Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan

Landen waar de spotgoedkope therapie met succes wordt toegepast (helaas nog maar op kleine schaal).

—————————————————————————————————————————————-

Schokkend: VVD fractievoorzitter Dijkhoff zegt dat crisis zal voortduren ‘totdat er een vaccin is’ – Heeft de Nederlandse regering reeds besloten te wachten tot verplichte vaccinaties? – Al meer dan 6000 artsen zeggen dat hydroxychloroquine het meest effectieve middel tegen corona is

—————————————————————————————————————————————-

VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff verklaarde vanmiddag in de Tweede Kamer dat de coronacrisis zal voortduren ‘totdat we een vaccin hebben’, wat vermoedelijk pas volgend jaar is. Als de lockdown maatregelen tot die tijd voortduren, dan is tegen die tijd niet alleen onze complete economie verwoest, maar tevens onze hele samenleving. En dat terwijl er NU AL een 100% werkend medicijn is: hydroxychloroquine. Een huisarts in New York, die de succesvolle therapie wereldkundig maakte, genas er al 699 patiënten mee. Een Nederlandse huisarts nam het over, en wist in zeer korte tijd 8 mensen te genezen.

Dr. Vladimir Zelenko heeft in New York al 699 corona patiënten met succes met een combinatie van hydroxychloroquine, zink sulfaat en azitromycine behandeld. Niet één van hen is overleden, niet één van hen hoefde aan de beademing, en slechts 4 moesten in het ziekenhuis worden opgenomen. Duur van de gemiddelde behandeling: slechts 5 dagen. Kosten? Een schamele $ 20,- per patiënt.

Eén patiënt overleed, maar wordt niet meegeteld omdat deze persoon het medicatieprotocol niet opvolgde.

Succesverhalen van over de hele wereld

Succesverhalen stromen uit de hele wereld binnen, zoals gisteren de Nederlandse huisarts Rob Elens, die met hetzelfde recept al 8 mensen van corona wist te genezen. Dr. William Grace, een oncoloog in het Lenox Hill Hospital in New York, zei dat ‘wij dankzij hydroxychloroquine niet één dode in ons ziekenhuis hebben gehad.’

Dr. Stephen Smith verklaarde gisteren tegenover Fox News dat hij al van veel corona patiënten het leven heeft gered. ‘(Hydroxychloroquine) is een game changer. Ik denk dat dit het begin van het einde van de pandemie is.’

De Franse wetenschapper dr. Didier Raoult houdt op een wereldkaart bij waar het spotgoedkope middel wordt ingezet. Uit onderzoek blijkt dat al meer dan 6000 artsen onderschrijven dat hydroxychloroquine ‘de meest effectieve therapie’ voor de behandeling van corona is. In India wordt het middel ook preventief voorgeschreven.

Het National Institute of Health heeft een deel van dr. Zelenko’s bevindingen bevestigd. Zink supplementen blijken de luchtweginfecties van corona patiënten inderdaad te verminderen. Hydroxychloroquine werd in ieder geval in reageerbuisjes een effectieve killer van het coronavirus bevonden.

Heeft de Nederlandse regering reeds besloten tot verplichte vaccinaties?

‘Gisteren stond het bericht van de huisarts ook in de Telegraaf,’ reageerde een van onze lezers. ‘(Ab) Osterhaus reageerde daarop dat het misschien wel het onderzoeken waard was, maar dat het dan wel even gaat duren omdat alles dubbel blind moet worden onderzocht. Hij ziet waarschijnlijk zijn winst in de 7 fabrieken die Bill Gates gaat bouwen voor een corona vaccin verdampen. De oplossing moet duur en ingewikkeld zijn, en een maximale controle van de bevolking opleveren. Welkom in het elektronische concentratiekamp.’

Nu Klaas Dijkhoff letterlijk heeft gezegd dat de crisis zal voortduren totdat er een vaccin is, lijkt de vraag meer dan gerechtvaardigd of er niet allang besloten is om het Nederlandse volk uiterlijk volgend jaar verplicht te vaccineren (en mogelijk tegelijkertijd ook te chippen), en alle andere therapieën en middelen tegen corona, hoe succesvol en goedkoop die ook zijn, op voorhand door ‘experts’ en de mainstream media te laten afwijzen. Zit dan echt de hele Nederlandse politiek in de zak van Bill Gates’ vaccinmaffia?


