Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit

—————————————————————————————————————————————

14% genezen verklaarde mensen lopen herinfectie op – Ramp op ramp: China wacht ‘sprinkhanen invasie’ – Universiteit Washington: geen 80, maar 1500 gevallen in VS – UPDATE 17.30 uur: grafieken tot en met vandaag

—————————————————————————————————————————————

Terwijl het corona virus zich razendsnel over Europa verspreidt (2200 besmettingen en 38 doden in 18 landen, een stijging van 44% in één dag), en de EU nog altijd stijf weigert om zelfs maar na te denken over het sluiten van de grenzen (wat op dit punt eigenlijk toch geen zin meer heeft), wordt corona in ons eigen land, dat inmiddels 18 patiënten telt -bijna een verdubbeling in minder dan een dag-, nog steeds als amper meer dan een griepje behandeld. De Britten zien dat heel anders; de minister van Volksgezondheid waarschuwde gisteren dat net als in China hele steden in quarantaine kunnen worden geplaatst.

Nederland opvallend nonchalant

De Nederlandse autoriteiten en medische wereld lijken ten opzichte van het buitenland bijzonder nonchalant met het SARS-CoV-2 virus om te springen. Zo lag een corona patiënt al 8 dagen met luchtwegklachten in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, voordat deze werd overgeplaatst naar het Erasmus MC. Ondanks wat er in de wereld om ons heen gebeurde, zag het RIVM –gezien de fake stikstofcrisis toch al niet bekend als een onafhankelijke en betrouwbare instantie- geen aanleiding om aan corona te denken.

En wat te denken van de man in Coevorden, die tijdens het carnaval in Tilburg corona had opgelopen? Het RIVM wist al die tijd zeker te weten dat de kans dat je iemand besmet als jezelf nog geen symptomen hebt, te verwaarlozen is. Ook op dit punt bleek het virus zich niets aan te trekken van de ‘feiten’ van de Nederlandse overheid, die het voor de zoveelste keer weer eens allemaal beter meent te weten dan de rest van de wereld. Is het arrogantie? Is het domheid? Een fatale combinatie? Of juist nuchter realisme?

Britse minister sluit quarantaine hele steden niet uit

In Groot Brittannië, waar inmiddels 35 bevestigde besmettingen zijn en 1 persoon is overleden, sluiten ze echter niet uit dat wat er in China gaande is, ook hier kan gebeuren. Gisteren antwoordde de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock op een vraag van de BBC of er ook hier Wuhan achtige quarantaine nodig zal zijn, dat hij ‘op dit moment niets kan uitsluiten. Er zitten duidelijk enorme economische en sociale nadelen aan, maar op dit punt heb je alle beschikbare middelen nodig.’

‘Ik wil de economische en sociale verstoring minimaliseren. Op dit moment hebben we nog steeds hoop, maar de aantallen stijgen snel… In het worst case scenario zouden we een aantal zeer heftige acties moeten ondernemen.’ In Londen wordt inmiddels serieus overwogen om alle publieke bijeenkomsten, zoals sportwedstrijden, te verbieden, de scholen te sluiten, en mensen te vragen om niet met het Openbaar Vervoer te reizen.’ (1)

Wereldwijd begint het aantal officiële besmettingen richting de 100.000 te gaan. Volgens de meest voorzichtige schattingen van tal van onafhankelijke experts moet dat aantal met zeker 3 tot 5 x worden verhoogd, net als het aantal doden, dat de 3000 is gepasseerd.

Zuid Korea geeft schuld aan Kerk van Jezus

In Zuid Korea is het aantal geïnfecteerden verder gestegen naar ongeveer 4300. De autoriteiten hebben inmiddels aangifte gedaan tegen de Shincheonji Kerk van Jezus, die op zijn minst extreem nalatig is geweest bij het rapporteren van ziektegevallen. Ook werd besloten om passagiers die naar de VS vliegen –wat nog steeds schijnt te kunnen- allemaal verplicht op hun lichaamstemperatuur te controleren. Deze methode is echter overal totaal zinloos gebleken.

14% blijkt opnieuw besmet te worden

Eerdere berichten dat een aantal mensen na genezen te zijn verklaard opnieuw geïnfecteerd kunnen worden, werden bevestigd. In de Chinese provincie Guangdong zou dit 14% van de mensen overkomen. De vicedirecteur van het CDC in de provincie verklaarde dat de reden van deze herinfecties nog onbekend is. Een van de mogelijke verklaringen is dat het niet afdoende is als keel- en neusuitstrijkjes negatief testen, en het virus zich dan toch nog steeds in de longen kan ophouden (2).

Sprinkhanenplaag in China; Waarom zo weinig gevallen in Afrika?

China krijgt ramp op ramp te verwerken: het land lijkt zich op te moeten maken voor een enorme sprinkhanenplaag, zoals onlangs (en nog steeds) in Pakistan en in Oost Afrika. Uit het westen van Afrika komt nu ook slecht nieuws: volgens Nigeria zijn minstens 100 –maar vermoedelijk veel meer- mensen blootgesteld aan de tot nu toe enige corona besmetting (een Italiaanse man) in de hoofdstad Lagos (4).

Heel Afrika telt to nu toe maar drie gevallen, wat veel analisten achterdochtig maakt. Het is heel goed mogelijk dat het virus zich ook in Afrika verspreidt, maar dat het simpelweg niet wordt herkend.

Universiteit Washington: geen 80, maar 1500 gevallen

In de VS is een tweede persoon aan corona overleden (6). Het aantal officiële patiënten staat op ongeveer 80, maar bedraagt volgens researchers van de Universiteit van Washington in werkelijkheid vermoedelijk al zo’n 1500 (6).

