In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen

Afbeelding: (6).

—————————————————————————————————————————————–

Duitse ouders kunnen vanaf volgend jaar € 2500,- boete krijgen voor niet laten vaccineren kinderen – ‘Iedere politicus die ouders en kinderen vaccinaties wil opleggen vertoont de meest verdorven vorm van corruptie, en zou moeten worden afgezet’

—————————————————————————————————————————————–

Het verplicht stellen van vaccinaties, zoals in diverse EU-landen al het geval is, wordt in Nederland steeds hoger op de politieke prioriteitenagenda geplaatst. De kans is heel groot dat we naar een situatie zoals in Duitsland en de VS gaan, waar vaccinaties steeds vaker ‘mandatory’ zijn, terwijl de farmaceutische industrie op voorhand geen enkele wettelijke aansprakelijkheid heeft voor de doden en gewonden die altijd vallen bij een vaccinatieronde. Het is zelfs zo erg dat vaccins voor kinderen niet eens hoeven te worden getest. Over de werkzaamheid van vaccins kan men van mening verschillen, maar niet over het vastgestelde feit dat in de VS in 10 jaar tijd niet één persoon is overleden aan de mazelen. Daarentegen stierven 108 kinderen juist door het vaccin tegen de mazelen.

Hoe dat kan wordt duidelijk als we naar de vele tientallen mogelijke bijwerkingen kijken zoals die op officiële overheidssites (zoals van de Amerikaanse FDA) staan vermeld, zoals de mazelen (inderdaad, de ziekte zelf!), permanente hersenschade, coma, chronische toevallen, verminderde bewustzijn, gehoorverlies, longontsteking, tal van infecties en ontstekingen (van o.a. bloedvaten, huid en lymfeklieren), zenuwverlamming, oogafwijkingen, en ‘natuurlijk’ de dood. (2)

Vaccin producenten gevrijwaard van iedere aansprakelijkheid

Ondanks alle wollige quasiwetenschappelijke verklaringen blijft het een vreemd verhaal dat gevaccineerde mensen minder beschermd zouden zijn tegen een ziekte als een klein percentage van de bevolking zich weigert te laten inenten. Die redenatie is net zo logisch als beweren dat u een groter risico hebt op een auto ongeluk als uw buurman weigert zijn autogordels om te doen.

Nog vreemder –en verdachter- is het gegeven dat weliswaar constant wordt beweerd dat vaccins veilig zijn, maar de producenten van deze vaccins op voorhand zijn beschermd tegen eventuele schadeclaims doordat ze geen enkele wettelijke aansprakelijkheid hebben. Voor drank en voedsel is dat wel het geval. Waarom dan niet voor injecties met stoffen die nooit meer uit ons lichaam verdwijnen, en die bewezen schadelijke effecten op onze fysieke en mentale gezondheid kunnen hebben? Of is deze vraag stellen hem meteen beantwoorden?

‘Grote bedreiging voor de samenleving’

‘De farmaceutische industrie doet een uiterste inspanning om de mensenrechten en de rechten van ouders met betrekking tot hun kinderen opzij te schuiven. (De staat) New Jersey vindt dat alle kinderen tegelijkertijd een hele lading vaccinaties moeten krijgen voordat ze naar school mogen. Ouders krijgen geen enkele rechten meer en worden beboet als ze bezwaar hebben.

Daarom vormt de farmaceutische industrie een grote bedreiging voor de samenleving,’ aldus de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, volgens wie politici ‘zijn omgekocht’ om deze industrie ‘van alle aansprakelijkheid te vrijwaren, zelfs van het doden van kinderen.’

Enorme winsten over de rug van kinderen en belastingbetalers

‘Vaccins zijn in geen enkel opzicht 100% veilig. Misschien heeft de meerderheid geen tegenreacties, maar complete immuniteit verlenen (aan de industrie)  terwijl ze zelfs niet eens testen of vaccins grote risico’s voor kinderen vormen, is voor iedere politicus ondenkbaar.’

