Chinese verslaggevers: Overheid verbrandt doden zodat ze niet als slachtoffers virus worden geteld

—————————————————————————————————————————————-

Meer bewijs dat officiële sterftepercentage 2% veel te laag is; realiteit is 11% of hoger – ‘Mogelijk eerste geval in Afrika’ – Research paper Cold Spring Harbor Laboratory: Blanke ras mogelijk veel minder kwetsbaar voor corona virus

—————————————————————————————————————————————-

(01.15 uur:) –  Met 7186 bevestigde besmettingen en 169 doden heeft het aantal slachtoffers van het Wuhan coronavirus weer een sprong gemaakt, al hoeven we eigenlijk niet meer uit te leggen dat deze cijfers veel en veel te laag te zijn. Dat wordt nu bevestigd door verslaggevers van serieuze Chinese media, die zeggen dat de overheid grote aantallen doden uit de ziekenhuizen haalt, en deze meteen naar crematoria brengt om ze te verbranden. Zo wordt voorkomen dat deze doden als slachtoffers van het virus worden meegeteld.

Volgens een aantal epidemiologen zijn de afgelopen maand al een flink aantal virusdoden buiten de statistieken belandt, hetzij omdat deze slachtoffers een verkeerde diagnose kregen, hetzij omdat ze opzettelijk een andere doodsoorzaak kregen opgeplakt. DW Oost Azië correspondent William Yang bevestigt dit in enkele tweets, waarin hij wijst op serieuze berichten over overheidsofficials die in het geheim menselijke lijken uit ziekenhuizen halen en naar crematoria brengen.

‘Nog iets: China verbergt het aantal doden door het virus. Het geloofwaardige Chinese media orgaan Initium News heeft mensen die bij een crematorium werken geïnterviewd. Die bevestigen dat veel dode lichamen direct van de ziekenhuizen naar de crematoria worden gestuurd, zonder dat deze patiënten op de correcte wijze worden geïdentificeerd. Dit betekent dat patiënten zijn gestorven aan het virus, maar niet in officiële statistiek komen. Dat laat zien dat het huidige dodental van 133 (inmiddels dus 169) veel te laag is.’

‘Er zijn dus redenen om sceptisch te blijven over wat de Chinezen met de wereld delen. Terwijl ze over sommige zaken rond het virus transparanter zijn, blijven ze met andere aspecten slordig en onbetrouwbaar.’

The Lancet: sterftecijfer eerder 11%

Het medische medium The Lancet heeft een onderzoek gepubliceerd waarin wordt geconcludeerd dat het werkelijke sterftecijfer dichter bij 11% ligt, in plaats van de officiële 2% tot 3%. Het klinische rapport handelde over 99 patiënten in het Wuhan Hinyintan ziekenhuis. ‘Belangrijk: een sleutelgroep patiënten (17%) krijgt heel snel ARDS (een ernstige longaandoening), een septische schok, en meervoudige orgaanuitval. 23% komt op de IC te liggen, en 11% sterft.’

Als wordt gelogen over het aantal slachtoffers, dan is het ook zeer waarschijnlijk dat er gelogen wordt over het aantal mensen dat besmet is. (1)

Eerste geval in Afrika?

Ook Rusland heeft ondertussen besloten om het reizigersverkeer met China te beperken. Enkele spoorverbindingen worden vanaf 31 januari gesloten. Buiten China stijgt het aantal besmettingen een stuk langzamer; in Australië zijn het er op dit moment 7, en in Europa 10, te weten 5 in Frankrijk, 4 in Duitsland en 1 in Finland. Het virus lijkt ook in Afrika te zijn gearriveerd; de Zuid Afrikaanse minister van Gezondheid Zweli Mkhize verklaarde tijdens een persconferentie dat het eerste geval in Zambia is geconstateerd. (2)

Hier kunt u een actuele kaart met gegevens bekijken over het officiële aantal besmettingen (Johns Hopkins CSSE).