De WHO adviseert mensen in landen met besmettingen om de handdruk in te wisselen voor een andere manier van groeten, bijvoorbeeld met je elleboog of voeten. (5) Handen hygiëne lijkt de belangrijkste manier van bescherming te zijn, nog meer dan het dragen van mondkapjes. Daarover zijn de meningen verdeeld; sommige experts zeggen dat deze geen enkele zin hebben, omdat het virus slechts 0,1 micron groot is, en daarom door alle bestaande mondkapjes kan dringen. Alleen een volledig afgesloten hazmat pak met eigen zuurstofvoorziening zou 100% bescherming bieden.

Tot slot weer de grafieken (met commentaar), nu de tot en met vandaag bijgewerkte

 

Xander

(1) Natural News
(2) The Straits Times
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge
(6) Natural News

Zie ook o.a.:

01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden
24-02: Corona paniek slaat toe: Stormloop op supermarkten en winkels in Noord Italië
23-02: Onrust in Israël nu 18 Zuid Koreaanse christelijke toeristen besmet blijken met corona
23-02: Roemenië eerste Europese land dat reizigers uit Italië in quarantaine plaatst
22-02: Wetenschappelijk team in Wuhan: 61,5% ernstig zieke corona patiënten sterft
21-02: Totale paniek in Zuid Koreaanse miljoenenstad om corona uitbraak in kerk

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

55

 1. Ook in Den Helder ws. een besmetting. Niets over gelezen op het nieuws, maar er zijn wel mails naar ouders van MAVO-leerlingen gestuurd …

  Wanneer ze écht het virus wilden stoppen, dan hadden ze allang iedereen die op die kermis of in Italië e.d. was geweest, opgeroepen om een paar weken thuis te blijven.

  Maar ja, dat houdt het geld niet rollend he…

 2. Op https://www.rd.nl/vandaag/binnenland/zorg-voor-een-goed-afweersysteem-1.1635531 “Zorg voor een goed afweersysteem” en op https://www.rd.nl/meer-rd/gezondheid/vitamine-c-in-china-ingezet-tegen-coronavirus-1.1636446 “Vitamine C in China ingezet tegen coronavirus”.

  Gebruik dagelijks o.a. het volgende om je weerstand te verhogen:

  * 1000 mg Vitamine C;
  * 25 mg Vitamine D3;
  * Multivitaminen;
  * Echinaforce.

  En regelmatig en grondig je handen wassen met water en zeep. Vooral na reizen met Openbaar Vervoer, bezoek van publieke ruimtes, na het doen van boodschappen en voordat je gaat eten.

 3. @ BertRoermond 1:01 AM. Inderdaad. En het interesseert de politieke elite, en onze MP Rutte met zijn poppenkastkabinet geen lor, dat de bevolking grote risico’s loopt t.a.v. dit vreselijke virus. Want hoe meer mkensen er overlijden, hoe gunstiger voor onze ROVERHEID. Cui bono, wie hebben er nut bij, ga dat maar eens na.

 4. als ik schreef over de hogere temperaturen dan geldt dat ook voor China waar het nu winter is toen het uitbrak, en we weten dat virussen niet tegen hogere temperaturen kunnen, ook griep slaat steeds toe in de winter bij sombere snotachtige dagen. shalom

 5. Waarom zoveel gekte rondom Covid-19, zie https://nos.nl/artikel/2325546-waarom-er-meer-aandacht-is-voor-corona-dan-voor-griep.html “Waarom er meer aandacht is voor corona dan voor griep”.

  Het is erg belangrijk om goed op je persoonlijke hygiëne te letten. Wie weet, worden wij door dit virus wel met onze neus op de feiten gedrukt, als ik weet dat sommigen niet eens hun handen met water en zeep wassen na toiletbezoek. Verder is het van groot belang om (trap)leuningen, deurklinken en andere oppervlakken die door handen worden aangeraakt, regelmatig en grondig te reinigen. En niezen en hoesten doe je in je elleboogholte, i.p.v. in je handen. Dit kan al heel wat ziektegevallen voorkomen, ook als het om griep, buikgriep en verkoudheid gaat.

 6. Het heeft geldwolven en blablabla besturen nog nooit wat kunnen schelen wie het zware, vieze werk moet doen
  meestal voor het laagste inkomen, slijtage, stoflongen, verbrandingen en andere ongelukken meemaakten
  Geldwolven die het nieuwste van het nieuwste moeten. Nu kunststof en kobalt, waarmee ze terug willen naar
  duurzaam en energiezuinig. Maar waarvoor het gewone volk alles moet inleveren en zich dood betaald omdat
  Ze het geld niet hebben nu alles steeds maar duurder wordt

 7. Ik merk, ook hier, dat het downplayen van Corona begint.
  Nu laat ik dan even kijken naar de officiële cijfers.
  Aan de gewone griep sterft 0,1 %, aan Corona sterft 2 a 3 %, wat betekent dat Corona 20 a 30 keer dodelijker is dan gewone griep.
  Dat het aantal Corona besmettingen (nog) lager is dan gewone griep komt door de quarantaine maatregelen, hebt u ooit zulke quarantaines gezien bij een gewone griep? Dat gebeurt heus niet ‘zomaar’.
  En dan baseer ik me nog op de algemeen bekendgemaakte officiële cijfers, een land als Indonesië claimt geen enkel Corona geval te hebben. Hoe geloofwaardig is dat?
  Hier in Utrecht zijn gisteren 2 Corona gevallen opgedoken, nog niks over te vinden op de NOS website.

