In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine

Nederlandse corona patiënten schijnen niet te MOGEN genezen met dit bewezen effectieve, veilige, spotgoedkope en patentvrije medicijn, waar de farmaceutische vaccinmaffia dus helemaal niets aan kan verdienen.

—————————————————————————————————————————————-

Al sinds mensenheugenis zijn we gewend dat de NOS het vaak niet zo nauw neemt met de journalistieke principes van neutraliteit en objectiviteit. Zeker deze eeuw kunnen we steeds vaker van extreemlinks gekleurd nepnieuws en zelfs pure propaganda voor de gevestigde orde spreken. Nu is de zwaar gesubsidieerde omroepstichting naar een nieuw dieptepunt gezakt, door in het zoveelste ‘Trump bashing’ artikel louter leugens over hydroxychloroquine te verspreiden, een aloud en bewezen zeer veilig en effectief medicijn waarmee al in meer dan 30 landen het coronavirus met groot succes te lijf wordt gegaan. Maar niet in Nederland. Hier lijkt men reeds te hebben besloten dat u allemaal ergens volgend jaar een ongetest en onbewezen vaccin moet laten injecteren.

Als Donald Trump ‘A’ zegt, zeggen de Nederlandse media automatisch ‘B’. Zegt hij dat de lucht blauw is, zullen de mainstream media alles uit de kast trekken om u wijs te maken dat het toch echt groen is. Zelfs al zou de Amerikaanse president hoogstpersoonlijk voor wereldvrede zorgen, dan nog zult u overal te horen en te lezen krijgen dat hij een nieuwe wereldoorlog heeft veroorzaakt.

Zo ook nu. Donald Trump heeft gisteren gezegd preventief hydroxychloroquine te gebruiken, zoals over de hele wereld al door duizenden artsen aan tienduizenden mensen met corona met overweldigend succes werd en wordt gedaan, en zoals ook de Nederlandse huisarts Rob Elens –die inmiddels wordt gesteund door zo’n 100 medici- heeft gedaan en nog steeds wil doen, maar wat hem door de Gezondheidsinspectie en het RIVM verboden is.

Leugens rijgen zich aaneen

En ‘dus’ trekt de NOS alles uit de kast om zowel Trump als het medicijn te verketteren. De leugenachtige insinuaties in het artikel ‘Trump gebruikt malariamedicijn tegen corona ondanks waarschuwingen van medici’ rijgen zich aaneen:

‘Medici waarschuwen voor het medicijn.’ Fout. Sommige medici waarschuwen voor het medicijn, maar niet op basis van de vastgestelde feiten. ‘Hartritmestoornissen behoren tot de bijwerkingen.’ Die zijn echter bewezen zeer zeldzaam, bij slechts 135 op de 1,5 miljoen mensen. ‘Bij onjuist gebruik kan het middel fatale gevolgen hebben.’ Dat geldt ook voor paracetamol en alle andere medicijnen.

‘Het is dus gevaarlijk om dat zo maar aan patiënten te geven.’ Een regelrechte leugen, want het medicijn bestaat al zo’n 70 à 80 jaar, en staat al tientallen jaren op de WHO lijst met essentiële medicijnen. Het wordt in Nederland verstrekt aan mensen met reuma, en (ter preventie van) malaria, en is nog nooit ‘gevaarlijk’ gebleken.

‘Het is effect is niet bewezen.’ Tweede regelrechte leugen, want het effect bij corona patiënten is WEL bewezen, in al meer dan 30 landen. De Franse president Macron heeft het middel al weken geleden vrijgegeven om door huisartsen voor te laten schrijven, nadat de wereldwijd vermaarde dr. Didier Raoult er zeer uitgebreide testen mee had verricht, en 96% van zo’n 1100 corona patiënten erdoor genazen.

‘De onderzoeken die er tot nu toe naar gedaan zijn wijzen zelfs in tegengestelde richting.’ Derde glasharde leugen, want er zijn al vele honderden onderzoeken naar hydroxychloroquine (in combinatie met zink) gedaan, en daaruit blijkt steevast dat het medicijn volkomen veilig is en niet of nauwelijks bijwerkingen heeft.

‘Er zouden juist meer mensen overlijden na gebruik van het medicijn.’ Schaamteloze leugen nummer 4. De ervaringen in meer dan 30 landen tonen exact het omgekeerde aan. Waar mensen wèl aan overlijden is als hen de hydroxychloroquine therapie wordt onthouden, en ze vervolgens in het ziekenhuis belanden, waar circa de helft van de mensen die aan de beademing worden gelegd, het niet overleven.

