Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

—————————————————————————————————————————————

Amerika’s topviroolog en Witte Huis adviseur: ‘Vaccins in 2021 zullen game changer zijn’ Houden farmagiganten een spotgoedkoop corona medicijn tegen omdat dit hun miljardenwinsten uit de toekomstige verkoop van vaccins in gevaar brengt?

————————————————————————————————————————————–=

We hebben er al vaak voor gewaarschuwd, en nu is het bijna zover dat de hele bevolking zich verplicht zal moeten laten inenten. Op 24 maart bevestigde multimiljardair Bill Gates in een geruchtmakend interview dat de corona pandemie zal leiden tot de invoering van ‘vaccinatie certificaten’, oftewel een vaccinatie paspoort. Zonder de juiste digitale stempels die bewijzen dat u ingeënt bent, zult u vrijwel uitgesloten worden van de samenleving.

De voormalige Microsoft topman, die op 13 maart uit het bestuur stapte, zei dat corona weliswaar ‘een verschrikkelijke’ pandemie is, maar erkende dat ‘de meeste mensen het kunnen overleven. Het is weliswaar veel besmettelijker dan MERS of SARS, maar niet zo dodelijk als die virussen waren. Wel is de verstoring die we nu zien om het virus eronder te krijgen werkelijk ongekend.’

Middel erger dan de kwaal?

De gevolgen voor de economie zijn weliswaar ‘tragisch’, maar vallen volgens hem weg tegen de nog veel grotere pijn als het virus grote aantallen mensen van het leven berooft. Desondanks hebben al diverse experts en analisten gewaarschuwd dat er wel eens veel meer mensen kunnen omkomen door de strenge lockdowns en instortende economieën, dan door het coronavirus.

‘Er kunnen miljoenen mensen sterven door zelfmoord, drugsmisbruik, gebrek aan medische zorg, armoede en voedseltekorten,’ schreef Kevin Ryan op 1 april voor Off-Guardian. ‘Daar komen de andere voorspelbare sociale, medische en volksgezondheid problemen, die het gevolg zijn van de reactie op Covid-19, nog eens bij.’

‘We willen geen groot aantal herstelde mensen’

Natuurlijk financiert de Gates Foundation de ontwikkeling en promotie van vaccins, wat altijd al een stokpaardje van de miljardair is geweest. Het voorstel om patiënten te gaan behandelen met bloedserum afkomstig van mensen die immuniteit hebben ontwikkeld, wees hij af, omdat het ‘behoorlijk gecompliceerd is, en vergeleken bij een medicijn dat we in grote hoeveelheden kunnen maken, vermoedelijk veel duurder.’

‘Maar we willen geen groot aantal herstelde mensen,’ vervolgde hij. ‘Laat duidelijk zijn dat we door de lockdown in de VS proberen om niet 1% van de bevolking besmet te laten worden. Daar zitten we nu ver onder, maar door exponentiële groei kun je over de 3 miljoen mensen uitkomen (= ongeveer 1%). Ik denk dat we dat met de huidige economische pijn kunnen voorkomen.’

Certificaat met digitaal bewijs van vaccinatie

Gates, die over de hele wereld als een soort staatsman wordt behandeld, lijkt daarom niets te zien in het ontwikkelen van groepsimmuniteit. In plaats daarvan wil hij de farmaceutische bedrijven eerst in staat stellen om enorme winsten te maken met de verkoop van miljarden coronatesten, en daarna met even zoveel miljarden vaccins. Het uiteindelijk doel?: ‘Uiteindelijk zullen we certificaten krijgen waarop vermeld staat wie is hersteld, wie is gevaccineerd… Want je wilt niet dat mensen over de wereld reizen als er nog een paar landen zijn die het triest genoeg niet onder controle hebben.’

