‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’

ALS er een bank holiday wordt afgekondigd, heeft een run op de pinautomaten geen zin meer, want contant geld zal vanwege corona worden verboden.

—————————————————————————————————————————————-

Euro wankelt, wordt volledig digitale munt – Topeconoom Armstrong: ‘Coronacrisis vooral in Europa ‘grootste machtsgreep ooit’ naar virtuele dictatuur’

—————————————————————————————————————————————-

Volgens de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong gaat de Europese Unie op zeer korte termijn uitvoeren waar door onafhankelijke media zoals deze al jaren voor wordt gewaarschuwd. De corona crisis zal worden aangegrepen om een financiële en economische noodsituatie uit te roepen, contant geld permanent te verbieden, en de euro volledig digitaal te maken. Dat zal mogelijk ook met goud gebeuren, waardoor mensen die hun vermogen in goud veilig dachten te stellen, bedrogen uit zullen komen. De al jaren geplande bankenunie zal erdoor worden gedrukt, net als de eerste stappen naar een begrotingsunie. Armstrong noemt de aanstaande maatregelen die het begin zijn van een federale EU-Superstaat ‘een machtsgreep naar een virtuele dictatuur’.

We schrijven al jaren dat de eurocraten in Brussel, Den Haag, Berlijn, Parijs en andere Europese hoofdsteden wachten op een grote crisis, om besluiten te kunnen nemen waar de overgrote meerderheid van het gewone volk in een normale situatie nooit mee akkoord zou gaan.

Het coronavirus is de trigger geweest voor die crisis. Plotseling worden overal in EU honderden miljarden uitgetrokken om bedrijven boven water te houden, en salarissen door te kunnen betalen. Critici vragen zich terecht af waar dat geld zo plotseling vandaan komt. De afgelopen ca. 10 jaar werd er juist almaar strenger bezuinigd, waardoor bijvoorbeeld de sociale zekerheid, ouderenzorg, gezondheidszorg en GGZ in Nederland zijn uitgekleed en deels kapot zijn gemaakt.

Negatieve rente, staatsobligatiemarkt ingestort, vlucht uit de euro

Antwoord is dat dit geld feitelijk nergens vandaan komt, en met een paar muisklikken wordt gecreëerd. Dat gebeurt overigens al sinds 2015 op enorme schaal, omdat de Europese staatsobligatiemarkt al in dat jaar virtueel compleet is ingestort, waardoor de ECB de enige opkoper werd. Oftewel: de Europese Centrale Bank is volledig de staatsschulden van EU-lidstaten gaan financieren. Daarbij werd tegelijkertijd het negatieve rente instrument ingezet, wat het vermogen van de burgers –pensioenen en spaargelden- stapsgewijs begon af te breken.

De jarenlange negatieve rente heeft een in de Europese massamedia stil gehouden kapitaalvlucht uit de eurozone veroorzaakt. Buiten Europa wil bijna niemand meer de euro hebben, en vlucht men (weer) in dollars, de afgelopen weken zelfs in ongekend tempo. Door het ECB beleid is de euro de facto waardeloos gemaakt; de enige reden dat de munt nog niet totaal is ingestort, is dat alle economische machtsblokken door globalisering met elkaar zijn verknoopt, en daarnaast eveneens diep in de schulden zitten.

Dat financieren van je eigen schulden kon nooit lang goed gaan, dat moest wel op een financiële megacrisis uitlopen. Die crisis was op de achtergrond al begonnen toen de enorme problemen van een van de belangrijkste systeembanken van de eurozone, Deutsche Bank, boven tafel kwamen. Toen bleek dat DB technisch failliet is, stortte de aandelenkoers van de bank volledig in. Dit is de belangrijkste reden waarom de Duitse bondskanselier Angela Merkel plotseling voorstander is van een bankenunie, omdat de Nederlandse banken en rekeninghouders daardoor kunnen opdraaien voor de failliete Europese banken, waaronder DB.