Vaccins –in Californië heeft een 5 jarig kind er maar liefst 72 gehad! (3)- zijn dan zogenaamd ‘gratis’, maar worden door de overheid met belastinggeld betaald. ‘De industrie heeft hierdoor gesubsidieerde, gegarandeerde inkomsten, en ze kunnen niet worden aangeklaagd… Er zijn kinderen gestorven door vaccins. In plaats van onderzoeken te verrichten om te bepalen welke kinderen NIET gevaccineerd zouden moeten worden, kopen ze politici om zodat ze complete immuniteit krijgen, en gaan ze van staat naar staat om ouders te dwingen om vaccinaties te accepteren, of scholen te autoriseren om kinderen zonder instemming van hun ouders te vaccineren.’

VS: Nul doden door mazelen, 108 dode kinderen door vaccin

‘Iedere politicus die ervoor is om ouders te dwingen te vaccineren, en die gelijktijdig de farmaceutische industrie vrijwaart van iedere aansprakelijkheid, zou moeten worden afgezet en al zijn toelagen levenslang moeten verliezen. Het in gevaar brengen van kinderen voor geld legt de meest verdorven vorm van corruptie bloot. Er zijn (in de afgelopen 10 jaar) geen doden gevallen door de mazelen, maar meer dan 100 kinderen zijn door het vaccin gestorven.’(2)

Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu konden we vooralnog geen cijfers voor Nederland ontdekken. Het is aan te bevelen het standpunt van het Rijk over vaccinaties te lezen alvorens zelf een eventuele afweging te maken. Het gaat immers om uw grootste bezit: uw gezondheid, en daarmee uw leven.

‘Politici vertegenwoordigen niet meer het volk, maar eigen hebzucht’

‘De enige manier om deze mate van corruptie te verminderen is het beperken van ambtstermijnen. Voor één keer gekozen, dan één keer eruit. Het zou iedere politicus moeten worden verboden om ergens over te stemmen waar hij of zijn familie ooit geld voor heeft gekregen. Genoeg is genoeg!’

‘De politici vertegenwoordigen niet langer het volk, maar enkel hun eigen hebzucht. Het verplicht stellen van vaccinaties onder dreiging van de wet schendt ieder internationaal mensenrechten principe, en schendt al onze basis vrijheden.’ (3)

Duitsland: € 2500,- boete voor niet laten vaccineren kinderen

In Europa is het al net zo erg. Vanaf maart 2020 moeten alle Duitse kinderen ingeënt zijn tegen de mazelen voordat ze naar de opvang of naar school gaan. Ouders die weigeren kunnen een boete van € 2500,- krijgen. Kinderen die niet zijn gevaccineerd lopen daarnaast het grote risico niet op school te worden toegelaten. (5)

Ook dit valt onder het totalitaire fascisme dat de laatste resten democratie en vrijheid in Europa aan het verdringen is. En dat terwijl de EU-site VaccinesToday, groot voorstander van vaccins, constateert dat de vaccinatiegraad in landen met verplichte vaccinaties niet hoger is dan in landen met vrijwillige vaccinaties. Dat alleen al is een indicatie dat niet de volksgezondheid voorop staat, maar de financiële belangen van de farmaceutische industrie.

Verplichte vaccins nodig voor totale controle

En, als we het echt duister willen maken, vooral de belangen van de globalistische elite die op alle mogelijke manieren bezig is om totale controle over ons hele leven en zelfs onze lichamen te krijgen.

Door bepaalde enzymen aan vaccins toe te voegen kan in de nabije toekomst namelijk via het nieuwe 5G zowel de fysieke als mentale gezondheid van mensen, en zelfs ons genetisch materiaal, worden gemanipuleerd en veranderd. Dat is geen complottheorie, maar is door wetenschappelijk onderzoek aangetoond. Onderzoeksjournalist Martin Vrijland legt dit in dit artikel uitgebreid uit. Dan begrijpt u meteen waarom de overheid zo graag uw DNA wil opslaan. (6)


Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Health Impact News
(3) Armstrong Economics
(4) Armstrong Economics
(5) NU
(6) Martin Vrijland
(7) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)
(8) RIVM / Rijksvaccinatieprogramma

Zie ook o.a.:

07-12: Studie toont verminderde vruchtbaarheid, hersenschade, slaapgebrek en gedragsverandering door 5G aan
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
03-11: Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)
15-04: New York wil overgaan op gedwongen vaccinaties – volgt Nederland ook?
27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

Te vinden op Oud Xandernieuws.punt.nl (link in menubalk):

2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)

2014:
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: ’98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus’ (/ ‘Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins’)

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
18-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. @ Ramshoorn: 4:28 pm, op 18/12. Klopt @ Ramshoorn. En dan denk ik aan het vers: ” het Onrecht heerst op aarde, de Leugen triomfeert”, en zie om ons heen, het gebeurt gewoon. Maar ook ik zie uit naar de Opname van de Gemeente! Maranatha Here Jezus!

