Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid

Afbeelding: (4).

—————————————————————————————————————————————–

5G kan zenuwstelsel en immuunsysteem beschadigen, huid- en oogkanker veroorzaken, en tevens onvruchtbaarheid bij mannen – Op Chinese scholen is gedachtencontrole door 5G reeds een feitU kunt zich nog steeds aanmelden voor de 5G aansprakelijkheidsactie van de Nationale Bond tegen Overheidszaken

—————————————————————————————————————————————–

Steeds meer gevestigde wetenschappers beginnen hun grote twijfels te uiten over de invoering van 5G. Onlangs publiceerde zelfs de Scientific American een artikel van Joel M. Moskowitz van de prestigieuze Berkeley Universiteit van Californië, waarin hij waarschuwt dat de straling van mobiel telefoon- en internetverkeer –behalve 5G ook WiFi- veel schadelijker voor de menselijke gezondheid is dan overheden en de industrie ons altijd hebben wijsgemaakt.

Moskowitz wijst in zijn artikel ‘We hebben geen reden te geloven dat 5G veilig is’ op het recente absurde besluit van de Amerikaanse FCC (Federal Communications Commission) om de limiet voor radio frequentie straling (RFR), die begin jaren ’90 werd vastgesteld -dus nog voor de invoering van WiFi en 2G- te handhaven. Dat komt ongeveer op hetzelfde neer als het vasthouden aan verkeersregels uit de tijd dat de meeste mensen zich nog met de trekschuit of paard en wagen verplaatsten.

Doordrenkt met ‘magnetron’ stralen

5G vormt volgens tal van experts een nog vele malen grotere bedreiging voor de volksgezondheid dan alle voorganger bij elkaar opgeteld, omdat het gebruik maakt van millimeter golflengten die bijvoorbeeld ook worden toegepast in lichaamsscanners op vliegvelden. Feitelijk zijn dit dezelfde microgolven die in magnetrons worden gebruikt. ‘Met andere woorden: 5G torens zullen spoedig iedereen met microgolfstralen bestoken, net zoals ze thuis hun eten in de magnetron opwarmen,’ schrijft Ethan Huff voor Natural News.

5G werkt enkel als de zendtorens heel dicht op elkaar worden geplaatst. Dat betekent dat zeker in het dichtbevolkte Nederland helemaal niemand aan een enorme dosis microgolf stralen zal kunnen ontsnappen. Bovendien zijn er nooit serieuze veiligheidstesten uitgevoerd met de basistechnologie, die in tegenstelling tot de huidige systemen gebruik maakt van actieve MIMO’s antennes (massive multiple inputs and outputs) die alle gebouwen, huizen en menselijke lichamen met gerichte hoogfrequente stralen gaan doorzeven.

Schade aan zenuwstelsel, immuunsysteem, hart/vaatstelsel; huidkanker, oogkanker, onvruchtbaarheid

‘Millimeter golven worden voornamelijk binnen een paar millimeter van de menselijke huid en in de oppervlaktelagen van het hoornvlies geabsorbeerd,’ bevestigt Scientific American de eerdere waarschuwingen van onafhankelijke experts. ’Blootstelling kan op de korte termijn ongunstige psychologische effecten hebben op het perifere zenuwstelsel, het immuunsysteem en het cardiovasculaire systeem. Onderzoeken suggereren dat lange termijn blootstelling een risico vormt voor de gezondheid van de huid (melanomen = kanker), de ogen (oogkanker) en de testikels (onvruchtbaarheid).’

Overheden trekken zich tot nu toe niets aan van waarschuwingen

Tot nu toe trekken de Westerse overheden, en ook de Nederlandse, zich helemaal niets aan van de almaar langer wordende lijst wetenschappers die waarschuwen voor de enorme potentiële risico’s van het invoeren van 5G. Zodra de torens echter zijn geïnstalleerd en werken, zal niemand nog in staat zijn om de ‘stralingsslachting’ die dan ontstaat te stoppen.

Dat het publiek zich hier (nog) niet massaal tegen verzet is omdat de meesten nog steeds denken dat de mainstream media hen eerlijk en objectief informeren, terwijl keer op keer blijkt dat al jaren exact het tegendeel het geval is. (1)

Op Chinese scholen is gedachtencontrole door 5G reeds een feit

De redenen waarom ook de politieke gevestigde orde per se 5G erdoor wil drukken lijken niet enkel economisch van aard te zijn. In China zijn de eerste scholieren voorzien 5G hoofdbanden die door A.I. (kunstmatige intelligentie) worden aangestuurd, en die in real time de gedachtestroom van de kinderen kunnen lezen, en vermoedelijk ook kunnen veranderen.