Xander

(1) Tech Startups

Zie ook o.a.:

08-04: Lockdown VS veroorzaakt nu al explosie van zelfmoorden en criminaliteit
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen
05-04: Antiviral Research meldt mogelijke doorbraak medicijn tegen corona
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
04-04: Inwoners Wuhan zeggen dat er in realiteit 100 x zoveel corona slachtoffers zijn
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland
02-04: In 4 weken tijd meer Nederlanders dood door corona dan in heel 2018 door griep
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’
01-04: ‘Amerikaanse inlichtingendiensten bevestigen dat China opzettelijk liegt over corona cijfers’
01-04: FBI document: ‘Chinese wetenschapper gepakt die dodelijke virussen de VS in probeerde te smokkelen’
31-03: Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
……….
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
……..
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

74

 1. Waanzinnig om chloroquine niet te willen geven (zie hoe de Limburgse arts dat met 2 andere middelen samen gebruikte). Heeft nauwelijks bijwerkingen en als mensen dreigen dood te gaan probeer je dat toch?
  Het idiote is dat volstrekt experimentele vaccins nu wel op mensen uitgeprobeerd worden terwijl bijwerkingen van corona-vaccins altijd vreselijk waren (erger dan de ziekte). Verder is een corona besmetting binnen een jaar verdwenen en werkt vaccineren dus niet.

  Neem vitamine C en de drie chloroquine cocktail als proefmedicijn op.
  Mensen mijdt zendmasten want 2G en vooral 3G, 4G en 4G+ en 5G verzwakken je immuunsysteem, verhogen je bloedsuiker en verlagen je zuurstoftransport. Verhoogt ook je risico op kanker (meer dan sigaretten dat doen). Allemaal la lang aangetoond zie http://www.bioinitiative.org

 2. Het hele verhaal van dubbel en drie checken en zo bevoordeligen van vaccins in plaats van bestaande medicijnen doet me denken aan de ramp van Fukushima waar men een ijsmuur wilde bouwen om de ondergrondse rivier af te leiden besmet water naar de Stille Oceaan te brengen. Het is nooit gelukt met die elektriciteitsverslindende ijsmuur. Ik weet niet of ze intussen een doodgewoon kanaal hebben gegraven.

 3. ‘dubbelblind onderzoek’ behoort.tot het standaardprotocol bij een nieuw geneesmiddel.

  Dat is te verdedigen: echter: indien men te maken heeft met leven of dood-situaties
  is het ethisch niet aanvaardbaar star vast te houden aan een protocol:
  mensen(levens) gaan voor protocollen.

  Wb chloroquine: dit is geen nieuw medicijn: het bestaat al geruime tijd, zij het aanvankelijk voor een ander
  gezondheidsprobleem.

  Dat Ab Osterhaus het dubbelblind onderzoek naar voren schuift wb chloroquine is nogal doorzichtig:
  e.e.a. vloeit duidelijk voort uit de onzuivere motieven waarvoor hij sinds jaar en dag bekend staat.

 4. Massale sterfte en verwarring daar zijn ze mee bezig om van daaruit te normaliseren naar totale controle
  Alle vrijheden worden beboet, gedwongen tot losbandigheid opdat het onkruid, ongedierte sneller moet groeien.

 5. Wat betreft de resultaten van het gebruik van hydroychloroquine, zijn sommige wetenschappers alleen maar voorzichtig optimistisch. Misschien toch nog maar niet al te snel victorie kraaien.

  Hydroxychloroquine for COVID-19: What’s the Evidence?
  https://www.medscape.com/viewarticle/927342

 6. Er is niks geheimzinnigs aan dit middel of dat de politiek er niet aan wil. (Hydroxy)chloroquine wordt in Nederland al enige tijd gegeven aan vrijwel elke (in het ziekenhuis opgenomen) patiënt als aanvulling op de standaard behandeling, welke simpel gezegd bestaat uit zuurstof, luchtwegverwijders en eventueel antibiotica om een co-infectie met een bacterie te behandelen. Iedere arts, werkzaam in een ziekenhuis en bezig om corona te bestrijden, weet dit.

  Regelmatig is er eerder al positieve berichtgeving geweest over de werkzaamheid van chloroquine bij corona. Dit is echter gebaseerd op laboratoriumonderzoek waarbij chloroquine effectief was tegen het virus. Daarnaast zijn er rapportages en kleine studies uit China en Frankrijk over het gebruik ervan bij mensen, maar deze zijn van zeer slechte kwaliteit. Geen controlegroepen, kleine groepen patiënten etc. Artsen hebben geen idee hebben of het werkt, maar zetten het wereldwijd toch massaal in omdat ze niks anders hebben. En van dit middel zijn de bijwerkingen tenminste bekend.

 7. We zitten midden in de endgame, laat je niets wijsmaken mensen! Het echte gevaar komt van de 5G masten die nu overal geplaatst worden terwijl wij in huis op onze handen naar de coronameter zitten te kijken. 5G verlaagt de immuniteit, maakt cellen doorlaatbaar voor ziektekiemen en blokkeert de opname van zuurstof in het bloed. De beelden die je ziet zijn van mensen die zuurstofgebrek hebben. Alle uitbraken vinden plaats op plekken waar onlangs 5G geplaatst is. Virussen kunnen niet buiten een biologisch organisme leven, je kunt ze alleen via een vaccin ingespoten krijgen.
  https://www.bitchute.com/video/sVbpkJ7ouEAc/

 8. Nog even een opmerking over Hydroxychloroquine dat het middel al lang bestaat en goed zou werken. Ja, maar dan wel bij malaria en men kan zich voorstellen dat er geen bejaarden met ernstige gezondheidskwalen naar de tropen afreizen en malaria oplopen en dat er dus geen info bekend is of bijwerkingen van dit middel fataal kunnen zijn voor deze doelgroep. Wanneer deze doelgroep dit middel krijgt toegediend bij COVID-19 en overlijd is het wellicht moeilijk te zeggen of dat aan dit middel valt te wijten of dat ze aan COVID-19 zelf overlijden.

