Quarantaine uitgebreid tot 60 steden en 400 miljoen mensen – en dat voor maar 638 doden?

—————————————————————————————————————————————

Cruiseschip MS Westerdam (Holland-Amerika Lijn) geweigerd in 3 havens vanwege corona symptomen – Inwoners Wuhan gedwongen naar grote gevangenkamp-achtige centra zonder medische voorzieningen – ‘‘Crematie busjes’ hebben al duizenden doden rechtstreeks naar ovens gebracht, worden niet meegeteld in officiële statistieken’

—————————————————————————————————————————————-

Guangzhou, met bijna 15 miljoen inwoners de op vier na grootste megastad in China, is zojuist toegevoegd aan de lijst met in quarantaine geplaatste steden. De inwoners moeten verplicht thuisblijven, en mogen alleen nog zeer beperkt naar buiten voor het doen van essentiële boodschappen. Inmiddels zijn 3 provincies, 60 steden en 400 miljoen mensen getroffen door de meest strikte quarantaine maatregelen ooit. ‘En dat voor maar 638 doden?’ vragen steeds meer mensen zich terecht af. ‘Als we ooit een reden hadden om te denken dat Beijing liegt over de aantallen (en niet enkel omdat Tencent per ongeluk de echte cijfers lekte), dan is het nu wel.’ (1)

Cruiseschip Holland-Amerika Lijn geweigerd in 3 havens

Gisteren werd er op het cruiseschip Diamond Princess in Japan bij nog eens 41 mensen corona vastgesteld, waardoor het totaal op 61 uitkwam. 61 van de 273 geteste mensen is een infectiepercentage van 22%. Duitsland heeft zijn 13e patiënt, Dubai zijn 3e, en ook in Zuid Afrika worden twee mensen getest op het virus. (2)

Een ander cruiseschip, de MS Westerdam van de Holland Amerika Lijn (HAL), is al in drie havens in de Filippijnen, Japan en op Guam geweigerd. Van de 1400 passagiers zouden een onbekend aantal verschijnselen van het virus vertonen. (7)

China zou geen controle meer over uitbraak hebben

Singapore heeft de nationale alarmstatus verhoogd naar oranje, het op één na hoogste niveau, dat destijds ook tijdens de SARS epidemie werd afgekondigd. Dit gebeurde nadat opnieuw drie mensen besmet bleken te zijn met het coronavirus. Deze drie mensen lijken niet in China te zijn geweest, dus moeten ze het in Singapore zelf hebben opgelopen.

Gisteren verlaagde de Chinese overheid voor het eerst het aantal nieuwe besmettingen. Waarnemers denken dat dit er juist op wijst dat de pandemie totaal uit de hand is gelopen, en China niet meer de middelen heeft om honderdduizenden mensen gecontroleerd en vakkundig op te vangen en te behandelen. (1)

‘Gevangenkampen en crematie-busjes’

Buitenlanders klagen dat de nieuwe ziekenhuizen in Wuhan niets anders dan ‘quarantaine centra’ zijn, waar medische voorzieningen ontbreken, geen of amper artsen zijn, slechts weinig voedsel en water aanwezig is, en de energievoorziening onstabiel is.

Sommigen noemen het zelfs ronduit gevangenkampen, onder meer omdat er tralies voor de ramen zijn geplaatst (4). De Chinese overheid zouden alle mensen in Wuhan uit hun huizen halen, en hen dwingen naar deze kampen te gaan. (3) Waar ze volgens sommige analisten een nog grotere kans lopen om te worden besmet, als ze dat nog niet zijn.

‘Crematie busjes’ zouden overal dode lichamen van de straten en uit woningen halen, en deze rechtstreeks naar de ovens brengen. Zo zouden er al (tien)duizenden doden zijn weggewerkt, die niet in de officiële statistieken terecht zijn gekomen. (5)

‘Mainstream blijven liegen dat dit geen pandemie is’

Mike Adams: ‘Bedenk dat China een communistisch land is dat dit coronavirus in een BSL-4 biohazard lab niet kon controleren… hoe kunnen ze dat dan wel in de open lucht, in de straten van steden waar miljoenen mensen wonen?… China doet de Venezolaanse Apocalyps met uit afvalcontainers levende, massaal uitgehongerde mensen op een vrolijk dagje in het park lijken.’

‘De leugenachtige mainstream media blijven maar beweren dat iedereen die de waarheid over deze pandemie bericht een ‘paniekzaaier’ is… Er zou geen pandemie zijn, dat zou slechts zijn ingebeeld… Je kunt daarom niets van hun berichten geloven.’ Indicatie: het Amerikaanse ministerie van Homeland Security heeft inmiddels in alle stilte een pagina ‘Pandemie’ aan zijn Ready.gov website toegevoegd (6).

