Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

Huisart Rob Elens pleit ervoor de eenvoudige, makkelijk te verdragen therapie zo snel mogelijk overal toe te passen. (Afbeelding: (1)).

—————————————————————————————————————————————–

Politiek moet NU laten zien dat belangen van het volk boven belangen ‘Big Pharma’ vaccin-industrie gaan

—————————————————————————————————————————————-

Is het einde van de coronacrisis nabij? Een Nederlandse huisarts (foto) heeft al 8 corona patiënten genezen met het door ‘experts’ en de mainstream media afgewezen spotgoedkope medicijn hydroxychloroquine. In combinatie met o.a. zink werden al eerder tal van zieken in onder meer Zuid Korea, Frankrijk en de VS met groot succes behandeld. Eergisteren berichtten we dat nog een ander middel, Ivermectine, een sterke anti-corona werking blijkt te hebben, maar nog niet op mensen zou mogen worden toegepast. Dat blijkt echter wel degelijk het geval te zijn; sterker nog, het is gewoon in Nederlandse apotheken te koop.

Huisarts Rob Elens in het Zuid Limburgse Meijel las de zeer hoopgevende berichten van artsen in Zuid Korea, Frankrijk en Amerika over de behandeling van corona patiënten met hydroxychloroquine, zink en azitromycine, waardoor ze daar maar ‘weinig tot nul opnames hebben, en ook weinig mensen op de IC’. In overleg met de apotheek ging Elens dit aan enkele van zijn corona patiënten voorschrijven.

8 mensen behandeld, 8 binnen enkele dagen genezen

‘Ik heb nu 8 mensen behandeld, en ze zijn allemaal genezen. Het zijn 5 mannen en 3 vrouwen, 60-plussers en 80-plussers, en ook met verschillende ziektebeelden. Eentje had diarree en een ander maagpijn, maar verder hebben ze geen bijwerkingen ervaringen. Na 4 dagen waren ze allemaal klachtenvrij. Ik denk dus dat dit een veilige en goede behandeling is voor mensen met corona,’ waarbij hij vooral de mensen met iets ergere klachten (zoals ademhalingsproblemen) denkt.

Het gaat om slechts 27 pilletjes die verspreidt over 3 dagen moeten worden ingenomen (en daarna nog enkele dagen zink en azitromycine). Elens: ‘Het zijn er nog maar 8 geweest, maar ze zijn wel allemaal genezen. Dit medicijn bestaat al sinds 1955 en werd ontwikkeld voor malaria. Ik heb in Afrika met malariapatiënten gewerkt, dus ben niet bang dit te geven. In Nederland wordt het vaak gebruikt bij reumapatiënten, of mensen met andere auto-immuunziekten. Het ligt gewoon in de la van elke apotheek in Nederland.’

‘Tijd is rijp voor deze effectieve behandeling’

‘De tijd is wel rijp voor een effectieve behandeling. Dus collega’s in het land: vraag aan je apotheek of ze mee willen werken en dit protocol willen starten, want Nederland heeft ons nodig. Met name de mensen met een iets te snelle ademhaling en een (zuurstof) saturatie van net iets meer dan 91. Als je deze therapie doet is de kans groot dat ze na 3 dagen weer beter zijn.’

Het hoofd van de ziekenhuisapothekers heeft al voor 100.000 mensen chloroquine gekocht, om zich veilig te stellen voor de mensen in het ziekenhuis. ‘En dit is hydroxychloroquine, een zusje van die stof. Laten zij dan chloroquine gebruiken, en wij hydroxychloroquine. Dan kunnen we samen die enorme berg patiënten aan. Mocht het in de eerste lijn dan toch niet lukken, gaan we naar de tweede lijn.

Ook Ivermectine gewoon in apotheek verkrijgbaar

Eergisteren schreven we over een andere mogelijke doorbraak in de zoektocht naar een medicijn tegen het coronavirus. Ivermectine, een bestaand medicijn dat wordt gebruikt om katten, honden, paarden en andere dieren te ontwormen, blijkt al 2 dagen na toediening een 5000-voudige reductie van de replicatie van het SARS-CoV-2 virus te bewerkstelligen.