‘Dat (monitoren) moet zeker bij patiënten met bestaande hartproblemen die gevoelig zijn voor hartritmestoornissen.’ Dat geldt voor alle medicatie, ook voor paracetamol, het enige middel dat huisartsen tegen corona mogen voorschrijven. Nogmaals: slechts bij een zeer klein aantal mensen zijn hartritmestoornissen waargenomen, en dan in 9 van de 10 van de gevallen ook nog slechte milde en ongevaarlijke.

NOS heeft bestaansrecht verloren

Zo langzamerhand kan de conclusie worden getrokken dat de NOS niet alleen alle geloofwaardigheid, maar ook zijn complete bestaansrecht heeft verloren, omdat de stichting inmiddels een zeer kwalijke actieve rol speelt bij het ondermijnen en opzettelijk in gevaar brengen van de volksgezondheid met nepnieuws, propaganda en nu ook glasharde leugens. Waar is het protest van de media specialisten in de Tweede Kamer? Die kunnen toch niet allemaal in de zak van de vaccinmaffia zitten?

(Zie de hyperlinks onderaan voor uitgebreidere informatie over de ervaringen met hydroxychloroquine.)

 

Xander

Zie ook o.a.:

18-05: ‘Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
05-05: Weer een verpleegkundige in New York die spreekt van ‘medisch wanbeleid’ en ‘moord’
02-05: Ministerie Homeland Security bevestigt krachtige werking zonlicht tegen coronavirus
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Schokkende conclusie medisch vakblad: 88% corona patiënten aan beademingsapparaten sterft
28-04: ‘Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine


Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen maanden hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Lancet trekt vernietigend artikel over HCQ in !

  “Vandaag hebben drie van de auteurs van het document, “Hydroxychloroquine of chloroquine met of zonder macrolide voor de behandeling van COVID-19: een multinationale registeranalyse”, hun studie ingetrokken. Zij waren niet in staat om een onafhankelijke audit uit te voeren van de gegevens die ten grondslag liggen aan hun analyse. Als gevolg daarvan hebben zij geconcludeerd dat zij “niet langer kunnen instaan voor de waarheidsgetrouwheid van de primaire gegevensbronnen”. The Lancet neemt kwesties van wetenschappelijke integriteit uiterst serieus, en er zijn veel onopgeloste vragen over Surgisphere en de gegevens die in deze studie zouden zijn opgenomen. Volgens de richtlijnen van het Comité voor publicatie-ethiek (COPE) en het International Committee of Medical Journal Editors (ICMJE) zijn institutionele herzieningen van de onderzoekssamenwerkingen van Surgisphere dringend noodzakelijk.

  Het intrekkingsbericht wordt vandaag, 4 juni 2020, gepubliceerd. Het artikel zal binnenkort worden bijgewerkt om deze intrekking te weerspiegelen.”

  Lees meer van de hand van Dr. Elens:
  https://www.petities.com/a/266938

 2. Inmiddels is in Frankrijk het gebruik van HCQ weer verboden. Een onderzoek, gepubliceerd in de Lancet, zou uitwijzen dat het niet werkt en zelfs gevaarlijk iis, vanwege hartklachten. Het was gebaseerd op gegevens uit databases (!).
  Het onderzoek is wetenschap op bestelling (van de bekende moordernaarskliek). In het artikel op de Lancet lees ik niets over zink, er zou alleen HCQ zonder of met een antibioticum zijn toegediend. Rob Elens zei dat het juist om het zink gaat en dat HCQ helpt bij de opname. Didier Raoult had ook zink voorgeschreven en nu wordt dus met een volstrekt niet relevant onderzoek de boel weer onderuit gehaald.

 3. 24 jaar geleden heb ik zelf en mijn gezin HCQ pillen geslikt omdat wij naar een eiland gingen waar malaria muggen waren, wij hebben het 4 weken na terug komst nog moeten slikken niemand had problemen en dat zelfde eiland” Mauritius” geeft het de mensen nu in deze corona tijd en er zijn in 1 maand 0 doden gevallen.
  Ik neem het nu ook in terwijl ik geen corona klachten maar beter voorkomen dan genezen.

 4. Een land waarvan de burgers massaal abortus goedkeuren, wordt uiteindelijk geleid door de ergste moordenaars en de gevaarlijkste dieven. Zij die zich niet verzetten tegen kinderoffers aan Baäl worden op den duur zelf geslachtofferd op het altaar van deze mensenetende afgod. Loontje komt om zijn boontje. Wie een put graaft voor een ander, valt er zelf in. Mensen, word wakker, bekeer u en ontmasker de leugens waarmee jullie eigen leiders jullie ketenen en willen vermoorden.

