VS houdt rekening met corona uitbraak: 11 militaire bases ingericht als quarantaine centra

—————————————————————————————————————————————-

Twee weken quarantaine te kort?: Klinisch onderzoek wijst incubatietijd van 24 dagen uit – Inwoners Hong Kong en Singapore in paniek, zijn massaal aan het hamsteren

—————————————————————————————————————————————-

(01.25 uur): De krant Miami Herald bericht dat 11 militaire bases in de Verenigde Staten worden ingericht als quarantaine centra voor mogelijke corona patiënten. De basis bevinden zich dichtbij grote vliegvelden. Dit impliceert dat de Amerikanen er serieus rekening mee houden om duizenden Amerikaanse patiënten te zullen moeten afzonderen. Waarnemers vragen zich af of dit een nieuwe aanwijzing is dat de corona pandemie veel ernstiger is dan officieel wordt toegegeven.

Twee weken quarantaine mogelijk te kort

Op 20 januari waren er buiten China nog maar 4 mensen met corona besmet; nu zijn dat er al 464, in 28 landen. De belangrijkste reden van deze snelle verspreiding is de zeer hoge besmettelijkheid van het virus, dat volgens de nieuwste klinische onderzoeken een incubatietijd van 24 dagen kan hebben, en tot 9 dagen op gladde oppervlakten kan overleven.

In San Antonio (Texas) zijn net als in Nederland een onbekend aantal inwoners thuis in quarantaine geplaatst. Daar moeten ze 2 weken afgezonderd blijven, maar als de incubatietijd inderdaad 3 ½ week kan bedragen, dan hebben de maatregelen weinig zin als deze mensen daarna alsnog anderen kunnen besmetten. Dat geldt dus ook voor de Nederlanders die thuis in quarantaine zitten.

Mike “Natural News’ Adams vindt het eveneens verdacht dat de 11 basis waarop in eerste instantie Amerikaanse evacués met mogelijk corona worden geplaatst, over het hele land zijn verspreid. Dat zou in het geval van nieuwe uitbraken een snelle verspreiding van het virus over de hele VS garanderen. (2)

Paniek hamsteren in Hong Kong en Singapore

Zodra het virus zich ook in het Westen gaat verspreiden, zal hier hoogstwaarschijnlijk dezelfde paniek toeslaan als in Hong Kong (video 1) en Singapore (video 2), waar mensen massaal aan het hamsteren zijn geslagen, en er lange rijen voor de supermarkten staan. (Helaas werkt de embed code van Brighteon.com niet met WordPress).

Hall Turner heeft weer een aantal heftige filmpjes uit China op zijn website geplaatst, waaronder iemand die uit een torenflat klimt om aan de quarantaine te ontsnappen en vervolgens te pletter valt. Op een ander filmpje is te zien hoe een tiener tot ontzetting van zijn vriend plotseling zelfmoord pleegt door uit het raam te springen. Wij plaatsen deze filmpjes daarom niet rechtstreeks.

Op deze video is te zien hoe burgers zich hevig verzetten als ze door de politie uit hun huizen worden gesleurd om naar quarantaine centra te worden vervoerd.

Vijf grote vrachtwagens sproeien in een stad desinfecterende middelen rond.

Inwoners van de miljoenenstad Shenzhen proberen wanhopig naar Hong Kong te ontsnappen.

Massale lijkenverbranding lijkt complottheorie

Er gaat een spookverhaal op het alternatieve internet rond dat de piek in SO2 (zwaveldioxide) boven Wuhan wordt veroorzaakt door het massaal verbranden van lijken. Een lezer en chemicus berekende op basis van de luchtkwaliteitskaarten dat de gemeten niveaus zouden neerkomen op het verbranden van 8 miljoen lijken per dag, oftewel 5555 per minuut. Zoiets zou China onmogelijk verborgen kunnen houden, en daarom moet deze complottheorie vooralsnog niet serieus genomen worden.

