‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

Een onzichtbaar ID-bewijs IN je huid maakt geïmplanteerde chips overbodig. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Weer bewijs dat vaccinaties onbetrouwbaar zijn: Kinkhoest uitgebroken op Amerikaanse school met 100% vaccinatiegraad

—————————————————————————————————————————————–

Researchers van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT) hebben een methode ontwikkeld waarmee -in eerste instantie- 100% verplichte vaccinaties kunnen worden afgedwongen. Iedereen die gevaccineerd wordt krijgt gelijktijdig in de huid een soort onzichtbare tatoeage bestaande uit halfgeleidende kristallen geïnjecteerd, die oplichten bij infrarood licht. Deze kristallen zijn een ‘brandmerk’ dat de persoon zijn vaccinaties heeft gehad, maar kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals het opslaan van medische gegevens en voor algemene identificatie doeleinden.

Hoe goed een papieren- en/of elektronisch registratiesysteem ook is, er zijn altijd mensen die een manier bedenken om zich aan zo’n autoritair systeem te onttrekken. Daarom ontwikkelden de wetenschappers deze onzichtbare ‘tattoo’, die in je huid zit en niet te verwijderen is. De ‘tatoeage’ bestaat uit minuscule kwantum kristallen die licht reflecteren, en onder infrarood licht opgloeien. Ze worden met high-tech oplosbare micronaalden in je huid gespoten. De technologie is al op ratten en menselijke lijken getest.

Kinkhoest uitgebroken op school met 100% gevaccineerden

Het MIT onderzoek werd gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation. De multimiljardair, oprichter van Microsoft, heeft de persoonlijke ambitie om iedereen te vaccineren en ook in de Derde Wereld ziekten zoals polio en de mazelen uit te roeien. Althans, dat is de officiële filantropische verklaring.

Dat vaccins op zijn best onbetrouwbaar zijn blijkt maar weer eens in Texas, waar op een school met een vaccinatiegraad van 100% kinkhoest is uitgebroken – wat volgens de overheid en ‘Big Pharma’ dus onmogelijk zou moeten zijn. Artsen ‘staan voor een raadsel’ waarom steeds meer kinderen toch ziek worden (2).

Vooral in (Derde Wereld) landen, waar registratie- en controlesystemen van de overheid veel minder zijn ontwikkeld, is de onzichtbare ‘tattoo’ een eenvoudige methode om te controleren of iemand al gevaccineerd is (en met welke vaccins). Een simpele scan van iemands hand, arm of schouder volstaat om in één klap alle gegevens af te lezen.

Bewakingscamera’s sporen weigeraars zo op

Er is weinig fantasie voor nodig dat deze technologie gebruikt gaat worden om iedereen te vaccineren, ook de weigeraars. Met infraroodscanners –bij de overheid, in onderwijsinstellingen en bedrijven, en wellicht zelfs gewoon op straat-, een optie waar de meeste moderne bewakingscamera’s al van zijn voorzien, zullen alle ‘dissidenten’ er meteen worden uitgepikt en gevolgd. Nog een stapje verder: worden opgepakt om tijdens een zogenaamde ‘medische noodtoestand’ onder dwang alsnog te worden ingeënt.

Onzichtbaar ID-bewijs

Volgens de wetenschappers kan de ‘onzichtbare’ identificatiemethode ook worden gebruikt voor het opslaan van allerlei gegevens en biosensing (controleren / opsporen van stoffen in het lichaam) (1). Het lijkt daarom een perfecte methode te zijn om er straks een algemeen (verplicht) ID van te maken, dat ID-bewijzen van plastic gaat vervangen. Ook geïmplanteerde chips, waar in Zweden al uitvoerig mee wordt geëxperimenteerd, zijn dan niet meer nodig.