 5. Ongelooflijk dat mensen van 1 groepje rijke mensen, waaronder alleen maar verkopers zitten, die over onze gezondheid beslissen en bepalen dat medicijnen niet mogen, maar dat er alleen een vaccin in moet, waar onder andere formaldehide inzit, wat zeer giftig is en niet in een lichaam thuis hoort. Nemen jullie zelf ook het vaccin? Zal wel niet, want dan heb je verhoogde risico’s op kanker en op sterven.

 6. En nu gaat die NOS weer helemaal kritiekloos los op het thema “nertsen besmetten mensen” en dus zouden die bedrijven gesloten moeten worden (GroenLinks vol op het orgel). Ook andere verschrikkelijke besmettingen van dieren op mensen liggen in het verschiet, aldus de bangmakerij van de NOS.
  Maar het is bekend dat corona-virussen al lang bij dieren aanwezig kunnen zijn (Wolfgang Wodarg alweer). En die testen kunnen op oudere corona-virussen ook positief testen.
  Kortom: het is mogelijk dat positief getest wordt op allang aanwezige virussen.
  En dan schijnen die nertsen niet ziek, evenals de mens die ‘besmet’ zou zijn geraakt.
  Dus dat hele alarmisme dat nertsen nu OOK al een gevaar voor mensen zijn, is in alle opzichten betwijfelbaar. Maar de NOS drijft weer mee als dode vissen in de stroom.
  Je wilt, net als Maurice de Hond, regelmatig een schoen naar het scherm smijten vanwege al die verschrikkelijke goedkope berichten.

 7. dat hydrospul zou iedreen moeten innemen zelf doe ik dat ook twee keer per dag gewoon uit apoteek andre mensen in me omgeving doen dat ook is het beste medicijn maar niet volgens RIVM en Rutte en Bill Gates want ze verdienen er niet aan is gewoon een complot om gek van te worden iedreen tegen Trump terwijl hij de beste is

 8. Heel, heel veel gekochte journalisten ( boek van Udo Ulfkotte, journalist die in gewetensnood kwam), en verder een hoop nuttige idioten! Verder zijn er nog een aantal wakkere journalisten, die bij het eerste het beste tegengeluid, meteen in de hoek van complot-denkers geplaatst, en monddood gemaakt, worden. Zo wordt de massa continu voorgelogen!

 9. Kan iemand de bron plaatsen waarin staat dat macon het medicijn heeft vrijgegeven?

  Dank

 10. Altijd maar dat gezaag en geklaag over de leugens en bedrog van de politiek die de meeste naarvoor brengen op deze site .
  Maar als de oplossing geboden wordt uit Goddeljik standpunt hebben ze er gehoor naar.
  Toch zegt onze schepper dat hoj niet liegen kan en dat hoj zijn belofte zeker zal ten uitvoer brengen.

 11. het is niet alleen het NOS journaal, het is èlk journaal. Ook het RTL4 nieuws kopieerde hetzelfde leugenachte anti-Trump gezeur. Ik kijk al nooit meer naar iets van de publieke omroep en ik kan nu ook het RTL ‘nieuws’ nog amper verteren. En het wordt alsmaar erger.

  Ik kijk nu al jaren via de schotel naar RT (Russia Today) maar zelfs daar dezelfde Trump bashing door een aantal journalisten waarvan je toch wel verwacht dat ze beter zouden moeten of iig kunnen weten (bv zonen van Oliver Stone of Jesse Ventura, kleindochter van Schevarnadze). En dan heb ik het niet eens over Larry King die ze ingehuurd hebben… Het lijkt zo gebalanceerd en neutraal, maar het gevoel, de programmering, blijft wèl hangen. Gelukkig heeft RT nog wel een aantal erg goede rubrieken, en goeie docu’s.

 12. Mijn man heeft reuma en is hartpatiënt maar gebruikt wel hydrochlorquine
  En het is goed voor immuniteit wat bij deze patiënten lager is en meer kans op ontstekingen hebben.
  Daarnaast is vit D en C fruit en buitenlucht altijd van belang. En hoef je niet eens volop in de zon te zitten.
  Het zonnelicht is al voldoende om bacteriën te doden.
  Het is dan ook lariekoek dat deze hydrochlorquine therapie zo ontzettend negatief wordt aangevallen

 13. Een Volkskrantjournaliste reageerde vandaag heel afwerend toen haar de Tedx 2010 uitspraken van Bill Gates werden genoemd:
  ze had al snel het woord complottheorie klaar: toen werd gezegd: waarom noemt u zijn eigen woorden een complottheorie?
  wenste ze niet in discussie te gaan …..
  Ze reageerde ook afwerend op het interview met Robert Kennedy jr.
  Dat betekent dat ze perfect met beide zaken bekend is.