Het middel zou nog niet op mensen zijn uitgetest, maar dat blijkt niet te kloppen. Sterker nog: het is gewoon in Nederlandse apotheken verkrijgbaar. Het middel wordt in Haarlem geproduceerd. (2)

Politiek moet NU laten zien dat belangen volk boven belangen Big Pharma gaan

Nu is het enkel nog aan de Nederlandse politiek en mainstream media om te bewijzen dat ze NIET volledig in de zak van de farmaceutische vaccin-industrie (‘Big Pharma’) en linksliberale globalisten zoals Bill Gates (en in eigen land types zoals Ab Osterhaus) zitten, die tot nu toe alles uit de kast trekken om hydroxychloroquine en andere supplementen zoals zink tegen te houden, omdat ze in de coronacrisis een uitgelezen mogelijkheid zien om volgend jaar iedereen verplicht te laten vaccineren en ‘chippen’.

Laten we als volk, als wereldbevolking, massaal NIET akkoord gaan met deze fatale koers naar een onderdrukkende Marxistische klimaat-vaccin werelddictatuur, en eisen dat het zo snel mogelijk genezen van corona patiënten, en het daardoor spoedig weer opstarten van de economie en samenleving, de allerhoogste prioriteit dient te krijgen.

 

Xander

(1) Omroep P&M (YouTube) (screenshot)
(2) Medicalfacts.nl

Zie ook o.a.:

07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen
05-04: Antiviral Research meldt mogelijke doorbraak medicijn tegen corona
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
04-04: Inwoners Wuhan zeggen dat er in realiteit 100 x zoveel corona slachtoffers zijn
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland
02-04: In 4 weken tijd meer Nederlanders dood door corona dan in heel 2018 door griep
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’
01-04: ‘Amerikaanse inlichtingendiensten bevestigen dat China opzettelijk liegt over corona cijfers’
01-04: FBI document: ‘Chinese wetenschapper gepakt die dodelijke virussen de VS in probeerde te smokkelen’
31-03: Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
……….
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
……..
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

61

 1. Hier in Frankrijk is dit al weken, meer als een maand, een discussiepunt. Reeds in het begin van de pandemie heeft de wereldberoemde proffesor Raoul in Marseile, gekend door zijn vele ontdekkingen, dit middel naar voor gescheven. Nu is het de regering en “officiele”Franse medische wereld en officiele wetenschappers die het tegen houden. Ondanks een petitie van 50 000 artsen, onderzoekers, burgers enz, ondanks de steeds positieve resultaten in verschillende landen en werelddelen, bv VS /Trump, test op 1000 mensen met heel goede resultaten. Volgens mij zijn het inderdaad de pharma industrie en de afgekochte wetenschappers die alles tegenhouden. In Frankrijk wordt beweerd dat het moet getest worden op bijverschijnselen Andere vragen zich af waarom een 60 jaar oud en continu voorgeschreven medicein nu terug moet getest worden op bijverschijnselen Men weet nu wel degentlijk alles over dit medicijn ook over alle migelijke bijverschijnselen. Dit volgens vele wetenschappers en artsen
  Het roept ook veel vragen op omdat Macron hem, prof. Raoul, het zwijgen wil opleggen. Al dit is te bekijken op de Franse zenders, zeker in het verleden via hun site. Nu tracht men het minder in het nieuws te brengen na de reactie van Macron. al moet ik vermelden dat dit kaatste mijn persoonlijke indruk is.

 2. @ M.R. 9:30 PM, op 8/4. Ongelooflijk. Een arts die duidelijk mensenlevens wenst te redden, wordt dit onmogelijk gemaakt. Maar verwonderen doet dit mij al lang niet meer. De Mammon, het geld, is belangrijker voor de grote farmaceutische bedrijven, waaronder die van Bill Gates uiteraard. Dat vervloekte geldstelsel, en de Here Jezus, zei het al: “U kunt niet twee heren dienen , God en de Mammon”.

 3. De man moest op last van de inspectie STOPPEN met dit middel, op straffe van een boete!

  Dat kunt u ook vinden.

 4. De huisarts heeft ook Wim Jongman gelezen, want verleden week was er een artikel over de Joodse arts in New York. Deze gebruikte dit medicijn bij de orthordoxe joden. Er was een interview met de gewezen burgemeester van New York op youtube.

