Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’

Straks moet zo ongeveer iedere straat zijn eigen 5G antenne krijgen, waardoor iedereen letterlijk doorzeefd zal worden met hoogfrequente straling. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Professor Universiteit Washington: ‘5G domste idee ooit; Vooral ogen en nieren kwetsbaar’ – ‘Grootste aanval van elektrische krachten die het lichaam ooit te verduren heeft gekregen’

—————————————————————————————————————————————-

In de komende jaren wordt de omstreden nieuwe 5G technologie stapsgewijs uitgerold in China, de VS, Zuid Korea, Japan en ook Europa en Nederland. Tot 2026 gaat er zo’n € 1 biljoen worden geïnvesteerd om het mobiele telefoon- en internetverkeer tot 1000 x sneller te maken. Céline Fremault, tot vorige maand de minister van Leefmilieu en Energie van Brussel –de Belgische hoofdstad heeft een eigen parlement en regering- verklaarde nog als bewindvoerder er alles aan te zullen doen om te voorkomen dat 5G ook in Brussel wordt ingevoerd. ‘De inwoners van Brussel zijn geen proefkonijnen wier gezondheid ik met winstoogmerk kan verkopen. Zolang de stralingsstandaarden, bedoeld om de burgers te beschermen, niet worden gerespecteerd, kan ik zulke technologie niet accepteren, 5G of niet.’

Het is onbekend of de kersverse nieuwe regering van Brussel, waar Fremaults partij cdH (Humanistisch Democratisch Centrum) niet meer aan deelneemt, haar beleid ten aanzien van 5G voortzet. Haar post wordt nu door Ecolo bezet, zeg maar de Franstalige versie van GroenLinks.

240 wetenschappers pleiten voor moratorium op 5G

Als minister wilde Fremault de waarschuwingen van 240 wetenschappers uit 41 landen, die na uitgebreide onderzoeken constateerden dat 5G schadelijk kan zijn voor al het biologische leven, niet negeren. Deze wetenschappers hebben daarom bij de Verenigde Naties gepleit voor een voorlopig moratorium op 5G.

Landen die 5G gaan toestaan –zoals Nederland- kijken alleen naar de thermale (warmte) effecten van 5G, wat volgens deze wetenschappers veel te beperkt is. De gevolgen en bijeffecten van 5G wijzen namelijk op veranderingen in de groei van bacteriën, neuropsychiatrische effecten, schade aan het DNA, en zelfs het ontstaan en bevorderen van kanker.

Professor: ‘Domste idee in de geschiedenis van de mensheid’

Professor dr. Martin Pall van de Washington State University noemt 5G zelfs ‘het domste idee in de geschiedenis van de wereld.’ In zijn studies waarschuwt hij voor de zeer hoge energie die nodig is om de elektromagnetische 5G frequentie door muren en vloeren te kunnen laten gaan. Daar zijn extreem veel kleine antennes voor nodig. Uit testen blijkt dat de hoge elektromagnetische frequenties (EMF) vooral impact hebben op de ogen (staar, glaucoom, loslaten netvlies) en nieren (filter- en heropname functie).

De influx van 5G antennes stuurt een doordringend magnetisch veld door het menselijke lichaam heen dat elektrisch geladen celgroepen zal verstoren. De versterking van deze lichamelijke elektrische velden zal diep in het lichaam EMF-effecten veroorzaken, omdat de straling als een soort echo in het menselijk lichaam zal worden weerkaatst. ‘5G is de grootste aanval van elektrische krachten die het lichaam ooit te verduren heeft gekregen,’ schrijft Lance Johnson voor Natural News. ‘Zodra 5G is uitgerold zal deze aanval non-stop doorgaan.’ (1)

5G kan 4G in schadelijke gevolgen voor mens en natuur verre overtreffen

Voor en tijdens de uitrol van het huidige 4G werden waarschuwingen van kritische wetenschappers en andere experts voor het ontstaan van onder meer concentratieverlies, vermoeidheid, slaapproblemen, (chronische) zenuwpijn en bepaalde vormen van kanker in de wind geslagen, alsmede ook de mogelijke schadelijke gevolgen voor bijen en andere insecten, alsmede vleermuizen en vogels.

Deze –inmiddels opgetreden, maar doorgaans automatisch aan ‘klimaatverandering’ toegeschreven- effecten zijn inmiddels in meer of mindere mate opgetreden. Desondanks zijn deze effecten nog zeer mild vergeleken bij wat er met de volksgezondheid en de natuur kan gebeuren zodra 5G wordt uitgerold.

