Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortuscellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken

Afbeelding: (3).

————————————————————————————————————————————–

Cellen van geaborteerde baby’s standaard verwerkt in Hepatitis A/B en MMRV (bof, mazelen, rode hond, waterpokken) vaccins – Griepprik seizoen 2019-2020 blijkt nu al totaal zinloos

—————————————————————————————————————————————

Een Italiaans laboratorium heeft ontdekt dat de abortuscellen die in het vaccin tegen de waterpokken worden gestopt –géén hoax, dit feit wordt zelfs op de officiële Wikipedia pagina toegegeven- niet alleen een compleet genoom van een menselijk persoon (dus geaborteerde foetus) bevatten, maar ook nog eens genetisch gemodificeerd zijn waardoor de ingeënte persoon vatbaarder wordt voor diverse vormen van kanker.

Het is tegenwoordig heel gebruikelijk dat vaccins worden voorzien van cellen van geaborteerde baby’s die onder andere worden aangeduid met de codes MRC-5 en WI-38. Deze ‘menselijke diploïde’ cellen zitten niet alleen in het (water)pokkenvaccin Varivax, maar ook in onder andere Twinrix (hepatitis A/B) en ProQuad (MMRV:mazelen, bof, rode hond, waterpokken; in Nederland BMR genoemd, zonder de toevoeging waterpokken).

Farmaceutisch gigant GlaxoSmithKline vermeldt openlijk op de info bijlage van het MMRV vaccin dat ‘iedere virussoort apart wordt geproduceerd in embryo cellen van kippen (bof en mazelen) of MRC-5 menselijke diploïde cellen (rode hond en waterpokken).’ Desondanks wordt het gebruik van cellen van geaborteerde foetussen ook in de Nederlandse media nog steeds weggezet als een complottheorie. Ook op veel rechtse sites worden kritische mensen spottend ‘vaccinatiegekkies’ en dergelijke genoemd.

560 genen gelinkt aan diverse vormen van kanker

Een Italiaans laboratorium heeft in de MRC-5 cellijn, dat aan tal van vaccins wordt toegevoegd, zelfs een compleet menselijk genoom (geheel van alle genen van een individu, het DNA van alle chromosomen, dus met alle erfelijke informatie) aangetroffen. Zo werd geconstateerd dat de cellen van een mannelijke foetus afkomstig waren.

De wetenschappers constateerden daarnaast ‘duidelijke, zonder twijfel abnormale en belangrijke’ afwijkingen en ‘anomalieën’ aan. 560 genen die met diverse vormen van kanker worden geassocieerd bleken allemaal grondig te zijn gemodificeerd. ‘Dit zijn variaties met gevolgen die nog niet eens bekend zijn en nog niet in de literatuur zijn verschenen, maar die toch genen die betrokken zijn bij het opwekken van kanker beïnvloeden.’

‘De vaccin industrie injecteert kinderen met ontworpen kanker’

Met andere woorden: ‘De vaccin industrie injecteert kinderen met ontworpen kanker,’ zoals Natural News het stelt. Mike Adams wijst in dit verband op de Amerikaanse belangenorganisatie Children’s Health Defense (CHD), dat eveneens concludeert dat ‘het DNA in deze vaccins potentieel kankerverwekkend is.’ CHD waarschuwt daarnaast dat de aangetroffen hoeveelheid kanker-geïnfecteerd DNA ‘tot 300 keer hoger is’ dan de toegestane limiet.

De ‘duidelijk abnormale’ afwijkingen en ‘anomalieën’ die het Italiaanse lab noemt zijn volgens Adams een aanwijzing ‘dat de menselijke MRC-5 abortuscellen opzettelijk gemodificeerd zijn om deze kankerverwekkender te maken… en het daarom waarschijnlijker maken dat in de menselijke ontvangers van vaccinaties kankertumoren worden veroorzaakt.’