Leraren constateren al dat de kinderen nog gedisciplineerder zijn dan ze al waren (vergelijk dat eens met de wetteloze, agressieve en gewelddadige puinhoop in de Nederlandse ‘diverse’ en ‘multiculti’ klassen, waar niet voor niets amper nog leraren voor willen gaan staan).

Volgens sommige complotdenkers zou het kunnen controleren van de gedachten wel eens de echte reden van de invoering van 5G kunnen zijn. Alle kritische ‘dissidente’ geluiden kunnen hiermee voorgoed tot zwijgen worden gebracht, zodat het gewone volk volkomen volgzaam, gehoorzaam en controleerbaar wordt. Daarnaast kan de door de globalistische elite gewenste massale bevolkingsreductie worden gerealiseerd, omdat 5G mannelijke onvruchtbaarheid kan veroorzaken.

Aanmelden voor 5G aansprakelijkheidsactie nog steeds mogelijk

Onlangs besteedden we aandacht aan de Nationale Bond tegen Overheidszaken, die een aansprakelijkheidsactie is gestart met als doel de invoering van 5G in Nederland te stoppen. Vanwege het succes (er zijn nu meer dan 4400 aanmeldingen) is inschrijven voor deze actie, waar iedereen tegen een gering bedrag aan mee kan doen, verlengd tot en met maandag 18 november. (3)

Xander

(1) Natural News
(2) Epoch Times
(3) Nationale Bond tegen Overheidszaken
(4) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

06-10: Nationale bond: ‘Doe mee met collectief aansprakelijk stellen providers en politiek wegens invoering 5G’
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. @ Oma, de gezondheid van mensen gaat boven alles doch dat 5G ten koste zou gaan van gezondheid zijn veel te weinig aanwijzingen. Degene die bang zijn voor gegluur/controle maken dan gewoon geen gebruik van 5G….

 2. @arno schreef:
  04/11/2019 om 4:25 am
  “Dat 5G is een gigantische boost voor onze economie, deze revolutionaire techniek kan je gewoon niet laten liggen, dat zou wel heel dom zijn!”
  Ja, wel….offer jij je gezondheid op voor de gigantische winsten en het gegluur/controle van overheden en monopolie macht van multinationals? Wat is tenslotte nog een mensenleven waard tegenwoordig, nietwaar? Geen knip voor de neus meer waard als het gaat om hebzucht en poen scheppen.
  Als technologische vooruitgang nu eens gebruikt werd om het voor iedereen beter te maken maar dat is niet het geval, zie maar eens hoe internet misbruikt wordt.

 3. check Pure Lifi, dat is het beste alternatief 100 x sneller dan 5G en niet schadelijk.
  bestaat al 12 jaar en proberen nu door te breken

 4. De schadelijkheid van 5G is vergelijkbaar met die van je Wifi in huis of het gebruik van je mobiele telefoon: te verwaarlozen. Een magnetron heeft een vermogen van ongeveer 800 W. Van een totaal andere orde dus, wanneer je dit vergelijkt met het zeer geringe vermogen van 5G-straling. De eerste stoomtrein vond men ook doodeng. Koeien zouden geen melk meer produceren etc. Angst voor wat nieuw en anders is, is van alle tijden. Maar angst is een slechte raadgever. Wat wel slecht voor de mens is, is de straling die in nieuwbouwhuizen met name uit de muren komt. De RIVM weet dit, heeft 10 jaar geleden al onderzoek beloofd, maar tot op heden niets gedaan. Schande. Wat is er aan de hand? De zogenaamde radondochters (vervalproducten van radongas dat vrijkomt bij nieuwbouwmuren) zijn radioactief. Ze hechten zich aan stofdeeltjes in de lucht, waarna ze via inademing in je longen terecht komen. Van daaruit in je bloed. De alfastraling die daar optreedt is zeer kankerverwekkend. De enige remedie: elke dag veel luchten en in je slaapkamer altijd een raam open houden, vooral ’s nachts. Zodat de stofdeeltjes met radioactief materiaal het huis uit kunnen. Dit radongas is een veel groter gevaar dan dat gedoe over 5G.

 5. We laten ons toch niet door een paar psygopaten aan de macht de levensvreugde en het leven de toekomst van onze kinderen ontnemen, op de barricaden allemaal het is hoogste TIJD !!

 6. De Nationale Bond tegen Overheidszaken ondersteun ik van harte. Heel goed om te lezen dat de rechter de kachel aan maakt met de verplichting in zee te gaan met een zorgverzekeraar. Dus resultaat hebben ze al en nu doorzetten, heel goed. Ik heb ook al heel wat mensen enthousiast kunnen maken dus het aantal leden gaat ongetwijfeld stijgen en dat is brood nodig.
  De manier waarop politiek belangrijke zaken erdoor drukt is een democratie onwaardig!