 5. Oproep een klacht in de dienen tegen dit schaamteloze gedrag der inspectie* die kennelijk wil dat een goedwerkend middel niet wordt toegepast: blijkbaar wil men daar dat mensen overlijden, liever dan toegeven dat dit (wetenschappelijk bewezen) middel mensenlevens redt. Het moet niet gekker worden.
  Alle hulde voor de apotheker en de arts.

  Het gedrag der inspectie is een compliment voor dit duo: zij deden het namelijk goed!
  Zij handelden naar eer en geweten.
  Nu de inspectie nog!

  * bij het ministerie van VWS. Daarna zonodig bij de Nationale Ombudsman.

  Nergens in het artikel staat dat de inspectie niet wil dat dit middel wordt toegepast.Mod.

 6. De inspectie gezondheidszorg (igj) valt hard door de mand:
  ze laat zien de belangenbehartiger te zijn van big pharma: zojuist was op het msmedium nu.nl te lezen
  dat ze de fantastische huisarts en apotheker uit Meijel heeft gecontacteerd omdat hun (wetenschappelijk bewezen) methode niet wetenschappelijk zou zijn.
  En nu.nl als waterdraagster van Big Pharma was er als de kippen bij dit te publiceren.

  Bekend was al dat je voor eerlijke informatie die ten dienste staat van de bevolking in diverse landen
  niet bij de msm (mainstreammedia) moet zijn: quod erat demonstrandum (hetgeen te bewijzen was)
  Dit wordt slechts door de gedragingen der msm zelf bevestigd, keer op keer …

 7. @ Evert: 10:34 AM. U haalt mij de woorden uit de mond. Zo is het precies.

 8. Alles wat wordt toegepast is hoofdzakelijk een extra ondersteuning maar geen oplossing van het probleem.

 9. Ja, Beste Vlokje, Dank voor uw reacties!!!

  ik heb die foto’s van TBC-lijders in en buiten hun barakken op foto’s gezien in Rotterdam en in Amerongen. Rust en zonlicht en liefderijke verzorging brachten genezing. Maar niet aan allen helaas. Mijn Opa, eens een sterke Smid in de haven, overleed in de oorlog aan TBC en mijn Oma bleef met 9 kinderen hulpeloos achter.

  Vlokje, Ik bewonder uw moed, volharding en bijdragen op dit forum. Veel sterkte toegewenst. Shalom. Ramshoorn.

 10. Inmiddels is de bewuste arts op het matje geroepen, het is vast niet de bedoeling dat er nu al goedwerkende medicijnen worden voorgeschreven. Een slechte zaak!

 11. Ik krijg steeds meer de indruk dat de burger in dienst staat van overheid i.p.v dat de overheid in dienst staat van de burger, zoals het hoort om over de EU maar te zwijgen. Vaderlandslievende burger: we gaan hollend achter uit met dit slinksliberale en pseudo-christelijke kabinet.

 12. Pandemie (wereldwijd) en Corona ( een net even andere griep) : 0,0000085 % doden bij een wereldwijde bevolking van
  7.75 miljard . Crises na crises , emotioneel en financieel, waarbij artsen, specialisten, microbiologie en virologen elkaar nog steeds tegenspreken. De ECB und die Wirtschafft …. Brussel probeert, kosttet was es wolle, de veerkrachtigheid van de euro nog hopeloos te verdedigen ( met nog meer gigantische bergen met vers gedrukte euro’s ) . Maar, een vrijwel onbekende munteenheid, ik noem het maar : the spandex currency …. is coming. Zeker weten ….

