‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’

—————————————————————————————————————————————–

Wat wint de anti-corona race? Een twijfelachtig, nog te ontwikkelen vaccin, of een reeds bestaand, spotgoedkoop en zeer succesvol medicijn?

—————————————————————————————————————————————-

Tientallen jaren lang werden op de Bijbel gebaseerde voorspellingen dat de wereldwijde elite op het juiste moment wacht om de hele wereldbevolking met verplichte geïmplanteerde  microchips te onderwerpen aan een technocratische ’totale controle’ dictatuur, doorgaans afgedaan als complottheorie. Met de corona pandemie, de daaraan verbonden ongekende lockdowns en het inmiddels openlijk koppelen van vaccinaties aan een terugkeer naar een ‘normaal’ leven –zoals VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff gisteren in de Tweede Kamer deed-, is dit Bijbelse eindtijdscenario plotseling reëel en heel dichtbij gekomen, en lijkt een corona vaccinatie mogelijk al volgend jaar bijna onontkoombaar te zullen worden afgedwongen.

De volgende passage in het Bijbelboek Openbaring (13:16-17) heeft inmiddels ook de aandacht van veel niet-christenen getrokken:

En het (beest) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op (oorspronkelijke vertalingen: in ) hun rechterhand (/ arm) of op hun voorhoofd,  [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.

Over wat er werkelijk in de grondtekst staat volgt nog een apart artikel, want de meeste vertalingen geven op sommige punten een behoorlijk gebrekkig en vertekend beeld. Desondanks is het principe duidelijk: er komt een verplicht ‘merkteken’, zonder welk niemand meer kan deelnemen aan de samenleving.

Hi-tech tattoo met digitale markers gefinancierd door Bill Gates

Microsoft oprichter en multimiljardair Bill Gates heeft het al jaren over een wereldwijde pandemie met een gevaarlijk virus, en is groot voorstander van controversiële technologieën waarmee een totaal gecontroleerde samenleving kan worden afgedwongen. In september 2019, slechts 3 maanden voordat in China het coronavirus uitbrak, kondigde het mede door Microsoft opgerichte biometrische bedrijf ID2020 nieuwe projecten aan met ‘meerdere biometrische identificatie technologieën voor zuigelingen,’ gebaseerd op ‘zuigelingen immunisering’ en ‘de meest succesvolle aanpak.’

Researchers van het prestigieuze MIT (Massachusetts Institute of Technology) hebben al zo’n ‘succesvolle aanpak’ ontwikkeld in de vorm van een soort hi-tech ‘tatoeage’ die vlak onder je huid wordt ingespoten. Deze op afstand te scannen tattoo bevat digitale markers met alle medische en persoonlijke informatie. Dit ‘merkteken’ zal vermoedelijk gelijktijdig met een (corona) vaccin worden ingebracht, waarschijnlijk door het vaccinbureau Gavi, dat eveneens onder de paraplu van de Bill & Melinda Gates Foundation valt.

‘De researchers hebben aangetoond dat hun nieuwe inkt, die bestaat uit nanokristallen die quantum dots worden genoemd… een infraroodachtig licht uitzendt dat met een speciaal daarvoor uitgeruste smartphone kan worden gedetecteerd,’ aldus een bericht van MIT News. Onderaan het artikel staat dat dit onderzoek voornamelijk werd gefinancierd door –hoe kan het ook anders- de Bill & Melinda Gates Foundation.

Nu meer dan de helft van de wereldbevolking gedwongen thuis zit om de verspreiding van corona in te dammen, en de frustraties overal oplopen, is het niet moeilijk voor te stellen dat er een dag komt waarop het publiek verplicht wordt om deze infrarode ID ‘tattoos’ te accepteren, zodat ze weer toegang tot het publieke leven krijgen. Tegelijertijd zullen overal scanners worden geïnstalleerd, die iedereen zonder zo’n ID-tattoo er naadloos zullen uitpikken.

‘Dekmantel voor nieuw digitaal financieel systeem’

De logische volgende stap is een verplichte koppeling van deze ID-tattoo aan je bankrekening. Tegen die tijd is al het betalingsverkeer gedigitaliseerd, en zal cash geld zijn uitgebannen vanwege het zogenaamde ‘besmettingsgevaar’ met het virus.

Corona ‘wordt gebruikt als dekmantel voor de komst van een nieuw, digitaal financieel systeem, compleet met gedwongen vaccinatie inclusief nanochip, die een totale, individuele, digitale entiteit creëert,’ schreef geopolitiek analist Pepe Escobar eerder deze maand. Hij denkt dat er mogelijk ‘clusters van smart steden komen, die door AI (kunstmatige intelligenties) met elkaar zijn verbonden, waarin de mensen constant worden gemonitord en zijn gemicrochipt, en alles betalen met een verenigde digitale munteenheid.’

Geen samenkomsten meer zonder vaccinatie

Dit angstwekkende toekomstbeeld bleek bepaald geen overdreven voorstelling van zaken toen Bill Gates het afgelopen weekend in een interview met CBS This Morning verklaarde dat publieke samenkomsten waarschijnlijk net zo lang verboden blijven, tot er op grote schaal een vaccinatieprogramma wordt ingevoerd.

‘Welke activiteiten, zoals scholen, zijn zo belangrijk dat ze op zo’n wijze kunnen worden verricht dat het risico op besmetting heel laag is, en welke activiteiten, zoals massa bijeenkomsten, zijn in zeker zin misschien meer een optie. Dus totdat je breed gevaccineerd bent, komen dat soort activiteiten misschien wel helemaal niet meer terug.’