‘Lucratief: via vaccins kanker veroorzaken, dan daar medicijnen voor verkopen’

‘Voor dezelfde farmaceutische giganten die ook de vaccins produceren en verkopen zou dit natuurlijk de inkomsten uit de verkoop van kankermedicijnen op lange termijn verzekeren… dit is tenslotte een zeer lucratief zakenmodel. Als je aan vaccins de genetische blauwdrukken voor kanker op de lange termijn toevoegt, zorg je ervoor dat een zeer hoog percentage van de kinderen van vandaag uiteindelijk kanker krijgen, waardoor zij vervolgens lucratieve klanten voor de kankermedicijnen van ‘Big Pharma’ worden.’

Om die miljarden inkomsten tot in de lengte van decennia te garanderen worden steeds meer overheden overgehaald om vaccinaties verplicht te stellen, en alle kritische stemmen die wijzen op de bewezen gevaren en twijfelachtige ingrediënten te bagatelliseren, censureren en zelfs te criminaliseren, zoals bijvoorbeeld in Frankrijk al het geval is.

Het CHD besluit zijn analyse dan ook met de constatering dat ‘dit vaccin als gebrekkig en potentieel gevaarlijk voor de menselijke gezondheid moet worden beschouwd, vooral voor de kinderbevolking, die veel kwetsbaarder is voor genetische en auto-immuun schade.’ (1)

Griepprik 2019-2020 nu al totaal zinloos

In dit verband is het van belang om te melden dat de jaarlijkse griepprik voor het seizoen 2019-2020 nu al totaal zinloos is. De wetenschappelijke ‘experts’ die het vaccin hebben samengesteld blijken namelijk op de verkeerde virussoorten te hebben ingezet. ‘Dat betekent dat tientallen miljoenen mensen zich laten inenten met een chemische cocktail die hen geen enkele bescherming biedt tegen de griep.’

Adams wijst tevens op de statistieken waaruit blijkt dat de griepvaccins al jaren geen enkel bewezen effect hebben. Zo karakteriseerde het gezaghebbende Centers for Disease Control and Prevention (CDC) de standaard griepprik van vorig jaar letterlijk als ‘virtueel waardeloos’ en ‘een grote teleurstelling’.

Desondanks zullen overheden en medici ook dit jaar zoveel mogelijk kwetsbare mensen oproepen om toch deze op zijn best zinloze –en volgens sommige critici per definitie altijd schadelijke- griepprik te halen. En (gesubsidieerde) wetenschappers zullen daarbij hun trouwe duit in het propaganda zakje doen door te beweren dat het vaccin ‘geen kwaad kan’ en ‘tegen andere aandoeningen bescherming kan bieden’.

‘Dit is wat er van de moderne wetenschap is geworden,’ besluit Adams, die regelmatig wijst op de absurditeit dat ingeënte en dus zogenaamd ‘beschermde’ mensen toch bang worden gemaakt voor niet-ingeënte mensen. ‘Een grote berg nonsens die iedere logica ontbeert, hoe je het ook wendt of keert. Maar we moeten wel allemaal luisteren naar alles wat de autoriteiten beweren, want zij hebben gewichtige titels voor hun namen staan en hebben dikke salarissen, wat hen klaarblijkelijk automatisch slimmer maakt dan de rest van ons.’ (2)

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

15-04: New York wil overgaan op gedwongen vaccinaties – volgt Nederland ook?
27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

Te vinden op Oud Xandernieuws.punt.nl (link in menubalk):

2016:
01-02: Zika uitbraak: Krijgt een onschuldig virus de schuld in plaats van schadelijke vaccins? (/ Variant DKTP-vaccin waarschijnlijk echte oorzaak)

2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)

2014:
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: ’98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus’ (/ ‘Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins’)

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
18-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. Typo’s in mijn reactie:

  infectieziekten teruggang sinds 1890

  Carbone in 1992

 2. Kanker verspreiden onder de bevolking is niets nieuws. Dat is al gebeurd sinds de koepokken variolatie van Edward Jenner in 1798 ter ‘bescherming’ van menselijke pokken…
  Jenner’s onwetenschappelijke nonsens is één van de wrakke pijlers onder de huidige vaccinatieprogramma’s… Een andere lemen poot daaronder is het rabiesvaccin van Louis Pasteur. De claims van zowel Jenner als Pasteur zijn absoluut incorrect, want niet alleen lieten hun praktijken sporen van ellende achter onder de goedgelovige bevolking, maar ook heeft niemand hun beweringen ooit wetenschappelijk kunnen repliceren…

  De dramatische teruggang in infectieziekten (vanaf het einde van de 18e eeuw) is alleen en uitsluitend te danken aan het beschikbaar komen van betere voeding, ruimere huisvesting, schoon water en tenslotte riolering en waterleiding.

  Dr. W.B. Clarke in Indianapolis zegt in een interview in de New York Press in 1909:
  “Kanker was praktisch onbekend tot de introductie van [Jenner’s] koepokvaccinatie. Ik heb te maken gehad met tenminste 200 gevallen van kanker, en ik heb nooit een geval van kanker gezien bij een niet-gevaccineerd persoon.” (Morris A. Bealle, The Drug Story, 1949, p. 143)

  De Salk en Sabin poliovaccins van Merck rond 1954 werden gekweekt op gemalen apennieren. Het 40ste apenvirus dat in die vaccins werd gevonden (door Bernice Eddy en Sarah Stewart), was SV-40, dat bleek niet te kunnen worden geneutraliseerd. Toen de Merck vaccins al breed waren verspreid, ontdekte Eddy enorme tumoren in haar lab hamsters. Ze werd ontslagen, had foto’s en aantekeningen werden geconfisqueerd en de vaccins beven wereldwijd worden verkocht… Miljoenen mensen over de hele wereld hebben deze met dit kankerverwekkende virus besmette vaccins dan ook in hun lichaam gekregen gekregen, via injectie of via een suikerklontje.
  Michele Carbone vond in 1922 de exacte SV-40 stam van de 1954 poliovaccins terug in de hersentumoren van volwassen Amerikanen…

  Het introduceren i het menselijk lichaam van vreemde eiwitten en genetische informatie van andere levenssoorten, leidt onveranderlijk tot kanker en dood…

 3. @econoom
  KDV je hebt gelijk, In de tijd zal door vroege sterfte het aantal kinderen afnemen.

 4. ADR VERWEEL, de Protocollen van de wijzen van Zion zijn een antijoods geschrift, bedacht door de Okhrana, de geheime dienst van de tsaar, in het begin van de 20e eeuw.

 5. adrianus schreef 6/10/2019 Lees de protocollen van de wijzen van “sion” en vooral het voorwoord op de nederlandse vertaling op de site van wim jongman.nl ,hierin wordt nauwgezet en wanhopig een goeie 100 jaar geleden de plannen van de vrijmetselaars met het voetvolk uiteengezet .door de nauwgezetheid hoeft u niet aan de ernst van de plannen te twijfelen .

 6. Wim Bierman, scholen mogen niet gevaccineerde kinderen niet weigeren, de kinderopvang mag dat wel doen. Niet ingeente kinderen kunnen elkaar besmetten. Uw verhaal over de decimering van het aantal blanke kinderen is natuurlijk onzin. In de eerste plaats is er geen sprake van toename van de kindetsterfte. In de tweede plasts worden kinderen tot in de verste uithoeken van Afrika ook ingeent.

 7. Je kunt vandaag de dag overal kanker, vroeger tering, van krijgen. Zelfs dus van vaccinaties.
  De een krijgt het wel de ander niet dat is met alle ziekten zo.
  Maar het is wel erg dat een baby ermee wordt ingeënt Dat het alweer wordt gebruikt zonder de gevolgen
  zijn onderzocht.

 8. Econoom schreef:
  06/10/2019 om 10:41 am
  “Hebben alle antivaxers nadelen ondervonden van vaccinaties? Volgens mij niet. Waarom dan al deze opwinding?”

  Jij mag de schadelijke gevolgen van vaccinaties eens gaan opzoeken op de openbare CDC website in de databank van de vaers-rapporten waar amerikaanse burgers zelf gevolgen van vaccinaties kunnen melden, je vindt er overigens ook de gevallen met gehandicapten en dodelijke afloop door vaccinaties…
  Nog? De film “Vaxxed” waar je met je neus gedrukt wordt op bewijs, door video materiaal van thuis movies, hoe gezonde kinderen eraan toe zijn ná vaccinaties..schrijnend, hartverscheurend en misdadig.
  Ga wel eerst stevig in je stoel zitten zodat je niet achterover valt.
  Welteverstaan zijn vaers rapporten énkel gegevens uit de VS en vlak ná de inenting.
  De schadelijke gevolgen van vaccinaties in de jaren dat men begon te knoeien met de ingrediënten worden pas decennia later zichtbaar – de logica zelf dat dan het verband tussen een vaccinatie in bijv 1970 en de ziekte in 2019 moeilijk gelegd en zelfs ontkend kan blijven worden?
  Een leidraad kan dan zijn de enorme toename van bepaalde ziekten/kankers ed….logica, toch?
  Eén voorbeeldje: in 1970 kwam autisme voor bij 1 kind op 10.000 kinderen.
  In 2013 kwam autisme voor bij 1 kind op….50 kinderen….een no-brainer als je weet hoeveel méér vaccinaties en herhalingen kinderlijfjes vanaf de geboorte te verwerken krijgen?
  De recente cijfers van 2018 zijn nog niet bekend.

  De opwinding, mijn beste, is dat mensen niet correct geïnformeerd worden over vaccinaties, de (niet-)werking….(wist je trouwens dat nog nooit de veiligheid of werking van eender welk vaccin wetenschappelijk werd vastgesteld?) de potentiële gezondheidsrisico’s dat vaccinatie kan inhouden en zo ouders hun recht op zelfbeschikking en keuze ontnomen wordt, dat ouders verplicht en zelfs gechanteerd worden en dus gedwongen worden om met de gezondheid en het leven van hun kinderen russische roulette te spelen voor winstbejag van overheid en big farma.
  En dat is onmenselijk, ethisch en moreel verwerpelijk en fóut.

 9. @ Econoom

  Ik raad u aan de gehele site “Vaccinevrij” te lezen.
  Deze behandeld maar dan ook alles omtrent vaccinaties ook de gehele geschiedenis incl. de statistieken wanneer alle ziektes al gingen dalen vóór de vaccinatieindustrie.

 10. Correctie:
  Het is dus een grondrecht, arikel 11. Wie wilde nou ook alweer het makkelijker maken om de grondwet aan te passen. De elite is krankzinnig. Kinderen met troep inspuiten. En dan nu de logica. Scholen willen kinderen weren als ze niet ingeeft zijn. Ik begrijp die logica niet. Als die kinderen ingeënt zijn kan ze toch niets overkomen ? Waarom worden dan niet ingeënte kinderen geweigerd. Een totaal non-argument om uw kind met rotzooi te injecteren. Mijn idee is dat de overheid de aangroei van (blanke) kinderen wil decimeren. En de grondwet af te schaffen. Het afschaffen om het allemaal wat makkelijker en sneller te maken. Lees maar de bijsluiter eens door: “De overheid is niet aansprakelijk voor de gevolgen en schade is niet te verhalen” Uw kind is de Sjaak en als schade gebeurd heeft u levenslang een probleem. De overheid aanspreken op letselschade is dus kansloos. Het enige wat helpt is (samen met de boeren) de barricades opgaan en al die regenten te arresteren en te berechten voor genocide. Daarbij zullen ook doden vallen. Dat is de prijs van vrijheid. Of u bent alles kwijt wat u lief heeft.

 11. Privacy first: https://privacyfirst.nl/over-ons/columns/item/1121-vaccinatie-en-inperking-recht-op-lichamelijke-integriteit.html

  Het is dus een grondrecht, arikel 11. Wie wilde nou ook alweer het makkelijker maken om de grondwet aan te passen. De elite is krankzinnig. Kinderen met troep inspuiten. En dan nu de logica. Scholen willen kinderen weren als ze niet ingeeft zijn. Ik begrijp die logica niet. Als die kinderen niet ingeënt zijn kan ze toch niets overkomen ? Waarom worden dan niet ingeënte kinderen geweigerd. Een totaal non-argument op uw kind met rotzooi te injecteren. Mijn idee is dat de overheid de aangroei van (blanke) kinderen wil decimeren. En de grondwet af te schaffen. Het afschaffen om het allemaal wat makkelijker en sneller te maken. Lees maar de bijsluiter eens door: “De overheid is niet aansprakelijk voor de gevolgen en schade is niet te verhalen” Uw kind is de Sjaak en als schade gebeurd heeft u levenslang een probleem. De overheid aanspreken op letselschade is dus kansloos. Het enige wat helpt is (samen met de boeren) de barricades opgaan en al die regenten te arresteren en te berechten voor genocide. Daarbij zullen ook doden vallen. Dat is de prijs van vrijheid. Of u bent alles kwijt wat u lief heeft.

 12. @Econoom “05/10/2019 om 4:49 pm
  Zonder vaccinatie zouden allerlei ziektes niet zijn uitgeroeid. Er is inmidels zelfs ern vaccin tegen ebola.”

  Duidelijk niet waar. Noem naast het eerste succes van vaccinatie, pokken (smallpox) , 1 ziekte die is uitgeroeid door vaccinaties. Ik zal het antwoord alvast geven: die zijn er niet. Nul, géén. Zoek het maar op. Internet staat vol met succesverhalen hoe allerlei ziektes – bijna- verdwenen zijn. Dat wil dus zeggen dat vaccinaties altijd maar door moeten blijven gaan omdat ze weer terug kunnen komen. Net als de zwarte pest.

  Èn dan zijn er nog de ziektes die door mensen zelf gemaakt worden door onzorgvuldig handelen en zelfs door bewust mensen ziek te maken. Ebola, zika en aids zijn een paar voorbeelden. [sarcasme] Wat gewèldig dat ze daar een oplossing voor gevonden hebben! Door ons betaald met gulle giften. [/sarcasme]

 13. @Piers : Als je een gebroken been hebt, zal geest of je geloof je niet helpen, de geest kan veel, maar geen gebroken nek herstellen. shalom

 14. @ willy ,
  Met name de eerste zin is de waarheid, kennelijk voor de farmaceutische maffia is het ‘schelden in de kerk’ .
  Door de huidige medicatie is de kans zeer groot, zo niet catastrofaal voor het DNA van de patiënt ( lees vaccinaties voor iedereen) . Vermoedelijk zijn velen op de hoogte van Crispr. Wikipedia : genetische technologie !
  Gemakshalve : stel alle aanwezige genen bij de mens op 100. Chimpansees hebben 98 % van de menselijke genen, een muis 95 % en een banaan…. ja een (biologische) banaan 76 % .
  De farma industrie is onderzoek technisch in een doolhof terecht gekomen. Niet alleen met ons voedsel maar eveneens met alle medicaties. Het gen van de mens verandert hierdoor. Waarom krijgt de ene roker wel en de andere roker geen kanker ? Bij de kanker-loze roker heeft het verantwoordelijk gen zichzelf ‘op slot gedaan’ . Zo werkt het gen bij alle ‘kwalen’ , door een verkeerde medicatie zal het gen, of meerdere, veranderen, waardoor ‘n patiënt vatbaarder zal worden voor invloeden van ‘buitenaf’ .
  Laat de natuur zijn loop, je hebt volkomen gelijk. Bij genetische manipulatie blijkt de mens altijd het slachtoffer te zijn. Elke manipulatie staat haaks op ‘het echte natuurlijke functioneren’ van alles wat wij kennen.
  De mens gaat kapot vanwege z’n intelligentie…

 15. Overigens ben ik van mening dat een groot deel van de griepprikken onnodig worden verstrekt aan gezonde mensen, die van een groep nauwelijks last zouden hebben. Maar het is een interessant verdienmodel voor huisartsen.

 16. Hebben alle antivaxers nadelen ondervonden van vaccinaties? Volgens mij niet. Waarom dan al deze opwinding?

 17. @Econoom schreef:
  05/10/2019 om 4:49 pm
  “Zonder vaccinatie zouden allerlei ziektes niet zijn uitgeroeid. Er is inmidels zelfs ern vaccin tegen ebola.”