 13. Ps
  @Ramshoorn 8/04/2020 om 7:56 am
  Heb je de zwart-wit foto’s van tbc patiënten gezien, vaak met pyama’s jassen open en blote bast in de zon

 14. @Ramshoorn 08/04/2020 om 7:56 am
  Een feit is: Ik las van voormalige TBC patiënten die door verpleging in Kuuroorden bij voorkeur met bed en al naar BUITEN gereden werden in het Zonnetje

  Zo is het maar net, hier heb ik ook mijn wijsheid vandaar
  zo houdt ik al 30 jaar mijn bronchitis onder controle

  Lees ook eens hoe men met de pest omging

 15. De hoogste chef van de WHO is Tedros Adhanom Ghebreyesus, 20 jaar geleden in Ethiopië de nummer drie van een gewelddadige communistische strijdgroep en betrokken bij etnische zuiveringen. Volkomen op de hand van China, en samen met Bill Gates op weg om een totaal gecontroleerde samenleving -China style- door te drukken. Covid 19 is als een smerige griep, en ook daarvoor is geen vaccin omdat het veroorzakende virus continu muteert. Elk jaar een nieuwe injectie met god weet wat voor chemischer troep, voor veel geld uit de zorgverzekeringspot gezogen. De dreiging van dit virus wordt massaal opgeklopt om allerlei vieze plannetjes uit te voeren.

  Binnenkort gaan meer mensen kapot aan de opgelegde economische malaise – bankroet, zelfmoord – dan door dat hele virus

 16. Er zijn ook mensen met hartklachten die reuma hebben en hydrochlorquine medicijnen gebruiken en
  dat op lange termijn.

 17. Minder dan 1% van de Amerikaanse bevolking besmet met coronavirus tot nu toe, nieuw onderzoek vindt, wat betekent dat vijf miljoen Amerikanen zou moeten sterven om “kudde immuniteit” te bereiken >>>

  https://www.naturalnews.com/2020-04-07-less-than-1-of-us-population-infected-with-coronavirus-research.html

  Nieuwe gecontroleerde klinische studie uitgevoerd door artsen in Frankrijk toont aan dat een combinatie van Hydroxychloroquine en Azithromycine (Z-Pak) 100% van de coronaviruspatiënten binnen 6 dagen na de behandeling (http://covidtrial.io) geneest >>>

  https://techstartups.com/2020/03/18/breaking-controlled-clinical-study-conducted-doctors-%E2%80%8Bin-france-shows-hydroxychloroquine-cures-100-coronavirus-patients-within-6-days-treatment-covidtrial-io/

 18. @ Mark S. , beste
  Laat je mobiel thuis en neem prepaid’s die je onderling met familie en kennissen deelt . Nieuws, voorzover het nieuws is, verschijnt zoals altijd ‘achter het paard aan’ . Dit forum, de redactie, heeft er ook een handje van ….
  N.b. In Zwitserland en ook andere landen vraagt men op intensive care afdelingen arbeidstijdverkorting aan ! De hysterie heeft alle ‘instanties’ gemobiliseerd, de ‘waarheid’ ligt gewoonlijk in het midden, waarbij ‘de neus’ jammer genoeg nog steeds gemanipuleerd wordt.

 19. Dit is het bewijs dat, zeker in BE maar ook wereldwijd, deze corona uitbraak opgezet spel is voor politieke doeleinden: in medische kringen was geweten hoe de besmette mensen konden gered worden met dit middel tegen malaria, dat reeds bestaat van in 1955.
  Elke corona dode is er dus een teveel geweest en had voorkomen kunnen worden.

  Op 18 februari 2020 liet UZ Leuven weten:

  https://nieuws.kuleuven.be/nl/2020/antivirale-werking-van-chloroquine-tegen-coronavirussen-reeds-in-2004-ontdekt-door-virologen-ku-leuven

 20. Deze Tweet kwam zojuist voorbij. ”De W.H.O.,ofschoon grotendeels betaald door de Amerikaanse belastingbetaler adviseerde Amerka de grenzen voor Chinezen open te houden, wat Donald Trump niet deed. Waarom deed de W.H.O. dat?”

  Deze Corona ramp kan zoals het artikel aangeeft redelijk eenvoudig bedwongen worden maar er is geen politieke wil want er moet een andere agenda nagestreefd worden en dat is meer macht voor de EU.

