Massale rellen in Chinese steden; Mensen vechten om laatste resten voedsel

—————————————————————————————————————————————-

Groepen wanhopige Chinezen proberen met geweld door politie barricades te breken – Filmpje uit Mexico van persoon die op straat bloedend in elkaar zakt, naar verluid door corona virus – Aanvulling: 1 kilometer lange rij in Taiwan voor gezichtsmaskers

—————————————————————————————————————————————-

Ondanks het strenge verbod lekken er nog steeds smartphone filmpjes uit de in quarantaine geplaatste Chinese steden en gebieden naar buiten. Uit deze beelden blijk dat er chaos en paniek is ontstaan; er zijn grote groepen Chinese burgers die politie agenten aanvallen en proberen door de barricades te breken. Andere opnamen komen uit supermarkten waar mensen letterlijk vechten om de laatste resten voedsel. Van een directe bron hebben wij vernomen dat er ook in de hoofdstad Beijing strenge quarantaine maatregelen worden opgelegd, en ook daar sommige soorten voedsel schaars beginnen te worden.

Op dit filmpje is te zien hoe tientallen agenten proberen om met geweld woedende burgers tegen te houden als die door een blokkade proberen te breken:

Veel van de 56 miljoen inwoners van de in quarantaine geplaatste steden hebben al dagen amper gegeten:

Vrachtwagens met nieuwe producten worden tegengehouden, omdat men bang is dat het coronavirus zich op deze wijze naar andere gebieden verspreidt. In supermarkten vechten mensen letterlijk om de laatste resten voedsel:


Hier probeert iemand met een bootje een rivier over te steken en zo uit het geblokkeerde gebied te ontsnappen:

Ondertussen blijven mensen in inmiddels tientallen steden dood neervallen, zoals in winkelcentra:

Op straat:

—-

In een casino in Macau:

Hier vechten mensen om een mondmasker te krijgen:

Aanvulling 18.35 uur: Uit Taiwan komen beelden van een 1 kilometer (!) lange rij mensen die een gezichtsmasker proberen te krijgen:


Dit filmpje komt uit Mexico (let op: veel bloed te zien!), waar mensen ook ziek zouden beginnen te worden:

De situatie in heel China begint zo uit de hand te lopen, dat mensen  in veel steden worden gedwongen om in hun woningen te blijven:


Uit directe bron hebben wij vernomen dat dit ook al in de hoofdstad Beijing gebeurt, en ook daar sommige soorten voedsel niet meer voldoende verkrijgbaar zijn.

Hier werd een huis door andere mensen in brand gestoken omdat er besmette mensen in zouden wonen:

‘Over 30 dagen ook hier in de VS’

De bekende conservatieve radio presentator Hal Turner, ex medewerker van de FBI Terrorism Task Force, schrijft dat ‘de hele samenleving in China 30 dagen na de uitbraak aan het instorten is. Wat u op deze filmpjes ziet gaat HIER (in Amerika) over 30 dagen ook gebeuren. Haal voor 6 tot 8 weken voedsel in huis, een noodvoorraad water (4 liter p.p per dag), filtermaskers, oogbeschermers (skibrillen) en rubber handschoenen voor als u de deur uitgaat.’

Laten we hopen dat het zo erg niet wordt, en het virus vanzelf zal uitsterven. Vooralsnog zijn er echter geen enkele aanwijzingen dat dit het geval is; integendeel, de verspreiding van het corona virus lijkt alleen maar sneller te verlopen en gevaarlijker te worden.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Natural News

Zie ook o.a.:

29-01: British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’
28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten

20

 1. Beste mensen, kijk eens goed naar die filmpjes, lekker blurr zijn ze gemaakt ook nog, want er staan mensen erbij gewoon te lachen in die filmpjes!

  Mee eens met nickname Tom!

 2. @ Ramshoorn: 10:10 AM. Ook ik, zet mijn gehele vertrouwen op Yeshua!

 3. Beste@Lechaiem. Dank voor uw gevatte reactie. Ik ben een realist net als u. Als die Corona-gekte straks weer voorbij is zullen we kunnen evalueren wie het best gehandeld heeft.

  En wat de Opname betreft, daar geloof ik helemaal niets van!!! Ik geloof in de wederkomst van Koning Jeshua in Jeruzalem. Zachariah 14 en Handelingen 1. Maar daar kunnen we beter op het Geloofsforum over debatteren.
  Shalom. Ramshoorn.

