Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’

—————————————————————————————————————————————

‘Corona wordt opzettelijk gebagatelliseerd; in werkelijkheid is er geen houden aan’ – Medische staat-van-beleg om corona: Groot Brittannië rekent erop dat 20% bevolking in quarantaine moet en bereidt inzet leger voorUPDATE 17.20 uur: Italië adviseert oudere mensen in het hele land om thuis te blijven – UPDATE 20.25 uur: De nieuwste statistieken van vandaag

—————————————————————————————————————————————-

Via een contact is ons communicatie met een bron in een groot Nederlands ziekenhuis waar corona patiënten worden behandeld onder ogen gekomen (naam ziekenhuis en bron bij de redactie bekend, wordt om privacy redenen beschermd). Deze medicus zegt dat het gevaar van het coronavirus opzettelijk wordt gebagatelliseerd, en dat hij intern te horen heeft gekregen dat er in werkelijkheid geen houden meer aan is. Men gaat ervan uit dat het virus zich dan ook over heel Nederland –waar vandaag in één klap 15 besmettingen bijkwamen (totaal nu 38)- zal verspreiden, en veel mensen zal doden.

Grootste gevaar van het virus is –naast de ernstige en zeer dodelijke longontsteking die mensen ervan kunnen krijgen- de zeer lange incubatietijd, die geen 2, maar ongeveer 4 weken bedraagt. In de mainstream media wordt nog steeds valselijk beweerd dat het risico dat een geïnfecteerd iemand zonder symptomen tijdens de incubatietijd anderen besmet zeer klein is, maar de ervaringen wijzen tot nu toe overal iets anders uit.

Klaarblijkelijk denkt de overheid in Den Haag dat ons volk met behulp van de media inmiddels zo dom is gemaakt, dat wij geloven dat het virus heeft besloten om zich ineens anders te gaan gedragen toen het in Nederland arriveerde? Net zoals voor ons land ook ineens heel andere stikstofregels gelden dan voor bijvoorbeeld Duitsland, waar ze dat probleem niet kennen?

Britten rekenen erop dat 20% in quarantaine moet; Leger kan worden ingezet

De Britse premier Boris Johnson heeft gisteren zijn strijdplan tegen het virus bekend gemaakt. Dat plan bestaat uit vier fasen: in bedwang houden – vertragen – onderzoek doen – rust terugbrengen. Van de 16 gepresenteerde punten worden in Nederland vooralsnog slechts enkelen uitgevoerd: coronapatiënten opsporen en isoleren, en de mensen met wie ze contact hebben gehad, opsporen. Plus natuurlijk een campagne om mensen hun handen te laten wassen.

De Britten gaan ook alle reizigers uit risicogebieden screenen. Scholieren moeten thuis mogen werken en leren. Terwijl er veel geld wordt gepompt in research naar het virus en een vaccin, krijgt de politie de opdracht om kleine criminaliteit te negeren. En dan deze: ‘Verlicht de regels voor ziektegeld, want één op de vijf mensen kan gedwongen worden thuis te blijven.’ Met andere woorden: men rekent erop dat mogelijk 20% van de Britse bevolking in quarantaine zal moeten, oftewel 13 miljoen mensen.

Tegelijkertijd gaat de Britse overheid zich voorbereiden op ‘meerdere golven’ van het virus. In de ziekenhuizen worden niet-urgente operaties geannuleerd ten gunste van kwetsbare slachtoffers. Gepensioneerd medisch personeel wordt teruggehaald. Tot slot kunnen ‘er troepen in de straten worden ingezet’, waardoor er feitelijk een soort medische staat-van-beleg wordt uitgeroepen. Ook al is het zover nog niet, er wordt dus rekening gehouden met eenzelfde soort chaos en paniek als in China. (1)

Duitse minister erkent dat er sprake is van ‘wereldwijde pandemie’

De Duitse minister van Financiën Olaf Scholz trotseert de WHO en heeft gezegd dat er wel degelijk sprake is van een ‘wereldwijde pandemie.’ Scholz is voorstander van het tijdelijk opheffen van schuldenregels, zodat het land geld kan vrijmaken voor het tegengaan van het virus.