Kapitaalcontroles, bank holiday, opheffen cash euro

Martin Armstrong schrijft dat er misschien al volgende week een oproep aan de Europeanen komt om hun goud in te leveren en om te ruilen voor digitale euro’s. Mogelijk zal het zelfs een verplichte inbeslagname worden. Dat zal het begin zijn van het volledig opheffen van contant geld in de eurozone, een drastische maatregel die nu flink versneld kan worden vanwege de angst voor met het coronavirus besmet geld. (1) ‘Er bestaat ook het risico dat Europa kapitaalcontroles instelt, en een GROOT risico dat ze de digitalisering van zelfs goud zullen afdwingen, en de (tastbare) munt zullen afschaffen. Let volgende week goed op.’ (2)

Op zijn afgeschermde privé blog heeft hij zelfs de mogelijkheid van een twee weken durende bank holiday in Europa geopperd. In Duitsland wordt het mogelijk al deze week verboden om euro’s in te wisselen voor Amerikaanse dollars, omdat dit de afgelopen weken op zeer grote schaal is gebeurd. (8)

Hoe kapitaalcontroles afgedwongen kunnen worden, werd 7 jaar geleden ‘geoefend’ op Cyprus. Op 16 maart 2013 schreven we in het artikel ‘Bankrun Cyprus na onteigening rekeninghouders blauwdruk voor hele EU’:

In Cyprus is een run op de banken ontstaan nadat de eurogroep van ministers van financiën hadden besloten om bankrekeninghouders te laten meebetalen aan de redding van de Cypriotische banken. Mensen met een saldo van onder de € 100.000 moeten 6,75% afdragen; bij hogere bedragen is de verplichte afdracht 9,9%… Deze gedwongen bijdrage is een blauwdruk voor wat er straks ook in andere landen gaat gebeuren als de politici proberen om de euro te redden.

 …’Voordat de banken weer opengaan zal de afdracht worden ingehouden,’ kondigde ECB directeur Jörg Asmussen vervolgens aan… Op (bijvoorbeeld) vrijdagochtend besluit Brussel tot onteigening. Vervolgens wordt het online bankieren geblokkeerd. Zondags volgt de wet op nationaal niveau en op maandagmorgen is de gedwongen afdracht van je rekening gehaald.

Op 17 maart in het vervolgartikel ‘Analisten verketteren Cyprusbesluit als einde verhaal voor eurozone’: Zowel onafhankelijke Europese als niet-Europese analisten verketteren het eerste besluit dat de eurogroep van ministers van Financiën onder leiding van ‘onze’ minister Jeroen Dijsselbloem heeft genomen. De gedwongen inbeslagneming van 6,5% tot 9,9% van de saldo’s van alle bankrekeninghouders op Cyprus wordt breed gezien als het bewijs dat de democratie nu definitief uit Europa is verdwenen en dat straks alle Europeanen gedwongen zullen worden een deel van hun geld en welvaart aan de staat af te staan.

 De Cyprus-‘deal’ had voor de gewone man nog veel erger kunnen uitpakken. De Duitse minister van Financiën Schäuble en het IMF zouden volgens de staatszender CyBC namelijk een gedwongen ‘bijdrage’ van maar liefst 40% hebben geëist. Uiteindelijk werd besloten tot ‘slechts’ 6,5% voor rekeningen tot 100.000 euro en 9,9% voor hogere bedragen.

 … De EU kan de euro alleen nog overeind houden als de democratie, de rechtstaat en de burgerrechten worden afgeschaft. Hiermee is het verval van de eurozone begonnen…  Op 27 juli: Brussel gaat burgers totaal onteigenen. Veel onafhankelijke analisten zijn van mening dat de EU de eurofaçade nog hooguit enkele jaren kan volhouden. Eerst zullen de eurozone en de Europese banken door almaar verdergaande inbeslagnames van ons spaar- en belastinggeld overeind worden gehouden (door o.a. negatieve rente). Dan zijn de pensioenfondsen aan de beurt (2). In Brussel zal men pas tevreden zijn als alle burgers van al hun bezit zijn beroofd en in permanente schuldenslavernij zijn gestort.

