‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’

Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————

‘Chinese machine kan op duizenden kilometers afstand verbinding maken met hersenen’ – Toch een complottheorie om echte oorzaak te verbergen: 3G, 4G en straks 5G?

—————————————————————————————————————————————

Wat altijd als een complottheorie gold, lijkt nu wel degelijk te kloppen: er bestaan elektromagnetische gedachtencontrole systemen die heimelijk al jarenlang op de bevolking worden uitgetest, met voor veel slachtoffers verschrikkelijke gevolgen. Zo heeft China toegegeven dat die technologie bestaat, maar beschuldigt juist andere landen ervan deze te gebruiken voor experimenten op burgers. Vele tienduizenden Chinezen hebben zich verenigd op een –inmiddels gesloten- slachtofferforum om van gedachten te wisselen over hun ervaringen – voor zover die gedachten nog van henzelf zijn, natuurlijk…

Het controleren van iemands gedachten en hem of haar zo dwingen een politiek correcte mening over te nemen en bepaalde handelingen te verrichten is de spreekwoordelijke ‘natte droom’ van ieder socialistisch / links regime, want zo is langdurige opsluiting van ‘her op te voeden’ burgers in gevangenissen en concentratiekampen niet langer noodzakelijk.

De symptomen van veronderstelde slachtoffers komen overeen met bepaalde ernstige psychische aandoeningen, zoals het horen van stemmen, het zien van dingen en mensen die er niet zijn, de indruk dat je bewustzijn van buitenaf wordt gemanipuleerd, slechte concentratie en plotseling in slaap vallen, zelfs tijdens het autorijden, en tal van nare lichamelijke pijnen en andere sensaties.

Hersenafwijkingen na geruis bij Amerikaanse diplomaten in Cuba en China

‘Mind control’ behoort al decennialang tot het gebied van complottheorieën, vooral omdat er –met uitzondering van een aantal Amerikaanse experimenten in het verleden (zoals MK-Ultra)- nooit direct bewijs voor werd geleverd.

Amerikaanse diplomaten van het consulaat in Guangzhou zouden eveneens het slachtoffer zijn geworden. Zij hoorden een ‘abnormaal geruis’ en ervaarden een zeldzaam gevoel van druk in hun hoofd. Daarna bleken ze symptomen van ‘lichte hersenbeschadigingen’ te hebben.

Een medewerker van de Amerikaanse ambassade in Peking was tussen 2017 en april 2018 de eerste die klaagde over lichamelijke symptomen die sterk leken op wat zo’n 40 diplomaten in de Amerikaanse ambassade in Havana (Cuba) hadden ervaren. Ook zij werden ziek na het horen van ongewoon geruis. Hersenscans toonden bij alle betrokkenen afwijkingen in het hersenweefsel aan. Dit geval haalde zelfs het wereldnieuws.

Chinese NGO verenigt slachtoffers

In China werd een speciale NGO opgericht om slachtoffers te verenigen en te helpen lokale overheden aan te klagen. Volgens oprichter Zhong (alias, omdat hij bang is voor represailles) komen de slachtoffers uit het hele land en uit alle leeftijdsgroepen en sociale klassen. Sommigen van hen zouden al sinds de jaren ’80 last hebben. Velen werden in psychiatrische inrichtingen geplaatst, wat ook met Zhong geprobeerd werd. Er zijn ook al de nodige mensen die het niet meer konden verdragen en zelfmoord pleegden.

Li Da is ingenieur en de voormalige plaatsvervangende algemene directeur van de Shanghai Taidao Control Engineering Company. Naar eigen zeggen is ook hij een slachtoffer. Hij wees erop dat in 2017 meer dan 70.000 Chinezen lid waren van het geheime ‘Global Mind Control Forum’, voordat dit door de autoriteiten werd gesloten.

Geruis, stemmen, in slaap vallen

Wang is oud-directeur van de sportafdeling van een groot Chinees medisch concern. Hij begon in 2016 merkwaardig geruis en een ‘derde stem’ te horen als hij telefoneerde, ook met zijn moeder in de VS. Een arts kon geen enkele oorzaak vinden. Daarna begon hij meerdere stemmen te horen. ‘Het volgde mij de hele tijd, als mijn schaduw… de stemmen kenden mijn privé gedachten en herinneringen, inclusief mijn zwakheden, tekortkomingen en slechte daden uit het werelden. De stemmen grepen deze kennis aan om mij te ontmoedigen, verachten en uit te schelden, en mijn verzet te doen opgeven.’