 9. Hoezo die oplossing van de huisarts nog testen? Bestaat al sinds de jaren 50 …

  Mensen gaan dood die hadden kunnen blijven leven wanneer er op tijd was ingegrepen met zo’n simpele behandelwijze. Wees nou eerlijk: de regering is gewoon crimineel bezig ten voordele van de Big Pharma. In Afrika mag bij Ebola wel worden geëxperimenteerd (ver van je bed), maar owee als een echt goede huisarts onder de duiven van ‘de wetenschappers’ schiet.

  Wie regeert eigenlijk Nederland? De regering of een aantal vooringenomen, profiterende ‘wetenschappers’?

 10. Mod. Op deze openbare site kan ik helaas mijn bron niet vermelden.

  U kunt het ziekenhuis toch vermelden en niet de persoon die u dat verteld heeft. Mod.

 11. Ik weet niet of al dat testen wel zin heeft. Ten eerste bestaan er verschillende testen die telkens iets anders meten. En volgens mij zijn heel wat mensen die een eventuele virus (SARS ) reageren dat wordt aangezien voor een reactie op corona. Ik vermoed dat er wel 40 testen bestaan. Ik zit er niet in. Ik neem aan dat er globaal genomen 2 varianten zijn, nl. de ‘lichte’ en de zwaardere. Kijk hoe de wereld reageert in het algemeen. De meeste mensen zijn bang.

  Ik neem aan dat er nog een laatste wereldregering plaatsvindt, maar die duurt niet lang. (hoelang, dat weet ik niet, maar kort voor de Allerhoogste en ik vermoed ook tamelijk kort voor ons. Maar de Grote Vader kijkt naar het verleden alsof het gisteren is – de totale menselijke geschiedenis – en naar de Toekomt alsof die al is. Ik weet de tekst niet meer, maar in de bijbel staat (o.a.) : Het einde hijgt ? of zo, ik weet het niet meer. Satan en zijn bende wordt uiteindelijk overgenomen door Christus. Vertrouw op hem.

 12. ???

  COVID-19 is een ontsnapt virus uit laboratoria in Wuhan of een gemuteerd SARS virus, maar meer waarschijnlijk een biowapen of zelfs helemaal geen virus en ontstane infecties worden veroorzaakt door het 5G net. Antibiotica zou wellicht ontstekingsmateriaal in de longen e.d. kunnen opruimen maar wordt bij voorbaat niet geprobeerd omdat men uitgaat van een virus en bij een virus wordt standaard geen antibiotica toegediend.

  Hydroxychloroquine werkt goed bij COVID-19 en het beste in samenwerking met Zink. Hydroxychloroquine werkt niet en zorgt dat patiënten juist overlijden door het toedienen ervan vanwege de bijwerkingen en met name bij patiënten met ernstige gezondheidskwalen die sowieso al in de meerderheid op de intensive care liggen. Geen cijfers over hoeveel patiënten dit middel toegediend hebben gekregen en de relatie met genezen of overlijden.

  Patiënten op de intensive care worden op hun buik gelegd want dit zorgt voor meer zuurstof in de longen of het zorgt er juist voor dat patiënten sneller overlijden omdat door het liggen op de buik koolmonoxide in de longen terechtkomt.

  Dit vraagt onafhankelijke onderzoeken!

 13. En hoezo, moet chloroquine nog getest worden? Dit middel bestaat al minstens 40 jaar en is dus heel goed bekend. Maar een vaccine-verkoper wil uiteraard geen oplossing zonder vaccines. Een verkoper is niet vanzelf betrouwbaar.
  Ik ben geen anti-vaxxer want ik zie hoe vaccinaties (ontdekkingen bij toeval) ernstige ziektes hebben helpen voorkomen en daarmee groot leed. Maar in het geval van virussen van de ademhalingswegen is het nut niet bijzonder groot.

 14. Paul Mccartney programmeren op pinkpop ’20 en dan een corona-uitbraak die vooral oudere treft ?
  Wie zegt dat hassan hier niet achter zit? Opmerkelijk in ieder geval.

 15. Gvanpeet, ik gebruik al jaren Silver. Nog nooit ziek van geworden. Jaren heb ik in Afrika gewerkt. Heel veel malaria tabletten geslikt. Nooit ziek van geweest. Zink gebruik ik wat meer de laatste tijd. Geen probleem. Er is meer onder de zon dan alleen jou tech bio wereld. Shalom in Yeshua blijf gezond en blijf vol hoop.