 7. Als niet duidelijk is of 5G al dan niet schadelijk is voor mensen, kan dit aangevochten worden d.m.v. onder andere het Nurnberg verdrag. Mensen zijn dan ongewild proefkonijn en dat mag niet! Alleen proeven op onderzoekers zelf zijn toegestaan.
  Zie vanaf 1:06
  https://youtu.be/iLWRdkxKXiw

 8. Aan Ron.
  Als uw info juist is? Mijn conclusie, wat zijn wij onwetend als wij ons diploma krijgen van de school!
  Dank aan de godsdiensten, die het belangrijker vonden ons de hemel en hel,te leren, dan hoe ons lichaam in elkaar zit.
  Als het artikel van xander juist is dan heeft het zin eens over de positieve kant na te denken.
  Onvruchtbaar worden is kleinere wereldbevolking. Welke is een andere vraag? Maar de gedachten maken gelukkig!
  Als de juiste gedachten er zijn is er geen probleem voor deze die overblijven .
  Het denken controleren is de criminele geesten uitschakelen.
  Kan ook een mieren gemeenschap van gemaakt worden.
  Zijn er nog die interessante gedachten kunnen geven?,

 9. Beste mensen, 5G hebben we nodig voor een goede economie en infrastructuur, het moet er gewoon komen want dan zijn er weer vele nieuwe geavanceerde technieken mogelijk die voorheen niet mogelijk waren. We willen toch met z’n allen vooruit in techniek, kwaliteit en mogelijkheden? Dat dit slecht zou zijn voor de gezondheid en bla..bla..bla is allemaal onbewezen onzin. Vroeger stelde men dit ook al als er wat nieuws op de markt kwam. Dat 5G is een gigantische boost voor onze economie, deze revolutionaire techniek kan je gewoon niet laten liggen, dat zou wel heel dom zijn!

 10. 5G kan gebruikt worden voor spionage en totale controle over de mensheid. Onze overheid dat een twee snijdend zwaard zou moeten zijn is maakt het niet waar.

 11. Ik denk dat al dat gezwam over CO2 en stikstof wel eens een gewiekste afleidingsmanoeuvre zou kunnen zijn, zodat men g5 geruisloos kan gaan invoeren!

 12. De conclusie is dat we eigenlijk nu van dag tot dag leven. De eindtijd is nabij, de economie staat op instorten, we worden gepakt door migranten, de Russen willen ons er zijn stralingen en het klimaat vergaat. Allen een fijne dag en wie weet leven we overmorgen nog.

 13. Alle geld is in kantoren, winkels, congresgebouwen ed gezet, gebouwen als kastelen. Ten koste van de natuur
  en mensen met de laagste inkomens. En hebben we een stikstof probleem.
  In het inventaris van die gebouwen zitten apparaten die straling afgeven.
  En nu willen ze alles in steeds hogere frequentie en hebben we een stralingsprobleem.
  Dan heb je weer een stichting die daar weer tegen is, maar volgens mij omringd wordt met straling apparatuur.
  Dat apparatuur ed niet goed wordt onderzocht voordat het op de markt wordt gebracht, dat is wel duidelijk.
  En wat ze in China met die apparatuur allemaal doen, totale controle over alles, is niet menselijk meer.
  Van mensen robotten maken en van robotten mensen. De duivel wil altijd de geest.

 14. Twee opmerkingen wil ik wel plaatsen aan de hand van dit artikel.
  1- Als het op scholen de kinderen ‘rustig’ houd is er niets op tegen want zoals Xander al aanhaalt, de hedendaagse middelbare scholen zijn een broeinest van alles behalve opvoeding.
  2- 5G is OVERAL dat betekend dus dat diegene die aan de knopjes zitten er ook onder vallen.
  en ze dus niet naar buiten kunnen. Of er moet een of andere slimmerik met een echt alu hoedje op de markt komen.
  Zie mijn gedacht over 5G:

  https://t.jwwb.nl/qqvS5nGIUMpd4KXIdwaKWdWZFd0=/588×0/filters:quality(95)/f.jwwb.nl%2Fpublic%2Fu%2Fa%2Fw%2Ftemp-vsxsecbolfaualxmckal%2Fkss0hk%2F5G.jpg

 15. Toen onze moeder thuiszorg kreeg had ze een pacemaker.
  Pacemakers en magnetrons zijn een gevaarlijke combinatie.
  Dat wist ik al langer en het werd nog eens genoemd door een leidinggevende van de betreffende thuiszorgorganisatie.
  Ofschoon ik dat de medewerkers had gezegd en daarnaast in het behandelschrift had genoteerd, bleef het lagere personeel
  onverantwoord en vrolijk het apparaat gebruiken.
  Omdat praten niet hielp besloot ik de magnetron weg te halen.
  Ervoor in de plaats zette ik een nieuw electrisch oventje..
  Niet veel later stond er een nieuwe magnetron, ingebouwd in een houten ‘omheining’ getimmerd door een zwager die haar gezondheid niets kon schelen: mij dwarszitten was zijn obsessie.
  Mijn oventje heb ik nooit teruggezien.

