Zwitserland stelt 5G voor onbepaalde tijd uit vanwege mogelijke schade aan gezondheid

—————————————————————————————————————————————-

Japanse wetenschappers constateren dat WiFi kwaliteit sperma kan beschadigen: ‘Komende tientallen jaren enorme impact op vruchtbaarheid miljarden mensen’

—————————————————————————————————————————————-

Zwitserland, dat voorop loopt bij het invoeren van het omstreden 5G, heeft de uitrol van de nieuwe mobiele frequenties voor onbepaalde tijd opgeschort. De reden is een advies van de Zwitserse Medische Associatie FMH om voorlopig heel voorzichtig te zijn met 5G, omdat er een aantal onbeantwoorde vragen zijn over de mogelijke schade aan het centrale zenuwstelsel en het ontstaan van kanker. Nederland wil in september 2022 de eerste 5G antennes activeren, zoals inmiddels gebruikelijk in ons ‘democratische’ land zonder enige inspraak van de burgers. De frequenties hiervoor moeten volgens EU-regels voor 30 juni dit jaar worden geveild. Aanmelden bij de Nationale Bond Overheidszaken voor een gezamenlijke aansprakelijkheidsstelling is ondanks eerdere deadlines nog steeds mogelijk.

In tegenstelling tot wat telecomproviders en mainstream media beweren zijn er –met uitzondering van onafhankelijke wetenschappers- geen grootschalige officiële onderzoeken naar 5G verricht. De invoering van de omstreden zeer hoge EM frequenties komen daarom neer op een gigantisch experiment met de volksgezondheid.

‘Enorme impact WiFi op vruchtbaarheid miljarden mensen’

Uit een zeer groot aantal onderzoeken is gebleken dat ook het al veel langer bestaande WiFi een breed scala aan klachten en gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Zo ontdekten Japanse wetenschappers vorig jaar dat WiFi de kwaliteit van sperma kan aantasten, vooral bij langdurige blootstelling (2).

De onderzoekers namen hiervoor sperma van 51 mannen die zich met hun partners hadden aangemeld voor kunstmatige inseminatie. De samples werden op drie manieren onderzocht: geen blootstelling aan elektromagnetische straling (EM), beschermde blootstelling, en totale (onbeschermde) blootstelling, zoals vlakbij een router of een smartphone die in je broek zit. Al na 2 uur bleek het sperma dat totaal werd blootgesteld aan EM veel sneller achteruit te zijn gegaan dan de andere samples, een effect dat na 24 nog duidelijker was.

‘Afgaande op de resultaten van de huidige studie kan duidelijk worden aangenomen dat hoe langer de blootstelling is, hoe hoger het risico op potentiële negatieve effecten,’ verklaarde wetenschapper Nakata. ‘Met langdurige blootstelling bedoel ik niet enkel dagen, weken of maanden, maar jaren. Dus in de komende tientallen jaren kan de impact op de vruchtbaarheid van miljarden mensen enorm zijn.’

Zwitsers nemen nieuwe 5G torens nog niet in gebruik

Omdat 5G volgens diverse onderzoeken veel krachtiger is dan WifI en tot diep in het menselijk lichaam kan doordringen, zullen de mogelijke schadelijke gevolgen vele malen ernstiger zijn dan bij WiFi. Het bracht het Zwitserse milieu agentschap Bafu ertoe de kantonnale overheden te vragen de nieuwe 5G torens nog niet in gebruik te nemen. Dat gebeurde zoals gezegd op advies van de genoemde FMH. De Zwitsers willen eerst meer weten over de mogelijke schade die 5G kan veroorzaken.

EMF Scientist Appeal tegen 5G door meer dan 230 wetenschappers ondertekend

‘Op basis van gepubliceerde onderzoeken die door wetenschappers zijn gecontroleerd, concludeert de EMF-Scientist-Appeal groep dat 5G een verhoogde kans op ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken, zoals kanker, neurologische stoornissen, verminderde vruchtbaarheid, en zelfs DNA-schade,’ is op de site van de Nationale Bond van Overheidszaken te lezen.