 8. Dan kan de pensioenleeftijd 67j eindelijk eens omlaag en gelijk gestrokken worden met Frankrijk?62j?

 9. Zaai angst en paniek en het angstig vee is schreeuwt om hulp.De psychopaten en de politieke landverraders drijven de schapen terug samen en die nog loslopen zijn komplotdenkers.En dan maar denken dat we alles nog kunnen veranderen

 10. Reactie op Mark S:

  Een verschil is in elk geval dat er nog geen vaccin is. Het aantal doden als gevolg van de jaarlijkse griep zou zonder vaccin veel groter zijn.
  Daarnaast heeft elk virus een besmettingsgraad: het ene virus wordt makkelijker overgedragen (bv het overleeft langer in druppeltjes lucht of op de hand of een deurkruk) dan een ander virus. Dit nieuwe virus lijkt een zeer hoge besmettingsgraad te hebben. 1 besmet persoon infecteert dus veel meer mensen dan 1 besmet persoon met een ‘gewone’ griep. Correct me if I am wrong.

 11. We leven nog; de Jensen show 115 met antwoorden op veel vragen:

  https://jensen.nl/we-leven-nog-de-jensen-show-115
  ( 30 min 21 sec)
  Over de media, ( er is geen 1 Nederlandse krant meer, alles is overgenomen door 2 Belgische miljardairs die onder controle van de EU staan )
  over Trump
  over de ziekte zelf en wat de ‘medische’ commentaren betreft
  het optreden van Bruins minister in het programma wat over de laatste stand van corona is gegaan
  beelden van YouTubed
  at het erop lijkt dat de techniek hetzelfde is als bij de climate change e.d. gezwam
  en dat het erop lijkt dat corona de tegenstellingen tussen globalisten en nationalisten steeds meer blootlegt ( kijk bij 18.43 hoe de corona wordt gepolitiseerd door de NYT New York Times )

  Veel kijk en luisterplezier bij het echte nieuws!

 12. Mark S. volgens Natural news steft 0.1 procent aan griep in deze wereld. Berekeningen geven aan dat 17 procent in Wuhan sterft aan deze ziekte. dat percentage ligt dus dramatisch hoger. Niet te hopen dat dit ergens anders ook gaat plaatsvinden. Maar met nog geen voldoende informatie en geneesmiddelen is dit reden voor voorzorgmaatregelen. Paniek is niet nodig, maar wel voorberijding. Voorkomen is beter dan genezen luidt het spreekwoord. Shalom in Yeshua en blijf gezond

 13. @ Günter: 10:38 PM, op 2/3. Daar stem ik geheel mee in beste Günter. De mens wikt, God beschikt. Gelukkig maar!

 14. Er sterven nog alleen maar ouderen die al zwak waren aan het virus verder is het toch voor niemand gevaarlijk?

 15. OP 21 maart vindt er een grote manifestatie in München voor o.m. keuzevrijheid wb gezondheid.
  Sprekers o.a. Robert F. Kennedy jr (Children’s Health Defense)

  U vindt desgewenst meer informatie op de Vaccinvrij.nl site.

 16. Erg simpel en naïef te denken dat het meevalt.
  Wat in China gebeurt is reëel.

 17. Verder : De viroloog vertelde mij, en ik kon de woede in zijn stem horen, de overheid en rivm falen enorm. twee maanden lang hebben ze op hun handen gezeten en pas sinds de laatste twee weken is er enige voorbereiding te bespeuren. Nederland heeft vh who slechts 100 (!) testen ontvangen, deze zijn al zo onderhand op, nu moeten ze bloed laten testen in een lab op aanwezige antistoffen, en dat kost veel tijd. Ze hadden op hun minst al voorraden van beschermingingsartikelen kunnen aanleggen. Volgens de partner van de viroloog, werkzaam op amsterdam amc zijn ze daar door de voorraden heen, via een intern memo wordt iedereen opgedragen mondkapjes te hergebruiken om geen argwaan/paniek bij het publiek te veroorzaken. Als het nu mis gaat, en de kans is erg groot op dit moment dan worden artsen en verplegers dus ook ziek en stort het stelsel binnen een paar weken in, en dat gaat grote paniek veroorzaken onder de mensen. Viroloog zei letterlijk: we gaan allemaal mensen in onze omgeving verliezen, dat is zeker. de overheid en rivm hebben kostbare tijd verloren laten gaan, het virus tegenhouden dat was niet gelukt, maar dusdanig vertragen zodat de patienten gefaseerd in de ziekenhuizen terecht gaan komen, dat gaat niet meer lukken.
  Een groot voordeel: de mensen zijn nu nog dom en onwetend, achter een tijdje zal bij iedereen het kwartje gevallen zijn en men zal zeer kwaad worden op de overheid. volgend jaar verkiezingen: Premier Wilders of Baudet is dan een feit. Elk nadeel hep dus echt zijn voordeel…

 18. Ik lees hier een groot aantal reacties waaruit onwetendheid blijkt. de gemiddelde reaguurder hier is bijzonder slecht geïnformeerd. ik dacht óók dat het gewoon een griepsoort zou zijn. een van mijn klanten is een viroloog en deze man heeft mij dit weekend even bijgepraat. In ’t kort:
  Je hebt sars-covid-19, dat is het griepvirus waar het nu om draait. daar is op zich zoveel niet ernstig aan, als je sterk en gezond bent hoef je er niet echt voor te vrezen. echter(!) , bij een kleiner deel van de zieken onstaat er de nieuwe(!) ziekte : covid19, deze ziekte wil je niet, het valt je longen aan, je krijgt onbehandelbare longontstekingen, nooit eerder geziene ernstige litteken weefsel vorming in de longen, je kunt geen zuurstof meer opnemen, je sterft een uiterst vervelende dood door -uiteindelijk- hartfalen. Op dit moment zien de doktoren ongeveer 20-30% van de patienten die deze ziekte ontwikkelen. Overleef je het toch, maar dat wil je niet, want je zult verder leven als een kasplantje, geen longcapaciteit meer, hartziekten etc.
  De overige groep, gelukkig nog altijd de grootste groep, doorloopt de griep met slechts milde klachten. Wat de viroloog ook zei, vergeet het maar dat er op korte termijn een vaccin zal komen, als ze het al vinden dan zijn we echt een aantal jaar verder. Misschien dat Mark S., na het lezen van deze kinderlijke uitleg over het virus zijn onwetende reactie kan bijstellen.