Het zou daarom zo maar kunnen dat u in de niet al te verre toekomst een oproep krijgt om uw nieuwe ID ‘tattoo’ op te halen, omdat alle oude –zorgverzekeringbewijs, rijbewijs, ID-bewijs, kentekenbewijs, betaalpas etc.- ‘te fraudegevoelig’ zijn geworden en moeten worden vervangen door één niet te kraken systeem. En o ja, u krijgt meteen een vaccinatie tegen het gevaarlijke griepvirus dat zich dan ‘toevallig’ over de wereld verspreidt. Als u weigert, verliest u toegang tot… alles. Veel christenen zullen hier ongetwijfeld het voorspelde ‘teken van het Beest’ (666) in zien.

We schreven onlangs dat verplichte vaccinaties in combinatie met het nieuwe 5G (en de nu al in ontwikkeling zijnde opvolger 6G) kunnen worden gebruikt om direct in te grijpen in de gezondheid en zelfs in het gedrag en denken van mensen. U dreigt dus niet alleen een permanente slaaf zonder enige privacy en zonder enige vrijheid te worden, maar ook nog eens een slaaf die zo kan worden ‘geprogrammeerd’ dat hij hier nog dankbaar voor is ook.

 

Xander

(1) SHTFplan via Zero Hedge
(2) Natural News
(3) WikiMedia Commons, auteur James Gathany, bron  Centers for Disease Control and Prevention‘s Public Health Image Library (PHIL), with identification number #9400.  , publiek domein VS


Zie ook o.a.:

21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen
07-12: Studie toont verminderde vruchtbaarheid, hersenschade, slaapgebrek en gedragsverandering door WiFi en 5G aan
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
06-11: Omnigeweld: ‘Samenleving wordt door technologie voor iedereen extreem onveilig’ (/ Oxford filosoof: ‘Enige manier om wereldwijde catastrofe te voorkomen is een universeel en allesomvattend controlesysteem’)
03-11: Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid
01-11: EU begint China te kopiëren: Automatische gezichtsherkenning op Franse scholen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
04-10: Totale controle: China voert verplichte gezichtsherkenning internet en smartphones in
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)
27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

Te vinden op Oud Xandernieuws.punt.nl (link in menubalk):

2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)

2014:
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: ’98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus’ (/ ‘Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins’)

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
18-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Erg eng allemaal. We komen steeds dichter bij het eindtijdperk. Binnenkort komt de grootste economische meltdown die de wereld ooit heeft meegemaakt dat zal resulteren in het 666 systeem. Er zal dan een soort leider op toneel verschijnen, wellicht de Mahdi, of Maitreya of de Paus die een oplossing heeft voor alle problemen. Echter wie niet doet wat hij zegt zal worden vermoord, dus als je geen chip in je hand of voorhoofd wilt dan ben je niet meer veilig. Het komt hier dus aan op geloof in de Schepper, dat wordt onze enige hoop.

 2. Neen, dat is niet je eigen keuze, élke bankkaart bevat reeds óngevraagd het contactloos betalen. Dat wordt ons dus door de strot geramd ook als je het niet wil. En op afstand deze functie verwijderen is niet voldoende want je weet niet of ze het geniepig, vanop áfstand, opnieuw activeren….en dat kunnen ze zonder je medeweten want de functie blijft op je bankkaart staan, dus je hebt géén keuze….dat is overigens geen complottheorie maar bittere ernst en de tijd zal het, helaas, weer uitwijzen. Kijk en leer van het verleden en je kent de toekomst…

 3. Oma, je hoeft niet contactloos te betalen. Dat is je eigen keuze. Je kunt altijd met contant geld of met een pincode betalen. Je bankpasje kun je eenvoudig afschermen met een hoesje. Dus stop met dit soort malle complotheorieen.

 4. @Raveltje, dat bedoel ik onder andere, ja…ik volg ook wat er in NL gebeurt en zie vaak overeenkomsten met politieke beslissingen die van elkaar worden overgenomen omdat het in eu wordt bedisseld.
  Contactloos betalen is het bannen van cash en ter voorbereiding op gewenning om later te chippen…maar daarvoor moet dan eerst de nood veroorzaakt worden voor de roep om meer ‘veiligheid’…immers: digitaal is altijd riskant want altijd te hacken.
  Door de dienst contactloos betalen aan te bieden, zorgen de banken zelf voor fraude-gevoeligheid en de onveiligheid van de bankkaart en maken het dieven nog gemakkelijker om geld van bankrekeningen te halen want ze hoeven zelfs geen code meer af te kijken…het aantal diefstallen zal dus toenemen.
  En zoals het altijd gaat zal de politiek dan de roep vanuit de bevolking voor meer veiligheid aangrijpen om een chip in te planten zodat dieven dan je kaart niet meer kunnen stelen…symptoombestrijding ipv de oorzaak aan te willen pakken: door zware straffen dieven ontmoedigen om te stelen….dieven en criminelen laten ze daarvoor hun gang gaan om het uiteindelijke doel te bereiken: chippen want de bevolking vraagt er zelf om?
  Telkens dezelfde rode draad: het volk moet zelf erom vragen, bereid zijn om vrijwillig rechten en vrijheden op te geven voor de oplossing van symptoombestrijding omdat de politiek weigert de oorzaak aan te pakken want zij hebben een verborgen agenda en doelstelling….een probleem zelf veroorzaken om dan met de oplossing te komen dat het eigenlijke doel was…..chippen is het eigenlijke doel, dus wordt digitaal betalen daarvoor onveiliger gemaakt.

 5. Rafeltje, nee dat klopt niet. Contactloos betalen geldt tot maximaal 25 euro per keer en tot maximaal 50 euro per keren achter elkaar. Daarna wordt om pincode gevraagd.

 6. Demosthenes
  Als je je bankpasje bent verloren, kan een ieder je rekening plunderen. Ik denk dat oma dat bedoelt.

 7. BertRoermond, helemaal met u eens. OMA, ook in Nederland kun je met je pinpas contactloos betalen, maar dat is je keuze. Wik je toch je pincode intoetsen, wat verstandig is dan blijft dat mogelijk.

 8. Is @BertRoermand wel wijs als hij schrijft: “dan komen de internetgekkies weer uit hun holen en schuiven hun putdeksels opzij.”

  Kijk eens in de spiegel zou ik zeggen. Ik vond een uitspraak van de grote Franse geleerde:
  Blaise Pascal 1623-1663 die de mensheid slechts in twee groepen verdeelde:

  “Er zijn slechts twee soorten mensen die je Verstandig kunt noemen:
  1* Zij die God met heel hun hart dienen omdat ze Hem kennen
  2* en zij die Hem met heel hun hart zoeken omdat ze Hem niet kennen.”

  Ik kende goedgelovige lezers van de Communistische Krant: De Waarheid lazen, die door vele wijze lezers minachtend het Leugenaartje genoemd werd. Waarom? Het enige ware in die krant was de datum op iedere pagina die naar Jezus’ Geboorte verwees.

  @BertRoermond, doe uw winst met deze info. Protestanten zijn mensen met een uitgesproken mening omdat ze niet een krant of tijdschrift lezen maar vele. Je vindt ze ook veelal in de Bibliotheek. Salomo sprak al: Pas met een veelheid van raadgevers komt een plan tot stand.

  Daar ontbreekt het ten enenmale aan bij het RIVM als het over Vaccinaties gaat. Ze weigeren burgers pertinent mee te delen via een bijsluiter wat voor gevaarlijke stoffen de enting bevat.

  Schandalig toch om burgers als dummies te behandelen? In de Supermarkt kan ik precies nagaan of ik een product wil kopen of niet…Lees het etiket.

  Waarom geen bijsluiter met Entstoffen om burgers te informeren: Lees de bijsluiter!!!