In Italië zijn inmiddels alle scholen en universiteiten gesloten. De lakse reactie van de Italiaanse autoriteiten en de EU wordt door veel ananlisten als één van de hoofdoorzaken gezien van de snelle verspreiding over Europa. Zo konden veel buitenlandse studenten in de besmette Italiaanse gebieden gewoon naar hun eigen land terugkeren, en bleef de EU weigeren om de interne grenzen te laten sluiten. (3)

UPDATE 17.20 uur: Italië adviseert oudere mensen in het hele land om zoveel mogelijk thuis te blijven. Ook worden bioscopen en theaters gesloten. (3)

Twee soorten virussen

Vorige week berichtten we dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het virus zich ook via ontlasting en urine verspreidt. Dat is nu door de Chinese autoriteiten bevestigd. In de National Science Review is gisteren een studie van Chinese wetenschappers gepubliceerd, waaruit blijkt dat er twee soorten van het virus rondwaren, het L type en het S type. Het L type is een geëvolueerde vorm van het besmettelijkere S type. De zeer strenge quarantaine maatregelen in China hebben de verspreiding van het S type vermoedelijk beteugeld, zo stellen de wetenschappers (2).

Recessie of depressie

Over de hele wereld gaan analisten ervan uit dat de corona pandemie voorlopig nog niet voorbij is, en minimaal nog enkele maanden tot mogelijk 1 tot 2 jaar kan gaan duren. De wereldeconomie zal hierdoor in een ernstige recessie terechtkomen, en als het inderdaad lang gaat duren, mogelijk zelfs een Depressie.

UPDATE 20.25 uur: De nieuwste statistieken van vandaag:

 

Xander

(1) Daily Mail
(2) SCMP
(3) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden
24-02: Corona paniek slaat toe: Stormloop op supermarkten en winkels in Noord Italië
23-02: Onrust in Israël nu 18 Zuid Koreaanse christelijke toeristen besmet blijken met corona
23-02: Roemenië eerste Europese land dat reizigers uit Italië in quarantaine plaatst
22-02: Wetenschappelijk team in Wuhan: 61,5% ernstig zieke corona patiënten sterft
21-02: Totale paniek in Zuid Koreaanse miljoenenstad om corona uitbraak in kerk

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

63

 1. Gezondheidszorg schiet tekort, wil ze alleen nog maar ervanaf helpen. ?
  Le

 2. wachter schreef:
  06/03/2020 om 7:04 am

  En morgen gewoon met massa naar het CORONA concert van Ander Hazes allemaal met de mond ver open vol op meezingen en met massa naar de zelfde WC. Kennis gaat ook, je kan ook een griepje krijgen zegt ze terwijl haar moeder en schoonmoeder beide over de tachtig in een verpleeghuis zitten en ze deze regelmatig bezoekt. Dan wil ik het nog niet hebben over de 900 in coma zuipende studenten die even naar het besmet gebied reisde. Het is de instelling van een regering in 1940 ga u maar gerust slapen er is niets aan de hand. Dit kabinet faalt op alles, ben bang ook op deze epidemie..

 3. @ Igraine 11:11 PM, op 5/3. De massa wil het echt niet weten hoor. Brood en spelen zijn veel belangrijker…

 4. Ik ben nog altijd niet erg onder de indruk.Het kan zijn dat informatie buiten de reguliere media achtergehouden wordt.Als het echt een brede epidemie wordt,hangt het af van de ernst van de ziekte,maar dan is het nauwelijks nog mogelijk stricte quarantaine te handhaven en zal men dat zeker niet voor 20% van de bevolking doen.

  In Afrika zijn nog weinig besmettingen.Het zou kunnen dat het virus bij hogere omgevingstemperaturen toch minder actief wordt.