 19. weet iemand eigenlijk wel waar voor het eerst het principe quarantaine voorgeschreven is? Juist, in Leviticus. Het is een zeer effectieve, zij het ruwe, maatregel om te voorkomen dat een besmettijke ziekte zich over de gehele bevolking verspreidt. Dit was dus ten tijde dat de hoogste beschaving in Egypte (waar volgens de deskundologen Mozes de kunst had afgekeken) nog koeienmest voorschreef als middel tegen ingegroeide splinters etc.

  Het ruwe van de methode ligt er natuurlijk in dat de zieke zonder behandeling of medicijn buitengesloten wordt. Maar als er geen medicijn is moet het eigen immuunsysteem het oplossen. Het is niet anders. Maar samen met goede hygiène voorschriften, die als wet met de paplepel opgevoed worden (kosher wet) bleef de joodse bevolking gevrijwaard van de pest. Zozeer dat men hen van tovenarij verdacht of zelfs de aanstichters van de epidemie. Maar aangezien onze regering nog steeds politiek correct ‘areligieus’ wenst te blijven moet je quarantaine niet al te strikt doorvoeren.

  Strikt compartimenteren is het enige wat helpt. Dus grenzen trekken en àfsluiten. Géén transport van mensen want elk persoon is een potentiële drager. En een serieus voldoende tijdslimiet van 40 dagen. Of 3 weken. Maar niet bewust bewezen onvoldoende 14 dagen. Men kan tegenwoordig al geen dag meer zonder stroom, laat staan dat men een kleine voorraad eten heeft. Mooi, zo’n opgeruimde koelkast…

 20. Zie het eens zo: Er wordt ongelooflijk laks gereageerd, niet alleen in NL maar wereldwijd. Volgens mij is het bij de heersende macht allang bekend dat dit virus echt niet dodelijker is dan b.v. de griep. De hoge mortality rate zou zou maar eens voort kunnen komen omdat het wordt afgemeten aan de “bekende gevallen” ik schat zo in dat dit er , net als bij een griep epidemie, veel, veel meer zijn. Over een half jaar horen we dat dit net zo dodelijk was als een griep. Als je dit als standpunt neemt, wie worden er dan beter van op dit moment? Kijk eens naar alle zaken die spelen: Gezeur over contant geld, oververhitting van de economie, politieke problemen(denk aan b.v. Macron), irriatie over de massale import van vreemdelingen enz enz. Als je daarna ook nog even de winstmarges van toekomstige verplichte vaccinaties bij optelt, dan is het volgens mij vrij helder. Ikzelf bekijk het altijd via de geldstroom; Maw, wie wordt hier beter van, wie gaat hier walgelijk aan verdienen? Just saying…

  Viper

 21. Mag ik nog eens naar de bijdrage van Wil verwijzen? Zie hieronder. Met dank aan Wil.
  Over de gewone griep maakt niemand zich ooit zo druk. We zijn met het coronavirus nog lang niet bij deze aantallen besmettingen en doden van gewone griep.
  Deze coronavirus gekte is een mediahype. Een storm in een glas water. Het stelt niks voor vergeleken bij de gewone griep. Hou je bij de feiten!

  Wil schreef:
  27/02/2020 om 3:29 pm
  Wat is nou eigenlijk het verschil met een gewone griep ?
  Waarom is er zoveel ophef over Corona ?

  Ik bedoel: Elk jaar veroorzaakt de griep 3 tot 5 miljoen ernstige zieken en 250.000 tot 500.000 doden. Elk jaar krijgen ongeveer 820.000 Nederlanders griep. Tijdens een gemiddelde griepepidemie in de winter gaan er in Nederland 250 tot 2.000 personen direct aan de griep of aan de gevolgen ervan dood.

  Bron, Griep – Wikipedia

  Wat is het verschil ?

 22. Tja, virologen zeggen dat de verspreiding van het virus alleen maar vertraagd kan worden. Er bestaat overigens al een virus van de Corona familie dat iedereen kent; de gewone verkoudheid. Vandaar dat er eerst en vooral naar antivirale middelen gezocht wordt, want het lijkt erop dat vaccineren even moeilijk wordt als tegen verkoudheid: daar bestaat geen vaccin tegen.
  Wat ook door virologen verteld wordt is dat ze op basis van symptomen geen onderscheid kunnen maken tussen Covid-19 en gewone griep, er dus intensief getest moet worden, en het zijn dure testen. “Daarom vinden wij dat iedereen zich moet laten vaccineren tegen griep” zei zo’n viroloog.
  Voor wie kan tellen 1 + 1 = 2, eind dit jaar komt het vaccin voor het volgende griepseizoen op de markt, en wordt dat griepvaccin verplicht voor iedereen, zodat dokters bij de gekende symptomen meteen weten waarover het gaat.
  En Afrika: als je daar met griep naar de dokter gaat, denkt ie dat je waarschijnlijk Malaria hebt, net zoals in Europa een dokter iemand met Malaria die niet vertelt onlangs in de tropen geweest te zijn als een griepgeval zal zien.
  Hou er rekening mee, in het najaar komen de Europese regeringen met de mededeling dat het griepvaccin voortaan verplicht is voor iedereen. Daar gaat al deze heisa om een onnozel virusje over. Kassa, kassa bij de farmabedrijven.

