‘Quarantaine Diamond Princess was totaal zinloos nu mensen morgen al naar huis mogen’

—————————————————————————————————————————————-

Vijf Nederlanders, die in theorie gisteren besmet kunnen zijn geraakt, mogen van het ministerie van BiZa gewoon op eigen houtje naar huis – Chinese Technische Universiteit bevestigt dat coronavirus uit P4 lab in Wuhan komt – ‘Bevoorrading Armageddon is een feit, kan trigger zijn van volgende financiële crisis’

—————————————————————————————————————————————-

Wekenlang werd het in de mainstream media nepnieuws of een complottheorie genoemd. Nu heeft echter ook de Technische Universiteit in Guangzhou de conclusie getrokken dat ‘het killer coronavirus waarschijnlijk afkomstig is uit een laboratorium in Wuhan.’ Volkomen onverantwoordelijk is het besluit om morgen alle passagiers van het cruiseschip Diamond Princess in Japan, waar al bij 454 mensen corona is vastgesteld (waarvan 99 nieuwe besmettingen vandaag), van boord te laten. De 5 Nederlanders aan boord mogen van het ministerie van BiZa zelfs op eigen houtje naar huis en hoeven niet in quarantaine, en dat terwijl er over de hele wereld al talloze valse negatieve testen zijn geweest.

Quarantaine Diamond Princess zinloos nu mensen morgen al naar huis mogen

Aangezien de nu 13 dagen durende quarantaine aan boord van het cruiseschip bepaald niet waterdicht is gebleken, kunnen deze Nederlanders gisteren nog besmet zijn geraakt, bijvoorbeeld via het luchtverversing/airco systeem (2). Gelet op de maximale incubatietijd van 24 dagen zouden ze dus ook de komende weken in strikte quarantaine moeten worden gehouden. Dat gebeurt echter niet, waardoor er een welbewust groot risico met de volksgezondheid lijkt te worden genomen.

‘Iedere rationele, intelligente persoon weet dat een 14 dagen durende quarantaine niet telt als geïnfecteerde mensen dezelfde lucht delen met niet geïnfecteerden,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adam. ‘Tel daarbij op dat deze ziekte via de lucht wordt overgedragen, en een incubatietijd van 24 dagen heeft. Deze mensen maar 14 dagen op dat schip vasthouden geeft geen enkele garantie dat er op dag 13 niet nieuwe mensen besmet zijn geraakt.’

‘De autoriteiten laten deze mensen nu dus van boord gaan, waarna ze rechtstreeks naar het vliegveld mogen. Maar totdat ze 24 dagen compleet geïsoleerd zijn geweest, was dit geen echte quarantaine, maar enkel een medisch toneeltje, uitgevoerd door onbenullige bureaucraten die amper begrijpen hoe infectieziekten zich verspreiden. Triest genoeg zullen we allemaal de prijs voor hun incompetentie moeten betalen, want er zijn maar 4 tot 5 besmette mensen nodig om in ieder land een uitbraak te veroorzaken.’

T.U. in Guangzhou bevestigt dat virus uit lab Wuhan komt

De wetenschappers van de South China University of Technology in Guangzhou weten bijna zeker dat het virus afkomstig is uit een lab in Wuhan. Eén van de in hun rapport genoemde laboratoria waar onderzoek werd verricht naar het vleermuis-coronavirus bevindt zich op slechts 280 meter afstand van de vleesmarkt in Wuhan. Deze markt wordt in de media als primaire besmettingshaard aangewezen, ondanks het feit dat dit al weken geleden werd ontkracht.

In een interview met Fox News heeft de Amerikaanse senator Tom Cotton dit bevestigd. ‘Wat we weten is dat het virus niet van de dierenmarkt in Wuhan afkomstig is. Alom gerespecteerde epidemiologen uit China hebben in het internationale blad The Lancet een studie gepubliceerd waarin ze aantoonden dat diverse eerste gevallen GEEN contact hebben gehad met die voedselmarkt. Het virus ging dus eerst de markt in, alvorens eruit te komen…. We weten ook dat op slechts enkele mijlen van die markt China’s enige biohazard P4 lab staat, waar menselijke infectieziekten worden onderzocht.’