 5. Al meerdere keren heb ik de link van dit filmpje hier geplaatst,maar tot nu toe geen reactie,dit zijn beelden uit Iran,beelden van ‘het griepje’ niet om bang te maken maar om mensen wakker te schudden die zeggen dat ‘we niet moeten overdrijven’en dat er meer mensen sterven aan de griep…

  Word alsjeblieft wakker!

  https://www.youtube.com/watch?v=gq3X8kwb8Qg

 6. Hans schreef:
  05/03/2020 om 8:01 pm
  Wat een bangmakerij Xandernieuws.
  Let maar op, dit zal als een nachtkaars uitgaan.

  41 Corona-doden vandaag in Italië. Voor die mensen is inderdaad de kaars uit. Het is ongelovig hoe dit virus massaal wordt weggezet als een niemendalletje..

 7. Wat een bangmakerij Xandernieuws.

  Let maar op, dit zal als een nachtkaars uitgaan. Ik volg al jaren met veel interesse jullie blogs, maar ik vind het soms wel een tikkeltje hysterisch. In dit geval meer dan een tikkeltje. Jullie hebben meermaals groot alarm geslagen m.b.t. allerlei onderwerpen en hebben daarbij heel vaak stevig misgekleund.

  Mag het een onsje minder Xandernieuws ?!!

 8. Het RIVM is niet verrast door de „stevige stijging.” Die „past in het beeld” dat het instituut al had, zegt Bruins. Hij ziet in de ruime verdubbeling ook geen reden tot extra maatregelen.

  Mijn God we zijn verloren in dit land met zo veel dwaasheid.

 9. 38 mensen dat is 0.000002 procent van de Nederlanders en 0.0 % sterfgevallen. Bagataliseren of niet, de werkelijkheid in ons land laten ook geen heftige cijfers zien. Ik kan hier pas over oordelen als inderdaad half Nederland op de IC ligt. Maar voor nu, leeft niet altijd en eeuwig maar in angst, dat is precies wat man wilt. Ik volg deze site al jaren en lees het doorgaans met interesse plezier en een klein korreltje zout maar men slaat hier volledig door in het corona virus.

 10. “De balans moet worden bewaakt tussen de maatschappelijke en economische impact van maatregelen en het daadwerkelijke risico van de ziekte.”
  Het nieuwe coronavirus heeft een gevaarlijk imago ontwikkeld, maar in werkelijkheid valt het allemaal wel mee.
  Dat zegt hoogleraar virologie Eric Snijder. “Ik vergelijk het weleens met een echt ‘killervirus’ als ebola.
  De kans dat je dat overleeft, is relatief klein.
  Bij het coronavirus is het omgekeerde aan de hand.”
  80 procent van de mensen die besmet raakt met het coronavirus, ontwikkelt slechts milde ziekteverschijnselen.
  20 procent wordt ernstiger ziek en een nog veel kleiner deel komt te overlijden.
  Daarbij gaat het vooral om ouderen of mensen met een immuniteitsprobleem, diabetici of patiënten met hart- en vaatziekten.
  Gezonde mensen hebben gemiddeld niet veel te duchten van het coronavirus.
  “In orde van grootte valt het nieuwe coronavirus nog het best te vergelijken met de klassieke griep.”

  Bron: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5037066/coronavirus-valt-mee-geen-zorgen-om-covid-19

  De angst en paniek voor besmetting door het coronavirus wordt aangegrepen om de bevolking te bestelen ten voordele van bedrijven… want die moeten nu toch steun krijgen om de economie draaiende te houden, nietwaar?
  En ziedaar: de eerste maatregelen in belgië zijn het bewijs en dit is nog maar de aanloop naar de collectieve diefstal door de overheid onder het valse voorwendsel van ‘economische’ steun.

  De verarming van de bevolking door belastingen ging niet snel genoeg, nu hebben ze een smoes om legaal de bevolking nog meer te bestelen.
  Dat zal blijken als deze corona hysterie voorbij is maar intussen krijgen bedrijven miljarden belastinggeld, wordt de zelfbeschikking van de straatarme burger ontnomen om dan massaal vergiftigd te worden door het verplichte vaccin door de intussen voor dat doel gewijzigde wetgeving…intussen wordt er zelfs niet meer gepraat over het coronavirus want de politieke doelen werden bereikt.