  Een winkelmedewerker werd gisteren furieus toen hem het interview genoemd werd: dat zijn complotttheorieen.
  Bill Gates is een heel goede man die goede dingen doet. En ik heb alle vaccins gekregen. Vaccins zijn heel goed voor de gezondheid.
  ‘O help’: er is nog wat werk aan de winkel.

  Bij de Raad voor de journalistiek kan een klacht over de NOS worden ingediend.
  En kan men geen aangifte doen van het doelbewust misleiden van het publiek middels onwaarheden met gezondheidsschade tot gevolg en/of wegens collaboratie met een massamoordenaar?
  Welke jurist(e) wil haar/zijn licht hierover laten schijnen?

  Suggestie: maak een tekst met dikke letters, mooie kleur over BG: bijv.:
  BIll Gates gebruikt vaccins om wereldbevolking te reduceren: als dodelijk wapen. (lezing 2010)
  Dwangvaccinatie dreigt. Vraag uw arts om vaccinatie-ontheffing.
  Robert F. Kennedy jr: interview 2 mei you tube.

  Hang de tekst, als u een raam op leesafstand van de straat heeft, svp aan dat raam, of anders aan/op fiets/auto/brievenbus.

  Wijs daarnaast svp iedereen die u kent/spreekt op dat interview.

  Bravo voor Sara Cunial, Italiaans parlementslid. Vraagt openlijk om arrestatie Bill Gates in parlement.

  Intraveneuze chlorine dioxide: fantastisch resultaat in Ecuador wb dit virus

  Gezien: intraveneus

 14. ach wat NPO..ik behoor tot de steeds grotere groep mensen die bewust wegzapped zodra het journaal begint..en tegenwoordig luister ik ook al niet meer naar de NPO op de radio, er zijn zat andere zenders waar ik naar kan kijken of luisteren. als ik zo om mij heen kijk dan zijn het voornamelijk nog mensen van hogere leeftijd die de NPO geloven.

 15. u schrijft:
  De Franse president Macron heeft het middel al weken geleden vrijgegeven om door huisartsen voor te laten schrijven, nadat de wereldwijd vermaarde dr. Didier Raoult er zeer uitgebreide testen mee had verricht, en 96% van zo’n 1100 corona patiënten erdoor genazen.

  Dus 96% van de mensen kan genezen met dit medicijn + in frankrijk wordt het al weken gebruikt.
  De conclusie moet dan zijn dat er veel minder mensen in frankrijk sterven dan in nederland.

  tot nu toe echter , zijn in frankrijk 433 mensen per miljoen inwoners aan corona overleden,
  in nederland zijn 344 mensen per miljoen inwoners overleden.

  Dat is dan wel raar.

 16. Waar zitten de ratten die onze media bezitten en betalen om hun rotzooi te publiceren ?
  1) “The Project Syndicate” (Praag) gesponsored door George Soros (430 kranten en tijdschriften in 450 landen): miljoenen $ !
  2) “Stichting European Journalism Centre” (Maastricht) :kreeg in 2019 5,6 miljoen $ subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation : voor “Development Public Awareness and Analysis, Inform and Engage Communities”. Laat me niet lachen !
  Dit boek zou verplichte lectuur moeten zijn voor al onze media : “Gekochte Journalisten” van
  Udo Ulfkotte, die kort na publicatie door de Elites werd vermoord.
  Zouden we die Stichting in Maastricht eens geen onvriendelijk bezoekje brengen ?

 17. Zijn we vergeten,dat enkele jaren geleden meisjes van 12 en 13 jaar onodig werden gevaccineerd tegen baarmoederhals kanker?
  Waarom accepteert het goss van de Nederlandse bevolking dit?
  Waarom komt het volk niet in opstand?Of zitten we nog steeds in de mentaliteit van onverschilligheid en wegkijken?