Overheden baseren zich veelal op ‘wij van WC-eend’ achtige onderzoeken van wetenschappers die –indirect of direct- de belangen van de industrie dienen omdat ze daar (deels) van afhankelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de jaren ’60 van de vorige eeuw, toen sigarettenfabrikanten met tal van ‘wetenschappelijke onderzoeken’ in de hand beweerden dat roken niet schadelijk en zelfs gezond voor je is. Ook in onze tijd kunnen bij veel ‘geen schade / schade niet bewezen’ conclusies daarom de nodige vraagtekens worden gesteld.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Enkele Nederlandse steden, als de Utrechtse Heuvelrug, hebben 4 en 5 G verboden.

 2. Het heet landverraad als je je eigen volk laat uitmoorden En ? Wat doet onze eerste en rweede kamer tegen 5 G ? Zo te zien …..niets Ze zitten erbij en kijken er naar.Als ze hun maandelijkse traktement maar ontvangen………

 3. Schokkend nieuw onderzoek. Zie hieronder:
  https://www.stopumts.nl/doc.php/Artikelen/11435

  Waarschijnlijk door combinatie vaccinatie, gifstoffen in ons eten (Glyphosate) én straling die o.a. de hersen-bloed-barriere open doet gaan en de hersengolven beïnvloedt.
  Lees en huiver:

  *Vaccinated children were over four-fold more likely to be diagnosed on the Autism Spectrum (OR 4.3)
  *Vaccinated children were 30-fold more likely to be diagnosed with allergic rhinitis (hay fever) than non-vaccinated children
  * Vaccinated children were 22-fold more likely to require an allergy medication than unvaccinated children
  *Vaccinated children were over five-fold more likely to be diagnosed with a learning disability than unvaccinated children (OR 5.2)
  *Vaccinated children were 340 percent more likely to be diagnosed with Attention Deficit Hyperactivity Disorder than unvaccinated children (OR 4.3)
  * Vaccinated children were 5.9-fold more likely to have been diagnosed with pneumonia than unvaccinated children
  *Vaccinated children were 3.8-fold more likely to be diagnosed with middle ear infection (otitis media) than unvaccinated children (OR 3.8)
  *Vaccinated children were 700 percent more likely to have had surgery to insert ear drainage tubes than unvaccinated children (OR 8.1)
  * Vaccinated children were 2.4-fold more likely to have been diagnosed with any chronic illness than unvaccinated children.

 4. Er is nog steeds onvoldoende onderzoek gepleegd. En ik kan het niet goed meer memoreren maar ergens rond 1990 werd er in Duitsland een onderzoek naar ELF ( extremely low frequencies) gedaan waaruit bleek dat die ook de celstructuur beschadigden. Net zoals in die tijd een Engels onderzoek( niet wetenschappelijk ik kan er niet meer aan referen) aantoonde dat bijvoorbeeld een grote dosis radio activiteit minder schadelijk was dan herhaaldelijk lagere! Dus wees voorzichtig bij de tandarts die wel weer even een röntgenfoto wil maken enzv. En juist met die 5G koketteren ze dat de straling laag is! Als God gewild had dat we voortdurend bestraald zouden worden dan had hij al direct bij de schepping kernreactoren bedacht (grapje hoor!) Maar…….

 5. Straling is jarenlang m’n vak geweest; vandaar dat ik goed weet dat afstand de beste bescherming is. Brussel dus geen 5 G. Het door deze, niet onder een noemer te plaatsen ,,,,,,, drinken het door hen (o.a. Neeltje Smit Kroes) vervuilde drinkwater water niet. (Zie: Beerput Nederland) Zij drinken, zolang dat nog kan; (denk aan fracking) wel flesjes bronwater. Dag vogels, dag bloemen! Over de laatste twintig jaar hebben we al tachtig procent van de vogels uitgeroeid. Dit alles omdat dat gespuis in Brussel meer wil schijnen dan te zijn.

