China stuurt hoogste militaire biowapen expert naar P4 lab in Wuhan

—————————————————————————————————————————————

Onmogelijk ‘toeval’ dat epicentrum uitbraak in Wuhan ligt, locatie China’s enige P4 lab waar coronavirus genetisch gemanipuleerd werd

—————————————————————————————————————————————

Nadat het aantal officiële corona infecties in één dag tijd met 14.840 gevallen toenam tot 48.206 (andere cijfers: 60.329), is er een nieuw argument voor de toch al sterk onderbouwde theorie dat het Covid-19 virus genetisch gemodificeerd is, mogelijk zelfs een biowapen. Het Chinese leger heeft namelijk generaal-majoor Chen Wei, ’s lands hoogste biowapen expert, naar het lab in Wuhan gestuurd. Ze wordt daarbij ‘geassisteerd’ door de nodige troepen. ‘We moeten ons op het worst-case scenario voorbereiden,’ voorspelde Wei op 31 januari. ‘We moeten de beste oplossingen vinden, en klaar zijn om een zeer lange strijd te voeren.’

De militarisering van het P4 lab in Wuhan maakt de officiële theorie dat het coronavirus (Covid-19) een natuurlijke mutatie afkomstig uit vleermuizen is, nog onwaarschijnlijker. Met redelijke zekerheid kan worden gesteld dat het virus in het lab –het enige P4 lab in China- is gemodificeerd, mogelijk in het kader van onderzoek naar vaccins, maar mogelijk ook in het kader van het ontwerpen van een biowapen.

Gezien het feit dat in China 10 x zoveel arbeidsongevallen voorkomen als in de VS, en zelfs 20 x zoveel als in Europa, is het zeer waarschijnlijk dat het virus per ongeluk naar buiten is gelekt. De afgelopen jaren zijn er in China tenminste vier bekende ongelukken geweest waarbij het SARS virus naar de buitenwereld ontsnapte. Tal van internationale experts hadden daarom al gewaarschuwd voor de opening van China’s enige P4 lab in Wuhan.

Haastig onderzoek in verband met ‘Event 101’ corona uitbraak scenario

In een nieuw onderzoek, uitgevoerd door een professionele genwetenschapper met 30 jaar ervaring en een voormalige NSA contraterreur analist, wordt gesteld dat het ongeluk mogelijk te maken heeft met Johns Hopkins ‘Event 101’, dat in oktober 2019 werden gehouden, en een scenario bestudeerde betreffende een wereldwijde pandemie met een zeer besmettelijk coronavirus – exact wat er nu gaande is. De Chinese wetenschappers zouden haastig hun research naar het huidige virus af willen hebben maken, zodat de data tijdens ‘Event 101’ konden worden gebruikt.

Bovendien hadden twee Chinese virologen van het lab in Wuhan, Zhengli Shi en Xing-Yi Ge, eerder bij een Amerikaans lab gewerkt dat er reeds in was geslaagd om een onvoorstelbaar kwaadaardige variant van het in vleermuizen voorkomen coronavirus te maken. Shi was in 2015 mede auteur van een controversiële paper waarin precies werd beschreven hoe het vleermuis-coronavirus kon worden gecombineerd met het SARS virus.

‘Als dit virus ontsnapt…’

Internationaal ontstond er een heftig debat of het experimenteren met dit soort levensgevaarlijke pathogenen het risico wel waard is. Zo wees viroloog Simon Wain-Hosbon van het Pasteur Instituut in Parijs erop dat het nieuwe virus ‘bijzonder goed’ in menselijke ademhalingscellen kan groeien. ‘Als het virus zou ontsnappen, kan niemand het verloop voorspellen,’ waarschuwde hij.

‘De enige impact van dit werk is de creatie in een lab van een nieuw, niet-natuurlijk risico,’ beaamde Richard Ebright. moleculair bioloog en biodefensie expert aan de Rutgers University in Piscataway, New Jersey. Hij pleitte er daarom voor nog eens heel goed te kijken of zo’n onderzoek het enorme risico van dit soort virussen wel waard zou zijn, zeker omdat het virus toen al in staat bleek om efficiënt in de menselijke luchtwegen door te dringen. ‘Ik denk niet dat je dit kunt negeren.’