WHO: ‘Topje van de ijsberg’

WHO directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus erkende dat er ‘zorgen’ zijn over mensen die besmet raken terwijl ze niet in China zijn geweest, zoals de vijf in eerdere artikelen genoemde Britten in een Frans skioord. ‘De detectie van een klein aantal gevallen kan een indicatie zijn van een grotere overdracht in andere landen. Kortgezegd zouden we alleen nog maar het topje van de ijsberg kunnen zien.’

 

Xander

(1) Michael Snyder / Zero Hedge
(2) Natural News
(3) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

11-02: Volgens professor Universiteit Hong Kong kan corona 60% tot 80% wereldbevolking besmetten
09-02: Professor Imperial College: Dagelijks 50.000 nieuw besmettingen, China piekt pas in maart-mei
08-02: Witte Huis vraagt wetenschappers te onderzoeken of coronavirus biowapen is
07-02: Quarantaine uitgebreid tot 60 steden en 400 miljoen mensen – en dat voor maar 638 doden?
06-02: Zware beschuldiging uit Taiwan: ‘China heeft onze evacués met opzet besmet’
05-02: ‘TenCent China lekt echte corona cijfers: Op 1 februari al 154.023 besmettingen en bijna 25.000 doden’
04-02: Azië niet alleen door corona, maar nog 3 andere plagen getroffen, waaronder vogelgriep en Mexicaanse griep
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
30-01: Italiaans cruiseschip met 6000 passagiers in quarantaine om mogelijke corona besmettingen
30-01: Chinese verslaggevers: Overheid verbrandt doden zodat ze niet als slachtoffers virus worden geteld
29-01: ‘Op basis van cijfers Chinese Nationale Gezondheid Commissie op 20 februari mogelijk 138 miljoen besmettingen’
29-01: Massale rellen in Chinese steden: Mensen vechten om laatste resten voedsel
29-01: British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’
28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. Tja wat wordt er nog meer achtergehouden door de globalistische bestuurlijke elite, welke voor veel mensen geen aanwijsbare personen zijn.

  Over Trump

  door Sylvain LAFOREST

  De timing is goed voor iedereen om te begrijpen wat Donald Trump doet en het proberen de dubbelzinnigheid te ontcijferen hoe hij het doet. De controversiële president heeft een veel duidelijkere agenda dan iemand zich kan voorstellen met betrekking tot zowel buitenlands beleid als binnenlandse zaken, maar omdat hij aan de macht moet blijven of zelfs in leven moet blijven om zijn doelstellingen te bereiken, is zijn strategie zo verfijnd en subtiel dat bijna niemand dat kan het zien. Zijn algemene doelstelling is zo ambitieus dat hij willekeurige elliptische cursussen moet volgen om van punt A naar punt B te komen, met behulp van patronen die mensen afleiden van hun begrip van deze man. Dat omvat de meeste onafhankelijke journalisten en zogenaamde alternatieve analisten, evenveel als de westerse reguliere nepnieuwsuitgevers en een grote meerderheid van de bevolking.

  Over zijn strategie zou ik een snelle en nauwkeurige analogie met medicatie kunnen maken: de meeste pillen zijn ontworpen om een ​​probleem te genezen, maar komen met een reeks secundaire nawerkingen. Nou, Trump gebruikt medicatie alleen voor hun nawerkingen, terwijl de eerste bedoeling van de pil is wat hem aan de macht houdt en in leven houdt. Aan het einde van dit artikel ziet u dat deze metafoor van toepassing is op zowat elke beslissing, beweging of verklaring die hij heeft gemaakt. Als je eenmaal begrijpt waar Trump over gaat, zul je het buitengewone presidentschap dat hij leidt waarderen, alsof geen enkele voorganger ooit in de buurt kwam.

  Laten we om te beginnen het ene aspect van zijn missie duidelijk maken dat eenvoudig en vreselijk direct is: hij is de eerste en enige Amerikaanse president die ooit de ergste collectieve fout van de mensheid heeft aangepakt, de totale onwetendheid van de realiteit. Omdat media en onderwijs beide worden bestuurd door het handjevol miljardairs die de planeet besturen, weten we niets over onze geschiedenis dat door de winnaars is verdraaid en hebben we geen idee van onze huidige wereld.