Nederland heeft zeggenschap eigen begroting al uit handen gegeven

Veel hiervan is inmiddels gerealiseerd, en de rest staat onder het mom van ‘corona’ op het punt om uitgevoerd te worden. Uit Tweede Kamerstukken valt namelijk op te maken dat we ook de zeggenschap over onze complete begroting reeds uit handen hebben gegeven aan de Europese Raad, die de facto geheel bepaald wordt door Angela Merkel en Emmanuel Macron. Het is LETTERLIJK zo dat Angela Merkel Mark Rutte kan opbellen en zeggen ‘ja, je hebt nu wel dit of dat aan je kiezers belooft, maar ik wil dat je het zus of zo gaat doen.’ Alle nationale parlementen, dus ook de Tweede Kamer, zijn inmiddels compleet buitenspel gezet. 

‘Grootste machtsgreep ooit… enorme stap naar autoritarisme en virtuele dictatuur’

Armstrong schrijft dat de coronacrisis de EU heel goed uitkomt, want er is ‘niets meer dat de ECB kan doen’ om de euro te redden. ‘Waar het echt om gaat, waarom er wellicht opzettelijk paniek wordt gezaaid (om corona), is om politieke verandering te brengen, en Europa in een gefederaliseerde staat te duwen.’ (3) ‘De angst die nu wordt gezaaid is de dekmantel voor de grootste machtsgreep in de menselijke geschiedenis.’  (4) ‘Vooral in Europa stormen we op een virtuele dictatuur af… Dit lijkt een vooropgezet plan om de economie de vernietigen… Kleine bedrijven worden weggevaagd, talloze mensen hebben hun banen al verloren, en anderen hun complete pensioenfonds.’

‘Dit is een enorme stap naar autoritarisme, wellicht omdat ze weten dat het systeem aan het instorten is, en ze (corona) als een excuus gebruiken… Dit valt niet meer te repareren, alsof er niets is gebeurd. Dit is een doelbewuste economische vernietiging.’ (6)

Orde uit Chaos

Waarna de staat en de EU zich –geheel volgens het aloude ‘ordo ab chao’ (orde uit chaos) concept- vervolgens als ‘redders’ presenteren, en beloven dat straks alles weer normaal wordt, zolang niemand zich verzet tegen de drastische maatregelen die een definitief einde zullen maken aan onze vrijheid en zelfbeschikking, zelfs over ons eigen lichaam en onze eigen gezondheid, omdat er verplichte vaccinaties en zelfs een EU vaccinatiepaspoort zullen worden ingevoerd. De meeste mensen zullen zo bang zijn gemaakt, dat ze met alles akkoord zullen gaan, en er niet enkel bij zullen staan te juichen, maar zelfs zullen eisen dat hun medeburgers gedwongen worden om mee te werken.

Zij zullen dan allang zijn vergeten dat het de EU en ook onze eigen regering was die welbewust onze grenzen zo lang mogelijk heeft opengehouden, zodat het virus zich over alle landen kon verspreiden. Of heeft het volk toch een minder kort geheugen dan nu lijkt? Volgt er alsnog een afrekening bij de verkiezingen van 2021? Komt die kans eigenlijk nog wel? Want het is niet uit te sluiten dat er voor lange tijd een soort permanente noodtoestand zal worden uitgeroepen, en de laatste resten (schijn)democratie voor onbepaalde tijd –zeg maar gerust: permanent- zullen worden opgeschort.

De corona crisis zal vermoedelijk al voor die tijd zijn aangegrepen om een einde te maken aan alle kritische tegengeluiden op het internet. Sites als deze zullen ‘op zwart’ worden gezet, waarna de als mainstream media vermomde propaganda instituten alleen nog maar de loftrompet zullen mogen blijven steken over de EU en het staatsbeleid.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Armstrong Economics
(5) Armstrong Economics
(6) Armstrong Economics
(7) Armstrong Economics
(8) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

2019:
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

59

 1. Indien het deze weg uitgaat , waar meer en meer in wordt gelooft , dan is deze evolutie maar het gevolg van de weinige politieke kennis die de proletarier heeft waar hij bij de verkiezingen blijk van geeft ,door steeds dezelfde partijen aan de macht te zetten.
  van waar heeft men meer overzicht op de straat?
  van de stoep of hogere verdiepingen. en hoe hoger men gaat hoe verder men ziet.
  dat is hier ook van toepassing. mensen die waarschuwingen de wereld in sturen staan niet op de stoep van het huis maar op het dak en zien dus veel verder wat afkomt.

