Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?

—————————————————————————————————————————————-

HIV-achtige inplantingen komen in niet één ander coronavirus voor – Experts ‘Dit lijkt niet toevallig, maar ontworpen’– Italië roept voor 6 maanden de noodtoestand uit – Medisch blad The Lancet: Zichzelf in stand houdende uitbraak over de hele wereld lijkt ‘onvermijdelijk’ – Media professional Hong Kong: ‘China offert 11 steden op om de rest te redden’

—————————————————————————————————————————————-

(01.45 uur) – De mainstream media doen er nog steeds alles aan om de corona pandemie te bagatelliseren, ondanks het feit dat Italië gisteren voor 6 maanden de noodtoestand heeft uitgeroepen nadat 2 Chinese toeristen inderdaad besmet bleken te zijn, en in de buurt van Venetië wordt gezocht naar een uit China teruggekeerde Italiaan met mogelijke corona symptomen. Daar komt nu bij dat Indiaanse wetenschappers tot hun ontsteltenis elementen van het gevreesde HIV virus in het corona virus hebben aangetroffen. Het virus reageert zelfs op anti-HIV medicijnen. Dit is ongetwijfeld nieuw voedsel voor de theorie dat het corona virus een kunstmatig gecreëerd biowapen is.

Zijn er over de hele wereld nog ‘maar’ 10.000 besmettingen, of toch al minimaal 76.000 in alleen al China, zoals diverse internationale infectieziekten experts zeggen? Wie of wat u ook gelooft, de theorie dat China het coronavirus via een Canadees research programma bemachtigde, en vervolgens in Wuhan aan de slag ging om er een biowapen mee te maken, werd vrijwel meteen tot ‘complot’ verklaard.

Oorsprong mogelijk toch het lab in Wuhan

Omdat het coronavirus voor 96% overeenkomt met het virus dat in vleermuizen wordt aangetroffen, werd aanvankelijk gespeculeerd dat het virus uit het lab in Wuhan is ontsnapt en op de een of andere manier op de vismarkt in Hunan terecht kwam.

Hoe dat mogelijk kon gebeuren werd enkele dagen geleden gesuggereerd: wellicht hebben arme Chinezen in afvalcontainers naar (voor hen dure) weggeworpen lab-handschoenen gezocht om die aan de handelaren op die vismarkt te verkopen. Die lab-handschoenen (die volgens geldende protocollen nooit in die containers zouden mogen zitten) zouden dan besmet kunnen zijn geweest met het virus. Een andere mogelijkheid is dat een laborant door een besmette vleermuis is gebeten, wat volgens ingewijden vaker zou gebeuren. (5)

HIV-elementen opzettelijk in coronavirus gezet?

Een gerespecteerde viroloog, die onlangs al waarschuwde dat 2019-nCoV veel besmettelijker lijkt te zijn dan officieel wordt toegegeven, wijst nu op specifieke afwijkingen in het genoom van het virus, die erop wijzen dat deze inderdaad kunstmatig in een lab in elkaar is gezet om als biowapen te fungeren – ‘en niet zomaar een biowapen, maar wellicht het tot nu toe meest dodelijke ooit,’ schrijft Zero Hedge.

Vier aminozuur reeksen in alle onderzochte virusstaaltjes blijken overeen te komen met die in het HIV1 virus worden aangetroffen, behalve de variant die van nature in de vleermuis voorkomt. Ieder van de 4 ontdekte elementen bleken in het coronavirus te zijn gezet, en aan te sluiten bij korte segmenten van menselijke HIV-1 virus proteïnen. Voor 2 segmenten werd zelfs een overeenkomst van 100% geconstateerd.

De researchers denken dat dit bewust moet zijn gebeurd, omdat het in niet één van alle bekende coronavirusfamilies voorkomt. ‘Het is zeer onwaarschijnlijk dat een virus in zo’n korte tijd op natuurlijke wijze zulke unieke inplantingen heeft gekregen,’ stellen de wetenschappers.