Uitgesloten dat dit virus toevallig in de natuur is ontstaan

We schreven al eerder dat wetenschappers in het coronavirus proteïnen en veranderingen hebben gevonden die er alleen kunnen zijn ingekomen als gevolg van genetische manipulatie. Over de hele wereld hebben diverse topexperts gezegd dat het ‘onmogelijk’ en ‘uitgesloten’ is dat het Covid-19 virus op natuurlijke wijze is ontstaan.

Zhengli Shi schreef onlangs plotseling –vermoedelijk onder grote druk van de Chinese overheid- een rapport waarin ze beweerde dat het virus mogelijk toch afkomstig is van een vleermuis in Wuhan, ondanks het feit dat ze –we herhalen het nog maar eens- zelf jarenlang had gewerkt aan het genetisch modificeren van dat virus. En dat het epicentrum van de Covid-19 epidemie/pandemie uitgerekend in Wuhan is, waar China’s enige P4 lab staat, waar dus actief aan dit virus werd gesleuteld, zou dan louter ‘toeval’ zijn…

‘Het nieuwe Chernobyl of Fukushima’

We kunnen dus met 98% zekerheid concluderen dat Covid-19 een genetisch gemodificeerd virus is, dat in het lab in Wuhan opzettelijk zo kwaadaardig mogelijk werd gemaakt – hetzij voor onderzoek naar vaccins, hetzij voor onderzoek naar het creëren van een biowapen. En dat dit virus door de falende veiligheidsprotocollen –iets waar China al jaren berucht om is- naar buiten is gelekt, om nu niet alleen de Chinese, maar de hele wereldbevolking te bedreigen.

‘Het is even simpel als afschuwelijk: dit wordt waarschijnlijk een nieuw Chernobyl of Fukushima,’ schrijft een analist op de blog ‘Harvard to the Big House’. ‘Het is een catastrofale illustratie van de overmoed van de mensheid die in botsing komt met de natuur. Het lot zal opnieuw een ooit onvoorstelbaar geachte tragische tol eisen.’ (1)

‘Chinese overheid bestelt miljoenen lijkzakken’

Laten we daarom hopen dat professor Neil Ferguson het mis heeft met zijn ernstige waarschuwing dat ‘we in de eerste fasen van een wereldwijde pandemie’ zitten. Maar als we de Amerikaanse conservatieve radiopresentator Hal Turner moeten geloven, is die pandemie al onvermijdelijk uitgebroken, en heeft de Chinese overheid diverse bedrijven opdracht gegeven om lijkzakken te gaan produceren. Eén fabriek zou een ‘speciale order’ voor 1 miljoen lijkzakken hebben ontvangen. De komende maanden zal duidelijk worden of dit meer is dan enkel een sensationele complottheorie. (3)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Hal Turner

Zie ook o.a.:

12-02: VS houdt rekening met corona uitbraak: 11 militaire bases ingericht als quarantaine centra
11-02: Volgens professor Universiteit Hong Kong kan corona 60% tot 80% wereldbevolking besmetten
09-02: Professor Imperial College: Dagelijks 50.000 nieuw besmettingen, China piekt pas in maart-mei
08-02: Witte Huis vraagt wetenschappers te onderzoeken of coronavirus biowapen is
07-02: Quarantaine uitgebreid tot 60 steden en 400 miljoen mensen – en dat voor maar 638 doden?
06-02: Zware beschuldiging uit Taiwan: ‘China heeft onze evacués met opzet besmet’
05-02: ‘TenCent China lekt echte corona cijfers: Op 1 februari al 154.023 besmettingen en bijna 25.000 doden’
04-02: Azië niet alleen door corona, maar nog 3 andere plagen getroffen, waaronder vogelgriep en Mexicaanse griep
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
30-01: Italiaans cruiseschip met 6000 passagiers in quarantaine om mogelijke corona besmettingen
30-01: Chinese verslaggevers: Overheid verbrandt doden zodat ze niet als slachtoffers virus worden geteld
29-01: ‘Op basis van cijfers Chinese Nationale Gezondheid Commissie op 20 februari mogelijk 138 miljoen besmettingen’
29-01: Massale rellen in Chinese steden: Mensen vechten om laatste resten voedsel
29-01: British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’
28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. Als biologisch wapen lijkt het me niet effectief genoeg.Misschien om een dichtbevolkt land als China te destabiliseren.Dat is in een aantal opzichten nog wel een ontwikkelingsland.
  Ik vind dat toch minder voor de hand liggend,al is het niet helemaal uit te sluiten.
  Als het in China in een laboratorium gemaakt zou zijn,lijkt het me geen eindproduct.
  Misschien een gevolg van vaccinontwikkeling?Dat zou kunnen.
  Het is voor mij nog niet zo duidelijk.
  Interessant is dat ene schip waar 300 besmettingen zouden zijn.Dat zou toch zo’n 10% van de scheepspopulatie zijn in vrij korte tijd.Ofzijn het er toch maar zo’n 30?

 2. piep schreef:
  14/02/2020 om 12:19 pm
  Meer als 5 nullen gaat boven mij verstand 😁

 3. En bedenk dat het nog minimaal 18 maanden duurt voordat hiervoor een vaccin op de markt komt!

 4. Vlokje toch !! De Bijbel spreekt over twee maal tienduizend tienduizendtallen (= 200 miljoen soldaten) !!!

 5. @ redactie. de site van ha;turner is geen bertrouwbare bron. videos die er gepost zijn oud, en achterhaald, bv van de mevrouw in het casino die plots neer valt. is een video uit 2014 van een dronken serveerster.

  Nimz: Niet voor niets staat er regelmatig onder voorbehoud en waarschuwingen gezet bij Hal Turners info.
  Sommige zaken ook een complottheorie genoemd. Dat de uitleg bij sommige filmpjes niet klopt is bekend,
  is ook aangegeven door het een ‘spookverhaal’ te noemen dat er in Wuhan zoveel lijken zouden worden verbrand. Een aantal andere filmpjes zijn echter wel authentiek, maar toegegeven dat het problematisch is om zo’n bron te gebruiken (en nogmaals: vandaar de vele voorbehouden). Mod.

  daarnaast is het een site met betaalde artikelen om zogenaamd de kosten voor de website te drukken. xander ik zie hier geen betaalde nieuws artikelen.

  daarnaast denk ik dat dit een deepstate actie is. make america great again. alle productie ligt in china. wil je dat bedrijven weer in eigen land gaan produceren, zal je eerst china van de kaart moeten vegen. een oorlog beginnen kan niet. dat is te veel risico. dan maar een biiowapen droppen. als ik kijk in wat voor snel vaart alles is afgesloten, qua lucht en zeevaart, zullen de economische gevolgen groot zijn. bedrijven worden dan geforceerd om productie weer in andere landen of in eigen land neet te zetten.

 6. We worden nu in de wereld ( voor het eerst???) op grote schaal geconfronteerd met de B van de zogenaamde ABC wapens.
  A de atoom bommen en de stralings wapens welke “ techniek” ook nog wel iets goeds in zich heeft, zoals kern energie en nucleaire geneeskunde.
  C van Chemische wapens die zeer vernietigend maar plaatselijk zijn ( en nog redelijk in de hand te houden zijn ) denk aan de eerste wereld oorlog en Saddam Hoessein die gifgas gebruikte tegen zijn eigen bevolking.

  En nu B ; “ het biologische “ wapen, waar iedere wetenschapper bang van is omdat men niet weet hoe het in de hand te houden is.
  Zelfs de kleinst mogelijke celletjes ( vira) van Gods Schepping worden in opdracht van een vriendelijk ogend, doch zeer kwaadaardig regime, als China door wetenschappers gebruikt ( misbruikt) om, op termijn anderen aan te vallen.
  De mens wil hier als God zijn.