 2. Geld gaat weg en verplichte vaccinatie word werkelijkheid.We kunnen alleen maar samen strijden als het zo ver is.Ik ga liever vechtend dood dan een spuitje met wie weet wat en totale controle.Rutte trump erdogan ze zijn allemaal vriendjes van elkaar(vrijmetselaars).U snapt wel dat iedereen die hier reageert,zeker op een lijstje staat.

 3. *vluchten*, is zinloos — sinds 1998 is trouwens al voorzegd, dat DE_dollar : geheel waardeloos zal worden — echter daarentegen, al het goud wat buiten de EU`grenzen ligt opgeslagen, kan niet-! worden ont`eigend ….

 4. De ouderen die niet met de digitale munt hebben leren omgaan
  mogen dus verhongeren.
  Dit is groeps immuniteit.

 5. Dit gaat zeker niet gebeuren we hebben hier in Europa wel iets anders aan ons hoofd de banken.
  We zijn in oorlog met een virus niet met elkaar .

 6. @Indy schreef:
  23/03/2020 om 12:10 am

  En de Derde Wereldoorlog zal hoofdzakelijk in het Midden-Oosten worden uitgevochten waarin Israël ook betrokken raakt.

 7. Wat mij het meest dwars zit: Rutte vertrouwt helemaal op de wetenschap. Hij vindt dat hij zelf niet genoeg kennis heeft over deze materie. Klinkt logisch …

  De wetenschap duikelt echter over elkaar over de aanpak en oorzaak. Grootste probleem in Ruttes aanpak: Wie kiest er welke wetenschappers het bij het rechte eind hebben? Juist! Rutte!
  En laat die er volgens eigen zeggen nou net geen kaas van hebben gegeten …

  Best pijnlijk, eigenlijk.

 8. Om Europa te redden is er een zeer simpele oplossing…
  De meeste regeringen, en het Nep parlement in Brussel,
  bestaan uit oudere mensen.

  Stuur naar het EU parlement en de europese regeringen
  gewoon een grote groepvzwaar besmete Corona vrijwilligers af.
  Gegarandeerd dat er genoeg vrijwilligers te vinden zijn
  omdat alle ellende in europa door de Elite is veroorzaakt.

 9. Dank voor dat stuk !
  Uw vragen horen thuis op het Geloofsforum, plaats daar uw vraag opnieuw. Mvg. Mod.

 10. Als deze elende allemaal uitkomt ,dat waar ik al aan dacht , dat er idd een Gigatische Financiele Crisis komt en dat velen aan de Bedelstaf gaan . In 1929 was de Beurscrash ,daarna 1933 Hitler en daarna 1939 start WO2 , dus wat ook kan; Corona , Gigantische Financiele Crisis ,alle landen ernormen staatsschulden , landen gaan ten onder daar aan en start WO3 ?

 11.  “Wie de chip weigert, wordt uitgesloten van de samenleving”.
  Geen rekening geen loon of uitkering, geen huur geen woning, geen eten,
  we zijn dan aangeschoten wild wachten op de verlossende genade schot
  En geen hulp omdat je zo eigenwijs was geen chip te nemen
  God sta ons bij

 12. Toch nog even over het virus en officiele cijfers.

  Frappant was een twitterpost over het aantal klanten dat een chinese provider van mobiele abonnementen in januari en februari was kwijtgeraakt. Dat waren er 8 miljoen 116 duizend, 100 keer het officiele aantal besmettingen..

  Waardoor er hardop wordt gespeculeerd wat hiervan de oorzaak was: bezuiniging, afsluiten wegens wanbetaling, overstappen of gewoon overleden met einde abonnement.. ??