 4. Ramshoorn alstublieft informeer bij echt nieuws. Naturalnews.com
  Berijd je voor op het ergste, en als het minder is is het meegenomen. Kan je achteraf zeggen dat het een storm in een glas water was. In dit geval in een glas Corona bier. Voorkomen is beter dan genezen. Ja misschien ben ik te bezorgt, maar ik ben voorbereid. De opname is nog niet geweest en die wil je niet missen. Ikzelf denk dat die er alleen is aan het eind als Yeshua terugkomt als koning. Shalom in Yeshua en blijf gezond.

 5. Marxistische/Communistische Overheden zoals VN en EU gebruiken maar al te graag uitbraken van vogelgriep, varkensgriep, Coronavirus om burgers al hun vrijheden te kunnen ontnemen. Straks ook in Nederland weer opgezadeld worden door het zeer omstreden RIVM met hun Vaccinatiedwang.

  Ik heb die 3 verplichtte spuiten van die Mexicaanse Griep [ook toen een storm in een glas water] van 2009 Goddank [!!!] geweigerd en ben daarom tot op deze dag nog kerngezond!!! Geen gif in mijn lichaam!

  Mensen, gebruik je boeren verstand en leef vrolijk en gezond verder. Life is very short there is no time to waste!!!! Dood gaan we allemaal wel een keer, maar gelovigen pas op Gods tijd!!! Lees het Boek Prediker in de Bijbel.

  Waar gaat het nu over in China? Een paar duizend “besmette” burgers die een beetje koorts hebben en daarbij hoesten? En wie gingen er allemaal dood? Een paar honderd bejaarden? Werden de verkeersdoden en familie ruzie slachtoffers ook daarbij opgeteld?

  Zou de WHO niet groepen toneelspelers met Camera’s de straat op gestuurd hebben in China om de wereld rijp te maken voor weer een Vaccinatieronde met weet ik wat voor allerlei gif daarin om mensen mak als schapen, dom te maken?

  Dat hoesten van Chinese burgers in hun stinksteden en markten met enge beesten verbaast mij al helemaal niet als we zien dat China de meest vervuilde lucht van de wereld heeft. Burgers lopen daar al lang rond met mondkapjes vanwege stof en stank!!!

  Dus Xander, AUB graag een tandje minder in uw overigens altijd zeer goede en prikkelende berichtgeving – Dat zal zeer helend werken voor bange burgers! Relativeer!!!

  Wat mij betreft: Overwinning en Glorie is mijn deel zolang ik op Jeshua/Jezus vertrouw – Het beste komt nog voor gelovigen in Jeshua/Jezus – een nieuwe hemel en een nieuwe aarde waar Communisten/Marxisten en Antisemieten en andere Booswichten het onderspit delven! Openbaring 20. Shalom. Ramshoorn.

 6. @Anna: Nagel op de kop. Er gaan meer doden vallen door sociaal geweld en honger dan door het virus zelf. De aanvoer van voedsel van de bron tot de winkels is een delicaat en ingewikkeld proces.

  Wij staan daar nooit bij stil. Omdat onze warenhuizen altijd gestockeerd zijn. Achter de schermen is dat het werk van duizenden mensen. Hoe men de geïsoleerde steden terug gaat bevoorraden is mij een mysterie. Het terug op peil brengen van de noodzakelijkheden gaat weken tot maanden duren.

  Zal de Chinese regering het leger inzetten? Zo te zien is de politie niet meer in staat de veiligheid te garanderen. Wat als die militairen beginnen panikeren? Gaat men met scherp schieten op hun eigen burgers?

  Door hun eigen cordaat optreden heeft de Chinese regering een doos van Pandora geopend. En, zo lijkt het althans, weet niemand hoe het verder moet. Terra incognito.