 6. 5G komt er zonder twijfel. 5G is een middel om de menselijke gedachten te manipuleren.Zo moeten we willoze slaven worden want de schulden moeten betaald worden.
  Onze koning heeft ook lak aan zijn onderdanen en hij/de regering stuurt de minister van Justitie naar Thailand om een drugbaron daar uit de gevangenis te halen. Ze hadden beter Demmink kunnen sturen. Die zou zich daar best uit kunnen leven.
  Alles wat niet deugt wordt door onze regering gepromoot en goed bevonden. Geen enkele wet wordt nog gehandhaafd. Wil je een huis? Zet de bewoner op straat en zeg dat het gekraakt is.
  Vroeger waren het de arbeiders die uitgeknepen werden. Nu daar niets meer te halen valt is de middenstand aan de beurt.
  Koop toch een geel hesje en ga de straat op

 7. Paniekzaaierij. Elektromagnetische straling is pas gevaarlijk bij een frequentie boven de 3,28 PHz (3,28 biljard Hz). Dan namelijk is er sprake van zogenaamde ioniserende straling. Wat wil zeggen, straling die een elektron uit een atoom los kan slaan, waardoor het atoom een ion (= een geladen deeltje) wordt. Ioniserende straling is sterk kankerverwekkend. Het zorgt onder andere voor mutaties in menselijke cellen, met alle ellendige gevolgen van dien. Ultraviolette straling, röntgenstraling en gamma straling zitten boven de 3,28 PHz en zijn om die reden zeer slecht voor de mens. Het 5G netwerk zit daar een factor miljoen onder. Dus in de orde van gewone radio- en televisiegolven. Het enige verschil met het 4G netwerk is dat 5G vijftig keer zo snel werkt. Een nadeel is wel dat men meer lokale zenders nodig heeft, omdat het bereik minder is. Dus de straten zullen voller met zendmasten komen te staan.

 8. Voor de afgod van het geld is men tot alles in staat !!!

  5 G komt er zonder enige twijfel !!!

 9. Iets is er nog te vinden op YouTube …. 5 G Apocalypse – de extinctie event

 10. Mag ik hopen, dat onze overheid ook het gevaar van 5G inziet En nu eens haar voeten in het zand zet?

 11. De wetenschap gaat door, maar wil niet zeggen dat het allemaal een gunstige invloed heeft.
  Ook daar gebeuren ongelukken en komen ziekten en problemen achterweg.
  En draait het om geld en macht.

 12. We leven als 5G doorgaat in een magnetron. Achter dit 5G idee zitten goots en meeslepende duister plannen om nog meer controle te krijgen over de mensheid. De overheid waakt over U!!

 13. Één van de meest aan inflatie onderhevige termen is “wetenschapper”. Kijk alleen maar naar de zogenaamde klimaatwetenschappers. Het weer voor morgen voorspellen lukt meestal niet, maar dat de zeespiegel in 2050 met 63,776543 centimeter is gestegen is een vaststaand feit. Volgens de computer dan; en ja ik weet dat weer iets anders is dan klimaat. Economen is ook zo’n leuk soort wetenschappers. Ik zeg altijd: een wetenschapper is iemand die morgen ongeveer weet hoe het gisteren had kunnen zijn.
  En over 5G gesproken, begin jaren zestig waren er “wetenschappers” die ernstig waarschuwden voor de gevaren van televisiekijken. De straling van de televisie was zo gevaarlijk dat een avondje bankhangen voor de buis ongeveer gelijk stond aan zelfmoord. Ooit gehoord dat iemand dood ging van televisiekijken? Door verveling vanwege de slechte programma’s, dat wel ja.

 14. Hierbij een site waar men schrijft in Nederland over het testen van 5G masten. Het interessante van de huidige masten is dat er in geen enkele mast vogels huizen. Een vogel kan eenvoudig zich nestelen in deze antennes. Hier in Israel is het ook hetzelfde als in de EU staten. Ik hoop dat na de nieuwe verkiezingen hier in het land geen nieuw netwerk komt. 4G is al een lichte form van een machnetron oven. Shalom in Mashiach Yeshua.
  https://www.mimikama.at/holland/174681/

 15. 5G sloopt letterlijk alle levende wezens. Planten en bomen sterven af, insecten en vogels zullen letterlijk uit de lucht vallen. Echt alles sterft af. Deze elektromagnetische straling, die je kunt vergelijken met een atoombom effect. Alleen onwetende mensen zijn hiervoor en denken dat die waarschuwingen niet serieus hoeven te nemen. Deze mensen denken alleen aan hun zelf en aan nog sneller internet en doen alles voor geld, maar ze zijn blind voor de realiteit.
  Voor diegene die zich wil afschermen voor het gevaar van 5G, zal in ieder geval zijn slaapkamer moeten beveiligen met een kooi van Faraday, daar de golflengte van 5G 6,1 cm is, moeten de mazen maximaal 1,5 cm zijn. Een kwart van de golflengte dus en deze metalen afrastering moet ook nog aan een aarde liggen. Dus met andere woorden zul jij je vloer, alle 4 wanden (inclusief de ramen en de deur) en het plafond moeten afgerasterd worden. Om 5G buiten jou slaap vertrek te kunnen houden.