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/beijings-claim-no-new-infections-contradicts-reality-ground
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5061126/optimisme-china-corona-besmettingen-versoepeling

 13. Beste Xander, de euro is een project dat al meer dan 40 jaar in de steigers staat en is destijds opgestart voor de periode na de (petro) dollar.

  Om de kracht van de euro te begrijpen moet je kijken wat er op de eerste regel van de ECB balans staat.

  De waarde van die 10.000 ton wordt iedere 3 maanden bijgesteld afhankelijk van de dan geldende koers.

  Wat zal er gebeuren als de ECB morgen in een pers bericht laat weten dat ze bereid zijn om voor een troy ounce van dat item op de eerste lijn, 10.000 euro te bieden aan een ieder die het aan de ECB wil verkopen, in minder dan een uur zal dat wereldwijd de nieuwe prijs zijn! En daarmee heeft de ECB in minder dan een uur een groot deel van haar reserves verzesvoudigd.

  Waarom heeft de ECB die stap nog niet gemaakt hoor ik je vragen, omdat ze daarmee direct de vloer onder de dollar weg vagen en het als een oorlogsverklaring aan de VS zal worden gezien.

  Interessant detail is dat zowel Rusland als China op dit model is overgestapt om dat item op de eerste regel vrij te laten bewegen: Central Banking 2.0

 14. @Wisthetallanger
  Ik lees al heel lang mee hoor…ik ben niet nieuw

 15. Op deze site staan soms artikelen die te schokkend zijn om te geloven. Maar ik lees ze liever hier dan op bv. ninefornews. Daar staan vaak nietsbeduidende artikelen die totaal niet zijn onderbouwd

 16. Xander je misbruikt je macht nu al zo lang om mensen bang te maken met neel veel onzin. Ga eens teruglezen en wees eerlijk. Bijna al je verhalen klolpen niet en veel van je voorspellingen zijn nooit uitgekomen. Eigenlijk zou je website uit de lucht moetn want j maakt mensen bang met je onzin!

  U hoeft hier niet te lezen als het u bang maakt.
  XN publiceert nieuws vanuit verschillende bronnen met verschillende gezichtspunten. XN voorspelt niets, zie ook disclaimer. Mod.

 17. Ik ben via Google gaan vergelijken waar de 5g masten staan en waar de meeste corona uitbraak is.
  In Nederland zijn beide onder de lijn Amsterdam _ Nijmegen.
  Ik zie dat in elk land terug,
  Ook als er geen 5 g is.
  Zou het toch griep zijn?
  Kunnen levende wezens niet tegen 5g?

 18. Inderdaad wordt alles in gereedheid gebracht voor de “finale” van deze wereld, d.w.z de Grote Verdrukking onder aanvoering van het beest en de valse profeet uit Openbaring.

  Een komend drama van ongekende omvang zoals nog nooit is geweest en ook nooit meer zal zijn.

  Lees ook: Project L.U.C.I.D — Het 666 Universeel Controle Systeem van het beest.
  http://www.openbaring.org/lucid.html

  Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 19. I have a dream Amerika First Google, Microsoft, Facebook Exit. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________?

 20. Dat cash geld – op korte of lange termijn – zal verdwijnen dat is zeker. Geld circuleert voortdurend en gaat door duizenden, tienduizenden, … handen. Niet echt hygiënisch… Het kost ook geld om geld te drukken. En cash geld circuleert uiteraard in criminele milieus. Dus zal men stilaan de idchip in de hand beginnen verplichten en zullen bankkaarten en e-Id ook verdwijnen. Cash geld zal waardeloos worden. Wie de chip weigert, wordt uitgesloten van de samenleving.

 21. Er zijn al heel wat pinautomaten verdwenen. Deze pinautomaat wordt geel staat er al maanden op.
  Dus er is wel wat gaande. En gaan er sinds de euro al geruchten dat het echte geld eruit gaat voor digitaalgeld
  Nu met dat virus zien ze dus de kans en ons alle geld af te jatten.
  Als ik zie hoe er met stemrecht wordt omgegaan, de Eu en euro ons wordt opgedrongen, denk ik dat dit best
  wel kan gebeuren. Tenslotte wordt alles tegen elkaar opgezet.
  Ondertussen zitten we zoveel mogelijk thuis, alleen voor noodzaak de deur uit.