 2. Bedankt voor uw reactie Raveltje. Een ding weten we zeker: De waarheid overwint altijd!

 3. Ramshoorn
  U hebt gelijk. De Christelijke vanuit de Joodse wet wordt met voeten getreden
  Je wordt erom uitgelachen, terwijl je geacht wordt die wet te kennen. En je verwacht dat er naar gehandhaaft
  wordt. Maar er zijn zoveel afwijkende regeltjes bedacht dat er van de wet niets over is. Wetsverandering.
  En dan stemmen, een recht van democratie. Ook wij hebben tegen dat alles gestemd, De meerderheid was tegen.
  Maar wat gebeurd er….. Het God zij met ons land die God heeft verlaten en burgers bedriegt.

 4. Aan Rosalie en anderen:

  De alom bekende Mahatma Gandhi schreef destijds al een boek over vaccinaties: het bestaat nog!
  Hij waarschuwde voor vaccinaties, of tegen, zo u wilt.

  Vegetariers, veganisten en andere niet-kannibalen hebben alle reden er verre van te blijven.

  Vaccins zijn een excellent middel om je gezondheid te bestrijden.

  In 2009 liet de toenmalige woordvoerster van het RIVM in een schoolblad weten dat het (Mexicaanse griep) vaccin
  je immuunsysteem aantast.
  Kort daarna heeft het RIVM toen het gereserveerd voor, jawel!, mensen met een verzwakt immuunsysteem.
  Hier hebben we een interessante compilatie van Nederlandse en Duitse onthullende artikelen over dat vaccin.
  Die wordt graag gedeeld: daarvoor is wel een emailadres en/of faxnummer nodig.
  Site RFKjr: childrens health defense

 5. Ja, u hebt gelijk beste @wachter.

  De wetteloosheid teistert niet een meerderheid van burgers die liever zingen: I Do It My Way, maar ook onze Overheden en de Regering die zeer wetteloos handelt, de democratie met voeten treedt doordat ze al twee geldige Referenda in een diepen La schoven!!!

  Weet u nog 2005 toen 62% van de burgers TEGEN die vermaledijde EU-Grondwet, EU-Vlag en EU-Volkslied! Hetzelfde gebeurde met het geldige Referendum over Oekraïne, het zogenaamde associatieverdrag waar Nederlanders in meerderheid TEGEN stemde!

  Nu zien we Goddank niet alleen veel ouders, leerkrachten, maar ook veel artsen en verpleegkundigen, en verzorgers in verpleeghuizen woedend worden omdat ook deze onmisbare bedrijfsgroepen GEDWONGEN worden om de vele omstreden vaccinaties te accepteren, hoewel er nog steeds geen bijsluiter geleverd werd over de gifstoffen/entstoffen die de vaccinaties bevatten. Over bijwerkingen wordt gezwegen of gebagitaliseerd!!! En…Als er doden vallen geeft de Overheid net als die Belastingdienst…Niet Thuis!!!! Walgelijk gewoon!

  Paulus had ook tweeduizend jaar geleden ook al met die waanwijzen van zijn tijd te maken las ik in 2 Thessalonicenzen 2:7…Want de Wetteloosheid is in het geheim [net als nu] al aan het werk, maar heeft zich nog niet kenbaar gemaakt. Dat kan pas als hij die dit nog verhindert, weg is.”

  Wie is die hij? O.A. De Bijbel is al in 2014 uit de Tweede Kamer verdwenen. Over Wetteloosheid gesproken!!! Straks verdwijnen ook de BijbelGetrouwe Joden en gelovigen uit de volken.” Hoe dan?

  Volgens Mattheüs 25:6 (NBG51) En midden in de nacht [van deze wereld] klonk een geroep: De bruidegom, zie, gaat uit hem tegemoet!