 11. @Harry van Beek

  Ben het eens, alleen weet je pas achteraf of het meevalt of niet. Het kan ook zijn dat we er dit jaar goed vanaf komen maar dat het volgend jaar alsnog flink toeslaat. Heb zelf wel het één en ander ingeslagen, al is het alleen maar omdat de schappen hier en daar leeg beginnen te raken. Wat extra handzeep, hygiënedoekjes, zakdoeken, paracetamol, vitamine c 1000 mg, pasta, rijst e.d.

 12. kijk ook eens op http://www.profusa.com the mark of the beast , als het corona virus is uitgeraast is dit een volgende stap de invoering van id2020 met een profusa gel in je lichaam.

 13. Gij die met angst en beven leeft gaat zijn noodlot tegemoet, strijd dapper door, en je zal overleven.

 14. Er is uitgerekend dat covid 19 dertig keer dodelijker is dan griep/influenzavirus, google eens hoeveel griepdoden normaalgesproken per jaar en vermenigvuldig dit met dertig, ik schrik ervan, zelfs met tien keer dodelijker schrik ik ervan

 15. @ Kees van Kesteren: 9:54 PM, op 4/3. Ben het met U eens. Ik woon zelf dicht bij de grens met Duitsland, de Kreis Heinsberg. Daar is de ellende al niet meer te overzien. Ambulancepersoneel in “maanpakken”, en dan zou het om een “griepje”, gaan. Maar uiteraard vertrouw ik slechts volledig op Christus Koning! Weest waakzaam!

 16. Willie schreef:
  04/03/2020 om 3:00 pm
  Toen ik las dat een dwaze minister voorstelde om besmette figuren in verzorgingshuizen onder te brengen kon ik mij niet aan de indruk onttrekken dat het Duitse Aktion T4 uit de kast werd gehaald onder het motto twee vliegen i een klap. Of hij moet werkelijk wel heel erg dom zijn.

  @Willie, kan je na gaan wat een wagelijk mens dat is!
  Dat is nog op z,n zacht gezegd.. een monster

 17. dat we worden bestuurd door fuck-ups, zoveel is mij nu echt wel duidelijk geworden. beroepsmatig heb ik redelijk veel te maken met artsen en mensen uit de medische sector. als ik deze mensen 1 op 1 spreek, dus zonder andere mensen erbij, dan krijg ik vrij verontrustende verhalen te horen, maar ook, veel boosheid. in zijn algemeenheid hoor ik steeds hetzelfde verhaal in grote lijnen : wij hebben al wekenlang geroepen en gehamerd op betere voorbereiding, echter het rivm bleef en blijft maar op zijn handen zitten. als dit uit de hand loopt, en daar lijkt het wel op, dan vallen er veel meer doden dan er strikt noodzakelijk waren geweest. komen er later weer andere mensen bij het gesprek dan krabbelt men weer terug, en begint men weer het rivm-mantra te herhalen. kennelijk is de angst om de baan in de gezondheidszorg groot ? wie zal het zeggen. hoe het verder met het virus loopt…time will tell..

 18. Veel reacties hier spreken elkaar erg tegen.. de gemiddelde lezer van deze site gelooft de msm niet meer, maar is vervolgens wèl bang voor een zgn. pandemie…
  Dus: u gelooft de telegraaf en Nu.nl niet meer, maar wanneer het kwaad een beetje dichterbij komt wordt u toch bang… hoe diep zat dat geloof dan?
  Ik ga niets doen tegen corona net zo min als ik dat voor de mexicaanse griep heb gedaan. Ook toen moesten er weet ik hoeveel vaccins door big pharma worden verkocht weet u nog? Of was dat de eerste test van de Elite om te kijken of het volk, door ze bang te maken, het zal accepteren? Ik weet zeker dat dit een vooropgezette actie is door de Elite. Weer een stap dichter bij naar totale controle en het reduceren van de wereldbevolking. Maak het volk bang en voer dan regels door. Xander: je werkt aan de verspreiding vd angst mee met de Corona berichtgeving!!