Research paper: Blanke ras mogelijk veel minder kwetsbaar voor Wuhan virus

In een op 26 januari door het Cold Spring Harbor Laboratory gepubliceerde research paper stellen zes Chinese wetenschappers dat er aanwijzingen zijn dat het blanke ras veel minder kwetsbaar is voor het Wuhan corona virus. Chinese mannen zouden zelfs 5 x vatbaarder zijn voor 2019-nCov. Hoe verder weg volken en rassen van China zijn gelegen, des te minder schadelijke gevolgen zouden ze van het virus gaan ondervinden. (3)

Deze voorlopige constatering zou voor de rest van de wereld hoopgevend kunnen zijn, maar neemt de grote ellende in China natuurlijk niet weg. Mocht het inderdaad kloppen, dan is het wachten op de eerste complottheorieën over een mogelijk speciaal tegen China ontwikkeld biowapen. Stel dat hier meer serieuze aanwijzingen voor zouden komen, dan zou dat een bijzonder gevaarlijke ontwikkeling zijn die in Beijing ongetwijfeld als een oorlogsdaad zal worden opgevat.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Hal Turner
(3) BioRxiv

Zie ook o.a.:

29-01: ‘Op basis van cijfers Chinese Nationale Gezondheid Commissie op 20 februari mogelijk 138 miljoen besmettingen’
29-01: Massale rellen in Chinese steden: Mensen vechten om laatste resten voedsel
29-01: British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’
28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

Voor een aantal belangrijke achtergrond feiten en ontwikkelingen over het Wuhan corona virus verwijzen we u nogmaals naar enkele artikelen van onderzoeksjournalist Martin Vrijland. Lees in ieder geval het artikel over het plan om in Nederland vaccinaties verplicht aan de bevolking op te leggen:

* Bill Gates 2017: ‘De volgende epidemie kan heel goed op een computerscherm zijn ontstaan’
* Plan verplichte vaccinatie Nederland december 2019 gepresenteerd
* Event 201 corona-virus oefening 6 weken voor de Wuhan uitbraak, simuleert identieke situatie
* Canada: Chinese dr. Xiangguo Qiu en biologische oorlogsvoering Wuhan-virus om wereld afhankelijk van China voor oplossing te maken
* Op het corona-virus (‘Wuhan-virus’) rust een Engels patent: nummer EP3172319B1 (dit bericht werd door het extreemlinkse mainstream propaganda kanaal NU.nl gisteren tot ‘nepnieuws’ verklaard)
* Het coronavirus uit China levert het perfecte alibi voor wereldwijde vaccinatieverplichting.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten

30

 1. er staat chinese mannen zouden vatbaarder zijn,dus chinese vrouwen niet?

 2. Weer veel, heel veel, speculatie op dit forum. We moeten natuurlijk ook heel kritisch zijn op de berichten die ons bereiken maar dat moet je met alle berichten. Naar mijn idee zitten veel forumleden elkaar flink ongerust te maken zonder alle feiten te kennen. Ook heel belangrijk voor Xander: controleer s.v.p. de berichten op feiten voordat ze op dit forum “gelanceerd” worden. Dat scheelt veel onrust en speculatie. Zou het ook gewoon kunnen dat er een virus rondwaart dat spontaan uit biologische mutatie is ontstaan. Daar staan virussen bekend om en dat de overlevingsstrategie van virussen in het algemeen. China weet heel goed dat ze beter open kaart kunnen spelen. Dat siert ze en het kan helpen de gevolgen van een volgende uitbraak van enig ander virus te beperken. Ik bespeur heel veel achterdocht en sensatie op dit forum. Mijn compas is: houd je bij de feiten.

 3. Mensen zijn soms bang om de realiteit onder ogen te zien.
  Helaas ook op deze Xander nieuws website, die ons gelukkig wel van goede en diverse informatie voorziet: met bronvermelding! Dus kunnen lezers een eigen conclusie trekken.
  En als je het niet wilt horen : dan sla je dit nieuws over en ga je over tot de “orde van de dag” .
  Totdat misschien opeens in jouw stad het Corona virus mensen ziek maakt.

