Schokkende conclusie medisch vakblad: 88% corona patiënten aan beademingsapparaten sterft

—————————————————————————————————————————————–

(UPDATE 18.20 uur) – Verpleegster in New York spreekt over ‘horror toestanden’ met aan beademing gelegde patiënten – Verschillend gebruik van beademingsapparatuur speelt mogelijk een rol

—————————————————————————————————————————————–

Het Journal of the American Medical Association (JAMA) heeft een onderzoek gepubliceerd waarin de bevindingen van enkele artsen dat het aan beademingsapparaten leggen van ernstige zieke corona patiënten mogelijk meer kwaad dan goed doet, lijken te worden bevestigd. Een schokkende 88% van alle corona patiënten die in brandhaard New York permanent moeten worden beademd, sterft. Dat is véél hoger dan de gemiddelde sterftekans van 20% van iedere besmette die in het ziekenhuis moet worden opgenomen.

De New Yorkse dr. Kyle-Sidell, die onlangs zijn ervaringen met de wereld deelde en zei dat Covid-19 volgens hem geen echte longontsteking is, maar een zuurstoftekort aandoening, en beademingsapparaten juist veel schade aan lijken te richten, werd hierom van de Intensive Care Unit afgehaald en overgeplaatst naar de spoedhulp afdeling.

‘Van wat ik in alle patiënten hier heb gezien… kan ik alleen maar zeggen dat Covid-19 een toestand van zuurstoftekort is, geen longontsteking… De beademingsapparaten zouden weleens de longschade kunnen veroorzaken, niet het virus,’ legde hij in een later tot ‘nepnieuws’ verklaarde video uit.

Had de New Yorkse IC arts dr. Kyle-Sidell toch gelijk?

‘Nepnieuws’? Uit het door het JAMA gepubliceerde onderzoek, dat is gebaseerd op de ervaringen met 5700 besmette mensen, blijkt dat bijna alle corona patiënten die in het ziekenhuis aan de beademing worden gelegd, overlijden. Omdat het gemiddelde sterftepercentage onder corona patiënten waarbij dat niet wordt gedaan zo’n 20% is, lijkt dit erop te wijzen dat dr. Kyle-Sidell mogelijk gelijk heeft, en niet het virus, maar de ventilatoren –en/of het onjuiste gebruik hiervan- de oorzaak kunnen zijn van ernstige longschade en daardoor het overlijden van patiënten.

Opgemerkt dien te worden dat het gemiddelde sterftepercentage onder mensen die om wat voor reden dan ook aan de beademing moeten, met 50%* nog altijd al zeer hoog is. Desondanks is een stijging van 38% een aanzienlijk verschil.

* UPDATE 18.20 uur: Aangepast van 80% naar 50%, naar aanleiding van dit nieuwsbericht van Associated Press: ‘Some doctors moving away from ventilators for virus patients’

Uit de studie bleek tevens dat maar liefst 70% van de corona patiënten die in een ziekenhuis moeten worden opgenomen, géén koorts heeft. Dat maakt het vrij zinloos om mensen in de publieke ruimte op hun lichaamstemperatuur te controleren.

Verpleegster New York beschuldigt ziekenhuizen van ‘moord’

Een (veronderstelde) Amerikaanse verpleegster (‘Sara’) publiceerde enkele dagen geleden een video waarin ze het over een ‘nachtmerrie’ en ‘horror toestanden’ had, waar ze geen deel meer van wilde uitmaken. Sara zei dat ze namens een collega en vriendin spreekt die in een ziekenhuis in New York corona patiënten verzorgt, maar die uit angst voor represailles anoniem wil blijven.

Volgens Sara gebruikte haar vriendin zelfs het woord ‘moord’. ‘Mensen zijn ziek, maar hoeven niet ziek te blijven. Ze helpen ze niet, maar vermoorden ze. Dit zegt een verpleegster die naar New York ging, in de verwachting daar mensen te helpen. Maar ze laten patiënten wegteren en sterven – háár woorden. Zoveel verwaarlozing heeft ze nog nooit gezien. Niemand geeft iets om ze.’