In religieuze kringen zou al snel de uitleg ‘demonen’ of ‘boze geesten’ worden gegeven, maar Wang probeerde er een andere verklaring voor te vinden. Bij een experiment in een ruimte waarin de wanden, vloer en het plafond van speciale elektromagnetische stralen werende platen waren voorzien, merkte hij dat de storende stemmen niet langer zijn gedachten konden lezen.

Daarbuiten begonnen de stemmen zijn complete dagelijkse leven te verstoren. Hij viel vaak zomaar in slaap als hij langer dan 10 minuten onderweg was. ‘Dat was geen diepe slaap, maar een toestand van halve slaap waar ik absoluut geen controle over had.’ Hierdoor raakte hij in minder dan een jaar tijd bij vier auto ongelukken betrokken.

Straf voor weigeren gehoorzamen verzoek van regering?

Wang raakte ervan overtuigd dat hij het slachtoffer was van een ‘mind control’ experiment. Een vriend die een hoge functie bekleedde bij de communistische partij bevestigde dat die technologie inderdaad bestaat, en ‘heel serieus wordt genomen door onze regering.’ Wang gelooft dat de autoriteiten hem moesten hebben omdat hij had geweigerd om zijn in de VS wonende zus, een tech-expert, zover te krijgen om zakengeheimen te stelen en door te spelen aan Beijing

‘Vreselijke boodschappen voor mijn ogen’

Yao Duojie, ex-manager van een vijfsterrenhotel in Shenzhen, hoort al sinds 2007 stemmen die irriterende en vreselijke boodschappen voor zijn ogen doen verschijnen. ‘Wat ik ook denk, wat ik ook doe, wat ik ook zie, de stemmen verbaliseren het. Een tijdje later kreeg ik tevens (innerlijke) angstwekkende boodschappen die zeiden dat iemand mij zou vermoorden of arresteren. Later werd het zo erg dat zodra ik mijn ogen dichtdeed, ik onaangename beelden in mijn hoofd zag. Ik leefde dagelijks in angst en vrees. Mijn situatie voelde aan als iemand met een psychische stoornis.’

Chinese staatsmedia waarschuwden al voor deze wapens

De Chinese staatszender China Central Television waarschuwde al in 2008 voor de ‘beïnvloeding met chemische en biologische prikkels door mysterieuze wapens… Na enige tijd gaan de uitgeteste personen zich sociaal isoleren en laat hun afweersysteem het afweten, wat tot diverse ziekten en zelfs tot de dood leidt.’

People’s Daily, spreekbuis van de communistische partij, berichtte in mei 2012 dat ‘soldaten die door zulke wapens werden aangevallen hun gedrag hebben veranderd, waardoor ze ‘zombies’ zijn geworden die makkelijk kunnen worden gecontroleerd.’ Daardoor kunnen die soldaten er bijvoorbeeld toe worden gebracht om de motor van een tank uit te zetten, of het vuur te openen op hun eigen troepen.

Satellietbeelden zouden uitwijzen dat China EMP (elektromagnetische puls) wapens aan het uittesten is. In januari publiceerde het Amerikaanse Congres een onderzoek waaruit bleek dat China, Rusland, Iran en Noord Korea ‘nucleaire EMP’ wapens hebben ontwikkeld, waarmee de totale elektrische en technische infrastructuur van de vijand permanent kan worden verwoest. Het zal geen uitleg behoeven dat ook de Verenigde Staten al lang aan deze wapens werken.

‘Machine kan op duizenden kilometers afstand verbinding maken met hersenen’

Een militaire ambtenaar uit Xuzhou liet de eerder genoemde NGO in juni weten dat China inmiddels een machine heeft ‘die de hersenen van een persoon op duizenden kilometers afstand kan storen of aanvallen. Deze machine kan verbinding maken met de hersenen van een persoon, diens intenties lezen en bewaken, het autonome zenuwstelsel controleren en zelfs het hart doen stoppen.’

