menselijke foetussen –(afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

————————————————————————————————————————————–

Twee Amerikaanse wetenschappers, waaronder een expert van het prestigieuze MIT, hebben in met name het ook in Nederland gebruikte BMR (bof, mazelen, rode hond) vaccin voor kinderen hoge concentraties van het beruchte kankerverwekkende bestrijdingsmiddel Glyfosaat aangetroffen. Voormalig investeringsbankier Daniel Prinz, auteur van de bestsellers ‘Als de Duitsers dit zouden weten…’ en ‘Als de mensheid dit zou weten…’, schrijft dat de ontdekkingen wel eens tot ‘vaccingate’ kunnen leiden. Maar of dit ook tot Den Haag doordringt, waar steeds meer partijen juist willen overgaan tot het verplicht vaccineren op straffe van het intrekken van bijvoorbeeld kinderbijslag?

Zelfs de grootste voorstanders van (verplichte) inentingen zouden aan het nadenken moeten worden gezet nu de vele eerdere aanwijzingen dat vaccins veel schadelijker kunnen zijn dan wordt beweerd overgaan in harde wetenschappelijke bewijzen.

Kankerverwekkend bestrijdingsmiddel in kinder vaccins

De Amerikaanse wetenschappers Anthony Samsel en MIT-bioloog Stephanie Seneff hebben in tal van vaccins van diverse fabrikanten het kankerverwekkende bestrijdingsmiddel Glyfosaat (van Monsanto) aangetroffen. Dat komt in vaccins terecht omdat die ook dierlijke bestanddelen zoals eiproteïne of gelatine (van runderen en varkens) bevatten. De dieren krijgen het op hun beurt binnen via met Glyfosaat besmet genetisch veranderde voeding.

In het BMR vaccin van farmagigant Merck (ook wel bekend als het ‘MMR’ vaccin, zie deze bijsluiter op de site van het RIVM) werden de hoogste concentraties Glyfosaat aangetroffen.

De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) verklaarde in maart 2015 dat Glyfosaat ‘waarschijnlijk kankerwekkend’ is. Uit laboratoriumonderzoeken was gebleken dat de pesticide schade aan het DNA en daarmee een verhoogd risico op kanker kan veroorzaken. De omvangrijke schade aan gewassen, natuur en bodemorganismen laten we hier nog buiten beschouwing.

Op het internetportaal EFI (Ouders voor Inentingen Voorlichting) wordt ook op andere gevaren van hulpstoffen in vaccins voor het menselijke lichaam gewezen, zoals de verstoring van belangrijke darmbacteriën en een verhoogd risico op autisme, allergieën en andere chronische ziekten.

Deze schadelijke substanties staan in de officiële bijsluiters

Prinz: ‘Maar heel weinig mensen weten wat voor schadelijke substanties er in vaccincocktails zitten. Zouden ze dat wel weten dan zouden ze nooit overwegen of ze zichzelf en hun kinderen nog laten inenten. De Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control) geeft op zijn officiële site aan welke hulpstoffen er in populaire vaccins zitten, die zogenaamd bedoeld zouden zijn voor stimulering van het immuunsysteem (hier de belangrijkste):’

* Thimerosal (/Thiomersal), dat voor de helft uit het zeer giftige kwikzilver bestaat, en dat de hersenen en het zenuwstelsel kan beschadigen. Om deze reden is het gebruik van deze toevoeging in Nederland verboden.)
* Mononatirum-glutamaat, waaraan dezelfde gevaren als Thimerosal kleven, plus het risico op het ontstaan van diabetes en overgewicht;
* Aluminium-hydroxyde, – fosfaat en –zouten, die in verband worden gebracht met Alzheimer / dementie;
* Formaldehyde (hersenschade, kankerwekkend);
* Citroenzuur E330 (verhoogt de opname van aluminium in het lichaam);
* Neomycine (antibioticum met risico op hartkloppingen en braken en anafylactische shock als het in het bloed terecht komt);
* Aceton (giftig oplosmiddel, vroeger te vinden in nagellak removers e.d.);
* Serum uit foetale runderweefsels;
* Niercellen van apen;
* Kippeneiwit;
* Menselijke albumine (een menselijk proteïne in bloed);
* Menselijke diploïdecellen (afkomstig van geaborteerde menselijke foetussen).

Merck is op de eigen internetsite heel open over het gebruik van menselijke albumine en neomycine in zijn MMR (/BMR) vaccin, net als over de vele potentiële risico’s en contra-indicaties.

DKTP vaccin Infanrix is ook in Nederland toegelaten

In de Engelstalige bijsluiter van het DKTP vaccin Infanrix (hier de RIVM bijsluiter)  van fabrikant GlaxoSmithKline staat ‘encephalopathie’ oftewel coma, een verminderde graad van bewustzijn en aanhoudende toevallen als contra-indicatie vermeld, plus een waarschuwing dat het vaccin indien toegediend na een tetanus injectie het Guillain-Barré-Syndroom (GBS) kan veroorzaken, een aandoening aan het zenuwstelsel met een sterftepercentage van 5%.