 9. Combineer deze onzichtbare taatoeee eens met dit:

  https://www.geenstijl.nl/5151180/gezichtsherkenning-zo-erg-wordt-het/#comments

  Wie data honger heeft ( zoals de grote hightech bedrijven koekel , appel en maikrosoft ) doet er goed aan aan het begin van de karriere in de IETEE te stappen ha ha!

  De technologische ontwikkelingen zullen nooit meer stil staan tot de Jongste Dag en er is niets wat niet geautomatiseerd kan worden en eindeloos gecombineerd met alle innovatie uit het verleden wat alweer begint als u deze zin heeft gelezen.

  Sterkte!
  ( en ondanks alles loof de Here dat uw wieg -vermoedelijk voor de meesten van ons- in NL heeft gestaan het kan altijd nog veel slechter nietwaar dictators waar ook ter wereld, leiders van in slechte politieke systemen die de mens degraderen tot een braaf flappentapje?! )

 10. Dat vaccinaties helpen betreft een mythe die in stand gehouden wordt door de bedrijven die er goud geld mee verdienen. Helaas is de druk op onvolledig en niet onafhankelijk geïnformeerde politici een belangrijk probleem hierin. Verbiedt lobbying en laat de politiek eens goed doordringen van de zaken die werkelijk helpen, dat zou stukken beter zijn voor de mensen.
  De werkelijke reden voor daling van de zogenaamd door vaccinatie programma’ s bereikte resultaten zijn simpelweg betere voeding, hygiëne, zuiver drinkwater en veel betere huisvesting.
  Verder kan ik niet zoveel met het nogal vage artikel.

 11. @ Jo, 26-12 9.26 u. Pfff 😌 Jo. Wat een zelfrechtvaardiging op boze toon n.a.v. slechts zo’n korte opmerking van mij. Ik sluit mij aan bij het antwoord van de Moderator en beëindig hiermee deze strijd van u.

 12. @Leo : Ik denk persoonlijk dat Johannes dat niet te letterlijk heeft bedoeld, alhoewel de Joden kregen een herkenningsnummer in de oorlog , wie weet, je kunt gelijk hebben. Shalom

 13. ………..Artsen ‘staan voor een raadsel’ waarom steeds meer kinderen toch ziek worden (2)……
  Voor het maken van een vaccin gebruikt de Big Pharma verzwakte virus/bacterien-stammen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de Big Pharma eerst de stammen genetisch gemanipuleerd heeft en er zo een nieuwe virusvariant van gemaakt heeft die wel schadelijk is voor niet ingeente mensen terwijl de ingeente mensen juist de dragers en daarmee de verspeiders van het virus zijn.
  Het gevolg is dat bv. de mazelen uitbraak veroorzaakt wordt door deze ingeënte mensen

 14. Wanneer een vacin die de menselijk productie controleert.
  Het zou een beter effect hebben voor het milieu dan alles wat men nu verkondigd.

 15. @willy schreef:
  26/12/2019 om 3:31 pm
  ” We hebben nu al een bankkaart met een pincode, en alleen als je de juiste code indrukt kun je betalen,”

  Niet meer zo, Willy…in belgië bevat nu élke nieuwe bankkaart (ze worden druppelsgewijs vervangen als de geldigheidstermijn is verlopen) het contactloze betalen waardoor er géén code meer vereist is om te betalen, er staat bovendien “Debit” op je kaart.

  Op die manier wordt de veiligheid van de kaart aangetast, wordt het dieven en zakkenrollers het wel héél gemakkelijk gemaakt om mensen te bestelen en hun bankrekening te plunderen.
  Als je dan de bank formeel verantwoordelijk stelt voor elke schade als gevolg van diefstal van de bankkaart met de óngevraagde functie “contactloos betalen” waarbij de dief zelfs geen code meer nodig heeft, dan verwijderen ze vanop áfstand deze functie van je kaart….
  Hetgeen je als klant dus enkel kunt controleren door ergens contactloos te proberen betalen en ook heb je geen enkele zekerheid dat die functie niet opnieuw stiekum vanop afstand wordt geactiveerd.
  Zakkenrollen en diefstal nemen overigens schrikbarend toe en door de contactloze functie op de bankkaart moedigen banken dus zélf diefstal aan, waarbij ze de bankkaart tegelijk onveilig maken omdat je geen code meer nodig hebt.