 16. Een luisteraar op BNR vroeg waarom dit middel niet wordt gebruikt. Antwoord van de deskundige: er moet nog veel getest worden, het kan bijwerkingen hebben (elk medicijn trouwens) en dit middel alleen, dat helpt niet.
  Nee. Maar de Limburgse arts diende dan ook een combinatie toe! Zink schijnt in de cel de RNA vermeerdering te kunnen stoppen. Probleem is dat zink de celwand niet kan binnendringen. En het virus vermeerdert zich binnen de cel. Daartoe dient dan de chloroquine, die als ionofoor zink in staat stelt de cel binnen te komen om de RNA vermeerdering tegen te houden.
  Er worden wel erg veel halve waarheden verkondigd rond deze crisis. Dus is de achterdocht helemaal terecht.

 17. heel veel nuttige tips maar de beste Tip is bij dit alles Bidden tot de levende God

 18. De hele Nederlandse politiek in de zak van Bill Gates’ vaccinmaffia, opsluiten deze landverraders.

 19. Als aanvulling op mijn eerdere reactie , een vaccin is er ter preventie , medicatie is er om te genezen

 20. is er een reden waarom mijn comments al dagen niet worden geplaatst mod?

  Uw meest recente reacties zijn van 8 april en 14 maart 2020. Mod.

  en waarom is Rusland nog niet ingekleurd die geven al sinds januari mensen die besmet zijn Hydroxychloroquine. met groot success

 21. Zelfs in Israel en de Knesset met Netanyahu aan de knoppen wordt er braaf geluisterd naar de bobo’s van de WHO. Behalve…door deze Joodse professor:

  “Lockdown is waanzin“, vertelde prof. Yoram Lass, een lid van de Sackler Faculteit der Geneeskunde, aan The Jerusalem Post. “Het is onmogelijk om een ​​virus te stoppen bij regeringsbesluit.”‘

  Lees zelf maar verder: https://brabosh.com/2020/04/09/pqpct-t1h/

 22. Weten jullie wat ik zo vreemd vind?
  Enkele artsen gebruiken op eigen initiatief dit antivirale middel tegen malaria waardoor mensen met corona daadwerkelijk genezen.
  En nu dagen er opeens overal getuigen op die beweren dat ziekenhuizen overal, zowel in Be als in NL, hydroxychloroquine/chloroquine reeds gebruiken om corona patiënten te behandelen en dat zelfs al van in het begin van deze crisis….
  (@Anna: beantwoord de vraag van mod. eens? Welk regionaal ziekenhuis gebruikt standaard hydrodychloroquine (?!) en wat zijn de resultaten/ aantal genezingen tot nog toe?)

  Hoeveel mensen werden dan zo al genezen door het gebruik van chloroquine in de een of andere vorm?
  En waarom bericht de leugenpers niet over het aantal genezingen?

  Of komt nu uit dat mensen kunnen genezen worden en er dus geen nood meer is aan een vaccin en werd dat opzettelijk uit het nieuws gehouden om de angst en paniek te blijven voeden zodat angstige mensen in hun kot blijven, de maatregelen blijven opvolgen om zich te laten vaccineren/chippen als schapen voor miljardenwinsten van gates en co en machtscontrole van dictators?

  Hiermee wordt dus ook openlijk toegegeven dat de media een zeer kwalijke en manipulerende rol spelen door hun informatieplicht te misbruiken en enkel nieuwe besmettingen en doden te melden om de bevolking in angst en in hun kot te houden! Om zeker de politieke maatregelen te blijven opvolgen want er is nog geen medicijn tegen covid19??
  Flagrante, misselijkmakende misleiding door elke dag het aantal nieuwe besmettingen en doden uit te vergroten en gevallen van genezing opzettelijk te verzwijgen!

  Hoopten ze zo de bevolking te kunnen blijven voorliegen tot het vaccin (dat reeds lang al gemaakt werd en klaarligt) werd uitgebracht?
  Helaas vallen ze daar ook door de mand: zelfs leken weten dat een vaccin zoeken en maken/testen jaren in beslag neemt, dus kunnen ze niet opeens op de proppen komen met hun ‘eureka we hebben een vaccin tegen corona’ – dat ze reeds vóór de uitbraak hebben gemaakt want dan bekénnen ze dat het vaccin al klaar lag en dat de uitbraak opgezet spel was.
  Verandering van strategie vraag ik mij dan af?
  Gaat het middel, dat geneest, nu in een kwaad daglicht gesteld worden door trollen die beweren dat van in het begin de toepassing van chloroquine werd gebruikt maar eigenlijk toch niet werkt vermits er doden blijven vallen?
  Uiteraard wordt elk, dodelijk slachtoffer van corona uitvergroot en verzwijgt men elke genezing om deze leugen te versterken en de werking van chloroquine pogen onderuit te halen zodat de nood voor een vaccin blijft bestaan…het gaat tenslotte om miljarden en wereldwijde dominantie en dan mag er al eens gelogen worden?