Ook wetenschappers maken zich dus grote zorgen: meer dan 230 biologische en medische experts ondertekenden het EMF Scientist Appeal. Ondanks eerdere deadlines kunt u zich nog steeds voor een beperkt bedrag aanmelden bij de aansprakelijkheidsactie van de Bond, die erop is gericht om 5G ook in Nederland te laten uitstellen, totdat er grondig onafhankelijk onderzoek is verricht naar de gevolgen voor onze gezondheid.

5G en corona?

Opmerkelijk: in Wuhan, het epicentrum van de uitbraak met het gevaarlijke Covid-19 coronavirus, was juist een alomvattend 5G netwerk geactiveerd. Of beide zaken iets met elkaar te maken hebben is tot op heden enkel voer voor speculaties en complottheorieën.

Nederland ook al bezig met 6G

5G is nog niet eens ingevoerd, of de opvolger, 6G, wordt in Nederland al ontwikkeld. 6G moet rond 2030 worden geïntroduceerd. Daarmee zullen werkelijk alle apparaten in ons leven in ‘real-time’, dus met slechts een vertraging van luttele microseconden, met elkaar worden verbonden. En niet alleen onze auto’s, huizen, computers, wasmachines, smartphones etc.etc., maar ook onze breinen en lichamen. 5G en 6G zullen het mogelijk maken om met behulp van ingebrachte nanotechnologie en enzymen (via bijvoorbeeld vaccins in ons lichaam gebracht) op afstand direct in te grijpen in het menselijk lichaam. 

 

Xander

(1) Information Liberation via Infowars
(2) BioNews
Afbeelding (gesneden): Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ ‘Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
07-12: Studie toont verminderde vruchtbaarheid, hersenschade, slaapgebrek en gedragsverandering door WiFi en 5G aan
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
03-11: Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)
10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. aanvulling : misschien kunnen we met zn allen verhuizen naar `betondorp ` of in een woonwagen, zijn we meteen van het gas af, en we kunnen ook nog soeverein worden, betalen we helemaal geen belasting meer, en gaan we alternatief leven. Als nu eens meer mensen dat gaan doen, staan we sterker. En als het contante geld gaat verdwijnen, gaan we weer op de ruil-toer. hahahahaha Creatief moeten we worden en niet over ons heen laten lopen

 2. Ik hou het nog steeeeeds vol : geen magnetron, geen smartphone, geen slimme meter, had zelfs tot j.l. augustus nog een oude dikke-buik-TV maar die ging kapot en heb nu dus `gedwongen ` een platte TV ( wel tevreden ermee, maar helaas worden we nu ook afgeluisterd en gefilmd dus ) …mijn 6310 i gsm kan ik nog gebruiken tot april 2025 dan gaat ook KPN stoppen met 2 G. Tjaaa en dan ? Per april 2025 wil ik van het internet af, weet nog niet hoe, maar ik ga er iets op verzinnen, mijn bankzaken dan maar weer bij de bank zelf, en wil ik ook mijn oude vertrouwde bankafschriften terug. Geen facebook, geen instagram, en geen van die ` andere ` dingen enz enz. HOE zal dit aflopen ???

 3. Maak je niet druk….!!!
  t zal mn tijd wel duren.

  je leeft maar 1xkeer…

 4. Al die straling was voor mij ook reden om de slimme meter te weigeren, die is we bij mij niet ingekomen. Stel, je woont in een flatgebouw, en iedereen heeft daar een slimme meter. Je krijgt dan te maken met de straling van allereerst je eigen slimme meter. Daarnaast heb je de straling van je buren links en rechts, boven je en beneden je, maar ook nog eens die van schuin links en rechts boven en onder. Je woont dan bij wijze van spreken in een zendmast!
  Daarnaast heb je dan ook nog eens de draadloze routers, die van jezelf en van al die omringende buren. Tel daarbij op de GSM masten, en dan wordt je nu al aan een flinke hoeveelheid straling blootgesteld. En dan komt daar nog 5G bij!
  En dat wordt hier straks net zo “democratisch” door je strot geduwd als de Euro of de Europese Grondwet.
  Als consument kunnen we dan op zijn minst apparatuur die met 5G werken weigeren om aan te schaffen of te gebruiken.