 23. @ Wachter, 5.59 u.: “En de marionet van de NWO Rutte (VVD) blijft maar lachen.”
  Wacht maar, Broeder, wacht maar Wachter.
  Oók de lach van dat wezen zal verstommen; in het graf of in het vuur.
  Laat ze allen nog maar lachen, Wachter… iedere dag tijdens dit korte leven is één.
  Het is nog maar even lachen voor ze.
  Even… dan is het afgelopen.

  Je weet:
  Er is een soort dat rein in eigen ogen is, maar van de drek niet gewassen.
  Een soort wier ogen hoog en welks oogleden verheven zijn.
  Een soort welks tanden zwaarden en welks baktanden messen zijn, om de ellendigen van de aarde en de nooddruftigen en de onschuldigen onder de mensen te verteren.
  Bloedzuigers hebben immers nooit genoeg en eisen steeds meer, steeds meer.
  Maar ook de graven, de aarde en het vuur zeggen nimmer: het is genoeg. Nimmer.
  Vergelijk Spr. 30:12-16.

  Dit alles met het diepe besef dat ik niet beter ben en ook níet degene ben die het uiteindelijk oordeel velt. Dit laatste mag ik niet, dit kan ik niet en dit wil ik niet.

 24. Gisteren verscheen op Natural News een lijst van middelen die het corona-virus onschadelijk maken.
  Doe er uw voordeel mee en verspreid deze lijst.

  Overigens is colloidaal zilver niet overal even duur: het loont het internet af te struinen voor de laagste prijs leverancier.

  Omdat we die naam hier niet mogen noemen, naar wordt aangenomen, wordt alleen de prijs voor een liter genoemd:
  17,95. 1 liter colloidaal zilver 10 ppm: en, als meegedeeld door de directie: 10 ppm is voldoende:
  we kunnen niet meer dan dat opnemen.

 25. Tja NL blijft NL hoor. Coronavirus is een opportuniteit voor onze overheid. Ouderen en mensen met zwakke gezondheid gaan als eerste. Rutte staat al met $ tekens in de ogen. Minder AOW, minder ziekteonkosten voor langdurig zieken. Dat is kassa voor de overheid. En vrijdag de uitzending gezien hoe men zich in een bocht zat te wringen om uit te leggen dat mondkapjes niet zinvol zijn. Wat een aanfluiting. Wie goed luisterde kwam tot de conclusie: er zijn er niet genoeg, dus moeten ze voorbehouden blijven voor het medisch personeel. En vandaag de uitleg waarom er door de overheid niet meer wordt gedaan: economische kosten te hoog. Dus vooral geen handen wassen, mondkapjes dragen etc. Uw dood brengt geld op voor de Nederlandse overheid!

 26. Ik lees net dat de minister van Justitie van Iran bekend heeft gemaakt dat zijn land wel eens 60.000 besmette mensen zou kunnen tellen.
  Lijkt me zeer geloofwaardig, omdat ze al 54 doden hebben geregistreerd bij Johns Hopkins. Dat zijn dus mensen die al 3-4 weken geleden besmet zijn. Bij een R0 van 2 heb je na 3-4 weken al 150.000 mogelijke besmettingen. Zo zal het hier in Europa ook gaan. Wij zijn later begonnen, dus rond eind maart hebben we een veel realistischer beeld dan nu mogelijk is.

 27. Nederland is altijd nonchalant geweest met elke dreiging. Was zo in 1940 en nog steeds. En bedenk wel de zorgkosten mogen niet verder stijgen bijv door mondkapjes, testen op corona. Bovendien het zijn meest zwakkere en oudere mensen die overlijden, dus dat scheelt weer in de zorgkosten. In Nederland gaan de kosten altijd voor elk andere overweging.
  Behalve natuurlijk als we het klimaat willen redden of asielzoekers die eigenlijk gewoon economische migranten zijn willen opvangen. Dan zijn er onmiddellijk miljarden beschikbaar.

 28. “ dankzij rechtstreekse opnames van de olympische spelen in Japan kan of moet iedere toeschouwer thuis achter de buis” Het worden spelen ‘op leven of dood’ zonder geïnteresseerden of familieleden op de tribunes. Japan zwijgt in alle toonaarden.
  Er word veel gegist naar : voorkomen is beter dan genezen, met name (in dit geval) het ‘indammen’ van gevaren zones en de economische gevolgen die inmiddels wereldwijd enorm zijn. Ook hier zijn de mensen met de laagste ‘buffers’ de pineut. Wanneer de ‘storm’ is overgewaaid kan men zijn wonden likken. Uiteindelijk is er altijd een winnaar, Cui bono …. ? Maar op de lange termijn blijken ‘de uiteinden’ van de winnaar en de verliezer niet met elkaar te corresponderen en volgt er ondergronds een niet aflatende strijd, en wel op alk gebied. : de valstrik van Thucydides ?

 29. de paus wou een paar weken geleden een Chinese niet de hand reiken, toen zij de paus zijn hand wou pakken werd hij onchristelijk boos, wist deze jezuïet en vrijmetselaar wat er onderweg was?
  En nou is hij ziek, een verkoudheid niets ernstig , maar hij kan niet gaan vasten was de mededeling

  zie you tube ; pope slaps pilgrim

 30. Volkskrant: op https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/dit-coronavirus-laat-zich-niet-bedwingen-we-zullen-moeten-wennen-aan-de-nieuwe-realiteit~b7ea65f4/ “Dit coronavirus laat zich niet bedwingen. We zullen moeten wennen aan de nieuwe realiteit”:

  “Virus ‘oogst’ vooral verzwakten

  Daarin schuilt iets wat je goed nieuws zou kunnen noemen. Het virus is zo genadig om kinderen, jongeren en veruit de meeste nog werkzame volwassenen te sparen. Echt gevaarlijk wordt het pas achterin de zestig of voorbij de zeventig, en bij patiënten die al lijden aan diabetes, hartaandoening of kanker. De ziekte die we inmiddels covid-19 moeten noemen, ‘oogst’ vooral de al verzwakten. En al doet ze dat wreed en zonder genade, dat is een geluk bij een ongeluk.”