 23. De VVD en hun Linkse kliek heeft jarenlang de zorg gedecimeerd, en dragen daarmee de schuld voor het grote te kort aan ic_bedden. Maar dat is nog niets vergeleken met wat de Politiek nu met die zogenaamde wetenschappers doet , zij grijpen nu de macht om ons volk tot gewillige zombies te reduceren.
  En het ergste is dat de Oppositie daar het hardste om schreeuwt, met de PVV voorop.
  Maar dit alles komt nu niet zomaar uit de lucht vallen, daar is al jaren na toegewerkt, stukje bij beetje nemen zij onze mensen rechten af.
  En het zijn de Duitsers die deze plannen al jaren van te voren hebben bedacht.
  https://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf
  Pandemie durch Virus „Modi-SARS“

 24. Ik begrijp totaal niet waarom men dat middel niet gebruikt, ik hoor er niets over, wel zou de malariapil enige invloed hebben op het virus, maar ik ben geen dokter of specialist. Shalom

 25. Hou toch eens op met het baking soda verhaal! Bicarbonaat samen met maagzuur geeft CO2 en natriumchloride. Keukenzout dus. Ga je lekker volgooien met zilver, en kijk eens wat dat dan weer voor ziekte geeft! Eerst Google oid. Basisch eten…bestaat niet. Verzet de pH van je bloed en ga dood binnen een half uur! Uitproberen met ammonia onder je oksels. Dan laat je het wel. Vraag maar aan de brandweer.
  Het moet dus maar eens uit zijn met deze niet zo goed bedoelde onzin.
  Mijn ervaring.. technisch onderwijs assistent voor bio, na, sk.

 26. Ik hoop dat het ozongat boven de Noordpool ons wat verlichting gaat geven tijdens de paasweek.

 27. Klaas Dijkhof is een incompetente zak die uit zijn nek zwetst.

  Deze crisis moet niet voortduren tot er een vaccin is, maar totdat de overheid eindelijk eens begint met massaal te meten.
  Start een groot bevolkingsonderzoek en je weet de volgende zaken:
  – Hoeveel mensen zijn besmet
  – Hoeveel daarvan zijn door deze besmetting in het ziekenhuis beland
  – Hoeveel mensen zijn aan deze besmetting overleden.
  – Hoe verhoudt zich dit tot een “normale” griepepidemie.

  Gechargeerd: Als men morgen in 1 dag iedereen kon testen en men stelde vast dat 75% van de bevolking inmiddels besmet is, kunnen morgenavond de kroegen weer open.
  Blijkt slechts 10% besmet, dan moet men iedereen in zijn woning opsluiten.

  Meten is weten.

 28. de ereld is een strijdtoneel geworden van de machtige elite, de onderdanen wij zijn de dupe van hun controlefetish. zolang wij de schappen niet in opstand komen en de regeringen wereldwijd omverwerpen zal de de hel op aarde voortduren.

  de elite zal er alles maar danook alles aan doen om hun doel te bereiken.

 29. De paniekzaaierij die we nu zien, lijkt als twee druppels water op de paniek bij de Mexicaanse griep. Ook toen mondkapjes, alarm, desinfectie, grote krantenkoppen als “Het virus grijpt oncontroleerbaar om zich heen.”
  In Duitsland heeft toen dr. Wodarg ervoor gezorgd dat Duitsers niet verplicht werden ingeënt. Hij zag de overreactie van alles en heeft achteraf helemaal gelijk gekregen! Momenteel ziet hij precies hetzelfde, maar hem wordt de mond gesnoerd en hij wordt weggezet als een aluhoedje.
  Zijn website is onbereikbaar en Twitter blokkeert hem.
  Nog een verstandig geluid (zolang YT het toelaat) : https://www.youtube.com/watch?v=xepiWo4gfgg

 30. Natuurlijk weet Klaas von Deykhöfe wat oorlog is.
  Hij studeerde erop af, met lof.

  Vreemd dat niemand dit beseft.

 31. Toen de eerste patiënten 2 weken geleden in het hospitaal Portoazul te Salgar werden behandeld met hydroxychloroquine stonden de kranten vol met hoopvolle commentaren in Colombia. Alle
  Covid-19 patiënten reageren positief. Blijkbaar worden er medicijnen voor een bepaalde elite gehamsterd.
  Elke dag dat er geen oplossing is voor Covid-19 gaan we naar een recessie.

  https://www.mo.be/artikel/argentinie-tien-jaar-na-de-crisis
  Een leuke link wat ons kan overkomen in Europa. Vooral de ongeziene kapitaalvlucht van de Argentijnen in buitenlandse valuta spreekt boekdelen.

 32. @ Eelke Piers 9:12 PM, op 8/4. Schandalig. Een arts heeft de taak, gebaseerd op de Hippocratische eed, om mensen te helen/genezen. En dat wordt op deze manier tegengewerkt. Geld voor de grote farmabedrijven, is dus belangrijker dan een mensenleven.

 33. Klaas Dijkhof, de gedoodverfde opvolger van Rutte ; hij dronk het glas, deed een plas en alles bleef zoals het was. Harken, schoffelen en verkavelen met gemeenschapsgeld, voorbeeld doet volgen waarbij Brussel het voorbeeld is. Nederland die zo graag ‘het voorbeeld’ van normen en waarden wil zijn voor alle Europese mede-landen en de rest van de wereld. Met eerst een ontwijking van ‘hogerhand’ , wat gestotter van onze minister-president en later een schamele bevestiging bleek dat Nederland toch met volle bewustzijn een bewuste oorlogsmisdaad heeft uitgevoerd in de Iraakse stad Hawija in juni 2015. 70.000 onschuldig burgers werden door inzet van Nederland met een klap vermoord. Waar het bevel vandaan kwam is ‘staatsgeheim’ , waarbij de USA vanwege gebrekkige informatie de zwarte piet werd toegespeeld.
  Het ‘beste jongetje van de klas’ , de Nederlandse regering, spiekt maar al te graag wat z’n buur, Duitsland, in petto heeft.
  Maar nood breekt wet en afkijken is toegestaan, waarbij Frankrijk nog steeds heel mysterieus ‘doet’ over dit ‘nieuwe wondermiddel’. Frankrijk, ooit een van de grootste Colonials in de wereld is al sinds de jaren ‘30 bekend met het hoofdbestanddeel van dit produkt. Tot op de dag van vandaag zijn er nog geen testen die ‘betrouwbaar = bewijsbaar’ zijn. Bij patiënten die ‘genezen’ zijn is inmiddels wél vastgesteld dat er een significante beschadiging van de longen heeft plaatsgevonden. De longblaasjes, …. ( u weet dat daar de diffusie plaats vind tussen zuurstof opname én afgifte van verbruikt …. zuurstof ) blijken te zijn aangetast.
  Mag Nederland dit medicijn voorlopig verbieden, daar komt het op neer. Mag een patiënt deze behandeling eisen ? Wie draagt de directe schade …. of de latere schade. Uw regering , denk ik niet. Uw ziektekostenverzekering ? , denk ik ook niet. Overheden en verzekeringsmaatschappijen zijn kampioen in het ontkennen van belastbare feiten. Wanneer u er een ‘beroep op doet, zijn ze vaak niet thuis’ . De ‘premies’ gaan stijgen binnen niet al te lange tijd, de politiek wast z’n handen in onschuld. Wie veegt straks alle ‘scherven op’ ? De totale ! impact van deze Corona hype, vergeleken met de bankencrisis, zal zeker 10 jaren plus gaan duren. Zoals het er nu uitziet komt er wéér een hele droge en warme zomer aan. ‘Ons’ milieu is vergiftigd, in elk opzicht. Waarschijnlijk is de milieuverontreiniging mede een oorzaak van deze virus = longproblemen. Elk ‘voordeel’ heeft ook z’n ‘nadeel’ , waarbij de maatstaf van …. zeer discutabel is.

 34. Hieruit blijkt maar weer dat het volstrekt niet gaat om de werkelijke volksgezondheid. De opgewekte hysterie wordt gebruikt om allerlei smerige plannen door te drukken en ons totale controle op te dringen. Een vaccin is een illusie, daarvoor muteren de virussen te snel. Daardoor is een betrouwbare test eveneens een utopie. Aan het in stand houden van die illusie wordt vet geld verdiend en de angst – wanhoop – in stand gehouden. Alleen zelf het virus opvangen en eigen immuniteit opbouwen, net zoals met gewone influenza of verkoudheid, stopt de verspreiding. De zwaksten zullen spijtig genoeg wat eerder sterven dan gehoopt. Dat is natuur, biologie.

  Als je besmet wordt is er een kleine kans dat je eraan kapot gaat. Met deze lockdown is er een grote kans dat je geen inkomen, dus geen huur kunnen betalen en ook geen eten, dus geen huis meer, en dus langzaam kan creperen, Magere Hein vangt je dan alsnog wel op.

 35. Reactie op Fleur:
  gewetensvolle apothekers stellen de mensen voorop.
  En artsen buiten ziekenhuizen kunnen mensen ook helpen.
  Bovendien: zink op zich helpt ook! (er is ook homeopathisch zink….)
  Tevens: vlierbessensap/siroop/vegetarische capsules/tabletten (dr Oz, arts, VS: ook voorstander van chloroquine)
  De ‘overheid’ démasqueert zichzelf … Wij hoeven niets te doen.
  Verder wetenschappelijk bewezen: zuurvormende voeding inruilen voor basische voeding.
  Colloidaal zilver, colloidaal zink. Een firma verkoopt colloidaal zilver voor ca 20,-: de goedkoopste in NL!
  Baking soda (drSircus.com)
  Vit. D3, vit. C. intraveneus of liposomaal.