  Maw: zo dragen banken bij aan het fraude-gevoelig máken zodat de politiek dat als smoes kan gebruiken voor de ‘nood’ om ons te chippen als vee, uiteraard voor onze veiligheid, nietwaar? En tegelijk het massale vergiftigen door deze ‘verplichte vaccinatie’ want die kans tot ziektes voor de winsten van big farma en langzame genocide kunnen ze toch niet laten liggen?
  Dit gaat nu in versneld tempo want het verzet tegen vaccinaties groeit….

 16. complete lariekoek. ik ben het maar op één punt eens met de NWO of deepstate, hoe men ze ook wilt noemen: mensen die zich niet laten inenten: gewoon buiten sluiten van het openbare leven, kinderen die niet ingeënt zijn niet toelaten tot scholen of kinderdagverblijven. schrijvers van dergelijke onzin artikelen, op facebook of waardan ook, bestraffen en desnoods met harde hand heropvoeden.
  zo, ik heb gezegd…een, twee, drie en daar komen de internetgekkies weer uit hun holen en schuiven hun putdeksels opzij.

 17. @Ronald, De pharmaceutische industrie kun je niet aansparakelijk stellen voor schade na vaccinatie. Dat hebben zij in contracten zo geregeld. Je kunt wel proberen de Nederlandse Staat aansprakelijk te stellen. Dat is in het verleden door slachtoffers van HPV vaccinatie gedaan. Wat daar uitgekomen is weet ik zo snel niet. Maar dat lijkt mij een lange en moeilijke weg te gaan. Misschien eens bij de Bond Overheidszaken informeren. Zij voeren met succes actie tegen o.a. 5G en de verplichte zorgverzekering. https://bondoverheidszaken.nl/

 18. Ze zijn al heel lang bezig met allerlei technologieën en wetenschappen om van mensen robotten te maken
  Iedereen gelijk behandelen is dan ook iets anders dan iedereen gelijk maken.
  Tot nu toe krijg je veelal zelf de schuld, van wat er in je leven gebeurd, wat niet altijd naar waarheid is.
  Ook denk ik niet dat wanneer vaccins nadelige gevolgen heeft er ook maar een bedrijf is die in staat voor die
  gevolgen. Ik denk dat ze daarom de vaccinatie verplicht willen stellen en beslist niet om ziekten uit te bannen.
  Ze zien er geld en handel in. Toch verplicht te worden een proefkonijn te zijn is wel zorgelijk, te meer je de zeker-
  heid niet hebt dat die vaccins werken, maar zelfs ziek kunnen maken. Ik vind dat het vrijblijvend moet blijven.
  En er bestaat beslist de mogelijkheid dat eruit de ene verplichting de andere komt. Veel mensen voelen heel
  goed aan dat, wat wordt aangeprezen voor je veiligheid is, je wordt beknopt in je vrijheid. Dat je onder codes,
  boetes, sancties wordt gedwongen met de massa op commando een politiestaat in te gaan. En bij verzet je in een
  inrichting wordt geplaatst. Stemrecht legt immers ook geen zoden aan de dijk. Het leger inzetten om bevolking
  te onderdrukken,, de NWO met razzia’s, overal verplichtingen, maar rechtvaardigheid is niet meer.

 19. www is ook het teken van het beest. De W [Wav] is in de Hebreeuwse Taal de Zesde letter.

  Dus www = 666 = Openbaring 13:18.

  Wonderlijk: Als je 18 door 3 deelt krijg je als uitkomst weer 666.