Tevens worden als mogelijke bijwerkingen van Infanrix aandoeningen van het bloed, lymfeklieren, ademwegen, borstholte en ruimte tussen de longen, zenuwstelsel en immuunsysteem genoemd, alsmede ook psychiatrische stoornissen.

‘En beste mensen, dit is afkomstig van officiële autoriteiten! Ik ben benieuwd hoe deze verklaringen door de fanatieke inentingslobby nu ‘gerelativeerd’ of overschreeuwd worden, of belachelijk worden gemaakt,’ vervolgt Prinz.

Net als Infanrix is ook Infanrix Hexa in zowel de VS, Duitsland als Nederland toegelaten. Al in 2003 berichtte de Duitse site voor artsen en apothekers Arznei-Telegramm over kinderen die kort na inenting met deze vaccins waren overleden.

Ook op de site van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid (hrsa.gov) is een tabel te vinden met een lijst van mogelijke aandoeningen die enige uren tot enige maanden na een vaccinatie kunnen optreden.

Kinderarts-vaccinfabrikant bevestigd onder ede gebruik van foetussen

Op 11 januari 2018 verklaarde de Amerikaanse kinderarts en vaccinfabrikant dr. Stanley Plotkin onder ede dat vaccins inderdaad cellen van geaborteerde menselijke foetussen bevatten. Volgens Plotkin worden normaal ontwikkelde foetussen gebruikt waarvan huidcellen, organen en hypofyse worden ‘geoogst’. Alleen al tijdens zijn eigen dienstperiode zou het om vermoedelijk honderden foetussen gaan.

‘Moorden op termijn’: veel vaccinschade treedt pas na jaren op

Een niet bij name genoemde met Prinz bevriende professor zou vaccinaties ‘moorden op termijn’ noemen, mede omdat de fabrikanten maar een klein deel van de mogelijke bijwerkingen hebben gepubliceerd. ‘Veel vaccinschade treedt echter pas na jaren en decennia op, als de ziekteverschijnselen niet meer met inentingen in verband kunnen worden gebracht.’

Maar de schade zou vroeg of laat hoe dan ook zichtbaar worden, al naar gelang de sterkte van iemands immuunsysteem. Op zeker moment is ‘het vat’ vol en treden de eerste ziekteverschijnselen op. ‘De mens moet tenslotte niet enkel zijn leven lang klant van de farmaceutische industrie zijn, maar ook nooit zijn volledige geestelijke en spirituele potentieel kunnen ontplooien. Dan zou hij namelijk een gevaar voor dit systeem zijn, en dat moet met alle middelen –waarvan vaccinaties een belangrijke peiler zijn- moeten worden voorkomen.’

In zijn boek ‘Als de mensheid dit zou weten…’ spreekt Prinz zelfs van een regelrecht wereldwijd ‘inenting fascisme’ complot, een stelling die door diverse artsen en insiders zou worden onderbouwd en bevestigd.

Ouders zouden eerlijke(re) info moeten krijgen

Prinz zal niet door iedereen even serieus worden genomen, maar dat zou met de eerder in dit artikel genoemde wetenschappers toch wel het geval moeten zijn. MIT-expert dr. Stephanie Seneffe verklaarde al in 2015 dat de symptomen van een glyfosaat vergiftiging sterk op autisme lijken, en voorspelde dat in 2025 de helft van alle kinderen autistisch zal zijn als gevolg van een fatale combinatie van genetisch gemodificeerd voedsel (genvoedsel) en vaccinaties (zie link onderaan naar artikel 2015).

De jongste ontdekkingen zouden er in ieder geval toe moeten leiden dat Nederlandse ouders voortaan meer en vooral onafhankelijke en eerlijke(re) informatie krijgen over de mogelijke gevaren van zowel het wel als het niet vaccineren van hun kinderen, en niet enkel de door de fabrikanten gedicteerde (overheids)propaganda krijgen voorgeschoteld.

In Den Haag zetten veel politieke partijen echter in op het tegendeel, namelijk juist het verplichten van het inenten van kinderen op straffe van bijvoorbeeld het korten op de kinderbijslag of niet toelaten tot kinderopvang. Ook dreigen berichten en artikelen zoals deze binnenkort onder media- en staatscensuur te vallen.

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

2016:
01-02: Zika uitbraak: Krijgt een onschuldig virus de schuld in plaats van schadelijke vaccins? (/ Variant DKTP-vaccin waarschijnlijk echte oorzaak)

2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)

2014:
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: ’98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus’ (/ ‘Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins’)

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins 2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
18-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal