Imperial College Professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 miljoen mensen in quarantaine

—————————————————————————————————————————————–

UPDATE 19.20: Al 7 steden met 23 miljoen inwoners in quarantaine – Vermoedelijk al ruim 30.000 mensen besmet – Cyberaanvallen op Natural News na bericht dat coronavirus een biowapen is

—————————————————————————————————————————————–

Update 19.20 uur: Het laatste nieuws is dat inmiddels 7 steden met in totaal 23 miljoen inwoners in quarantaine -de facto een ‘staat van beleg’- zijn geplaatst. (2).

Eerder: De paniek over het coronavirus lijkt om zich heen te grijpen. Na Wuhan (11 miljoen inwoners) en Huanggang wordt nu ook de stad Chibi, die een half miljoen inwoners telt, in quarantaine geplaatst. Openbaar vervoer en publieke gelegenheden zoals cafés, bioscopen en toeristen trekpleisters worden gesloten. In andere grote steden, waaronder de hoofdstad Beijing, wordt uit voorzorg de viering van het Chinese nieuwsjaar gecanceld. Professor Neil Ferguson van het MRC Centre for Global Infectious Disease Analysis van het Imperial College in Londen waarschuwde eergisteren dat 440 bevestigde ziektegevallen overeenkomen met 20.000 besmette mensen. Inmiddels is het aantal vastgestelde besmettingen gestegen naar bijna 600. Het aantal overleden mensen staat nog op 17.

Na aanvankelijke geruststellingen door de overheid dat de verspreiding van het virus ‘bedwongen’ zou zijn, zijn er nu onbevestigde geruchten dat China mogelijk de complete Hubei provincie van de buitenwereld gaat afgrendelen. Volgens experts is dat vrijwel onmogelijk, omdat het om ongeveer 60 miljoen mensen gaat.

In het Russische St.Petersburg is een derde besmetting geconstateerd, terwijl in Hong Kong en op de Filippijnen massaal gezichtsmaskers worden ingeslagen. Vooralsnog blijft het aantal ziektegevallen in het buitenland beperkt tot een handjevol mensen in Thailand (4), Hong Kong (2), Macau (2), Taiwan (1), Zuid Korea (1), Japan (1),  de VS (1) en Mexico (1, onbevestigd).

Vermoedelijk al 30.000 mensen besmet

Dr. Guan Yi, professor infectieziekten aan de Universiteit van Hong Kong, waarschuwde eerder deze week voor een wereldwijde pandemie. Guan was in 2002 en 2003 betrokken bij de SARS uitbraak, die bijna 800 dodelijke slachtoffers eiste. ‘De geest is al uit de fles,’ bevestigde epidemioloog dr. W. Ian Lipkin van de Columbia Universiteit, die de Chinese regering adviseerde tijdens de SARS epidemie.

De eerder genoemde professor Neil Ferguson hanteert gezien de snelheid van de verspreiding een ratio van ruim 40x het aantal geconstateerde gevallen. Dat betekent dat er nu minimaal 30.000 mensen met het coronavirus zouden zijn besmet.

Cyberaanval op Natural News na bericht dat virus ‘biowapen’ is

Het Amerikaanse Natural News is sinds afgelopen nacht naar eigen zeggen het doelwit van een serie cyberaanvallen. Volgens Mike Adams zit de ‘vaccin doodsindustrie’ daar achter, omdat hij had gewaarschuwd dat het virus een ‘biowapen’ is dat opzettelijk is gecreëerd om een wereldwijde pandemie te veroorzaken. Het zou de bedoeling zijn om zoveel mogelijk slachtoffers te maken (‘bevolkingsreductie’), en de rest zo bang te maken, dat iedereen in de rij zal staan om zijn –al dan niet verplichte- vaccinatie te halen.

Adams schrijft dat het virus in elkaar is gezet om een lange incubatietijd te hebben, waardoor zoveel mogelijk mensen ziek worden voordat ze zelfs maar in de gaten hebben dat ze waren besmet, en dat zelf anderen hebben aangstoken. ‘De mensheid wordt nu ernstig bedreigd door dit in elkaar gezette biowapen, dat volledig resistent is tegen antibiotica, en waartegen geen behandeling is.’ Hij verwacht dan ook dat veel mensen naar alternatieve middelen zoals colloïdaal zilver, chloordioxide, essentiële oliën en andere natuurmedicijnen zullen grijpen.

