Corona virus: Ultra Biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers

Vooral in deze eeuw zijn er tal van films en series (zoals ‘The Walking Dead’) gemaakt over een virus dat bijna de hele wereldbevolking in zombies verandert. Hoogstwaarschijnlijk zal het in werkelijkheid zo’n vaart niet lopen…(Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————–

‘Geheime Amerikaanse ‘vaccin rechtbank’ geeft opdracht om anti-vaccinatie websites te saboteren en offline te halen’

—————————————————————————————————————————————–

De corona uitbraak in China, waar al 8 steden met meer dan 23 miljoen mensen in quarantaine zijn geplaatst (3), doet steeds meer denken aan het scenario van de populaire ‘Resident Evil’ games en films. In Wuhan bevindt zich namelijk een ultra biohazard laboratorium, dat ’s werelds gevaarlijkste ziekteverwekkers onderzoekt. Is dit lab de echte ‘Umbrella Corp’ uit Resident Evil, waaruit een virus ontsnapt dat bijna de hele wereldbevolking infecteert en in zombies verandert? Het aantal geconstateerde besmettingen is inmiddels opgelopen naar 830, en het aantal doden naar 25. Op smartphone video’s is te zien hoe uit hun mond bloedende mensen plotseling op straat dood neervallen – inderdaad sterk lijkend op scenes uit horror films:

Buiten de 830 geïnfecteerden en 25 doden in China zijn er in het buitenland nog altijd maar een handjevol besmettingen geconstateerd: Taiwan (1), Hong Kong (2), Vietnam (2), Thailand (3), Singapore (1), Japan (1), Zuid Korea (1), VS (1). Dat is de belangrijkste reden waarom de WHO de corona uitbraak (nog) niet tot een wereldwijde gezondheidscrisis heeft verklaard.

Resident Evil for real?

Aan ‘het begin van de 21ste eeuw is de Amerikaanse multinational Umbrella Corporation uitgegroeid tot de absolute marktleider op het vlak van grensverleggende computertechnologie en het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen..,’ luidt een deel van de omschrijving van ‘Resident Evil’ (2002) op MovieMeter. ‘Slechts weinigen weten echter dat de onderneming zich voornamelijk bezighoudt met het onderzoek naar nieuwe biologische wapens en de genetische manipulatie van cellen. Wanneer er een dodelijk virus uitbreekt in ‘The Hive’, het geheime, ondergrondse labo van het bedrijf, stuurt de overheid een groepje elitesoldaten ter plaatse om te voorkomen dat de situatie uit de hand loopt.’

Het vervolg uit 2004 heet ‘Resident Evil: Apocalypse’, waarna in 2007 ‘Resident Evil: Extinction’  verscheen, en in 2010 (RE: Afterlife) en 2012 (RE: Retribution) nog twee films werden uitgebracht. De omschrijving van het laatste deel begint met ‘Het dodelijke T-Virus van de Umbrella Corporatie blijft de aarde teisteren en transformeert de wereldbevolking in vleesetende zombies… ‘

Jarenlang twijfels van experts over veiligheid Chinese labs

Het vleesetende zombie gedeelte laten we maar voor wat het is (fantasie). Desondanks zijn de overeenkomsten dermate opvallend, dat het bijna geen toeval kan zijn dat in Wuhan, ‘ground zero’ van de corona uitbraak, het eerste Chinese BSL-4 laboratorium werd gebouwd, dat ’s werelds gevaarlijkste ziekteverwekkers –zoals ebola, het Afrikaanse Lassa virus en SARS- mag bewaren en onderzoeken.

SARS mag overigens al in een BSL-3 lab worden onderzocht, en ontsnapte volgens Richard Ebright, moleculair bioloog aan de Rutgers University in New Jersey, al meerdere keren uit zwaar beveiligde laboratoria in Beijing. Buitenlandse experts spraken daarom al jaren hun zorgen uit over de Chinese plannen om in 2025 vijf tot zeven BSL-4 labs in het land te hebben gebouwd. China heeft namelijk nog vrijwel geen enkele ervaring met deze zeer gevaarlijke ziekteverwekkers, en de gesloten overheid van het land staat nauwelijks externe veiligheidscontroles toe. Wel deden de Chinezen ervaring op bij een BSL-4 lab in Lyon.