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Natural News
(4) National File (afbeelding: social media)
(5) Natural News
(6) Hal Turner
(7) Hal Turner

Zie ook o.a.:

06-02: Zware beschuldiging uit Taiwan: ‘China heeft onze evacués met opzet besmet’
05-02: ‘TenCent China lekt echte corona cijfers: Op 1 februari al 154.023 besmettingen en bijna 25.000 doden’
04-02: Azië niet alleen door corona, maar nog 3 andere plagen getroffen, waaronder vogelgriep en Mexicaanse griep
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
30-01: Italiaans cruiseschip met 6000 passagiers in quarantaine om mogelijke corona besmettingen
30-01: Chinese verslaggevers: Overheid verbrandt doden zodat ze niet als slachtoffers virus worden geteld
29-01: ‘Op basis van cijfers Chinese Nationale Gezondheid Commissie op 20 februari mogelijk 138 miljoen besmettingen’
29-01: Massale rellen in Chinese steden: Mensen vechten om laatste resten voedsel
29-01: British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’
28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. Ik heb een schokkende video gezien. (in China) een vrouw rijdt in een witte auto. Ik denk over een plein, maar dat weet ik niet zeker. Ook commentaar: Die vrouw mag daar niet rijden. Er rijdt heel weinig, wel aan de andere kant. Plotseling wordt ze aangehouden door 4 (!) politiemannen. En ze wordt heel hardhandig uit de auto gesleurd. Ze schreeuwt en krijst en dan valt ze op de grond. 1 politieman neemt haar temperatuur en de ander geeft haar een spuit in haar nek. Dan beweegt ze niet meer en haar hals lijkt wel gebroken te zijn, omdat die zo heel raar ligt ten opzichte van haar hoofd, maar ik weet het niet.. Ik kijk alleen maar naar de video.. Er komt nog een busje aan en er wordt een brancard uitgeladen en even later weer verdwijnt met de vrouw op de brancard in het busje en het busje rijdt weg.. De vrouw is in elk geval dood volgens de commentaren.

  Ik had het even helemaal gehad met China als reactie op bovenstaande video. Ondanks dat mijn ouders ooit in Hong Kon waren geweest en ik een uitstekende Chinese arts heb gehad, vele malen beter dan de standaard arts in Nederland.
  Ik zag ook een hele milde video in China: Een vrouw wordt omringd door ong. 10 militairen. 1 militair spreekt met een luidspreker, terwijl hij vlak bij de vrouw staat: Doe je mondkapje op! De vrouw treuzelt en gaat verder met haar wandeling. Doe je mondkapje op! Klinkt de herhaling. Ten slotte doet zij eindelijk het mondkapje op.

 2. Ontvangen de beruchte FEMA kampen dra eindelijk de eerste “bezoekers”..?

 3. Bill G. kreeg in India strafzaak aan de broek vanwege: experimenten met een VACCIN!!! bij letterlijk en figuurlijk arme kinderen.

  Misschien moeten we ons nu afvragen wat voor vaccin dat was?

 4. MAO als zijn gezag afbrokkelde heeft de culturele revolutie gelanceerd. Gevolg miljoenen doden.
  Kan het zijn dat door het economisch conflikt met Amerika er grote werkgelegenheid onstaat en daardoor politieke zorgen zich opstapelen, die het diktatorale systeem niet kan oplossen met vreedelievende middelen.
  Het verschil met Mao’s tijdperk, dat nu, de ganse wereld bevolking, een grote consument is van hun producten.
  De consequenties kunnen onvoorziene gevolgen hebben.

 5. Wacht eens even. Eén stap terug.

  Vraag: bestaat een “virus” eigenlijk wel ? Waar zijn de wetenschappelijke bewijzen dat men deze ooit heeft kunnen isoleren ? (Koch’s eerste postulaat).

  Succes met zoeken.

 6. Iemand er al aan gedacht dat dit soort berichtgeving angst zaait. De wereld bevolking wordt bang gemaakt. Vervolgens zal (wereldwijd) een vaccinatie programma opgestart worden op basis van bewust gecreëerde angst.
  Wellicht zelfs verplicht. Pas dan heeft u echt reden tot angst!

 7. Van de officiële gegevens klopt natuurlijk niets.
  In China zijn dagelijks 50.000 natuurlijke doden , dan doen 600 doden op een week extra helemaal niets.
  Als je het op Nederland zou betrekken ( wij hebben 100 keer minder inwoners ) zouden wij 6 doden extra hebben.
  Daar gaat Rutte Nederland niet voor platleggen, hij zou het gewoon weglachen.
  Een Miljoen doden tot nu toe komt volgens mij dichter in de buurt in China.