 5. 10G: twee geroeste blikjes met een strak gespannen touwtje ertussen…

 6. Wetenschap en wetenschap.

  Zijn het niet de verkeerde cwetenschappers die wereld naar de ondergang helpen.Zij zijn in staat het heela en de aarde te vernietigen.Wat heb je dan bereikt met al die“wetenschap“

 7. Hoe zou het ook alweer zijn met die eerste mobilofoons uit de tweede helft van de jaren 1990? Toen de plaatselijke groenen bij elke nieuwe zendmast een hevige “Not In My Backyard” crisis kregen? Om over de duivenmelkers nog maar te zwijgen. Waar zijn de toenmalige “hypersensitieven” gebleven? Uitgestorven wellicht. Wat we hier allemaal lezen… 6G, 7G… Tot de WiFi het niet doet.

  En natuurlijk is er een verband met het Wuhan virus, dat kan niet anders. Overduidelijk, wat had je anders verwacht.

 8. Dat wordt dus nog meer medicijnen, injectie en antibiotica e.d
  En zal ook gezond eten en sport en fitness geen remedie zijn.

 9. Geloof maar niet dat ze in Nederland de boel gaan stopzetten. Ze hebben nou eenmaal samen met de grootste landen de geplande ondergang en omvolking in gang gezet, dat ze net als met iedere referendum gehouden schijt hebben aan de bevolking!

 10. Dus dat 5G is een manier om de mensheid te halveren?
  Ik zeg doen!!
  Minder mensen is minder vervuiling, minder overlast en minder regels!
  Ga het maar uitrollen in héél Afrika, dan slaan we twee of is het meer vliegen in 1 klap!
  U begrijpen?

  Even nadenken…….

  En…..

 11. @ Sultan 16/02/2020 om 4:00 pm.Toch is er nog een groot voordeel aan 7G: als ik het niet met je eens ben, hoef ik dat alleen maar te denken en floeps… het staat hier. (Moderator is dus werkeloos geworden.) Zo hoef ik me niet meer blauwe vingers te tikken terwijl de Modertaor heerlijk geniet van z’n rust. Makkelijk toch? 🙂

 12. Zelf ervaring met 4G o.a door grote vermoeidheid. In de nabije omgeving van de zendmast, op ca 30 tot 40m afstand een toename van Alzheimer en Parkinson. Contact opgenomen met WHO, Antwoord “we hoeven ons geen te zorgen maken, er worden geen normen overschreden”. Als we aan de stikstofnorm denken, dan kan men zich afvragen wat normen nog waard zijn, of wie er belang bij hebben er een rotzooi van te maken. Door de geringe reikwijdte van het HF-signaal zal het antennewoud alleen maar groter worden. Vooruitzicht; elke lantaarnpaal een zendmast. Gezien het feit, dat hoogbouw door bewapening van het beton een soort kooi van Faraday is, zal het zendvermogen ook nog eens moeten toenemen. Maar een troost; we zullen voorlopig niet als gebraden hanen over de straat lopen.

 13. Pas als het kalf verzopen is dempt men de Put. Die Zwitsers zijn misschien toch wel ergens goed voor nu ze als eerste land hard aan de bel trekken: het 5G netwerk liever vandaag nog dan morgen kwijt willen. Hoop dat onze Regering spoedig ook wakker wordt en China buiten de deur houdt met hun krankzinnige 5G straling.