  Alsof dit virus speciaal bedoeld zou zijn om maar van de vergrijzing af te komen.

 31. De angst dat je met Corona besmet wordt en zou kunnen sterven is ook een manier om met mensen over het evangelie te spreken:

  Het loon van de zonde is de (tweede) dood. (God zegt het in Romeinen 6 :23)
  Dat is het echte virus, dat is het dodelijkste virus !
  En raad eens je hebt het virus al. Romeinen 3: 9-18 ,allen hebben gezondigd.
  De hele wereld is geïnfecteerd met dit virus dat absoluut fataal is niet alleen lichamelijk maar ook eeuwig. Dat is wat God in Zijn woord zegt over de zonde.

  Maar er is een vaccin en dat is het Evangelie van Jezus Christus de Zoon van God.
  Het evangelie, the gospel, gos-pil. ( het bloed van Jezus Christus reinigt van alle zonden)
  http://www.hemelofhel.nl

 32. @ Günter: 4:04 PM. Sta helemaal achter uw reactie. En de marionet van de NWO Rutte (VVD) blijft maar lachen.

 33. De Britse minister van volksgezondheid zei onlangs heel ‘to the point’ dit op Sky News:

  – Ongeveer 3% van de bevolking, die besmet geraakt met nieuwe coronavirus, zal overlijden (bij gewone griep schommelt dat rond 0,1%).
  – Indien geen maatregelen genomen worden, kan tot 80% van de Britse bevolking besmet geraken met dit nieuwe coronavirus.
  – Indien (harde) quarantaine maatregelen genomen worden, zoals in China, zou de algemene besmettingsgraad kunnen teruggebracht worden tot 5% van de bevolking.
  – Deze maatregelen, die voor langere tijd moeten genomen worden, zullen wel een enorme economische impact hebben, maar het leven en de gezondheid van onze burgers primeert…

  De Britse regering is duidelijk meer begaan met de gezondheid en het leven van haar burgers dan de Nederlandse of de Belgische regering…

 34. Willy, deze virus is niet te stuiten met warm weer. Zie Azië, daar is het warm. En een vaccin tegen griep is er eigenlijk ook niet. Er is steeds een nieuwe virus. Soms moe t nu e wel e edn stad afsluiten okm erger te verkomen.

 35. En dit is nu weer typerend voor de Nederlandse mentaliteit van “zoek uwe legerstede op vanavond en slaap maar lekker want er is niets maar dan ook helemaal niets aan de hand.

  Want “Nederland blijft toch weer neutraal!”

  Deze lakse houding en vooral de houding in de jaren voor WW2 heeft vele Nederlanders destijds het leven gekost.

 36. Geen wonder dat Nederlanders opvallend nonchalant zijn over die vermeende Corona-Hype. Het blijkt allemaal een storm in een glas water te zijn: Een paar duizend mensen wereldwijd die koorts krijgen, hoesten en daaraan misschien doodgaan aan een milde griep zoals dat Corona-virus genoemd wordt door het RIVM.

  Burgers zijn honderd keer banger voor die Griezel Woordvoerders van het RIVM en WHO die mensen die niet ziek zijn zomaar zonder dat ze ziek zijn uit treinen plukken, op
  Cruise-schepen opsluiten, in hotels, of thuis 14 dagen in Quarantaine durven plaatsen omdat ze misschien besmet raakten door een persoon die koorts had of een beetje hoestte.

  Het is schandalig dat de Media TV/Radio/Kranten zich door het RIVM laat misbruiken. Die lieden die zelf wel zorgen altijd buiten schot te blijven en zichzelf nooit in een Quarantaine laten plaatsen! Gezonde Burgers worden door RIVM als rechteloze, machteloze proefkonijnen opgesloten?

  ALLEEN Lubach op zondag, liet in zijn show het belachelijke zien hoe onze besluiteloze beleidslieden handelen in tijden van crises. Het goede nieuws is notabene: Er blijkt een geneesmiddel van Jan Willem Popma – Chlorokyne direct verkrijgbaar voor slechts 11 Euro voorhanden. Goede resultaten reeds in China ter bestrijding van het Coronavirus!

  Maar daar heeft Big Farma geen oren naar, die brengen liever zelf hun peperdure en omstreden vaccins/tabletten op de Markt met God mag weten wat voor schadelijke stoffen daarin. Dat vermelden ze nooit op hun bijsluiters. Geen wonder dat burgers Overheden en RIVM niet vertrouwen!!!

  Dezelfde gekte zagen we in 2009 met die Varkens/Mexicaanse Griep. Nederlanders moesten toen maar liefst 3x van het RIVM laten vaccineren. Nederlanders deden dat niet en bleven massaal thuis. Minister AB Klink CDA moest weg uit het Kabinet omdat hij bleef zitten met bergen Vaccins die hij ingekocht had en daarbij ook nog een lading Tamiflu. Kosten voor de belastingbetaler: 350 miljoen Euro. Allemaal weggegooid geld omdat het Kabinet zich ook toen door het RIVM liet overhalen.