 8. Ben benieuwd wanneer Bill Gates op de proppen komt met een vaccin. t is allemaal zo doorzichtig. Volg de geldstromen en de oorlog die nu gevoerd wordt is niks anders dan een doodordinaire centenkwestie..

 9. Hoeveel crematoria zouden er zijn in Wuhan en omgeving? Volgens de berichtgeving draaien ze allemaal 24/7 om de lichamen te cremeren. Als je weet wat hoeveel ovens ze hebben en je weet hoe lang het duurt om 1 lichaam te cremeren kun je dus een redelijke inschatting maken van het aantal doden.

 10. @ M. en haar tweelingziel: 9:01 PM, op 7/2. Daar denk ik ook aan.

 11. Klassenjustitie en vaccinaties.
  Regeringsleiders, topmanagers van multinationals en andere ‘hoogheden’ worden ook gevaccineerd, maar nu moet u niet denken dat dat hetzelfde is wat de ‘familie Doorsnee’ krijgt. In elk vaccin zitten zogenaamde acceleratoren die zeg maar collateraal schade bewerkstelligen. Voor Jan met de Pet is het onbelangrijk, voor de ‘elite’ echter wel. Wellicht herinnert u zich nog Angela Merkel die koorts symptomen had tijdens haar ‘optredens’ hier en daar. ‘Hier’ de westerlingen zijn (nog) ,min of meer vanwege hun DNA, beter beschermd tegen vreemde virussen, ‘Daar’ in China ‘en omstreken’ is het van het natuurlijk aanwezige (ander) DNA echter voorlopig nog rampzalig. Samenvattend : een vaccin voor Aziaten zal niet of nauwelijks werken voor ons. Op ‘zolderkamertjes, wordt inmiddels geëxperimenteerd met het gen van de mens in zijn totaliteit, waarbij in feite de oorsprong van de mens verandert en het weerstands mechanismes niet meer opgewassen is tegen een ‘kunstmatig’ in elkaar geknutseld virus in dit geval. Ook door het genetisch getover met ons voedsel is voedsel inmiddels ook een sluipmoordenaar geworden ! Zalig zijn de armen van geest ; de bergrede …..

  Lees op : de.sott.net het artikel . Geschreven door René Graeber , 10-01-2020

 12. Toch lijkt het mij onwaarschijnlijk dat de hele mensheid door corona zal overlijden .Anders zou het wereldrijk van de antiChrist niet komen en de andere voorspellingen niet uitkomen ..

 13. Kijkt u svp snel op Natural News: stormachtige, slechte nieuwe ontwikkeling.

  En nu is ook duidelijk waarom minister Bruins gisteren liet weten dat de Keukenhof openblijft.
  Hij is niet vatbaar voor het virus, als al beschermd, en de rest der mensheid kan hem niet schelen.

  Oproep aan biochemici en andere deskundigen zeer snel te komen met een ‘people’s ‘vaccine”

  Nogmaals: regering India: arsenicum album 30 (C of D??)
  als coronavirusafweer.

 14. Van iemand die de Amerikaanse media meer volgt dan ik, kreeg ik te horen dat de Chinezen al op 1 dec. vorig jaar verplicht en vrijwillig (wat is vrijwillig als je communistisch opgegroeid bent) een (en dus verplicht) vaccinatie kregen. Stel dat het een oorlogswapen is en gemaakt in de VS en Canada. Ik denk dat.

  Video een paar dagen geleden. Jakarta een groot Indonesisch vliegtuig landde en de mensen moesten uitstappen. Eerst de trap en dan de begane grond. Mensen die gele pakken aan hadden stonden klaar om met een grote alcoholspuit te spuiten. Daar gingen de passagiers ook even een dansje doen, d.w.z. langzaam om hun heen draaiden zodat de spuitende spuit overal kwam. Ik weet niet waar het vliegtuig vandaan is gekomen.

  De Afrikaanse zus van mijn schoonzus is ook hier in Nederland. Ze gaat pas terug in mei om haar studie te vervolgen. Ze vindt het hier veel te koud. Ik heb haar ook gezien en het is een hele lieve vrouw. Mijn broer heeft haar dure reis betaald. Straks weer terug, 11 uur vliegen onder de evenaar. Ik ben in elk geval nog niet besmet, voor zover ik dat weet. Maar het kan ook zo zijn dat het Afrikaanse ras daar minder gevoelig voor is. Wel de Aziaten.