  Maar…wie Buitenhof vanmiddag zag weet wel beter. De Zeeuwen in ieder geval wel. Daar zullen Rutte en Kompanen nog veel van horen en zien!!!

  Maar ja, roken is ook dodelijk en toch blijven hele volksstammen ook in Nederland verknocht aan hun shaggie, sigaar of pijp. En jonge mensen die naar heavy metal concerten blijven gaan en stokdoof thuiskomen? Wat zeggie?

 14. Dit nu aldoor vermoeden en nu wetend, stel ik dat dit uitstekend past in het UN / NWO doel om de wereldpopulatie met zo’n 90% terug te brengen.
  De VN / UN is ons grootste gevaar. Niet wij, maar zij!
  Hoe komen we er van af?

 15. Niet omdat het moet maar omdat het kan…. én het kan nog veel sneller met 6 G : downloaden met 1 terabyte per seconde, één terabyte per seconde da’s wat. Met 6 maal de geluidssnelheid een spelletje blaasvoetbal spelen met een zekere Fidel uit Cuba of Frits uit IJsland. Tjonge tjonge wat snel allemaal, het is niet meer te volgen. 5 G is maar kinderspel…. .Ze zeggen het, dus het zal wel waar zijn, maar ik zie er geen reet van. Maar wel makkelijk voor de productie; t’is al klaar voordat je het weet. Zelfs er aan denken is le-ven-s ge-vaar- lijk ; of dat zit er aan te komen. De K I , nee serieus, gaat met de opvolger 7 G alles van u overnemen, alles. Het schijnt zo te zijn dat u he-le- maal niets meer hoeft te doen. Nou, hoe lijkt u dat ? U bent uw geld al kwijt voordat u het uitgegeven hebt. De tijd heeft u vol-le-dig ingehaald ….
  Met 4 G moesten wij er nog aan wennen, met 5 G loopt het wat makkelijker, maar met 6 of 7 G hoeft u niets meer te doen. Dat doen wij dan wel voor U, want u heeft er geen ‘grip’ meer op.
  Getekend : het Europese Parlement

 16. Men kan het toch niet tegenhouden hoor. Alle elektronische apparatuur geeft altijd magnetische golven af ook een kleine radio, ook als je onder een scanner moet in het ziekenhuis is dat helemaal niet gezond, maar wat is nog gezond in deze tijd ?? Shalom

 17. Het ziet er naar uit dat het in een concentratiekamp of de Goelag Archipel veiliger was dan in het huidige en nog meer nog in het toekomstige Nederland. Laat de Russische minister van buitenland zaken maar ‘kletsen’ die waarschuwde dat Europa zijn koers moet wijzigen voor het te laat is. Vooral niet luisteren naar de beste diplomaat! Alleen Zwitserland is aardig wakker. Door al die intelligente graaiende technische kloothommels en de elite van N.W.O., die denken dat zij de dans, die erger is dan het coronavirus, ontspringen zitten we op een graad na op de klippen! Bij voorbaat dank ‘regering’! Ondertekend: De Mongoolse kinderen van de toekomstige generaties.

 18. Misschien is hier een achtergrond te vinden. Georgia Guidestones
  monument in de Verenigde Staten
  De vier staande stenen platen hebben op elke zijde een bericht in een afzonderlijke taal. Vanaf het noorden linksom (tegen de klok in) lopend, leest men berichten in het Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Klassiek Chinees en Russisch.

  Hieronder de Engelstalige versie:

  Maintain humanity under 500,000,000
  In perpetual balance with nature
  Guide reproduction wisely —
  Improving fitness and diversity

 19. De mens vernietigt zichzelf, kunnen ze in ieder geval niet God de schuld geven (of de Joden).

 20. De mens vernietigd zichzelf, degenen die het gezonde verstand gebruiken en van te voren waarschuwingen geven worden zoals altijd bestempeld als doemdenkers en krankzinnig.

Comments are closed.