Corona patiënten worden onmiddellijk aan beademingsapparaten gelegd, zonder dat eerst alternatieve therapieën worden overwogen, aldus de verpleegster. De hoge druk blaast vervolgens de longen van binnenuit op, waardoor mensen een zeer pijnlijke dood sterven, wat ook dr. Kyle-Sidells ervaringen waren.

De Australische mainstream site News.com.au nam de video in zijn geheel over, waardoor dit heftige relaas naar onze mening niet zomaar als ‘nepnieuws’ kan worden afgedaan, maar serieuze aandacht verdient (2)- zeker als bedacht wordt dat ook de Britse Daily Mail een comment publiceerde van een bejaard echtpaar , David en Sally, dat corona kreeg en opgenomen werd, maar als enige weigerde aan de beademing te gaan. Volgens het echtpaar ging iedereen op de afdeling dood, behalve zij.

Het is natuurlijk mogelijk dat het gebruik van beademingsapparatuur bij corona patiënten van land tot land, en mogelijk zelfs van ziekenhuis tot ziekenhuis, verschilt. Daar hebben wij geen gegevens over. Daarom kan niet automatisch worden geconcludeerd dat de bovenstaande ervaringen maatgevend zijn voor de doodsoorzaak van alle andere corona patiënten die werden (en nog worden) beademd.

 

Xander

(1) Natural News
(2) News.com.au via Armstrong Economics
Afbeelding: Simon Orlob , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

 

28-04: ‘Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’ (I.C. arts in New York constateert dat ‘de longschade in corona patiënten niet door het virus, maar door de beademingsapparaten lijken te worden veroorzaakt. Dit is geen longontsteking, maar virale zuurstoftekort’)
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
25-04: Schrijnende verhalen uit de Nederlandse zorg: ‘Merendeel bejaarden wil dood omdat ze hun kinderen niet meer mogen zien’
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren (/ YouTube CEO geeft voorbeelden van ‘foute informatie’: slikken van vitamine C….)
18-04: Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won zegt dat coronavirus uit laboratorium komt en HIV elementen bevat
14-04: Corona politiestaat een feit: Advocaat en arts met kritiek op beleid opgesloten in inrichtingen
12-04: ‘Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquine voor, ondanks verbod door Inspectie’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine
05-04: Antiviral Research meldt mogelijke doorbraak medicijn tegen corona

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Bijwerkingen van kunstmatige beademing zijn inderdaad schrikwekkend. Dat is een decennium geleden al aangetoond in enkele proefschriften, zoals:
  Ventilator Induced Lung Inju, door Michiel Vaneke in 2009.
  Maar over die bijwerkingen hoor je de inspectie niet over. Wel over de bijwerkingen van chloroquine, nadat huisarts Elens succesvol en goedkoop hydroxychloroquine, zink en azithromycin had voorgeschreven aan 8 patiënten.

 2. Er zijn zelfs mensen die vitaal, gezond en vrij jong zijn, die er ontzettend ziek van zijn geweest.
  In een paar dagen tijd. Die moeten revalideren omdat armen en benen lam zijn gelegd. Wat waarschijnlijk ook
  wordt veroorzaakt door een zuurstof gebrek in het bloed.
  Je krijgt er niet echt hoogte van, maar begrijp wel dat kwetsbare mensen in zo’n geval, weinig kans maken
  dat te overleven.
  Maar zo zijn er ook die een plotselinge hartstilstand krijgen.

 3. Vanmiddag gelezen: in Frankrijk worden ‘ouderen’ met het Gates-virus gesedeerd zodat ze overlijden ……

  Bron: zeit.de: was hat Frankreich mit den Alten gemacht?

 4. @Marteau

  Deze veronderstelling over de 5G wordt uitgelegd en bevestigd door David Icke, waarvan de interview te vinden is op Londonreal.tv. Deze intervieuw was van youtube gebanned, maar nu staat het veilig op deze recent opgerichte digitale webpagina vaan David Rose. Naast deze video zijn ook nog andere interviews met Dr. Buttar en Dr. Kaufman. Op de 5e kom weer een live uitzending van een nieuwe interviuw met David icke. Het bekijken van deze videos zijn gratis. Je moet wel bij elke video je registreren met de je-mail adres (zonder passwoord). Na de registratie moet je soms opnieuw starten om de video te kunnen bekijken Alles in het teken van de lokdown, de microchip, het vaccin en de volgens hen onterecht geregistreerde covid 19 doden en besmettingen. De moeite waard om ze te bekijken.