 16. https://wibnet.nl/mens/hersenen/pas-ontdekte-hersencellen-regelen-het-verkeer-in-je-brein
  In bovenstaande link zien we iets waar kennelijk voor 17-01-2019 geen kennis over was.
  5G is niet getest op eventuele effecten op mensen, maar we weten ook dat al de onderzoeken nu beperkt zijn met de kennis van nu. Dan moeten we constateren dat mensen belazerd worden met een mooi verhaal. Alsof ik de vooruitgang tegenhoud als ik tegen 5G ben?
  Pecunia regeert en de ellende die er van komt wordt weer onder de mat verborgen.

 17. 5 g zal te laat komen dan is al wat van goede wil is vertrokken naar 5 D degene die daar dan zijn hebben een fabelachtig uitzicht op de grote schoonmaak, van de 3d aarde.

 18. Iemand een idee hoe je je eventueel zou kunnen wapenen tegen de straling van 5g? als dit tenminste mogelijk is…

 19. Ik heb al tinnitus. Dit maakt het vast nog erger. Er zullen veel meer tinnitus patiënten bij komen en kanker enz. Wij, het gewone volk, worden totaal niet in acht genomen. Dit is vergelijkbaar met de Bilderberg kliek en consorten uitspookt en ook totaal geen rekening houdt met de gewone man als zodanig

 20. Wat wij nu hebben werkt toch ook prima.
  Maar er is hiervoor de G5 nu al te veel geïnvesteerd om dit nog te kunnen stoppen.

 21. Het is een wapen 5G,net als H.A.A.R.P.
  Tegen de natuur gericht,tegen de Dieren en tegen het Volk.
  We zijn geen proef konijnen zeg Brussel nee hum.
  Stop dan onmiddellijk ook met Chemtrails,5G en H.A.A.R.P.

  Bird.

 22. Ja mensen vergeet de satan niet die zit overal achter waar het slecht is en dat vergeten er veel want die bestaat toch niet
  Je komt er nog wel achter wat ons nog te wachten staat

 23. De mensen die dit willen invoeren denken zeker dat zij immuun zijn voor de mutagene straling van G5 nou niet dus, blijkbaar gaat geldelijk gewin boven kankergezwellen.

 24. Wij leven in een maffiose wereld waar de politiek, de industrie en vele anderen gewoon inhumaan en crimineel bezig zijn.

 25. We zien hier duidelijk dat democratie niet bestaat. Lobbyisten in Brussel bewerken de EU. Onze eigen parlementariërs
  hebben vooral het eigen belang voor ogen. Gezond verstand is ook al afgezworen, want hoe gestoord moet je zijn om 5G te gaan uitrollen, als je de effecten niet eens kent. Het lijkt de medische maffia wel. De derde doodsoorzaak in de VS zijn MEDICIJNEN. Uiteraard zg goedgekeurd door FDA. Met geld is alles te koop, blijkt keer op keer.

 26. Gij verderfelijke berg ,die de ganse aarede verdorven hebt.
  Genoeg hier over!

 27. Dat wordt / is dan een regelrechte oorlogsverklaring aan de demonische sujetten die ons dit opdringen!

 28. USA: zal haar tegenstanders op afstand doden door lasertechniek>om te zetten in ultra senore geluids signalen.
  Zo kan het beest je gedachten lezen via een soort echo systeem beinvloeden of weghalen.Dit is geen onzin.Er zal een dag komen dat dit alles aan het licht komt(wat in duister geschied)

 29. De superlinkse EU wil zijn bureaucraten niet blootgesteld zien aan 5G. Nou da’s dan duidelijk. Verdere vragen zijn overbodig.

 30. Daar zetelt toch ook de EU! wanneer dat de reden zou zijn zien we ook geen implementering van 5G in Straatsburg!

Comments are closed.