  Dat is juist maar dan de volgende vraag: waarom worden gevaarlijke virussen zoals de pokken nog steeds in geheime labo’s bewaard terwijl de ziekte reeds lang is uitgeroeid?
  Waarom wordt de hele wereld gevaccineerd terwijl een ziekte, polio, enkel nog voorkomt in dríe landen ter wereld? Waarom wordt dan polio niet uitgeroeid in die drie landen zodat vaccinatie van heel de wereld overbodig wordt?
  Omdat dan de winst verdwijnt om de hele wereld te vaccineren, misschien? Toch duidelijk?
  Vaccineren had zijn nut zolang er niet met vaccins geknoeid werd maar monsterlijk werd het vaccin gebruikt als lucratief middel voor de farmaceutische industrie en ziek-maken (en vermoorden) van mensen als een manier om de overbevolking op te lossen. De wereldpopulatie moet immers fors en met miljarden teruggebracht worden?

  @Anoniem: dat er cellen van een geaborteerde foetus gebruikt worden is behalve moreel verwerpelijk ook lichamelijk schadelijk: baby’s krijgen immers zo vreemd DNA met genetische gebreken/verleden van onbekenden…overigens worden ook organen van apen, varkens ed gebruikt als kweekculturen om vaccins te ontwikkelen…dus ook dát DNA krijgt de mens mee in de gifspuiten…wat zijn de gevolgen van dierlijk DNA voor de mens?…..en dan hebben we het nog niet eens gehad over kwik, kankercellen, ziektekiemen en andere, chemische en schadelijke rommel dat ze erin draaien…
  Zelfs voor normale kinderziektes zoals mazelen worden vaccins misbruikt: deze kinderziekten doormaken dient om het immuunsysteem bij kinderen op te starten, hun lichaam weerbaar te maken tegen ziektes door antilichamen die hen levenslang beschermen.
  Het vaccin biedt geen levenslange bescherming dus vergroot de kans dat gevaccineerde kinderen op latere leeftijd nét de kinderziekten krijgen en die zijn gevaarlijk als volwassene….volwassenen die dan overlijden ten gevolge van een kinderziekte (er wordt verzwégen dat ze vroeger werden gevaccineerd!) worden gebruikt om de massa angst aan te jagen en zich vrijwillig te laten vaccineren en daar zijn dan natuurlijk ook volwassenen die overlijden ten gevolge van…..het vaccin, níet de ziekte…
  Een monsterlijke opzet van ziekelijke geesten hebben van vaccins wapens gemaakt…het vaccin wordt voorgesteld om ziektes te voorkomen maar blijken dus net die en andere ziektes, tot zelfs de dood, te veroorzaken.
  De bedoeling van vaccins, voor de gezondheid en het welzijn van de mens, was in het begin goed zoals met alles, tot misdadigers er misbruik en een lucratief massavernietigingswapen van maakten, dat zijn voor mij niks minder dan moordenaars waartoe ook de overheid behoort want zij hebben de plicht toezicht te houden en te zorgen voor veiligheid van de volksgezondheid.

 18. @ Mol: 11:02 pm. Mol, vertrouw enkel op God. Het gaat enkel om poen, nergens anders om. Follow the money, zou ik zeggen. Belangen van politieke nitwits, politieke leiders, en de farmaceutische industrie, gaan voor de menselijke gezondheid. Zo zie ik dat tenminste.

 19. @ Econoom
  Als je naar de geschiedenis kijkt met een werkelijk onafhankelijke instelling weet je wel beter.
  De ziektes waar u het over heeft werden minder en minder niet door vaccinaties maar door hele andere oorzaken. Betere hygiëne, betere voeding, betere huisvesting en schoon drinkwater waren belangrijker dan vaccinaties. Dat die verbanden onder de mat worden geveegd komt doordat alles erop gericht is een walgelijk verdien model in stand te houden.