  Toen hij de politieke arena binnenstapte, maakte Donald de uitdrukking “nepnieuws” populair om de Amerikaanse burgers, en ook de wereldbevolking, te overtuigen dat media altijd tegen je liegen. De uitdrukking is nu gemeengoed geworden, maar realiseer je je hoe diep schokkend het feit is dat bijna alles waarvan je denkt dat je het weet helemaal nep is? Media-leugens gaan niet alleen over geschiedenis en politiek, maar ze hebben je valse perceptie gevormd over onderwerpen als economie, voedsel, klimaat, gezondheid, van alles.

  Wat als ik je zou vertellen dat we precies weten wie op JFK heeft geschoten vanaf de heuvel die nu bekend staat als the grassy knoll, dat de voorkennis van Pearl Harbor voor de rechtbank is bewezen, dat het CO2-broeikaseffect wetenschappelijk absurd is, dat ons geld wordt gecreëerd door leningen van banken die dat niet doen zelfs de fondsen hebben, of dat de wetenschap met 100% zekerheid bewijst dat 911 een inside job was?

  Ooit gehoord van een reguliere journalist, PBS-documentaire of universitaire docent die je hierover vertelde? 44 presidenten kwamen en gingen zonder zelfs maar één woord over dit enorme probleem aan de orde te stellen, voordat de 45e kwam. Trump weet dat het bevrijden van de mensen uit deze ondoorgrondelijke onwetendheid de eerste stap is naar algehele vrijheid, dus begon hij reguliere journalisten en hun nieuwsuitingen te noemen voor wat ze zijn: pathologische leugenaars.

  https://orientalreview.org/2019/11/15/about-trump/

 2. @M. en haar tweelingziel,

  Amir Tsarfati is een geboren Israëliër, die een aantal jaren geleden tot het geloof in Christus gekomen is. Hij reist de hele wereld rond om lezingen te houden over hoe ver we al in de Eindtijd leven. Via zijn website kan je veel te weten komen, en daar kan je ook zijn regelmatig verschijnende updates over de toestand in het Midden-Oosten volgen. Daar vind je ook zijn speciale update over het Corona virus.
  Zijn website is:

  http://www.beholdisrael.org

  Ook via YouTube kan je zij toespraken volgen. Verder plaatst hij meerdere keren per dag berichtjes via Twitter en Facebook.

  https://www.youtube.com/watch?v=sQjMtdeknPE&t=

  Dit is de link naar zijn update over het Corona virus.
  Ik adviseer om hem regelmatig te volgen, want zo ben je veel beter geïnformeerd over Israël en alles wat er zich in het Midden-Oosten afspeelt. Zoals b.v. de toekomstige invasie in Israël vanuit het Noorden, beschreven in Ezechiël 38 en 39.
  Via YouTube kan je ook toespraken van hem vinden met Nederlandse ondertiteling, mocht Engels een probleem zijn.
  Met vriendelijke groet,

  Svalbard

 3. Graag bron vermelding hierover:
  Massale lijkenverbranding lijkt complottheorie
  Er gaat een spookverhaal op het alternatieve internet rond dat de piek in SO2 (zwaveldioxide) boven Wuhan wordt veroorzaakt door het massaal verbranden van lijken. Een lezer en chemicus berekende op basis van de luchtkwaliteitskaarten dat de gemeten niveaus zouden neerkomen op het verbranden van 8 miljoen lijken per dag, oftewel 5555 per minuut. Zoiets zou China onmogelijk verborgen kunnen houden, en daarom moet deze complottheorie vooralsnog niet serieus genomen worden.

 4. @ Cefas: 6:52 PM. Hartgrondig met U eens. Ook Matt. 24 en 2 Tim.3, laten daar geen twijfel over bestaan.

 5. @PJ allemaal onzin, die plastic bakken worden gebruikt om grafkisten in te doen en zo gaan ze de grond in. Houten kisten rotten weg waardoor er verzakkingen ontstaan. Dit is tevens de reden dat die bakken zo groot zijn want de houten kisten moeten er inpassen.