Volgens Gates vallen behalve sportwedstrijden ook demonstraties onder zo’n ‘massa bijeenkomst’. Zonder vaccin zullen die worden verboden en bestraft. Eigenlijk is de hele samenleving één grote massa bijeenkomst, waardoor het zonder vaccin feitelijk onmogelijk zal worden om er nog aan deel te kunnen nemen.

Waarom geldt deze lockdown voor iedereen, en niet alleen voor de kwetsbaren?

Zo’n dystopische samenleving kan eenvoudig worden voorkomen, omdat er over de hele wereld grote successen worden geboekt met eenvoudige, spotgoedkope middelen zoals hydroxychloroquine. Zelfs de beruchte dr. Anthony Fauci, de hoogste Amerikaanse baas op gebied van infectieziekten, verklaarde tegen een subcomité van de Senaat dat meer dan 80% van de mensen die corona krijgen ‘spontaan herstellen’, zonder dat er enige medische behandeling voor nodig is.

‘Hierdoor ga je je afvragen waarom de wereldwijde lockdown voor iederéén gelden, in plaats van alleen voor de zieken en ouderen,’ schrijft analist Robert Bridge. ‘Ondertussen wordt hydroxychloroquine door de media gebagatelliseerd, ondanks het feit dat talloze artsen het de meest effectieve behandeling van het coronavirus noemen.’ Inmiddels heeft ook de staat Michigan de regering Trump om dit anti-malariamiddel gevraagd.

Wat wint de anti-corona race? Een twijfelachtig vaccin, of een reeds bestaand medicijn?

‘Het lijkt er dus op dat we een race gaan zien naar wat de goedgekeurde methode om deze pandemie te bestrijden zal worden: een haastig ontwikkeld vaccin, dat de gevolgen van de ziekte zelfs zou kunnen verergeren, of een reeds bestaand, bewezen effectief en zeer goedkoop medicijn,’ dat ook nog eens amper bijwerkingen heeft.

‘Als een wereldwijd vaccin de winnaar wordt (en daar lijkt de Nederlandse regering vol op in te zetten), mogelijk inclusief ID-nanotechnologie, verwacht dan niet dat de rijken met hun kinderen vooraan in de rij gaan staan.’ Uit een onderzoek van zo’n 6200 scholen in 2015 bleek bijvoorbeeld dat kinderen op privé scholen –die alleen de rijkeren kunnen betalen- twee keer zo vaak niet (of minder) gevaccineerd zijn.

‘Het lijkt er dus op dat de elite er zwaar op inzet om een ID-tracking vaccin te ontwikkelen, die alle rassen en instituten onder één groot dak zou moeten verenigen, een wereldregering dus, maar ondertussen zelf in hun eigen afgeschermde wijken blijven wonen. Of zij echt een speciale uitzondering van dit ‘merkteken’ zullen krijgen, is echter nog maar de vraag.’

 

Xander

(1) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge


Zie ook o.a.:

08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
08-04: Lockdown VS veroorzaakt nu al explosie van zelfmoorden en criminaliteit
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen
05-04: Antiviral Research meldt mogelijke doorbraak medicijn tegen corona
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
04-04: Inwoners Wuhan zeggen dat er in realiteit 100 x zoveel corona slachtoffers zijn
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland
02-04: In 4 weken tijd meer Nederlanders dood door corona dan in heel 2018 door griep
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’
01-04: ‘Amerikaanse inlichtingendiensten bevestigen dat China opzettelijk liegt over corona cijfers’
01-04: FBI document: ‘Chinese wetenschapper gepakt die dodelijke virussen de VS in probeerde te smokkelen’
31-03: Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
……….
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
……..
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

64

 1. Interessante video:
  https://www.youtube.com/watch?v=h73GqJCS2PU

  M.b.t. mijn vorige post i.v.m. het merkteken van het beest i.c.m. een vaccin: dit wordt vanaf +/- 28ste minuut besproken in de video.
  Maar ik zou aanraden om de volledige video te bekijken. Duurt bijna 2u maar is het waard.

 2. Final Countdown op 11.17: dat is zeker niet wat ik bedoel Final! Natuurlijk zal niemand zonder het te weten een teken kunnen ontvangen waardoor hij of zij verloren zou gaan. Dat zou niet rechtvaardig zijn en God is rechtvaardig. Volkomen rechtvaardig.

  Wat ik bedoel is: zou het zo kunnen zijn dat het teken alleen geestelijk ‘zichtbaar’ zal zijn? Dat is een gedachte die bij me opkwam door wat ik las van andere posters. Maar op 10-4 8.59 schrijf ik net zoiets als wat jij hier schrijft, namelijk dat dat teken van het beest ontvangen ook een kwestie moet zijn van een bewuste keuze, voor of tegen. Anders zou het niet eerlijk zijn als je ervoor veroordeeld wordt.
  Met je eens dus.

 3. @Pier op 11/04/2020 1:098 pm Het zou me verbazen dat men ons het teken van het beest zou toedienen zonder dat we dat weten. Ik steek m’n hand er voor in het vuur dat zoiets niet de bedoeling is van GOD. Het kan dus volgens mij niet anders dat elk individu zich er heel goed van bewust zal zijn op het moment dat men hem/haar het merkteken van het beest wil inbrengen. Ik twijfel er nu ook aan dat het iets zou zijn dat samen met een vaccinatie zou worden ingebracht. Het teken van het beest zou in de hand of het voorhoofd komen, en ik kan me niet voorstellen dat men een vaccin in de hand of het voorhoofd toedient. Stel dat men zegt dat wie geen vaccinatie aanvaardt, niets meer zal kunnen kopen of verkopen. Of werken (en dat heb ik al in het nieuws gehoord) of gezondheidszorgen krijgen.. Dan is nog de vraag: wordt het merkteken samen met het vaccin ingebracht, of is men van plan het merkteken achteraf pas in te brengen, maar enkel aan diegenen die gevaccineerd werden… Dus ja, ik stel me veel vragen, maar nee, ik denk niet dat GOD ons op die manier zou laten misleiden. Ik bid in ieder geval elke dag opdat ik nooit onbewust het teken zou kunnen ontvangen.