 20. Eelke Piers schreef:
  05/10/2019 om 3:44 pm
  ‘Als de mensen maar geloven dat de griepprik helpt, dan zal het ook helpen . Dat is de kracht van de Geest/geloof’

  Behálve als je dan, verzwakt door de griepprik, geen weerstand meer hebt en dan het loodje legt door een longontsteking?
  Dat hoorde je vroeger nooit en is tegenwoordig schering en inslag, vooral bij ouderen die de griepprik wél kregen…
  Waar blijf je dan met je ‘geloof’ en jezelf wijsmaken dat de griepprik je helpt? Want er zit nog veel meer in die griepprik dan enkel een griepvirus…
  De kracht van suggestie is vooral succesvol bij placebo’s en hypochonders.
  En om de regeneratie, het zelfgenezende van het lichaam, aan te wenden is de mensheid spiritueel nog niet ver genoeg ontwikkeld.
  Voorkomen is dus beter dan genezen?
  Vooral als je al op voorhand weet dat de griepprik een gifspuit is?
  Dat is dan de kracht van het onderscheidingsvermogen…

 21. @econoom

  Ebola, chemische oorlogswapen, net als hiv, hoogst waarschijnlijk stammen die van apen overgedragen zijn op mensen, zoals we dat links geleerd worden. Yeah right.
  Denk uit je box en zie hoe vies deze wereld is. Niks is wat het lijkt. Kijk om je heen, zijn mensen nog mensen. Nee het zijn makke schaapjes, die van baby af aan geprogameerd worden en bewust dom worden gehouden, voor hun grote doel.

  Matrix is very real, sort of

 22. Ongelooflijk zelfs de koning grijpt niet in wie moet je nog geloven hier in Nederland.

 23. Ik raad iedereen aan de Chronische ziekten van Hanhemann te lezen. Vind je ook dat onze jeugd psychisch meer en meer problemen krijgt? Hierin ligt het antwoord. Komt erbij dat onze BABYS dus geen kinderen maar babys ingespoten worden met deze rommel. Een normale besmetting gebeurd via de huid of slijmvliezen en niet door het in te spuiten rechtstreeks in de spieren. De kinderen hebben bijgevolg later geen normaal afweersysteem meer. Ondertussen maken we een duizendkoppig monster met alsmaar meer en meer chronische zieken.

 24. Zeer zorgwekkend daar ouders denken hun kroost te beschermen.

  Ik acht het wel onaannemelijk dat mensen expres ziek gemaakt worden om inkomen veilig te stellen. Maarja tegelijk zijn er zeker wel machtige personen die 90% v d bevolking willen uitdunnen.

 25. goede slogan voor de voorstanders van orgaandonatie:
  Kies bewust, laat de coctail staan, u hoeft zich niet te schamen om dood te gaan.

 26. Zonder vaccinatie zouden allerlei ziektes niet zijn uitgeroeid. Er is inmidels zelfs ern vaccin tegen ebola.

 27. De officiele wikipedia pahina zegt; serious side effects are VERY RARE, dus zeer zeldzaam.

 28. Ter info: menselijke diploïde cellen wil zeggen met 2 sets chromosomen (2n=46) in tegenstelling tot haploïde (1n=23) van sperma-/eicellen. Dat betekent dus dat het van bevruchte, levensvatbare eicellen is. Maar aangezien die direct gaan delen, dus een mensje in ontwikkeling zijn (eufemistisch een foetus genoemd zodat het niet opvalt dat het om een baby gaat) kweekt men dus de cellen van een vermoord mens. Die wordt dus bij ‘onze’ kinderen direct onder de huid gespoten. Zonder medeweten dus een heel griezelig soort van kannibalisme (kanaan-baäl-isme onthult de occulte link).

 29. Als de mensen maar geloven dat de griepprik helpt, dan zal het ook helpen . Dat is de kracht van de Geest/geloof

 30. Hoe meer men met de natuur aan het knoeien is, hoe gevaarlijker voor de mens. De vooruitgang ook in de geneeskunde is niet altijd vooruitgang, en zeker met te digitale toestanden zullen we binnenkort nog door een robot worden geopereerd, zodat men ook robots naar andere planeten zal sturen, want ook de ruimte en gewichtloosheid maakt de mens ziek.Shalom

Comments are closed.