  Het is wel duidelijk dat de veelal linkse Europese overheden en de marxistische EU een totale controle over de burger nastreven. De Spaanse socialist en EU commissaris Borrell, stelt in een interview met de Spaanse krant ”El Mundo” dat bedrijven dmv staatshulp genationaliseerd moet worden (in de gehele EU), een basis inkomen voor alle burgers en dat dit blijvend zal zijn. Smartphones worden ingezet om bewegingen van burgers te volgen. Daar gaan we dan. 1984.

  https://www.elmundo.es/internacional/2020/04/07/5e8b660afdddff23bd8b45f5.html

 21. Zeer goed van deze dokter, maar men zou het dan meer algemeen moeten toepassen. Shalom

 22. Interessant het aantal inwoners Nederland en Zweden, zweden geen lockdown, Nederland meer doden, ook in verhouding met aantal inwoners, hoe kan dit?

 23. Ik kan mijn ergernis niet kwijt bij de grote kranten, dan maar hier. In de media lees ik dat de VS een corona ramp heeft.

  De VS hebben ongeveer 360 miljoen inwoners met nu ongeveer 13.000 corona doden. Spanje en en Italië hebben rond de 60 miljoen inwoners met eenzelfde of hoger aantal doden. De EU heeft veel meer doden dan de VS. Toch presenteerd de Nederlandse media een beeld dat wij het goed doen en voornamelijk Trump slecht. Ook valt op dat alles met corona wordt aangegrepen om Rusland en Trump slecht te presenteren terwijl sls je je verder in de berichten achtergronden verdiept de media onzin verteld.

  Een andere situatie is Zweden waar geen lockdown is. Er zijn verhuidingsgewijs meer doden dan omringende landen maar de verschillen zijn niet heel groot, daarbij zal Zweden een steilere corona curve hebben met eerder groepsimmuniteit. Zo erg is het niet in Zweden.

  Nog een punt, met de lockdown gaan mensen minder naar buiten, sporten minder waardoor hun weerstand laag blijft,/wordt wil je gezonde mensen met een hoge weerstand, laat ze vitamine d opdoen in de zon en frisse buitenlucht, binnenzitten maskt de weerstand lager

 24. Huisartsen als Rob Elens worden door hun patiënten op handen gedragen! Zij laten zich niet gek praten door hysterie –boodschappen van WHO en RIVM die mensen alleen maar in paniek brengen! Artsen van het kaliber Elens volgen liever hun eigen gezonde verstand, verdienen en krijgen daarom groot respect van hun patiënten. Zij gaan na enkele dagen met een simpele kuur weer fluitend door het leven.

  Geloof maar dat Leden van WHO en RIVM dagelijks grondig verwenst worden door ontelbare gezonde burgers die Huisarrest kregen omdat MEN dat nodig vindt. Om maar niet te spreken van de vele Ouderen in Verpleeghuizen die dagelijks janken omdat zij hun kinderen en kleinkinderen niet mogen zien en knuffelen.

  Een feit is: Ik las van voormalige TBC patiënten die door verpleging in Kuuroorden bij voorkeur met bed en al naar BUITEN gereden werden in het Zonnetje!! Burgers genezen sneller buiten in het zonnetje dan 4-hoog op een flat zonder balkon met krijsende kinderen.

  Onbegrijpelijk dat met deze milde griep [2018 griep telde immers duizenden slachtoffers meer] zulke draconische, onmenselijke RIVM maatregelen worden verdedigd door Kabinet Rutte en Tweede Kamerleden. Nederland op slot? Nederland moet Open [!!!] dan kunnen kinderen ook weer naar school en alle gezonde burgers per direct weer opgelucht aan het werk, AUB wel zonder een APP die burgers als Big Brother Is Watching You, dagelijks als een Gestapo achtervolgt. Geen N-Korea achtige toestanden hier in ons mooie Nederland AUB. Ik bruis van energie!!!