  Overigens over beademing gesproken, er verscheen een video uit Italie toen nog ongeveer 5.000 doden door het virus geregistreerd waren. Die lagen allemaal op de iC op de beademingsapparatuur alvorens ze waren overleden. Volgens de verpleegster, “ondanks alle moeite en de beademing was er niet 1 patient die de IC levend heeft verlaten”

 5. een ventilator is een rotding met alleen maar zieke lucht dat blaast maar beter gewoon je raam openzetten en vitamine C slikken dan is corona zo weg Trump weet dit maar mag niet zeggen van NWO

 6. Omdat dit artikel de mens aan het denken moet zetten, type het in op bijv. DuckDuckGo.

 7. toen dit virus uitbrak was niemand nog een expert virologen wisten later wat voor virus dit was en gaven het advies wat te doen om je het beste te beschermen tegen dit virus om het niet op te lopen artsen wisten toen ook nog niet veel over het verloop van ziekte beelden die dit virus teweeg bracht in het lichaam een arts die het zuurstof gehalte ziet dalen doet wat hij geleerd heeft beademing kunst matig overnemen maar of dit goed is kom je later pas achter of dit de juiste methode is sommige artsen zeggen nu dit moet anders bij carona ik ben geen arts ik neem hier geen standpunt over in maar na wat ik gelezen heb en wat er meer bekend is zou ik als ik het krijg kiezen als Boris Johnson kapje op met zuivere zuurstof en virus remmer toedienen men ziet ook symptomen die men ook ziet bij de ziekte van kawasakie bloed propjes en ontstoken aderen dus artsen krijgen gedurende de tijd steeds meer informatie en later als data van de verschillende ziekte beelden zijn geanaliseert die dit virus veroorzaakt kunnen ze gerichter optreden dan pas zijn ze expert

 8. Ik heb alleen een kleine redaktionele opmerking. De titel van dit artikel luidt : 88% van de patienten aan ventilatoren sterft. Waarschijnlijk is dit een foute computervertaling uit het Engels. Beademing in het Engels is Ventilation.
  Maar de patienten zitten niet aan ventilatoren. ze zijn aan beademings apparatuur.

 9. Sowieso is het een horrorscenario dat je in slaap wordt gebracht om daarna een buis in de keel te krijgen die zuurstof naar binnen pompt. Dan moet een mens er wel heel erg aan toe zijn, voordat men dit zou moeten doen. Een soort allerlaatste redmiddel.
  Maar ik heb begrepen dat bij corona-patiënten dit middel al in een vroeger stadium gebruikt wordt. Ik denk dat mensen daar heel huiverig voor zijn! Je wilt eigenlijk niet naar het ziekenhuis.

 10. New York City: 100 lijken in twee vrachtwagens voor deur uitvaartcentrum

  Dit stukje ontmenslijking is nu typisch bij “onze” trans-Atlantische vrienden en redders in nood, die sinds het Marschallplan Europa in een economissche wurggreep hebben gehouden. Pecunia non olet denkt de baas van dit super commersiele uitvaart centrum in NYC, maar Nederland heeft veel van deze typische commerciele acties over genomen, bijv. in het geprivatiseerde gezondheidssysteem en de decentralisatie en de transitie vd zorg naar gemeente is zorg vragen een heikele onderneming geworden met risico op sancties als je “te lastig” bent.

  De achteruitgang van het Amerikaanse imperium is onvermijdelijk, maar hoeveel van ons ze zullen ze meenemen is de grote vraag. Amerika is the new kid on the blok – de veters van hun schoenen zijn nat van de testosteron, gevoelig voor geweld en niet in staat om hun super-ego op een verantwoorde manier te beheersen. De dagen van de VS als internationale nummer één grootmacht zijn eindelijk voorbij. Niets is symbolischer dan dat de VS humanitaire hulp van Rusland en China accepteerde, nu verkopen ze hun bossen en hakken de bomen om, om biomassa te genereren voor de hongerige Nederlandse krachtcentrales, om hun triljoenen aan staatsschuld enigszins te compenseren.