 4. Corona valt simpel te genezen met homeopathie
  Kost een fractie en is natuurlijk niet patenteerbaar. De kostprijs als plus therapie, je hoeft de dr voorschriften niet opzij te zetten 2 Eur maximum.
  Natuurlijk staan dokters , virologen en politici in hun onderbroek want het zijn zij die verboden hebben(“t valt niet op) Covid patiënten alternatief te behandelen.

 5. @ M.P. 3:16 PM, op 10/4. Inderdaad zeer merkwaardig. En uit betrouwbare bron, verneem ik dat een kleinkind van mijn zuster, als verpleegkundige het Corona virus heeft opgelopen. Vervolgens wordt op haar gemoed gewerkt, om als ze koortsvrij is, weer direct te komen werken. Dat hele gedoe, doet bij mij een groot wantrouwen ontstaan tegen het hele Corona-virus verhaal. Wat is nu waar, en wat niet? Ik weet het ook niet meer…

 6. M.R. Op 10-4 6.19: je hebt me op een heel interessant spoor gezet. Meta betekent na, inderdaad, maar ook in de betekenis van: wat er achter ligt, er bovenuit gaat. Denk aan metafysisch: de onzichtbare, bovennatuurlijke, geestelijke werkelijkheid achter dat wat we met onze zintuigen kunnen waarnemen.

  Als je dat toepast op ‘het teken van het beest’ in ons voorhoofd, dan wordt meta opon zoiets als: het is een teken dat achter de fysieke, zichtbare werkelijkheid ligt. M.a.w.: het is een geestelijke werkelijkheid. En dat is precies wat dit getal, dit teken volgens mij is, net zoals het teken dat de engel in Ezechiël moest aanbrengen op de voorhoofden van degenen die treurden om Jeruzalem en net zoals het teken dat Jezus schrijft op de voorhoofden van de 144duizend. Het is geestelijk. Metafysisch. Onzichtbaar maar uiterst reëel.

  In ons voorhoofd is dan ons denken. In onze rechterhand is dan ons handelen. Ik ben bang dat we die chip niet gaan zien in de vorm van het teken van de antichrist. Ik denk dat we rustig doorleven met z’n allen, etend, drinkend, kopend, huwend en verkopend en dat de meesten van ons niets merken, totdat de Heer komt. Dat het merkteken al gezet was.

 7. Beste Willy, Je zei dat we de overheid moeten gehoorzamen. Dat klopt wel, maar wat te denken van het volgende: Stel dat de overheid beslist, dat elke zieke 80 jarige een euthanasiepil moet innemen, vindt je dat we de overheid moeten gehoorzamen? In feite is het moord en dat wijst de Bijbel af. Wat te denken van het homohuwelijk dat gelijk gesteld is aan het huwelijk tussen man en vrouw. Moeten we dat dan maar goedvinden?. Gaat Gods wet niet boven die van de overheid? Zo zijn er meer voorbeelden te noemen. Denk daar maar eens over na.
  Shalom

 8. @M.R.
  Het is geen modern Grieks of Grieks uit bekende klassieke stukken.
  Het hele nieuwetestament is in Koinè Grieks geschreven.

  Citaat: Na de veroveringen door Alexander de Grote werd een variant van het Grieks, het Koinè, de lingua franca voor het hele gebied rond de Middellandse Zee en voor velen de eerste taal.
  Na de verovering en inlijving van dit gebied door de Romeinen bleef het Grieks de taal in het oostelijk deel van het Romeinse Rijk. Maar ook in het oude Rome was het Grieks gangbaar. Het onderwijs bij vooral de elite werd namelijk vaak gegeven door hoogopgeleide Griekse slaven. Daarnaast was Grieks de gebruikelijke taal in internationale contacten.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Oudgrieks.

  Koinè
  Johanes 13-16
  metopon (pronounced met’-o-pon)

  (the face); the forehead (as opposite the countenance):–forehead.
  Thayer’s Greek Lexicon:
  metopon

  Kijk ook even op (met nederlandse tekst):
  https://scripture4all.org/pdf_interlinear/gnt_nl.php?cs=a8df2ec369035454755dabbd69503d79&t=440722&b=rev&c=13

  RD

 9. De Ai technologie het al ziende oog vanuit de ruimte verbonden aan computers, smartphones, chips om
  Alles te kunnen volgen, met straling en laser maar ook kunnen vernietigen.

 10. @Lechaiem :

  Dank voor je reactie . Het is inderdaad niet algemeen bekend dat Joden in Israël bekeerd zijn tot het evangelie van Jezus .
  Dit wordt denk ik oók bewust uit de media gehouden .
  Voor zover mogelijk aldaar een prettig Paasfeest gewenst .!

 11. Reactie op RD:

  heeft u het over klassiek of modern Grieks?

  Voorzover bekend uit de gymnasiumtijd betekent meta: na.

  ???