  Zelfs virussen bewerken met stoffen waarvan men de reaktie niet kent is misdadig.
  En zelfs virussen worden als aanvalswapen gebruikt om de “ vermeende tegenstander “ waar nu door China heel veel geld aan wordt verdiend, op termijn “ een kopje kleiner “ te maken.
  Maar toen ging het in hun eigen land, in de enige plaats in China waar z’ on laboratorium staat waar met dit gevaarlijk spul gewerkt wordt, toch mis. !!!

  De brutale Chinese leiders hebben in eerste instantie besloten om hele steden van hun eigen burgers op te offeren om elf andere “ beschermde steden” elders te redden! Ook dit liep mis. Want ook daar is nu het virus gevonden. ( Epoch Stephan Yeuk-Yuen ) Zelfs in Beijing zijn nu ziekte gevallen geconstateerd.

  De veiligheids protocollen zijn in China minimaal en er ontsnapt, lekt, of mogelijk werd een minimale hoeveelheid virus als “ test” losgelaten. (Dit zullen we nooit weten) wat we wel weten is dat China meteen al met de structuur van het virus naar buiten kwam zodat de hele wereld kon weten dat het geen “ normaal “ virus was maar een gemanipuleerde versie.
  Het virus bevat genen van de “ pShuttle- SN “ sequenties die de oorsprong van een laboratorium bewijzen.
  Deze bevindingen zijn te vinden in het tijdschrift Biorixv.org van 1 febr.
  Deze bewerking wijst erop dat het betreffende Corona virus is gemaakt met “ belangrijke structurele eiwitten “ van HIV. (Natural News Dr Francis Boyle)

  Dit zijn geen grappen dit is realiteit! !
  Dit wijst onder andere op de aanwezigheid van grote chaos in de hele wereld.
  ( sprinkhanen in Afrika, hongersnood in Jemen, aardbevingen in de Philipijnen, en China, uitbarstingen van Vulkanen ook vogel griep en varkenspest ( een derde van alle varkens zijn al afgemaakt) in China, enz enz enz ) we leven in apocalyptische tijden.
  Let op deze tekenen zegt Jezus! Maar heft uw hoofd omhoog M.a.w. Laat je niet gek maken maar weet wie IK Jezus ben!!!! En volg Mij!! Ik kom spoedig terug als je dit in de wereld gaat zien! Want de Vijgeboom bloeit al, en het evangelie is over de hele wereld gegaan.

  Vooralsnog moeten wij ons niet bang laten maken of, wat ik hier tot mijn verbazing lees: Chinees voedsel mijden, maar hou wel rekening met mogelijke besmettingen wereld wijd.
  Vooral het reizen ( met vliegtuigen de airco in het vliegtuig en dicht op elkaar zitten enz ) is een risico!
  De gedachte dat ook dit wel weer zal overwaaien kan pas worden geopperd als het virus tot staan kan worden gebracht.
  Laten we daar voor bidden maar, Vooralsnog is het steeds uitbreiding van het aantal besmettings gevallen.

  Complot theorieën over vaccinaties van wereld leiders is nonsens want er is geen vaccinatie, dit zijn ze nu met alle spoed aan het ontwikkelen.
  Er is ook geen medicijn tegen virussen.
  Laten we voor de mensen in China bidden omdat ze door hun eigen overheid soms als beesten behandeld worden.
  ( bron : diverse YouTube filmpjes)
  Bidden : dat de Christenen daar iets kunnen betekenen voor de “ totaal onwetende “ mede mensen daar in dat land.
  Dat Christenen tot een licht en zegen zullen zijn voor hun mede Chinezen.

 7. Ik moet nog even kwijt dat :
  Je gelooft het tot niet dat in zo’n hoog gekwalificeerd laboratorium met zo’n hoog veiligheid statis zulke amateuristische fouten maakt, onder eigen bevolking nota bene
  Als je de discipline heb om een man op de maan te krijgen , zoals de Chinezen , dan heb je ook de discipline om een virus binnen te houden,

  Ik ben van mening dat een Chinees vakman/vrouw zijn beroep gedisciplineerder en gemotiveerder uitvoert, dan Europeanen, Amerikanen en Afrikanen bij elkaar.