‘Verspreiding in buitenland inmiddels sneller dan in China’

Dr. Feigl-Ding, die we in een eerder artikel al aanhaalden, wijst er op basis van een studie van The Lancet op dat het virus zich buiten China inmiddels sneller verspreidt dan in het land zelf. ‘In Wuhan zijn op dit moment 75.815 mensen besmet,’ twitterde hij gisteren. ‘Dat is substantieel hoger dan de berichten over 10.000 mensen in de Chinese media. Volgens het huidige verloop kan 2019-nCoV, bij het ontbreken van tegenmaatregelen, een wereldwijde pandemie worden… Substantiële, zelfs draconische maatregelen die de mobiliteit van de bevolking in de getroffen gebieden beperken moeten serieus en onmiddellijk worden overwogen.’

Zijn conclusies: ‘De vismarkt is niet de bron. Dit RNA coronavirus muteert heel snel, heeft een ongewoon middensegment dat nog nooit in een coronavirus is aangetroffen, en dat niet is ontstaan door recente vermengingen. Dat mysterieuze middensegment codeert proteïne die verantwoordelijk is voor het binnendringen in de cellen van de gastheer.’

‘Voor de duidelijkheid: ik zeg absoluut niet dat biowetenschappers dit hebben gedaan. Zonder bewijs steun ik daarom geen complottheorieën. Ik zeg enkel dat wetenschappers meer onderzoek moeten doen en meer gegevens moeten zien te krijgen. Het vinden van de bron van het virus is een belangrijke prioriteit.’

‘Virus ‘niet toevallig’ ontstaan, maar mogelijk ontworpen’

Een andere expert, dr. Anand Ranganathan, lijkt wel overtuigd te zijn van opzet. Zijn reactie op een tweet waarin iemand schrijft dat ‘het coronavirus een soort biosynthetisch wapen is dat is geëxplodeerd, of anders een gemuteerde vorm van een dodelijke virus: ‘Zeker… Indiase wetenschappers hebben net HIV (AIDS) achtige inplantingen in het 2019-nCoV virus gevonden, die in niet één ander coronavirus voorkomen. Ze suggereren dat het mogelijk is dat dit Chinese virus werd ontworpen (‘niet toevallig’). Eng als dit waar is.’ (1)

‘Chinese regering offert 11 steden op om de rest te redden’

Volgens onbevestigde berichten zou de Chinese regering op het punt staan toe te geven dat het virus inderdaad afkomstig is uit het biohazard-P4 lab in Wuhan. Het aantal officiële besmettingen in China nam gisteren in één dag toe van 7700 naar ruim 10.000 –volgens sommige bronnen bijna 12.000 (3)-, met nu 259 officieel gemelde doden. In India zijn inmiddels 1000 mensen ‘onder observatie’ omdat ze mogelijk het virus hebben opgelopen. Stephen Shiu Yeuk-yuen, media professional in Hong Kong, zegt dat de Chinese overheid de 11 in quarantaine gezette steden ‘heeft opgegeven’, en besloten heeft om tientallen miljoenen inwoners ‘op te offeren om de rest te redden.’ (6)

Volgens de New York Post is ook in NYC het eerste geval geconstateerd, maar dat wordt officieel nog tegengesproken. De VS heeft hoe dan ook voor het eerst in 50 jaar op eigen grondgebied quarantaine maatregelen moeten nemen: 195 uit China gehaalde Amerikanen worden minstens twee weken lang afgezonderd (3). President Trump heeft de grenzen gesloten voor buitenlanders die in de Chinese provincie Hubei zijn geweest (2). De grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen hebben hun vluchten op China fors beperkt. United en Delta staan het hun piloten toe te weigeren op China te vliegen.