  Er was toen maar een land in de EU dat zich niet gek liet praten door de WHO…Geen enkele Pool werd gevaccineerd!!! De kranten stonden bol van deze moedige vrouw de Poolse Minister van Volksgezondheid…Ik las in de Bibliotheek op 05-11-2009…

  Poolse minister van Gezondheid weigert Mexicaanse griepvaccin aan bevolking te geven Minister Kopacz: ‘Overheden West Europa hebben geheime overeenkomsten met farmaceutische bedrijven’ De Poolse minister van Gezondheid, Eva Kopacz, heeft tijdens een verhit debat in het parlement gezegd dat ze in haar hoedanigheid als huisarts met meer dan 20 jaar ervaring Weigert toestemming te geven om het Vaccin tegen de Mexicaanse griep aan miljoenen Polen te verstrekken. Volgens de minister is er vrijwel niets bekend over de Veiligheid en bijwerkingen van de vaccins, en is wereldwijd gebleken dat de Mexicaanse griep véél milder is dan een normale seizoensgriep.

  Minister Kopacz verklaarde tevens dat het geheime contract dat de Poolse regering had moeten sluiten met de farmaceutische bedrijven die het vaccin produceren, meer dan 20 clausules bevat die Strijdig zijn met de Poolse Wetgeving. Hoewel de overheden in West Europa volgens haar wél deze geheime overeenkomsten hebben ondertekend, stelde ze dat de gezondheid van de burgers van Polen voor haar belangrijker is dan de winsten van ‘Big Pharma’ (term waarmee de grootte en enorme macht van de farmaceutische industrie wordt aangeduid).

  Volgens de minister zijn de ingrediënten van de griepvaccins omgeven door een sfeer van Geheimzinnigheid. Ze maakte zich grote zorgen, niet alleen vanwege het feit dat er geen adequate informatie wordt gegeven over de hoeveelheid adjuvanten in de vaccins, maar ook omdat ze bang is dat de Drie verschillende vaccins die bedoeld zijn voor de bevolking als één en hetzelfde vaccin worden behandeld. Ook is het vaccin volgens haar alleen op gezonde en relatief weinig mensen getest – voor Kopacz onvoldoende om de hele bevolking te laten injecteren.

  Daarnaast vroeg de minister zich hardop af waarom maar 13% van de Duitsers zich laat inenten met het Mexicaanse griepvaccin, ondanks het feit dat in Duitsland normaal gesproken vijf keer zoveel mensen de jaarlijkse seizoens-griepprik halen dan in Polen.

  Tevens vond ze het opvallend dat, ondanks het feit dat er niets bekend is over de bijwerkingen van de vaccins, de farmaceutische bedrijven weigeren om enige verantwoordelijkheid voor hun producten te nemen (in de VS zijn zowel de overheid als de farmaceutische bedrijven wettelijk gevrijwaard van schadeclaims, mochten de griepvaccins ‘onverwacht’ ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben).

  

De statistieken wijzen volgens Eva Kopacz uit, dat de seizoensgriep veel vaker voorkomt en tevens veel gevaarlijker is dan de Mexicaanse (varkens-)griep. Toch is er geen wereldwijde pandemie voor de ‘gewone’ griep afgekondigd. ‘Waar dan zo’n paniek over het varkengriepvirus?’ hield ze het parlement voor. ‘De Poolse burgers kunnen heel goed het verschil tussen leugens en de objectieve feiten en de waarheid onderscheiden.’

  De minister onderstreepte haar betoog met het feit dat van alle 193 Polen die de Mexicaanse griep zouden hebben gekregen, er niet één overleden is. Tenslotte riep ze de bevolking op om haar te steunen omdat de voorstanders van het Mexicaanse griepvaccin haar onder grote druk zouden zetten.

  Vonden we in 2020 maar zo’ n moedige en wijze doortastende minister als Eva Kopacz in het Kabinet Rutte! Zucht!!!

 37. Tja, in nederland denkt men dat het publiek van alles willen weten over een stel ontsnapte tbs’ers en gaat applaudiseren voor het inreken van wat gewoon binnen had moeten blijven,
  terwijl het corona-probleem uit de hand begint te lopen, de besmetten onontdekt in ziekenhuizen verblijven, en er honderdduizenden asielzoekers aan kunnen komen vanuit het turkse.

 38. Hele economie wordt opgeblazen… Reisbureau’s, restaurants, vliegtuigmaatschappijen, hotels, wie overleeft de gedaalde omzet, vervolgens ook de transportbedrijven, de detailhandel (minder aanvoer van goederen), etc… Vervolgens wordt de rente verlaagd met als gevolg dat banken het nog benauwder krijgen en het geen enkel effect heeft om de economie aan te zwengelen. Bedrijven sturen dure consultancies en freelancers tijdelijk weg, neerwaartse spiraal, vervolgens omvallen van debiteuren (krediet-uitval) en daarna omvallen van banken… Enige aandelen die continue zullen blijven stijgen: Halliburton, Thales, Tesla, Apple, Google, Farmaceutische bedrijven, zoals Sanofi, Merck, etc..

 39. Het is niet dom wat de regering hiermee doet, het is misdadig en niet anders!

  Ze weten donders goed hoe besmettelijk het is (hoef je alleen maar naar China, Italië en Z-Korea te kijken) en dan toch met droge ogen zeggen dat we het even moeten uitzieken?

  Ook maar niet meer vertellen waar de bekende gevallen zijn, zodat iedereen verdacht is en paniek nog eerder kan toeslaan? Misselijkmakend (letterlijk en figuurlijk)! Ook handig dat je dan niet weet of je kinderen nog tenminste een beetje veilig zijn op school en in de opvang. Prima geregeld, Rutte!

  Zo dom kun je gewoon niet zijn en daarom noem ik het zoals het is: misdadig!

  Valt dat regeringsbeleid trouwens niet onder nepnieuws? Moet eigenlijk aangepakt worden …

 40. Igraine ik lig in een deuk omdat You Tube Filmpje die je erbij gezet hebt , idd echt de Nederlanders lol

 41. Nederland is niet nonchalant maar ook niet waanzinnig. Op het niet opvolgen van quarantaine staat tenminste vier jaar gevangenisstraf. En steden, dorpen en buitengebieden worden gewoon geïsoleerd als het moet. Standaard protocol, bestaat al eeuwenlang. Reden voor ons allen om een voedsel en watervoorraad aan te leggen. Waren we in 2005 al aangeraden te doen. We hebben 15 jaar tijd gehad om te sparen. Ik vind dat we geen excuus kunnen aanvoeren.