 12. 666
  Een waarschuwing is wel op z’n plaats. Want nogal wat christenen menen dat een onderhuidse chip zoals dat eraan zit te komen, “het teken van het Beest” zou zijn. Inderdaad, “het merkteken van het Beest” is (mogelijk) een chip. Maar daarom is het omgekeerde nog niet waar, alsof een chip dus het merkteken van het Beest zou zijn. Dat is een denkfout. Ze is in elk geval niet ‘Beestachtig’. Pas wanneer “de valse profeet” het straks in Israël gaat inzetten om religieuze verering af te dwingen, wordt het “het merkteken van het Beest”. Niet eerder. Tot die tijd is het een technologische uitvinding, waarvan men alles kan vinden, maar niet dat het al “het merkteken van het Beest” zou zijn. Dat is voorbarig en te kort door de bocht.

  Metopon – voorhoofd
  Het woord ‘voorhoofd’ in de vertaling van Openbaring 13 is het Griekse woord ‘metopon’ dit woord komt alleen in ‘Openbaring’ voor en is opgebouwd uit het voorzetsel ‘meta’ (=met) en ‘opon’ dat ‘zicht’ betekent. Dat laatste woord is direct verwant aan ons woord ‘optiek’ (gezichtspunt). Het woord ‘metopon’ verwijst niet zozeer naar het voorhoofd maar naar de strook daaronder: de ogen die dienen voor het zicht.

 13. Bundi hier in Israel zijn veel volgelingen van Yeshua HaMashiach. Ook velen uit de orthodox kring van wijlen Rabbi Kaduri. Hier vinden steeds meer Joden de Massias. Je hoort er helaas maar wijnig van. Deze tijd als alle vreemden weg zijn uit Israel kan een parralel worden aan het verhaal van Josef toen hij iedereen uit de kamer zond en alleen met zijn broers was toen hij zich aan hen openbaarde. Maar er zijn noch steeds veel bedoes en Arabs hier. Maar weer als waarschuwing voor die grote afval die komt. Geen opname betekent verlies in geloof. Overigens een beest in de bijbel is een rijk. Zoals het Ottomaanse rijk. Dus niet de gehele wereld. Alleen dat deel dat er in toestemt. Shabat Shalom en blijf gezond.

 14. @ Germaans Roosje 👍. Kijk, zo ‘komt splinter door de winter’ , een Roos (kleurige) toekomst.

 15. @ M.R. 2:44 PM. Een voorproefje van de algehele marxistische, duivelse dictatuur, die men wenst in te stellen via de NWO. De Overheid, is helaas niet meer te vertrouwen, wat dat betreft.
  Je hebt grote leugens, kleine leugens en statistieken. We worden belazerd waar we bijstaan.

 16. Heeft iemand al eens opgemerkt dat onze ouderen in de verpleeg en verzorgingshuizen gewoon blootgesteld worden aan Corona. Familie mag niet op bezoek in verband met besmettingen en nu worden ze massal besmet door personeel. Mochten er geen pottenkijkers aanwezig zijn toevallig? Personeel loopt gewoon zonder beschermingsmiddelen te werken, omdat het er niet is en of dit door bovenaf wordt tegen gehouden? De regering had ook hier voor genoeg beschermingsmateriaal moeten zorgen, waarom is dit niet gebeurd? Alle maatregelen waren toch ter voorkoming van besmetting van de ouderen en zieken? Nalatigheid is dit en misschien wel meer!

 17. Gisteravond werd ontdekt dat een change.orgpetitie vs B.G. die eergisteren ruim 75.000 ondersteuners had,
  ineens was verdwenen.
  Dit werd doorgemailed aan een bekende elders.
  Vandaag was er antwoord:
  gisteren had die petitie een aantal van 150.000 (dus een verdubbeling in een dag…)
  en ze was inderdaad verdwenen.
  Ingrijpen van ‘hogerhand’ stond er nog bij.

  Gelukkig hebben we het echte Hogerhand om het oordeel te vragen over deze massamoordenaars,
  erger dan Stalin en Hitler bij elkaar, zij het nog minder erg dan de massamoord op ongeborenen.

  En de IGJ alias de BGB (Bill Gates Brigade) verdient een ongenadige behandeling met de matteklopper
  wegens haar gewetenloze, misantropische handelwijze vs twee fantastische gezondheidsprofessionals uit
  Limburg.

  Het is op het fyxsieke niveau ook tijd voor een ‘Trump-petitie’ vs B. en M. G. alsmede verlengstuk Fauci
  en andere partners in crimes against humanity/midaden tegen de mensheid.

 18. En vaccin, en nog verplicht ook, het is een fopspeen. Het virus muteert te snel, net als een griepvirus om het met één vaccin te beteugelen. Gewoon zelf met je eigen gezonde afweersysteem aanpakken, net zoals ieder kind 50 jaar geleden met mazelen, waterpokken en de bof even ziek was en daarna levenslang immuun. Gek hé, toen waren er geen allergieën en ADHD heette toen nog gewoon een beetje druk. Geen GSM, 3, 4, 5G of wifi. Maar ook iedereen speelde buiten en met elkaar in plaats van steriel voor een beeldscherm de eigen fysiek te ontkennen.
  Virusje kom maar binnen, ik lust je rauw!!