Italië roept voor 6 maanden noodtoestand uit

Frankrijk heeft inmiddels al zijn burgers geëvacueerd. Spanje heeft zijn eerst corona patiënt gemeld. In Duitsland is een jongetje besmet nadat hij in aanraking was gekomen met een Duitse zakenman, die had vergaderd met geïnfecteerde Chinese collega’s. Het aantal gevallen in Europa blijft vooralsnog beperkt tot 16. Toch heeft Italië gisteren voor 6 maanden de noodtoestand uitgeroepen nadat 2 Chinese toeristen inderdaad het corona virus bleken te hebben. In de buurt van Venetië wordt gezocht naar een uit China teruggekeerde Italiaan die ook symptomen zou hebben (7).

The Lancet: Uitbraak over de hele wereld nu onvermijdelijk

Het medisch-wetenschappelijke blad The Lancet heeft een spoedstudie gepubliceerd waarin wordt gewaarschuwd dat ‘zichzelf in stand houdende uitbraken in grote steden over de hele wereld… onvermijdelijk’ lijken, omdat het vrijwel zeker is dat er overal grote aantallen geïnfecteerde mensen rondlopen die weliswaar nog geen ziekteverschijnselen vertonen, maar ondertussen wel andere mensen besmetten. Die op hun beurt weer andere mensen in hun eigen omgeving besmetten.

Uit deze studie komt het al eerder genoemde, veel waarschijnlijkere aantal van bijna 76.000 besmette mensen in China naar voren. De researchers dringen erop aan dat er wereldwijd onmiddellijk ‘voorbereidingsplannen’ worden gemaakt om corona uitbraken het hoofd te kunnen bieden. Eén van de allerbelangrijkste eerste maatregelen is nog altijd niet genomen, namelijk het volledig stopzetten van AL het reizigersverkeer met China. Iedere dag dat daarmee wordt gewacht verhoogt de kans op grote uitbraken elders aanzienlijk.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Natural News
(4) Natural News
(5) Martin Armstrong
(6) Natural News
(7) Telegraaf

Zie ook o.a.:

30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
30-01: Italiaans cruiseschip met 6000 passagiers in quarantaine om mogelijke corona besmettingen
30-01: Chinese verslaggevers: Overheid verbrandt doden zodat ze niet als slachtoffers virus worden geteld
29-01: ‘Op basis van cijfers Chinese Nationale Gezondheid Commissie op 20 februari mogelijk 138 miljoen besmettingen’
29-01: Massale rellen in Chinese steden: Mensen vechten om laatste resten voedsel
29-01: British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’
28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten

38

 1. Wat een bijzondere livery heeft die A380 waarmee Europeanen ziin geëvacueerd.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/455667699/nederlanders-uit-coronastad-geland-in-marseille

  En dan in de tekst:
  Opmerkelijk is dat het evacuatievliegtuig een Airbus A380 is, een dubbeldekker waar normaal wel vijfhonderd passagiers in kunnen. Niet duidelijk is waarom er zo’n groot toestel is ingehuurd. Het betreft een lease van Hi Fly Malta, die daarin is gespecialiseerd.

 2. Dit klopt niet met wat ik op een aantal andere websites lees. Daar stelt men dat er 2 HIV-medicijnen zijn – Kaletra en Aluvia (in principe hetzelfde medicijn gekend onder 2 verschillende namen) – waarvan men vastgesteld heeft dat ze gebruikt kunnen worden tegen bepaalde symptomen van het Coronavirus, zoals longontsteking. Dat is het enige verband dat men legt met HIV. Men spreekt niet over een HIV virus in het Coronavirus.
  Eén van de bronnen: https://www.poz.com/article/china-uses-hiv-meds-treat-new-coronavirus

 3. Misschien kunnen we over een poosje hartelijk lachen met Lubeck als hij op TV uitlegt wat er werkelijk achter de schermen speelde tijdens die “wereldwijde Corona-gekte.”

  Ik vraag me nu af: Zouden al die huisartsen blij zijn met burgers die aanbellen, denkende besmet te zijn door het Coronavirus?

  Filmpjes en foto’s kunnen gemakkelijk gemanipuleerd worden. Overheden kunnen gemakkelijk professionele toneelspelers en figuranten inhuren en zogenaamd dood laten vallen op straat, die beelden filmen om de hysterie wereldwijd tot een hoogtepunt op te stoken.