‘Engels patent op virus bewijs van PsyOp’

Op het corona-virus zou zelfs een Engels patent rusten. Het virus zou zijn ontwikkeld aan het Pirbright Institute in Surrey (Engeland) als vaccin tegen bronchitis. Dan zou er iets mis moeten zijn gegaan met het vaccin – onbedoeld, of misschien juist wel bedoeld. ‘Mijns inziens hebben we hier te maken met een Psychologische Operatie (PsyOp) die moet leiden tot wereldwijde vaccinatie verplichting. Dat in zichzelf is een zeer dringende kwestie voor de VN, omdat de VN en de katholieke kerk de grote drijvende kracht zijn achter de transgenderisering en transhumanisering van de mens (de hermafrodiet-cyborg mensheid),’ schrijft onderzoeksjournalist Martin Vrijland (4).

 

Xander

(1) Natural News
(2) Zero Hedge
(3) Natural News
(4) Martin Vrijland
(5) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

22

 1. Het virus speelt wel in de kaart van rood-groen want nu kan op zeer korte tijd een einde gemaakt worden aan reizen met het vliegtuig.

 2. nou nou…als je gewoon af gaat op de feiten die we kennen dan is het gewoon een variant op een stevig griep-virus. Zoals ze altijd al, en ieder jaar, met name in de wintermaanden rond gaan.
  bij iedere griepgolf sterven er duizenden mensen, dat is niet ongewoon. Met name de mensen die al onderliggende ziekten hebben lopen gevaar. Vandaar ook dat deze mensen ieder jaar weer opnieuw worden uitgenodigd een griep-vaccinatie te gaan halen bij de huisarts. Ik raak hier totaal niet van onder indruk of in paniek. Echter, ik houd het nieuws in de gaten, want je kunt natuurlijk niet uitsluiten dat er weer eens een echte flinke killer opstaat zoals de Spaanse griep rond 1918.
  Als ik berichten ga lezen dat de mortuariums vol liggen en dat ze de lijken in koelhuizen gaan stapelen dan ga ik wel mijn persoonlijke maatregelen nemen, voor nu volstaat dat men de berichtgeving blijft volgen. Bovenstaand artikel draagt in mijn ogen niks bij, probeert alleen de hysterie te versterken.

 3. Voor groene beleid, schuwen zij er niet voor om mensen op te ruimen.

  @Marten Vrijland,

  Zou me niet verbazen dat professor John Hammond, die DNA cel gaat gebruiken voor in de vaccins prikken
  bij baby,s.
  Toeval bestaat niet bij mij.

 4. Op een vliegveld in Nederland is er al iemand gevonden met die virus. Maar ja Nederland hé je hoorde daar niks over.

 5. https://www.rivm.nl/coronavirus

  Ik lees dat er ‘een’ coronavirus is gemaakt in een lab. Aannemelijk is dat dat is gedaan om vaccinaties mee te ontwikkelen. Dat gebeurt continue.
  Over welke variant gaat dit dan? Ik lees allerlei aannames maar ik kan er verder niets over vinden.

  Persoonlijk denk ik dat er een gemuteerd coronavirus is uitgebroken en dat China dit in eerste instantie heeft geprobeerd te verzwijgen. Hopelijk is het nu niet te laat.

  Griepvirussen muteren ook constant dus het klinkt aannemelijk dat het coronavirus ook constant muteert.

  Overigens moest ik nog wel denken aan het volgende artikel:

  https://www.ad.nl/rotterdam/dodelijk-monstervirus-niet-veilig-in-rotterdam~a24f1563/

  Hopelijk valt deze nooit in de verkeerde handen…

 6. Steden gaan op slot. Wat doet dat voor de voedselvoorziening? In een paar weken komt iedereen om van de honger.
  Je kan maar beter een achtertuintje met groenten hebben.

 7. …. een uit de hand gelopen experiment …. . Ik schreef het als reactie in een eerder geplaatst artikel. Altijd sceptisch blijven bij ‘paniekaanvallen’ van de door overheden aangestuurde media …. . Sceptici, dat zijn vermoedelijk alle volgers van xander, hebben grote twijfels bij welke publicatie dan ook. Uiteindelijk komt alles uit, maar bewijsvoeringen worden angstvallig geheim gehouden echter er is altijd een whistleblower die gewetenswroeging krijgt. (Julian Assange ….) De tijd heelt dus niet alle wonden, hierbij denk ik wat met tijdens mijn reactie te binnenschiet een op mensen gericht experiment in Pont st. Esprit , Frankrijk, in de jaren 50 geloof ik waarbij de CIA in het geheim het hele dorp drogeerde met LSD. Natuurlijk werd dit ontkent door de CIA maar nadat de bewijsvoering dusdanig kompleet was moesten de VS toegeven dat het een ‘incidenteel incident’ was. Chemische, bacteriologische en straks DNA ‘interventies’ zijn na deze 50-tiger jaren alleen nog maar verder geperfectioneerd. Dus, het zou mij inderdaad niet verbazen dat ook dit een uit de hand gelopen experiment blijkt te zijn ; de proefkonijnen zijn onschuldige burgers maar dat is altijd al zo geweest. It’s a fucking world !
  Niets is wat het lijkt, al is de ‘waarheid’ (media) nog zo snel ( ik draai het maar om) de leugen (overheden) achterhaald het wel. Non Stop op alle media…. It’ more than a fucking world

 8. @ Cefas: 5:15 pm. Helemaal met U eens, Cefas. het ontvouwt zich voor onze ogen. Maar velen willen het niet zien. Maranatha Here Jezus.