  De man, een atheist, heeft enorm veel schade aangericht in onze familie.
  Gelukkig kan hij dat nu niet meer.

  niet kon schelen

 16. Waarom heeft men in Israël en in Brussel de invoering van 5G verboden?
  Zo maar ’n vraag.

 17. In Nederland heeft o.m. de gemeente Utrechtse Heuvelrug 4- en 5G verboden.
  Wanneer gaan ALLE overige gemeenten dat goede voorbeeld volgen?

  In Frankrijk en Belgie roert men zich in dit opzicht ook.

  Op de site Natural News valt nog veel meer belangwekkends te lezen over dit onderwerp en andere.

 18. Een andere bedenking, microgolfstraling en de opwarming van de aarde. Meer microgolfstraling hoe sterker de opwarming? Is er een correlatie?
  “Negativiteit is de natuurlijke rusttoestand van uw cellen. Het heeft te maken met een lichte onbalans tussen kalium- en natriumionen in en buiten de cel, en deze onbalans bepaalt het stadium voor uw elektrische capaciteit.
  Je celmembranen oefenen een truc uit die vaak de natrium-kaliumpoort wordt genoemd. Het is een zeer complex mechanisme, maar de eenvoudige uitleg van deze poorten en hoe ze elektrische ladingen genereren, gaat als volgt:
  In rust hebben uw cellen meer kaliumionen binnen dan natriumionen, en er zijn meer natriumionen buiten de cel. Kaliumionen zijn negatief, dus de binnenkant van een cel heeft een enigszins negatieve lading. Natriumionen zijn positief, dus het gebied direct buiten het celmembraan is positief. In deze rusttoestand is er echter geen sterk genoeg ladingsverschil om elektriciteit op te wekken. ”
  De 70 biljoen cellen in uw lichaam zijn als kleine natte celbatterijen die ideaal werken bij een spanning van ongeveer 70 millivolt. Het celmembraan werkt als een eenrichtingsgelijkrichter die de magnetische puls van de aarde omzet in elektrische potentiële energie, die “uw cellen oplaadt”.
  Deze energie stimuleert het celmetabolisme en helpt bij het verbeteren van de zuurstofvoorziening, ATP-productie en de algehele opname van voeding en essentiële elementen in de cel en het verwijderen van afvalstoffen uit de cel.
  Omdat alles afhankelijk is van deze elektrische signalen, is elke storing in het elektrische systeem van uw lichaam een echt probleem.
  Een NORMALE cel heeft een elektrisch potentiaal van -70 millivolt, een AGED-cel bij -50 mV en een KANKER of zieke cel is -15 mV. Wanneer een cel in elektrische problemen verkeert, zijn de mV en de natrium-kaliumbalans uit.
  Wat dit echt zegt, is dat alle ziekte optreedt wanneer uw spanning laag is en zich in een elektronstelende staat bevindt. Je moet elektronen beschikbaar hebben om te werken, anders sterven je cellen. Een vrije radicaal is een molecule die elektronen mist. Het is als een overvaller die op zoek is naar iemands portemonnee om te stelen, waardoor cellen worden beschadigd. Een antioxidant is een molecule die in staat is elektronen weg te geven. Tennant heeft gemeten dat we onze cellen onderhouden en vooral genezen door nieuwe cellen te maken, waarvoor een spanning van ongeveer -70 millivolt nodig is.

 19. Er is daar onvoldoende bewijs voor, je kan dan ook zeggen dat televisie kijken of gamen heel ongezond zou zijn. Ook wie veel met de computer moet werken krijgt sneller vermoeide ogen van het soms felle licht en straling vanuit de computer. Dus ook veel bellen met je GSM is gezien de straling zeker niet gezond, maar zo kunnen we bezig blijven, wat is nog gezond??? shalom

 20. Dan mag ik hopen dat mensen al die zendmasten weer gaan slopen als ze het toch door gaan drukken….en dat gaan ze ongetwijfelt doen.

 21. In de schaalgerichten in openbaring 16 wordt ook gesproken van kwaadaardigen gezwellen aan mensen en andere pijnen. G5 zou daar een voorbode van kunnen zijn.

 22. De Nationale Bond voor Overheidszaken slaat nog geen deuk in een pakje boter. Verspild geld om je daarvoor aan te melden.

Comments are closed.