 25. De afgelopen drie weken hebben we het geweldige werk met u gedeeld dat Dr. Zelenko, een door het bestuur gecertificeerde huisarts in New York, heeft gedaan bij de behandeling van COVID-19-patiënten in New York. In ons laatste stuk behandelde Dr. Vladimir Zelenko 700 coronaviruspatiënten behandeld met 99,9% slagingspercentage met Hydroxychloroquine, 1 polikliniek stierf na het niet volgen van het protocol. Ondertussen zien meer artsen succes met hydroxychloroquine en zinksulfaat bij de behandeling van coronaviruspatiënten, volgens een rapport van ABC News. 12 Franse artsen hebben ook een verzoekschrift ingediend waarin ze de Franse premier en de minister van Volksgezondheid oproepen om dringend hydroxychloroquine beschikbaar te stellen in alle Franse ziekenhuisapotheken.Belangrijk is te behandelen voor het erger wordt:
  Dit is het recept:

  1. Hydroxychloroquine 200 mg tweemaal daags gedurende 5 dagen
  2. Azithromycine 500 mg eenmaal daags gedurende 5 dagen
  3. Zinksulfaat 220 mg eenmaal daags gedurende 5 dagen
  Kosten in Amerika:12 $.

  Lees meer ( Engelstalig)
  https://techstartups.com/2020/04/05/new-updates-dr-vladimir-zelenko-cocktail-hydroxychloroquine-zinc-sulfate-azithromycin-showing-phenomenon-results-900-coronavirus-patients-treated-must-watch-video/

 26. In mijn omgeving hebben ook mensen corona gehad. Zij zijn rond de 40 jaar. Zij zijn allemaal eerst licht grieperig geweest en vervolgens 3 a 4 dagen heel erg ziek, om vervolgens weer op te knappen. Het zou dus naar mijn bescheiden mening ook kunnen dat ook de patiënten van deze huisarts zonder de toegediende medicatie zouden zijn genezen. Ik vraag me af of het aan een huisarts is om met deze medicatie, met behoorlijke bijwerkingen te experimenteren.

 27. in Rusland kan je 2 doosjes pillen kopen, in het ene doosje kosten die pillen 16 cent per pil, in het andere doosje 11 cent per pil. samen met een hoge in-name aan Vitamine-C geneest dit ook corona patienten.

  wat zit er in deze doosjes? hydroxychloroquine, en in het andere doosje azithromycin.

  Rusland schrijft deze medicijnen al toe aan corona patiënten sinds januari, Rusland heeft namelijk wel het beste voort met haar inwoners.

 28. De site van dr. Wodarg is ontoegankelijk gemaakt. Als dat het nieuwe normaal is … Dissidente geluiden het zwijgen opleggen. Waar kennen we dat van? Totalitaire regeringen.

 29. Toen iedereen het in december en januari en zelfs tot half maart, nog over een griepje had werden alternatieve nieuws websites Als deze voor gek verklaard. Als er een parlementair onderzoek/enquête komt, dan moet ook de rol van partijen als de NOS, nu.nl etc. tegen het licht gehouden worden en ook deels aansprakelijk gesteld worden.

 30. @ Markus 10:01 PM, op 7/4. Dat heeft U goed verwoord. Zo lopen de hazen, namelijk.

 31. 600 milligram Hydroxychloroquin + 250 milligram Azithromycin gedurende 10 dagen toegediend help inderdaad bij eerste tekenen van …. . Bij eerste tekenen van, dat wil zeggen dat wanneer er al ademhalingsproblemen zijn heeft het geen of nauwelijks ‘effect’ .
  In héél Europa is enorm bezuinigd op de medische zorg, veel ziekenhuizen zijn gesloten en salarissen van het personeel werden ‘bevroren’ . De ‘managers’ hebben in feite het systeem ten gunste van …. onacceptabel gemaakt. Dat is en zijn de gevolgen van privatiseren. Gezondheidszorg is een algemeen belang waarbij het rendement, de genezing, prevaleert boven een financieel rendement. Overigens dit ‘paardenmiddel ‘ is niet geschikt voor patiënten met duidelijke aanwijsbare hartaandoeningen. In Frankrijk zijn er al langere tijd patiënten ‘mee geholpen’ , Die NL arts zal de Franse taal redelijk beheersen en heeft gedacht : wie niet waagt die niet wint. ‘Spieken’ mag , zeker in deze tijden. Spieken moet zelfs heeft deze wonderdokter vast gedacht. Hij heeft in ieder geval deze patiënten voorlopig bevrijdt van …..

