Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

Activist Robert F. Kennedy: ‘Hele Congres corrupt, nemen allemaal geld aan van Big Pharma, dat met afstand de machtigste lobbygroep is’ –Kinderen in Indonesië werden in 2018 massaal gevaccineerd. Het aantal gevallen van mazelen en Rode Hond daalde volgens de WHO met 90%-95%. Moslimgeestelijken in het land hebben de vaccins nu echter verboden omdat bij de productie varkenscellen zouden worden gebruikt. (Afbeelding: Embed from Getty ImagesGetty Images (6)).

————————————————————————————————————————————-

Dr. Zimmerman is een erkende topneuroloog op wiens bevindingen en getuigenis een rechtbank een hoge schadeclaim tegen de farmaceutische industrie heeft afgewezen. Het onderwerp: vaccins die bij sommige kinderen autisme (of andere ernstige aandoeningen en zelfs de dood) zouden veroorzaken. Zimmerman zegt nu dat hij toen al wist dat vaccins wel degelijk autisme kunnen veroorzaken en hij daar ook voor waarschuwde, maar dat de Amerikaanse overheid besloot om dit bewijs te negeren en onderdrukken.

Rolf Hazlehurst is officier van justitie en vader van een zoontje, Yates, die op 11 februari 2000 werd geboren en kort na zijn vaccinaties ernstige autisme kreeg. In 2007 diende hij samen met zo’n 5000 vergelijkbare gevallen een aanklacht in bij het in 1988 opgerichte Federale Vaccin Hof, dat alle schadeclaims echter afwees, mede vanwege het eerdere getuigenis van dr. Zimmerman dat er geen wetenschappelijke link tussen vaccins en autisme bestaat.

Opmerkelijke ommezwaai van pro-vaccin expert

Zimmerman komt nu met een opmerkelijke ommekeer en zegt dat de link tussen vaccins en autisme toen al aangetoond was en hij dat ook aan overheidsjuristen had laten weten, maar dat de overheid, waaronder het ministerie van Justitie, besloot om dit bewijs te negeren en onder de tafel te houden.

In een beëdigde verklaring stelt Zimmerman dat hij al in juni 2007 tegen juristen van het ministerie van Justitie zijn nieuwe ontdekkingen had overgebracht. ‘Ik heb hen uitgelegd dat door vaccins opgewekte koorts en immuunstimulatie bij een klein groepje kinderen inderdaad regressieve hersenziekte met kenmerken van autisme spectrum stoornis had veroorzaakt.’

‘Overheid raakte in paniek’

Volgens vaccinsveiligheid activist Robert F. Kennedy, die dr. Zimmerman ervan overtuigde zijn ware bevindingen openbaar te maken, raakten de juristen van het ministerie toen in paniek, waarop ze de neuroloog onmiddellijk ontsloegen. Vervolgens misbruikten diezelfde juristen Zimmermans expertise door in de rechtbank te beweren dat er volgens de expert geen link is tussen vaccins en autisme, wat Zimmerman nu ‘hoogst misleidend’ noemt.

De neuroloog erkent dat enkele van zijn patiënten, waaronder het zoontje van Hazlehurst, autisme hebben gekregen door vaccinaties. De gezaghebbende Amerikaanse medische instantie CDC weigert echter op zijn onthullingen te reageren en blijft nog steeds enkel experts gebruiken die beweren dat er geen enkel verband is tussen vaccins en autisme.

‘Hele Congres corrupt, nemen allemaal geld aan van Big Pharma’

Zimmermans beëdigde verklaring is aan het Congres overhandigd, maar daar neemt ‘iedereen geld aan van de farmaceutische industrie (‘Big Pharma),’ aldus Kennedy. ‘Ze zijn allemaal gecorrumpeerd. Het is bijna onmogelijk iets voor elkaar te krijgen in het Congres.’

Dat wordt door diverse Congresleden bevestigd. Voormalig parlementariër Dave Weldon, pro-vaccins maar zich wel degelijk bewust dat ze niet 100% veilig zijn, werd gevraagd of er vanwege die enorme financiële invloed van ‘Big Pharma’ in het Congres niet onmiddellijk verzet zou komen tegen een eventuele hoorzitting over dit onderwerp.