 19. wat er ook speelt is:
  dat er de aankomende jaren en hoop ruimte puin deze kant op komt 2021-2022-2023-2030-2036
  + pandemieen + minder zon licht,

  zo als ik het kan bekijken elke jaar rond pasen, dat was de afgelopen jaren ook al zo
  huidige meteorieten passage is op 22april
  lock down is a safty lock, misschien wel een oefening binnenblijven

 20. @ Jan de Jong, 6:26 u.
  Die Rabijnen toch…
  Dat zijn toch die lieden die ook gemene zaak maken met islamisten in Iran vanwege hun haat tegen de staat Israël?🤫
  Dat zijn toch die lieden die niet willen werken maar alleen willen profiteren van anderen, althans de meesten van hen?
  Dat zijn toch die lieden vol haat en afschuw tegen Jezus Christus en Zijn volgelingen?
  Lees maar twee keer heel goed wat Bataaf schreef op 1:08 u.
  Lees het maar drie keer !!!

 21. @jan de jong
  Is dat jouw messias die zij bedoelen?
  Je geloof in rabbijnen hebbben is gelijk aan geloven dat de islamitische mehdi/mahdi de messias is.
  De joden hebben al eerder een inschattingsfout gemaakt in deze…

 22. Toch heel simpel te voorkomen: massaal en eensgezind de verplichte vaccinatie WEIGEREN.
  Als de publieke opinie massaal weigert om deze ondemocratische en dictatoriale beslissing te aanvaarden, dan staat de politiek nergens.
  Laten we allemaal individueel juridisch verzet aantekenen tegen de staat én democratische inspraak eisen door een bindend referendum als de politiek waagt om deze vaccinatie verplicht te maken als voorwaarde voor terugkeer naar een normale maatschappij: dat is AFPERSING en CHANTAGE…er worden maw strafbare feiten gepleegd tegen de bevolking waarvoor de politiek aangeklaagd kan worden en zich als volksvertegenwoordigers horen te verantwoorden voor een rechtbank!
  Laten we de mácht van aantal nu eens gebruiken want het is dringend om te verhinderen dat ze van ons gechipte slaven zouden kunnen maken. Eendracht maakt macht.

 23. ‘Las in de Telegraaf, d.d. 10 april, dat de Limburgse arts door Den Haag op de vingers werd getikt omdat hij “experimenteerde” met een bestaand en goedkoop medicijn. Maar hij genas er wel 8 coronapatienten mee. Het middel werd en wordt inmiddels wel in vele landen met succes toegepast.
  De overheid voelt zich gepasseerd want het moet en zal een door de Pharmaceutische Industrie ontwikkeld vaccin zijn. In plaats van dankbaar te zijn dat er een middel beschikbaar is, dat een spoedig einde kan maken aan deze pandemie en dat de economie weer snel kan worden aangezwengeld. Het is echt niet te geloven.

 24. Maar wat is nu juist het probleem, het vaccin is juist om nog meer doden te vermijden, wie naastenliefde heeft en dat zijn er niet veel laat zich inenten dat is toch geen probleem? Wat zou Jezus gedaan hebben onder deze omstandigheden? We moeten gehoorzaam zijn aan de overheden schreef Paulus. dus wie dat verwerpt, verwerpt eigenlijk God, dit voor de Godsdienstigen of schijnheiligen onder ons. Shalom

 25. Onze minister president heeft een beeld van Baphomet in zijn torenkamertje. Dus we zijn gewaarschuwd.
  Vandaag goede vrijdag 2020, mogen we gedenken dat onze Here voor ons heeft geleden.
  Blijft dichtbij hem, het lichaam kan gebroken worden, maar de geest is van hem en daar kan niemand bij.

 26. Weer berichten dat Ccaronadoden in Zweden zo toenemen, toch zit Nederland daar ruim boven, ook als je het aantal inwoners in ogenschouw neemt, Tav Frankrijk Italië, mensen de hele dag binnen laten zitten zonder frisse lucht en direct zonlicht verlaagt de weerstand van de bevolking, ze worden enkel zwakker

 27. Het teken van het beest heeft te maken met het aanbidden van het beest. Het verloochenen van Jezus als Heer. Een chip in je lijf zonder dat daar de voorwaarde aan verbonden is dat je Jezus verloochent, geeft niks. Is net zoiets als een plastic betaalpas.

  Er staat ook dat degenen die het merkteken van het beest hebben in de poel van vuur en zwavel zullen worden gegooid. Als je een baby inent met wat dan ook en die zou daardoor in de poel van vuur en zwavel worden gegooid, zou dat rechtvaardig zijn? Nee.

  Het teken van het beest heeft met keuze te maken. Voor Jezus of voor de duivel. We hoeven niet bang te zijn voor vaccinatie programma’s. Wel voor het moment dat het op kiezen aankomt: je krijgt alleen deze chip om te kunnen betalen etc. als je hierbij verklaart af te zien van het geloven in- en aanbidden van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Als het zoiets wordt moet je oppassen. Verder niet bang zijn.

 28. De eerste corona patiënten werden in China en Thailand succesvol behandeld met aidsmedicijnen, over deze inzet is geen nieuws of berichten meer, ook hoor je niets over de opbouw van het virus, de rna code, zitten hier nu wel of geen stukjes genetisch materiaal in in die overeenstemmen met aids, de laboratoria blijven erg stil de laatste tijd, een Nederlands laboratorium is toch in staat de genetische blauwdruk van het virus te publiceren?