  Wie gelooft overheden nog waarvan veel dienaren coke snuiven, alcohollist zijn, of op een Yogamat gezeten, hun Rozenkrans murmelende, Mindful beslissingen nemen?

  De Britten kunnen sinds vandaag zelf beslissen hoe daarop te reageren. Worden wij nu niet opnieuw net als in 2009 Met die Varkensgriep in de maling genomen, gebrainwasht door WHO en het RIVM? Het bleek toen ook een storm in een glas water!!!

  En die goedgelovige Minister Ab Klink? Die bleef zitten met miljoenen griepspuiten en Tamiflu-pillen. Burgers bleven massaal thuis en weigerden toen die 3 voorgeschreven Griepspuiten, weet u nog?

  Alleen Polen hield het hoofd koel. Niks geen Vaccinaties, niks geen Tamiflu!!!

  Ab Klink kon opstappen, en de Staat werd 350 miljoen Euro armer door die zogenaamde deskundigen die hem adviseerden. Zouden die Mao-Chinezen die elke Westerse inmenging in hun politiek verachten hun eigen problemen niet beter op kunnen lossen? Spreuken 3.

 4. Chinezen…ik heb er geen woorden meer voor,misschien maar goed ook….

  Ze gooien hun huisdieren uit het raam!! de overheid had t idee dat t virus wel eens kon worden overgebracht door honden en katten…
  Er is geen eind aan de achterlijke wreedheid van die Chinezen!

  Ik moet dit maar niet meer lezen..je wordt er alleen maar ziek van :(((

 5. @Jan met de Pet schreef:
  01/02/2020 om 8:07 pm

  In China delen ze ook gewoon eenvoudige wegwerp mondkapjes uit, maar een dubbele doek kan natuurlijk ook als het maar bedekt is, en zo ook de ogen. Zo’n virus kan maandenlang rondgaan dus hoe wil je mensen vermijden? de meesten zullen toch wel naar hun werk of school moeten.

 6. Hmmm, hoe zit het met de besmettingsgevallen in het M.O. Hoor hier verdraaid weinig over terwijl ook uit deze landen dagelijkse vluchten naar en van China gaan….
  Zou Ingo Piepers die wetenschapper en ex-marinier is dan toch gelijk krijgen ????

 7. Mwah, mondkapje kopen heef tniet echt veel zin. Je moet al echt goede (=dure) hebben om er echt iets aan te hebben.

  Goede hygiëne, goede gezondheid, voorraden opslaan en mensen zoveel mogelijk mijden tijdens de storm is het best. Zorg dat je handen schoon zijn, je afstand bewaart tot mensen (wanneer er idd een golf komt) en voorzien bent van de noodzakelijke dingen is key.

  Als ‘mondkapje’ kun je gewoon een dubbele doek gebruiken (alleen om te voorkomen dat je de mond of neus aanraakt met besmettingsgevaar).

 8. @Inge 01/02/2020 om 3:45 pm

  Exact dat!!

  EU GreenDeal = Klimaatakkoord Parijs = VN Agenda2030 = Verarming, Onteigening en Depopulatie onder het mom van ‘duurzaamheid en klimaat’. WAKKER worden, mensen. #NWO

 9. Eerst las ik over sprinkhanenplagen die grotendeels de oogsten in Somalië en Ethiopië hebben verwoest.
  Nu het coronovirus in China, wat mogelijk uitgroeit tot een pandemie.
  Las ik net op de NOS site dat sprinkhanenplagen huishouden in Pakistan, met ook weer desastreuze gevolgen voor oogsten.
  Pfoei, er is behoorlijk wat aan de hand in de wereld!
  Waar gaat dit allemaal op uitlopen?

