Nationale bond: ‘Doe mee met collectief aansprakelijk stellen providers en politiek wegens invoering 5G’

Protest tegen 5G op 9 september in Den Haag. Afbeelding: (3).

—————————————————————————————————————————————-

‘Domste idee in de geschiedenis van de wereld dat ernstige permanente schade kan aanrichten aan mensen, dieren en planten’

—————————————————————————————————————————————-

De Nationale Bond tegen Overheidszaken, die via gewonnen rechtszaken tegen zorgverzekeraars erkend heeft gekregen dat de Zorgverzekeringswet ‘een onaanvaardbare doorkruising van het bestuursrecht’ is, roept Nederlandse burgers op zich aan te sluiten bij het officieel aansprakelijk stellen van telecomproviders en politiek vanwege de invoering van de omstreden mobiele 5G frequenties. Honderden onafhankelijke experts waarschuwen dat 5G ernstige gevolgen voor de gezondheid zal hebben, reden waarom de stad Brussel begin dit jaar nog besloot tot een verbod op 5G, omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’, zoals de toenmalige minister van Leefmilieu en Energie het uitlegde.

Van de NBO website: ‘Wilt u ook geen proefkonijn zijn van het nieuwe 5G-netwerk dat u van uw privacy berooft en schadelijke effecten heeft op uw lichaam en geest? De oplossing: Stel de directeuren van de telecomproviders en politici aansprakelijk en biedt hen een verbintenis aan met een maximale dagvergoeding van € 2000,- per dag, per overtreding. Doe dit in collectief verband, in samenwerking met de Nationale Bond tegen Overheidszaken & Act 4 Freedom Foundation.’

‘Als u zich opgeeft voor een geneesmiddelenonderzoek in een kliniek, dan zijn de resultaten en bijwerkingen van de te testen medicijnen nog niet bekend. U krijgt dan voor uw deelname als proefpersoon ook een dagvergoeding… Claim uw rechten. Zonder uw wilsverklaring (Art.3:33 BW) is een persoonlijke dienstbaarheid in welke benaming dan ook niet te dulden (Art. 1.1 lid 2 BW), anders wordt een onrechtmatige daad tegen u gepleegd met recht op een schadevergoeding (Art. 6.162 BW).’

‘De Nationale Bond tegen Overheidszaken stelt u in staat om eerst de telecomproviders hardhandig op de vingers te tikken. Deze actie tegen de telecomproviders loopt van 27 september t/m 31 oktober. Daarna gaan we de politici aanpakken. Dit moet u weten en doen om deel te nemen aan de collectieve 5G-aansprakelijkheidstelling incl. dagvergoeding: (volg deze link naar de NBO voor de 7 punten).’

‘Met de financiële middelen die we uit de 5% gage verkrijgen, willen we de Nationale Bond tegen Overheidszaken laten uitgroeien tot een grootse volksbeweging die de rechten beschermt van mensen tegen de onrechtmatige praktijken van de overheid en organisaties die daarmee samenwerken.’ (1)

Professor: 5G ‘domste idee in de geschiedenis van de wereld’

Toen ze nog minister van Leefmilieu en Energie van het stadsgewest Brussel was, wilde Céline Fremault de waarschuwingen van 240 wetenschappers uit 41 landen, die na uitgebreide onderzoeken constateerden dat 5G ernstige schade kan aanrichten bij al het biologische leven, niet negeren. Deze wetenschappers hebben daarom bij de Verenigde Naties gepleit voor een voorlopig moratorium op 5G.

Professor dr. Martin Pall van de Washington State University noemt 5G zelfs ‘het domste idee in de geschiedenis van de wereld.’ In zijn studies waarschuwt hij voor de zeer hoge energie die nodig is om de elektromagnetische 5G frequentie door muren en vloeren te kunnen laten gaan. Daar zijn extreem veel kleine antennes voor nodig (in iedere straat minstens één).

Uit testen blijkt dat de hoge elektromagnetische frequenties (EMF) vooral impact hebben op de ogen (staar, glaucoom, loslaten netvlies) en nieren (filter- en heropname functie). Andere onderzoekers linken 5G met het ontstaan van diverse vormen van kanker, hartproblemen, Alzheimer, diabetes, chronische hoofdpijn, en onherstelbare schade aan het DNA van mensen (vooral kinderen), dieren en planten.