‘Op den duur zal er digitaal bewijs van immuniteit worden ingevoerd, wat het weer opstarten van de wereld zal helpen faciliteren.’ Een week later werd deze onthullende uitspraak van Gates uit het originele TED Talks interview geknipt, maar natuurlijk niet dat het hele interview al vele malen gekopieerd en elders te bekijken was.

Event 201 toonde grote bereidheid voor vaccinaties aan

Zoals bekend werd de inmiddels beruchte Event 201 corona pandemie simulatie in oktober 2019 mede gefinancierd door de Gates Foundation, het Wereld Economie Forum (WEF) en een tak van de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. Uit een peiling die in het kader van deze simulatie werd gedaan bleek dat 65% van de Amerikanen zouden staan te springen om een vaccin, zelfs als dat nog experimenteel zou zijn. Let wel: dat was nog maanden vóór de corona pandemie.

De vaccinindustrie is ‘big business’, en is inmiddels 6 keer groter dan slechts 20 jaar geleden. Voor iedere $ 1 die in de 94 armste landen wordt geïnvesteerd strijken de farmagiganten $ 44 op.

Houden farmagiganten dit spotgoedkope corona medicijn tegen?

Het middel dat (in combinatie met o.a. zink) tot nu toe met succes wordt toegepast bij corona patiënten, hydroxychloroquine, is echter patentvrij, en mag door iedereen worden gemaakt. Omdat de farmagiganten daar dus niets aan kunnen verdienen, zouden ze volgens sommigen de productie en toepassing van het spotgoedkope medicijn (het genezen van één corona patiënt zou ongeveer $ 20 dollar kosten) frustreren, omdat dit de miljardenwinsten van de toekomstige verkoop van hun coronavaccins in gevaar zouden brengen. (2)

‘Vaccins in 2021 zullen game changer zijn’

Amerika’s topviroloog dr. Anthony Fauci, Covid-19 adviseur van het Witte Huis, waarschuwde het volk al om niet teveel te hopen op hydroxychloroquine, omdat de vermoedelijk volgend jaar beschikbare vaccins ‘een game changer’ zullen zijn. (3)

Inderdaad een ‘game changer’, maar op heel andere wijze dan zal worden voorgesteld. We hebben al vaak gewaarschuwd dat met deze vaccins totale controle over de bevolking mogelijk wordt, en zelfs het DNA van mensen op afstand (via 5G frequenties) kan worden veranderd. Ook zullen deze vaccins gepaard gaan met een onontkoombare ‘digitale marker’, die door velen al vergeleken is met het Bijbelse ‘teken van het beest’, omdat iemand zonder dit digitale merkteken feitelijk zal worden uitgesloten van de samenleving.

‘Economie, samenleving en vrijheid verpletterd’

‘Een groot aantal machtige officials hebben in de naam van gedwongen, ernstige social distancing en lockdowns de wereldeconomie doen instorten door tientallen miljoenen kleine en middelgrote bedrijven gedwongen te sluiten,’ besluit analist Rosemary Frei, tevens microbioloog en al 22 jaar medisch journalist, voor Off-Guardian.

‘Ze hebben de samenleving verplettert, de meeste vrijheden opgeschort, en de meeste activiteiten en contacten die de mensen mentaal en fysiek gezond houden, verboden. Tegelijkertijd hebben de officials de zorg voor Covid-19 prioriteit boven al het andere gegeven. Het gevolg is dat miljarden mensen ernstig worden beperkt in hun toegang tot de gezondheidszorg, zoals medicijnen, transfusies, transplantaties en kanker operaties.’

 

Xander

(1) Off-Guardian via Zero Hedge
(2) Natural News
(3) Infowars
Afbeelding: Gerd Altmann, Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
….
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland
…..
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’
………
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
………
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
……..
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. Mensen kijk ook maar eens op http://www.vaccinvrij.nl Voor zover je het misschien niet wist, kun je daar lezen wat vaccinatie met je doet.
  Lees en huiver hoe vaccineren je gezondheid en je leven uiteindelijk zal verwoesten.