 42. Ander onderwerp.
  Even over onze cultuur’verrijkers’:

  https://nos.nl/artikel/2325444-gokmen-t-bespuugt-advocaat-wordt-verwijderd-en-keert-terug-in-rechtszaal.html

  en ook:

  https://nos.nl/artikel/2325480-kamer-kritisch-over-vertragingen-ind-hoe-gaat-broekers-dit-beteugelen.html

  Bedankt, linksen!
  Bedankt, liberalen!
  Bedankt, ‘nette’ mannetjes en vrouwtjes van die ‘christelijke partijen’; verraderlijke meelopers!
  Bedankt voor de enorme rekeningen voor ons en voor onze kinderen en al die rotzooi die jullie er voor ons en onze kinderen van gemaakt hebben!
  Vele tientallen jaren lang hebben jullie Nederland doelbewust kapot gemaakt met de grootste minachting voor God en Zijn Woord.
  Helaas liggen velen van jullie al in je graven.
  Of helaas… ??
  Psalm 9:18. “De goddelozen zullen terugkeren naar de hel toe, alle God-vergetende heidenen.”

 43. Ik kan me vaak wel ergeren aan die ‘nuchtere Nederlandse mentaliteit”
  Als je de beelden hebt gezien die o.a op twitter te zien waren van Chinezen die ingesloten werden in hun huizen,mensen die dood neer vielen op straat, bloed ophoesten enz. en dan zeggen ze hier “het is maar een griepje”

  Ook de manier hoe het word gezegd ,met zo’n bespottelijk lachje alsof je gek zou zijn als je t zelf anders ziet…
  In ieder geval hebben wij alvast ingeslagen afgelopen week,mocht het allemaal wel meevallen ( wat ik niet denk) dan is er met t opgeslagen eten,drinken nog niks weg..het is gewoon verstandig om dit te doen lijkt me!

  Maar Nederlanders staan er geloof ik wel om bekend toch.. jaren geleden zag ik de film ‘escape from Sobibor’ het verhaal van de gevangenen in concentratiekamp sobibor in ww2 ,toen er een wagon aankwam met gevangenen met alleen Nederlanders viel die op tussen de andere wagons omdat de Nederlanders zeer rustig uitstapten “het zijn Nederlanders ,die zijn t makkelijkst om te vervoeren omdat ze geen gevaar zien” ( dat werd al snel anders..!)

  Het is iets anders om in paniek te zijn maar om ‘je kop in t zand te steken’ of ‘niet boven t maaiveld’ …pffffffft

  hieronder de link van Nederlanders in crisis :))

  https://www.youtube.com/watch?v=ee6-sI9rdtA

 44. Vitamine C , sterke drank en vooral het dure Colloidaat water ( Zilverwater ) is een virus killer omdat de nano deeltjes van Colloidaal water zo klein zijn dat ze in staat zijn om zich in het virus te nestelen en zo hun werk kunnen doen .

 45. Nederland is overal nonchalant in, behalve met het verkopen van wapens… in het bijzonder BIOwapens.

 46. Xander ik heb het alleen over Nederland het land wat omtrent onze persoonsgegevens en wat niet allemaal daar bij in is gesloten. denk echt niet dat men niet op de hoogte is van deze uitbraak al onze gegevens zijn te achterhalen waar wij zijn geweest of wat dan ook, alles daarvoor is gelinkt en gaat centraal in de opslag, dus al die leugens in de media is een wassen neus. deze uitbraak zal alleen maar toenemen en veel leed veroorzaken.

 47. Ook België doet dat niet en dat is normaal, je kan toch geen heel land op slot zetten. Nu Turkije weer miljoenen vluchtelingen laat gaan naar Europa zou dit misschien geen slecht idee zijn , maar dat werkt niet. Een land op slot houdt een virus niet tegen, het gaat van mens tot mens zoals bij een griep. we moeten goed onze handen wassen, minder kussen, meer afstand houden, geen handen schudden, niet meer niezen, niet meer hoesten, als dat allemaal moet gaan in het oog houden, dan krijg het virus zeker, de media is er teveel over bezig, de mensen krijgen angst en de mens kan niet leven met onzekerheden, dus mensen volgend jaar is er weer een Corona onderweg en hopelijk heeft men dan een vaccin, bij hogere temperaturen zal het virus afnemen, dus nog even op de tanden bijten, of valse tanden. shalom

 48. Zie de telegraaf, het verdubbelt zich elke 2,4 dagen. Not een wijnig tijd en er is Paniek .

 49. Wacht nog een beetje. Vooral niet voorberijden. Zijn de winkel schappen al leeg? Nu is de tijd. Iedereen heeft alles en ik niks. Lieve mensen wees berijd. Noach was dat ook en leefde not heel lang daarna. Ik ben voorberijd. Ja hier in Israel. En ik heb rust. Het basis woord van rust in het hebreeuws is Noach. Bent u voorbereid en Noach. Shalom in Yeshua en blijf gezond.

 50. Ik denk aan de griepvirus. Deze virus kan men ook overbrengen zonder ziekentenverschijnselen. Dat geld voor alle virussen, dus ook de corona virus. Men denk nog steeds dat de Nederlandse bevolking dom is.

 51. Hier in Nederland zijn er al 18 mensen besmet. Er wordt niet meer vermeld waar ze wonen. Men denk dat alles vanzelf oplos, want d e bestemmingshaard kom tv van Italië. Dat is nu Nederland.

Comments are closed.