 7. @ Tycho …. mooie vergelijking ! Geld zeker voor geld…. paniekvoetbal(lerij) is het. Voor ouderen die dagelijks medicijnen ‘slikken’ …. en zeer jonge kinderen is elke virus gevaarlijk. Voor ‘gezonde’ medebewoners is deze hoax te vergelijken met een ordinaire griep. Paniek is altijd al een slechte raadgever geweest, waarbij een vlucht-instinkt ‘over lijken gaat’ . Ja, net zoals bij elke virus zijn er inmiddels doden geconstateerd, ouderen en pas geborenen. Niets nieuws onder de zon ; van een mug een olifant maken. Daar zijn overheden trouwens goed in, zelfs in de zogenaamde ‘waar-heden’ zitten leugens verpakt ….. . De kijker wordt doelbewust een eenrichtingsweg op gedirigeerd, en naar het schijnt is er geen omkeren meer mogelijk. Kijkend of horend wat de media ons wil laten geloven is net een melodramatische film (waarbij in vele gevallen Puttin het heeft gedaan) , te absurd voor woorden.
  Het enige virus dat ons daadwerkelijk bedreigt is het internet virus, waarbij bij de jeugd binnenkort, of al is, een fall-out is te bespeuren in hun denkvermogen. Kritisch denken, afwegingen maken en omdat niets meer moet …. gaat het denkvermogen ….. de prullenbak in. De ene hack volgt de andere, security teams staan elke keer wel na een paar dagen klaar met een reset der dingen ; het is allemaal zo ‘lek als een mandje’ . Onze ‘weerstand’ op elk gebied is een aflopende zaak ; it’s the survival of the fittest . Maar ja, tegen wie heb ik het nu ? Kijk naar de reclames op de TV, de leugenbuis. Je moet tegenwoordig een tas of rugzak meenemen vol met ‘beschermende middelen’ tegen allerlei aandoeningen, het lijkt wel of we niet meer zonder kunnen. Lijf en leven telt inmiddels voor velen inmiddels niet meer, een psychiater is binnenkort niet meer nodig, de hele wereld, zo lijkt het althans, is gek geworden. Ik doe er niet aan mee….
  NB, over een reset gesproken, daarover is in Davos wel gesproken ; daar is een ‘Corona biertje’ niet mee te vergelijken !

 8. @ Tycho: 7:09 PM, op 29/1. Geldzucht is de wortel van alle kwaad,staat in de Bijbel. Dus dat heeft U goed verwoord in uw reactie.

 9. “In supermarkten vechten mensen letterlijk om de laatste resten voedsel:”

  In het filmpje dat dan volgt dragen mensen geen mondkapje. Feestmuziekje op de achtergrond…?

  Andere filmpjes kunnen ook van alles betekenen. Er kan evengoed een filmpje getoond worden van de ME die optreedt na een potje voetbal tussen Ajax en Feyenoord.

  De filmpjes overtuigen mij niet.

 10. We horen steeds over “ het Corona virus” en zijn gevaar.
  Maar dit is het volgende grote probleem.
  Wanneer je een massa mensen isoleert ,voor langere tijd gaan er opstanden ontstaan.
  Een week OK dat kunnen mensen nog wel accepteren maar dan….?

  Dan ontstaat er een soort overlevings drang van “ hoe kom ik aan eten, en hoe kom ik uit deze situatie”.
  Op bovenstaande filmpjes zien we hoe mensen instinctieve reacties gaan vertonen en “ vechtgedrag “ gaan ontwikkelen.

  Tijdens de epidemie van het Corona virus Is dit het tweede grote gevaar.
  Mensen gaan elkaar “ vernietigen “ uit overlevings drang.
  Dit gebeurt in China, een dictatuur, waar mensen eerst heel “ gehoorzaam “ ( verplicht) thuis bleven maar hoe lang wordt dit geaccepteerd.
  Gezien de omvang, de virulentie en mogelijke mutatie van het virus, de snelheid van verspreiding de moeilijke diagnostiek, de langdurige ontwikkeling van vaccin, en de mogelijkheid dat het virus voor biologische oorlogvoering is gemanipuleerd, is het einde van deze epidemie nog niet in zicht.

  Ik vraag mezelf af : Hoe zou z’on situatie in west Europa, een democratisch land, zich ontwikkelen.
  Voer voor psychologen en mens wetenschappers.

 11. China kan ook door de lucht Huhan en de andere steden bevoorraden

 12. Koop meteen genoeg bier, daar wil je op de laatste dag geen tekort aan hebben toch.

 13. 6 miljard mensen moeten verdwijnen, (agenda 2030 )is dit het begin???

 14. ’t Zijn de kleine dingen die het doen. Dat de wetenschap de Wereld weinig goeds heeft gebracht is nu wel zo klaar als een klontje,… toch Bill Gates! Inteligentie is de moeder van stupiditeit. Het willen hebben van geld is als het drinken van zeewater; hoe meer je er van drinkt, hoe meer dorst je krijgt.

Comments are closed.