Cotton hekelde de ‘onbetrouwbaarheid en oneerlijkheid’ van de Chinese overheid, dat nog steeds weigert ook maar enige informatie over het lab in Wuhan te geven. Het laatste nieuws is dat al het personeel van dit lab al op 2 januari, twee weken vóór het eerste officiële gerapporteerde besmetting, het verbod kreeg om over het coronavirus te praten. (1)

‘Bevoorrading Armageddon is een feit’

Ondertussen begint de wereldeconomie de pijn te voelen van het grotendeels stilvallen van China. ‘De wereldwijde bevoorrading Armageddon is een feit,’ schrijft Zero Hedge. 50% van alle Amerikaanse bedrijven in China moeten geheel of gedeeltelijk hun fabrieken sluiten vanwege het Covid-19 virus. De komende maanden worden er op de Westerse markten dan ook massale tekorten van allerlei soorten goederen verwacht.

Zo hebben diverse autofabrieken in Zuid Korea, en ook Fiat Chrysler in Servië, hun productie al gedeeltelijk of geheel moeten stilleggen, omdat er geen onderdelen meer uit China komen.

In Japan en Singapore wordt inmiddels de ‘recessie alarmbel’ geluid. ‘Deze twee landen staan op het randje van een ramp.’ Hoewel geprobeerd wordt de fabrieken in China deze week weer te bemannen, zal de hele wereld een recessie vermoedelijk niet meer kunnen ontlopen. ‘Dit is het lelijke einde van globalisering. Handelsoorlogen en dit virus… hebben de de-globalisering in hyperdrive gezet, en kunnen heel goed de volgende wereldwijd recessie en financiële crisis in gang zetten.’ (3)

Xander

(1) Summit News via Zero Hedge
(2) Natural News
(3) Zero Hedge
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur 223keisinkaisokuhimejiyuki , Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.

Zie ook o.a.:

15-02: Chinese artsen in quarantaine gebied waarschuwen voor nieuwe, nog dodelijkere corona infectie
14-02: ‘Het komt eraan’: CDC directeur waarschuwt dat corona zich tot na 2020 kan blijven verspreiden
13-02: China stuurt hoogste militaire biowapen expert naar P4 lab in Wuhan
12-02: VS houdt rekening met corona uitbraak: 11 militaire bases ingericht als quarantaine centra
11-02: Volgens professor Universiteit Hong Kong kan corona 60% tot 80% wereldbevolking besmetten
09-02: Professor Imperial College: Dagelijks 50.000 nieuw besmettingen, China piekt pas in maart-mei
08-02: Witte Huis vraagt wetenschappers te onderzoeken of coronavirus biowapen is
07-02: Quarantaine uitgebreid tot 60 steden en 400 miljoen mensen – en dat voor maar 638 doden?
06-02: Zware beschuldiging uit Taiwan: ‘China heeft onze evacués met opzet besmet’
05-02: ‘TenCent China lekt echte corona cijfers: Op 1 februari al 154.023 besmettingen en bijna 25.000 doden’
04-02: Azië niet alleen door corona, maar nog 3 andere plagen getroffen, waaronder vogelgriep en Mexicaanse griep
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
30-01: Italiaans cruiseschip met 6000 passagiers in quarantaine om mogelijke corona besmettingen
30-01: Chinese verslaggevers: Overheid verbrandt doden zodat ze niet als slachtoffers virus worden geteld
29-01: ‘Op basis van cijfers Chinese Nationale Gezondheid Commissie op 20 februari mogelijk 138 miljoen besmettingen’
29-01: Massale rellen in Chinese steden: Mensen vechten om laatste resten voedsel
29-01: British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’
28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. Een goed interview op YouTube over het werk op de laboratoria in China met dit soort gevaarlijke virussen.:

  Zooming In with Simone Gao [ Corona virus special] “ Systematic problems with China virus research Labs.
  Tim Trevan.
  Engelstalig.