 9. Ben zelf lange tijd werkzaam geweest op het gebied van infectieziekten. Dat dit een door de mens aangepaste virus variant is sluit ik geenszins uit, bewijs ervoor zal echter niet gevonden worden dan wel verzwegen.

  Voor zover ik weet is de incubatietijd (tijd tussen besmet raken en het optreden van de eerste ziekteverschijnselen) van Corona-SARS ca. 5 dagen. Mijn ervaring zegt me dat m.n. de mainstream media -in dienst van de boven ons geplaatsten- dit verhaal flink aan het hypen zijn: angst is een slechte raadgever, maar ook een natuurlijke reflex van ons.

  Overigens is geen enkel virus te behandelen met antibiotica, die zijn uitsluitend gericht tegen (de veel complexere) bacteriën – niet virussen.

  Ik sluit me aan bij Vrijland en anderen die de globalistische en n.m.m. onbetrouwbare VN ervan verdenken hier meer van te weten in het kader van verplichte (!) vaccinaties, waarvan zoals eerder over bericht bij XanderNieuws, NIET bekend is wat er allemaal inzit. Ikzelf ben van een fervente pro-vaxxer de laatste 5-10 jaar omgeturnd naar anti-vaxxer. Waarom:

  – Jaren 60: ca. 3 vaccinaties per kind (v.p.k)
  – Jaren 80/90: ca. 20 v.p.k.
  – Nu: ca. 70 (!) v.p.k. Laat dat even goed bezinken…

  BigPharma = BigMoney = VN = Agenda 21/2030 = verarming en depopulatie onder het mom van ‘duurzaamheid en klimaat’ = NWO

  Time will tell…

 10. Pestalentieen, wereldwijd, ook dat is voorzegd in het laatste boek van de Bijbel, Openbaring aan de apostel Johannes.

 11. Ach, dit Corona virus overleven wakkere mensen ook wel weer. Met verbazing kijk ik op TV naar al die zogenaamde deskundigen die als papegaaien allemaal de Corona boodschap verkondigen met een frons, dat er nog geen vaccinatie beschikbaar is…gek toch dat ze daar gelijk over praten… Want daar is die Coronagekte natuurlijk voor gecreëerd: Wereldwijde Vaccinatie Plicht!!!

  Ik moest denken aan miljoenen burgers die onnodig in de middeleeuwen omkwamen door de pest. Wat was de reden? Mensen leefden zo smerig en aten zo eenzijdig dat zij als eersten omkwamen tijdens die wereldwijde epidemie.

  Dr. Ignaz Semmelweis 1844 bracht ondanks veel tegenstand een omkeer te weeg in ziekenhuizen toen grote aantallen kraamvrouwen niet langer stierven in het Kraambed omdat hij artsen leerde voortaan eerst grondig hun handen te wassen voordat ze vrouwen hielpen bij de bevalling en opnieuw handen wassen wanneer de arts een volgende patient hielp.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Semmelweis

 12. Toeval? Professor John Hammond, die mede verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het corona-vaccin (virus), is erg geïnteresseerd in het gender-identiteit. Wat doet een man met dergelijke expertise in een team dat vaccins voor kippen ontwikkelt? Connecting the dots.

  Doing Gender in Physiotherapy Education:
  A critical pedagogic approach to understanding how students
  construct gender identities in an undergraduate physiotherapy
  programme in the United Kingdom
  John A. HAMMOND BSc, MSc
  A thesis submitted in partial fulfilment of the
  requirements of Kingston University in partnership with
  the University of Roehampton for the
  Degree of Doctor of Education

  https://eprints.kingston.ac.uk/27739/1/Hammond-J-27739.pdf

 13. @ Willy: 3:41 pm. Inderdaad Willy, net wat U zegt. Maar blij hoeven we er niet mee te zijn.

 14. Inderdaad het breidt zich maar uit, de Chinezen zijn dan ook met velen, en vermits we veel reizen per vliegtuig zou het ook kunnen naar onze lage landen komen, kunnen we er iets aan doen? Ik denk persoonlijk niet veel, of we zouden moeten ophouden met ademen? Shalom

 15. De besmetting slaat om zich heen nu is wachten op een slachtoffer in Nederland

Comments are closed.