In diverse gecontroleerde wetenschappelijke studies werden 2G, 3G en 4G al in verband gebracht met schade aan de mannelijke vruchtbaarheid, neuropsychiatrische problemen, teveel calcium in het lichaam, schade aan het DNA van menselijke cellen, en stress. (2)

Overheden baseren zich veelal op ‘wij van WC-eend’ achtige onderzoeken van wetenschappers en onderzoeksinstellingen die –indirect of direct- de belangen van de industrie dienen omdat ze daar (deels) van afhankelijk zijn, en wier conclusies (zoals ‘5G is onschadelijk’) daarom vaak op voorhand vaststaan.

Xander

(1) NBO
(2) Natural News
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. Ik kom nog uit de tijd van de NMT, de voorloper van de GSM.
  Indertijd is GSM nog uitgesteld omdat het teveel straling zou opleveren…
  Maar volgens de vooruitzichten zou met mobiele telefonie enorm veel geld kunnen worden verdiend… en als er veel verdiend kan worden dan blijken dingen ineens een stuk minder onveilig te zijn dan we eerder aannamen…
  Dat was de tijd van Nokia, Ericsson, Siemens en niet te vergeten, onze eigen Philips !

  Tegenwoordig zijn die merken bijna geheel verdwenen en hebben alle mensen een smartphone in huis… nou ja één… ik denk dat er in het gemiddelde huishouden minimaal 2-3 toestellen aanwezig zijn, maar met een heel veel grotere straling dan de eerste GSM’s waren…
  Maar het is dan ook een enorme bron van geld, omzet en winst… en zo zal het ook met 5G gaan, dáár waar veel geld kan worden verdiend zal de (on)gezondheid slechts bijzaak zijn !

 2. Ik doe niet mee aan de actie. WANT:

  Na goed gelezen documenten die Jordy verstuurd na eerste aanmelding. Vraagt Jordy Zwarts een machtiging te tekenen. DOE DIT NIET!!….. in de machtiging ga je akkoord dat de eventuele schadevergoeding naar de foundation heen gaat. Waarin ze de 5%gage zelf houden. ALLEEN: in de kleine letters onderaan akkoord gaat over dat wanneer de foundation of zijn bestuur de 95% van jou deel niet vrijwaren (dus niet overboeken) met daarbij dat je hem daarvoor niet via de rechter als nog je geld terug kan verhalen. “Niet rechtens afdwingbaar is”.

  PAS DUS GOED OP, een kleine kans dat je ook maar iets gaat zien van het geld. Besef dat goed.

  Mocht je iets willen doen tegen 5G, doe dit dan zelf. Maar niet via Jordy Zwarts. Want je gaat je geld hoogstwaarschijnlijk niet zien.

  Zeker ben ik eens om geen 5G in te voeren. Maar pas op voor dit piramide spel!

  Slecht van Xandernieuws dat ze niet eerst een goede research hebben gedaan.

 3. Beste Lambertus,
  In Nederland hebben wij het agentschap telecom, deze mensen zijn beroeps idioten met extreem veel kennis en ervaring. Alle stralingen die enig gevaar kunnen veroorzaken lossen deze mensen op. Vitialtools (nooit van gehoord, the leading kema, tüv of agentschap telecom van het linkse gat nijmegen?) kan mij niet met kloppende berekeningen laten zien hoe schadelijk 5G is? Radiogolven zijn natuurkunde en helaas voor u mijn beste Lambertus, natuurwetten kan men niet herschrijven of verbeteren. Uw verhaal doet me denken aan de koeien die plotseling zure melk gaven tijdens het passeren van de eerste stoomlocomtief. Verdiep uzelf een beetje in de radio techniek uit 1950, dan snapt u hoe het werkt.

 4. Ik geloof niet dat 5g op zich schadelijk is, behalve natuurlijk als dit met hoge energie gepaard gaat. Alle electromachnetische straling met een lagere golflengte als ultraviolet licht heeft een te grote golflengte om moleculen kapot te slaan, alleen als het gepaard gaat met hoge energieen kan er warmte ontstaan ( zo als in een magnetron)

 5. @Econoom @Vreemdeling voor 29 euro jezelf aanmelden bij een serieuze actie die kans van slagen heeft, terwijl het alternatief is om het maar over je heen te laten komen. Ik weet wel welke keuze ik maak.