  Ook al denken velen dit, maar de wereld is niet maakbaar.

  Dat de ziekte ook naar west Europa komt is vrijwel zeker. Door de huidige repatriëring vanuit de gebieden met besmetting, komt het Corona virus zeker mee naar Europa omdat de incubatietijd zo wisselend is. (soms wel tot 10 dagen )
  Door de mobiliteit Europeanen komen nu bijna allemaal terug ( na deze vluchten worden lijn vluchten nu wel gestaakt ) is een wereldwijde verspreiding ( pandemie) niet ondenkbaar. Zelfs te verwachten.

  Bovendien is dit een nieuw virus, waarvan de genetische code meteen door de Chinese autoriteiten bekend werd gemaakt, dus waarschijnlijk is het in een laboratorium gemanipuleerd, ( zij kenden het gevaar van dit virus, anders hadden ze niet zo snel en rigoureus gereageerd) en of het nu bewust of onbewust “ ontsnapt is “ uit het laboratorium dit lijkt veel op een biologische oorlogs situatie.
  Het feit dat de Chinezen in zeer hoog tempo 2 ziekenhuizen aan het bouwen zijn betekend dat de autoriteiten een grote uitbraak van deze ziekte verwachten. Dus staan we m.i. nog maar aan het begin.
  Je hoort ook geen protesten van de Chinese overheid dat vlieg maatschappijen hun vluchten schrappen, dus hun handel voor een deel niet uitgevoerd kan worden.
  Dit is een grote psychologisch klap voor dit land, waar ze alles maar dan ook alles onder controle willen hebben en dit niet lukt. Het is voor de overheid beschamend.

  Het is vreselijk voor de mensen die in de besmettings gebieden leven en wonen, zij kunnen geen kant op, het eten raakt op en kan niet worden aangevoerd afval zal zich opstapelen.
  De overheid geeft geen adequate hulp alleen instructies.
  Hulp is ook vrijwel niet mogelijk mensen sterven zomaar plotseling op straat, of in het casino , en bovenstaand artikel vermeld dat overleden mensen direct vanuit het ziekenhuis ongeïdentificeerd gecremeerd worden.
  Dit laatste is hoe vreselijk ook is de enige juiste oplossing. Want hiermee stopt de verspreiding van het virus.
  Dit was vroeger met de pest ook de juiste methode. ( dat was een bacterie en dit en virus)

  Xander hou ons a.u.b op de hoogte want de NOS lijkt bang te zijn. ( alhoewel op hun website wel veel info staat)

 4. Wat je er ook van vindt en hoeveel waarde je er ook aan hecht, aan dat onderzoek: het verklaart WEL waarom:
  Klm nog op china vliegt
  Australie alleen chinezen op eiland in qar. zet
  Afrika nog geen uitbraak kent
  India nog geen uitbraak kent
  In europa alles doorgaat en doorvliegt alsof er niks aan de hand is.

  En bovenal …. waarom we alleen chinezen zien schikken op straat en in ziekenhuizen, en er nog geen nieuws is over niet chineze doden.

  Klopt dat je deze site niet altijd serieus kan nemen. Maar inzake dat virus is er tot nu met feiten voorop gelopen die later door de MSM zijn overgenomen.

  Ik wil Xandernieuws dan ook HEEL hartelijk danken voor deze informatie, en ben ervan overtuigd dat ook dit nieuwsfeitje door de MSM serieus genomen gaat worden. Het geeft wel 100 antwoorden op tot nu onverklaarbare zaken….

 5. @iechaiem. Je gaat wel heel kort door de bocht alleen omdat ze de media aanhalen. Je hebt niet eens onderzoek gedaan naar deze site. Het is een serieuze site in tegenstelling tot vele zogenaamde alterrnatieve sites.Doe eerst wat onderzoek voordat je begint te blaten.

 6. Ook al zouden de effecten van het virus sterk worden overdreven, feit is dat alleen de perceptie van de massa telt en zal zorgen voor het ineenstorten van China. Onderschat dit maar niet.