 22. We raken in paniek vanwege de overheidsmaatregelen.
  Terwijl ik heb begrepen dat we altijd corona-virussen bij ons dragen zonder dat we ernstig ziek worden. Maar men testte er niet op. Bij het samenstellen van de griepprik let men vooral op de influenza-virussen. Nu wordt er dan wel getest en krijg je positieve uitslagen. Maar dat de test positief uitvalt betekent niet dat men erg ziek is.
  Nog een nuchtere uitleg van een vermaard viroloog:https://www.youtube.com/watch?v=JBB9bA-gXL4

 23. Peter: mocht Armstrong inderdaad geen econoom zijn dan ken ik toevallig wel een paar echte (met een universiteit opleiding) die dit scenario ook bevestigen. Overigens hoef je niet per se een universiteit opleiding te hebben, maar enkel een logisch en helder verstand om te zien dat dit schip de ijsberg afdondert! Wel hebben we dit veelal aan die wijsneuzen juist te danken!

 24. Valt me op dat er nieuwe namen zijn die xandernieuws fake vinden.
  Dat vertelden ze op nieuws deze week ook.
  Beste mensen,helaas klopt wat we hier lezen vaak wel.
  Cash geld is inderdaad heel snel verleden tijd, sommige grote winkels nemen het al niet eens meer aan.

 25. goud blijft echt wel zijn geld waard. En Cash zal de komende decennia niet verdwijnen.

 26. Wie goed doet goed ontmoet, luidt het spreekwoord ….

  Geen beschuldigingen zonder bron, post verwijderd. Mod.

 27. @PJ. Het is enkel aan die ‘kwiebus’ (sic) te danken dat de VS nog geen rode dictatuur en derde wereld land geworden is.
  It’s nor Trump they’re after, it’s YOU they’re after. He’s only in the way….

 28. De situatie van Cyprus is niet te vergelijken. Daar gaven ze hele hoge rentes, tot 10% op een 5 jarige deposito. Terwijl je in Nederland bijna niets kreeg. Dit deden de banken in Cyprus om geld aan te trekken, blijkbaar waren ze al niet gezond. Mocht Europa dit toch doen zal extreem rechts en polarisatie alleen maar meer opkomen. Dit is juist wat Europa niet wil. En de lafaards die vluchten in Amerikaanse dollar en treasuries moeten dan maar lekker worden uitgezet. Aan dit soort egoïsten hebben we hier niets. Die horen in Amerika. Nederland is een van de best geregelde landen om in te wonen in de wereld. En toch zijn er nog mensen die klagen. Als je wilt profiteren moet je ook meebetalen.

 29. Ben het eens met conclusies in dit artikel. Nu is mij ook het volgende duidelijk. Madam Lagarde van de ECB kwam deze week met het waanzinnige idee, 1,1 biljoen Euro in de markt te zetten, anders gezegd de geldpersen aan te zetten. Boven de gigantische luchtbel wat het geldstelsel nu al is, dit er bovenop. Dat is als vuur met olie bestrijden. Maar…dit komt overeen met de plannen van de NWO elite, een munt, een wereldregering, een leider… Dit is enkel maar mijn mening hoor.

 30. Uitmuntend Goed Stuk @Xander en Team.
  Er zijn heel wat goede raadgevers/boeken die ons waarschuwden voor zware tijden als nu.
  De Bijbel staat met stip voor mij bovenaan.

  Andere Top-schrijvers die mijn ogen openden?

  1* De Misleidings-Industrie – Hoe Nederlandse Media ons dagelijks beetnemen. Els van Diggele.

  2* Het einde van Amerika. Naomi Wolf: Brief aan een jonge Patriot.

  3* Minderheid in eigen land van Martin Bosma: Hoe progressieve strijd ontaardt in Genocide en ANC Apartheid.