  1 Tessalonicenzen 4:17 (NBG51) Dan zullen wij, levenden, die achterbleven, samen met hen op de wolken in een oogwenk weggevoerd worden, de Here Tegemoet in de lucht, [die naar Jeruzalem komt] en zó zullen wij altijd met de Here wezen…op de nieuwe aarde! Openbaring 21 en 22.

 6. @ Rosalie: 12:50 pm. De CU is helemaal niet christelijk meer. Ze ondersteunen een goddeloze regering onder de oppernar Rutte (VVD).

 7. Diezelfde Blokhuis van de CU heeft ervoor gezorgd dat Ongehoord Nederland, een omroep in oprichting onder leiding van Arnold Karskens, een omroep die zegt zoals het is in tegenstelling tot de leugenaars van de NPO, dwars zit. Ze zouden voor 31 dec 2019 50.000 leden nodig hebben, en dat gaat lukken ! En wat doet d ie Blokhuis ? Voor een lege Tweede Kamer, er waren nog 2 anderen, kondigt hij opeens aan dat het 31 dec 2020 wordt. Wilt u lid worden ? Ga naar ongehoordnederland.nl.
  En dan die houding tov D666. Minister Kaag wil met ons belastinggeld abortussen in de Derde Wereld financieren . De geldstroom die kwam van de Amerikaanse regering is in 2017 al stopgezet dus nu moeten wij het maar doen. En wat doet Blokhuis hiertegen ? Niks.
  Het duivelse plan van D666 om iedereen vol te spuiten met gif in opdracht van de EU/ VN zal wel geen tegenwerking ondervinden van Blokhuis. Mensen die ons land besturen doen geen research . Ze zitten er voor zichzelf, het geld. Behalve Wilders en Baudet.

 8. Van alles op de markt brengen, ongeacht de ingrediënten en onderzoek naar de gevolgen.
  Dat is met alles zo, als het maar geld oplevert, daar draait het om.

 9. De pharma-duivel aan de macht !!!

  CHRISTUS KOM ONS AUB VLUG OPHALEN !!!!

  Zie N.T. !!!

 10. Een duivels merkel-mengele plan: ouders dwingen hun kinderen te vaccineren “voor hun gezondheid” zodat ze later als volwassenen veel meer risico lopen om dan te overlijden aan… een simpele kinderziekte….wánt enkel de mazelen doormaken biedt levenslange bescherming, vaccinatie niet: ook dát is geweten want daarvoor dienen dan ook de zogenaamde ‘herhalingspuiten’…dat is meteen ook het bewijs dat het vaccin niet werkt want anders zou de herhaling van de vaccinatie ‘om te beschermen’ immers helemaal niet nodig zijn? Pure logica…
  Ze ontmaskeren dus zelf dat het mazelen vaccin oplichting en volksverlakkerij is (geldt overigens voor álle gifspuiten) dat allicht in de toekomst duizenden, volwassen gevaccineerden hun leven zal kosten door deze kinderziekte.

 11. De politici vertegenwoordigen niet langer het volk, maar enkel hun eigen hebzucht.

  En daarom…..

 12. @ Ramshoorn: 10:24 pm, op 17/12. En geloof maar niet dat de communisten der eussr, zich iets gelegen laten liggen aan “de Rechten van de Mens”, en ook Rutte (VVD) met zijn rariteitenkabinet, trekken zich er echt niets van aan, omdat het hun niet uitkomt. Leugenaars en bedriegers zijn het, allemaal.

 13. ‘Iedere politicus die ervoor is om ouders te dwingen te vaccineren, en die gelijktijdig de farmaceutische industrie vrijwaart van iedere aansprakelijkheid, zou moeten worden afgezet

  Nee, zou elke dag gevaccineerd moeten worden!

 14. Wie kan uitleggen waarom Paul Blokhuis, een zelfverklaard ChristenUnie politicus iets propageert wwarvan hij weet
  dat er cellen/weefsel van onverdoofd afgeslachte mensen die op weg waren naar hun geboorte in zijn verwerkt.?

  Is Paul Blokhuis wel geloof-waardig?

