5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven

Protest in september in Den Haag tegen 5G. Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————-

Microgolven maken ‘gedachtelezen van criminelen’ en ‘belemmeren hersenwerking’ mogelijk

—————————————————————————————————————————————-

Dat 5G een groot gevaar voor de volksgezondheid kan vormen is inmiddels ook door gevestigde wetenschappers bevestigd. Dat de nieuwe mobiele frequenties ook gebruikt zouden kunnen worden om de gedachten van enorme aantallen mensen te beïnvloeden en controleren blijkt uit een al in 2002 aangemeld patent voor de technologie om via microgolf frequenties rechtstreeks gedachten en zelfs muziek in de hoofden van mensen te kunnen projecteren. Is 5G heimelijk toch een wapen om straks de massa te kunnen controleren en tot gehoorzaamheid te dwingen?

In de mainstream media focust zich men op de mogelijke (maar tot nu toe onbewezen) spionage door China door middel van 5G apparatuur, en worden de gezondheidsrisico’s gebagatelliseerd of helemaal niet vermeld – laat staan dat 5G mogelijk om heel andere, duistere redenen vrijwel kritiekloos door landen zoals Nederland zal worden ingevoerd.

‘Gedachtelezen van criminelen’ en ‘belemmeren hersenwerking’

Onder de benaming ‘Gedachtenoverdracht’ ligt Offenlegungsschrift 102 53 44.0 al sinds 2002 bij het Duitse Patent- en Merkenbureau in München. Hierin wordt duidelijk aangegeven hoe microgolven kunnen worden ingezet als een wapen:

‘De uitvinding betreft voorzieningen en methodes voor de overdracht van informatie over grotere afstanden door middel van elektromagnetische straling, zonder dat aan de kant van de ontvanger de noodzaak bestaat om deze straling met elektronische hulpmiddelen in akoestische of optische signalen om te zetten, zoals bijv. radio, tv of een mobiele telefoon. Dienovereenkomstig wordt gebundelde gemoduleerde elektromagnetische straling op zo’n manier in het organisme van de ontvanger gezonden, dat bij deze reacties worden veroorzaakt die overeenkomen met opzettelijke gedachtenoverdracht.’

In het vervolg worden diverse maatschappelijke toepassingen beschreven, waaronder ook ‘onopvallende nieuwsoverdracht’, het ‘gedachtelezen van criminelen’ en het voor therapeutische doeleinden ‘belemmeren van de hersenwerking’. Dat laatste impliceert dat een (te) hoge dosis van deze straling tot permanent letsel en zelfs de dood kan leiden.

Gerichte ‘aanvallen’ vanaf daken van gebouwen, militaire voertuigen, helikopters, satellieten

De aanmelding bevat tevens tien tekeningen waarop wordt getoond hoe de technologie expliciet voor militaire doeleinden kan worden ingezet. Op twee tekeningen zijn militaire voertuigen te zien met grote stralingsantennes, die inmiddels realiteit zijn geworden. Andere tekeningen tonen hoe vanuit helikopters, satellieten en de daken van gebouwen mensen gericht met zo’n elektronisch wapen kunnen worden bestraald.

Het is bekend dat een gering aantal mensen hypergevoelig zijn voor elektromagnetische stralen, waar ze uitslag, hoofdpijn en psychische problemen zoals depressies van krijgen. Hoe hoger de frequenties, hoe erger de symptomen worden. De frequenties van 5G zijn extreem veel hoger dan alle voorgangers, inclusief 4G.

Gedachten gemanipuleerd zonder dat mensen dit beseffen

In tegenstelling tot mobiele frequenties werkt ‘gedachtenoverdracht’ met gebundelde MASER (microgolven) straling. Deze kunnen met laser precisie op voorwerpen of mensen worden gericht, en tot enkele centimeters diep doordringen. Net als bij WLAN kan deze straling door muren heen, ook als deze meters dik zijn.

In de hersenen produceren deze gemoduleerde microgolven onbewuste signalen die de persoon als gedachten ervaart. In de genoemde patent aanmelding staat letterlijk dat met deze technologie ‘de gedachtenoverdracht… op de mens volautomatisch kan plaatsvinden,’ en dat de personen die daar het doelwit van zijn zich hier niet bewust van zijn.

Met andere woorden: de beïnvloede personen geloven dat hun gedachten spontaan zijn en afkomstig zijn uit hun eigen vrije wil. De gebruikte term ‘gedachtenoverdracht’ kan daarom beter worden vervangen door ‘gedachten manipulatie’.