 6. Off Topic. De vergadering van de Tweede Kamer is vandaag bezig met CETA. Het handelsverdrag met de EU en Canada.

  Momenteel is er een korte schorsing. Er lijkt zich een mogelijk verrassende wending plaats te vinden. Er lijkt een voorzichtige meerderheid zich tegen het huidige voorgestelde verdrag te zijn.
  Vooral de PvdA heeft een draai gemaakt en zijn hakken vast in het zand gezet. Dat is toch even na zoveel mislukte jaren een heel klein pluspuntje.

  Dit betekent dat volgende week dinsdag, volgens mij de stemming dan Nederland wel eens “Nee” zou kunnen zeggen.

  Dat zal paniek geven denk ik bij M. Rutte. Ook bij de multinationals en de arbeidsmarkten waar de upperclass een underclass (slavenwerkers) nodig heeft.

  Maar, ook hier zal de EU, mocht het niet eerder zijn dat Rutte weer met een bijzonder inlegvel komt dat voor alle partijen voldoende te bieden heeft om alsnog in te stemmen, er nét zo lang aan getrokken wordt dat op een ander en x-tijdstip er wederom een stemronde is waardoor het alsnog door zal gaan. Gelukkig hebben de Britten op het laatste niet in die val getrapt.

  Maar Nederland, één van de oprichters van de EU, één van de machtigste handelnaties, één van de landen met een financiële kapitaalkrachtige aandelen en beurzen land, heeft alle belang erbij om elke “Nee”, hetzij in het korte verleden door referendum was uitgesproken, om te zetten naar een “Ja’. Natuurlijk via zgn. democratische rechten. Nu zal de politiek en de partijen waarvan de meerderheid nu “Nee” oogt, dan ook om moeten worden gepraat.

  Helaas gaat het hier de laatste tijd over het virus vanuit China, maar er zijn ook andere ontwikkelingen die interessant zijn.

  Helaas lijkt de CU erg te draaien en is hun standpunt troebel. Ze zijn in staat om hun………… te verkopen voor een ”………kus”.

  Spyfromthesky

 7. @Svalbard schreef:
  12/02/2020 om 10:46 am

  “Het virus is zelfs in staat om zich zelfs via de airco in gebouwen te verspreiden.”

  En dan te bedenken (met voorbedachten rade?) dat met name de sociale woningbouw reeds is of nog wordt voorzien van luchtsystemen (gewoon airco). Gelukkig kan je nog wel de stekker eruit trekken al proberen ze de mensen wijs te maken dat het systeem niet uit kan maar alleen op stand 1,2 of 3 gezet kan worden.

 8. De Fema concentratiekampen met bijbehorende stapels plastieken doodskisten waar enkele jaren geleden beelden van circuleerden vergezeld van geruchten over “martial law”, gaan dan toch nog ergens goed voor zijn, want de bijbelgordel vaccineren, ho maar!

 9. Apocalyptische ontwikkelingen. Let op de tekenen der tijden. Dit is er een van in een ver stadium. Teken van de tijd. Vrees niet want Hij is nabij en Hij, Messias Jezus komt spoedig. Kies dan heden wie gij dienen zult. Nog is het genade tijd. Morgen kan te laat zijn.

 10. Vraag an Svalbard: waarom vermeldt u niet de link mbt Tsarfati?

 11. Beste mensen, maak u nou niet zo druk om dat virusje, straks is dat virusje weer weg en dan is iedereen het weer vergeten. De beurzen in de VS slaan al nieuwe records en lopen al vooruit op de geweldige toekomst die in het verschiet ligt. Er breken uitstekende tijden aan voor iedereen!

 12. Het is een hoax te denken dat Nederland zonder kleerscheuren vanaf komt.
  Stilte is enkel om paniek te voorkomen maar de storm komt nog.
  En ehhh Rutte ,wat dacht je van de onderste steen die er niet is.

 13. Volgens ZERO HEDGE is het inderdaad een (ontsnapt) biowapen van de Chinezen die zij van plan waren te gebruiken om vijandige staten of steden uit te moorden …

  Wij het zwaard hanteert, zal er door vergaan zegt de Heilige Bijbel !!!