 15. Rienus: Klopt als een bus Mijn leeftijd is 79. Als AOW er betaal ik 160 euro per maand aan de medische maffia voor zo nu en dan een abracadabra smeerseltje dat niet werkt. Iedereen betaald zich scheel aan die horizonten zoekende oetjeboes. Pure diefstal, net als de geloofsgenootschappen van wie die farmaceutische toko afstamt nadat de kerk er brood in zag en de nuttige bos-vrouwen tot heks bestempelde en verbranden. De heilzame planten verbouwde de kerk daarna in de kloostertuinen en hoven. Tjerk Hiddes had zijn werk beter voltooit! Vanuit de kerkhoven stamt de farmaceutische industrie zoals we er nu mee zitten opgescheept. Het Griekse woord farmacie heeft twee betekenissen, namelijk: geneesmiddel en gif. Laten de farmaceuten hun eigen gemaakte gif maar slikken, spuiten.

 16. En dat artikel van complot gekkie Vrijland:
  “Met de techniek van nu is het hebben van dat DNA erg handig, omdat je namelijk via de CRISPR-CAS12 methoden het menselijk DNA via het internet aan kan passen ”

  Ja hoor even het dna van iemand via internet aanpassen, geloof je het zelf joh?

 17. Er zijn (in de afgelopen 10 jaar) geen doden gevallen door de mazelen (in de VS word hier bedoelt denk ik.
  In 2000 werden de mazelen uitgeroeid verklaard in de V.S. En ja waarom? Juist door vaccinaties natuurlijk.

  Op de eilandstaat Samoa brak eind 2019 een mazelenepidemie uit. Van een bevolkingsaantal van circa 200000 werd van meer dan 3000 bewoners bevestigd dat ze waren geïnfecteerd. In november van dat jaar overleden er 42, van wie 38 kinderen jonger dan 4 jaar. In 2015 kreeg nog 85% van de 1-jarigen een vaccin toegediend, in 2017 was dat nog maar 60%.[36] Begin december 2019 was het aantal doden al meer dan 60

  Maar goed ik ben al ongeveer 40 jaar gevaccineerd, nergens last van. Mensen die zich niet laten vaccineren, maar dan kun je ook gewoon de ziekte krijgen 🙂

 18. Vaccins werken niet, de mythe dat er vanaf het vaccinatie programma veel mensenlevens zijn gered hebben een heel andere basis. Betere huisvesting en voeding. Maar vooral een betere kwaliteit drinkwater en goede riolering zijn de werkelijke basis waardoor er steeds minder mensen kwamen te overlijden voor hun tijd. We hebben het dus over een mythe en die wordt natuurlijk hardnekkig overeind gehouden door de bedrijven die aan vaccins verdienen. En vergis u niet als bedrijven eraan verdienen zijn er politieke partijen die er een relatie mee hebben. Dat is ook de reden waarom het bedrijfsleven een grotere rol speelt dan de bevolking die al decennia op het schavot is geofferd. Geen belasting betalen en de politieke agenda bepalen? Wie is hier gek??

 19. De overheid is zo diep gezonken dat het zich voor zijn eigen verrotting niet schaamt. De politie is de sterke arm van de overheid; de aanleuners. Zij incasseren de boetes desnoods met geweld, dus mede schuldig aan kindermoord; al doen zij of zij gek zijn. So much for the police. Het zijn de kluitjes verkopers waarmee je in het riet wordt gestuurd! Ergo zijn politiebureaus kluitjes toko’s. Je moet nogal wat doen om meer te schijnen dan te zijn. Niet geboren zijn is het beste. Aangezien dat niet mogelijk is; jong sterven. Als je een beetje weet wat er in de wereld te koop is moet je toch steeds kotsen.

 20. Waarom worden hier geen kamervragen over gesteld? Dit is toch een script uit een slechte B film
  Maak me grote zorgen over mijn kleinkinderen!!
  Lees eens de columns van Martin Vrijland zie genoemd door Xander. Zeer verhelderend om uit je comfort zone te komen …. lees al 10 jaar xander en de dingen die hij 10 jaar geleden beschreef gebeuren nu hoe zo complot theorie?!!

 21. Goed Xander, dat er weer eens aandacht aan Gedwongen Vaccinaties geschonken wordt!!! Ik begin graag met de aandacht te vestigen op Universele Verklaring van de Rechten van de Mens:

  Artikel 3 – Een ieder heeft het recht op leven, vrijheid en Onschendbaarheid van zijn persoon.