 19. @Sultan 
  schreef:
  04/03/2020 om 4:05 pm
  …. en how about alcohol ?

  heb een verkoudheid met keelpijn, niets ernstig,
  (want ik leef toch al in zelf opgelegde qarrantenne, zo zonder werk 🙂
  feit: gisteravond voor het slapen gaan 2 slokken jenever 35% gehad +-10ml, vanmorgen keelpijn weg
  keer flink dronken is ook goed tegen parasieten zoals lintworm en andere parasieten in het maag-darm stelsel, alle bloed drinkende parasieten krijgen een dosis alcohol binnen
  waarom denk je dat ze het lang volgehouden hebben in middeleeuwen, licht alcoholisch dranken doden bacteriën, toen al

 20. Veel reacties hier spreken elkaar erg tegen.. de gemiddelde lezer van deze site gelooft de msm niet meer, maar is vervolgens wèl bang voor een zgn. pandemie…
  Dus: u gelooft de telegraaf en Nu.nl niet meer, maar wanneer het kwaad een beetje dichterbij komt wordt u toch bang… hoe diep zat dat geloof dan?
  Ik ga niets doen tegen corona net zo min als ik dat voor de mexicaanse griep heb gedaan. Ook toen moesten er weet ik hoeveel vaccins door big pharma worden verkocht weet u nog? Of was dat de eerste test van de Elite om te kijken of het volk, door ze bang te maken, het zal accepteren? Ik weet zeker dat dit een vooropgezette actie is door de Elite. Weer een stap dichter bij naar totale controle en het reduceren van de wereldbevolking. Maak het volk bang en voer dan regels door. Xander: je werkt aan de verspreiding vd angst mee met de Corona berichtgeving!!

 21. Ik geloof steeds minder van deze hele angstaanjagende mediacircus. Het feit dat de reguliere media op alle vlakken er zoveel aandacht aan geeft is op zichzelf al verdacht makend.
  Heb op het moment eerlijk gezegd nog niet echt een definitief standpunt ingenomen.
  Maar als er echt een bovengemiddeld dodelijk virus rondwaard vind ik dit filmpje redelijk geruststellend. https://www.youtube.com/watch?v=HIWuAtinhsU

 22. het is om de mensen schrik aan te jagen , ik woon in Italie Sardinie en hier is er niets van te zien en alles verloopt normaal , hier zijn vele chinese winkels en restaurants en iedereen gaat er naar toe zoals voorheen , er is iets anders op til en de fout zal gegeven worden aan het virus maar is helemaal niet waar , het is de wereldeconomie die zal instorten en dat zal erger worden dan het virus zelf

 23. Heel vreemd, gisteren kwamen mijn vrouw en ik uit Oeganda. Bij binnenkomst in Nederland op Schiphol werd niemand gecheckt op het virus. Omgekeerd, toen wij Oeganda binnenkwamen, wel. Ook bij onze tussenstop in Kenia werden we uitgebreid gecheckt

 24. Ik persoonlijk vindt Xander de laatste tijd erg veranderd, en zeker NIET ten goede. De hysterische artikelen zijn boor mij iet wat teveel lijkend op de media zoals wij die allemaal kennen.

 25. We mogen elkaar geen hand meer geven, maar we maken op het week wel gebruik van het zelfde toilet . Fijne dag allemaal

 26. De echte media die u kunt vertrouwen hoort of ziet u o.a. op deze site van Xander, Bron of op de site van http://www.jensen.nl Laat u overtuigen door Robert Jensen hoe u bedrogen, belogen en in de maling genomen wordt. Ikzelf dacht eerst wat moet ik met die kerel, maar die kerel spreekt wel de taal die wij als Nederlanders allemaal behoren te spreken namelijk: Leugenmedia, NOS, NPO enz. en alle Nederlandse kranten “STOP met die onmenselijke LEUGENS” ..!! We hebben jullie vuige spelletjes van A tot Z door !

  “God geef RECHTS alstublieft de kracht en wijsheid die nodig is om te winnen van deze linkse en Goddeloze dwazen”.