 7. Het zal me niks verbazen als Bill Gates (of iemand via hem) binnenkort met “het goede nieuws” komt dat er een vaccin is.

 8. @Jan met de Pet schreef: 30/01/2020 om 2:14 am

  De G5 is wordt op getest, en in Den Haag zijn er vogels al voor dat zij neer vielen al dood.
  Er waren geen doden onder de mensen die daar wonen en werken.
  Het is mogelijk dat de virus door de G5 extra versnelt.

  Bill Gates heeft op die Carona virus een uitvinding geclaim.

 9. laten we hier bij xander het er eens over hebben of dit toeval of georkestreerd is
  ik vertrouwd het voor geen cent
  heb ergens gelezen dat ver voor de levende dieren markt , in november 2019 er al besmetingen waren, en net wat hier ook afvraagd, wie heeft hier voordeel bij?

 10. Wat is waar? Heb nog niets gelezen over het begin en oorzaak van deze epidemie.
  Eens anders denken? Is het veroorzaakt door een menselijke fout in een of ander geheim labo. Welke experimenten zitten nog in de pijplijn . Wat is de echte bedoeling? De wereld bevolking in banden leggen of beginnen met uitroeien ? Met vuurwapens , atoom bommen, of andere onbekende methoden tot op heden?
  Nu de robotisatie in opmars is, voor wie kan die in nabije toekomst van dienst zijn, voor deze die de wereld bevolking sterk laat groeien of deze die het kunnen betalen en gebruiken.?
  Stof tot nadenken is er in ieder geval. Gaat de mensheid eerst naar een vernietiging om dan naar een andere ontwikkelings evolutie te gaan??

 11. Wuhan of Woehan is de hoofdstad van de Chinese provincie Hubei. Wuhan bestaat uit drie stadsdelen: Wuchang, Hanyang en Hankou. Het ligt bij de samenvloeiing van de Jangtsekiang en de Hanrivier en in het oosten van de Jianghan Vlakte. Wuhan heeft 10.020.000 inwoners (volkstelling 2011), waarvan er ca. 6.434.000 in het stedelijke gebied wonen.

  Wuhan is een uiterst belangrijk verkeersknooppunt dat zowel Noord- en Zuid-China als Oost- en West-China via spoorwegen, snelwegen en de Jangtsekiang met elkaar verbindt !!!

  Bron Wikipedia

  Handelsoorlog???

 12. Charlud,
  Deze nieuws site ga je toch niet serieus nemen he. Even eruit gelicht.
  My “initial commentary here is composed from a medley of nearly 100 Western news reports, primarily ABC, CBS, CNN, AFP, and from some Chinese media”.

  Dit zijn de grootste leugen mediaas die je maar kan vinden.

  Dimitri: Het sterfte cijfer van de Cinezen ligt laag. Het is veel hoger. Naturalnews.com

 13. China hoeft niets als oorlogsdaad te beschouwen want het was een Chinese dame die het virus stal uit een Canadees laboratorium en het overbracht naar een Chinees laboratorium voor biologische oorlogsvoering in…. Wuhan.
  Bron: Zero Hedge

 14. Dezen en genen …. het blanke ras etc , eigenlijk zéér bijzonder. De ‘dezen’ zijn al zo lang met die ‘genen’ aan het experimenteren, net zolang gaan ‘ze’ ermee door totdat er van een oorspronkelijk mens niet veel meer van overblijft. Én het eind is nog lang niet in zicht. De intelligentie van misdadige pseudo-wetenschappers lijd (leid) uiteindelijk naar een complete, niet te overziene, niet meer in de hand houdende creatie van wat ooit een homo sapiens heette. Over misschien honderd jaar of langer gaat men (laat ik maar God zeggen) op zoek naar nog niet ontdekte stammen die de oorspronkelijke mens in basale vormen nog kennen en het ‘scheppingsverhaal’ gaat zich herhalen.
  In ‘ons mooie landje’ worden vlgs de laatste statistieken honderd duizend crematies ‘uitgevoerd’ , hoeveel ? 100.000 !
  Deze zwakkeren, sorry dat ik dit zo zeg, worden verbrand. Ook deze zwakkeren zijn het slachtoffer van dit Corona virus. Punt…. wanneer de weerstand ontoereikend is (op welk gebied dan ook …. ! ) men aan de ‘goden overgeleverd’.