 2. Dit schip moet nadat alle passagiers van boord zijn maar eens Heel Goed gereinigd, schoongemaakt en zeker ook de airconditioning kanalen schoongemaakt en gedesinfecteerd worden!

  Het is beter om dit schip zeker een maand lang zonder passagiers in de haven te laten liggen zodat er geen levende manier meer is en alle virussen dood gaan.
  Dit virus “ schijnt” naar men zegt 9 dagen zonder ( levende materie) dus zonder een mens of dier in leven te kunnen blijven.
  Dit virus verspreid zich via de lucht dus de airconditioning zit barstens vol virussen.

  Dus nu na de mensen; Het schip in Quarantaine.

  Wat betreft China en dit soort gevaarlijke virussen; in een land wat geleid wordt door een communistische partij waarbij een strenge hiërarchie heerst, en geen “ open communicatie “ zoals dat zeer noodzakelijks als je met dit soort gevaarlijke virussen werkt, is een tijdbom🧨 Mensen in laboratoria zijn meer getraind in het onderhouden van hiërarchische “ bevelsstrukturen “ dan open communiceren wanneer er iets fout is gegaan.
  Ik zag hierover een goed interview op YouTube zal de bron nog opzoeken.

 3. Wat is het risico op besmetting wanneer er een pakje uit China toekomt?
  Vandaag kreeg ik nog een zending uit China, ingepakt en verstuurd en vanaf een bepaald punt DUBBEL ingepakt, terug met een label erop dat idem is als het originele label. Veiligheidsmaatregelen van de douane ??? Hoelang overleeft het coronavirus ?
  Hier in Belgenland beweert de viroloog dat het virus 10 uur overleeft op een pakje maar ik heb de indruk dat het iets erger is dan men ons wijsmaakt.

 4. De Wereld is ziek en besmet met alles. wat was het vroeger rustig en een fijn leven. ik kijk maar 30 jaar terug en nu wat geeft de mens zich zelf aan gedaan. hebberig Geld geen liefde af gunstig haat. God zal zeggen ik heb je alles gegeven en je hebt er niets mee gedaan.

 5. Wij, dat wil zeggen dat veruit de grootste meerderheid van de Westerse beschaving, hebben ‘op het verkeerde paard gewed’ en wel uit gemakzucht, hebberigheid en een gebrek aan empathie. …. het, in het verleden bepaalde resultaten bieden géén garanties voor de toekomst. Het is tegen het criminele af dat laboratoria, financieel ondersteund door regeringen en grotere bedrijven op wereld niveau, middelen ontwikkelen die naar het zich laat aanzien een ras en / of een gedeelte van de mensheid kan vernietigen. Dat er al vele jaren een economische oorlogsvoering gaande is, is te wijten aan de verkoop van de Westerse knowhow aan goedkoop producerend naties, niet in de gaten hebbend dat vele Europese, Westerse bedrijven het break-even point al jaren zijn gepasseerd. Japan, was het eerste land die Europa overspoelde met goedkope ‘hebbedingen’ , gevolgd door vele landen uit het Verre Oosten. Elektronica, kleding, auto’s, voedsel, staal producenten, én aangaande dit artikel zelfs onze gezondheidszorg ‘in de handen ligt’ van de meest goedkope producent : China. Niemand, bijna niemand heeft ‘last’ van gewetenswroeging, omdat, zo is immers de ingewortelde gedachtengang, de prijs het bewijs is maar …. langzamerhand blijkt dat deze gedachtegang, géén garanties meer bieden voor de toekomst , omdat globaliteit uiteindelijk onze Westerse ‘economische’ gezondheid volledig in de schaduw plaatst van dat wat ooit heel gewoon was. Quarantaine of protectionisme, gemakshalve gooi ik ze beiden op een hoop. Het eerste is bedoeld als veiligheidsstelling tegen besmettelijke ziekten zo’n 600 jaar geleden. Protectionisme is in zekere zin het evenbeeld van quarantaine ; een veiligheidsstelling van Europese economieën, gezondheid én normen en waarden ( of wat er nog van over is) ). Voor mij, maar wie ben ik ? , is het een dagelijkse frustratie omdat ik zie hoe de middenstand, maar ook de boeren én de burgerij ….. steeds verder de stront in wordt gedrukt. Het Westen heeft zijn regie over onze toekomst verloren, althans zo lijkt het. De media staat er vol mee, elke dag weer opnieuw worden we met de neus op de feiten gedrukt….. . Korte-termijn politiek, gebrek aan visie, egoïsme ; u mag het zelf invullen, maar ….
  Garantie, tot aan de voordeur….