  Amerika heeft nog nooit de langwerpige en fluctuerende tijdlijnen en huiselijke pijn ervaren die gebruikelijk is bij langdurige empirische heerschappij en – geloof ik – mist de volwassenheid en de vooruitziende blik van andere grote landen met een lange culturele geschiedenissen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de VS de gezinsauto laten crashen en de andere bestuurders de schuld geven, bijvoorbeeld dat president Trump onomstotelijk bewijs heeft dat het CV19 virus uit een laboratorium in Wuhan kwam, dit is volgens mij de opmaat voor China te beschuldigen en voor financiele compensatie, maar hoogst waarschijnlijk oorlog met China. Doe uw veiligheidsgordels om!

 11. Het vreemde aan het verhaal vind ik dat ik nergens een verhaal van zuurstof tenten tegen kom! Alleen beademing apparatuur!? Kan mij herinneren dat toen ik dertien was er zuurstof tenten waren. Ik lag er bijna in met een zware longontsteking , heb de dokter nooit over beademing horen spreken! Dus zuurstof tenten zijn de redding!

 12. Meestal hebben corona lijders gebrek aan zuurstof in het bloed, dus moet er zuurstof bijgegeven worden, want anders stik je heel langzaam. Dit geldt natuurlijk niet voor patiënten, maar ik vindt het toch een wat raar artikel, ik heb er verder nog niets van vernomen. Shalom

 13. @soesman
  Ga maar lekker zelf met die rotzooi je laten injecteren. Je praat trouwens wartal. Als er nu al meer dan 40 mutaties zijn en het virus blijft muteren, hoe moet je een goed werkende vaccine fabriceren?. Overigens volgens andere (geen nederlandse) virologen de organen worden aangetast of ze vallen zelfs uit, omdat ze niet voldoende zuurstoftoevoer krijgen, gezien het virus zich vastplakt aan de rode bloedlichaampjes waardoor ze niet niet meer in staat zijn om oxigeen door de bloedbaan te transporteren. Overigens, wat de beademing betreft wat in dit artikel is beschreven zou precies kloppen. De halve wereld weet al dat het hier niet gaat om het virus zelf, maar om de wereldwijde vacinatie met de microchip. Dus veel succes met je inenting, zou ik zeggen.

 14. @soesman je!bent!vergeten!je!uitroepteken!uit!te!zetten!echt!irritant!
  Vooral omdat een vaccin is wat we juist niet moeten willen omdat we dan helemaal de regie over ons leven verliezen….
  Waarom is iedereen toch zo blind?? Eerst een app, dan een vaccin dan een deportatie naar een kamp als je niet meegaat met de massa.
  Het is 80 jaar geleden ook gebeurd mensen, kijk nou niet weg alsjeblieft !!!!

 15. Een diagnose : is een uit aanwijsbare bestaande feiten een conclusie trekken . Het menselijke lichaam blijft nog steeds een ondoorgrondelijk mysterie waarbij de psyche het ‘aansturing’s’ mechanisme is . Proefondervinderlijke uitkomsten hebben niets met wetenschap uit te staan , het is een optelsom van plussen en minnen waarbij de grootste gemene deler …. een antwoord zou moeten zijn voor iedere individu . De Corona hype en de behandeling er van : vrijwel dagelijks horen en zien we tegenstrijdigheden hoe of wat we zouden moeten doen in geval van het voorkomen en van de juiste behandeling ; eenvoudig omdat men het niet weet . Één ‘ding’ is zeker , met op chemisch samengestelde middelen is dit gemuteerd virus niet zonder zéér grote, onvoorzienbare gevolgen , te bestrijden . Het elimineert deels …. de elementaire bouwstenen van het lichaam waarbij een reproductie (erfelijks leer) van …. doorgegeven wordt op de volgende generatie. Een genetisch ‘verval’ of het langzaam afbrokkelen van de evolutie van de homo sapiens .
  In de huidige tijd spreekt men dan ook vaak : misschien, waarschijnlijk, in de hoop dat , allemaal tekenen van het feit dat men het niet weet ! en dat ‘men’ aan veronderstellingen onderhevig is . Wat goed is voor de een, zal automatisch ook goed (kunnen) zijn voor de ander …. , bij gebrek aan voldoende kennis wordt alles maar op ‘de grote hoop gegooid’ , waarbij de vraagtekens steeds groter worden.