  Maar na Openbaring 13 komt Openbaring 14 Daar vertelt Jeshua/Jezus alle gelovigen een veel beter verhaal, toont hen een betere weg, stelt hen gerust en in de Overwinning! Lees zelf maar.

 20. Als straks het geld is afgeschaft en we alleen nog kunnen kopen of verkopen via een merkteken op of in onze huid, dan worden diegene die dat weigeren buitengesloten en is leven op den duur niet meer mogelijk. Dit alles zal zich afspelen in de Grote Verdrukking na de Opname van de gemeente van wedergeboren gelovigen.

 21. Oproep aan iedereen die Engels beheerst te kijken op NaturalNews.com vandaag en familie/vrienden in de US te waarschuwen.

 22. Willy op 3:31 een pincode is toch geen merkteken? Want dat krijg je ” op je voorhoofd of rechterhand” !

 23. Albert,

  het beest is een machtig land (vgl. met oud-Griekenland, Perzië of nu de VSA) !

 24. Vraagje. Als je tegen je zin in verplicht wordt gevaccineerd, dus zonder je toestemming en je wordt ziek of erger van die vaccinatie, kan je dat dan claimen? Kan je diegene of die instantie die je vaccineert een formulier laten ondertekenen om de schade te kunnen verhalen?

 25. Ik lees trouw alle Xander-artikelen.
  De meeste artikelen worden door mij zeer gewaardeerd, maar dit is naar mijn mening een wel heel vaag artikel.

  Geheel eens met de waarschuwing over verplichte vaccinaties, de gevaren en de slechte werking. Heel duidelijk zit daar een andere agenda achter. Dat kan niet voldoende benadrukt worden.

  Maar wat zijn ‘kwantum kristallen’?
  Een kristalvorm dat kleiner is dan het kleinste van alle deeltjes? Daar waar helemaal geen vormen meer aanwezig zijn?
  Kristallen worden bepaald door atoomroosters, kwantum is de ‘wereld’ binnen de kern van een atoom, daar zijn geen mechanische structuren.
  En hoe wil men daar informatie in leggen, zoals bits/bytes/getallen, data dus.

  Niemand weet (nog) wat het merkteken van het beest is, er wordt volop naar gegist.
  Maar uit de Bijbel kunnen we een paar dingen opmaken, het gaat niet om jouw of mijn (BSN)nummer, maar het nummer van het beest, zijn nummer. De waarschuwing is tegen het accepteren van het nummer van het beest, dus het vereenzelvigen met hem. Dat is een ‘vrije’ keuze, niet iets wat je onbedoeld zal krijgen omdat iemand slinks knoeit met vaccinatie.
  Eenmaal het nummer aangenomen op rechterhand of voorhoofd, dan is er geen weg meer terug. Redding is dan niet meer mogelijk. Je kunt alleen nog (een tijdje) meedraaien in het maatschappelijke leven, met kopen en verkopen.

  Ik denk niet dat iemand het nummer van het beest zal krijgen buiten zijn/haar eigen medeweten.
  Zodra de antichrist geopenbaard is, dan zal ook voor iedereen duidelijk worden wat het merkteken precies is.

 26. Waarom zou je nu een tattoe willen die niemand kan zien ? We hebben nu al een bankkaart met een pincode, en alleen als je de juiste code indrukt kun je betalen, lijkt sterk op wat Johannes schrijft in zijn Openbaring, niemand kon betalen zonder een code, de banken willen dat iedereen betaald met bankcode, smartfone en dergelijke, volgens mij gaat wat Johannes schreef hier in vervulling . En ik geloof ook dat we zeer binnenkort een ID krijgen in ons vel geplant, maar volgens mijn bescheiden mening kan men dat altijd vervalsen of niet?? Shalom

 27. Eng hoor, als die tattoo onder dwang en geweld de weigeraars alsnog wordt toegediend! Maar God zal Zijn geliefden daarvoor bewaren, is mijn overtuiging.

Comments are closed.