  Artikel 12 – Niemand zal onderworpen worden aan willekeurige inmenging in zijn persoonlijke aangelegenheden, in zijn gezin, zijn tehuis of zijn briefwisseling, noch aan enige aantasting van zijn eer of goede naam. Tegen een dergelijke inmenging of aantasting heeft een ieder recht op bescherming door de wet.

  Artikel 18 – Een ieder heeft recht op vrijheid van gedachte, geweten en godsdienst; dit recht omvat tevens de vrijheid om van godsdienst of overtuiging te veranderen, alsmede de vrijheid hetzij alleen, hetzij met anderen zowel in het openbaar als in zijn particuliere leven zijn godsdienst of overtuiging te belijden door het onderwijzen ervan, door de praktische toepassing, door eredienst en de inachtneming van de geboden en voorschriften.

  Artikel 19 – Een ieder heeft recht op vrijheid van mening en meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid om zonder inmenging een mening te koesteren en om door alle middelen en ongeacht grenzen inlichtingen en denkbeelden op te sporen, te ontvangen en door te geven.

  De anti-vaccinatiebeweging trekt de kaart 2018 in Texas, Oregon, Californië, Washington en Colarado. Het huis van afgevaardigden telt 150 leden. Volgens Jackie Schlegel zijn er al 49 lokale parlementsleden gewonnen voor Vrije Keus Vaccinatie!!!

  Andrew Wakefield, Britse Arts die de anti-vaccinatiebeweging aanvuurt publiceerde in 1998 een studie in de Lancet. Donald Trump is positief over de conclusies van deze arts en zijn onderzoek naar het verband tussen vaccins en autisme.

  Om deze zaak te winnen voor de Rechter en onder de aandacht van artsen te brengen wordt er gezegd: Wij zijn niet per se tegen vaccins, wij verdedigen alleen het recht van ouders om Zelf te kiezen. Overheid en bemoeienis daarvan is een Schrikbeeld voor ouders.

  De Republikeinen in de VS verzetten zich ook tegen inmenging van de overheid in het privé-leven van burgers zijn op de hand van de bezorgde ouders.

  Sinds 2003 laat Texas ouders toe om hun kinderen ook op grond van niet-medische regels vrij te stellen van vaccinatie. 44.000 hebben die vrijstelling dan ook al aangevraagd. Zij schermen met hun Recht om te Kiezen!!!

  Italië en Frankrijk verplichten ouders 2018 om hun schoolgaande kinderen te vaccineren.”
  Bron boek van Ine Roox: Een jaar met Trump, mijn reis door Amerika. Blz. 190-192 samenvatting.

  En dan nog een feit: in de Volkskrant las ik: HUISARTSEN VERDIENEN flink Geld aan
  o.a. De GRIEPPRIK: Volgens het Nationaal Programma Grieppreventie ontvangt de huisarts per ‘geïndiceerde patiënt een vergoeding van € 11,70 per toegediend Vaccin’. Dat kan flink oplopen. Huisarts Joost van Zaat zegt in de Volkskrant: ‘Op die griepmiddag jassen we er in een paar uur
  1200 vaccins door.’ Tel uit uw winst.

  Een enkele arts spreekt zich uit tegen de griepprik zoals Hans van der Linde
  die in Trouw uitlegt waarom we moeten stoppen met de griepprik:
  ‘Van de griepprik is niet bewezen wat het effect ervan is. Reden genoeg om
  ermee te stoppen, stelt huisarts Hans van der Linde. Miljoenen Nederlanders
  krijgen elk najaar weer de griepprik. [Ik niet] Het nut van deze vaccinatie wordt echter
  toenemend in twijfel getrokken.”

  Geen wonder: Zijn we 1918 vergeten hoe tussen de 40 en 100 miljoen soldaten/burgers omkwamen tijdens de Wereldwijde Griep Epidemie aan het eind van de eerste Wereldoorlog? Het boek “Griep” van Gina Kolata, [Wetenschapsjournalist van de New York Times] vertelt de echte feiten van die Influenza Epidemie die Overheden tot op deze dag verzwijgen!!!