‘Vaccin Deep State gebruikt geheime rechtbank om tegenstemmen tot zwijgen te brengen’

Sommigen vragen zich af of het corona virus een ontsnapt biowapen is – precies wat het Amerikaanse Natural News onmiddellijk suggereerde. De site werd daarna het doelwit van een serie cyberaanvallen, en heeft zich daar nog maar deels van hersteld.

Mike Adams: ‘Na twee dagen onderzoek, waarbij diverse advocaten en een privé detective waren betrokken, hebben we de bron van de aanvallen op Natural News geïdentificeerd… Wij waren het doelwit van industriële sabotage. De bron is de vaccin deep state, een geheime, fascistische groep verbonden aan zowel Big Pharma (de grote farmaceutische bedrijven) als de pro-vaccin takken van de federale overheid (CDC, FDA, NIH).’

‘Wij hebben ontdekt dat deze vaccin deep state controle heeft gekregen over een federale rechtbank, en gebruik maakt van geheime, wederrechtelijke bevelen aan tech bedrijven om zogenaamde ‘anti-vax’ publicisten en nieuwsorganisaties te verstoren of te verwijderen. Het is niet overdreven te stellen dat de vaccin deep state nu zijn eigen geheime rechtbank systeem gebruikt om sabotage bevelen uit te vaardigen tegen onafhankelijke publicisten.’

‘De alomvattende verwijdering van vaccin sceptici van YouTube, Facebook en Twitter werd vrijwel zeker bereikt via dit geheime rechtbank mechanisme…. De publicisten die het doelwit zijn krijgen hiervan geen bericht, en geen kans om de illegaliteit hiervan aan te vechten. Tech bedrijven krijgen het bevel om te zwijgen, en niet te communiceren met de getroffen partijen.’

‘Oorlog tegen de mensheid’

Natural News is –weliswaar gemankeerd- nog in de lucht, omdat het deze keer nog een ‘waarschuwing’ zou zijn, vervolgt Adams. ‘De vaccin deep state verkeert nu in oorlog met de mensheid, en werkt systematisch aan het tot zwijgen brengen van alle pro-humane stemmen die de valse verhalen van de vaccin industrie in twijfel trekken. Ik twijfel er niet aan dat dezelfde harde tactieken zich zullen uitbreiden naar websites die tegen pesticiden, GMO’s, fluoride en chemotherapie zijn. Dit is een compleet nieuw niveau van tirannie op het net. President Trump doet nog steeds niets tegen de uitbreiding van deze techno-fascistische tirannie.’

‘We leven nu in een land waarin iedere publicist op ieder moment en zonder waarschuwing vooraf offline gehaald kan worden, enkel omdat de vaccin industrie niet wil dat u hierin een stem heeft. Dit is wat er onder het totale fascisme van wat ik de ‘farma staat’ noem, van de VS is geworden.’ (2)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Natural News
(3) Zero Hedge
(4) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. Nog een reactie op mijn laatste reactie op dit artikel. De Indonesische vriendin verloor haar zoon lang geleden. Ze heeft nog een zoon die nu volwassen is en hij is ‘heilig’ voor haar.

 2. Nu ik de laatste reactie (Juul) terug lees, valt het me op dat ik taalfouten gemaakt heb. Sorry. Maar het gaat erom de strekking te begrijpen.

 3. Ik heb afgelopen tijd verschillende verhalen hierover gehoord en gezien. Het corona virus is gepatenteerd en dat is heel verdacht (voor kippen of dieren). Het is zodanig verandert dat het nu ook mensen kan infecteren en als het goed is, zijn de Aziatische mensen het gevoeligst voor. Heel sneu als het uit een Chinees lab. komt, dat weet ik niet.

  Ik ken enkele Aziatische mensen, nee, geen Chinezen, maar van Indonesië en van Japan die hier in Nederland wonen. Een vriendin van mij had een zoon, geboren in Indonesië had hele hoge koorts. De dokter kwam en die schreef een kostenverlagend middel voor en als reactie ging de jongen dood. Ik weet niet of dat toeval is of komt omdat hij het verkeerde middel had gekregen omdat hij Aziatisch was.. Het staat er niet bij: Verboden voor Aziaten…

  Vlak na de 2e wereldoorlog gingen een aantal Duitse biologen etc. naar de VS om daar biologische wapens te maken die specifiek gericht waren op bepaalde rassen.

  Maar het virus zou ook gestuurd kunnen zijn van lab. in Engeland naar een lab. in Wuhan, dat weet ik ook niet.