‘5G te zwak als wapen, maar beslist niet onschadelijk’

Volgens YouTuber NormanInvestigativ is de straling van 5G te zwak om direct als wapen te worden ingezet. De nieuwe frequenties zijn echter beslist niet ongevaarlijk. ‘Zendsterkte en focussering van het 5G net is niet voldoende om gerichte reacties in individuen op te roepen. Maar ik zou me niet in de buurt van deze sterke zenders willen bevinden.’

Daarmee doelt hij op de bewezen effecten die microgolven op organisch materiaal kunnen hebben. Al in de jaren ’60 toonden wetenschappers aan dat microgolven bij mensen tinnitus (lett. ‘lawaai in je hoofd’) kunnen veroorzaken. 20 jaar later werd ook de beïnvloeding van het menselijke gevoel ‘tot in hun slaap’ mogelijk.

In China zijn de eerste scholieren voorzien 5G hoofdbanden die door A.I. (kunstmatige intelligentie) worden aangestuurd, en die in real time de gedachtestroom van de kinderen kunnen lezen, en vermoedelijk ook kunnen manipuleren en veranderen.

Schade aan menselijke gezondheid staat (vrijwel) vast

Onlangs publiceerde de Scientific American een artikel van Joel M. Moskowitz (Berkeley Universiteit Californië), waarin hij waarschuwt dat de straling van mobiel telefoon- en internetverkeer –behalve 5G ook WiFi- veel schadelijker voor de menselijke gezondheid is dan overheden en de industrie ons wijsmaken.

‘Millimeter golven worden voornamelijk binnen een paar millimeter van de menselijke huid en in de oppervlaktelagen van het hoornvlies geabsorbeerd,’ bevestigde Moskowitz de eerdere waarschuwingen van onafhankelijke experts. ’Blootstelling kan op de korte termijn ongunstige psychologische effecten hebben op het perifere zenuwstelsel, het immuunsysteem en het cardiovasculaire systeem. Onderzoeken suggereren dat lange termijn blootstelling een risico vormt voor de gezondheid van de huid (melanomen = kanker), de ogen (oogkanker) en de testikels (onvruchtbaarheid).’ (Zie verder hyperlink onderaan).

Tot slot wijzen we u er nogmaals op dat u tot en met maandag 18 november de tijd heeft om u tegen een geringe bijdrage aan te sluiten bij de aansprakelijkheidsactie van de Nationale Bond tegen Overheidszaken. Doel is de invoering van 5G op te schorten, in ieder geval tot er veel meer duidelijkheid is over de eventuele schade aan de volksgezondheid.

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

03-11: Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid
06-10: Nationale bond: ‘Doe mee met collectief aansprakelijk stellen providers en politiek wegens invoering 5G’
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. Laten we massaal de staat aanklagen en overal de zendmasten boycotten / neerhalen… Want het is een criminaliteit tegen de mensheid. Wie maakt een Facebook groep aan?

 2. Als u het V.N. verdrag, de Agenda21 uit 1992 van Rio de Janeiro leest , dan begrijpt u waarom het zo hard bergafwaarts gaat en waarom de overheid de opdracht heeft onze vijand te zijn.
  Op de Georgia Guide Stones staat vanaf 1979 te lezen dat de V.N.eigenaar ,de Rothschildt club, er nog n half miljard mensen in reservaten wilt houden . Gewoon als hun slaafjes en speeltje..
  Kijk hoe de boel belogen , bestolen ,ontwricht , GMO-verziekt , verziekstraald en gek gemaakt word?!
  In California ,V.S. is de overheid vanaf 2017 bezig buitenwijken plat te branden met militaire laserstraalwapens om volk van hun land te jagen ; die moeten de stads control in.
  Brussels EU en de Haagse club valt gewoon ook onder diezelfde uitroei-Agenda.
  Met sluw 5G word de sfeer erg grimmig en worden we ook mentaal gesloopt.

  Nu nog lieve mensen: we moeten echt deze horror stoppen , voordat we het niet meer kunnen!