 15. De Chinese economie krijgt een flinke deuk tot groot jolijt van de Amerikanen !

 16. Het is enkel een kwestie van tijd voor hetzelfde virus (of een onderweg gemuteerde versie) grootschalig in het westen zal toeslaan.
  De verspreiding naar het westen is enkel vertraagd doordat de afstand tussen china en het westen zo lang is voor een snelle directe besmetting, maar het virus kan via een omweg (vanuit onverdachte landen of waar men helemal niet test) ook later arriveren als de media-aandacht is verflauwd. Het virus is geduldiger dan de de naar de (globale) economie kijkende mens.

 17. Het is vreemd om te zien dat er in Nederland totaal geen nieuws is omtrend deze Virus. Ik hoop maar dat velen jou nieuws bulletain volgen Xander. Shalom uit Israel.

 18. Al die geruststellingen door deskundigen dat het allemaal wel mee valt is volgens mij om paniek te voorkomen in NL maar ook hier zal dit virus komen

 19. Dat er iets ernstigs aan de hand is in China mag duidelijk zijn. De WHO gaat immers niet voor niets later vandaag in spoedberaad om te beslissen of de internationale noodtoestand moet worden uitgeroepen .. terwijl onze eigen RIVM doet alsof er niet zo veel aan de hand is (al op hun website gekeken?). Westerse bedrijven sluiten hun deuren daar, vluchten worden geschrapt, mensen geëvacueerd. Maar volgens onze eigen betrouwbare (ahem) RIVM hoeven we ons geen zorgen te maken: ‘Slaap lekker Nederland’.

  Wat opvalt is de enorme hoeveelheid tegenstrijdige berichten die circuleren, zowel uit China en diverse westerse instanties alsook in de MSM en alternatieve media. Bijna altijd is dat een teken, dat alle (Westerse en Aziatische) propagandamachine’s overuren maken .. En propagandamachine’s maken in het algemeen alleen overuren wanneer er iets te verbergen valt.

  Ik weet niet hoe het de rest van Nederland vergaat, maar ik neem het zekere voor het onzekere en haal wat extra eten etc. in huis, zodat ik het in ieder geval een paar weken uit kan zingen. Onder het gezonde oud-Hollandse motto ‘Baat het niet, dan schaadt het niet’ ..

 20. Als het virus inderdaad minder werkzaam is tegen het blanke ras dan is dit wellicht een ‘schoonheidsfoutje’ in het design van het virus. Dit wordt in een volgende versie wel aangepast.

 21. Als het waar is, is intussen de volledige wereldbevolking besmet. Met een incubatietijd van 12 dagen? Het probleem is dat de Chinese regering liegt over het aantal geïnfecteerden. Waardoor het sterftecijfer zo hoog lijkt.

  De werkelijkheid ligt rond 4 op 1000 of 0.25%. Hetzelfde als met de griep. Wie een gezond immuunsysteem heeft hoeft niets te vrezen.

  Patiënt zero is genezen. Uit eigen kracht.

 22. Xander, stop ajb met het verspreiden van deze onbevestigde hysterische berichten. De bevestigde berichten en cijfers zijn al ernstig genoeg. Het spreekwoord luid niet voor niets, “de waarheid ligt in het midden” . Ik ben er van overtuigd dat de Chinese overheid niet de volledige waarheid spreekt, onze overheden bagatelliseren daarentegen weer iets teveel. Het hele gebeuren is bijzonder ernstig, en we dienen kalm en gedisciplineerd te blijven. Het stichten van massa hysterie gaat in elk geval niet helpen, zoveel weet ik zeker.

 23. Kan natuurlijk ook liggen aan de 5G-experimenten in China. Wel frappant dat precies op de plek waar 5G is uitgerold, zoveel besmettingen zijn …

Comments are closed.