De NGO kwam tot de conclusie dat de technologie waarschijnlijk in staat is om op dezelfde frequenties als menselijke hersenen uit te zenden. Zo kan bij mensen een bepaald gevoel of een hallucinatie worden opgeroepen, of allerlei lichaamsfuncties worden beïnvloed en gestuurd. (1)

Andere verklaring: 3G, 4G en straks 5G?

In het oorspronkelijke Amerikaanse artikel staan geen andere mogelijke verklaringen, zoals dat het hele ‘mind control’ idee mogelijk een opzettelijk gecreëerde complottheorie is om de aandacht af te leiden van het feit dat over de hele wereld de hersens en lichamen van honderdduizenden daarvoor gevoelige mensen worden beïnvloed en beschadigd door de explosief toegenomen elektromagnetische straling voor mobiel telefoon- en internetverkeer.

Dan moet natuurlijk vooral worden gedacht aan 3G en 4G, en binnenkort ook 5G, waar inmiddels tal van internationale experts voor hebben gewaarschuwd, omdat deze zeer hoge en intense frequenties exact die verschijnselen kunnen oproepen die in dit artikel worden genoemd, maar alleen op vele malen grotere schaal. Omdat er in iedere straat een aparte antenne komt zal straks niemand aan 5G kunnen ontsnappen.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

11

 1. Nou dan kunnen ze bijv. Radouan Tachi toch nu makkelijk opsporen via zijn hersenen zodat hij zich vrijwillig overgeeft…
  Waarom gebeurd dat dan niet in noodgevallen?

 2. Mozes : en de Farao zei dat er teveel mensen waren en dat alle ( mannelijke ) babys gedood moesten worden

  Alles heeft te maken met de Nephilims Agenda , die wereldwijd de macht hebben. Overheden die samenwerken met de grondtroepen ( vrijmetselaarij , kijk in uw Regio ) hier in zitten Burgermeester Wethouders en alle andere invloedrijke personen
  Die uitvoeren wat onze NAZI regering wil ( o.a. ter herkennen aan verwijzingen naar de Griekse mythologie : Rutte met Aracedes FVD met de Tempel etc etc ) De RH Negative bloodlijn vind dat er teveel mensen op de aarde zijn Er worden voorbereidingen getroffen om ons merendeel te elimineren en te onderdrukken Alleen de gehersenspoelde jongeren ( de Nehphilims o.a. Rothschild en Rockefellers ) hebben de scholen en media in de macht. Willen ze straks als slaven behouden gevaccineerd en gechipt Wereldwijd staan er nieuwe concentratiekampen klaar FEMACAMPS , 2020 gaan we wereldwijd naar een cashless society zodat de SATANISTEN ons in de macht krijgen en de Mark of the Beast , 666, de chip , gedwongen uit willen gaan voeren. U doet dat niet ?! Kijk naar VENUZULEA veel mensen gaan uit honger er voor in de rij staan …We zitten in
  de eind der tijden Lees de Bijbel daarin vind u de waarheid. We zijn geschapen naar Gods evenbeeld

 3. De kooi van Faraday als bescherming tegen deze schadelijke golven? Of het zelf verhogen van de trillingsfrequentie van ons bewustzijn tot buiten het bereik van deze experimenten door (on)menselijke monsters?
  Zelfbescherming is zo voor de hand liggend en simpel dat het onmogelijk wordt geacht…angst moet trouwens verhinderen dat de mens zijn/haar Kracht ontdekt en gebruikt….daarom worden af en toe tipjes van de sluier gelicht, mysterieus, doorspekt met speculaties en desinformatie maar vooral om de angst erin te houden…angst is de grootste vijand.
  De trillingsfrequentie van het collectieve bewustzijn van de ménsheid wordt verhoogd door de zonnevlammen en -stormen en chemtrails worden tweeledig gebruikt: zowel om de trillingen van deze zonne-energie te blokkeren alsook om de mensheid te verzwakken/ziek te maken waardoor ze gevoeliger worden voor de mind control experimenten.
  Een van de kenmerken van mensen met verhoogd bewustzijn: ze zijn niet en nooit meer onder controle te krijgen…4, 5 of 6 G ten spijt…bovendien breidt de toename van hogere trillingen/bewustzijn zich razendsnel uit in het collectieve bewustzijn waartoe elk mens behoort, mee verbonden is én bewust of onbewust door beïnvloed wordt.
  Probeer maar eens met je handen al het water van een snelstromende rivier tegen te houden….mind control zal daarom altijd een natte droom blijven en de pogingen van de intussen wanhopige elite gedoemd, de stuiptrekkingen van een stervende want elke dag groeit de menselijke bewustwording en de geest kan nooit meer terug in de fles.