 10. Agenda 21/2030 is in 1992 getekend door 178 landen wereldwijd, waaronder Nederland. Zo ook waarschijnlijk China, het is dus niets anders dan het uitvoeren van de depopulatie agenda. Koop maar alvast een goedpassende skibril en mondkapje…

 11. Zonet gebeld met LIDL: men verkoopt er af en toe BIOGEMBER uit China, om een voorbeeld te noemen.
  De vrouw aan de telefolon zei: ook als er nu producten uit China tussen de groenten liggen, gavaen we de medewerkers geen opdracht die te verwijderen: wij hebben geen handhavingsplicht tegeonver het personeel in filialen.
  Reactie dezerzijds: is u helemaal gek geworden??

 12. Mijn broer liet mijn gisteren een foto zien van een etiket op fschoonmaakt middel plastice fles.
  Om o.a ook geschrikt voor Corona virus te verwijderen het product is al tijd in gebruikt.

  Tuurlijk Mod, dat die virus gebruikt wordt als biowapen!
  Virussen worden in de lab gevaarlijker gemaakt met het doel als bio oorlog wapen te gebruiken.

  China is groot land met groeiende econonie en te veel mensen.
  Zij en Rusland zijn twee grote machten!

 13. India constateert dat het Corona-virua HIV implantaten heeft.
  Rusland heeft al 3 medicijnen gevonden die het virus aankunnen
  Dus als het coronavirus vernietigd worden blijft de HIV met Aids over.

 14. Alles draaide om geld er moeten eerst duizenden slachtoffers vallen voor dat ze stoppen met vliegen en reizen als ze de eerste dag alles hadden stop gezet dan was het te overzien geweest lmaar nu gaat het helemaal mis ja je kan beter miljarden verdienen dan miljarden doden wat blijft de mens toch dom geld geld geld daar draait alles om

 15. LOL wat een paniekzaai website is me dit LOL

  Jullie feiten kloppen langs geen kanten

 16. Het zou kunnen dat, eigenlijk niet zo gek, misschien …. komt het de VS wel goed uit. Uiteindelijk is het de bedoeling van de yankees om de aankomende Chinese economische macht te decimeren. Én dit of dat zal niet de eerste keer zijn dat ‘ met vlaggen valse operaties zijn uitgevoerd, wereldwijd. Wanneer ik er van uit ga dat de Chinees bij mij om de hoek niet gek is en de hele familie meewerkt ….ga ik er van uit dat de ‘familie’ in China ook niet gek is. Én ze vermoeden deze aanslag dan ook wel, maar zoals dat altijd gaat, een groter handelsbelang gaat boven de waarheid. Het aanbod maakt de prijs, er zijn al zoveel mensen op de aarde. Een paar meer of minder ….. ,
  Het is inderdaad, wellicht, een mogelijke mogelijkheid

 17. Als bovenstaande allemaal klopt dan heeft het stopzetten van al het vliegverkeer met China al helemaal geen zin meer en zal dit virus de hele wereld overgaan. De gevolgen zullen niet te overzien zijn. Ik hou m’n hart vast.

 18. Alleen al uit de snelle reactie van de Chinese overheid is af te leiden dat het niet om een “ Normale” besmetting een “ normaal Corona virus “ gaat.
  ( ze weten meer!)

  Ze isoleren niet zo snel 45 tot 50 miljoen mensen, dat zal op termijn ( weken) leiden tot grote problemen. Onrust, voedsel tekorten geen toegang tot de “ normale “ gezondheids zorg, ophoping van vuil, op den duur vechtpartijen.

  Ze bouwen niet voor niets zo snel 2 grote ziekenhuizen, ze verwachten dus “ uitbreiding “ van deze ziekte. ( bij SARS ) werd er niet zo snel gehandeld. Dat was een “ bekender” virus….. Dit niet.!

  Ze blokkeren niet voor niets de you tube filmpjes van particulieren.