 22. Tabris 8.07 het is precies andersom! Vaccins zijn goed voor depopulatie. Ga maar na : autisme veroorzaakt door de BMR en er is al een enorme toename, zorgt ervoor dat deze autisten geen relatie aangaan, dus geen kinderen . Agressie ook een van de gevolgen van vaccinaties, kan leiden tot moord en doodslag. Allergieën , autoimmuunziektes, kanker, depressies : de lijst is lang ! Ziektes die kassa zijn voor Big Pharma en medicijngebruik dat bij depressies leiden kan naar zelfmoord. De Overheid doet ook mee aan de campagne voor depopulatie : vaccins dus, geslachtsverandering promoten ( kan je ook geen kinderen krijgen ) ,homoseksualiteit promoten ( krijgen ook geen kinderen ) , euthanasie promoten door de voltooid leven pil .
  En Tabris, trap niet in de klimaatonzin.

 23. Vaccinvrij is een uitstekende website om je goed te laten informeren. Robert Kennedy is ook een voorvechter van vrije keuze en waarschuwt tegen Vaccinatieschade. Een klokkenluider die werkte voor Merck heeft verteld dat vaccins niet veilig zijn. Ik begrijp alle paniek van mazelen niet. Ik heb de mazelen gehad en met mij iedereen en we zijn er sterker uitgekomen. Het is een gewone kinderziekte. In Oekraïne kwam mazelen niet of nauwelijks voor, maar toen men met de BMR kwam brak er een epidemie uit. Vaccins worden tegenwoordig in India gemaakt vanwege lage productiekosten. Het afvalwater van de industrie komt in rivieren terecht met alle gevolgen voor de gezondheid vandien. Rudolf Steiner waarschuwde al in de jaren 20 voor het verloren gaan van het spirituele door de werking van vaccins. Of je het gelooft of niet, als je ziet hoe de elite volledige controle over ons en onze kinderen wil krijgen t/m mind controle dan zie ik wel een link. Wat ik ook verafschuw is het feit dat rode hond wordt geënt op geaborteerd kinderen ( lonfgfibrasten). Dan krijg je gelijk het DNA van een ander binnen. En waarom inenten tegen rode hond ? Een gewone kinderziekte. Bescherming van zwangere vrouwen zeggen ze dan. Maar als die vrouwen als kind de rode hond gehad hebben of de kans daartoe was er geen probleem. Ze zouden een test moeten doen of ze antistoffen hebben alvorens zwanger te worden. Raar idee dat meisjes worden ingeënt tegen de bof en jongens tegen rode hond. Er komen op het spreekuur van de huisarts veel jonge studenten met de bof terwijl ze ingeënt zijn. Dus blijkbaar werkt het niet.Het HPV vaccin heeft vele meisjes ernstige gezondheidsklachten bezorgd variërend van chronische vermoeidheid tot invaliditeit. Mijn kleinzoon was ingeënt omdat ouders dachten dat het goed was, je vertrouwt toch op het RIVM niet waar . Nou, hij kwam onder het eczeem te zitten en heeft er astma aan over gehouden. Via NAET is hij verlost van het eczeem: gedurende de behandeling poepte hij 3 luiersvol en het rook chemisch !! Astma is via andere therapie minder geworden met nosoden. Ik wil hierbij ouders waarschuwen : kijk alsjeblieft op de bijsluiter, doe onderzoek ,kijk op vaccinvrij en vertrouw niet dat de Overheid het beste met je voor heeft. Door Frankema van vaccinvrij is zeer intelligent. Zij was een paar jaar geleden bij Jeroen Pauw en praatte een consultatiebureau arts finaal onder tafel , waarop Pauw zijn excuus aanbood in het NRC. Door wordt niet meer gevraagd, te scherp. Misschien is zij nog op YouTube te vinden samen met de wakkere en natuurlijk verguisde Desiree Rõver en last but not least de voortreffelijke onlangs overleden Haarlemse huisarts dr Hans Moolenburgh sr.

 24. Big Pharma en Politiek zijn twee handen op één buik. Ze dekken elkaar voortdurend.

 25. Stoppen met die vaccinaties, dat is goed voor de depopulatie en daarmee goed voor het klimaat.

 26. Mooi stuk weer Xander, helemaal mee eens. De pharmaseutische industrie is niet te vertrouwen.

Comments are closed.