 8. “Bovendien hadden twee Chinese virologen van het lab in Wuhan, Zhengli Shi en Xing-Yi Ge, eerder bij een Amerikaans lab gewerkt dat er reeds in was geslaagd om een onvoorstelbaar kwaadaardige variant van het in vleermuizen voorkomen coronavirus te maken”

  valse flag ongelukje? “Dader” bekent, schuldige is gevonden, perfecte zondebok
  Eerst het virus laten stelen door china en later zelf het virus loslaten om economische redenen,
  als dat zo is en het komt uit dan gaat de “draak” heel boos worden en kunnen we een leger van 200.000 man uit het oosten verwachten, de rivieren eufraat en tigres staan al nagenoeg droog. Waar ken ik dit van😉

 9. @Cerberus. Hou vooral ook de megajachten van de superrijken in het oog. De dag dat ze vol geladen met proviand allemaal de havens verlaten om koers te zetten naar afgelegen onbewoonde eilanden om daar voor anker te gaan, weten we hoe laat het is.

 10. @Marc om 16.41

  Goh, ontkent deze man de Holocaust?
  Dan is dit inderdaad een uitermate bedenkelijke bron.
  Complimenten dat u hierop wijst.

 11. Het aantal DODEN van Fukushima was NUL en Tsernobyl onbekend, maar hooguit weinig. De paniek tav kernenergie is mega, maar onzinnig. Het Coronavirus is natuurlijk wel linke soep. Die Chinezen jatten eerst het virus in Canada, manipuleren het en maken dan een fout, zodat het (toevallig?) ontsnapt. Hoe cynisch, want hun eigen bevolking is in eerste instantie waarschijnlijk de grootste pineut. Maar hoe belangrijk zijn mensen in communistische systemen? Niet. Walgelijk het ideaal staat centraal. Overigens dat geldt ook voor die enge globalisten, waaronder Rutte, Macron, Merkel en Trudeau (CETA)
  Wordt wakker en stem ze weg.

 12. Zoek maar eens op You Tube naar het corona virus en je krijgt alleen officiële nieuws agentschappen te zien in je zoekresultaten. Als er gecensureerd wordt dan weet je dat er iets verborgen gehouden wordt. Er klopt helemaal niets van de berichtgeving en het lijkt er heel sterk op dat dit compleet uit de hand aan het lopen is.

 13. Ik vind het nogal kwalijk dat keer op keer hal turner wordt aangehaald. Deze man ontkent oa de holocaust. Moet je dat als bron willen?

 14. De mens ontwerpt en voert zijn eigen ondergang uit. Eerst de mondiale atoom en of de waterstofbom en nu het mondiale biowapen. De mens zonder God is tot alles in staat. Bewijzen uit het verleden en heden genoeg, dat zie je nu maar weer.

 15. Hou de politiekers in het oog, op de moment dat die vertrekken, vanop de militaire bassisen, zijn de rapen gaar

 16. @ wachter schreef:
  13/02/2020 om 3:49 pm
  Wij kunnen elkaar de hand geven, Wachter! Nu nog electronisch, Tom … 🙂
  Hartelijke groet van Günter.

 17. Een biowapen nu zijn de rapen gaar!! leg dit maar eens uit aan het buitenland

 18. Meestal komt dit virus van vleermuizen of slangen, maar als ik dit artikel lees heb ik toch zo mijn bedenkingen. We weten dat de hygiëne bij de Chinezen niet voor naar huis te schrijven is, ga maar is bij een Chinees restaurant eten ik schrijf niet dat dit overal het geval is, ik ging vroeger veel Chinezen en ik heb er niets aan overgehouden. Maar dit virus zo laat het artikel doorschijnen zou geen gebruikelijk virus zijn maar gemanipuleerd door de mens en dat is pas gevaarlijk, laat ons hopen dat het ergste voorbij is. Shalom

Comments are closed.