  @Jan, het gaat om hele andere frequenties én om hele andere voltages. Tot 100 GHz en vele malen het huidige voltage (een hele stijle signaalgrafiek met extreme pieken in plaats van een sinus met langgolvig patroon)
  https://www.youtube.com/watch?v=uoYTFaiP8DY

 6. Spionage en alles onder controle daar gaat het om en daar is straling voor nodig
  Net als bij röntgen. En of dat goed of slecht is zal de leiders van NWO een worst wezen.

 7. Onzin.
  Mobile 5g is een technologie in een spectrum tot 100G Hz
  5g op je wifi modem is een frequentie. ( band rond 5 G Hz )
  Het is wel degelijk slecht plus onnodig. We hebben gewoon meer 4g antennes nodig op lagere freqs. ( sub 1 ghz )
  5g mobile wordt een radar en spionage netwerk.
  In israel is het verboden. Wat weten zij ?

  Is er een gelijkaardige actie in belgie ?

 8. Waarde Jan,

  Volgens mij heeft u “de melk horen klotsen zonder te weten waar de tepel hangt”;
  Zolang de frequenties nog niet bekend zijn aangaande de 5G straling is er nog geen praktisch meetgereedschap voorhanden om de straling van 5G te meten en in kaart te brengen (aldus een gerenommeerd stralingsexpert van de firma Vitalitools in Nijmegen). Dus laat u zich vooral eerst goed informeren voordat u suggereert dat dit met relatief eenvoudige meters aantoonbaar te maken is. Nu de werkelijke aard van de bedoeling van 5G steeds duidelijker wordt voor de ontwakende mensheid zal deze meter waarschijnlijk op basis van een uitzonderlijk hoge aanschafprijs zoveel mogelijk onaantrekkelijk gemaakt worden voor de gemiddelde ‘Jan met de pet’. Betrouwbare meters tot en met 4G zijn al redelijk prijzig voor degenen die in uitleeswaarden en akoestisch signaal de stralingsbelasting in kaart willen brengen.

 9. Ja en omdat het niet gevaarlijk is vallen er bij testen honderden vogels dood uit de lucht,slaan koeien op hol,zijn ze in Zwitserland binnen een week na activering 5 g al doodziek en het blijkt totaal niet getest op effecten van het biologische systeem.Ja al die dingen die u opsomt ,heb ik overigens uit mn huis laten verwijderen of ik bescherm mijzelf daar tegen.Want ik word nu al doodziek van alle straling,maar dat zal volgens u ook wel onzin zijn.Want tenslotte heeft u en nog een heleboel andere mensen daar geen last van dus bestaat het niet en is het onzin.
  Tallamaris

 10. In alle huiskamer staan of 2.4GHz of en ook 5GHz Wifi Routers, niks mis mee. 5G werkt op een 6GHz en daar is ook niets gevaarlijks aan, anders zouden alle radiozendamateur en home youtubers allang zijn overleden. Hetze om niets …

 11. Een Wifi router (dat kastje aan de huiskamermuur dat zorgt voor je draadloze internep) werkt op een veel hogere frequentie dan 5G. Ter verduidelijking; De magnetron doet zijn werk op 2,45 GHz, G5 werkt op 3,5GHz en het WiFi netwerk op 5Hz.
  Signaalsterkten op deze frequenties gaan snel verloren, als stelregel kun je grof zeggen dat per meter afstand de signaalsterkte met de helft afneemt.
  In het kort komt het er op neer dat de elektromagnetische straling van de router in de huiskamer vele malen hoger is dan dat “gevaarlijke” 5G.

  De 5G angstigen kunnen dit eenvoudig testen met behulp van een spectrum analyser (dat is een apparaat dat radio straling meet), deze zijn zeer voordelig aan te schaffen of Aliexpress. Wat je dan ziet, is dat er veel elektrosmog 24/7 veroorzaakt wordt door verkeerd aangesloten zonnepanelen, plasma Tv’s, dat voordelige LED lampje en ja ook die mooie nieuwe digitale stroom en gas meter. En dat allemaal op nog geen 5 meter van de plek waar je woont, leeft en slaapt.
  Het enige wat ik deze angstigen kan aanraden is om hun zonnepanelen, plasma Tv’s, LED-lampen, digitale stroom-gas meter en hun Wifi router bij het oud vuil te zetten.

 12. De NBO vecht mijns inziens tegen windmolens. Van hun overwinning in de kwestie van de verplichte zorgverzekering heb ik nog niets gemerkt. De zorgver verzekering is nog altijd verplicht.

Comments are closed.