  Internationaal zullen ze nu “ gezichts verlies “ lijden. Ze kunnen niet leveren ( handel) vanuit de gehele omgeving van Wuhan. ( mogelijk tekorten aan medicijnen tot en met in Nederland!? Omdat China de grondstoffen produceert)

  Het grote gevaar is dat nu met repatriëring van alle buitenlanders het virus wereldwijd verspreid is.
  De Chinese overheid kan niet verbieden dat buitenlanders naar huis gaan maar dit is een fatale fout zoveel mensen op elkaar in een vliegtuig.
  Temperatuur opnemen heeft totaal geen zin met PCM kun je dit makkelijk onderdrukken.
  Symptomen zijn soms totaal afwezig en men kan zomaar dood neervallen zonder symptomen ( op meerde filmpjes te zien ) , dit is ook een nieuw verschijnsel bij een virus. ( toch aan geknutseld?? Toch een bio wapen?????) Wat gevonden is in India lijkt in die richting te wijzen. Nader onderzoek zal het uit moeten wijzen.
  Nu maar afwachten
  Bid voor de mensen in Wuhan, ze zitten als ratten in een val. Bid voor de artsen en verpleegkundigen die zomaar door de regering opdracht krijgen daar te moeten gaan werken. Deze mensen zijn vol van angst, onrust en onzekerheid. Met een overheid die niet adequaat kan handelen vanwege het systeem. Bid voor de wereld dat de mens beschermd zal worden tegen zichzelf want met dit geknutsel lijkt het erop op dat de mens op Gods stoel wil gaan zitten bid dat dit grote gevaar nog afgewend zal worden.

 19. Indiaanse of Indiase wetenschappers?

  Ook dit wijst nogmaals in de richting van Bill en Melinda G..

  Al eerder werd dezerzijds Vit.C. intraveneus geopperd als mogelijk ‘wapen’ vs dit virus:
  Vit.C maakt immers (ook) virussen ongedaan.
  Dezer dagen werd dit besproken met een apotheekmedewerkster:
  ze keek enigszins verbluft en zei: ‘in theorie, ja’.
  Overigens is dit idee eerder al met diverse derden, onder wie medische wetenschappers, gedeeld.

  Vit.C intraveneus is wellicht min of meer een panacee: het helpt bij sepsis, hartproblemen (VU medisch centrum), stress, het voorkómen van heup- en andere botbreuken, bij ontstekingen, uitschakelen van virussen, stressgerelateerde kanker.
  Wellicht ook bij verslavingen? (doen zich vaak voor bij gestresste personen)

  VU Medisch Centrum: het is goedkoop…. Geen lucratief product voor BIG Pharma, nog een (groot) pluspunt!

 20. Het lijkt me wel een volkomen slecht bio wapen als maar zo weinig mensen eraan dood gaan.

 21. krijgen arme Chinezen weer de schuld. hoe lang nog voor de slapende massa eindelijk wakker word .en de hemel om hulp vraagt .of is het wachten tot er toch ingegrepen gaat worden voor het te laat is, en het is al 1 minuut voor twaalf.

 22. Hoi Xander,

  Die Stephen zegt niet dat de Chinese regering 11 steden heeft opgegeven om de rest van China te redden, maar andersom: 11 steden geselecteerd om deze te vrijwaren van het virus en dus de rest op te geven. “They have decided to focus on preserving 11 major cities from being devastated by the virus.” https://www.theepochtimes.com/faced-with-existential-threat-to-their-rule-chinese-leaders-decide-to-save-11-cities-from-coronavirus-epidemic-insider_3220421.html

 23. Op de website van de Belgische overheid (info-coronavirus.be) geven ze aan mensen die terugkomen uit China het advies om gewoon te gaan werken of naar school te gaan en pas nadat ze symptomen vertonen contact op te nemen met hun huisdokter.
  Blijkbaar gaan ze op die website van de veronderstelling uit dat besmetting van anderen niet mogelijk is in de periode voor de symptomen zichtbaar worden…
  Vorige week nog een volledig vliegtuig uit China geland op Zaventem zonder enige controle van de aankomende passagiers met het argument dat ze bij hun vertrek in China gecontroleerd werden (op koorts) en het vliegtuigpersoneel geen zieken vastgesteld heeft tijdens de vlucht.
  Als deze passagiers hier nu 14 dagen rondlopen alvorens de symptomen zichtbaar worden, hoeveel andere mensen kunnen ze in die tijd besmet hebben?