  Het is een ‘verbeterde’ variant op SARS die is ontwikkeld tot het nieuwe corona virus en dat betekent dat het virus een SARS 2.0 biowapen is, voor zover ik weet. (of niet)

 4. Men wil de Aziatische mensen, vooral de Chinezen uitroeien, want ze worden te gevaarlijk in de macht om de wereld. Voorop gezet plan. En ja, het virus is ontwikkeld en er rust een patent op. Natuurlijk door een van de rijkste mensen gefinancierd. Maar dat er maar een heel klein deel van de mensheid overblijft, en dan bedoel ik de allerrijksten, is niet waar, want de Allerhoogste kijk naar je innerlijk.. En die speelt achter de schermen ook mee. Het kan wel zo zijn dat een deel van de mensheid omkomt in de 3e wereldoorlog, dat weet ik niet.. Maar er blijven altijd mensen over die hun hart op de goede plek hebben.. Op een gegeven moment komt Christus over ons regeren en stoot satan en zijn bende heel hard van de troon..en die verdwijnt in de diepste duisternis, op slot. We zitten in de eindtijd. Maar hoe lang het nog duurt, weet ik niet. Richt je op Christus.

 5. Zero Hedge meld besmettingen in meerdere landen zelfs Europa?
  Grappig dat er mensen in quarantaine worden gebracht maar er word nergens in Europa vermeld dat er de grootste Amerikaanse leger oefening ooit hier word gehouden.
  Als antwoord op Rusland en China i.v.m. crisis maar is een uitbraak ook hier mogelijk?
  Te veel toevalligheden maar de Georgia Guide stones zijn een feit ook de super intelligente AI is alom aanwezig en in China nog erger.
  Connect the dots is niet leuk meer.

 6. @ Anna: 1:43 pm. Inderdaad laten we waakzaam zijn. Er zijn duivelse krachten aan het werk.

 7. Inderdaad kunnen toevalligheden een situatie veroorzaken zoals met deze virus zodat mensen gelijk denken aan een georganiseerde complot/opzet

  Is het dan toevallig dat sinds vorige week op Netflix een nieuwe docu te zien is dat gaat over pandemie??

  Ziektes zijn door de gehele bestaan van de mensheid ontstaan door de mens zelf ( bewust of onbewust). Moeten we dan gelijk gaan denken aan het begin van de einde? Ik zelf denk van niet. Binnen een paar weken komt deze virus niet meer prominent in het nieuws. Misschien wel eerder.

  Op naar de volgende uitbraak die de weer zoveelste storm in een glas water zal blijken te zijn

 8. Ik ben er vaak geweest maar China is en blijft een onberekenbaar, vreemd, geïsoleerd, oncontroleerbaar, moeilijk mee te communiceren, dictatoriaal enz. enz. maar prachtig land.
  Wie weet wat de Chinezen in laboratoria aan het “ knutselen “ zijn geweest met bacteriën en virussen.
  Hier zullen we nooit achter komen.
  Doorgaans zijn ze erg gesloten over resultaten maar ook over “ ongelukken”
  Het is wel opvallend dat ze nu i.t.t. Eerdere uitbraken van “ vreemde ziekten “ sneller openheid van zaken geven.
  Het feit dat ze nu vier steden volkomen isoleren moet ons wel aan het denken zetten.
  De Chinezen zelf nemen het dus wel erg serieus. ( weten ze meer over de risico’s?)
  Met de huidige wereldwijde mobiliteit en de cijfers die laten zien dat het virus zich al over meerdere wereld delen verspreid
  moeten we wel alert zijn, op hoe en of “ deze plaag” zich zal doorzetten.

 9. Ik kan mij met de beste wil van de wereld niet echt voorstellen dat met “slechts” 25 doden ze hele mega steden, ik meen dat het er momenteel 10 zijn, afgesloten hebben! Nee er speelt duidelijk iets meer! Veel meer doden en zieken?

 10. Het ontstaan van dit soort virussen in China en Oost-Azie is niets bijzonders. Het gebeurt elk jaar dat daar een nieuwe griep ontstaat. Het begint bij pluimvee en varkens en slaat dan over op mensen omdat mensen, pluimvee en varkens om deze gebieden dicht op elkaar wonen. Dit coronsvirus is ook ontstaan op een pluimveemarkt in Wuhan.