 6. De énige oplossing om alle landen te vrijwaren van totaal bankroet is een digitale munt in te voeren (die je uiteraard nooit in eigen handen krijgt !) en die in de smerige poten van de banksters zal blijven …Op naar totale controle !

  Die prutsmunt weigeren is de boodschap !

 7. Je kunt niet nog een keer ziek worden van hetzelfde virus waarmee je eerder bent geïnfecteerd en hersteld bent. Je lichaam maakt antilichamen aan waarmee je niet opnieuw ziek kunt worden.

 8. Zat net met bootvluchtelingen in een roeibootje in de Chinese gele zee, gauw met behulp van buitenboordmotor ertussen uit geknepen!

 9. We moeten moet niet de ogen sluiten voor dit virus het is te gevaarlijk om mensen die besmet zijn geraakt zo maar weer in Nederland toe te laten eerst in isolatie voor de paar weken dan controle of er geen gevaar meer is voor de persoon zelf en de omgeving.

 10. En nu maar hopen dat die Nederlanders slim genoeg zijn om te besluiten dat ze zelf beter in quarantaine kunnen gaan voordat ze mogelijk geinfecteerd zijn en zo ook hun familie en vrienden en iedereen die ze tegenkomen besmetten…. maar vermoed dat dat niet gaat gebeuren

 11. Lees net het artikel in de Telegraaf, dat viroloog Ab Osterhuis
  nu pas uit data vanuit China concludeert dat er bij dit virus mogelijk sprake is van
  asymptotische verspreiding, dus dat gezond uitziende mensen
  al dagenlang drager kunnen zijn, zonder het zelf te weten.
  Welnu, dit was al zeker een week eerder bekend, getuige de bekende besmetting
  van 5 van de 11 mensen in een ski oord, door een Brit, die kort daarvoor in China
  een vergadering had bijgewoond.

  Gelieve link te vermelden. Mod.

 12. Het gehannes van overheden met dit loeigevaarlijke virus rijst werkelijk de pan uit.
  Net weer op Hal Turner site het nieuws gelezen, dat de USA 1000 besmettingen onder
  de CDC pet probeert te houden. Nee, vooral geen paniek veroorzaken is het motto.
  Heb toch alvast maar een doos mondkapjes besteld voor het geval dat…

 13. Dit is een bewuste keuze,,wand hoe meer mensen besmet raken in andere landen,hoe meer
  geld Bill Gates krijgt en de medische kartels
  Wand het hele stysteem draait alleen nog maar geld.
  Geld is macht steets meer en meer kleine bedrijven werden op gegeten door grote bedrijven.
  Het is een pyramide stysteem, waar uit eindelijke de rijke nog rijker werden.
  Hun heberigheid leid tot verval en is een dood lopende weg, omdat leven niet meer mogelijk is.
  Als we deze weg blijven bewandelen.

 14. Schijnt dat je ook weer opnieuw ziek kunt worden van het virus. Vindt hoe het RIVM ermee omgaat echt heel bizar. Blijkbaar zal en moet dit virus ook hier komen.

 15. @ Ferry 17/02/2020 om 6:45 pm. Bedankt voor de uitleg!! Groet van Günter.

Comments are closed.