 32. Dat geklooi van die farma clan , voor mij voorlopig even geen medicatie in mijn lijf , zelf ben ik steeds meer van mening dat de zgn. gezondheidsdiensten meer kwaad doen dan goed de laatste jaren met hun zgn wetenschappelijke gefreubel en geklets zoals : het is wetenschappelijk bewezen dat ………… , 1 virus en ze zitten met de handen in het haar om nog maar te zwijgen over wat er werkelijk ook nog aan de hand kan zijn.

  En wat mensen tegenwoordig al niet slikken in hun blind geloof in de artsenij , dat vind ik pas doodeng , nog enger wordt het wanneer men je gaat verplichten het te nemen (als er dan nog geen lampje gaat branden weet ik het ook niet meer), nee dank je ik heb voorlopig even genoeg van het falen van de medische wereld.

 33. De overheid (die het beste met burgers voor heeft, kuch) wil een app ontwikkelen die zinloos is.
  Natuurlijk is het ronduit misleidend om te denken dat onze overheid en ICT iets te bieden hebben in die combi. Ondertussen gaat het zogenaamd vrije westen steeds meer op China lijken en die bakken er werkelijk helemaal niks van. Het enige wat ze daar kunnen doen is cijfers wegmoffelen en/of verfraaien. Maar zij hebben het probleem wel veroorzaakt.
  Oh ja en we moeten aan Eurobonds want het sprookje moet doorgaan. Wat ik dan weer niet begrijp is dat die Italianen zo zeuren over financiële steun. Terwijl Italië er veel beter voor staat dan Nederland. Ik zal Wopke een tip aan de hand doen. Ga praten over de complete schulden per land, niet alleen van de staat maar ook die van de burgers erbij betrekken. Eens zien of die Drama Queens dan nog zo`n grote bek hebben.

 34. Niets meer is aan de Nederlandse politiek/msm ….

  Alles is nu aan de Nederlandse bevolking en die in andere landen!, onder wie artsen die zich aan de Eed van Hippocrates houden, zoals Rob Elens, apothekers die hun plicht doen voor hun medemensen, justitie-medewerkers en rechters die RECHT breien wat krom was/is, journalisten die in vrijheid hun plicht doen;
  kortom: alles is vanaf nu aan het geweten.

 35. Niets meer aan de Nederlandse politiek/msm ….

  Alles is nu aan de Nederlandse bevolking en die in andere landen!, onder wie artsen die zich aan de Eed van Hippocrates houden, zoals Rob Elens, apothekers die hun plicht doen voor hun medemensen, justitie-medewerkers en rechters die RECHT breien wat krom was/is, journalisten die in vrijheid hun plicht doen;
  kortom: alles is vanaf nu aan het geweten.

 36. …..nu nog feedback van jullie of het voor anderen werkt!!

  ik ben geen dokter, en het is geen medicijn, maar het houdt de virus aantal laag (koorts zakt), het lichaam krijg zo meer kans en langer de tijd om het zelf te doen

 37. Ik hoorde vanavond nav de toespraak van Rutte dat ze ook apps willen ontwikkelen om in de gaten te houden wie er met een besmet persoon in contact is gekomen. Dan moet je zeker thuis in quarantaine. En contact opnemen met een dokter via een andere app.
  Zo perken ze met je telefoon je vrijheid en privacy in nav een overdreven coronahype.
  De overheid kijkt hoever ze kunnen gaan.
  De overheid doet er liever alles aan om de bevolking totaal te controleren en de economie te verwoesten dan de bevolking te beschermen en genezen met een eenvoudig middeltje dat werkt.

 38. Super dat er nog huisartsen zijn die niet aan de touwtjes van bigfarma bungelen zoals ons nepkabinet met nepmedia en tal van andere globalisten die hun naziplannen nu gedwarsboomd zien.

 39. verslag van een ervaring deskundige:

  ik heb het waarschijnlijk ook gehad, ben niet getest, Maar ben ben wel flink ziek geweest tot 40,5 graden koorts, niet hoesten, niet verkouden, twee weken hoge koorts gehad
  ben 52 heb normaal 3 a 4 x per jaar griep, en mijn darmen zijn kapot van 40 jaar gluten eten, dus ook ik ben een doelgroep voor de corona virus

  mijn redemie :
  stomen boven een bak met heet water en een handdoek boven je hoofd 3x per dag
  en een rode warmte lamp op de borst, en in de luwte alle zonnestralen pakken rechtstreeks op de huid,
  korte broek, blote bast
  dank je wel, ik leef nog, en ben weer gezond

 40. Corona en 5g… is er een link?

  Hydroxychloroquine wordt voorgeschreven aan kanker patiënten welke chemo ondergaan tegen stralingsziekte.