 3. Zou dit soort mind control een verklaring voor mass shootings en andere al dan niet fake terreur kunnen zijn ?

 4. Een gering aantal mensen is hypergevoelig voor straling. Understatement of the year??? Onlangs kwam een rapport uit een la tevoorschijn, waaruit bleek dat 500.000 mensen in Nwderland overlast ervaren door straling en er maatregelen tegen nemen. Het rapport heeft sinds 2016 ’tper ongeluk’ in een la gelegen. 4G heeft in de afgelopen twee jaar dat aantal ruimschoots verdubbeld. Daarvan zullen er vele duizenden hypergevoelig zijn.
  De honderden onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken, die keihard bewijs leveren dat straling zeer gevaarlijk is, stapelen zich op. We worden 24/7 belaagd door ziekmakende straling. We, worden er doodziek van (Denk ook aan mensen die er ernstig ziek van worden, maar zich er totaal niet van bewust zijn dat het door straling komt of mede veroorzaakt wordt) en we mogen de maatregelen om ons te beschermen zelf betalen, terwijl de Telecombedrijven glimlachend de miljardenwinsten zit na te tellen. Ook hier krijgen we tips om ons voor veel geld te beschermen. Ongelooflijk. De wereld op zijn kop. De oplossing is simpel. Uitzetten die handel. 3G, 4G uitzetten en 5G helemaal niet mee beginnen. 2G mag nog twee jaar blijven draaien zodat we nog draadloos kunnen bellen, waarna een veilig systeem de zaken overneemt.. Dat krijgen we echter alleen maar voor elkaar als het publiek dit allemaal te weten komt en massaal in opstand komt. Dat MOET gewoon lukken.

 5. En Aangifte Monitor (Beschrijvend vergelijkbare techniek) werd ook op deze site afgebrand………Waarom Ik ben slachtoffer en wordt middels deze apparatuur continu mishandeld,uitmondend in bijna totaal invalide zijn met als toegift uitgemaakt worden voor krankjorum.
  Bedoelde site is aangifte.net bevattend aangifte monitor.
  De reacties waren ook zo dat er voor mij niet op te reageren viel alsof alles beschreven echt totale onzin is.
  Ik ben wel benieuwd of men wel de site heeft gelezen die ik heb geschreven,want het lijkt net of er een vervalste versie is,gezien de reacties.
  Kunt hier uitsluitsel over geven. Dank U.

 6. Piep zomaar een vraagje …wat heeft dit met 5 G te maken ? misschien reageer je op het verkeerde bericht ?

 7. @Alex 12/11/2019 om 10:27 pm
  Van die gezondheidsproblemen en protesten in Zwitserland tegen 5G hoor je wel niks in onze leugenpers, hé?

  @Piep: 13/11/2019 om 11:11 am
  De brandstichting in het asielcentrum, dat een léég zorgcentrum voor bejaarden is geweest, (er zijn rusthuizen tekort maar ze gaan er asielcentra van maken, bovendien staat het opvangcentrum 127bis voor vluchtelingen al een hele tijd léég, Bilzen was dus ook nog eens niet nodig!)
  Dit was duidelijk protest tegen het pamper/immigratie beleid van de politiek omdat spandoekjes en vreedzaam protest niks uithalen máár: nu wordt op de lokale tv deze brandstichting al verdraait tot een aanslag, ja, je leest het goed: een áánslag van…racistische, onverdraagzame vlamingen…om dan ook nog eens terreur te kunnen insinueren worden zelfs angstige vluchtelingen opgevoerd.
  Je vergist je dus degelijk want binnenkort zijn wíj nog de terroristen!!!

  De verantwoordelijke voor asiel en migratie, politica de block, beschuldigt Vlamingen van haat en onverdraagzaamheid en is vastbesloten om haar ‘plicht’ na te komen jegens deze ‘kwetsbare vluchtelingen die recht hebben op opvang’.
  Merkwaardig toch? Een politica die vindt dat haar plicht bij uitheemse vluchtelingen ligt en niet bij de eígen bevolking die haar betáált, die zíj moet dienen en waarvoor zij een eed gezworen heeft voor haar politieke mandaat als vlaamse volksvertegenwoordigster?
  Ook het parket doet een duit in dat walgelijke zakje: vrije meningsuitingen op sociale media worden nu onderzocht en als racisme bestempelt om elke kritiek op politiek wánbeleid/aanhoudend gepamper te kunnen vervolgen en protest van kritische burgers de mond te kunnen snoeren.

 8. Boeren, burgers en buitenlui…. het is aan u om zich te verdiepen in de ‘moordmachine 5 G.
  Legitim.ch : 5 G proefopstelling eist stralingsoffer en zware hartritmestoornissen ….. abonneert u zich, u bespaart uzelf onnodig zoekwerk.
  .

 9. Gelukkig is onze Nederlandse 5g niet zo een hoge frequentie. Draadloze microfoon zit al in de 600mhz. 5g zit er net boven. Ter vergelijking: babyfoon , portofoon, zit in 446mhz. Boven de 1GHz wordt het pas echt gevaarlijk! Magnetron frequentie is 2.45 GHz. Dus nog stukje verder!

 10. HLN gisteren : in Bilzen toekomstig asielcentrum in brand gestoken …

  Begin van burgerlijke opstand tegen het corrupt politiek establishment ???

  Einde van de toekomstige verplichte islamisatie van corrupt Europa ???