 27. Wanneer ik Nederlandse kranten lees dan lijkt het wel oorlogspropaganda waarin het volk in slaap wordt gesust. Vergelijk dit met de betere kranten in het Verenigd Koninkrijk. In Italië zeggen de officiële cijfers dat momenteel 1 op de 30 patiënten overlijdt, dit met een nog volledige capaciteit van de medische zorg, die in Italië op een hoog niveau staat, de medische apparatuur mri scanners, zuurstof apparatuur in voldoende mate beschikbaar, ook zijn alle vormen van medicatie nog voldoende in voorraad. Indien het aantal patiënten stijgt naar bijvoorbeeld 1 procent van de bevolking dan is er niet meer voldoende capaciteit meer om mensen te verzorgen, het sterftecijfers zal dan stijgen naar (ik zeg maar wat) 1 op 25 á 1 op 20, dat is groter dan met de Spaanse griep van destijds. bij de Spaanse griep bestonden er geen mri scanners, zuurstofapparaten en aids – antivirus medicatie. Ik maak mij wel zorgen en al helemaal om mijn 70 plus ouders en 60-70 plus familieleden.

 28. Als er iemand op een juiste wijze onderzoek doet en alles bijhoudt dan is het Chris van Peak Prosperety, zijn videos bevatten adequate data en hij volgt het al sinds het begin. Als je benieuwd bent hoe het virus zich wereldwijd verspreid dan zou ik zijn kanaal zeker aanbevelen, voor wie interesse heeft, hier zijn laatste update van gisteren:

  https://www.youtube.com/watch?v=uagDnjplkOE

 29. Het sterftepercentage is sowieso overdreven, want er lopen een pak niet officieel geregistreerde coronapatiënten rond, mensen die niet weten dat ze Covid-19 in zich hebben en denken dat het om een gewone verkoudheid gaat. Daarvoor ga je meestal niet naar de dokter. Over enkele maanden zal blijken dat de “corona-pandemie” een goed georkestreerde hysterie was met motieven die in de komende weken duidelijk zullen worden. De schreeuwers van nu zullen zich dan schamen.

 30. Over een maand of 2 weten we meer. Hopen dat het wel meevalt allemaal. Zo niet dan likken we onze wonden. We hebben veel tips gezien bij iedereen die gereageerd hebben. Bedankt Succes en sterkte allen. Shalom in Yeshua en blijf gezond.

 31. Nederland wil gewoon Italië verslaan. Wie scoort het hoogste? Denken dat het doelpunten zijn.

 32. Ondanks een aantal coronabesmettingen kan het openbare leven in Amsterdam op dit moment gewoon doorgaan, aldus de Amsterdamse burgemeester Halsema in een brief. „Er is geen aanleiding om evenementen af te gelasten of gebouwen te sluiten. Iedereen kan dus naar werk, school, of andere openbare plekken. Organisatoren van bijeenkomsten en instellingen die veel publiek ontvangen hoeven nu geen extra maatregelen te nemen.”

  Dit vrouwtje krijgt de rekening nog wel ,nooit gehoord van voorkomen is beter dan genezen

 33. M. schreef:
  04/03/2020 om 6:58 pm
  Tegen de avond sprak ik een bekende in Noord-Italie:
  hij noemde het c.virus spektakel een groot theater:
  elk jaar sterven ca 9000 mensen aan griep en hier gaat het om ruim 100.
  We lachen erom.

  Ik niet ,het lijkt mij niet dat China een groot deel van economie plat legt voor een griepje

 34. @M, elk jaar sterven ca 9000 mensen aan griep en hier gaat het om ruim 100.
  We lachen erom.
  Dit virus begint nog maar net en er zijn al 100 doden in Italie. En hoeveel zullen er nog volgen? Duizenden, tienduizenden of honderduizenden? Dan wordt er weinig meer gelachen vermoed ik zo

 35. Zaai angst en paniek en kontroleer de massa! Hoeveel doden zijn er gevallen in Europa?Dat er in China mogelijk een groter aantal mensen gestorven zijn is aannemelijk waar door luchtvervuiling en de uitrol van 5G het immuunsysteem is aangetast.Mensen onderzoek eerst grondig voor je alles slikt dat door je strot word geduwd

 36. Helaas zien (gezien de 1e) sommige mensen dit als paniekzaaierij terwijl dit toch keiharde feiten zijn incl. bronnen die dit weer bevestigen.
  Belangrijk is om dichtbij Zijn Woord te blijven, in gebed zijn Torah/leefregels onderhouden, in genade van de Messias die spoedig terug komt.