 11. Donald Trump zou een biologisch wapen dat wordt losgelaten op de USA 100% zeker opvatten als een oorlogsverklaring.

 12. 10 jaar terug zou ik zeggen onmogelijk wat hier staat Xsander! Maar haar kom ik op terug deze virussen zijn dichterbij dan ik denk we weten half niet waar de satanisten mee bezig zijn

 13. Paniekzaaierij is het, 25 doden tot dus ver in China op een bevolking van 1,1 miljard, waar hebben we het over, als dat zo gevaarlijk zou zijn zou de verspreiding veel sneller gaan. Ieder jaar vallen er wereldwijd 7 miljoen doden alleen al door fijn stof, daar hoor je bijna niets over.

 14. Gelooft u in toevalligheden ? Ik niet meer. Aan wie werkt maakt fouten ook niet meer. Nu komt er weer zo’n toevallig bericht voorbij …. vlak voor de uitbraak van het Corona ‘gebeuren’ is er in de stad Wuhan toevallig een biolaboratorium geopend die ook weer toevallig experimenten uitvoert met deze virussen. Vlgs mij een aaneenschakeling van toevallige toevalligheden. Het zou kunnen, misschien, eventueel, waarschijnlijk, van horen zeggen, je weet maar nooit, grote kans dat, mogelijk …. dat een verhuizer zo’n klein ampulletje toevallig op de grond kapot heeft getrapt. Tja, een ‘ongeluk’ zit toevallig in een klein hoekje.
  PS: plaatsvervangend directeur van de Wereld Gezondheids Organisatie, het WHO, verklaarde in Genève tijdens een Wereldwijde vaccinatie ‘onderonsje’ dat inentingen …. dodelijk (kunnen) zijn. ( 4% van alle ‘prikjes’ werken echt )

 15. De man in het Chinese filmpje ligt met een hoofdwond in een plasje bloed, het coronavirus heeft hier weinig mee te maken.
  Mensen met het nieuwe coronavirus hebben longklachten en zijn kortademig.

 16. De Russen hebben het wapen fake news
  De Chinezen virus verspreiding alleen ze zijn nog nietzover dat die niet binnenland mort uitbreken.

 17. Films, documentaires, reclame’s ….. in feite alle media’s hebben in feite maar één doel ; ons acceptatie niveau te verhogen. Ons logisch nadenken over twijfels wordt hierdoor zwaar beschadigd. “ ze zullen het wel weten, ik zie het toch of het staat er op dus het zal wel goed zijn voor het welbevinden van ons “ . Zelfs op onze financiële huishouding trekken we uiteindelijk ook het laatste touwtje (wie denkt er nu aan die kleine lettertjes die men vaak met een vergrootglas kan lezen) . Het onderscheid tussen waarheid en bedrog wordt steeds kleiner omdat het manipuleren van uw denkvermogen inmiddels een dramatische wending heeft genomen. Voorbeeld doet volgen of jong geleerd is oud gedaan, maar welke voorbeelden dan …. ? . In de praktijk is het inderdaad mogelijk om een vraag zo te stellen dat je het antwoord in feite al weet, de NLP ‘techniek’ . Alle vormen van de media gebruiken al decennia subliminale technieken ( de aanhouder wint ) in woord én beeld. Ons leefpatroon hebben de meeste ‘cliënten’ daarom niet meer onder controle, waarbij de aankomende generatie het grootste slachtoffer zal zijn. Ons verstand is met ons aan de loop gegaan ; de hele wereld is inmiddels één grote psychiatrische instelling geworden waarbij directeuren ( lees overheden ) bepalen wat ‘goed’ is.
  Overdrijven is inmiddels geen kunst meer, zo ook bij het Corona virus. De hele wereld staat op zijn kop omdat er een paar doden zijn ; jaarlijks sterven er honderden in Nederland door griep, immuniteit tegen penicilline, verkeerde medicatie of complicaties na operaties met een verkeerde afloop …. .
  Alles wordt ‘op de spits gedreven’ totdat er ontwikkelingen volgen waar nog (bijna) niemand aan gedacht heeft, een overkoepelende ‘reset’ van het systeem waarin wij leven. Eerst ‘rotzooi trappen’ en vervolgens het volk naar een andere dimensie brengen. Eendracht maakt macht, wat kan een enkele individu hier tegen doen ? …. . Een rotte appel in de mand …. de hele mand ligt vol rotte appels, misschien ligt er nog een goede bij …. .

Comments are closed.