  4* De verschrikkelijke JanMaat van Joost Niemöller.

  5* Brussel : Arabië van Arthur van Amerongen.

  6* De Kracht van de Rede van Oriana Fallaci.

  7* Kwaad van Joost Niemöller.

  Nu raken we straks die vermaledijde door Zalm aangeprezen EURO’s kwijt. Die man zal met al zijn kompanen Lubbers, Kok, Rutte in de geschiedenisboeken beschreven en verwezen worden naar de Hall Of Shame!!!!

  De Regering luisterde niet naar Nederlanders die met ruim 62% in het Referendum 2005 Tegen een EU-Grondwet, EU-Vlag en EU-Volkslied stemden. Frankrijk, Spanje en Italië deden dat ook!
  Democratie is morsdood en een Gotspe geworden.

  Ik lees nu het boek 2020 van Syp Wynia TEGEN DE ONZIN. Dit boek wordt alleen nog maar onder de toonbank en On-Line verkocht hoewel het een bestseller is en in een paar maanden tijds al de 8-ste druk beleefde. Geen wonder:

  Een paar titels van hoofdstukken in dit boek luiden:

  Land in de knoop – De waanzin regeert – Sterft de mens uit? – Nederland 50 jaar Narcostaat –
  Democratie uit de gratie – Drugshoofdstad en speeltuin voor utopisten – Handhaven is uit, gedogen is weer helemaal in – De prijzen stijgen sneller dan de lonen – Het nieuwe ijzeren gordijn van Rutte en Wopke – Politici zorgen zelf voor woningnood – Een land vol machteloze kiezers – Marakess akkoord: Nederland steekt het hoofd in de Strop – Wetten komen uit Brussel en New York [VN] – Ongewenste Kennis, niet willen weten.

 31. Wanneer gaat xander weer eens met beide benen op de grond staan i.p.v al deze onzin verhalen de wereld in te helpen. Alleen maar angst zaaierij

 32. Wat denken jullie: gaan de Brusselse diktators straks ook verplichte vaccinatie van de bevolking instellen?

 33. Euh…cash geld bannen met de smoes van coronabesmetting? Dat geldt toch evenzeer voor dat plastieke, digitale kaartje? Een non argument dus! Vele gepensioneerden doen net als ik: cash geld afhalen en zoveel mogelijk CASH betalen! En zolang cash een wettelijk betaalmiddel is, zijn ze allemaal verplícht om cash te aanvaarden. Punt.
  Dát moet het verzet van de bevolking worden op de staatsterreur: cash betalen, en massaal!!

 34. Hoezo Dit gaat nooit gebeuren of onzin verhaal?
  Er zijn nu al landen waar je alleen met pin kunt betalen en hier in NL
  verdwijnen de contant kassa aan de lopende band plus al die opgezette
  plofkraken dan overal om cash te verbannen.
  Mensen die nu nog niet zien dat dit er echt aankomt hebben hun struisvogel hoofje nog in het zand!!!!

 35. De Openbaring van Johannes wordt werkelijkheid, laat daar geen twijfel over bestaan. Er zijn duistere machten aan het werk, maar Christus overwint.

 36. Dank u wel voor deze informatie, zo vallen de puzzelstukjes weer wat meer op zijn plaats.

  Zou het ook zo kunnen zijn dat de 5G satellieten al actief zijn? In een interview dat ik had gezien zo’n jaar geleden, versneld 5G de groei van bacteriën en virussen, alwaar het tegelijkertijd de processen in het menselijke lichaam verstoord

 37. Amerika is Game Over, als die kwiebus herkozen wordt. Het is USA dat dreigt in te storten.

 38. Mij verbaast niets meer. Straks ook een tik op mijn deur? En daar staan dan SS’ers in lange leren jassen? Dat banktuig achter de nazi’s in Brussel en New York willen totale overheersing. Dat wenste opa Bush in de jaren dertig al daarom was hij medefinancier van Hitler en diens Nazi’s.