  Er komen vervoersmiddelen die autonoom rijden , maar tegen inlevering van enorme vrijheden. Er komt een ‘intelligentie’ die de wereld misschien gaat veroveren , maar ook tegen inlevering van enorme vrijheden , en ja er komt een ‘reset’ van financiële ‘verkeer’ , gepaard met een ‘afkalving’ van datgene wat zo gewoon bleek …. . Maar ook in deze ontbreken de feiten , het blijven veronderstellingen. Niets is meer zeker in deze tijd, het is een doolhof geworden en de ‘uitgang’ moet nog gevonden worden .
  De aankomende generatie wordt er al op voorbereid ….

 16. @soesman,
  Nederlandse virologen? Ab/Mengele Osterhaus bedoel je? (Varkensgriep crimmineel)
  En een vaccin van Bill Gates? Nou, als dat net zo’n fiasco wordt als Windows, dan houd ik mijn hart vast!
  Trouwens, als je de naam Bill Gates III vertaald naar nummers volgens de ASCII tabel, en je telt de nummers bij elkaar op, dan kom je uit op 666.
  Ik laat mij in ieder geval niet tekenen door dat beest.

 17. Er dreigen 100 miljoen mensen van de honger om te komen doordat voedselulp niet meer aan komt in Afrika. In de V.S. worden hele oogsten de grond ingedraaid omdat er niemand is om het van het land te halen en om het af te nemen. Vee, zoals varkens, runderen en pluimvee driegen geruimd te worden omdat er geen afname is. Over twee weken is er een tekort aan vlees in de V.S. Ondertussen staan er duizenden hongerige werkelozen in rijen te wachten op voedselhulp. In India dreigt er hongersnood omdat het voedsel niet meer van het land gehaald wordt. Ook in Europa dreigt de voedselproductie stil te vallen. Er is nu al een tekort aan landarbeiders en boeren blijven met waardeloze producten zitten omdat er geen afname is. Ook hier worden hele oogsten vernietigd omdat het anders weg rot op het land. Het volgende probleem dat werkelijk al op onze deur staat te bonzen is een voedselprobleem van gigantische proporties. Het corona-mes sijd aan vele kanten. En ik vraag mij af of de komende slachtoffers ook aan corona toegeschreven zullen worden. Pandemie 2?

 18. 5G niets met coronavirus te maken??
  Nee, 5G is niet de veroorzaker van het coronavirus, maar mensen die een zwak imuunsysteem hebben en coronavirus krijgen, zal 5G de ziekte vergereren, zo mogelijk met dodelijke afloop. In Wuhan zijn miljoenen doden vanwege corona getriggerd door 5G. Wie dat ontkent, kan zich beter bij de psychiater melden.

 19. In antwoord op Marteau schreef: 30/04/2020 om 8:21 pm

  In de Gooi en Eemlander (onderdeel van HDC Media) op 30 april een paginagroot artikel over Bill Gates van de hand van Steven de Foer. Bijschrift “Kruisvaarder tegen corona, en gehaat als de pest”. Waarin nadrukkelijk naar voren komt dat Gates enerzijds de filantroop is die een vermogen doneert aan WHO en vaccins productie, maar anderzijds totaal omstreden is omdat hij in de ogen van een groeiende groep mensen een eigen, foute agenda lijkt te hebben.
  In de tekst maar ook bij de foto van Gates het onderschrift: “Bill Gates, filantroop of antichrist?”

  Worden de geesten rijp gemaakt? Ik keek er in ieder geval wel van op, zo’n open en eerlijk artikel in het Gooise sufferdje opeens.

 20. Citaat – “De hoge druk blaast vervolgens de longen van binnenuit op, waardoor mensen een zeer pijnlijke dood sterven, wat ook dr. Kyle-Sidells ervaringen waren.”

  Precies dát heb ik eind januari 2020 al gelezen in berichten van Chinese artsen in Wuhan, die toen op Twitter verschenen. Maar met als reden dat patiënten zó weinig zuurstof binnenkregen, dat de beademingsmachines “op volle kracht” gezet werden. Met als resultaat inderdaad dat de longen half opgeblazen werden. Is later ook naar buiten gebracht door IC personeel in Italië.

  Heb me er überhaupt over verbaasd dat corona IC-patiënten, in coma gebracht, op hun BUIK verpleegd werden (worden). Als je op je rug ligt, of op je zij, moet je toch gemakkelijker kunnen ademhalen.

  Wat blijft is de vraag: waaróm komen veel van die patiënten plotseling te lijden aan zo’n enorm, onverklaarbaar, zuurstoftekort?

 21. Al weeeeken hebben ze het op TV en internet over : de 2e golf van Corona ……
  En hoe toevalligggg wordt het 5 G netwerk volledig uitgerold in Juni / Juli…….

  Dus, ga mij niet vertellen dat die smeerlappen van de overheid niet weten dat er een ` verband ` is ???
  Het is nu echt bewezen dat we worden uitgemoord !

 22. EN NU Mijnheer Rutte : zou U zo vriendelijk willen zijn om ACUUT opdracht te willen geven die 5 G – knop
  op UIT te zetten ?????????
  Leest U ook hier mee ?????????

 23. https://eventnl.wordpress.com/2020/04/30/studie-die-de-relatie-tussen-de-aanwezigheid-van-5g-netwerken-en-coronavirusgevallen-laat-zien-maart-april-2020/

  Toevalligggg, zojuist binnengerold hier bij mij !
  Ik dacht meteen : even deze link op Xandernieuws zetten …..en ik zag gelijk als laatste jouw reactie staan, Svalbard
  …..is dat toevalliggg of niet ???
  Nou dan val je meteen met je neus in de boter !!!!!!!!!!! verrekkkk toeval bestaat dus wel….hahahaha

 24. Wellicht iets OFF TOPIC

  https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/ev_20190912_mi_en.pdf
  Dit document is wel Engels. Ik weet niet of het ook in het Nederlands is.

  Tijdstip was 12-09-2019 te Brussel.

  In Vaccines we Trust ipv van In God we Trust zoals vermoedelijk op een Amerikaans geldbiljet nog staat. Nee, dit zal niet op de Euro staan, maar op onze vroegere gulden.

  Dit meteen geeft al de toon aan. Men stelt zich boven iedere …………
  De instrumenten in wat wij het echte nieuws moeten zien en laten geloven is dat ze de media, zoekmachines en de sociale media inzetten met de propaganda.

  De niet al te magere Belgische minister, ja, vast en zeker van een erg linkse socialistische partij zei: dat televisie de propaganda de vaccinatie eigenlijk de sociale norm is.

  Schokkend is ook religieuze leiders een positieve rol in moeten spelen in het vertrouwen van vaccinatie staat in het document.

  Zelfs een browser zoals firefox wordt ingezet. Facebook, dat onder de jeugd nog steeds een erg grote impact heeft zal dit ook ondersteunen.

  En de conclusie is dat de streng alles van deze boodschap in de weg staat om dit weg te ruimen. Deze zgn misinformatie.

  Schrijnend is dat Corona al in bepaalde landen een sprong naar voren zullen maken.
  De agenda heeft 2030 als doelstelling.

  Spyfromthesky

 25. @Marteau,

  5G heeft op zich niets met het Covid-19 virus te maken. Wel zijn er nog een aantal onbeantwoorde vragen omtrent het 5G netwerk.
  Er is veel geld mee gemoeid en daarom is er dan ook een enorme druk op de uitrol van 5G, hoe eerder hoe beter. Maar waarom heeft Zwitserland dan op de rem getrapt? Daar gaat men eerst verder onderzoeken wat de gevolgen zijn op de volksgezondheid, voordat men 5G gaat uitrollen.
  Er zijn vermoedens dat 5G een negatieve invloed heeft op je gezondheid en dat je immuunsysteem er door verzwakt zou kunnen worden. Met een verzwakt systeem ben je dan eerder vatbaar voor virussen. Maar dat is nog niet bewezen, evenals dat het tegendeel ook niet bewezen is. In ieder geval geen reden om zendmasten in brand te steken of te saboteren.