 24. en nu maar hopen dat het niet te doen is om meer onderzoeks geld los te peuteren

 25. Zo! Zeer ernstig.
  Maar welke voorzorgsmaatregelen kun je zelf nemen, in een situatie zoals verschillende Chinese steden?

 26. media professional in Hong Kong, zegt dat de Chinese overheid de 11 in quarantaine gezette steden ‘heeft opgegeven’

  Wanneer zal Chineze overheid ze deze steden met vuur verdelgen, napalm, bommen of een kleine atoombom

  Ik bedoel maar, de situatie is/wordt ernstiger en dodelijke dan een oorlog,
  in een situatie jij of ik op leven en dood
  kunnen we wel eens spontane slacht partijen krijgen
  walking dead met zombies staat mij voor ogen

 27. Met een paar weken weten we meer. Hoe dan ook, de dieren zijn weer de dupe. Chinezen moeten hun huisdier doden van de instanties omdat die het virus bij zich zouden hebben:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7952487/Communities-China-threaten-cull-residents-pets-coronavirus.html

  Dus nog meer onschuldige dieren die gruwelijk aan hun einde gaan komen door het wanbeleid van China. De wereld moet gaan ingrijpen om te zorgen dat dit land niet nog meer slachtoffers gaat maken. Ergens werd gesuggereerd dat dit een biowapen tegen China is, maar als het een bio wapen is dan denk ik dat China dit zelf heeft ontwikkeld en dat het te vroeg is ontsnapt . Het geneesmiddel dat ze ertegen hadden kunnen ontwikkelen hadden ze dan voor grof geld kunnen verkopen aan de rest van de wereld. China is al jaren bezig om de nieuwe super macht te worden en gezien hun rucksichlosheit verbaast het me niets dat ze hun eigen bevolking hieraan opofferen.
  Wat doen om dit tegen te gaan? een mondiaal reisverbod? Een stop op immigratie? Zal er pas van komen wanneer het te laat is……
  Hoe dan ook, mocht dit geen grootschalige epidemie worden, dan komt die er over een paar jaar wel. Geen fijn vooruitzicht…..

 28. Als de beslissing om 6steden op te offeren juist is , bevestigd deze beslissing, dat de mens in een systeem geen waarde heeft. Als deze mensen met het moslim of christendom geloof verbonden zijn, zullen er oneindig veel maagden nodig zijn in het hiernamaals. Allah zal zijn werk hebben evenals de duivel in de hel en Petrus in de hemel.
  Wie heeft het bericht gelanceerd dat er plannen bestaan om 6 miljard mensen te laten verdwijnen.
  Zou zo een bericht toch een fundament hebben?

 29. Inmiddels is ZeroHedge op twitter geblocked.
  Blijkbaar vanwege bovenstaande info.

 30. Geloof niet zo in die hysterische indianen verhalen over opzet. Wees nuchter, het is gewoon een gevolg van slecht onnatuurlijk en onrein leven. Ik geloof niet niet in die complot verhalen over opzettelijkheud. Geen normaal mens zal dat doen. Het is overigens al bekand dat het van vleermuizen afkomstig is.

 31. Volgens laatste Chinese berekeningen: R0 = 4
  Als er geen maatregelen worden getroffen dan zijn er na cyclus 13 dertien, 4.2 miljard mensen geinfecteerd.
  Nu zitten we ongeveer in cyclus 8 in China. In cyclus 11 zijn alle chinezen geinfecteerd.
  De overage landen zitten in cyclus 3. Thailand staat nu aan het begin van cyclus 4.

  Dit kan niet gestopt worden mits iedereen voor een paar maanden zijn huis niet uit komt. Dit is de enige manier om het virus te stoppen. Daarom zijn dan ook alle straten in Wuhan leeg. De R0 waarde zakt daardoor terug naar 1 en de ziekte sterft vanzelf uit.

  Zie uitleg hier:
  https://www.youtube.com/watch?v=Nmrm0mk5928

Comments are closed.