 11. @M
  Nou, vertel. U maakt mij en misschien ook anderen wel, nieuwsgierig.

 12. @Cefas: 12:13 am. Ik weet dat wel zeker, Cefas. Alles om de NWO naderbij te brengen, en de anti-christ. Het is allemaal al voorzegd.

 13. @Will
  Klopt , op internet is alles te vinden , ook materiaal voor mensen die geen straling in huis willen .
  Zulke mensen hebben zich op deze site al eens gemeld .
  Dus stralingswerend behang , gordijnen , tapijt etc.
  Gewoon zoeken op Google .

 14. Ps . en wilt u ook nog geld verdienen met 5G dan kunt u op de beurs het beste beleggen in het aandeel NOKIA , want die hebben de beste patenten wst betreft 5G.

 15. Al eens gehoord van aluminiumbehang , probleem binnenshuis opgelost , wel een slechtere verbinding maar dat weegt niet op tegen de nadelen van 5G. Verhuizen naar een land die 50 jaar achter ligt op daze technologie is ook een optie .

 16. Het is niet zo dat in iedere stad en dorp 5G masten staan: u vindt ze niet in bijvoorbeeld de gemeente Utrechtse Heuvelrug …
  U weet vast wel waarom.

 17. Wat dachten wij, als alle antennes er straks staan, van een goed georganiseerde hedendaagse “beeldenstorm”?

 18. De aankomende generatie is niet alleen verwend, vertrouwen de ‘toekomst’ en eigen initiatief laten ze gemakshalve maar over aan de int.intelligentie. Zij leven in een andere generatie zeggen ze dan. De tijd zal het leren, ja de tijd heeft nog steeds geen haast…..en ze denken dat de ‘gebraden kippetjes’ later zo…. zo de mond in vliegen. Met deze 5-de generatie gaat dat misschien ook wel lukken. Van het ‘verleden’ heeft de oudere generatie een toekomst voor hen geschapen, een toekomst die langzamerhand richting de prullenbak drijft. De inmiddels opa’s of oma’s proberen hun kinderen en kleinkinderen te waarschuwen maar ‘t is vaak tegen ‘dovemandsoren’ gezegd.
  Een interessant artikel over Hoe DOM De Aanstaande GENERATIE WORDT !
  https://www.geolitico.de/2019/10/29.
  In China is men trouwens al bezig met de 6-de generatie …. .

 19. De afbraak v.d. welvaart is gepland om de mensen klaar te maken voor de RFID-chip 666, het merkteken van het beest.
  Dus ook de g5 masten en antennes.

 20. Van welke kant je het ook bekijkt het is een uiterst gevaarlijk wapen.
  Je zou dan ook gedachten kunnen inbrengen om van mensen moordmachines te maken.
  Uitvindingen worden voor alles gebruikt.

 21. Middel tegen niet correcte gedachten en/of middel tegen bevolkingsreductie of tot zombies of tot Slavische gehoorzaamheid aan de elite?

 22. In iedere stad en dorp staan al vele 5G masten. Als iemand gezondheidsklachten oploopt,
  dan is nooit te bewijzen dat 5G straling de oorzaak is, met of zonder Nat. Bond tegen overheidszaken.
  Achteraf strijd voeren heeft geen enkele zin.
  Overigens was de schadelijke invloed van bepaalde frequenties al bekent in de jaren 40 van de vorige eeuw..
  Joseph Goebbels wilde de frequentie destijds van 432 Hz verhogen naar 440 Hz, de US volgde hiermee later ook.
  Van 528 Hz en 728 Hz zou juist een helende werking uitgaan.

 23. En met welke valse voorwendselen wordt 5G aan de schaapjes opgedrongen? Sneller internet?
  Als je alleen al de moeilijkheden bekijkt wat betreft een goede nachtrust en kunnen slapen, toename van kankers, psychische problemen vooral bij jongeren (!!!) de afgelopen jaren, sinds wifi de intrede deed, dan is het niet zo moeilijk om te voorzien wat verder geknoei dmv straling voor onze gezondheid zal betekenen. Ik overweeg zelfs technologische rommel eruit te gooien en zelf een kooi van Faraday te bouwen in de slaapkamer om tenminste ’s nachts op 1 plaats opnieuw rust te vinden en mijn gezondheid zo wat te beschermen want op overheden moeten we daarvoor niet rekenen, die gaan over lijken om totale controle te verkrijgen.

 24. Is het niet tijd voor aangifte tegen de Staat (en andere staten)?

  Burgers in alle staten zouden in alle staten moeten zijn over deze misdaad tegen de mensheid.

Comments are closed.