 26. Zou het niet kunnen zijn dat er een virus is ontwikkeld dat nagenoeg dezelfde uitwerking heeft qua ziekte als de symptomen die bij 5G optreden. Zo kunnen ze de boel maskeren en de schuld aan corona geven. Intussen wordt 5G uitgerold en krijgt corona de schuld. Bill Gates heeft het over pandomie-1 en zegt dat er nog 4 volgen (opeenvolgend). Intussen wordt 5G wereldwijd uitgerold. Slim bedacht.

 27. Lees van graag jullie kritisch kijk op het nieuws en ook best kritisch naar de berichtgeving over corona, maar hier klopt echt niets van

  Waarom trouwens ook referen aan slecht artikel van natural news in plaats van het stuk in JAMA zelf?
  Wat in JAMA staat is het volgende
  ‘As of April 4, 2020, for patients requiring mechanical ventilation (n = 1151, 20.2%), 38 (3.3%) were discharged alive, 282 (24.5%) died, and 831 (72.2%) remained in hospital.’

  De meeste patiënten liggen dus nog opgenomen.
  De gemiddelde covid-19 patiënt die beademd moet worden en het overleeft ligt 21 dagen aan de beademing. Degene die overlijden liggen er vaak veel korter aan. Dus simpelweg alleen degene die overleden zijn delen op degene die naar huis zijn slaat helemaal nergens op (zo kom je aan de 88%).

  Bovendien veel patiënten die de IC overleven gaan niet direct naar huis maar liggen nog een tijd op de afdeling.

  Waarlijk is het gewoon vergelijkbaar als in andere landen, weten we niet precies want dan moet je getallen van een cohort volgen en niet zoals in het korte JAMA artikel een doorsnee.

  De hogere mortaliteit op de IC en met beademing komt vooral omdat degene die aan beademing komen het meest ziek zijn van iedereen. Dit zijn patiënten die zelf niet meer adequaat kunnen ademhalen. Zonder beademing is de sterfte in deze groep 100%

 28. Dus als ik het goed begrijp, zijn de meeste corona patiënten gestorven door onkundig handelen. Maar dan is die virus minder dodelijk dan dat de RIVM experts ons willen doen geloven.
  Het zouden je ouders maar zijn overkomen, en wie gaat de schade betalen?

 29. Ze willen van oudere mensen af die kosten de overheid teveel geld en pensioen. Geld daar draait het om niet om de medemens

 30. Cameron Kyle Sidell had niet TOCH gelijk, maar NATUURLIJK gelijk!

  Elk Gates-virus overlijden is de schuld van superpschopaat G., maar OOK van incompetent medisch handelen, in welk land ook
  Er had niemand hoeven overlijden!!

 31. Als men niet kan bevestigen wat de longinhoud van een persoon is met een longontsteking laat staan een dubbele heb je er een probleem bij, vooral ouderen hebben al minder longinhoud als ze niet ziek zijn. Tevens is het al bijna onmogelijk voluit te kunnen in ademen als je een longontsteking heb des te dieper je inademt des te meer pijn je ondervind en als je longinhoud bijvoorbeeld 5 liter bevat kun je er geen 7 liter in blazen. Plus als de long of longen nog maar voor 40 procent goed is voor zuurstof opname heb je al geen 5 liter longinhoud meer, dus er wordt 5 liter lucht ingeblazen en dat kunnen je longen niet aan zie het maar als je knijpt in je tuinslang dan neemt de waterdruk toe.

 32. Ten eerste Corona virus heeft meer dan 40 mutaties ! Volgens de Chinesen heeft het 80 % Sars DNA eigenschap ! De India virologen hebben corona virussen bij vleermuizen AID /HIV eigenschappen geconstateerd ! Het virus attackeer niet alleen de longen , nieren maar ook je hart dat binnen 24 uur hoogstens binnen twee dagen een Hart stilstand te weeg brengt ! Het laatste NMR / scan onderzoek veroorzaakt de virus embolie in je longen en hersens volgens Nederlandse virologen !
  Dus hopende spoedig vaccin te ontwikkelen is de enige remedie !

Comments are closed.