 39. Binnenkort zijn we een slaaf!!! Ik mis onze eu Frans Timmermans en zijn vazal Boris zitten natuurlijk in een bunker wachten dat alles voorbij is.

 40. En voor uw huizen geldt Psalm 91, als op de deur posten van uw huis.

  Het is bid en werk.
  Allen: houd u aan de voorschriften omtrent veiligheid voor uzelf en uw medemens.
  Besmetting van het Corona virus vindt plaats door MENSEN en voorwerpen.
  Laat onze zorgverleners niet nodeloos overbelast raken door onverschilligheid van ons Nederlanders ten aanzien van de veiligheidsmaatregelen.

  Zie hier wat het resultaat kan zijn.
  Italiaanse artsen strijden tegen corona: “Het maakt ons kapot”

  https://www.youtube.com/watch?v=7qfdAUN8ans

  Mod.

 41. Mondiale staatsgreep in wording, ben benieuwd wanneer de sterke man komt zoals aangekondigd in het laatste bijbelboek: de openbaring van Johannes.

 42. We zijn in handen van een stel criminelen. Waar we op stemmen. Waar we ja tegen knikken. Na 911 wordt je zodra je een bankrekening wil openen (of sluiten) als een verdachte persoon behandeld. Het loopt de spuigaten uit. Ik heb het helemaal gehad met die schoften en accepteer niets meer van overheden en banken. Hun spelletje is over. Zelfs al doen ze binnenkort nog wat paniek zetten, het zal van korte duur zijn. De EU economie zal imploderen. Wie z’n toekomst, veiligheid en gezondheid aan Rutte of Frans Timmermans toevertrouwd is niet wijs.

 43. hou toch eens op over die “topeconoom “.

  armstrong is een mislukt muntenhandelaartje, heeft geen universiteit gedaan en is dus geen econoom, laat staan een topeconoom. Het is wel een ex-gevangene.

  De trouwe lezers van xandernieuws zal er ondertussen wel van overtuigd zijn dat armstrong een top econoom is, zo vaak als dat hier herhaald wordt. Dan ga je dat vanzelf geloven. Over hersenspoeling geproken,

 44. Dit is fakenieuws. Xander wees eerlijk. Verspreid geen leugens.

 45. Op alle punten ben ik het eens, behalve wat betreft de euro. Naar mijn idee is het plan dat deze ten val gebracht gaat worden. De euro en de EU zijn slechts een tussenfase in het globalistische concept.

  Uiteindelijk willen de centrale banken naar een wereldwijde munt. Zoals het blad de Economist enkele jaren geleden heeft gepubliceerd.

  Sowieso handel ik altijd contrair op hoe de massa wordt geinformeerd. Dat betekent dat ik nu cash ga. Wanneer na een economische reset het (tijdelijk) niet mogelijk is om te pinnen, zul je over moeten schakelen op andere middelen. Dat zal eerst cash zijn, omdat dat op dat moment het meest gebruikelijke betalingsmiddel is.

 46. Dit gaat niet gebeuren. Als de EU zoiets werkelijk probeert, overschrijdt ze een dikke rode lijn. Velen zullen alsnog wakker worden en in verzet komen. Inderdaad laat, maar beter laat dan nooit.

 47. Op https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/zorgen-in-duitsland-dit-lijkt-op-het-draaiboek-voor-een-rechts-populistische-machtsgreep~b0ec49f6/ “Zorgen in Duitsland: ‘Dit lijkt op het draaiboek voor een rechts-populistische machtsgreep’”:

  “Hij betwijfelt, zegt Schlott donderdag aan de telefoon, of Europa na de pandemie weer z’n oude, vrije democratische zelf zal worden. De gesloten grenzen, het buiten werking stellen van Schengen, de opnamestop voor vluchtelingen, somt Schlott op: ‘als zulke maatregelen eenmaal bestaan, blijken ze vaak lastig terug te draaien. Er is een precedent geschapen.’”

  Ook in de reguliere media wordt daar dus al voor gewaarschuwd.

 48. Jeetje hoeveel onzin kan je schrijven in een bericht. Nederland staat er gewoon goed voor.

Comments are closed.