 37. M op 6.58

  Als het een gewone griep was zouden de beurzen niet kelderen

 38. Waarom luisteren naar de seculiere media.?
  Luister meer naar God.
  Lees en geloof Psalm 91,vers 5 tot 7:
  De verschrikking van de nacht hoef je niet te vrezen,ook de pijl niet die overdag op je afvliegt.
  Noch de pest (Coronavirus)die rondwaart in het donker,noch de plaag die toeslaat midden op de dag.
  Al vallen er duizend aan je linkerzijde en tienduizenden aan je rechterhand,jou zal niets overkomen.
  Waar is jullie geloof (vertrouwen)???
  Chris V.

 39. Tegen de avond sprak ik een bekende in Noord-Italie:
  hij noemde het c.virus spektakel een groot theater:
  elk jaar sterven ca 9000 mensen aan griep en hier gaat het om ruim 100.
  We lachen erom.

 40. @ Joep
  Chloroquine is al eerder genoemd en in China ook gebruikt. Het wordt gebruikt bij bacteriën en virussen
  En al heel lang tegen malaria. Ook bij soorten van reuma en kan een te hoge suikerspiegel verlagen.
  Nadeel is dat je er hartfalen van kunt krijgen, maar dat kan met dit virus ook.

 41. Gratis tip.
  Adem hete stoom in ,kunnen virussen niet tegen.
  Graag gedaan.

 42. Waarom luisteren naar de seculiere media.?
  Luister meer naar God.
  Lees en geloof Psalm 91,vers 5 tot 7:
  De verschrikking van de nacht hoef je niet te vrezen,ook de pijl niet die overdag op je afvliegt.
  Noch de pest (Coronavirus)die rondwaart in het donker,noch de plaag die toeslaat midden op de dag.
  Al vallen er duizend aan je linkerzijde en tienduizenden aan je rechterhand,jou zal niets overkomen.
  Waar is jullie geloof (vertrouwen)???
  Chris V.

 43. Ik geloof er niks van. Hoeveel Chinezen zijn er nu inmiddels daadwerkelijk overleden aan het virus? Als het echt 1.000-en zouden zijn geweest dan hadden de MSM dat luidkeels verkondigd. Aan een reguliere griep sterven ook 1.000-en mensen. En we weten ook dat vaccinatie zinloos is omdat het virus snel muteert. Het gaat om angst zaaien. En ja dat lukt inmiddels prima, als je nu al leest dat mensen geen vakantie meer boeken. Ieder gezond mens overleeft een griep, zonodig met wat extra vitamine C. Zorg voor een goed immuunsysteem en volgens mij is er geen vuiltje aan de lucht.

 44. Ach ja, als geen Wereldoorlog komt, wordt het een ineenstorting van de economie of we gaan we ten onder in een klimaatcrisis of we worden omgevormd tot een moslim continent. De overheid is niet meer te vertrouwen enz enz. Ik zal ongetwijfeld nog een ander doemscenario vergeten zijn. Nu gaan we weer ten onder aan een virus. Lieve mensen, laat je toch geen angst aanjagen.

 45. We stellen onze hoop op de oosterse medische wetenschap en bedrijfsleven om snel tot een thuistest voor corona te komen. Als zo’n test op de markt is, heeft men het oordeel van huisartsen, assistenten en diensten als ggd niet meer nodig om getest te worden en maakt het rommelen met cijfers niet meer uit.
  Of je er beter van wordt is vraag twee, maar iederen naar huis sturen met ‘het is een griepje,’ lukt dan niet meer, en men weet waar hij aan toe is.