 41. Dit is zeer belangrijk nieuws! Hopelijk dat de bestuurders van ons land dit ook lezen en er gelijk wat mee doen! Alle artsen moeten dit ook weten!

 42. Wie geneest, heeft gelijk.

  Van hieruit is dit doorgegeven aan bekenden in Italie en elders.

  Dit betekent dat we Big Pharma c.s niet nodig hebben en dat het ‘slimme’ plannetje van Gates en consorten
  (de georchestreerde corona gebruiken als opstapje naar massale dwangvaccinatie, chip inbegrepen)
  de facto is mislukt.
  Heerlijk!
  En is het niet superleuk dat je, zoals geschreven door dr Mark Sircus, het virus kunt aanpakken met een
  product uit de Nederlandse supermarkt/drogisterij: baking soda? (met op de zijkant der verpakking, althans
  van het in NL verkrijgbare merk, de gebruiksaanwijzing bij toepassing als medicijn.

 43. @ Jan met de Pet.
  “… (al leest die uiteraard ook Xandernieuws)”
  Inderdaad, middels de BVD 🤫en een paar ‘nepnieuws’spionnen van Brussel 🌚😎

 44. Dat is nu een arts. Hij gaat voor genezing en niet wat big farma wil.

 45. Het zusje dat wij gebruiken in het ziekenhuis op de intensive care verricht nog geen wonderen. Het heeft ook een bijwerking dat je qtc-tijd kan verlengen. Hierdoor heb je kans op allerlei gevaarlijke hartritmestoornissen.

  Ik ben benieuwd. De wereld zal nooit meer zijn als voor de SARS-CoV-2 zoals ook Rutte zei tegen een journalist.

 46. Dit is nepnieuws. Een huisarts die patiënten geneest. Dat is niet van deze tijd. Corona, besmetting, dood, zo hoort het dus.

 47. Mooi nieuws. De eenvoud ervan.
  Volgens de viroloog Bonten heeft dit middel ernstige bijwerkingen.
  Maar vanaf het begin was hij van mening dat we met een pandemie als de Spaanse griep te maken hadden. Spelen er andere belangen?
  Dat vraagt dr. Wodarg zich ook af en dan wordt hij direct een ‘samenzweringsgelovige’ genoemd. Terwijl de man zuiver wetenschappelijk bezig is en zich baseert op feitelijke gegevens.

 48. Ik heb wel op Niburu gelezen dat voor mensen met obesitas,hoge bloeddruk of hartkwalen het gevaarlijk kan zijn.

 49. Fantastisch nieuws. Niks vaccinaties. Geen opsluiting meer. Vrijheid terug.

 50. Ik geb dat bedrijf in Zeewol de gebeld dat chloroquine oroduceert en zij vertelden mij dat het nu in de RIVM richtlijnen is opgenomen en dat de ziekenhuisapotheken ermee uitgerust worden.

 51. Dit videobericht moet direct met grote spoed wereldkundig worden gemaakt>
  Maar hoe??? Ik weet dat niet…

 52. De politiek wil geen oplossing bieden, totdat we bereid zijn miljarden aan Brussel te geven. Het gaat hen helemaal niet om de bescherming van burgers. Maar er moet nog zoveel betaald worden.
  Geef het een naampje: milieu, corona,

 53. Dit zou inderdaad soelaas kunnen bieden, naar mijn bescheiden mening. Maar de big Pharma-industrie zal hier niets van willen weten, denk ik zo.

 54. In een aantal Nederlandse ziekenhuizen wordt hydroxychloroquine al geruime tijd standaard toegepast.

 55. Respect voor deze huisarts! Klasse!

  Hopelijk heeft hij het ook aan de regering doorgegeven (al leest die uiteraard ook Xandernieuws)

  Groot artikel moet zo snel mogelijk bekend worden, zodat ze er niet omheen kunnen

Comments are closed.