 29. Zolang de grote massa niet wil inzien dat wereldwijd de bedreiging van zogenaamd links komt -iets dat niets anders is dan extreem reactionair rechts dat enkel op eigen heil uit is, zie schurken als Gates, Zuckerberg en Soros- en dat dit namaak-links met wortel en stam moet worden uitgeroeid, zal de wereld een reeks plagen over zich heen voelen komen zoals nooit tevoren.
  Geen goddelijke plagen maar menselijke hebzucht plagen van een relatief klein groepje mensen dat vindt dat zij recht op alles hebben. Alle ellende komt en is altijd gekomen van hen, de migratietroep waar de wereld onder gebukt gaat, de islamisering, allerlei ziektes uit laboratoria, honger, oorlogen, onrust, ofwel simpelweg alles waar dat soort hypocriet zelfverklaard ‘deugmens’ tuig aan kan verdienen.
  Mensen die nergens voor terugdeinzen in hun geldzucht zijn geen deugmensen maar het omgekeerde. Hebzucht is de naam van de duivel en deze duivel heeft vele menselijke handlangers, van Obama tot Soros en de rest en helaas loopt een meute, nu ook nog eens bang gemaakte ‘volgers’ en masse achter dit soort menselijke demonen aan te hobbelen.

 30. Als Bill Gates werkelijk zo’n weldoener zou zijn, dan had hij zijn geld wel geïnvesteerd in Afrikaanse en andere landen waar nog steeds sprake is van slechte hygiënische omstandigheden, vies drinkwater, slechte voeding. Met alle gevolgen voor de gezondheid.
  Maar dat doet hij niet, hij spuit wel de vrouwen daar (Kenia)in met een middel tegen Polio maar ze werden onvruchtbaar. De agenda van Bill Gates voldoet aan de geboden van de Georgia Guidestones o.a. om de wereldbevolking terug te brengen tot een half miljard. Deze man is een satanist evenals de rest van de kliek ( Rockefeller, Rothschids etc).
  Zijn vader had een abortuskliniek en was voor Planned Parenthood.
  Hoe raar klinkt het als deze computernerd,zonder medische kennis, de WHO adviseert ?!
  Verplichte vaccinaties zijn al voorspeld door de Ierse Mary Divine Mercy zoals haar schuilnaam luidt.
  Zij zegt ook dat er een Grote Waarschuwing komt wat zeer beangstigend zal zijn, velen zich zullen bekeren maar dat de Elite zullen zeggen dat het verschijnsel wetenschappelijk ( ahum) te verklaren zal zijn en sommigen weer terugvallen in hun oude leven.
  Dan komt de chip en de Antichrist.
  Het is maar dat u het weet en voorbereid bent.
  Gebed kan de kastijding inkorten, heel veel gebed om de machten van het Kwaad in te perken.
  Uiteindelijk drie dagen duisternis, maar dan komt Christus !
  Hoop doet leven.( nu begin ik te begrijpen waarom het christendom zo gebashed wordt : in films, cabaret enz)

 31. Beste @Rienus. U schiet in de roos met uw Ingezonden:
  Alsof het leven voor de crisis normaal was? Ik dacht aan de volgende oorzaken:

  1* Iedere dag wordt er wel iemand vermoord of is er weer een grote brand in Nederland.
  2* Wie doet er ’s avonds de deur nog open als er gebeld wordt?
  3* Nederland werd/is vertrouwd met zeer veel Voedselbanken.
  4* Hoog bejaarde ouderen werden Verzorgingshuizen uit gejaagd.
  5* Hoe veel Ziekenhuizen sloten hun deuren al?

  6* Plof-kraken van geldautomaten aan de lopende band, daders worden zelden opgesloten.
  7* Nederland het grootste Narcotica/Coke en Wit-was Lach-gas paradijs op aarde.
  8* Wie wil er nog Burgemeester, Wethouder of Minister worden in dit land
  9* Politici en Journalisten, Programma-makers: dagelijks bedreigd of beschermd.

  10* Hoe schoon is het water/lucht/grond nog.
  11* Waarom wordt die wereldwijde Boskap niet gereguleerd? Onze bossen worden gekapt, opgestookt voor groene energie, waar staatsbosbeheer goud mee verdient!! Gevolg?
  12* Vogels verdwijnen in hoog tempo.
  13* Wat te denken van deze zeer verdeelde multiculturele/multireligieuze samenleving?

  Geen wonder dat in 2020 steeds meer gelovigen die paus en kerken voorgoed de rug toegedraaid hebben, nu vurig bidden tot JHWH/God…Laat aub Uw koninkrijk komen, Uw wil geschieden in de hemel alzo ook op de aarde! Openbaring 21 en 22.

 32. Rescue op 7.15 en Cefas op 10.03

  Hieruit blijkt dat de opname van de gelovigen zeer dichtbij is !

 33. DrM schreef:
  09/04/2020 om 8:20 pm

  “Wellicht ook dit Coronavirus, maar dan in een nog veel dodelijkere vorm en dat de huidige lockdowns en economische instorting zich helemaal tot aan de Wederkomst van de Heere Jezus zullen doorzetten.”

  Dit vermoed ik ook, alleen zie ik Jezus niet als een persoon maar als een planeet/zon. Wie kennis heeft weet dat Jezus gelinkt is aan het katholieke geloof en dit een zonnecult is. Er zijn al vele zonnegoden in de geschiedenis voorgegaan aan Jezus omdat de terugkomst van het ministelsel (zon en planeten) eens in de zoveel tijd onze aarde kruist. Die tweede zon wordt al reeds langere tijd waargenomen aan de horizon naast onze eigen zon. De Messias ofwel de verlosser is eigenlijk een planeet uit dit ministelsel die voor verwoesting zal zorgen op aarde maar tevens ook leven zal brengen. Die Luciferianen in o.a. het Vaticaan weten precies hoe het zit en houden hun schaapjes weg van de waarheid.