 2. @ PJ
  De DKTP inenting is difterie, kinkhoest, tetanes en polio, ook in Nederland.

 3. Mooi werk van Bill? Nu alleen nog een vaccin maken die je gezond, rijk, vrij en gelukkig maakt ipv het tegenovergestelde.

 4. Een abortus kliniek om vaccins te maken dat is nu wel duidelijk.
  En voor dat multirijke duo moet de hele wereld zwichten
  Je zou zo langzamer hand gaan denken dat ze de virussen makers zijn

 5. @ Ramshoorn 7:01 PM, op 5/4. Daar sluit ik mij helemaal bij aan. U heeft volkomen gelijk.

 6. Ik weet niet of ik me zou laten vaccineren.Met de inentingen tegen griep ben ik al zo’n 40 jaar geleden gestopt.Ik had de indruk dat ik er alleen maar grieperig van werd met heel vervelende ‘verkoudheden’.Ik geloof dat mijn zus er zelfs recent longontsteking van dacht te hebben gekregen.Toen kwam ik nog zo’n geval tegen.Dan word er gezegd dat het wel een toevallige samenloop van omstandigheden is,waarbij iemand kennelijk al wel een koutje onder de leden gehad zal hebben.
  Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat ze al een jaar geleden zo begonnen te zeuren over die vaccinatiegraad rond de mazelen.Wat maakt het uit,denk ik dan bij mezelf.Kinderen die ingeënt zijn,zijn beschermd.Althans dat moeten we dan maar hopen.En die niet ingeënt zijn,lopen inderdaad een risico.
  Je kunt je inderdaad afvragen in hoeverre je als ouder je kind zo’n risico moet laten lopen,maar in mijn geval,ben ik geneigd het risico dan maar te nemen,al zou ik nog wel willen meemaken hoe de situatie zich ontwikkelt.
  Het is trouwens opvallend hoe je in de media steeds meer geluiden hoor opgaan over zo’n (vrijwillige) app die contacten registreert.Kennelijk willen ze dat de komende maanden toch al wel op de rails zetten.
  Dan is het inderdaad nog maar een klein stapje naar zo’n nanochip.
  Ik maak me er niet al te druk over en eigenlijk denk ik bijmezelf .dat ik dat mijn actuele conditie in aanmerking nemende wel niet meer mee zal maken.

 7. Moet de vaccinatie tegen kinderverlamming afgeschaft worden ?
  Of wordt hier met spek geschoten ?
  Die VN-pantservoertuigen die in de USA rondreden, dat was een dikke leugen.
  Eerst vielen er miljoenen doden in China, en nu is het om te lachen.
  Is het hier soms het Leugenpaleis ?

 8. Oma:
  05/04/2020 om 2:26 pm
  Dag oma die spirit mis ik helaas in onze bevolking. De mensen zijn bang en hebben angst, dat neem ik niemand kwalijk. Zoals reeds talloze malen aangetoond in de geschiedenis is de mens een speelbal voor nietsontziende boekhoudertjes en andere wreed gespuis. Helaas wordt dat geteisem geholpen door de media en pers. Die hebben werkelijk geen enkel idee wat voor een ellende die bende aan veroorzaken is. Nergens krijg je verifieerbare onafhankelijke data. Men doet maar wat en tot in China loopt de elite de kluit te belazeren. Verder geloof ik niet dat Bill Gates inhoudelijk iets weet van wat de elites willen. Maar dat hij ervan wil profiteren als bloedzuiger staat wel vast. Leer mij die lui kennen, begripvol zolang hun rekening vol loopt.

 9. Ik heb mij tegen de griep nog nooit laten inenten terwijl dit al jaren volgens de dokters had gemoeten. Ik heb in 1985 voor het laatst de griep gehad en ik ben echt niet een van de aller sterksten. Ik kwakkel al 24 jaar met mijn gezondheid. Dus zo zie je maar weer. Allemaal onzin.