  Hele grote Chinese bedrijven die ook HEEL VEEL aan de wereld leveren gaat op slot of beperken hun productie sterk. En daar werken natuurlijk ook mensen. Wat gebeurt er met die mensen?

  Een tijdje kan je dat wel uitzingen, maar niet voor lang. (economie)

  Ook zijn er Vliegmaatschappijen die hun personeel met ONBETAALD VERLOF naar huis sturen.

  Op naar de storm die hier komt. Ik ga slapen.

 15. Het ziet mij er naar uit dat dit de kroon corona) op het werk van Amerika is omdat China hen naar de kroon stak.

 16. Èn natuurlijk niets van dat alles in Nederland! Ik geloof het wel maar het is zo sterk.

 17. Het einde aller dingen is nabij!

  Dus bereid je er maar op voor voordat het te laat is!

 18. @Tom
  China kan zelfs 1,4 miljard mensen in Quarantaine houden, door het sluiten van alle grenzen.

 19. @ Kees van Kesteren
  Daar kon u best gelijk in hebben, onder het mom van goed doen, de mensheid vernietigen.

 20. Vanwege wat op Natural News staat wordt om het ‘final physical Judgment’ van B. en M. Gates c.s. gevraagd.

  Er is een vaccin dat de ‘elite’ al kreeg: net als van het virus heeft hun stichting het patent ervan.

  Een en een is twee: dit is een weapon of mass destruction waarvoor TEVOREN al een remedie was gecreeerd voor het clubje dat de aarde voor zich wil, schoongeveegd van wie hun niet bevalt.

 21. Waar ik een beetje moeite mee heb is de foto’s en de reacties van de mensen er omheen. Als er iemand naast je dood neervalt door een besmettelijke ziekte… blijf je dan rustig stil staan?

 22. Concentratiekampen als oplossing? Twee vliegen in één klap. Bevolkingsreductie en co2 reductie, toch? Of heb ik het mis? In ieder geval krijgt de globalistische elite oogwaarschijnlijk zijn zin maar de Eeuwige heeft toch het laatste Woord.

 23. Veel sterste gewenst voor de zieke besmette mensen!
  En voor de nabestaande die hun dierenbaren niet meer kunnen zeggen, dat zij van elkaar houden.
  Omdat het niet meer mogelijk is…..

 24. “De leugenachtige mainstream media blijven maar beweren dat iedereen die de waarheid over deze pandemie bericht een ‘paniekzaaier’ is…”
  Vooralsnog zijn het de berichten hier die uiteindelijk niet waar of zwaar overdreven blijken te zijn..
  Ik volg dan toch liever de berichten op de msn, want die blijken tot zover wél waar te zijn.

 25. Mattheüs 24:7. Dit is allemaal voorzegd geworden, door de Here Jezus.

 26. Zelf denk ik dat dit nog maar het topje van de ijsberg is. Wat gaan we nog meemaken?
  Spannende tijden gaan we tegemoet in 2020. Let maar op! De Chinezen zullen alles in het werk stellen om zoveel informatie achter te houden en te verdoezelen.

 27. Iets in mij zegt, dat vanuit deze abnormale situatie de ‘antichrist’ op het wereldtoneel zal verschijnen. Waarom? De tijd en omstandigheden zijn er rijp voor, wereldwijd verplichte vaccinaties en wil je geen vaccinatie? Dan overal van uitgesloten!

  Deze unieke kans krijgt het verrotte krapuul nooit meer!

 28. 400 miljoen?

  Ik geloof zeker dat de overheid in China liegt over het virus maar 400 miljoen mensen stiekem in quarantaine houden lijkt mij wel wat overdreven. Er wonen in de VS niet eens 400 miljoen mensen…

  400 miljoen is bijna een derde van de bevolking in China. Dat kan m.i. niet onopgemerkt blijven.

  Maar waarom lees en hoor ik nou toch niks over Afrika? Dat vind ik persoonlijk zorgelijk. Hoe veel Afrikanen zijn intussen besmet die vrij kunnen reizen?

 29. https://www.zerohedge.com/geopolitical/citizen-journalists-who-exposed-beijings-lies-wuhan-have-suddenly-vanished
  Van dezelfde website. Als je dit nou eens overdenkt met de invloed van Groen Links dan worden er ineens veel dingen duidelijker.
  https://twitter.com/jesseklaver/status/1225736681761976320
  Dat gescheld van een snotneus uit een zogenaamd ghetto staat al niet chique.
  Maar het blijft hilarisch dat zogenaamd slimme mensen op die vuilbekkende profeet stemmen.

Comments are closed.