 14. Wat een onmenselijke situatie daar waar hele flats worden afgesloten van de buitenwereld en mensen ofwel sterven van de honger ofwel door onbehandelde complicaties van het coronavirus.

 15. Waarom horen we niets over het virus in Zuid Amerika en Afrika? Het zijn onderontwikkelde gebieden waar het virus zich juist snel kan vermenigvuldigen. Hallo WHO tell us the truth!

 16. Xander mocht het uit de hand lopen dan heeft Engeland de minste schade zelfs de kleinkinderen van de koningin worden gemaand terug
  te keren naar Engeland mooi toch ze kunnen heel het eiland afsluiten niemand kan hun iets opleggen zijn toch uit de EU gestapt?
  En wij dan? krijgen wij op hok plicht opgelegd net zo als het pluimvee waar binnenkort waarschijnlijk de vogelgriep uitbreekt.
  Zal het wel zien maar eerst lekker carnaval vieren of gaan skiën. , krijgen we in maart waarschijnlijk nieuwe data,s dat het wel erg meevalt.

 17. China heeft de controle geheel verloren. Het aantal doden, wat volgens de officiële cijfers inmiddels de 1100 is gepasseerd, is vele malen hoger, en zal inmiddels al boven de 50.000 zijn!
  Bekijk de laatste update van Amir Tsarfati over het Corona virus. Veel feiten die we bij de reguliere nieuwsmedia niet horen of zien. Het virus is zelfs in staat om zich zelfs via de airco in gebouwen te verspreiden. Maar hij geeft ook tips om je te wapenen tegen dit virus. Deze update is enkele uren geleden verschenen op YouTube.

 18. Als dit uitkomt dan is dit de doodsteek voor Donald Trump.

  Afgelopen week heeft hij nameljjk aangekondigd dat Corona in april verdwenen is. Men zal hem dit niet in dank afnemen.

 19. Nou zeg, da’s nog eens een ‘opstekertje’ voor vandaag.
  Je moet krabben waar ‘t jukt …. maar om de juiste plek (om te jukken) te vinden is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig omdat sommige berichtgevingen zo bizar zijn. Soms moet ik dergelijke artikelen wel drie keer lezen voordat ik de ‘boodschap’ enigszins begrijp. Nee, mijn zicht op de wereld is niet vertroebeld, de wereld is vertroebeld denk ik dan maar.
  De nog voorhanden zijnde democratieën gaan grotendeels verdwijnen (als dit artikel op waarheid berust) en noodtoestand worden uitgeroepen, althans zo begint het te lijken met al die lijken. The Martial Law , u kent deze wet immers wel : het leger neemt het recht in eigen handen. Martin Vrijland onder andere heeft er eens een artikel aan gewijd , 11-02-2013 , ook ‘interessant voor ‘onze oranje liefhebbers’ . (verbrand nu eindelijk die oranje wimpel eens ! )
  Voor velen betekend ‘de klop van de dood aan de deur’ daadwerkelijk de dood. Wat te denken van medicinale ‘wonder producten’ én voedsel …. vanwege (ja daar is ie weer) het goedkoop zijn én uit China komen. Broodnodige medicijnen zijn inmiddels of binnenkort niet meer leverbaar ; de industrie, in zijn algemeenheid, mist inmiddels essentiële onderdelen voor de fabricage van hun producten. Waar blijft het kenmerk : de nuchterheid, van de Nederlander, is deze nuchterheid langzamerhand ook al opgeslagen in een (Fema kamp) en overgegaan in sentimenteel denken waarbij angst bij velen al de regie heeft overgenomen.
  Gelukkig heb ik in mijn genealogische voorgeschiedenis geen buiten-Europese genen. De erfelijkheidsleer, de genetica, kan u hierover nog het een en ander vertellen ….. . Genetische oorlogsvoering, wat dat is het volgens mij ! , is vlak na WO II pas echt ‘uitgedokterd ‘ zowel door de usa, de udssr , europa etc. Hier zijn inmiddels voldoende bewijzen/artikelen van verschenen. Zekerheidshalve maak ik mijn Chinees eten voortaan maar zelf, niet omdat het moet maar omdat ‘t kan.

Comments are closed.