 10. De tijd hierna zal niet meer zijn zoals we het nu beleven. Hoe zal het plaatje dan zijn, ikzelf denk beter als in het verleden. Maar het het zal een zware strijd worden in het heden.

 11. Dat mensen andere mensen van hun vrijheid beroven, mensen voor de gek houden. Daarmee ook nog hun zakken zitten te vullen, ga je al gauw aan gelijkenissen denken, die Jezus vertelde aan degene, die het horen wilde, maar ook die het NU willen horen !

 12. Moslims aanbidden een (ruimte) steen lopen net als de heidenen. Het verschil is dat zij linksom om de steen lopen en de heidenen voor de moslims rechts.

 13. Na jarenlang mensen uitgezogen te hebben gaat hij nu mensen verplicht laten inspuiten.
  Hij mag dus van alle onnozele praat verkopen terwijl hij zelfs geen dokter is laat staan viroloog.
  Deze baarlijke man wordt gedragen in het teken van het beest.

 14. Het toont maar weer eens, hoe hoogmoedig deze rijken zijn. Ook Rutte met zijn NWO. Ze denken zelf een wereld te kunnen scheppen naar hun ide, waar zij regeren.
  Ze snappen niet dat ze zelf kwetsbaar zijn en zo dood kunnen gaan. Waar komen ze dan terecht?
  De vrouw van Bill leidt een abortuskliniek. Leven, dood, leven , dood. En zij bepalen? Tot hoelang?

 15. Ik heb eigenlijk nog steeds een hekel aan die digitale wereld. Dus als Bill Gates de wereld wil gaan redden, zeg ik “Nee, dank u”.

 16. Het RIVM in NL kan geen bewijs overleggen dat vaccins effectief, veilig en noodzakelijk zijn. Op zich al absurd en reden om accuut te stoppen met het Rijks Vaccinatie Programma. Maar het gaat om veel geld voor Big Pharma, dus dat gebeurt niet zomaar.
  In de VS zocht Robert F Kennedy naar bewijs voor effectiviteit en veiligheid van vaccins. Hij kwam tot de schokkende conclusie, dat er GEEN bewijs is.
  En nu met die verzonnen Coronacrisis neemt de roep om een vaccin voor dit “verschrikkelijke” virus een halt toe te roepen snel toe. Iedereen weet dat de jaarlijkse vaccinatie tegen influenza (griep) niet werkt en alleen maar goed is voor Big Pharma. Waarom zou een vaccin tegen Corona, wat een influenzavorm is dan wel werken?
  Mensen laten zich door angst leiden en vergeten om naar de feiten te kijken, die te vinden zijn op www. Euromomo.eu.
  In 2917/18 vielen er in NL meer dan 9.000 doden. En nu zijn er ca. 2.000 Coronadoden, maar hebben wel een lock down, Toen gebeurde er niets.
  Volgens mij zijn we getuigen van het grootste bedrog aller tijden en accepteren het. Wordt wakker.

 17. Het zou wel eens kunnen dat alle Naties die zich schuldig maakten/maken aan antisemitisme en jodenhaat door jarenlange Economische BDS-campagnes, [Koop niet bij Joden] gepromoot door Paus/Vaticaan – VN/EU en Wereldraad van kerken en Kabinet Rutte met Minister Sigrid Kaag D66, nu een koekje van eigen deeg krijgen!

  Zij doneren jaarlijks Tientallen Miljoenen Euro’s aan Jodenhatende Arabieren-Palestijnse organisaties zoals Fatah en Abbas-Hamas-Hezbollah die in hun Handvesten de Vernietiging van het Joodse volk beschrijven!!!