 34. Het beest is president geweest en beheerst met zijn terreurgroepen de wereld nog altijd:OBAMA

 35. Ik ben beslist niet tegen de normale vaccins heb mijn kinderen ook hun baby spuitjes laten zetten enzo ik zelf heb ze ook gehad… maar dit ? Sorry gaat mij een brug te ver … wie zijn hun om mij iets te verplichten … ik steel niet ik dood niet ik respecteer ieders eigendom en de natuur … wat ik wil zeggen ik leef normaal en fatsoendelijk doe niemand kwaad … dus er is geen rede om mij te controleren om mij terecht te stellen om mij te dwingen … want het menselijke hou ik al aan van uit mezelf omdat ik dat het juiste vind om te doen … wie zijn hun om mij te dwingen voor iets waarvan niet eens bewezen is of het wel allemaal klopt … wie zijn hun om mij mijn rechten te willen ontnemen als ik liever op een zwart toilet ga plassen als op een wit toilet … wie zijn hun om mij te vertellen hoe vaak ik een knuffel geef aan wie wie zijn hun om over een grote groep mensen te zeggen wat te doen … wie denken ze eigenlijk wel niet wie ze zijn ?!!!!!!!!

 36. Cefas, de grote afval moet nog komen. Waarom moet je je afvragen? Er is geen opname, alleen aan het eind als Yeshua komt. Hij komt maar 1x terug. Berijd je voor. Tijd van totale beproefing is aangebroken. Als het boek openbaring zich voor uw ogen afspeeld dan weet u dat de tijd nog kort is. Shalom in Yeshua en blijf gezond.

 37. @ DrM 8:20 PM, op 9/4. Juist. De Bijbel is de pure WAARHEID. En daar is het allemaal in voorspeld. U heeft gelijk.

 38. @ Ron Ezerman 7:38 PM, op 9/4. Inderdaad, de meesten van de complotdenkers, en bijbelvaste reageerders zagen dit al aankomen.

 39. @Pilaf Frans Timmermans staat hoog in de pikorde om dit plan door te voeren maar is ook enkel een pion. Als ik Frans Timmermans hoor of zie beginnen mijn nekharen recht overeind te staan. Dat niet iedereen dit heeft vind ik uitermate bijzonder

 40. Ik ben absoluut geen volger van David Icke, waar Jensen nu mee op de proppen komt. We moeten wel nuchter blijven.

 41. Die ex-KGB-er die Jensen liet zien, had het over ‘destabilisatie’ van een land door steeds extremere eisen te stellen aan overheden. Dat zien we inderdaad steeds gebeuren, met als sluitstuk nu de eis dat de overheid ‘ons’ (= de media) vrijwaart van een virus dat niet eens abnormaal veel slachtoffers eist.
  Dit gaat dan gebruikt worden om burgers wereldwijd onder controle te kunnen houden. We zijn pionnetjes geworden van VN-machten die vanachter hun computers naar de hele wereld zitten te kijken alsof het een game is.
  Maar bedenk: De lichamelijke integriteit is een grondwettelijk recht, hoewel deze rechten momenteel zeer gemakkelijk via een toespraakje worden geschonden! Zie de Duitse juriste Beate Bahner die 8 overtredingen door de overheid tegen de grondwet, heeft vastgesteld.

 42. @Jan de Jong schreef:
  09/04/2020 om 6:26 pm

  Jan , degene die de Joden de messias noemen , wordt door de Christenen de antichrist genoemd .
  De Joden geloven niet in Jezus als messias maar wel in een messias die nog zal komen .
  Volgens de Openbaringen aan Johannes worden de gelovigen opgenomen waarna de antichrist zich kan openbaren omdat de weerhouder ( de gemeente ) niet meer op aarde is ..

 43. Zolang je niet bewust “kiest” voor de duivel ben je ook geen onderdeel van hem. Je moet uit vrije wil bewust kiezen voor hem anders telt het niet en dit wordt niet aan de mensen voorgrdragen als teken van de duivel…mensen kiezen dus niet bewust voor de duivel dus dan teken je ook niet met je ziel. Dus een vaccinatie waarin een 666 chip verborgen zit dat konden de mensen niet weten en dat is dan dus niet uit vrije wil….

 44. als jullie dit allemaal geloven ( en let op: ik zeg NIET dat het NIET waar is ) en jullie trekken hier zo fel van leer er tegen..de duivel zit er achter..of lucifer..of onze vrijheid staat op het spel..we gaan de duisternis in…etc etc…
  Waarom gaan jullie dan niet massaal de straat op ? Vecht dan voor je vrijheid ! Onze grootouders hebben dat gedaan, om ons onze vrijheid terug te kunnen geven…en jullie doen NIETS !? Als dat zo is, beste mensen, dan zijn jullie de vrijheid simpelweg NIET waard !!
  Laat dat maar even op je inwerken, toetsenbordridders.. (inclusief ondergetekende)

 45. De elite mag hopen dat al hun controle systemen tegen een EMP kunnen. Want zonder elektronica is Big Brother blind en doof en dan slaat de angst en de paniek bij de elites uit.

 46. Ik sta mijn toekomstige vaccinatie bij deze vrijwillig af aan de elite, spuit ze er maar mee vol

 47. Alsof het leven voor de crisis normaal was? Ik wil graag geloven dat de meeste mensen het fijn vonden in goede doen. Maar we hebben vier aardes nodig om terug te gaan naar het oude normaal. En dat is dus onnacceptabel. Je kan volhouden dat we het goed hadden en dat we daar terug naartoe willen. Dan zal het met veel minder mensen moeten.
  Of we leren delen en niet vasthouden aan wat we denken dat belangrijk is.