Weldons veelzeggende reactie: ‘Ze zouden niet in verzet komen, maar het gelijk stoppen. Het is dood. Ze willen er niet eens over discussiëren. Het is al beëindigd voordat het is begonnen. Als je als individueel Congreslid de farmaceutische industrie wilt aanpakken, vergeet het maar.’

Collega Bill Posey viel hem bij en zij dat de farmaceutische industrie met afstand de machtigste lobbygroep in Washington is. Volgens Posey hebben zijn eigen partijleiders hem twee keer beloofd om een hoorzitting over het onderwerp te houden, maar hebben ze die uiteindelijk toch weer snel geschrapt.

Officier van Justitie Hazlehurst zou in 2013 als getuige in zo’n geplande hoorzitting optreden, maar kreeg twee weken van tevoren het dreigement dat als hij dat zou doen en publiekelijk een link tussen vaccins en autisme bij zijn zoontje zou leggen, hij onmiddellijk zou worden ontslagen en zou worden aangeklaagd. Kort daarna werd de complete hoorzitting plotseling geannuleerd. (1)

Profbokser verloor zoontje na vaccinaties

Voormalig Amerikaans profbokser Nick Catone herdacht vorige week zaterdag dat zijn 20 maanden oude zoontje Nicholas twee jaar geleden overleed nadat hij een paar dagen eerder was gevaccineerd. ‘Dit is het ergste wat er bestaat… Word wakker, mensen. Laat u dit niet overkomen. Het is walgelijk wat er gebeurt. Er is zoveel corruptie, zoveel leugens. Alles waar ze om geven is geld. We hebben het hier wel over onze kinderen. Ik word daar ziek van. Mijn zoon zou er nog moeten zijn. Gezonde peuters overlijden niet zomaar.’ (2)

Australische arts: WHO en Big Pharma spannen samen

In het 9 For News artikel ‘Vaccinatiebeleid van overheden zorgt voor dood en verderf’ worden voorbeelden van jonge Australische kinderen aangehaald die hetzelfde trieste lot ondergingen.

Dr. Judy Wilyman vindt dat de overheid ‘Russische roulette speelt met onze kinderen door onjuiste en misleidende informatie’ over vaccins te verspreiden. Volgens Wilyman spant de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) samen met ‘Big Pharma’ bij het onderdrukken van bewijs van een wereldwijde epidemie van autisme en andere chronische ziektes die door vaccins zouden worden veroorzaakt. (5)

Tegenstanders China worden afgevoerd en verdwijnen

Ook in China groeit het verzet tegen de vaccinindustrie, maar daar heeft de regering in Beijing een typisch Chinese ‘oplossing’ voor: activisten worden in ongemerkte zwarte auto’s gesleurd en verdwijnen vervolgens, en websites waar voor de gevaren van vaccins wordt gewaarschuwd worden geblokkeerd (3).

Hier is het gelukkig (nog) niet zo erg, maar het is bekend dat de Europese Unie op meerdere terreinen verlekkerd kijkt naar de harde en autoritaire wijze waarop de Chinese overheid zijn onderdanen in het gareel houdt.  

Moslimgeestelijken verbieden vaccins vanwege varkenscellen

Vorig jaar augustus vaardigden moslimgeestelijken in Indonesië een soort fatwa uit tegen vaccinaties door deze ‘haram’ (onrein) te verklaren. Dat was echter niet zozeer om gezondheidsredenen, maar omdat er varkenscellen bij de productie van vaccins zouden worden gebruikt.

Overigens zou het aantal gevallen van mazelen in het land na een grote vaccinatiecampagne in 2018 volgens de WHO met 95% zijn gedaald. Rode Hond kwam ruim 90% minder voor. (4)


Xander

(1) Full Measure (YouTube) via Infowars
(2) Adan Salazar (Facebook) via Infowars
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Natural Blaze via 9 For News
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)