 18. …. een genetisch gemanipuleerd virus die de genetica in ons lichaam deels verstoord met alle gevolgen van dien ….
  Kunt u zich voorstellen dat dit middel …. een reparatiesetje is voor het herstel van een, of meerdere verstoorde genen ?
  Neemt een patiënt dit middel ? ( zonder goedkeuring van de ziektekostenverzekeringen)
  Weet de patiënt dat erfelijkheid een zéér grote rol speelt in deze ? en wat favisme is ….
  Vraagt ‘n patiënt aan de dokter of hij, of zij, voordat er ‘een vaccinatie’ ingejast wordt, wel eerst naar de uitgebreide bijsluiter ….
  https://de.sputniknews.com/gesellschaft/20200505327031601-covid-19-malaria-mittel-wodarg-warnt/.

 19. Weer zo’n grappige toevalligheid:
  – Covid-19, SARS-Cov-2 virus, dringt de cel binnen via de Ace2 receptor (www.volkskrant.nl/a-b1914afa)
  – Ace Pharmaceuticals in Almere vervaardig o.a. Hydroxychloroquine

 20. Zelfs op Radio 4 moesten we vernemen dat Trump de adviezen van kruidenvrouwtjes zou opvolgen. Dat bashen zit werkelijk overal.
  Dat RNA-vaccin is een vaccin dat snel gemodelleerd kan worden in het lab; het vereist geen langdurige productie met kippeëieren. Het brengt de code van het RNA-virus-eiwit in onze cellen in de hoop dat deze dit virus-eiwit gaan reproduceren.
  Daarna moet dan ons afweersysteem die gereproduceerde virus-eiwitten gaan aanvallen. Het is een beetje gen-manipulatie in ons lichaam. Dat moeten we niet willen. Zeker niet omdat we niet met een killer-virus te maken hebben.
  De overheid lijkt onze vijand te gaan worden, zeker nu er overal gestuurd wordt richting een vaccinatie-paspoort dat voorwaarde wordt voor deelneming aan openbare activiteiten. De WHO jaagt de angst er nog eens goed in door te stellen dat de ’tweede golf’ nog dodelijker kan zijn.
  Maar daar is helemaal geen wetenschappelijke consensus over.
  Wat een manipulatie van de WHO. Het lijkt wel een VN-staatsgreep.

 21. Natuurlijk is het RIVM tegen hydrochloroquine met zink Waarom ? RIVM
  wordt gesubsidieerd door Bill Gates. Dus vriend Osterhaus zal altijd negatief spreken over dit middel anders kunnen ze de subsidie op hun buik schrijven en wordt het vaccin geblokkeerd en dat wil Bill Gates niet
  Zelfde als met vrouwelijke medewerker van het RIVM die moest getuigen aangaande veiligheid 5 g netwerk in de rechtbank , natuurlijk zei zij het is veilig ( subsidie Bill Gates ,gates heeft het 5 g netwerk nodig voor de totale controle.
  Als dit niet stopt dan zijn we op weg naar een linkse totalitaire digitale dictatoriale controle staat, erger als George Orwell 1984.
  Waarom ? In die samenleving kun je, met een pokerface,nog je emoties/gedachten misschien voor je houden.
  Nu niet neer met de nanochip en 5 g netwerk in je en buiten je.
  Maak mensen bewust , spreek er mensen over als de gelegenheid er is en die is er

 22. Trump neemt het dagelijks in, maar wat zeggen te virologen hier: dat heeft totaal geen nut, natuurlijk niet ze kunnen niets aan jou verdienen dan, dus je moet eerst die ziekte hebben, dan pas moet je je pillen nemen maar dan is het toch te laat, ik heb hier al op deze website gelezen dat bepaalde vitaminen ook goed zijn, wat zeggen de virologen, totaal geen zin,maar buiten zitten in open lucht zou gezond zijn, zijn die nu helemaal gek geworden, zitten we met elkaar te dicht is het weer niet goed, weet je wat ik ga doen? ik ga shoppen in Antwerpen, en de duiven tellen. Shalom

 23. Zelfs CU durft niet meer in te gaan tegen rivm wat betref dit medicijn. Zit helemaal in de zak van VVD wie kan er nu nog mp rm Rutte op.

 24. Welke prik doet het meeste pijn ???

  De prik van de “genees” heer (marionet van de Pharma-maffia) of een Rambodolk ?

 25. Schaamteloze leugenaars. Hoe lang moeten we die waanzin nog verdragen? Of is nu heel Nederland gek geworden.

 26. Steunt Nederland de motie binnen de WHO tot onderzoek naar de oorsprong van Het Virus?
  Zo nee, waarom niet?
  122 landen van ruim 180 steunen deze Australische motie.
  Een 2/3 meerddrheid is nodig.

Comments are closed.