 48. doet me heel erg denken aan de SF-film “In Time”, waar iedereen ook een ingebouwd mechanisme heeft, vanaf de geboorte, waarmee je kunt betalen, maar ook iets waarmee de overheid de complete controle over je heeft, erg griezelig deze vooruitzichten. Dit wil je nooit hebben als bevolking, maar voor sommige mensen zoals Bill Gates een ultieme doelstelling, waarbij de gehele wereldbevolking wordt onderworpen aan een elite, die zich alles kan permitteren, terwijl de rest onder de duim wordt gehouden

 49. Volgens Amir Tsarfati zal invoering van het merkteken van het beest pas na de opname van de weerhoudende gemeente, plaatsvonden.

 50. Goed artikel.

  Vergeet int dat de grootste chipfabriek in Nederland staat en dat de barcode in Nederland is ontwikkeld.
  We hebben hier een parlementaire democratie,waar het vok geen ene moer te vertellen heeft.Alles wordt vanhogerhand beslist en door je strot geduwd.

 51. De elite heeft kennis van het ECM golfmodel (van Martin Armstrong) en misbruikt dit om “het juiste moment” te bepalen voor hun acties. Dit moment stemt altijd overeen met een groot keerpunt in het ECM (Economic Confidence Model) en is precies af te lezen. Het laatste grote keerpunt was op 18 januari 2020 (=2020,05). En het werkt blijkbaar. Omdat 18 januari een zaterdag was is de eerstvolgende beursdag de aanzet geweest voor de grote uitverkoop en was er de daaropvolgende ineenstorting.

  Nu is er bestaat er ook zijn ECM model rond de 86 jarige Revolutionaire Cyclus die in 2020 zou plaatsvinden. (Lees op Armstrong’s blog 7 april “Bill Gates will fail” (https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/bill-gates-will-fail/)

  Het is hen of wij. Als zij het moment of tijdspanne kunnen aflezen dan kunnen wij dat ook.

  Volgens psychologen is het zo dat als de waarneming gekwetst wordt, je het tegenovergestelde proces moet activeren: actie

 52. Heberon, Cuba en de onderhandelingen met Duitsland . Interferon alpha-2b. Profümed, een Duitse firma overlegd met BioCubaFarma . 24- uurdiensten in heel Duitsland. Bevelenswaardig :Corona-Life-Ticker.
  Interferon : eiwitten , longblaasjes , zuurstof …. , komt mij bekend voor.

 53. Zoals bekend, zal het merkteken van het beest pas ingevoerd worden, nadat de antichrist die dan al 3,5 jaar aan de macht is, in de herbouwde tempel zijn beeld zal onthullen. Misschien dan pas ook al die verplichte universele vaccinatie tegen welke ziekte dan ook. Want in de eerste 3,5 jaar van de 7 jaar durende Grote Verdrukking zullen enorme pandemieën over deze planeet razen, zie onderstaande Bijbelvers. Wellicht ook dit Coronavirus, maar dan in een nog veel dodelijkere vorm en dat de huidige lockdowns en economische instorting zich helemaal tot aan de Wederkomst van de Heere Jezus zullen doorzetten.

  Openbaringen 6:7-8: (Herziene Statenvertaling):

  “7 En toen het Lam het vierde zegel geopend had, hoorde ik de stem van het vierde dier zeggen: Kom en zie!
  8 En ik zag, en zie: een grauw paard en die erop zat, zijn naam was de dood, en het rijk van de dood volgde hem. En hun werd macht gegeven over het vierde deel van de aarde om te doden met het zwaard, met honger, met de dood en door de wilde dieren van de aarde.¨

 54. Kort samengevat: zo komt de aap uit de mouw! Er zat al een plan achter, en dat wordt nu met gezwinde spoed, en onherroepelijk uitgevoerd. Bepaalde komplot-(of: kompleet-) denkers hadden al hun vermoedens, die momenteel in alle opzichten bevestigd lijkt te worden…..

 55. Zij die weigeren dit merkteken te ontvangen zullen hun leven tijdelijk verliezen, maar daarna voor eeuwig terugontvangen. Openb.13:15, 20:4.
  Zij die het accepteren zullen hun tijdelijk leven behouden gedurende 42 maanden, maar het daarna voor eeuwig verliezen. Op.14:9-11.
  We zien de voorbereidingen voor deze agenda zich uitrollen en ook de massale bereidwilligheid het allemaal te ondergaan.
  Als schapen naar de slachtbank van Satan.

 56. Dit kan alleen met de elite en dus ook met en de vs en europa boeven ! Uit stappen zo lang het nog kan voor dat wij in een horror terecht komen . Maar ja dat begint er toch al op te lijken’.

 57. Volgens Nature Magazine zijn er momenteel reeds 78 bevestigde COVID-19 vaccin kandidaten. Hierdoor zal het voor Gates alleszins veel moeilijker worden om zijn dubieus vaccin met biometrische identificatie technologie verplicht op te leggen aan de bevolking.

  The state of COVID-19 vaccines now
  As of yesterday, there are 78 confirmed COVID-19 vaccine candidates, 5 of which have already entered clinical trials.Get a firm grip on this incredibly fast-moving field with a short, data-driven overview by seven experts at the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), one of the world’s leading vaccine funders.
  https://www.nature.com/articles/d41573-020-00073-5

 58. 666 en reken maar dat Frans Timmermans een belangrijke rol krijgt binnen dit vrijmetselaar spelletje

 59. Volgens de laatste uitgave van het maandblad Israel Today verklaren diverse rabbijnen dat het niet lang meer duurt totdat de MESSIAS komt.

Comments are closed.