 46. Ken je de bijbeltekst `vrees niet, geloof alleen` ? man wat ben jij een angst prediker.
  en hoeveel van je angstberichten zijn er al uitgekomen ? De meeste mensen hebben een dag of 2 koorts en knappen daarna alweer op.

 47. In essentie hebben de autoriteiten natuurlijk gelijk: rust en orde zijn belangrijk in dit soort situaties. Volgens een opinieonderzoek nu minder bang zouden zijn voor het virus dan een week geleden, reden: ze zijn nu beter geïnformeerd door het RIVM. Waar bestond deze ‘betere’ informatie uit? Uit: geen handen schudden, in de elleboog niezen en vaker handen wassen. Dingen die we al deden of makkelijk zelf kunnen bedenken. Het geeft maar weer eens aan hoe sullig de gemiddelde Nederlander is geworden als je de kleuterpraat van het RIVM opvat als ‘informatie’. Ik heb hier erg om moeten lachen. Dit soort mensen denkt waarschijnlijk ook dat de NPO ‘informatie’ verstrekt in het journaal.
  Maar natuurlijk verspreidt het virus zich overal en kan het niet tegengehouden worden. Ongeveer 20 % gaat ziekteverschijnselen krijgen. Veel landen willen niet testen want het kost geld en je wordt er niet wijzer van. Redenatie klopt. Gratis doofpot, welke overheid zou daar nee tegen zeggen? Het aantal doden lijkt vooralsnog mee te vallen, maar volgens de medici zou kunnen oplopen tot 2 % van de 20 % met ziekteverschijnselen, dus ongeveer 60.000. Lijkt onwaarschijnlijk, het is misschien beter om van het slechtste uit te gaan, dan valt het later nog mee.

 48. Heb je die gek ook weer; schreef een week of zo geleden dat nicotine en alcohol een middel was dat virus dodend is….. Hij schrijft wel vaker ‘rare dingen’ . Lees voor.al niet op sputnik.de wat nicotine met het Corona zoal kan doen. Niet lezen a.u.b. , dit artikel komt echter uit de USA maar hier zit Puttin zeker achter…. en how about alcohol ?

 49. Beste moderator, hoe kan ik achter de naam van het ziekenhuis en de contactpersoon komen ter verificatie? Mijn emailadres is meegeleverd. Bij voorbaat dank.

 50. Op een natuurlijk virus kan geen patent aangevraagd worden maar op het coronavirus rusten tientallen patenten.
  Het wil dus zeggen dat het allemaal in het laboratorium gemaakte virussen zijn. Deze knutselaars zijn dan schuldig aan de dood van iedere viruspatient en moet met spoed opgehangen worden.

 51. Medicijn uit Zeewolde nu onderdeel van voorlopig behandeladvies coronavirus
  Chloroquine, een middel dat in Nederland alleen in Zeewolde wordt geproduceerd, is onderdeel geworden van het voorlopige behandeladvies voor patiënten met het coronavirus. Dat laat de directeur weten van het bedrijf dat het middel maakt.
  Vorige week werd al duidelijk dat het middel volop werd getest en dat de voorlopige uitslagen positief waren. Maar waarom horen we dat nu pas en niet een week gelden?
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/medicijn-uit-zeewolde-nu-onderdeel-van-voorlopig-behandeladvies-coronavirus/

 52. Het Coronavirus is als een soort griep, wie het heeft gehad is er tegen bestand, alleen heeft men geen vaccin tegen dit virus. Het gaat van mens tot mens, en gezien de wereld mijn dorp is geworden en door overbevolking kan het zich vlug verspreiden. Doemdenken is verboden het is er nu eenmaal, en binnen een tijd zal er weer een ander virus zijn dat we weer niet kennen, je mag niet panikeren of een land op slot doen, dat zou pas onnozel zijn.Shalom

 53. Toen ik las dat een dwaze minister voorstelde om besmette figuren in verzorgingshuizen onder te brengen kon ik mij niet aan de indruk onttrekken dat het Duitse Aktion T4 uit de kast werd gehaald onder het motto twee vliegen i een klap. Of hij moet werkelijk wel heel erg dom zijn.

Comments are closed.