  Nederland had ook geen medelijden [1941-1945] met 140.000 Joodse burgers met Nederlandse Nationaliteit die verplicht werden de Jodenster te dragen en zo outcast werden. Hun geld en goederen werden in beslag genomen en via Westerbork werden ze met Nederlandse Treinen naar de Nazi-vernietigingskampen vervoerd, in veewagens, wel te verstaan. Een onmenselijke reis van drie dagen, uitsluitend staanplaatsen!!!

  Lees het boek, drie delen, van de Jood Prof. Weinreb…Collaboratie en Verzet. Hij redde vele honderden Joden met een Sperre. Lees ook hoe hij jaren onschuldig in de gevangenis van Scheveningen verkeerde in zijn boek: F. Weinreb – De gevangenis – Herinneringen 1945-1948.
  Tot op deze dag van de Regering zelfs geen postuum eerherstel gekregen voor deze erudiete, moedige verzetsheld.

  Nu is er iemand anders in 2020, de multimiljardair Bill Gates, die denkt dat hij god is en daarbij de hele Wereldbevolking op het oog heeft en wil stigmatiseren! Hoe dan? In een geruchtmakend interview maakte Gates bekend dat HIJ er voor zorgt dat de huidige corona pandemie zal leiden tot de invoering van ‘Vaccinatie certificaten-Vaccinatie paspoort. Wat drijft die man? Macht?

  Het gevolg? Zonder de juiste digitale stempels die bewijzen dat we ingeënt zijn, dreigt uitsluiting van de samenleving!!! Al tegengeluiden gehoord van Kabinet Rutte en de Tweede Kamer?
  De geschiedenis 1933-1945 herhaalt zich anders weer geruisloos?

  De hemel zal niet zwijgen volgens Openbaring 16 en 20

  Dank voor Team Xander voor de info.

 18. Zie NaturalNews artikel over eugenicist Gates.
  De man is níet in de positie ook maar enige medische uitspraak te doen, laat staan de wishful thinking
  onzin die hij nu uitkraamt als ware hij de ‘baas van de wereld en van iedere mens ter wereld’

  Tijd voor een strafaanklacht tegen hem en zijn clan, zoals eerder in India.

  Wellicht wil Robert F. Kennedy jr die over enige tijd starten, na het enigszins verwerken van de schok van het
  onverwachte overlijden van twee familieleden.

 19. Het teken van het beest staat op het punt om direct of indirect ingevoerd te worden, waarna iemand die dat teken niet draagt, niet meer kan kopen of verkopen en vervolgens naar de rand van de samenleving wordt gedreven en dan vervolgens over de rand, dat is het plan van de elite met hun meester op de achtergrond, de leugenaar vanaf den beginne.

 20. geschiedenis herhaalt zich,
  vroeger werden ook volkeren gekenmerkt,
  nu digitaal?

 21. Een wereldwijd, verplicht vaccinatie paspoort?
  Ik dacht het niet…kijk de sociale media en reacties er maar eens op na, het verzet en de woede tegen de invoering van zulke communistische slavernij zoals in china, vergiftiging door vaccins én het ontnemen van onze mensenrechten en zelfbeschikking groeit elke dag…..dit zal niet gebeuren, nooit. PUNT!
  @gates: run and hide while you still can…

 22. Dat zat er al een hele tijd aan de komen en zal onvermijdelijk worden. De schade die we nu meemaken is enorm en vele bedrijven klein en groot zullen op de fles gaan. Om een voorbeeld te noemen, wie gaat er nog op café met een mondmasker op? Dan kan je beter thuisblijven ! want ook dat zal men gaan verplichten, ik weet niet in Nederland, maar ik denk wel in België , en dit ook als we gaan winkelen in een supermarkt, ook cash betalen zal moeilijker worden. Trouwens er zullen nog pandemie uitbreken, we hebben het laatste nog niet gezien, het worden Big Brother toestanden, we gaan daar naartoe, ik vrees ervoor, het zal nog niet voor onmiddellijk zijn, maar toch. shalom

Comments are closed.