  En wat ook helpt: op change.org staan enkele petities tegen Bill G/dwangvaccinatie
  Verder: http://www.childrenshealthdefense van RFKjr.
  Samen sterk tegen Bill en Melinda’s duivelse activiteiten, via o.m. petities, gebed of hoe ook.

 36. Mijn moeder van 79 heeft in maart ook hydrodycloronuine direct gekregen van de huisarts toen ze koorts, benauwdheid en hoesten had.

  Binnen 3 dagen nam de koorts af en herstelde ze thuis. Ze weigerde overigs mijn moeder te testen.

 37. Op https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10407272/de-zeis-gaat-erdoorheen-in-frankrijk “De zeis gaat erdoorheen in Frankrijk”o.a. het volgende:

  “De zeis gaat erdoorheen in Frankrijk

  BNR Webredactie

  Vandaag, 12:40
  Update: vandaag, 17:26

  Het verschil tussen een lockdown en een intelligente lockdown is Kees de Kort nog niet helemaal helder. In Frankrijk, bijvoorbeeld, krimpt de economie in het eerste kwartaal met 6 procent, terwijl de lockdown pas deze maand van kracht werd. ‘Dat geeft aan hoe onwaarschijnlijk desastreus zo’n lockdown is voor de economie.'”

  Deze krimp in Frankrijk en ook bij ons kan nog wel veel erger worden, wanneer de lockdowns nog veel langer aan zullen houden. Een economische krimp van wel tussen de 10% en 200%?

 38. Denk dat er best wel ziekenhuizen zijn die leven belangrijker vinden dan de politieke hielelikkers die
  gedwongen vaccinaties willen voor het Bill Gates syndroom. Het zou mij niets verbazen dat dit heerschap
  connecties heeft met de virusmakers. Bezuinigers en winstvangers gaan over lijken.

 39. Je moet in NL eerst doodziek zijn van COVID-19 en in het Ziekenhuis belanden alvorens je WELLICHT Hydroxychloroquine kunt krijgen…. Apothekers worden nu opgeroepen dit medicijn NIET te leveren BUITEN Ziekenhuizen! De overheid ” heeft bloed aan zijn handen ” door dit medicijn niet grootschalig in te kopen en door huisartsen te laten gebruiken, die kunnen voorkomen dat zieke corona -patienten in het Ziekenhuizen belanden, doordat zij genezen alvorens er ernstige complicaties optreden. Zowel in het buitenland alsmede nu in NL is in de PRAKTIJK ( overtuigend bewijs ) ruimschoots aangetoond dat deze combinatie van m.n Hydrxycloroquine plus Zink zeer succesvol is voor het genezen van COVID-19 patienten. Er moet blijkbaar – ook in NL – nog meer doden komen door corona en onze economie moet worden verwoest, ten dienste van een vaccin! Er zullen miljoenen doden vallen door de wereldwijde economische Shut Down, dan door het virus zelf….!! Daarbij wordt een virus NOOIT uitgebannen door thuisisolatie. COVID-19 IS er nu eenmaal en voorspelbaar is dat t.z.t COVID-20, COVID-21 etc, gaan komen! In China steekt COVID-19 nu opnieuw de kop weer op, ondanks de zeer strenge isolatie.
  Massale inzet van huisartsen om corona patienten te kunnen genezen is ESSENTIEEL om COVID-19 hanteerbaar te houden, waardoor burgers weer een normaal leven kunnen leiden en de economie hersteld kan worden. Een vaccin tegen corona geeft daarbij geen enkele garantie, zoals ook bij het griepvaccin die niemand immuun heeft gemaakt voor de griep…..!

 40. De arts die dit medicijn voorschreef wordt nu op het matje geroepen door het IJF. Als hij doorgaat met het voorschrijven van hydroxychloroquine dan kan hij een boete verwachten. Big Pharma en zijn kornuiten zijn weer druk bezig om het tegen te werken.

 41. Gelukkig bepaalt K. Dijhoff niet wat in Nederland gebeurt, netzomin als massamoordenaar Bill G. en consorten.

  Mensen kunnen, zoals bekend, bij de supermarkt baking soda kopen en het gebruiken als wetenschappelijk bewezen medicijn
  (zie het artikel van dr Mark Sircus op: http://www.drsircus.com)
  Op het merk dat in NL wordt verkocht staat aan de zijkant der verpakking hoe e.e.a. als medicijn gebruikt kan worden: in sommige gevallen na overleg met een arts.
  Het is tijd onze gezondheid ein eigen hand te nemen, zonodig samen met gewetensvolle artsen.