 4. Het is niet meer te evenaren, welke wapens er tegen de mensheid worden gebruikt.
  De wetenschap maakt weer veel slachtoffers om nu zelfs het vrije denkvermogen te beinvloeden
  Onderdeel van de NWO? De Hollywood films, lijken werkelijkheid te worden.

 5. Vreemd/inderdaad ervaar ik ook ultra sonore golven in verschillende tonatie en weet niet waar die vandaan komen.

 6. De opwarming van de aarde gekoppeld aan de microgolven die de moleculen doen trillen is dit een waanidee? Als je ziet wat we aan elektromagnetische golven in de lucht schieten lijkt het mij van niet. Is het dan verwonderlijk dat de noord en zuidpool versneld opwarmen? Elektriciteit is toch enkel een wisselwerking tussen noord en zuid.

 7. vliegtuigen die over water vliegen zijn zeer kwetsbaar.en niet bestand tegen deze e.m.p golven .het is een snelle manier om de mensheid uit te roeien. deep state agenda 2030 als dezer al op de menselijke hersen frequentie zitten is de snelste manier voor de massa.eenheid creeren en in grote groepen die in pulsen te blokkeren en retour afz te sturen .dan is het over en uit met de deepstate.

 8. Het werkt bij mij niet, ik zie erdoor.
  De psychologische dubbelspeak die linkse media voortdurend gebruiken, is er om haat te zaaien.
  Ik bespeur onderliggende, door AI-gedreven psychologische algoritmes welke dienen om onze taal te monotiseren.
  Om van ons hersenloze ‘bots’ te maken.
  En inderdaad, wie weet welke duistere krachten zijn er nog meer aan het werk om van ons lammetjes te maken?
  Les geven over twee gefabriceerde oorlogen om ons een schuldgevoel aan te praten, les geven over ‘zure regen,’ terwijl de haat op jullie gezichten vrouwelijke leerkrachten naar blanke klasgenoten toe van jullie gezicht spat.
  Vaccinaties met oestrogeen, Soja-producten met oestrogeen, bangmakerij, bevolking discrimineren, uitlachen, pesten…
  Net zoals vroeger, in de klas, toen de minachting en haat op jullie gezichten stond af te lezen.
  Allemaal om u zwakker te maken, en we weten dus niet waar het overal in verweven zit, maar we weten wel dat het op onnoemelijk veel (vooralsnog) onbekende manieren word toegepast.
  Ja, de 5G-straling dient ook dat doel.
  Ik herinner mij nog vanuit het zesde studiejaar, dat de katholieke haat-juf en directrische insertions net voor de middagpauze lesser gaf over geslachten: ‘Een derde geslacht, is niet voor te stellen.’
  Ik wilde zeggen:”Geslachtloos,” maar hield wijselijk mijn mond.
  Doch, ik had dit onthouden omdat ik het vreemd vind en hoopte dat het me later duidelijk zou worden.
  Nou, blijkbaar was het startschot om de kinderen aan hun geslacht te doen twijfelen, toen al ingezet.
  Zij haten ons, omdat wij door de hypocrisie heen zien, wat hun oppressieve leventjes bedreigd.
  Zie daar, de oplossing: “De domme mono-cultuur Islam.”
  Ik denk niet dat ik daar een tekeningetje bij moet maken.

  Mijn eerste reactie op de MSM-media was deze: “Waarom heeft iedereen hier dezelfde schrijfstijl?”
  Ik volgde de reacties om uit te vinden wat er niet pluis is/was zoals ik vroeger besloten had die vreemde uitspraak van de juf over geslachten te onthouden.
  Als er iets niet klopt, zoek ik het uit.
  Mijn voorlopig persoonlijke bevindingen over die monotone reacties op de MSM, zijn dat er een onderliggend zelfl-lerend AI-systeem aanwezig is dat geprogrammeerd dient te worden met monotone, maar opruiende taal, zodat eens, u reacties leest die door een computer zijn gegenereerd, welke mathematisch bekeken, eens garant staan voor een burger-oorlog.

Comments are closed.