  Normaliter zit ons geweten niet in onze portemonnaie…

 42. Pieten , ja , bij je tante gebruiken ze het ook in het ziekenhuis , maar mij is onduidelijk wat je bedoelt met “:dit is niet waar “

 43. Wat een bizar toneel stuk in 4 akten , en wij of liever de mensen die getroffen zijn , betalen als ze pech hebben met hun leven.

 44. We moeten gewoon zelfstandig reageren en ons eigen leven oppakken.
  Van de regering hoeven we niets te verwachten.
  Zij zijn alleen bezig met zichzelf.
  Ook winkeliers en mkb ers moeten hun bestaan weer oppakken.

 45. Alles terwille van Bill Gates, en de big Pharma, en uiteraard de NWO. Men wil persé een werelddictatuur naar marxistische snit.

 46. Klaas Dijkhof heeft zeker ook aandelen van decimeer-de -mensheid-met -vaccinatie – B.Gates? Al eerder heb ik geschreven: Bill Gates verras jij de mensheid met je Foundation? En Ab Osterhaus is dierenarts en verantwoordelijk destijds voor de aankoop van 34 miljoen zinloze vaccins door minister Klink. Deze aandeelhouder heeft de belastingbetaler destijds 700 miljoen gekost! Wie meer wil lezen over zijn verachtelijk escapades ( onder andere een fles whisky open trekken omdat een klein meisje gelukkig(!) de Mexicaanse griep bleek te hebben ( kassa ! ) neme even een overzicht wat geen stijl heeft gemaakt van de medische missers van dit heerschap:
  https://www.geenstijl.nl/5152485/haal-virusverdiener-ab-osterhaus-van-onze-buis/

  Bovendien geloof ik ook dat de beademing op de buik bijdraagt aan het hoge sterftecijfer op de IC want een Amerikaans arts heeft vastgesteld dat er dodelijk koolmonoxide vrijkomt in de longen van de patiënt!

  Nederland hou op met de held te spelen op TV,, ja ook jij van Dissel want jullie hele denktrant is gebaseerd op rekenmodellen, aannames, we verwachten, we denken, we weten uit ervaring. we vermoeden…
  Nou hier staat de waarheid: 6000 artsen hebben de zegeningen van de Here God gezien van de middelen hydroxychloroquine, zinksulfaat en azutromycine.
  Stop met de held uit te hangen werkers op de i.c.’s want met gerbruik van die middelen is de i.c.niet nodig en zijn alle lockdown maatregelen om een te verwachten piek in het aantal opnames op te kunnen vangen verleden tijd. Dat is wat God geeft door mensen die wel verstand van zaken hebben! Tot uw beschaming zal dit wereldwijd op de televisie en internet openbaar worden gemaakt.
  Hallelujah!

 47. Ach, het is Den Haag; je kan er alleen maar narigheid van verwachten. Ze zijn druk bezig het, van het volk, afgepijnigde geld te verteren en te wachten op de baksheesh van big pharma. This is the big one! Ministers gaan thans letterlijk over lijken. Het klootjesvolk laat met zo’n maskertje goed zien hoe ze de mond zijn gesnoerd. De hoger opgeleide meute doen, als zijnde afhankelijke slaven, mee. Ter minne van de smear leckt de kat de kandelear! Ministers lachen onder elkaar.

 48. Dit is niet waar. Mijn tante werkt in het JBS ziekenhuis en daar gebruiken ze dit ook al vanaf de eerste patiënten die zijn binnengekomen.

 49. Past helemaal in het straatje van totale controle maatschappij.Nederland de grootse electronische gevangenis van Europa?

 50. Om uit je vel te springen dit. Ga steeds meer denken dat de crisis expres wordt opgefokt. Al die verhalen over dat “onbekende” virus, terwijl SARS1 ook een corona- virus was. Daar is kennis over. En dan nu plotseling dat personen-achtervolg-systeem dat zo’n fijne oplossing zou zijn, terwijl de epidemie op zijn retour is. Zogenaamd anoniem. Maar wat heb je er dan aan, als niemand weet wie er “besmet” zou zijn. Mijn vertrouwen in de gang van zaken is verdwenen. Ben zelfs Jensen-fan gewoden. Bah.

 51. Big Pharma en politiek blijven 2 handen op 1 buik, en wij als burger ons maar blauw betalen aan ziekenkostenpremies. Vind je het gek, natuurlijk ligt er een causaal verband tussen die twee.

 52. Of zij gaan dit middel wat wel lijkt te werken natuurlijk héél duur maken..

 53. In Nederland in het regionaal ziekenhuis waar ik woon wordt hydrodycloroquine STANDAARD aan alle Corona patiënten gegeven!
  Ik weet dit van 1e lijns zeer betrouwbare bron!

  Welk ziekenhuis Anna en wat zijn de resultaten met deze medicatie ? Mod.

 54. Die clowns in de politiek moeten afgezet worden deze bandieten zijn een gevaar voor het volk en land.

Comments are closed.